#sendayutinggimalaysia

MOST RECENT

Mencari Skin Care yang memang superb dan sangat selesa sepanjang penjagaan wajah !
.
Mesti la Sendayu Tinggi Skin Care 😍
.
Cukup lengkap untuk kulit maintain terjaga , Flawless , cerah sekata dan GLOWING !
.
Step nya sangat mudah 👇
1) Whitening bar soap
2) Serum
3) Collagen facial spray
4) UV Hydrating tinted sunscreen cream
5) Collagen facial scrub
.
Untuk pembelian , atau info lanjut boleh terus wassap 0104530408 atau klik link terus pada bio ! ✔️💓
.
#sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #sendayutinggitemerloh #sendayutinggimurah #sendayutinggipahang #sendayutinggionline #sendayutingginegerisembilan  #sendayutinggikotabharu #sendayutinggiterengganu #sendayutinggialorsetar #sendayutinggimelaka #sendayutinggikelantan #sendayutinggiperak #sendayutinggipantaitimur #sendayutinggiipoh #sendayutinggirompin #sendayutinggiperlis #sendayutinggikuantan #sendayutinggijohor #sendayutinggikedah #sendayutinggimaran #sendayutinggikemaman #sendayutinggipenang
#sedayutinggiseremban #sendayutinggiupm

#Repost @sendayutinggimy
• • • • •
Apa itu Slimmertique...
.
▪Satu produk gabungan herba Caulis Litsae Sebifera, Fructus Pedalium Murex, Caulis Cinnamaun India,Fructus Emblica Officinalis, Fructus Usnea Barbata dan Semen Vermonia
▪bertindak memejalkan daging, mengelakkan kesab menggeleber, mengekalkan bentuk badan.
▪mengelakkan rasa penat dan lapar agar sentiasa bertenaga
▪melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
▪menegangkan kulit selepas berjaya mengurangkan berat badan
▪tidak menyebabkan cirit birit
#slimmertique merupakan salah satu item yg terkandung dalam Slimming Set by Sendayu Tinggi.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @sendayutinggimy , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#slimming
#loseweight
#firmingskin
#appetitecontrol
#weightmanagement
#saggingskin
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil

Dual Wet & Dry Foundation merupakan bedak asas yang unik kerana boleh digunakan dengan dua cara iaitu dengan membasahkan span untuk kemasan maksimum atau digunakan dengan span kering untuk efek natural. Dual Wet & Dry Foundation ini mengandungi Zink oksida yang berfungsi mengawal pengeluaran sebum, menjaga keseimbangan hormon dan meningkatkan sistem imunisasi tubuh. Sambil cantik kenalah jaga kulit juga kan..
.
DUAL WET & DRY FOUNDATION RM40.00
.
Klil link di bio utk ws📲 sha 0129166619
.
#sendayutinggi_shahadzemi #sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #sendayutinggionline #dualwet #foundation #compactpowder #makeupmalaysia #makeupviral #skincare #skincaremalaysia #produkkecantikan #produkviral #produkmalaysia #stampang #stcheras #stkl #agentampangcheras #agentcheraskl #agentcheras #agentampang #agentkl

.
ST Clear Tablet merupakan tablet kunyahan yang dapat membantu merawat masalah kulit berminyak dan berjerawat dari dalam. Ia dirumus dari pelbagai ekstrak buah-buahan yang berfungsi untuk merawat masalah kulit berjerawat. Jom baca fungsi-fungsi bahan yang terdapat dalam Clear Tablet ni.
.
• Biji anggur : Mengandungi linoleic acid yang dapat membantu mencegah pori dari tersumbat.
.
• Dandelion : Mencegah dan mengatasi kerosakan DNA pada kulit dengan menghasilkan kolagen dan sel-sel kulit baru.
.
• Aloe Vera : Bersifat anti-bakteria, anti-oksida dan anti-penuaan.
.
• Buah zaitun : Mengandungi vitamin yang mampu mempercepatkan proses penyembuhan jerawat.
.
• Strawberi : Vitamin C yang terkandung dalam strawberi membantu dalam proses penghasilan kolagen.
.
• Ekstrak kolagen : Membantu meremajakan kulit.
.
• Teh hijau : Mengandungi polifenol dan kaya antioksidan yang dapat menghilangkan kusam pada wajah.
.
• Manggis: Tinggi kandungan vitamin C dan vitamin E.
.
Boleh diambil setiap hari 1 kapsul pagi dan 1 kapsul malam.
.
ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85)
.
Beli di www.sendayutinggi.com, di 30 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar.
.
#sendayutinggi #stcleartablet#sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggiperak #sendayutinggimanjung #testimonisendayutinggi #testimonidetox #sendayutinggilumut #sendayutinggiipoh #sendayutinggimekap #sendayutinggi #makeup #dollfoundation #dtoxsendayutinggi #easyfull #pearlcreamsendayutinggi

