#sendayutinggionline

MOST RECENT

🔶Bagi yg belum pernah cuba DFolia Coffee, tak rugi cuba sekali. Ramai yg cuba mmg mengakui kesannya. Badan lebih bertenaga, mata tak mengantuk, letih2 badan hilang dlm 30 minit selepas minum sepaket sahaja. Especially lepas lunch, mesti mata rasa berat je nk buat kerja kan. Cuba bancuh secawan dan tengok kesannya sendiri.
.
🔶Untuk yg suka bersenam tapi malas atau badan tak cukup kuat utk bersenam lama sangat sesuai ambil DFolia Coffee. Kalau yang bekerja shift lagi digalakkan ambil DFolia Coffee. Minuman ni menggunakan Stevia sebagai pemanis dan boleh diambil bagi yang menghidap kencing manis. Kalau nak lagi sedap dan kenyang lama, cuba mix dengan 1 sudu Easyfull. Confirm terangkat!!
.
✨D’FOLIA COFFEE RM27.50 (ahli RM24.75)
.
.
🚘COD : SEKITAR JITRA, KEPALA BATAS,  SEKITAR KAWASAN ALOR SETAR YG BERHAMPIRAN.
.
📮POSTAGE : AHAD - KHAMIS
.
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
atau click link whatshp pada bio di atas..🙂
.
.
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggijitra
#sendayutinggikepalabatas
#sendayutinggialorsetar
#sendayutinggikedah
#sendayutinggiutara
#sendayutinggionline
#sendayutinggi #dfoliacoffee

🔶Bagi yg belum pernah cuba DFolia Coffee, tak rugi cuba sekali. Ramai yg cuba mmg mengakui kesannya. Badan lebih bertenaga, mata tak mengantuk, letih2 badan hilang dlm 30 minit selepas minum sepaket sahaja. Especially lepas lunch, mesti mata rasa berat je nk buat kerja kan. Cuba bancuh secawan dan tengok kesannya sendiri.
.
🔶Untuk yg suka bersenam tapi malas atau badan tak cukup kuat utk bersenam lama sangat sesuai ambil DFolia Coffee. Kalau yang bekerja shift lagi digalakkan ambil DFolia Coffee. Minuman ni menggunakan Stevia sebagai pemanis dan boleh diambil bagi yang menghidap kencing manis. Kalau nak lagi sedap dan kenyang lama, cuba mix dengan 1 sudu Easyfull. Confirm terangkat!!
.
✨D’FOLIA COFFEE RM27.50 (ahli RM24.75)
.
.
🚘COD : SEKITAR JITRA, KEPALA BATAS,  SEKITAR KAWASAN ALOR SETAR YG BERHAMPIRAN.
.
📮POSTAGE : AHAD - KHAMIS
.
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
atau click link whatshp pada bio di atas..🙂
.
.
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggijitra
#sendayutinggikepalabatas
#sendayutinggialorsetar
#sendayutinggikedah
#sendayutinggiutara
#sendayutinggionline
#sendayutinggi #dfoliacoffee

🔶Kombinasi sempurna untuk dry skin tapi still nak tampil flawlass and dewy. .
1️⃣Prime wajah dengan Argan Oil untuk set kan solekan agar kekal seharian dan tidak crack. .
2️⃣Layer dengan best seller Doll Skin Foundation untuk solekan lebih gebu, cerah dan natural.
.
3️⃣ Oles sedikit Superglow Gorgeous Skin untuk efek shimmer dan glowing. .
✨Makeup Primer Argan Oil RM36.00 (ahli RM32.40)
✨Doll Skin Foundation RM38.00 (ahli RM36.10)
✨Superglow Gorgeous Skin RM40.00 (ahli RM36.00)
.
.
🚘COD : SEKITAR JITRA, KEPALA BATAS,  SEKITAR KAWASAN ALOR SETAR YG BERHAMPIRAN.
.
📮POSTAGE : AHAD - KHAMIS
.
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
atau click link whatshp pada bio di atas..🙂
.
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggijitra
#sendayutinggikepalabatas
#sendayutinggialorsetar
#sendayutinggikedah
#sendayutinggiutara
#sendayutinggionline
#sendayutinggi #makeuptips #bestseller #superglow #dollskinfoundation

