[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sendayutinggiklia

1144 posts

TOP POSTS

The Power of Acne Balm...
Pada yg dah pernah gunakan produk ini pasti tahu keberkesanannya..
Hanya satu calitan dpt mematikan jerawat halus.. ( jerawat batu might takes about 3-4days )
Tekstur seperti concealer utk menutup cela, bersifat berangin, boelh digunakan siang dan malam oleh sesiapa sj.. PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#acnebalm
#acnes
#acnetreatment
#pimples
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Krim rawatan kecantikan dan kecerahan wajah yg satu ni, mmg sangat tinggi permintaannya.
Pearl Cream yg dirumus drpd ekstrak Mutiara and infused with nutrient terbaik utk kulit spt Vitamin B, Polisakarid, protein, kalsium, asid amino dan lebih 30 jenis mineral.
Krim siang dan malam ini sgt baik utk ;
▪menyuburkan kulit
▪menyekatakan tona kulit
▪mencerahkan secara semulajadi
▪memudarkan parut serta jeragat
▪menjadikan kulit "glow"
▪mengandungi SPF15

Ramai yg nak mencuba #pearlcream ini. Namun, ini saranan kami.
▪Bagi yg ada masalah jenis berjerawat aktif, kami sarankan utk rawat masalah jerawat dahulu dengan Acne Series. ▪Bagi yg mmpunyai kulit terlalu berminyak pula, masih boleh gunakan tapi gunakan secara nipis.

Ready stok at @ellemoda.butikkafe
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#pearlyskin
#glowingskin
#pearlcream
#pearlextract
#skinlightening
#fairskin
#scarstreatment
#pigmentation
#parutjerawat
#jeragat
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Dalam apa jua keadaan cuaca, jgn lupa apply sunscreen.
Matte Mousse Sunscreen bertekstur spongy dan sgt ringan. Ia bertindak melembap sekaligus sebagai pelindung sinaran UV ( SPF30 ).
Kulit sentiasa terlindung, dirawat dan melambatkan penuaan.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#sunscreen
#mattesunscreen
#uva
#uvb
#spf30
#moisturiser
#mattemoussesunscreen
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Facial Spray dari Sendayu Tinggi ini ada pelbagai fungsi. Asasnya ia digunakan sebagai spray muka untuk mekap setting.
Samada disembur pada wajah sebelum menyapu mekap ATAU disembur pada berus mekap ( foundation Brush ) sebelum dioles pada bedak asas. Hadir dalam 2 jenis; ■ Collagen Facial Spray - sesuai untuk kulit kering dan kombinasi
■ Xne Facial Spray - sesuai untuk kulit berminyak, berjerawat, berpori besar dan sensitif.

Kami ingin share kepada anda berkenaan fungsi lain Facial Spray ni. Gunakan ia sebagai rawatan untuk kulit anda ( pilih yg sesuai dengan jenis kulit anda ) ; contohnya rawatan malam.
Sembur wajah anda dengan Facial Spray ini sebagai langkah terakhir regime penjagaan wajah anda. Biarkan seketika dan zzzzzz.... Let the facial spray enhances ur night skin treatment...
○ slide ke kiri untuk melihat pelbagai fungsinya.. PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#collagenfacialspray
#xnefacialspray
#skintreatments
#acnestreatments
#firmskin
#longlastingsmakeup
#makeupsettings
#facialspray
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan

3 bahan utama Soothing Gel adalah Aloe Vera, Canadian Willowherbs dan Asid Amino..
Tekstur seperti gel tetapi sgt mudah meresap.
Siapa yg sesuai menggunakan #soothinggel ?
▪semua jenis kulit
▪sunburn
▪kulit sensitif
▪kulit terlalu kering
▪radang kulit
▪kulit rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi bahan kimia merbahaya seperti merkuri/hidroquinon
▪juga sesuai disapu pada luka2
▪juga boleh digunakan selepas melakukan facial. ¤ Soothing Gel sangat bagus utk pembaharuan sel kulit ¤

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#soothes
#calms
#skintreatment
#aloevera
#canadianwillowherbs
#asidamino
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Masalah2 kulit lebih baik dirawat drpd dalam. Contohnya masalah kulit berminyak, berjerawat, kusam dan masalah pori yg jelas.
Boleh amalkan ST Clear Tablet utk tujuan ini. Tablet kunyahan ini diambil 2biji sebelah pagi sebelum sarapan agar ianya dpt diserap dgn lebih baik.
Kandungan berasaskan bahan buah dan tumbuhan lain seperti dandelion , fokus utk merawat masalah kulit. Bila dalaman sihat dan bersih, akan terpancar pada luaran. ☆ cuba amalkan Dtox utk dinding usus yg bersih yg mana akan mmbantu proses penyerapan nutreint yg optimum ☆
☆healing crisis - bergantung kepada permasalahan individu ☆