Paling tak best bila perut buncit dan ada selulit kan. Ada yang bila berdiri atau berjalan nampak okay je tapi bila duduk, perut berlipat. Body Contour Cream ini mengandungi bahan-bahan yang mampu untuk mencairkan lemak, membuatkan badan lebih langsing serta menghilangkan selulit. .
Mari ambil tahu fungsi bahan utama yang terdapat di dalam Body Contour Cream ini
. ▪️Ulva Lactuta_ Mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit.
▪️Combretum Micranthum Leaf_Memudahkan proses pencernaan.
▪️Ammonium Glycyrrhizate_Membaiki kulit yang kering atau rosak serta mengawal paras pH.
▪️Butylene Glycol_Agen pelangsingan badan untuk lelaki dan wanita.
▪️Niacinamide_Membaiki tekstur kulit yang tidak sekata.
▪️Isopropyl Myristate_Mengurangkan rasa berminyak semasa penggunaan.
.
Body Contour Cream RM 45.00 (ahli RM 42.75)
.
Beli di www.sendayutinggi.com, di 30 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar.
.
#sendayutinggi #bodycontourcream #slimminglotion#sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggiperak #sendayutinggimanjung #testimonisendayutinggi #testimonidetox #sendayutinggilumut #sendayutinggiipoh #sendayutinggimekap #sendayutinggi #makeup #dollfoundation #dtoxsendayutinggi #easyfull #pearlcreamsendayutinggi

Toner merupakan antara salah satu step skincare yang TIDAK BOLEH di skip bagi rutin penjagaan wajah selepas menggunakan pembersih wajah. Hal ini kerana ia merupakan bilasan kedua selepas membilas wajah menggunakan air biasa dan berfungsi mengoptimumkan proses pembersihan pada wajah. Scar Toner dari Sendayu Tinggi ini mengandungi pelbagai bahan yang telah dirumus khas bagi membantu merawat wajah yang berparut, berjerawat dan bermiyak. Ia boleh digunakan setiap hari dengan menyapu pada seluruh wajah menggunakan cotton pad ataupun tapak tangan. Sangat sesuai bagi yg mengalami jeragat tebal dan parut jerawat.
.
Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)
.
Beli di www.sendayutinggi.com, di 30 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar.
.
#sendayutinggi #scartoner#sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggiperak #sendayutinggimanjung #testimonisendayutinggi #testimonidetox #sendayutinggilumut #sendayutinggiipoh #sendayutinggimekap #sendayutinggi #makeup #dollfoundation #dtoxsendayutinggi #easyfull #pearlcreamsendayutinggi

Sendayutinggimanjung 💄💋🌿 Toner ☝🏻☝🏻
merupakan antara salah satu step skincare yang TIDAK BOLEH di skip bagi rutin penjagaan wajah selepas menggunakan pembersih wajah. Hal ini kerana ia merupakan bilasan kedua selepas membilas wajah menggunakan air biasa dan berfungsi mengoptimumkan proses pembersihan pada wajah.
Scar Toner dari Sendayu Tinggi ini mengandungi pelbagai bahan yang telah dirumus khas bagi membantu merawat wajah yang berparut, berjerawat dan bermiyak. Ia boleh digunakan setiap hari dengan menyapu pada seluruh wajah menggunakan cotton pad ataupun tapak tangan. Sangat sesuai bagi yg mengalami jeragat tebal dan parut jerawat.
.
Scar Toner RM33.00

IG - sendayutinggi_manjung
🌸Dealer sah sendayuTinggi Perak
💄makeup💋Skincare💊herbs
📲 http://STDealerManjung.wasap.my
📞 ☎️0124374058
🏎FREE Cod Petronas Stadium sri manjung
📦Postage Everyday
#srimanjungperak #sitiawanperak #Lumut
#sendayutinggimanjung #sendayutinggiperak #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi
#sendayutinggi #dealersendayutinggiperak #dealersendayutinggi #dealerperak #manjungperak #dealersendayutinggimanjung #sendayutinggimalaysia #sendayutinggimanjung
#sendayutinggi #scartoner