Apa bahan terkandung dalam Soothing Gel & bagaimana ia merawat kulit sensitif?
.
1️⃣ ALOE VERA : mengandungi 75 bahan aktif potensi yang kaya dengan gen penyembuhan selain melindungi dari kesan radiasi & penuaan kulit.
.
2️⃣ CANADIAN WILLOWHERB : mengandungi molekul bioaktif iaitu Oenothein-B yang bersifat anti-radang dan melegakan. Berupaya menyembuh dan melegakan kulit sensitif, kemerahan dan iritasi berpunca dari UV dan bahan kimia.
.
3️⃣ CUCUMBER EXTRACT : sangat bagus untuk merawat luka & kerosakan kulit seperti iritasi, kemerahan dan jangkitan bakteria. Dikenali sebagai Hemostatic Agent (agen yang mempercepatkan proses pembekuan darah), timun berupaya menyembuhkan luka pada kulit dan menghentikan pendarahan dengan cepat bagi pembentukan tisu kulit yang baru.
.
🔶SOOTHING GEL RM 37.00 (Ahli RM 33.30)
.
.
🚘COD : SEKITAR JITRA, KEPALA BATAS,  SEKITAR KAWASAN ALOR SETAR YG BERHAMPIRAN.
.
📮POSTAGE : AHAD - KHAMIS
.
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
atau click link whatshp pada bio di atas..🙂
.
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggijitra
#sendayutinggikepalabatas
#sendayutinggialorsetar
#sendayutinggikedah
#sendayutinggiutara
#sendayutinggionline
#sendayutinggi #soothinggel

Cocoa Collagen mmg sedap diambil dgn air sejuk. Gunakan shaker dan letakkan sedikir ais batu. .
.
Boleh diambil 2 paket sehari bagi usia 35 tahun ke atas & 2 paket shj utk usia 25 thn ke atas. .
.
Cocoa Collagen mengandungi Kolagen Peptide Ikan, Hydrolyzed TYPE 1 yang memang bagus untuk kecantikan dan kesihatan kulit. .
.
Kolagen TYPE 1 mengandungi kira-kira 90% daripada keseluruhan kolagen dalam badan manusia. Bila diambil, akan meningkatkan perubahan dramatik terhadap kesan anti-penuaan terhadap kulit, kuku dan rambut.
.
.
COCOA COLLAGEN SHAKE RM29.00
#SendayuTinggiOnline
#SendayuTinggiLovers
#AuthorisedDealer
#malaysia
#cocoa #collagen #worldwide

Apa bahan terkandung dalam Soothing Gel & bagaimana ia merawat kulit sensitif?
.
1️⃣ ALOE VERA : mengandungi 75 bahan aktif potensi yang kaya dengan gen penyembuhan selain melindungi dari kesan radiasi & penuaan kulit.
.
2️⃣ CANADIAN WILLOWHERB : mengandungi molekul bioaktif iaitu Oenothein-B yang bersifat anti-radang dan melegakan. Berupaya menyembuh dan melegakan kulit sensitif, kemerahan dan iritasi berpunca dari UV dan bahan kimia.
.
3️⃣ CUCUMBER EXTRACT : sangat bagus untuk merawat luka & kerosakan kulit seperti iritasi, kemerahan dan jangkitan bakteria. Dikenali sebagai Hemostatic Agent (agen yang mempercepatkan proses pembekuan darah), timun berupaya menyembuhkan luka pada kulit dan menghentikan pendarahan dengan cepat bagi pembentukan tisu kulit yang baru.
.
🔶SOOTHING GEL RM 37.00 (Ahli RM 33.30)
.
.
🚘COD : SEKITAR JITRA, KEPALA BATAS,  SEKITAR KAWASAN ALOR SETAR YG BERHAMPIRAN.
.
📮POSTAGE : AHAD - KHAMIS
.
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
atau click link whatshp pada bio di atas..🙂
.
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggijitra
#sendayutinggikepalabatas
#sendayutinggialorsetar
#sendayutinggikedah
#sendayutinggiutara
#sendayutinggionline
#sendayutinggi #soothinggel

