[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sendayutinggiklia

1878 posts

TOP POSTS

■ KULIT CERAH SEMULAJADI - WHITENING BAR SOAP ■
Mmg menjadi trend utk mendapatkan kulit yg sihat cerah sekata dan berseri.. @sendayu.tinggi_hq tampil dengan sabun pencuci muka Whitening Bar Soap yg diformulasi dr Ekstrak Akar Likoris dan Alpha Arbutin.
▪mencerahkan wajah tanpa kesan pengelupasan, tanpa kesan rengsa, tanpa bahan kimia merbahaya seperti merkuri/hidroquinon
▪menyekatakan tona kulit
▪tidak menyebabkan kulit kering
▪memudarkan parut dan jeragat
▪sesuai utk semua jenis kulit
▪tak serasi dengan pencuci bentuk sabun? Gunakan #brighteningseries Cleanser by Sendayu Tinggi.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#whiteningbarsoap
#whitening
#skinlightening
#fairskin
#scartreatment
#cleanskin
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

■ KKM ? - @sendayu.tinggi_hq ✅ ■
That is why we are here.. we wont sell illegal or unsafe product. Supplement kesihatan dan kecantikan @sendayu.tinggi_hq ;
▪selamat utk digunakan/diamalkan
▪lulus KKM
▪setiap satu jenis product melepasi piawaian dan mendapat kelulusan KKM
▪melepasi piawaian dan kelulusan KKM untuk setiap jenis bahan
▪setiap produk disertakan nombor mengikut kelas produk utk rujukan.

Jangan ragu2.. sebab itu Sendayu Tinggi bertahan lebih 2 dekad. Tahniah Puan @yatie_sendayutinggi Mr @ady_sendayu.tinggi .. PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#herbs
#herbsproduct
#malaysianherbs
#malaysianherbsproduct
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

SUPERFOOD !!!
Anda yg kerap mengunyah dan selalu rasa lapar tapi dalam masa yg sama nak mengawal pengambilan makanan, nak mengawal kalori sekaligus nak mengurangkan berat badan, boleh cuba EasyFull by @sendayu.tinggi_hq ini
▪mengandungi pelbagai jenis sumber nutrient ( minerals dan vitamins ) yg diperlukan oleh badan
▪memberikan kesan kenyang dan sesuai diamalkan utk mereka yg nak mengurangkan berat badan
▪boleh diamalkan utk breakfast, lunch, dinner
▪tiada kesan sampingan
▪high in protein utk mereka yg workout ( muscles builder )
▪DIET CARA SIHAT
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#superfood
#caloriecontrol
#cravingcontrol
#mealreplacement
#protein
#slimming
#weightcontrol
#foodintake
#weightmanagement
#healthydiet
#diet
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Supplement kesihatan dan kecantikan @sendayu.tinggi_hq available di butik kami ya. Dibawakan khas oleh vendor @sendayutinggimy
#Repost @sendayutinggimy (@get_repost)
・・・
■ KKM ? - @sendayu.tinggi_hq ✅ ■
That is why we are here.. we wont sell illegal or unsafe product. Supplement kesihatan dan kecantikan @sendayu.tinggi_hq ;
▪selamat utk digunakan/diamalkan
▪lulus KKM
▪setiap satu jenis product melepasi piawaian dan mendapat kelulusan KKM
▪melepasi piawaian dan kelulusan KKM untuk setiap jenis bahan
▪setiap produk disertakan nombor mengikut kelas produk utk rujukan.

Jangan ragu2.. sebab itu Sendayu Tinggi bertahan lebih 2 dekad. Tahniah Puan @yatie_sendayutinggi Mr @ady_sendayu.tinggi .. PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#herbs
#herbsproduct
#malaysianherbs
#malaysianherbsproduct
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

■ DOLL BB CUSHION vs BB MATE CUSHION ■
▪Keduanya bersifat medium to full coverage, memberikan litupan mewah, menutup parut, cela, pori serta ketidaksempurnaan kulit. ▪Doll BB Cushion SPF35 bersifat dewy, moist dan sesuai utk kulit normal, kering, pigmentation dan kulit kombinasi
▪Matte BB Cushion SPF50PA++ lebih matte dan bersifat powdery after few minutes ( kesan matte ) dan sesuai utk kulit normal, oily, kombinasi dan masalah jerawat.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#bbcushion
#mattebbcushion
#makeup
#mattelook
#dewylook
#fullcoverage
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

#Repost @sendayutinggimy (@get_repost)
・・・
Doll Eyelashes Mascara by @sendayu.tinggi_hq .
Berusnya yg beralun dan melengkung mampu menyelaputi semua bulu mata, menjadikan bulu mata lebih panjang dan melentik.. Sesuai dengan namanya - Doll Eyelashes ... bak patung! ☆subscribe ke youtube Yatie Sendayu Tinggi ( by @yatie_sendayutinggi ) tentang cara pemakaian yg betul serta teknik mekap yg lainnya ☆

