#sendayutinggilestaripermai

MOST RECENT

Bahagian paling degil ialah perut, peha, kawasan pinggang bahagian belakang dan lengan
.
Berlapis, buncit, berlipat dan ada yang sampai menggeleber
.
Kalau peha yang berlanggar time berjalan memang lagi la meroyan hati nak kecikkan sebab selalu kalau berjalan lama sikit mesti melecet
.
Dengan selulitnya lagi. Memang nightmare. Tapi nak work out malas kan?
.
Tak boleh gitu. Kena ingat, sebarang produk pelansingan baik suplemen atau dalam bentuk sapu takkan buat kita kurus seratus peratus
.
Produk ni hanya membantu 40% sahaja. Untuk mempercepatkan lagi proses kecilkan dan buang bahagian yang berlemak dan menggeleber kena rajin workout dan pada masa yang sama jaga pemakanan dan banyakkan minum air suam
.
Sapukan Body Contour Cream pada kawasan berlemak sebelum workouts. Kesannya akan terasa panas. Lagi cepat burn fat dan berpeluh
.
Tak perlu senaman yang menggunakan semua anggota badan. fokuskan senaman yang sesuai untuk bahagian yang kita nak kecilkan sahaja
.
BODY CONTOUR CREAM RM42.75 (NP: RM45.00)
.
#sendayutinggi #bodycontourcream
#sendayutinggionline
#dealersahsendayutinggi
#codsendayutinggisetiaphari
#postagesetiapharibekerja
#sendayutinggihargahli
#sendayutinggiserikembangan
#sendayutinggitamanlestariputra
#sendayutinggitamanequine
#sendayutinggikotaperdana
#sendayutinggidatodemang
#sendayutinggisriindah
#sendayutinggitamanuniversiti
#sendayutinggipinggiranputra
#sendayutinggiputrapermai
#sendayutinggilestaripermai
#sendayutinggitamanalamputra
#sendayutinggilestariperdana
#sendayutinggipuncakjalil
#sendayutinggi16sierra
#sendayutinggiserdang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggibalakong
#sendayutinggicherasbalakong

Fungsi DTox bukan utk kurus sahaja tetapi untuk membuang toksin dalam badan
.
Apa kesan pengumpulan toksik dalam badan?
.
1. Masalah kulit seperti jerawat batu, jerawat nanah, kulit kusam, dan tidak berseri
2. Sentiasa lesu dan letih walaupun tidak bekerja berat dan kurang bertenaga
3. Kerap sakit kepala, perut buncit / kembung
4. Radang pada kulit seperti ekzema dan alahan
5. Masalah penghadaman dan sembelit
6. Cepat rasa marah, murung, lemah daya tumpuan dan pelupa
7. Sering sakit tulang belakang, pinggang dan sendi
8. Keguguran rambut & kuku mudah patah
.
DTox RM42.75 (NP: RM45.00)
.
#sendayutinggi #dtox
#sendayutinggionline
#dealersahsendayutinggi
#codsendayutinggisetiaphari
#postagesetiapharibekerja
#sendayutinggihargahli
#sendayutinggiserikembangan
#sendayutinggitamanlestariputra
#sendayutinggitamanequine
#sendayutinggikotaperdana
#sendayutinggidatodemang
#sendayutinggisriindah
#sendayutinggitamanuniversiti
#sendayutinggipinggiranputra
#sendayutinggiputrapermai
#sendayutinggilestaripermai
#sendayutinggitamanalamputra
#sendayutinggilestariperdana
#sendayutinggipuncakjalil
#sendayutinggi16sierra
#sendayutinggiserdang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggibalakong
#sendayutinggicherasbalakong