#Repost @sendayutinggimy
• • • • •
Dual Wet & Dry Foundation ni ada 2 fungsi sebenarnya. Boleh jadi sebagai bedak kompak jika menggunakan span kering dan boleh dijadikan sebagai bedak asas jika digunakan bersama span yang basah.
.
Dual Wet and Dry Foundation ni sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak dan berjerawat.
.
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @sendayutinggimy , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#twowaycakefoundation
#shimmerlook
#acneskinpowder
#acnetreatment
#oilcontrol
#makeup
#mekap
#skintreatmentmakeup
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil
#sendayutinggi #dualwetanddryfoundation #india #newdelhi

Ada yg alami PARUT terlalu lambat pudar? Gunakan Scar Toner. Sapukan lama sedikit area tersebut. Insyallah parut memudar dgn cepat. Siapa ada jeragat pn boleh kurang kalau pakai scar toner nie😊.
.
🌸Scar Toner RM33.00
.
.
.
.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Belian Online dan COD | whstpp 0162210891 utk khidmat runding .
.
Meqla
Dealer Sendayu Tinggi KL
.
🛵cod🛵.
sri rampai-melati-setiawangsa-bkt bntg-klcc-sek16 pj-danau kota-keramat-melawati-bdr KL.
.
💰setiap pembelian produk ST, RM1 akan disumbangkan kepada Tabung Aman Palestin 🇵🇸☺
.
#sendayutinggi #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #dealersendayutinggikl #produkmalaysia #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkecantikkan #onlineshopping #bestseller #sayajualonline #sayajualonlinemalaysia #sayajualsayaguna #sayajualmurah #meqladealerst #shoppingonline #shoppings #belionline #skinscare #hilangkanparut #kulitkusamhilang #skincarehilangkanjerawat #bestseller #scartoner #review

Ada yang suka kening yang betul-betul terbentuk dan ada yang suka kening jenis natural. Ada yang berpendapat bahawa kening ni merupakan bingkai pada solekan wajah. Kalau kening tu terbentuk cantik, barulah mereka rasa solekan pada wajah tu on point.
.
Dual Brow Kit ni hadir dengan 3 warna natural. Gunakan kod 01 untuk kening yang kelihatan seperti coklat kehitaman. Kod 02 pula untuk kening berwarna sedikit kelabu asap. Dan kod 03 pula untuk mereka yang sukakan kening kelihatan tipis dan natural.
.
Dual Brow Kit Mascara & Pencil RM35
.
#sendayutinggi #dualbrowkit #st_online_sepang #littleqisyashop #kedaipuspanitasepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #igers
.
Berminat❓📱WHATSAPP : 019-6695082
Atau click link di Bio 👆🏻
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Kantin)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday .
.
🌸Free product consultation
👍Pendaftaran ahli ST RM25 shj seumur hidup
.
📦Postage Monday - Friday
🚘COD + delivery charge = SEPANG AREA ONLY 👣Weekdays 👉🏻After 6pm
🛵Pick-up Kota Warisan
🎸CBS Kota Warisan (every Fri - Sat night)
🚫NO last minute order

Mengkudu mpunyai perubatan yg sgt bagus utk kesihatan manusia .
Pada bahagian dalam buahnya pula bagus untuk rawatan membunuh sel-sel kanser, darah tinggi, kencing manis, masalah saraf, luka, batuk, sakit kulit dan terlalu banyak kebaikan lain didalamnya
.
Kebaikan buah mengkudu terkandung dalam MUSTANIR dan juga ICE TEA PEACH MENGKUDU untuk membantu masyarakat mendapat kesihatan yang lebih baik
.
Minuman yang sangat lazat ini berkonsepkan minuman kecantikan yang berasaskan dari BLACK TEA, BUAH PIC & BUAH MENGKUDU yang sangat lazat dan menyegarkan
.
Sangat bagus ubtuk membuang toksin dalam badan, kaya dengan agen anti-penuaan, melancarkan proses metabolisme, meransang sistem imunisasi dan baik untuk melancarkan sistem penghadaman
.
Mudah je nak bancuh! 3 sudu kecil (20gm) kedalam gelas 250ml air suam atau air sejuk. Untuk rasa yang lebih lazat, tambah ketulan ais! Guarantee sedap 😋
.
💚 Ice Tea Peach Mengkudu
RM22.00 (ahli RM19.80)
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#IceTeaPeachMengkudu