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031

#dolleyelashesmascara
#eyelashes
#mascara
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan

■KULIT BERMINYAK + BERJERAWAT - ▪Foundation dan Powder yang sesuai ■
Dalam pelbagai rangkaian jenis, tekstur, formula mekap yg dikeluarkan oleh @sendayu.tinggi_hq , pihak ST tak lupa menyediakan produk yg sesuai utk mereka yg mempunyai masalah kulit muka - oily dan jerawat, amnya.
#whippedcremefoundation bertekstur sgt ringan,lembut dan tidak heavy. Formulanya tidak menyumbat pori malah kuit bebas bernafas. Berupaya mengawal minyak serta perfect coverage utk menutup cela. "breathable skin" ▪#dualwetanddryfoundation ini berfungsi dua cara, "kering" utk litupan natural, "basah" untuk litupan mewah. TAK RAMAI TAU BAHAWA BEDAK DWICARA INI BERUPAYA MERAWAT MASALAH KULIT. Sebab itu kami sarankan bedak ini bagi mereka yg mempunyai masalah jerawat. 😊 Jika nak litupan mewah, sembur span bedak dengan #xnefacialspray yg sgt membantu merawat jerawat, mengawal minyak dan merawat pori.

Great and High Quality product by @sendayu.tinggi_hq .. Tahniah Puan @yatie_sendayutinggi Mr ady_sendayu.tinggi

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#makeup
#foundation
#whippedcremefoundation
#oilyskinfoundation
#oilyskinpowder
#acneskinfoundation
#acneskinpowder
#acneskinmakeup
#oilcontrol
#acnetreatmentmakeup
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil

••
😊😊 ALHAMDULILLAH 😊😊
..
🌼🌼 THANK YOU 🌼🌼
..
Height CALSIUM & ZINC dapat tambahkan tinggi customer 1 to 1.5cm woooo.. sbb tkworkout dh naik cenggini, kalau yg workout lagi la mendadak tingginye.. 😍
..
Haaaa kepada yg nak tambah tinggi me ws segera ye.. Hanya yg original shj sy jual ye.. 😊☺
..
Kepada yg nak selit order boleh join. Sementara stok masih ada.
..
Ada apa2 pertanyaan boleh 📞Whatshap :+60102256332
📱wechat id :trustedtinggi
.

#pearlyskin
#glowingskin
#pearlcream
#pearlextract
#skinlightening
#fairskin
#scarstreatment
#pigmentation
#parutjerawat
#jeragat
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

MOST RECENT

Pakai foundation tipis je, yg penting Concealer kena sapu pada kawasan yg memerlukan extra coverage. Itu lah tips penting spy mekap tak crack, cakey dan tak nampk too much
.
#sendayutinggi #fullcoverconcealer #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Halang kemunculan jeragat dengan menggunakan Concealer Cream SPF20. Concealer Cream kali ni diperkaya dengan Vitamin C & Vitamin E selain SPF20 yang sesuai dengan kegunaan seharian.
.
#sendayutinggi #concealer #concealercream #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Celak mata antara brg mekap yg wajib ada. Kalau tak nampak letih je kan. Setiap belian dapat PERCUMA Celak pensil halus kalis air tanpa raut
.
#sendayutinggi #eyeliner #markerpeneyeliner #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Apa fungsi HA Serum utk kulitmu ?
.
#sendayutinggi #haserum #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Brightening Series Moisturiser merupakan
.
▪️ Krim Anti-penuaan yang mewah dengan tekstur yang pekat, tinggi visco, dan tidak melekit selepas krim meresap ke dalam kulit.
▪️Ia mengandungi ekstrak teh hijau, ekstrak beri dan pelbagai vitamin
▪️Menghidrat dan menyekatakan kulit secara menyeluruh.
▪️Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
.
#sendayutinggi #bestseller #whiteningmoisturiser #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Mencuci sambil mencerah dgn Brightening Series Cleanser. Sesuai utk semua jenis kulit. Hanya perlu sedikit sahaja, buihkan di tapak tangan dan urut dlm 1 minit. Bilas bersih. Sapukan Brightening Series Moisturiser selepas mencuci wajah utk melembut dan menghaluskan lagi kulit selain bgs mengurangkan kedutan halus .
.
#sendayutinggi #bestseller #brighteningcleanser #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Wajah GLOWING tanpa lebihan minyak 😘
.
Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10
.
#sendayutinggi #mattebbcushion #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Matte BB Cushion terbaru dari @sendayu.tinggi_hq. Fungsi :
.
▪️Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit
▪️Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari.
▪️Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal.
▪️Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit.
▪️Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu.
▪️Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk.
▪️Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak.
▪️Tidak mengandungi paraben
.
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Hai 🤗 finally sis dah restock diz Matte BB Cushion,.yg bertanya dh boleh walk-in di @littleqisya Shop mulai Isnin ni sbb esok tutup., .
Hadir dengan 4 kod warna dan yg penting best.,sbb sis dh cuba apply kt muka sendiri.,
😍
.
Jom tengok Swatches dan kod warna BB Matte Cushion @sendayu.tinggi_hq. Selepas beberapa minit ia bertukar menjadi sedikit powdery utk efek matte. Sangat sesuai bg kulit berminyak, normal dan kombinasi. Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10
.
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