3 cara penggunaan x-ne facial spray
.
1. Sebagai toner.
Sembur pada wajah selepas mandi atau selepas mencuci muka. Wajah akan terasa lebih segar dan lembap. Liang2 pori yang terbuka memudahkan penyerapan produk ke dalam kulit untuk keberkesanan maksima.
.
2. Sembur X-ne Facial Spray pada berus atau span mekap sebelum sapu bedak asas. Teknik ini bantu solekan tahan lebih lama dan tidak cakey.
.
3. Nak touch-up solekan tanpa nampak cakey atau terlalu tebal? Sembur X-NE Facial Spray pada wajah yang dah ada mekap, dan touch up nipis dengan bedak asas dan Setting Powder. Solekan tampak seperti baru!
.
X-NE FACIAL SPRAY RM26.10 (NP:RM29.00)
.
#sendayutinggi #xnefacialspray
#sendayutinggionline
#dealersahsendayutinggi
#codsendayutinggisetiaphari
#postagesetiapharibekerja
#sendayutinggihargahli
#sendayutinggiserikembangan
#sendayutinggitamanlestariputra
#sendayutinggitamanequine
#sendayutinggikotaperdana
#sendayutinggidatodemang
#sendayutinggisriindah
#sendayutinggitamanuniversiti
#sendayutinggipinggiranputra
#sendayutinggiputrapermai
#sendayutinggilestaripermai
#sendayutinggitamanalamputra
#sendayutinggilestariperdana
#sendayutinggipuncakjalil
#sendayutinggi16sierra
#sendayutinggiserdang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggibalakong
#sendayutinggicherasbalakong

Step kedua selepas mencuci muka adalah
.
apply scar toner untuk yang ada masalah jerawat, parut jerawat, kulit wajah berjeragat dan mempunyai pori yang besar
.
Scar Toner membantu secara halus boleh atasi masalah parut dalam dan tebal yang disebabkan oleh jerawat
.
Bagi yang ada masalah pori besar dan kulit berminyak juga sesuai gunakan Scar Toner
.
caranya, titikkan pada kapas muka dan sapu seluruh wajah.
.
Untuk yang ada jerawat bermata
boleh apply acne balm
.
Acne Balm adalah balsam anti jerawat yang bertindak mengeringkan jerawat dengan cepat
.
Ia juga berfungsi sebagai concealer untuk menutup jerawat di wajah
.
Sapukan pada jerawat sahaja pada waktu siang atau malam.
Gunakan selepas penggunaan Scar Toner.
.
Scar Toner RM31.35 (NP:RM33.00)
Acne Balm RM28.50 (NP: RM30.00)
.
#sendayutinggi #acnebalm #scartoner
#sendayutinggionline
#dealersahsendayutinggi
#codsendayutinggisetiaphari
#postagesetiapharibekerja
#sendayutinggihargahli
#sendayutinggiserikembangan
#sendayutinggitamanlestariputra
#sendayutinggitamanequine
#sendayutinggikotaperdana
#sendayutinggidatodemang
#sendayutinggisriindah
#sendayutinggitamanuniversiti
#sendayutinggipinggiranputra
#sendayutinggiputrapermai
#sendayutinggilestaripermai
#sendayutinggitamanalamputra
#sendayutinggilestariperdana
#sendayutinggipuncakjalil
#sendayutinggi16sierra
#sendayutinggiserdang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggibalakong
#sendayutinggicherasbalakong

Kadang kita nak kawal pemakanan
.
tapi bila nampak makanan sedap-sedap depan mata terus lost control
.
tiba-tiba rasa semuaaaaa sedap
.
lepas tu mula la tamak nak ambil semua yang ada depan mata
.
bak kata pepatah rezeki jangan ditolak kan
.
lepas makan dah kenyang dah tersandar mula la penyesalan demi penyesalan berlaku
.
lepas tu berazam lagi untuk kawal makanan pada hari esok yang mana situasinya sama je dengan hari ni tadi
.
jadi.......
.
untuk yang nak kawal makan, boleh ikut cara nadia ni
.
breakfast dengan easyfull, insyaAllah rasa nak makan yang melampau-lampau tu boleh dikawal
.
InsyaAllah juga kalau ambil secara konsisten sebelum makan malam anda akan berjaya mengawal diet harian dengan lebih effective
.
cuba sekarang dan amalkan secara konsisten sebelum perut dan berat anda sukar dan sangat sukar untuk diturunkan .
#easyfull
#sendayutinggionline
#dealersahsendayutinggi
#codsendayutinggisetiaphari
#postagesetiapharibekerja
#sendayutinggihargahli
#sendayutinggiserikembangan
#sendayutinggitamanlestariputra
#sendayutinggitamanequine
#sendayutinggikotaperdana
#sendayutinggidatodemang
#sendayutinggisriindah
#sendayutinggitamanuniversiti
#sendayutinggipinggiranputra
#sendayutinggiputrapermai
#sendayutinggilestaripermai
#sendayutinggitamanalamputra
#sendayutinggilestariperdana
#sendayutinggipuncakjalil
#sendayutinggi16sierra
#sendayutinggiserdang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggibalakong
#sendayutinggicherasbalakong