SABUN KHAS UNTUK KULIT BERMINYAK, JERAWAT PASIR. EKZEMA, GATAL2 DAN KEMERAHAN👆👆.
.
Ada lagi ke yang masih tak tahu fungsi Golden Herb’s Soap ni? bagi yang masih belum tahu, Golden Herb’s Soap ni adalah sabun khas untuk merawat kulit bermasalah. Bermasalah yang macam mana tu?? Seperti kulit berminyak, berjerawat pasir, ekzema, gatal-gatal dan kemerahan.
.
Dirumus dari madu lebah dan Ganoderma Lucidum (Cendawan Emas), sabun ini juga membantu mengecutkan jerawat pada muka dan mengurangkan sebum berlebihan😍.
.
Antara khasiat Cendawan Reishi yang diakui seluruh dunia adalah :
🎀 Anti-oksida
🎀 Anti-radang
🎀 Mengurangkan kedutan / garis halus
🎀 Menggalakkan penghasilan sel kulit baru
.
GOLDEN HERB’S SOAP RM15.00 (ahli RM13.50)
.
Jom whatsapp nurul sekarang ke +60139917349 atau korang boleh terus klik link di bio utk order😘.
.
.
.
.
.
#goldenherbsoap
#sendayutinggi
#sendayutinggionline
#dealersendayutinggi
#sendayutinggiselangor

Thank you dear 😘. Cik adik ni order acne bar soap dgn scar toner. Hopefully these 2 products help your skin get better! 😍. Untuk lebih feedback, korang boleh tengok dekat @sendayu.tinggi_hq.
.
.
.
.
.
#sendayutinggi
#sendayutinggionline
#dealersendayutinggi
#sendayutinggiselangor

Ajah tak laju macam bonda, selalu terfikir susahnya jadi anak Bonda. Dia nak Ajah cekap kerja dan banyak ilmu juga kecantikan akhlak dn adab
.
Ajah curi-curi ambil video Bonda sedang membebel sesuai lah sikapnya terlalu berwawasan tinggi
.
Tapi Ajah tahu bahawa Bonda bukan wanita biasa-biasa
.
Bonda mempunyai fikiran yang sangat luar biasa dan mengambil kira untuk keuntungan Ajah
.
Sebab itu Bonda beri perkongsian dalam media sosial sama seperti beliau membebel kepada kami
.
Kalau dengan Ajah tak sihat kulit muka tak jaga Bonda tau Ajah curi-curi makanan fast food
.
Bonda suruh Ajah tiru makanan dia yang sangat melayu dan herba yang tak sedap tu katanya untuk cergas dan nasihati Ajah supaya memiliki kulit yang cantik pada usia yang muda dengan mengamalkan Ice Tea Peach Mengkudu
.
Ini kerana bahan-bahan yang telah diformulasikan dalam produk ini mengandungi terapi untuk kulit dan membuang toksin
.
Ini lah jus buah yang sangat sedap di samping menbekalkan kesihatan untuk remaja supaya dapat kulit yang cantik
.
💚 Ice Tea Peach Mengkudu RM22.00 (ahli RM19.80)
.
🌸 Whatsapp Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmonline #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim
#iceteapeachmengkudu

Nak mekap tahan lama bagi kulit yg kering, normal arau sensitif ? Argan Oil Primer pilihan terbaik. Ia merawat dlm masa sama memberikan solekan yg kekal licin sepanjang hari tanpa kesan merekah. Makeup Primer RM36.00
.
.
.
.
🛍Belian Online | Whatsapps 01132553383 atau klik link whatsapp di bio
.
.
#sendayutinggionline
#sendayutinggiseremban
#sendayutinggiseremban2
#sendayutinggiseremban3
#sendayutinggisenawang
#sendayutinggimambau
#sendayutinggisendayan
#sendayutinggiportdickson
#seremban
#seremban2
#seremban3
#codseremban
#codseremban2
#codseremban3
#codsendayan
#codsenawang
#codmambau
#codsikamat
#codampangan
#uitmseremban3
#terlajaklaris
#baazarpaknil