■ DOLL BB CUSHION vs BB MATE CUSHION ■
▪Keduanya bersifat medium to full coverage, memberikan litupan mewah, menutup parut, cela, pori serta ketidaksempurnaan kulit. ▪Doll BB Cushion SPF35 bersifat dewy, moist dan sesuai utk kulit normal, kering, pigmentation dan kulit kombinasi
▪Matte BB Cushion SPF50PA++ lebih matte dan bersifat powdery after few minutes ( kesan matte ) dan sesuai utk kulit normal, oily, kombinasi dan masalah jerawat.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#bbcushion
#mattebbcushion
#makeup
#mattelook
#dewylook
#fullcoverage
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

■ SCAR TONER FOR ALL SKIN TYPES ■
▪kandungan bahan terpilih khusus utk merawat masalah kulit, melembap, memperbaharui sel kulit
▪bersifat "whitening" - memudar dan merawat parut jerawat
▪merawat dan mengecilkan saiz pori
▪menyegar dan melindungi kulit
#scartoner diformulasi drpd Ekstrak Jagung, Ekstrak Cendawan dan Salicylic Acid . Ianya membantu membasmi jerawat, merawat parut tebal dan dalam, menyekatakan tona kulit, menyegarkan kulit, mengawal pengeluaran sebum (minyak) serta membantu mengecilkan pori. Kulit terasa lembab.
▪focus lebih pada bahagian bermasalah seperti pori2 jelas dan jerawat
▪tidak menyebabkan pengelupasan tetapi membantu menanggalkan sel kulit mati.
▪toner digunakan selepas mencuci muka, sebelum serum/pelembap

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 013-833-2398 @ click link kat bio!

#scartoner
#scartreatment
#oilyskin
#largepores
#acnes
#cleanskin
#clearskin
#skinrenewal
#scars
#poretreatment
#pimples
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan

Ada masalah jerawat ? Gunakan 5 produk basic dari Acne Series @sendayu.tinggi_hq .
.
ST Clear Tablet RM38.70 🌸 kunyah 2 biji sehari sebelum sarapan. Ia akan kontrol minyak, kecilkan pori, pudarkan parut dan hilangkan jerawat secara beransur-ansur
.
Acne Bar Soap RM19.10 🌸 cuci wajah dgn sabun anti jerawat. Ia khas utk jerawat yg agak byk. Jika tak berapa byk, gantikan dgn Golden Herbs Soap yg lbh mild
.
Scar Toner RM35 🌸 Tuang pada cotton pad dan ratakan pada wajah. Ia menghalang jerawat membiak, menganggalkan sel mati, memudahkan skincare menyerap dgn baik
.
X-Ne Facial Spray RM30.75 🌸 semburkan pada wajah atau span sblm bersolek. Ia melindungi wajah dari bakteria, masalah pori tersumbat selain meredakan jerawat .
Acne Balm RM31.80 🌸 sapukan krim jerawat + concealer ni pada jerawat shj. Ia menyamarkan cela sekaligus merawat jerawat dgn berkesan seawal 24 jam
.
#sendayutinggi #acneseries #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Penjagaan wajah kombinasi. Iaitu berminyak di T zone & kering di U zone
.
1️⃣ Golden Herbs Soap RM15.90
2️⃣ X-Ne Facial Spray RM30.75
3️⃣ Brightening Series Super HA Serum RM47.70
4️⃣ Acne Cream+Whitening RM37.10 malam hari
.
#sendayutinggi #bestseller #combinationskin #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Kulit normal juga perlukan penjagaan yg betul spy tak menjadi kering. Ini 5 produk utk anda
.
1️⃣ Whitening Bar Soap RM19.10
2️⃣ Brightening Series Super HA Serum RM47.70
3️⃣ Collagen Facial Spray RM30.75
4️⃣ Tinted Moisturiser Sunscreen RM38.15
5️⃣ Facial Scrub With Collagen RM30.75 .
.
#sendayutinggi #bestseller #skincare #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

■MASALAH KEPUTIHAN? - Amalkan kedua produk ini ■
Masalah wanita seperti keputihan ada byk level. Ada yg tahap sgt teruk sehingga menyebabkan kegatalan dan bau busuk.
#dfolia merawat masalah keputihan dr dalam, menyihatkan rahim serta mengeluarkan lendir2 dr dalam. Simptom awal, pengguna akan mengalami keputihan yg banyak. Ini adalah normal kerana ia sedang membersihkan dr dalam.
#sirehfemininewash pula bersifat 4.0ph. Sgt lembut dan neutral pada bhgn2 sensitif. Ianya membersihkan disamping mengatasi masalah bau dan kegatalan.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#hygiene
#womenshealth
#womensmatter
#discharge
#keputihan
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil

Assalamualaikum & morning uoLz.. deal with us, u won't regret 😉😉 #repost @sendayutinggimy
• • •
Good Morning and Happy Weekend. Anda dah boleh deal produk2 @sendayu.tinggi_hq dengan agent2 kami ya @mizz_pinkie_orchid @mizherney @sendayutinggi_membakutmy @clayriesjanenoel @cha_ton_cha_ton @keyna_aks @candeelalacollections
#Repost @sendayutinggimy (@get_repost)
・・・
■SENDAYUTINGGIMYNETWORKS■
We are so proud of you.. Bangga dan kagum melihat agent2 kami yg x sampai dua bulan tapi dah mula mengambil satu langkah ke hadapan dengan membuka kedai masing2. 💪💪💪
Paling penting, misi kami utk melebarkan pasaran @sendayu.tinggi_hq sehingga ke kawasan pedalaman kini menampakkan hasilnya.. Beaufort dah ada, hari ni telah memasuki Kota Belud..
Tahniah pada amda semua dan terima kasih pada menyokong dan pengguna produk Sendayu Tinggi.. Yang berada di Labuan, tunggu projek besar kami... InshaaAllah... #sendayutinggimy
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikb
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggicentrepoint
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Good Morning and Happy Weekend. Anda dah boleh deal produk2 @sendayu.tinggi_hq dengan agent2 kami ya @mizz_pinkie_orchid @mizherney @sendayutinggi_membakutmy @clayriesjanenoel @cha_ton_cha_ton @keyna_aks @candeelalacollections
#Repost @sendayutinggimy (@get_repost)
・・・
■SENDAYUTINGGIMYNETWORKS■
We are so proud of you.. Bangga dan kagum melihat agent2 kami yg x sampai dua bulan tapi dah mula mengambil satu langkah ke hadapan dengan membuka kedai masing2. 💪💪💪
Paling penting, misi kami utk melebarkan pasaran @sendayu.tinggi_hq sehingga ke kawasan pedalaman kini menampakkan hasilnya.. Beaufort dah ada, hari ni telah memasuki Kota Belud..
Tahniah pada amda semua dan terima kasih pada menyokong dan pengguna produk Sendayu Tinggi.. Yang berada di Labuan, tunggu projek besar kami... InshaaAllah... #sendayutinggimy
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Jom nikmati dfolia coffee di pagi hari. Minuman herba wanita. Kopi pracampuran dgn kacip fatimah. .
Berminat whatsapp +60199166743
.
#sendayutinggi #sendayutinggiklia #coffeetime #dfoliacoffee #selamatpagi #sihat #sendayutinggisepang #STbycikhani

■ SCAR TONER FOR ALL SKIN TYPES ■
▪kandungan bahan terpilih khusus utk merawat masalah kulit, melembap, memperbaharui sel kulit
▪bersifat "whitening" - memudar dan merawat parut jerawat
▪merawat dan mengecilkan saiz pori
▪menyegar dan melindungi kulit
#scartoner diformulasi drpd Ekstrak Jagung, Ekstrak Cendawan dan Salicylic Acid . Ianya membantu membasmi jerawat, merawat parut tebal dan dalam, menyekatakan tona kulit, menyegarkan kulit, mengawal pengeluaran sebum (minyak) serta membantu mengecilkan pori. Kulit terasa lembab.
▪focus lebih pada bahagian bermasalah seperti pori2 jelas dan jerawat
▪tidak menyebabkan pengelupasan tetapi membantu menanggalkan sel kulit mati.
▪toner digunakan selepas mencuci muka, sebelum serum/pelembap

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 013-833-2398 @ click link kat bio!

#scartoner
#scartreatment
#oilyskin
#largepores
#acnes
#cleanskin
#clearskin
#skinrenewal
#scars
#poretreatment
#pimples
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan

Ada masalah jerawat ? Gunakan 5 produk basic dari Acne Series ST
.
ST Clear Tablet RM38.70 (ahli RM34.80) 🌸 kunyah 2 biji sehari sebelum sarapan. Ia akan kontrol minyak, kecilkan pori, pudarkan parut dan hilangkan jerawat secara beransur-ansur
.
Acne Bar Soap RM19.10 (ahli RM17.15) 🌸 cuci wajah dgn sabun anti jerawat. Ia khas utk jerawat yg agak byk. Jika tak berapa byk, gantikan dgn Golden Herbs Soap yg lbh mild
.
Scar Toner RM35 (ahli RM33.25) 🌸 Tuang pada cotton pad dan ratakan pada wajah. Ia menghalang jerawat membiak, mengnggalkan sel mati, memudahkan skincare menyerap dgn baik
.
X-Ne Facial Spray RM30.75 ( ahli RM27.65 ) 🌸 semburkan pada wajah arau span sblm bersolek. Ia melindungi wajah dari bakteria, masalah pori tersumbat selain meredakan jerawat
_
Acne Balm RM31.80 (ahli RM30.20) 🌸 sapukan krim jerawat + concealer ni pada jerawat shj. Ia menyamarkan cela sekaligus merawat jerawat dgn berkesan seawal 24 jam
.
Berminat whatsapp +60199166743 🙋
.
#sendayutinggi #acneseries #stbycikhani #setjerawat #sendayutinggiklia #sendayutinggibanting

■SMOOTH FOCUS SETTING POWDER MENAIKKAN SERI MEKAP, TAHAN LAMA , FINISHER ■
▪"finisher" ini mmg nonstop menjadi permintaan penggemar mekap. Ia berfungsi utk menjadikan mekap lebih berseri,lebih kemas,lebih segar, mengawal minyak, sebagai touch-up, dan ianya tidak menganggu tona mahupun warna mekap anda.
▪untuk yg gemar mekap natural, hanya sapu pada muka selepas menggunakan any type of foundation atau pearl cream.
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#settingpowder
#makeupsetting
#freshlook
#oilcontrol
#touchup
#smoothmakeup
#finisher
#makeup
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil

Kalau dah cuba set bersalin ST memang teruja dgn kesannya yg ketara selepas 60 hari
.
Amme Package percuma beg RM259.70, (Body Tone & 6 kapsul herba) .
.
#sendayutinggi #setbersalin #confinementset #setberpantang #bestseller #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

■ SENDAYUTINGGIMYNETWORKS ■
"berbaloi rasanya bila melihat impak mcm ni. Sy xtahu menahu pasal mekap tapi sy berpegang pada konsep "Jangan Kosong" ketika mula2 melibatkan diri dengan @sendayu.tinggi_hq . Sy belajar, sy research, sy explore.. hanya melalui pengamatan luar serta youtube Puan @yatie_sendayutinggi . Dari situ, sy beranikan dan cabar diri sy . Tidak lengkap rasanya jika sy tidak tahu walau hanya satu produk pun drpd produk Sendayu Tinggi. I must know what i am selling, what i am dealing.. Alhamdulillah, walaupun knowledge sy pada mekap hanya level basic, sambutan di luar jangkaan. Masih boleh belajar kan? 😎 Graf permintaan drpd pasaran Sabah turut naik mendadak. Ini takkan menjadi tanpa sokongan dan permintaan dr pelanggan. Kualiti serta kekuatan jenama itu juga antara faktor utama. Terima kasih semua..terima kasih juga pada agent2 #sendayutinggimynetworks atas usaha dan sokongan anda semua... @mizz_pinkie_orchid @mizherney @sendayutinggi_membakutmy @clayriesjanenoel @candeelalacollections @keyna_aks @cha_ton_cha_ton 🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️" - @ady.ramon
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#sendayutinggimynetworks
#mekapsendayutinggi
#makeup
#makeupbysendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil

Collagen akan menyusut setiap tahun. Suplemen kolagen yg diambil dari peringkat awal membantu melambatkan penuaan tubuh & wajah. Ia jg melembutkan kulit jika diamalkan secara konsisten
.
Cocoa Collagen RM30.75 .
.
#sendayutinggi #collagen #bestseller #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Masalah keputihan, haid tak teratur & sukar hamil antara dilema ramai wanita. Pengambilan makanan seimbang sgt bagus utk kesihatan. Jgn lupa suplemen herba spt DFolia & Sedu Arrow yg sudah lbh 20 tahun di pasaran jg antara produk wanita yg sgt ramai pengguna setianya.
.
D'Folia RM33.40
Sedu Arrow RM33.90 .
.
#sendayutinggi #bestseller #seduarrow #dfolia #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

■KULIT BERMINYAK + BERJERAWAT - ▪Foundation dan Powder yang sesuai ■
Dalam pelbagai rangkaian jenis, tekstur, formula mekap yg dikeluarkan oleh @sendayu.tinggi_hq , pihak ST tak lupa menyediakan produk yg sesuai utk mereka yg mempunyai masalah kulit muka - oily dan jerawat, amnya.
#whippedcremefoundation bertekstur sgt ringan,lembut dan tidak heavy. Formulanya tidak menyumbat pori malah kuit bebas bernafas. Berupaya mengawal minyak serta perfect coverage utk menutup cela. "breathable skin" ▪#dualwetanddryfoundation ini berfungsi dua cara, "kering" utk litupan natural, "basah" untuk litupan mewah. TAK RAMAI TAU BAHAWA BEDAK DWICARA INI BERUPAYA MERAWAT MASALAH KULIT. Sebab itu kami sarankan bedak ini bagi mereka yg mempunyai masalah jerawat. 😊 Jika nak litupan mewah, sembur span bedak dengan #xnefacialspray yg sgt membantu merawat jerawat, mengawal minyak dan merawat pori.