In progress nak turunkan berat badan?
.
jangan sekali kali skip meal
.
walaupun kita nak elakkan makanan berminyak, berlemak, berkalori tinggi
.
tapi minum air kosong sahaja tak mencukupi
.
sediakan perut dengan makanan yang berprotein tetapi berkalori rendah
.
easyfull sangat sesuai
.
ingredients kaya protein boleh tolong perut untuk rasa kenyang yang lama
.
dalam masa yang sama membantu membina otot badan
.
Easyfull RM50.40 (NP: RM56.00)
.
#easyfull
#sendayutinggionline
#dealersahsendayutinggi
#codsendayutinggisetiaphari
#postagesetiapharibekerja
#sendayutinggihargahli
#sendayutinggiserikembangan
#sendayutinggitamanlestariputra
#sendayutinggitamanequine
#sendayutinggikotaperdana
#sendayutinggidatodemang
#sendayutinggisriindah
#sendayutinggitamanuniversiti
#sendayutinggipinggiranputra
#sendayutinggiputrapermai
#sendayutinggilestaripermai
#sendayutinggitamanalamputra
#sendayutinggilestariperdana
#sendayutinggipuncakjalil
#sendayutinggi16sierra
#sendayutinggiserdang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggibalakong
#sendayutinggicherasbalakong

Suplemen herba Sendayu Tinggi diolah dari pelbagai jenis tumbuhan yang mempunyai khasiat tersendiri
.
Salah satu bahan dalam Slimmertique ialah buah cermai. Ada yang pernah makan buah cermai tak? Selalunya buah cermai ni akan dibuat jeruk kerana rasa masam-masam manisnya yang sangat sedap.
.
Buah cermai ni mengandungi pelbagai jenis nutrisi yang diperlukan dalam tubuh badan. Buah cermai mengandungi kandungan Vitamin C yang tinggi dan juga Vitamin A, B6, B9 dan juga B1
.
Buah cermai juga tinggi dengan kandungan mineral seperti kalium, potaium, kalsium, kromium dan juga magnesium
.
Selain itu, buah cermai kaya dengan serat dan tinggi kandungan anti-oksida
.
Kandungan serat yang tinggi dalam buah cermai ni akan bantu tubuh memperbaiki sistem pencernaan dan elakkan sembelit.
.
Buah cermai ini mempunyai kadar kalori yang rendah iaitu cuma 44kcal per 100gram dan ianya sesuai dijadikan sebagai makanan tambahan dalam diet harian.
.
Slimmertique RM35.10 (NP: RM39.00)
.
#sendayutinggionline
#dealersahsendayutinggi
#codsendayutinggisetiaphari
#postagesetiapharibekerja
#sendayutinggihargahli
#sendayutinggiserikembangan
#sendayutinggitamanlestariputra
#sendayutinggitamanequine
#sendayutinggikotaperdana
#sendayutinggidatodemang
#sendayutinggisriindah
#sendayutinggitamanuniversiti
#sendayutinggipinggiranputra
#sendayutinggiputrapermai
#sendayutinggilestaripermai
#sendayutinggitamanalamputra
#sendayutinggilestariperdana
#sendayutinggipuncakjalil
#sendayutinggi16sierra
#sendayutinggiserdang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggibalakong
#sendayutinggicherasbalakong