Masalah resdung boleh jejaskan penampilan dan keyakinan bila berurusan dengan orang lain. Bayangkan, kita susah nak fokus pada kerja bila kerap bersin disebabkan habuk daripada aircond bertebangan. Lagi-lagi bila tengah meeting
.
Pesakit resdung menjadi lebih sensitif kepada habuk, bulu binatang, perubahan cuaca terutama cuaca sejuk, pencemaran alam sekitar dan jangkitan bakteria atau virus
.
Mereka biasanya mengalami gejala selesema seperti hidung tersumbat, rasa sakit sekitar pipi, mata dan kepala. Ini banyak berlaku terutama pada waktu pagi. Pada sesetengah orang, resdung dan darah kotor yang dialami juga menyebabkan jerawat da pada wajah.
.
Masyarakat kita selalu pandang remeh terhadap penyakit resdung. Hakikatnya, kalau dibiarkan tanpa sebarang rawatan, ia sebenarnya boleh mengundang maut akibat komplikasi pada otak
.
Sebab itu sangat penting mengambil suplemen yang bukan saja meningkatkan sistem imun atau ketahanan badan, tapi juga mengatasi masalah resdung
.
Resdung produk terbaik adalah Mustanir. Ekstrak herba di dalamnya besifat anti-inflamasi, anti-radang, anti-bakteria dan anti-fungal yang bantu menghalang jangkitan kuman
.
Kalau untuk kos yang murah tetapi kurang sikit keberkesanannya untuk masalah resdung, boleh ambil Ice Tea Peach Mengkudu. Ia bantu menghilangkan jerawat pada muka di sebabkan resdung dan menyingkirkan toksin dari tubuh.
.
💚 Mustanir RM120.00 (ahli RM108)
💚 Ice Tea Peach Mengkudu RM22.00 (ahli RM19.80)
.
🌸 Whatsapp Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmonline #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim
#Mustanir #mushtanir
#IceTeaPeachMengkudu

Bagi yg belum pernah cuba DFolia Coffee, tak rugi cuba sekali. Ramai yg cuba mmg mengakui kesannya. Badan lebih bertenaga, mata tak mengantuk, letih2 badan hilang dlm 30 minit selepas minum sepaket sahaja. Especially lepas lunch, mesti mata rasa berat je nk buat kerja kan. Cuba bancuh secawan dan tengok kesannya sendiri.
.
Untuk yg suka bersenam tapi malas atau badan tak cukup kuat utk bersenam lama sangat sesuai ambil DFolia Coffee. Kalau yang bekerja shift lagi digalakkan ambil DFolia Coffee. Minuman ni menggunakan Stevia sebagai pemanis dan boleh diambil bagi yang menghidap kencing manis. Kalau nak lagi sedap dan kenyang lama, cuba mix dengan 1 sudu Easyfull. Confirm terangkat!!
.
💚 D’FOLIA COFFEE RM24.75
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#dfoliacoffee

Fungsi DTox bukan utk kurus sahaja tetapi utk membuang toksin dalam badan. Apa kesan pengumpulan toksik dalam badan?
.
1. Masalah kulit seperti jerawat batu, jerawat nanah, kulit kusam, dan tidak berseri
2. Sentiasa lesu dan letih walaupun tidak bekerja berat dan kurang bertenaga
3. Kerap sakit kepala, perut buncit / kembung
4. Radang pada kulit seperti ekzema dan alahan
5. Masalah penghadaman dan sembelit
6. Cepat rasa marah, murung, lemah daya tumpuan dan pelupa
7. Sering sakit tulang belakang, pinggang dan sendi
8. Keguguran rambut & kuku mudah patah
.
💚 DTox RM42.75
. 🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#dtox #dtoxsendayutinggi

Fastrespost @sendayu.tinggi_hq
Jenis susah nak kurus? Jom amalkan 2 produk ini,mana tahu berkesan.
1.Ambil 2 biji slimmertique 2 kali sehari iaitu 30 minit sebelum sarapan dsn makan malam.Slimmertique mengandungi fructus emblica officinalis yg tinggi
Anti-oksida yg membantu menurunkan glokus dalam darah terutama bagi penghidap kecing manis, selain itu,slimmertique membantu melangsingkan badan, melawaskan pembuangan dan mengawal selera makan yang berlebihan.
••
2.ambil easyfull sebelum makan tengahari dan malam. Sekurang-kurangnya 30 minit sebelum ‘mengejapkan perut’ esayfull mengandungi bahan seperti brown rice powder untuk membantu menurunkan kolestrol &easyfull juga membantu mengelakan’ craving makan manis dan berminyak.
••
📲whatsapp 0198959030 untuk pembelian @ walk inke mixvendor beaufort one.
••
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggisabah
#sendayutinggionline
#sendayutinggimembakut
#sendayutinggidealer

Most Popular Instagram Hashtags