Alhamdulillah sambutan DTox dari Sendayu Tinggi mmg luar biasa. Walau lambakan produk detox di pasaran, ramai yg kembali dgn DTox Sendayu Tinggi. Kak Yatie sendiri beliau dah amalkan ni masuk 8 tahun pun.
.
Ni soalan yg ramai tanya.
Berapa lama nampak kesan?
▪️ Kulit kalau jenis berjerawat, uneven dan kasar biasanya dlm 2-4 bulan blh nampak result. Skin jd smooth dan jerawat dah tak keluar dgn byk.
.
▪️ Perut buncit? Dlm 7-14 hari mmg dah blh nampak saiz perut berkurangan. Rasa bloated dan badan sakit2 sbb mslh angin dlm bdn pun kurang.
.
▪️ Semua nutrien yg diperoleh dari makanan harian atau suplemen akan nmpk kesan lbh baik jika dlmn bebas toksin.
.
BILA KITA NAK TAHU PERLUNYA BER”DTOX?
🔺Keletihan berterusan walaupun byk kali tidur.
🔺Rosacea, jerawat atau kulit gatal
🔺Salutan tebal pelik pd lidah.
🔺Nafas busuk walaupun tiada mslh gigi
🔺Sinus secara berterusan / lendir berlebihan
🔺Lemak sekitar peha atau perut ketara
🔺Cravings untuk makanan manis
🔺Gas, kembung atau sakit perut kerap
🔺Mudah moody atau sensitif.
.
.
Dtox 150g: RM 45
Dtox 300g : RM 76
Pos rm8 sm / rm 12 ss
.
=============================
COD : KELANA JAYA
📲 #whatsapp📲01135578225
🎁 FREE GIFT with purchase =============================
.
.
.
.
.
#sendayutinggi #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #detoks #onlinedealersendayutinggi #dtoxnatural #dtox #dtoxsendayutinggi #promosendayutinggi
#stokissendayutinggi #sendayutinggipuchong #sendayutinggisabah #sendayutinggidamansara #glamoraskincare #sendayutinggikotakinabalu #dtoxsendayutinggi #sendayutinggiselangor #watsons #tatiskincare #dherbs
#sendayutinggiampang #sendayutinggisubang
#sendayutinggi #dtox

“Bila tak makeup, malu nak keluar rumah sebab jerawat dan parut jerawat banyak sangat”
Mesti ada di antara yang baca post ni ada masalah begini atau sudah berjaya atasi masalah tersebut tetapi masih kurang tahu bagaimana cara untuk memastikan kulit sentiasa bebas daripada jerawat. Mari baca tips ringkas ini untuk mengelakkan jerawat kembali di wajah.
. ✳️ Pastikan muka dalam keadaan bersih dan bebas kotoran setiap hari sebelum tidur. Cuci wajah anda setiap pagi, selepas pulang dari kerja dan sebelum tidur. Jangan lupa sapu Acne Cream pada wajah setiap malam.
.
✳️ Kurangkan penggunaan alat solek. Kalau untuk makeup harian, pastikan anda tidak skip rutin penjagaan wajah sebelum memakai alat solek. Boleh sapu Acne Balm pada kawasan berjerawat kerana ia akan bertindak merawat jerawat tersebut dan teksturnya yang seakan “concealer” dapat menutupi kesan jerawat tersebut.
.
✳️ Elakkan makanan yang mengandungi minyak yang berlebihan seperti makanan bergoreng, berlemak dan juga kekacang. Lebihkan makan buah-buahan dan sayur-sayuran.
.
✳️ Minum air secukupnya. Pengambilan air kosong dalam kuantiti yang sepatutnya iaitu lebih dari lapan gelas sehari memang sangat membantu dalam mengurangkan masalah jerawat dan akan menghidatkan semula kulit.
.
💚 Acne Balm RM28.50
💚 Acne Cream RM31.50
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi #acnebalm #acnecream #masalahjerawat

“Bila tak makeup, malu nak keluar rumah sebab jerawat dan parut jerawat banyak sangat”. Mesti ada di antara yang baca post ni ada masalah begini atau sudah berjaya atasi masalah tersebut tetapi masih kurang tahu bagaimana cara untuk memastikan kulit sentiasa bebas daripada jerawat.
.
Jom baca tips ringkas ini untuk mengelakkan jerawat kembali di wajah.
.
✳️ Pastikan muka dalam keadaan bersih dan bebas kotoran setiap hari sebelum tidur. Cuci wajah anda setiap pagi, selepas pulang dari kerja dan sebelum tidur. Jangan lupa sapu Acne Cream pada wajah setiap malam.
.
✳️ Kurangkan penggunaan alat solek. Kalau untuk makeup harian, pastikan anda tidak skip rutin penjagaan wajah sebelum memakai alat solek. Boleh sapu Acne Balm pada kawasan berjerawat kerana ia akan bertindak merawat jerawat tersebut dan teksturnya yang seakan “concealer” dapat menutupi kesan jerawat tersebut.
.
✳️ Elakkan makanan yang mengandungi minyak yang berlebihan seperti makanan bergoreng, berlemak dan juga kekacang. Lebihkan makan buah-buahan dan sayur-sayuran.
.
✳️ Minum air secukupnya. Pengambilan air kosong dalam kuantiti yang sepatutnya iaitu lebih dari lapan gelas sehari memang sangat membantu dalam mengurangkan masalah jerawat dan akan menghidatkan semula kulit.
.
Acne Balm RM30.00
Acne Cream RM35.00
Pos rm8 sm / rm 12 ss
.
=============================
COD : KELANA JAYA
📲 #whatsapp📲01135578225
🎁 FREE GIFT with purchase =============================
.
.
.
.
#sendayutinggi #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #detoks #onlinedealersendayutinggi #dtoxnatural #dtoxsendayutinggi #stokissendayutinggi #sendayutinggipuchong #sendayutinggisabah #sendayutinggidamansara #glamoraskincare #sendayutinggikotakinabalu #dtoxsendayutinggi #sendayutinggiselangor #watsons #tatiskincare #dherbs #sendayutinggiampang #sendayutinggisubang #sendayutinggi #dtox #acnebalm #acnecream #masalahjerawat

Fastrespost @sendayutinggimy ••
Nak tahu samaada skincare yg digunakan mengeringkan kulit?kulit terasa ketat,pedih san kadang mengelupas selepas mencuci wajah.kulit kita mempunyai rembesan sebum semulajadi yg melindungi kulit.
••
Face cleanser makeup removing mempunyai nilai pH5-5 yg menyemai nilai ph kulit kita.ia bertindak membersihkan kulit wajah( dengan mekap sekaligus) disamping mengekalkan kelembapan,menganjal dan mencerah.
•••
Bagi kulit yg kering, terlalu kering dan sensitif,ini pilihan terbaik untuk skincare anda.selepas mencuci wajah dengan face cleanser makeup removing, semburkan collagen spraydan apply rose stim cell moisturiser elmulsion untuk kelembapan berganda.
•••
📲whatsapp 0198959030
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggimurah
#sendayutinggisabah
#sendayutinggimembakut
#sendayutinggibeaufort

■ PERFECT EYELASHES ■
.
Doll Eyelashes Mascara by @sendayu.tinggi_hq .
Berusnya yg beralun dan melengkung mampu menyelaputi semua bulu mata, menjadikan bulu mata lebih panjang dan melentik.. .
Sesuai dengan namanya - Doll Eyelashes ... bak patung! .
. ☆subscribe ke youtube Yatie Sendayu Tinggi ( by @yatie_sendayutinggi ) tentang cara pemakaian yg betul serta teknik mekap yg lainnya ☆

Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi @sendayutinggimy, Lot2.65, Tingkat2, Kompleks Karamunsing atau dr dealer2 berdaftar.
.
#dolleyelashesmascara
#eyelashes
#mascara
#lashes
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan
#kotakinabalu
#sabah
#mua
#muakk
#makeupartist

D’folia Coffee ni ialah minuman herba dengan campuran Kacip Fatimah yang akan membantu meningkatkan tenaga, mengelakkan rasa letih dan juga membantu meningkatkan kesihatan dalaman wanita.
.
Bagi wanita yang sedang dalam pantang, pengambilan D’folia Coffee ni amat digalakkan kerana ia akan bantu menyegarkan badan dan mengurangkan masalah sakit-sakit badan dan kelesuan badan.
.
Bancuh 1 paket D’folia setiap hari dengan secawan air suam atau panas. D’folia ni juga boleh dibancuh sekali bersama Easyfull untuk buat perut rasa kenyang lebih lama.
.
D’FOLIA COFFEE RM27.50
.
Klik link di bio utk ws 📲 sha 0129166619
.
#sendayutinggi_shahadzemi #sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #sendayutinggionline #dfoliacoffee #coffee #kopi #kopiviral #produkviral #stampang #stcheras #stkl #agentampangcheras #agentcheraskl #agentcheras #agentampang

Most Popular Instagram Hashtags