Follow step mudah untuk penjagaan kulit normal, jeragat, kering dan ada parut jerawat👇
.
1️⃣ Brightening Series Whitening & Moisturising Cleanser RM29.70 (NP: RM33.00)
🔻 Pam sebesar saiz 20sen pada tapak tangan dan buihkan. Kemudian gosok pada muka. Gosok perlahan dalam pergerakan putaran dan urut wajah 1-2 minit. Bilas bersih dan lap kering.
.
2️⃣ Collagen Facial Spray RM26.10 (NP: RM29.00)
🔻 Semburkan Collagen Facial Spray seluruh wajah dalam 2-3 kali utk lebih lembapan
.
3️⃣ Brightening Series Super Hyaluronic Acid Serum RM40.50 (NP: RM40.50)
🔻 Pam serum pada tapak tangan 4 titik dan letak di pipi, dahi dan dagu. Sapu rata pada wajah dan urut lembut agar produk meresap. Tunggu kering sebelum sapu produk seterusnya.
.
4️⃣ Brightening Series Anti-Ageing Moisturiser RM40.50 (NP: RM45.00)
🔻 Ambil sedikit moisturiser dengan jari telunjuk dan sapu pada keseluruhan wajah. Pastikan setiap inci wajah disapu rata. Urut selama beberapa minit sehingga kering
.
5️⃣ UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM35.10 (NP: RM39.00) 🔻 Sapu di serata wajah dan lebihkan dibahagian tulang hidung kerana lebih terdedah pada cahaya matahari.
.
#sendayutinggi #skincaretips
#parutjerawat
#kulitkering
#kulitjeragat
#sendayutinggionline
#dealersahsendayutinggi
#codsendayutinggisetiaphari
#postagesetiapharibekerja
#sendayutinggihargahli
#sendayutinggiserikembangan
#sendayutinggitamanlestariputra
#sendayutinggitamanequine
#sendayutinggikotaperdana
#sendayutinggidatodemang
#sendayutinggisriindah
#sendayutinggitamanuniversiti
#sendayutinggipinggiranputra
#sendayutinggiputrapermai
#sendayutinggilestaripermai
#sendayutinggitamanalamputra
#sendayutinggilestariperdana
#sendayutinggipuncakjalil
#sendayutinggi16sierra
#sendayutinggiserdang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggibalakong
#sendayutinggicherasbalakong

Apakah kebaikan mutiara dan yogurt untuk kulit :
.
Yogurt
✓ mengandungi Vitamin B, Kalsium dan Zink yang membantu memudarkan parut serta meransang pertumbuhan kulit baru.
✓ Asid laktik dlm yogurt bagus utk mengurangkan pembentukan kedutan serta melembapkan kulit kering
.
Mutiara
✓ Tinggi anti-oksida & kalsium untuk membantu melawan penuaan dan meremajakan wajah.
✓ Kaya dengan asid-amino, magnesium & silikon untuk agen pencerahan dan kecantikan kulit.
.
Pearl & Yogurt Soap RM17.10 (NP: RM18.00)
.
#sendayutinggi
#pearlsoap
#skinwhitening
#sendayutinggionline
#dealersahsendayutinggi
#codsendayutinggisetiaphari
#postagesetiapharibekerja
#sendayutinggihargahli
#sendayutinggiserikembangan
#sendayutinggitamanlestariputra
#sendayutinggitamanequine
#sendayutinggikotaperdana
#sendayutinggidatodemang
#sendayutinggisriindah
#sendayutinggitamanuniversiti
#sendayutinggipinggiranputra
#sendayutinggiputrapermai
#sendayutinggilestaripermai
#sendayutinggitamanalamputra
#sendayutinggilestariperdana
#sendayutinggipuncakjalil
#sendayutinggi16sierra
#sendayutinggiserdang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggibalakong
#sendayutinggicherasbalakong

lapar sangat ke tu...
.
ini kalau singgah kedai makan jap lagi konfem penuh pinggan
.
sebelum balik kerja bancuh slimmax 1 peket dulu. dengan lafaz bismillah minum dengan tenang
.
minum slimmax ni untuk make sure dinner nanti hati tak terlalu bernafsu nak makan dalam portion yang banyak
.
untuk yang dinner awal pukul 7 petang kalau malam kang perut panggil mintak isi nasi lemak ke char keow teow ke jangan di layan
.
ambil 1 peket slimmax untuk hypnosis perut dan minda supaya tak makan jajan yang tinggi kalori
.
Slimmax Drink RM28.05 (NP: RM29.50)
.
#sendayutinggionline
#dealersahsendayutinggi
#codsendayutinggisetiaphari
#postagesetiapharibekerja
#sendayutinggihargahli
#sendayutinggiserikembangan
#sendayutinggitamanlestariputra
#sendayutinggitamanequine
#sendayutinggikotaperdana
#sendayutinggidatodemang
#sendayutinggisriindah
#sendayutinggitamanuniversiti
#sendayutinggipinggiranputra
#sendayutinggiputrapermai
#sendayutinggilestaripermai
#sendayutinggitamanalamputra
#sendayutinggilestariperdana
#sendayutinggipuncakjalil
#sendayutinggi16sierra
#sendayutinggiserdang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggibalakong
#sendayutinggicherasbalakong

Detox bantu membuang toksin yang terkumpul dalam badan dan secara tidak langsung menambahbaik fungsi organ dalam badan. Secara biologinya, badan manusia mempunyai cara tersendiri untuk detox. Melalui sistem perkumuhan dan peluh adalah cara badan ber ‘detox’.
.
Tetapi kadang-kala, organ2 dlm badan manusia yang memproses toksin ini perlu rehat. Bila bekerja terlalu kuat, tekanan terhadap organ2 ini akan menyebabkan badan manusia berhenti detox. Sebab tu ada yang tidak membuang berhari-hari atau kurang berpeluh. (perlu diingat ia berbeza mengikut individu)
.
Jadi salah satu cara untuk membantu badan kekal sihat dan organ2 ini boleh berfungsi lama adalah dengan kita membantu badan untuk berdetox. Selain bersenam, kita mempunyai alternatif lain spt mengambil suplemen DTox atau boleh google sendiri resipi detox bagi yang rajin
.
DTOX NATURAL RM42.75 (NP: RM45.00)
.
#sendayutinggi #dtoxnatural
#sendayutinggionline
#dealersahsendayutinggi
#codsendayutinggisetiaphari
#postagesetiapharibekerja
#sendayutinggihargahli
#sendayutinggiserikembangan
#sendayutinggitamanlestariputra
#sendayutinggitamanequine
#sendayutinggikotaperdana
#sendayutinggidatodemang
#sendayutinggisriindah
#sendayutinggitamanuniversiti
#sendayutinggipinggiranputra
#sendayutinggiputrapermai
#sendayutinggilestaripermai
#sendayutinggitamanalamputra
#sendayutinggilestariperdana
#sendayutinggipuncakjalil
#sendayutinggi16sierra
#sendayutinggiserdang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggibalakong
#sendayutinggicherasbalakong

Keputihan melampau mengakibatkan kegatalan
.
kegatalan yang berterusan akan menjadikan kemerahan dan akhirnya kehitaman jika tidak dirawat
.
Keputihan adalah disebabkan oleh perubahan hormon estrogen
.
Apabila seseorang wanita hampir dengan tarikh haid, lendir yang terhasil akan lebih likat dan putih
.
Keputihan adalah normal bagi setiap wanita, akan tetapi ia perlu diambil serius jika warna keputihan menjadi kehijauan
.
Keputihan yang serius boleh menyebabkan kanser, otot vagina loggar, lemah, berbau, muka kusam dan bawah mata menjadi hitam
.
Oleh itu, penting untuk kita sentiasa berjaga-jaga dengan keadaan keputihan yang dialami.
.
D’folia RM28.35 (NP: RM31.50)
.
#sendayutinggi #d’folia
#sendayutinggionline
#dealersahsendayutinggi
#codsendayutinggisetiaphari
#postagesetiapharibekerja
#sendayutinggihargahli
#sendayutinggiserikembangan
#sendayutinggitamanlestariputra
#sendayutinggitamanequine
#sendayutinggikotaperdana
#sendayutinggidatodemang
#sendayutinggisriindah
#sendayutinggitamanuniversiti
#sendayutinggipinggiranputra
#sendayutinggiputrapermai
#sendayutinggilestaripermai
#sendayutinggitamanalamputra
#sendayutinggilestariperdana
#sendayutinggipuncakjalil
#sendayutinggi16sierra
#sendayutinggiserdang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggibalakong
#sendayutinggicherasbalakong

Ini set slimming capsule dari sendayu tinggi yang memang hot dan sentiasa mendapat permintaan
.
Gabungan tiga serangkai pil herba set pelansingan ini adalah sebagai rawatan kesihatan dalaman bagi yang mengalami masalah berat badan berlebihan
.
Setiap produk mempunyai fungsinya yang tersendiri untuk ‘combat’ masalah berat badan.
.
Garlic Plus RM30.60 (NP:RM34.00)
❖ Membuang angin, memecahkan selulit, membakar lemak & mengatasi sembelit
.
Slimmertique RM35.10 (NP: RM39.00)
❖ Mengelakkan kulit mengelambir selepas kurus, mengekalkan kecantikan badan, melawaskan pembuangan, memberi tenaga dan mengurangkan rasa kerap lapar.
.
Lucimax RM31.50 (NP:RM35.00)
❖ Merawat & membetulkan sistem dalaman secara sistematik
❖ Menurunkan kolesterol, mengatasi sembelit & buasir
.
#sendayutinggi #slimmertique #garlicplus #lucimax
#sendayutinggionline
#dealersahsendayutinggi
#codsendayutinggisetiaphari
#postagesetiapharibekerja
#sendayutinggihargahli
#sendayutinggiserikembangan
#sendayutinggitamanlestariputra
#sendayutinggitamanequine
#sendayutinggikotaperdana
#sendayutinggidatodemang
#sendayutinggisriindah
#sendayutinggitamanuniversiti
#sendayutinggipinggiranputra
#sendayutinggiputrapermai
#sendayutinggilestaripermai
#sendayutinggitamanalamputra
#sendayutinggilestariperdana
#sendayutinggipuncakjalil
#sendayutinggi16sierra
#sendayutinggiserdang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggibalakong
#sendayutinggicherasbalakong

Pergi office bukan nak beriya sangat pon make up nya
.
tapi nak nampak semenggah sikit je
.
tak de bulu mata pelesu 6 lapis macam che ta pon takpe.
.
janji nak bagi nampak berseri je nak senangkan hati orang sekeliling yang bekerja bersama-sama
.
kita kalau orang sekeliling muka suram sendu je, mood nak buat kerja tu tak berapa sampai. betul tak?
.
Simple, cepat dan ringkas dengan guna hanya 3 produk sahaja.
.
1⃣ Makeup Base Color Correct ▶digunakan untuk menyekatan tona wajah disamping bantu wajah nampak lebih cerah dan glowy.
.
2⃣ Cover Up Foundation ▶berkemasan demi-matte yang ringan dan lembut pada wajah.
.
3⃣ Langkah terakhir
▶baurkan Setting Powder dengan berus untuk elak solekan dari bercapuk .
.
Makeup Base Color Correct RM33.00 (NP: RM37.00)
Cover Up Foundation RM31.50 (NP: RM35.00)
Setting Powder RM33.30 (NP: RM37.00)
.
#sendayutinggi #makeupbasecolorcorrect #mbcc
#sendayutinggionline
#dealersahsendayutinggi
#codsendayutinggisetiaphari
#postagesetiapharibekerja
#sendayutinggihargahli
#sendayutinggiserikembangan
#sendayutinggitamanlestariputra
#sendayutinggitamanequine
#sendayutinggikotaperdana
#sendayutinggidatodemang
#sendayutinggisriindah
#sendayutinggitamanuniversiti
#sendayutinggipinggiranputra
#sendayutinggiputrapermai
#sendayutinggilestaripermai
#sendayutinggitamanalamputra
#sendayutinggilestariperdana
#sendayutinggipuncakjalil
#sendayutinggi16sierra
#sendayutinggiserdang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggibalakong
#sendayutinggicherasbalakong

Breakout teruk akibat salah skincare sebelum ni memang perlukan kesabaran yang tinggi untuk baiki kulit wajah jadi comel semula
.
Tapi tak apaaaaaaa...janji tak salah skincare lagi dah
.
Biar lambat asal selamat. Kekalkan rutin penjagaan wajah dengan perkara asas tu yang paling penting
.
Cuma kita nak tambah step untuk merawat kulit wajah
.
Add on 1 step je lagi dalam regim penjagaan wajah dengan sapuan nipis Whitening Pearl Cream selepas pelembap atau toner waktu siang atau malam
.
Insyallah kulit akan nampak cerah sekata, natural, halus dan paling best sekali boleh pakai dekat tangan yang tersunburn akibat kena panas matahari
.
nak sapu satu badan pon boleh. itu pon kalau rajin nak sapu lah
.
kang orang lain pakai satu pot kecil tu 4 bulan, sampai kat awak 2 minggu repeat order dah 😄
.
Untuk kegunaan harian, kalau tak nak berponseden bagai boleh pakai dengan sunblock sama ada Matte Mousse Sunscreen untuk kulit berminyak atau Hydrating Tinted Sunscreen untuk kulit kering atau kombinasi
.
Yang jenis oily skin, pakai Tea Tree Primer dulu untuk elakkan pecah minyak. eh masak rendang ke sampai pecah minyak segala ni 😝
.
Satu pot kecil ni tahan 4-6 bulan sebab sapuan tipis je ya
.
Kalau sapu satu inci tu memang lain cerita la nye
.
Whitening Pearl Cream SPF15 RM30.60 (NP: RM34.00)
.
#sendayutinggi #pearlcream
#sendayutinggionline
#dealersahsendayutinggi
#codsendayutinggisetiaphari
#postagesetiapharibekerja
#sendayutinggihargahli
#sendayutinggiserikembangan
#sendayutinggitamanlestariputra
#sendayutinggitamanequine
#sendayutinggikotaperdana
#sendayutinggidatodemang
#sendayutinggisriindah
#sendayutinggitamanuniversiti
#sendayutinggipinggiranputra
#sendayutinggiputrapermai
#sendayutinggilestaripermai
#sendayutinggitamanalamputra
#sendayutinggilestariperdana
#sendayutinggipuncakjalil
#sendayutinggi16sierra
#sendayutinggiserdang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggibalakong
#sendayutinggicherasbalakong

Kadang berminyak
Kadang kering macam tak cukup air
.
Jenis kulit kombinasi, atau dry to combination boleh amalkan set 1 hingga 4 ni
.
Step mudah untuk penjagaan kulit kering dan juga kombinasi.
.
1. Brightening Series Whitening & Moisturising Cleanser
RM29.70 (NP: RM33.00)
🔻Pam sebesar saiz 20sen pada tapak tangan dan buihkan. Kemudian gosok pada muka. Gosok perlahan dalam pergerakan putaran dan urut wajah 1-2 minit. Bilas bersih dan lap kering
.
2. Brightening Series Super Hyaluronic Acid Serum
RM40.50 (NP: RM45.00)
🔻Pam serum pada tapak tangan 4 titik dan letak di pipi, dahi dan dagu. Sapu rata pada wajah dan urut lembut agar produk meresap. Tunggu kering sebelum sapu produk seterusnya
.
3. Brightening Series Anti-Ageing Moisturiser
RM40.50 (NP: RM45.00)
🔻Ambil sedikit moisturiser dengan jari telunjuk dan sapu pada keseluruhan wajah. Pastikan setiap inci wajah disapu rata. Urut selama beberapa minit sehingga kering
.
4. Soothing Gel
RM33.30 (NP: RM37.00)
🔻Picit sedikit soothing gel dan sapu pada keseluruhan atau kawasan yang sensitif dan bermasalah saja
.
#sendayutinggi #skincarestep
#drytocombinationskin
#sendayutinggionline
#dealersahsendayutinggi
#codsendayutinggisetiaphari
#postagesetiapharibekerja
#sendayutinggihargahli
#sendayutinggiserikembangan
#sendayutinggitamanlestariputra
#sendayutinggitamanequine
#sendayutinggikotaperdana
#sendayutinggidatodemang
#sendayutinggisriindah
#sendayutinggitamanuniversiti
#sendayutinggipinggiranputra
#sendayutinggiputrapermai
#sendayutinggilestaripermai
#sendayutinggitamanalamputra
#sendayutinggilestariperdana
#sendayutinggipuncakjalil
#sendayutinggi16sierra
#sendayutinggiserdang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggibalakong
#sendayutinggicherasbalakong

Most Popular Instagram Hashtags