Great and High Quality product by @sendayu.tinggi_hq .. Tahniah Puan @yatie_sendayutinggi Mr ady_sendayu.tinggi

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#makeup
#foundation
#whippedcremefoundation
#oilyskinfoundation
#oilyskinpowder
#acneskinfoundation
#acneskinpowder
#acneskinmakeup
#oilcontrol
#acnetreatmentmakeup
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil

Ada masalah kulit berminyak ? Pakai Golden Herbs Soap. Ia juga melembutkan wajah yg kasar selain mengurangkan jerawat
.
#sendayutinggi #bestseller #goldenherbssoap #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Mulakan pagi dgn tenaga yg luarbiasa. Kopi herba Rock Arrow Coffee khas utk lelaki. Ia bgs mengatasi sakit2 badan, lenguh2 dan mengantuk apabila bekerja
.
Rock Arrow Coffee RM28.60 **di gambar adalah harga lama
.
#sendayutinggi #bestseller #rockarrowcoffee #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Lets recharge your body first..
Breakfast with #rockarrowcoffee utk hari yg lebih produktif. 💪
▪ekstrak Tongkat Ali asli menjana tenaga, mengelakkan mengantuk, mengurangkan keletihan dan bagus utk kesihatan lelaki.
▪wanita? minumlah #dfoliacoffee 😜

Kopi herba by @sendayu.tinggi_hq yg menepati rasa kopi sebenar dengan sedikit sentuhan rasa herba... PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#rockarrow
#rockarrowcoffee
#menshealth
#energetic
#energybooster
#energycoffee
#coffeelovers
#productiveday
#herbscoffee
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Supplement kesihatan dan kecantikan @sendayu.tinggi_hq available di butik kami ya. Dibawakan khas oleh vendor @sendayutinggimy
#Repost @sendayutinggimy (@get_repost)
・・・
■ KKM ? - @sendayu.tinggi_hq ✅ ■
That is why we are here.. we wont sell illegal or unsafe product. Supplement kesihatan dan kecantikan @sendayu.tinggi_hq ;
▪selamat utk digunakan/diamalkan
▪lulus KKM
▪setiap satu jenis product melepasi piawaian dan mendapat kelulusan KKM
▪melepasi piawaian dan kelulusan KKM untuk setiap jenis bahan
▪setiap produk disertakan nombor mengikut kelas produk utk rujukan.

Jangan ragu2.. sebab itu Sendayu Tinggi bertahan lebih 2 dekad. Tahniah Puan @yatie_sendayutinggi Mr @ady_sendayu.tinggi .. PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#herbs
#herbsproduct
#malaysianherbs
#malaysianherbsproduct
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

■ KKM ? - @sendayu.tinggi_hq ✅ ■
That is why we are here.. we wont sell illegal or unsafe product. Supplement kesihatan dan kecantikan @sendayu.tinggi_hq ;
▪selamat utk digunakan/diamalkan
▪lulus KKM
▪setiap satu jenis product melepasi piawaian dan mendapat kelulusan KKM
▪melepasi piawaian dan kelulusan KKM untuk setiap jenis bahan
▪setiap produk disertakan nombor mengikut kelas produk utk rujukan.

Jangan ragu2.. sebab itu Sendayu Tinggi bertahan lebih 2 dekad. Tahniah Puan @yatie_sendayutinggi Mr @ady_sendayu.tinggi .. PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#herbs
#herbsproduct
#malaysianherbs
#malaysianherbsproduct
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Yang ada masalah control selera makan boleh ambil Easyfull. Akan control craving.,dan kita akn rasa kenyang lebih lama
.
Easyfull RM59.35
.
#sendayutinggi #bestseller #easyfull #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Yg belum cuba Facial Scrub with Collagen ni wajib cuba.,mmg terbaik 👌👍🏻.,& betul sgt jimat sbb sis pakai siap share dgn mr. husben pun xhabis2 lg 😂
.
#sendayutinggi #bestseller #facialscrub #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

3 produk Hijabi Doll Collection dari @sendayu.tinggi_hq yg mmg bestseller items
.
#sendayutinggi #bestseller #dollmascara #dollbbcushion #nudelipcream #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

● FRESH FROM OVEN ●
by @sendayu.tinggi_hq
Matte BB Cushion SPF50 PA+++ utk kulit kombinasi dan berminyak. ▪mekap tahan lama tanpa kesan capuk
▪kemampuan mengawal minyak utk kesan segar sepanjang hari
▪menyembunyikan cela,pori dan parut jerawat
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#bbcushion
#mattebbcushion
#mattelook
#oilyskin
#oilcontrol
#flawlessmakeup
#flawless
#freshmattelook
#makeupartist
#mua
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil

Biasanya kulit kering dan pedih selalu berlaku kalau salah pakai produk, sunburn, terdedah pada aircond terlalu lama atau perubahan hormon. Amalkan #soothinggel dan sapu tebal pada kws yg kering dan menggelupas. Insyallah akan reda. Utk set skincare boleh amalkan #brighteningseries .
.
#sendayutinggi #bestseller #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Repost from @sendayutinggimy using @RepostRegramApp - ■ SEDU ARROW - HORMON RELATED ■
Alhamdulillah, sebenarnya ramai x tahu yg #seduarrow by @sendayu.tinggi_hq dah banyak membantu kaum wanita dr segi kesuburan, rezeki mendapatkan anak, quality benih, paras hormon yg baik, melambatkan menopause serta utk kecantikan dalam dan luar.
Untuk tujuan kesuburan, cuba combine bersama #dfolia . InshaaAllah, dengan izin Allah dan usaha , boleh mendapatkan zuriat.
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#hormon
#hormone
#estrogen
#womenshealth
#womensmatter
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

■ SEDU ARROW - HORMON RELATED ■
Alhamdulillah, sebenarnya ramai x tahu yg #seduarrow by @sendayu.tinggi_hq dah banyak membantu kaum wanita dr segi kesuburan, rezeki mendapatkan anak, quality benih, paras hormon yg baik, melambatkan menopause serta utk kecantikan dalam dan luar.
Untuk tujuan kesuburan, cuba combine bersama #dfolia . InshaaAllah, dengan izin Allah dan usaha , boleh mendapatkan zuriat.
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#hormon
#hormone
#estrogen
#womenshealth
#womensmatter
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

■ SENDAYUTINGGIMYNETWORKS ■
Antara agent kami yg berada agak jauh dr kwsn Kota Kinabalu. Mmg asalnya seorang pengguna produk @sendayu.tinggi_hq dan pernah terserempak dengannya di rak kami @sendayutinggimy di @ellemoda.butikkafe bersama teman2. Kami overheard yg dia perkenalkan produk ST ni kepada teman2nya. Good job. Jadi mereka yg berada kwsn telipok or wherever u are, anda juga boleh deal dgn agent kami ini ya Miss @cha_ton_cha_ton . Knowledgenya ttg produk ST mcm ni 👍👍👍
Good job dan tahniah.... PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

Tahu tak? Senggugut yang teruk boleh menyebabkan Endometriosis dan punca sukar hamil. Pengambilan Menstorm dapat mengurangkan risiko
.
Antara keistimewaan Menstorm:
.
-Membantu mengurangkan kesakitan senggugut, sengal badan dan sakit pinggang semasa haid.
-Melancarkan peredaran darah semasa haid.
-Membantu mencairkan dan mengeluarkan darah beku tanpa rasa sakit.
.
Menstorm RM31.80 .
.
#sendayutinggi #menstorm #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Dapatkn produk SendayuTinggi dengan harga ahli dan percuma penghantaran serta percuma items ST apabila cukup syarat. 🤗 Berminat boleh whatsapp cikhani +60199166743

#STbycikhani
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibanting
#sendayutinggi #bazaarpaknil
#bestseller #makeupst #stmurah

Pilihan compact powder dr @sendayu.tinggi_hq , @st_online_sepang
Come & shopping 💃🛍
.
#compactpowder #sendayutinggi #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Dapatkan bentuk wajah runcing, tegang dgn Shaping Gel. Ia memgurangkan sembab dan double chin. Rasanya sejuk dan blh disapukan pada badan juga
.
Shaping Gel RM49.80 .
.
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

■ Kopi Herba Untuk Wanita ■
▪Di @sendayutinggimy , #dfoliacoffee mmg bestseller. Baru sj restock pun dah tinggal berapa sj. ▪
Selamat bekerja. Biasa la org perempuan ni kalau masuk tengahari kejap lagi mesti dah mula mengantuk. Balik kerja jam 8.30mlm je dah rasa nak cari bantal. Cuba secawan DFolia Coffee. Insyallah membantu bg extra kecergasan. Paling terbaik amalkan 30 minit sblm bersenam. Kita akan rasa bdn seolah2 di “recharges” sekaligus bila kita bersenam lebih, kalori terbakar juga lebih & lost weight akan cepat.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#coffee
#energycoffee
#womenshealth
#womenslife
#energetic
#energybooster
#coffeelover
#youthful
#internalhealth
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

■ MAKEUP by @sendayu.tinggi_hq
Sejak bulan lepas graf jualan @sendayutinggimy utk rangkaian mekap meningkat. Dah balance dengan rangkaian supplement dan skincare. Sbb itu utk bulan ni, wakil kami @ady.ramon bagi extra focus bahagian stok dan promo mekap. InshaaAllah , akan ditambah lagi ya. Dengar cerita, ada byk lagi produk baru yg bakal dilancarkan.. meriah la rangkaian mekap kali ni. 😊

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#mekapsendayutinggi
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil
#sendayutinggibrunei