Ready stok at @ellemoda.butikkafe

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#clearskin
#cleanskin
#healthyskin
#cleanandclearskin
#acnes
#acnestreatment
#oilyskin
#largepores
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Mmg tak pernah tinggal gunakan Shaping Gel . Shaping Gel ni membantu utk membakar lemak pada lapisan kulit. Kami sapu pada wajah juga ( bawah rahang, tepi pipi ) utk dptkan shape muka yg diingini.. sebab ianya bersifat dingin, tak panas. cepat meresap.
Bagi yg nak mulakan senaman, mmg bagus apply ini sebelum bersenam. Lihat kesannya selepas bersenam.

Penggunaan #shapinggel kenalah konsisten dan teratur. Baru nampak kesan yg memuaskan. Jangan buat on n off or separuh jalan..
Kena ada disiplin k.

Bukan sekadar membakar lemak, malah ia memperbaiki struktur kulit.
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#reshape
#vshape
#fatburner
#skinconditioning
#firmer
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Jangan lupa sapu Acne Cream sebelum tidur. ( selepas membersihkan muka )...
Krim bersifat merawat ini mematikan jerawat, mengecilkan pori, mengimbangi sebum, merawat whiteheads/blackheads, meredakan keradangan/bengkak jerawat, mencerahkan (parut) dan membantu penghasilan sel kulit baru. Formulasinya sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.. ☆ pemakaian produk yg konsisten dan teratur amat penting utk mendptkan hasil yg optimum ☆

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#acnecream
#acnetreatment
#scartreatment
#poretreatment
#scarwhitening
#oilcontrol
#skinrenewal
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia

MOST RECENT

The Power of Acne Balm...
Pada yg dah pernah gunakan produk ini pasti tahu keberkesanannya..
Hanya satu calitan dpt mematikan jerawat halus.. ( jerawat batu might takes about 3-4days )
Tekstur seperti concealer utk menutup cela, bersifat berangin, boelh digunakan siang dan malam oleh sesiapa sj.. PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#acnebalm
#acnes
#acnetreatment
#pimples
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

3 bahan utama Soothing Gel adalah Aloe Vera, Canadian Willowherbs dan Asid Amino..
Tekstur seperti gel tetapi sgt mudah meresap.
Siapa yg sesuai menggunakan #soothinggel ?
▪semua jenis kulit
▪sunburn
▪kulit sensitif
▪kulit terlalu kering
▪radang kulit
▪kulit rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi bahan kimia merbahaya seperti merkuri/hidroquinon
▪juga sesuai disapu pada luka2
▪juga boleh digunakan selepas melakukan facial. ¤ Soothing Gel sangat bagus utk pembaharuan sel kulit ¤

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#soothes
#calms
#skintreatment
#aloevera
#canadianwillowherbs
#asidamino
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Dalam apa jua keadaan cuaca, jgn lupa apply sunscreen.
Matte Mousse Sunscreen bertekstur spongy dan sgt ringan. Ia bertindak melembap sekaligus sebagai pelindung sinaran UV ( SPF30 ).
Kulit sentiasa terlindung, dirawat dan melambatkan penuaan.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#sunscreen
#mattesunscreen
#uva
#uvb
#spf30
#moisturiser
#mattemoussesunscreen
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Sabun yogurt & mutiara yg mencerah dan melembapkan kulit. Gunakan setiap hari mampu mencerahkan wajah dan menyingkirkan sel mati. Sesuai utk semua jenis kulit. Pearl Soap RM19.10 .
.
#sendayutinggi #pearlsoap #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/min 2 items)

Krim rawatan kecantikan dan kecerahan wajah yg satu ni, mmg sangat tinggi permintaannya.
Pearl Cream yg dirumus drpd ekstrak Mutiara and infused with nutrient terbaik utk kulit spt Vitamin B, Polisakarid, protein, kalsium, asid amino dan lebih 30 jenis mineral.
Krim siang dan malam ini sgt baik utk ;
▪menyuburkan kulit
▪menyekatakan tona kulit
▪mencerahkan secara semulajadi
▪memudarkan parut serta jeragat
▪menjadikan kulit "glow"
▪mengandungi SPF15

Ramai yg nak mencuba #pearlcream ini. Namun, ini saranan kami.
▪Bagi yg ada masalah jenis berjerawat aktif, kami sarankan utk rawat masalah jerawat dahulu dengan Acne Series. ▪Bagi yg mmpunyai kulit terlalu berminyak pula, masih boleh gunakan tapi gunakan secara nipis.

