[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sendiri

318055 posts

TOP POSTS

Mlaku bareng sliramu, yo koyo ngene anane πŸ˜‚
#translate #sendiri

Merpati tak pernah ingkar janji, yg ingkar janji itu Anjing, coba deh misalnya lo janjian sm temen lu, dia ga dateng2, lo bilang ape?
.
πŸ‘• @17sevenoriginal
πŸ“· @reziodwi25
.
#sendiri #kekinian2banget #kekinianbanget #ikutankekinian #anakhitsbanget #alone #lagihitss #instagram #anakhitzbanget #hits #sahabat2kekinian #kekinikinian #handsome #regram #instagram #jualaninstagram #remajakece #kunkunvidgram #kekinian

Hmmm kemaren udah berhasil lupa, sekarang jadi keinget lagi kaaan gegara baca content nya ni mas mas atu @awingsky πŸ˜‘πŸ”₯bikin geregetan yee 1 minute to remember nyaaa huhu 😭 (link on my bio) #qubicle #qubediningrat #cari #sendiri #saya #yang #disebelah #mana #soundrenaline2017 #goaheadpeople #goaheadpeopleyk

If you want different results do things differently

#sendiri #jomblohits #semarang

Sekarang msh I LOVE DAQU trus kpn I LOVE YOU nya πŸ˜‚πŸ˜‚ . . . . . . .

#khikmanfaqih #santridaqu #daqukece #pesantrendaqu #taattapiasik #sendiri #single #jomblo #ijotomat #ketawa

#sendiri itu belum tentu jomblo,hanya sajah blum ada waktu yang tepat untuk berdua πŸ€—

MOST RECENT

krn perang 45 udah lewat jdi sya ngak bisa jdi relawan/pahlawan negara, tpi krn sya jomlo jdi sya pendekar kepekaan kmu
-
-
-
-
~ ~ ~
-
-
-
-
#sendiri#pink#dasiabu#sendiri#jomlo#tukangpeka

Sejauh mana aq bisa bertahan menjalani kesendirian ku ini disini,,,
#sepi tanpa #rekap
#sendiri
#terus
#dikantor.....

Biasane nek foto ngene iki ono sek nang sandingku....
#Ngadem
#Membelah Lautan Kabut
#Selfie
#Sendiri
#Rocker
#JavaneZe
#Grenden

pict. @try.fx n @warnabatu

Hy sendiri terusπŸ˜„
kapan kesini bareng orang yg special nya βœŒπŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
.
.
(Teken by: @sa.fe 😊

@bukitkaba #bukitkaba
@perkampungan_kecil_diatas_awan #perkampungan_kecil_diatas_awan
#sendiri πŸ˜‚πŸ˜‚

Dan waktu selalu menguasai πŸ•›

#Simpan #Emas
#Percuma #Emas
Jika simpan emas kena tahu tujuannya kenapa?
Jika dah tahu , baru targetkan bagaimana mahu mula. Jangan tak mula mula. πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£ Jangan tunggu harga !!! sebab
kebiasaannya ... Nanti dulu lah. Tunggu harga turun lagi baru beli. Tapi bila harga dah turun. Nak harga turun lagi. Kadang2 dan majoritinya, bila sampai harga yang diingini, duit peruntukan untuk tukar kepada emas pun dah habis.
Betul tak?
Bukan anda seorang.
Ya! Bukan anda seorang.
Ramai jadi macam itu sebab sifat azali duit, bila ada duit mahu sahaja belanja. πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ Paling senang jadikan ia rutin. Emas sesuai untuk beli dan simpan bila anda sudah ada bajet.
Simpan Dahulu Baru Belanja !!! πŸ’°πŸ’°πŸ’° Anda yang tahu kemampuan anda. Setiap bulan anda tahu berapa bajet anda untuk simpanan. Ia tak habis. Kita cuma alih dengan tujuan bermatlamat.
Simpan lah dengan cara anda tersendiri.
Bila nak guna emas ini?
Setiap orang tak sama.
Ada yang mahu gunanya untuk jangkamasa panjang. Ada yang mahu gunakan ia semasa anak anak sudah besar dan mahu melanjutkan pelajaran ke menara gading. Ada juga jadikan emas untuk paksaan diri menyimpan dan sampai suatu masa alihkan pula ia kepada aset lain seperti rumah. Ada juga yang menyimpan semata mata mahu mengerjakan haji @ umrah. Dan ada yang mahu emas ini sebagai keselamatan berbanding simpan wang kertas di mana nilainya semakin lama semakin susut
Di #Public #Gold , simpan emas sangat mudah. Setiap kali ada bajet, tambah gram dalam #Akaun #GAP 🎁🎁🎁. Opsss!!!! Jangan tak tahu .
Anda pun layak menang cabutan bertuah #Percuma #Emas jika sudah miliki akaun GAP . Pssstttttt....... pm/whatsApp jika nak tahu lebih lanjut

Jika sudah cukup gram yang dihajati , keluarkan , simpan dan #PEGANG #sendiri. Nimatnya simpan logam mulia ini. πŸ’πŸ’πŸ’– Koleksi adalah sebahagian koleksi dari simpanan akaun GAP. 😍😍😍
Masa tu akan bagitahu diri sendiri.
Tak cayanya boleh simpan sebanyak ini. πŸ˜πŸ’–πŸ’πŸ’° Sikit sikit lama lama jadi bukit.
Tak tahu nak mula macam mana.
Nak Nadya bantu .
JomπŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£ Nadya Alina Ibrahim PG025616
MASTER DEALER PUBLIC GOLD
Admin GERBANG JUTAWAN EMAS
WhatsApp/ SMS/ Telegram/ Viber
013-555 5959

Serasa tak punya beban pikiran
Padahal mikir penuh

#nyengir
#sendiri

Bila engkau ingin satu, maka jangan ambil dua. karena satu menggenapkan tapi, dua melenyapkan..
#likeforlikers #likeforfollow #sendiri #menantiseseorang

Most Popular Instagram Hashtags