■ SENDAYUTINGGIMYNETWORKS ■
Doll Skin Foundation merupakan foundation paling laris keluaran @sendayu.tinggi_hq
Hadir dalam 4 warna mengikut tona kulit wanita Asia. Ianya bertindak sebagai penyamar noda, sunscreen SPF15 dan bedak asas. Kemasannya sgt rata, nampak natural, ringan serta tidak meninggalkan kesan capuk.
▪Its "PARABEN FREE" 😎
▪Tahan lama
▪hasil mekap yg mewah
▪sesuai utk semua jenis kulit
▪gunakan bersama #arganoilprimer
atau #teatreeprimer
▪sembur berus foundation dengan #collagenfacialspray atau #xnefacialspray
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#dollskinfoundafion
#foundation
#sunscreen
#spf15
#makeup
#concealer
#professionalmakeup
#makeupbase
#naturallook
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei

Acne Facial Spray boleh digunakan setiap hari walaupun bukan untuk bermekap. Spray pada wajah selepas mencuci muka.
.
#acnefacialspray #sendayutinggi #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Adakah anda mengalami PCOS ? Cuba amalkan Sedu Arrow & DFolia utk mengurangkan 5 kesan tersebut
.
#sendayutinggi #bestseller #seduarrow #dfolia #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

■ SARAWAK - SENDAYUTINGGIMYNETWORKS ■
Agent kami mmg dah masuk Bumi Kenyalang. Miss @candeejosiah @candeelalacollections boleh dihubungi bagi mereka yg nak mendapatkan product @sendayu.tinggi_hq ya. She will provide the best info and service. Yang berada di Sarawak ke, or wherever u are, boleh juga hubungi dia ya.
#Repost @sendayutinggimy (@get_repost)
・・・
■ SENDAYUTINGGIMYNETWORKS ■
Inilah agent terbaru kami dari Serian, Sarawak. Alhamdulillah, @sendayutinggimy kini memasuki Bumi Kenyalang. Pada customer asal kami mahupun pengikut setia @sendayu.tinggi_hq yg berada di kawasan Serian atau di mana jua anda berada, anda boleh deal dan dptkan produk2 Sendayu Tinggi melalui agen kami ini. Thanks for joining us Ms @candeejosiah .
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil

■ SKIN LIGHTENING ■
Whitening Bar Soap dan Pearl and Yogurt mempunyai persamaan dr segi mencerahkan kulit namun diformulasi dr bahan yg berbeza.
#whiteningbarsoap mencerahkan dengan selamat tanpa rasa kering dan tanpa pengelupasan.
#pearlandyogurtsoap juga mencerahkan selain menyuburkan dan sgt bagus digunakan oleh mereka yg ada masalah jeragat ☆ keduanya sesuai utk kesemua jenis kulit dan membantu menyekatakan tona kulit ☆

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#skinfairness
#brighterskin
#skinbrightening
#whiteskin
#fairskin
#skinlightening
#scartreatment
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei

Tak suka ambil produk jenis kapsul ? Cuba Easyfull & DTox utk bantu proses diet anda
.
#sendayutinggi #easyfull #dtox #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Krim rawatan kecantikan dan kecerahan wajah yg satu ni, mmg sangat tinggi permintaannya.
Pearl Cream yg dirumus drpd ekstrak Mutiara and infused with nutrient terbaik utk kulit spt Vitamin B, Polisakarid, protein, kalsium, asid amino dan lebih 30 jenis mineral.
Krim siang dan malam ini sgt baik utk ;
▪menyuburkan kulit
▪menyekatakan tona kulit
▪mencerahkan secara semulajadi
▪memudarkan parut serta jeragat
▪menjadikan kulit "glow"
▪mengandungi SPF15

Ramai yg nak mencuba #pearlcream ini. Namun, ini saranan kami.
▪Bagi yg ada masalah jenis berjerawat aktif, kami sarankan utk rawat masalah jerawat dahulu dengan Acne Series. ▪Bagi yg mmpunyai kulit terlalu berminyak pula, masih boleh gunakan tapi gunakan secara nipis.

Ready stok at @ellemoda.butikkafe
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#pearlyskin
#glowingskin
#pearlcream
#pearlextract
#skinlightening
#fairskin
#scarstreatment
#pigmentation
#parutjerawat
#jeragat
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil
#sendayutinggibrunei

Yg apply Doll Skin Bb Cream boleh skip pelembap, sunblock dan foundation kalau nak cepat.
.
#sendayutinggi #dollskinbbcream #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Ni bukan lipbalm biasa tu tau. Kalau pakai ni seharian merah jambu je bibir tu, plus akan ikut suhu badan. Kalau sejuk jadi pink sikit, kalau hangat jadi pekat warnanya
.
Nama gincu ni Lip Color Changing Lipbalm. Memang nampak segar je walaupun x mekap
.
#lipchangingcolorbalm #sendayutinggi #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Most Popular Instagram Hashtags