Ready stok at @ellemoda.butikkafe
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#pearlyskin
#glowingskin
#pearlcream
#pearlextract
#skinlightening
#fairskin
#scarstreatment
#pigmentation
#parutjerawat
#jeragat
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Masalah2 kulit lebih baik dirawat drpd dalam. Contohnya masalah kulit berminyak, berjerawat, kusam dan masalah pori yg jelas.
Boleh amalkan ST Clear Tablet utk tujuan ini. Tablet kunyahan ini diambil 2biji sebelah pagi sebelum sarapan agar ianya dpt diserap dgn lebih baik.
Kandungan berasaskan bahan buah dan tumbuhan lain seperti dandelion , fokus utk merawat masalah kulit. Bila dalaman sihat dan bersih, akan terpancar pada luaran. ☆ cuba amalkan Dtox utk dinding usus yg bersih yg mana akan mmbantu proses penyerapan nutreint yg optimum ☆
☆healing crisis - bergantung kepada permasalahan individu ☆

Ready stok at @ellemoda.butikkafe

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#clearskin
#cleanskin
#healthyskin
#cleanandclearskin
#acnes
#acnestreatment
#oilyskin
#largepores
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Fungsi Pearl Cream RM36 :
.
🌸Krim muka dari mutiara untuk kegunaan harian dengan tekstur lembut dan mudah diratakan 🌸Formulasi dari ekstrak mutiara membantu mencerah dan memutihkan secara semula jadi jika digunakan konsisten 🌸Mengandungi SPF 15 untuk melindungi wajah selama 4 jam dari sinaran UV 🌸Membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌸Aplikasi pertama menampakkan wajah cerah natural dan berseri walaupun tidak mengenakan bedak asas 🌸Bebas paraben.
No Pendaftaran : NOT161202178K
.
#sendayutinggi #pearlcream #bestseller #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/min 2 items)

Yang ada masalah jerawat, oily and large pores skin mmg kami sgt2 sarankan penggunaan Acne Bar Soap.
Sabun yg bertindak merawat dr punca jerawat ini juga mengawal rembesan sebum berlebihan serta merawat masalah pori.
Gunakan bersama Acne Series lainnya utk kesan lebih baik.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#acnes
#acnestreatment
#oilyskin
#largepores
#clearskin
#pimples
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Utk yg bertanya mcm mana nak rawat sunburn ? Sapu Soothing Gel ni terus bila sunburn. Insyallah akan reda. Selain tu ia bagus merawat wajah yg terpakai produk kimia atau penggelupasan
.
Soothing Gel RM39.20 .
.
#sendayutinggi #soothinggel #review #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/min 2 items)

Pemberitahuan 📣
.
@st_online_sepang bercuti pd 22 hingga 24/9/17 .
.
Yg nk walk-in boleh dtg ke @littleqisya Shop (Pej Tanah/Daerah Sepang) kita buka sampai ptg esok jam 5.00
.
Yg nak COD boleh ws terus 019-669 5082 (farha)..last COD esok ptg utk kawasan sekitar BBST / Kota Warisan
.
Yg nk selit order mlm ni kita ada COD area Cyberjaya & Putrajaya (min 2 items)
.
Isnin 25/9 kita buka mcm biasa 🤗
.
#sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.

6 tona dalam satu palet lengkap. Sesuai utk bedak asas bg mekap harian kerana teksturnya yg ringan, medium to full coverage dan mampu menutup cela dgn kemas. Highlight Contour & Conceal Cream Foundation Palette RM71.00 .
.
#sendayutinggi #foundation #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/min 2 items)

Facial Spray dr @sendayu.tinggi_hq ini banyak manfaatnya..
Dari segi mekap, anda boleh semburkan ke wajah atau berus mekap sebelum menatarias. Ini akan menjadikan mekap anda lebih berseri , tahan lama sambil merawat wajah.
Untuk rawatan kulit, boleh sembur pada wajah selepas mencuci muka. Ia akan merawat kulit anda mengikut kesesuaian kulit anda.
#collagenfacialspray utk kulit kering, kombinasi (membekalkan collagen utk kesan firming )
#xnefacialspray utk kulit berminyak dan bermasalah. ( mengawal kilatan dan merawat pori serta jerawat )

Ready stock at @ellemoda.butikkafe
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#facialspray
#facetreatment
#makeupenhancer
#lifting
#oilcontrol
#longlastingmakeup
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Antara produk yg terkenal dlm Sendayu Tinggi ialah Amme Complete iaitu Set Bersalin. Amalka Sireh Wash utk mengatasi bau dan menyembuhkan luka lps bersalin lbh cepat
.
Dalam pantang kena jaga baik2. Ramai yg nampak tua lepas bersalin walaupun baru anak 1st. Amme Complete lengkap utk penjagaan 60 hari & ia menambah air susu, merawat luka dalaman dan luaran, melangsing dan menguatkan kembali tubuh selepas bersalin
.
Amme Package RM259.70 (ahli RM244.85 ) FREE Beg
.
#sendayutinggi #setbersalin #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/min 2 items)

Double Ended Brush Set by @sendayu.tinggi_hq direka utk memudahkan kerja solekan wanita.. tak kira beginner, semi pro atau professional..
7 batang berus dengan 2 jenis berus to make it 14 functions of makeup. ▪Powder and Blusher Brush
▪Angle Shadow Brush and Eyeshadow Blending Brush
▪Flat Foundation Brush and Stippling Brush
▪Eyebrow Brush and Conceal Brush
▪Medium Blending Eyeshadow Brush and Face Highlighter Brush
▪Lip Brush / Small Concealer Brush

Dilengkapi dengan beg elegan berwarna putih susu. Berus BSAF yg sgt tahan lama dan lembut pada kulit.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#bsafbrush
#bsaf
#makeupbrush
#professionalmakeupartists
#professionalmakeup
#berusmekap
#makeup
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Flamingo Edition Beauty Brush by @sendayu.tinggi_hq ....
Lengkap dengan beg hitam yg elegan serta set berus pelbagai fungsi. Bulu BSAF ( high quality sintetik ) yg lembut, lebat , tahan lama yg mampu mengangkat dan menyerap produk utk disaou pada wajah.
Anda baru nak belajar mekap atau semi professional? Grab those brushes 😎
▪Powder Brush
▪Stippling Brush 1
▪Bronzer / Contoyr Brush
▪Face Brush
▪Highlighter / Blending Brush
▪Medium Eyeshadow Blending Brush
▪Flat Eyeshadow Brush
▪Angle Eyeliner Brush

Terlalu banyak? Tak.. we called it Worth Buying... 6 professional-high quality-makeup brushes ( comes with Bag ) with 1 affordable price.. PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#bsafbrush
#bsaf
#makeupbrush
#professionalmakeupartists
#professionalmakeup
#berusmekap
#makeup
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Both are latest products from @sendayu.tinggi_hq for Makeup Range..
▪Eyes On Me Palette - koleksi pembayang mata kombinasi matte and shimmer. Berwarna nuetral,tanah dan romantik. ULTRA PIGMEN utk warna yg menyerlah. Hadir dengan 2 kod iaitu Kod Natural Eyes dan Kod Sensual Eyes.
▪Highlight Contour & Conceal Cream Foundation - dengan koleksi warna utk padanan tona kulit. merupakan pengganti kepada bedak asas, penyamar noda, contour serta highlight. Bersifat lembut, licin dan mewah.
BEBAS PARABEN .. PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#makeup
#professionalmakeup
#professionalmakeupartists
#eyeshadows
#concealer
#foundation
#highlights
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

PEARL CREAM RM36
.
Fungsi .
🌸Krim muka dari mutiara untuk kegunaan harian dengan tekstur lembut dan mudah diratakan
🌸Formulasi dari ekstrak mutiara membantu mencerah dan memutihkan secara semula jadi jika digunakan konsisten
🌸Mengandungi SPF 15 untuk melindungi wajah selama 4 jam dari sinaran UV
🌸Membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌸Aplikasi pertama menampakkan wajah cerah natural dan berseri walaupun tidak mengenakan bedak asas
🌸Bebas paraben
🌸No Pendaftaran KKM : NOT161202178K
.
#sendayutinggi #pearlcream #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/min 2 items)

Mmg tak pernah tinggal gunakan Shaping Gel . Shaping Gel ni membantu utk membakar lemak pada lapisan kulit. Kami sapu pada wajah juga ( bawah rahang, tepi pipi ) utk dptkan shape muka yg diingini.. sebab ianya bersifat dingin, tak panas. cepat meresap.
Bagi yg nak mulakan senaman, mmg bagus apply ini sebelum bersenam. Lihat kesannya selepas bersenam.

Penggunaan #shapinggel kenalah konsisten dan teratur. Baru nampak kesan yg memuaskan. Jangan buat on n off or separuh jalan..
Kena ada disiplin k.

Bukan sekadar membakar lemak, malah ia memperbaiki struktur kulit.
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#reshape
#vshape
#fatburner
#skinconditioning
#firmer
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags