#sendayutinggijb

MOST RECENT

Doll Skin Dual Powder ni merupakan bedak kompak 2 dalam 1 dimana ia mempunyai bedak kompak dan highlight untuk mendapatkan kemasan solekan yang memberi ilusi kulit glowing dan dewy.
.
Bagi yang nak solekan tu nampak lebih cerah dan bersinar, gabungkan bedak dan highlight menggunakan berus dan baur pada seluruh wajah. Bagi yang suka solekan nampak sedikit matte dan natural, boleh sapukan bahagian bedak pada seluruh wajah dan bahagian highlight hanya pada kawasan tulang pipi, hujung hidung dan juga di cupid bow.
.
Doll Skin Dual Powder RM37.65 (ahli RM33.90)
.
#sendayutinggiskudai
#sendayutinggijohorbahru #sendayutinggijb #sendayutinggi
#dealersendayutinggi #dollskindualpowder

Doll Lip Snow Lip Cushion ni ada fungsi 2 dalam 1 dimana ia boleh dijadikan sebagai lip tint dan juga liquid lipstick. Warna-warna yang ada dalam koleksi Doll Lip Snow Lip Cushion ni juga adalah warna-warna yang bright yang akan buat penampilan kita nampak lebih menarik dan menawan gitu.
.
Untuk jadikan Doll Lip Snow Lip Cushion ni sebagai lip tint ala korean tu, just apply Doll Lip Snow Lip Cushion ni pada bahagian dalam bibir sahaja. Dengan cara ini, ia akan buat bibir nampak comel je.
.
Untuk jadikan sebagai liquid lipstick pula, apply Doll Lip Snow Lip Cushion pada seluruh kawasan bibir. Gunakan tips ni untuk dapatkan bibir kelihatan mungil dan penuh.
.
Bagi yang nak efek gradient pada bibir pula, boleh gabungkan mana-mana kod warna yang ada dalam koleksi Doll Lip Snow Lip Cushion ni.
.
Doll Lip Snow Lip Cushion RM35.50 ( ahli RM31.95 )
.
#sendayutinggiskudai
#sendayutinggijohorbahru #sendayutinggijb #sendayutinggi
#dealersendayutinggi #dolllipstick

Sokong kata kak yatie. Dulu mmg tak pandang langsung barang mekap ni. Tapi da besar baru rasa rupanya itu satu kepuasan seorang perempuan 😂😂.
.
Lip tint ni blh jadi cheek stain juga tau. Ni Kak Yatie tunjuk caranya. Natural je kalau blushing 😝 #ferasannnn
.
Doll Lip Snow Lip Cushion ni bukan sahaja boleh jadi lip tint, tapi juga boleh digunakan sebagai blusher juga. Sapu Lip Cushion ni pada buah pipi selepas pakai foundation dan sebelum apply bedak. Ia akan buat pipi tampak kemerahan semula jadi. Untuk effect glowing, layangkan sedikit Superglow Gorgeous Skin Highlight pada tulang pipi.
.
Doll Lip Cushion RM35.50 ( ahli RM31.95 )
.
#sendayutinggiskudai
#sendayutinggijohorbahru #sendayutinggijb #sendayutinggi
#dealersendayutinggi #swatchesreview #dolllipscushion

Doll Lip Cushion RM35.50 ( ahli RM31.95 )
.
▶️ Efeknya baldu, lembut, dan seakan cushion effect. Tak perlu ratakan dgn jari. Long lasting dan tahan 80% walaupun selepas makan. Span cushion yg kecil sbg applicator jg menjadikan sapuan lip tint berkabut. Ada 6 jenis warna pilihan
.
#sendayutinggiskudai
#sendayutinggijohorbahru
#sendayutinggijb #sendayutinggi
#dealersendayutinggi #dolllipcushion

Tea tree primer ready stock, pada yang jenis kulit berminyak, & jerawat, sebelum foundation, sapu dulu tea tree primer.
.
Mengandungi Tea tree oil untuk mengawal rembesan minyak pada kulit kita, & juga kecilkan pori2 muka,
.
PS: tea tree primer ST paraben free, 😘
.
.
COD JB Sha 0104081136 @ www.wasap.my/60104081136

#sendayutinggi #sendayutinggijohor #sendayutinggijohorbahru #sendayutinggijb #codjb

Proses penurunan berat badan memang akan memberi kesan kepada kulit dan badan kita. Kesan yang paling ketara ialah kulit menggeleber atau biasanya kita sebut sebagai plabby skin. Biasanya flabby skin ni terjadi pada kawasan abdomen dan lengan. Flabby skin ni boleh dihilangkan cuma ia mengambil masa dan ianya juga bergantung kepada beberapa faktor seperti umur, jantina, genetik dan berapa lama badan kita overweight. Ada beberapa cara yang boleh kita buat untuk bantu badan kita hilangkan flabby skin ni. Antaranya:
.
1. BANYAKKAN MINUM AIR MASAK. Biasakan untuk minum air masak sekurangnya 8-10 gelas sehari. Badan yang terhidrat akan bantu untuk tingkatkan keanjalan kulit dan ini akan membantu untuk cegah flabby skin dan stretch mark.
.
2. LEBIHKAN MAKANAN BERPROTIEN TINGGI. Diet berprotien tinggi adalah dengan melebihkan makanan yang kaya protein seperti keju, susu, kekacang, ikan, daging, ayam dan sebaginya dalam diet harian kita.
.
Selepas proses penurunan berat badan, badan akan mula mengelambir. Pengambilan Slimmertique akan membantu untuk membentuk tubuh dan memejalkan daging bagi mengelakkan flabby skin pada badan. Ambil 2 kapsul 2 kali sehari.
.
Slimmertique RM39.00 (ahli RM35.10)
.
#sendayutinggiskudai
#sendayutinggijohorbahru #sendayutinggijb #sendayutinggi #dealersendayutinggi #slimmertique

Dari bulan 8 hari tu HQ launch, sekarang dah masuk buku ke 3, 😍,
.
Ibu2 mengandung, jangan garu perut, sebaiknya, guna zeoary gosok pada stretchmark tu, & lepas dah garu, jangan lupa sapu minyak atau lotion, sha sapu minyak marjane,
.
Zeoary sekarang dah di perbaharui dari segi bau, tekstur & juga ketahanan dia, sabun zeoary sekarang tak mudah lembik & tak cair kalau terendam dalam air,
.
Juga dia mencerahkan kulit badan kita, parut jerawat kat belakang badan juga cepat pudar,
.
Ibu bakal berpantang, harus masukkan zeoary dalam checklist, 😘
.
COD JB Sha 0104081136 @ www.wasap.my/60104081136

#sendayutinggi #sendayutinggijohor #sendayutinggijohorbahru #sendayutinggijb #codjb

Minum petang hari nie,😍, sementara anak tidur, marilah kita menikmati dfolia kopi & snek petang, karipap & popiah nie beli kat tesco, kat section frozen tu, cari jenama value pac, sedap tau,
.
Eh ter promote benda lain pulak, 😂,
.
Asalnya nak promote dfolia kopi tuu, student boleh minum, anak dara & mak dara boleh minum,
.
Ibu mengandung di larang minum dfolia kopi nie sebab dalam dia
Ada herba kacip fatimah, Anak gadis yang ada masalah keputihan ringan2 tak suka makan herba pun bagus minum dfolia kopi 😘,

COD JB Sha 0104081136 @ www.wasap.my/60104081136

#sendayutinggi #sendayutinggijohor #sendayutinggijohorbahru #sendayutinggijb #codjb

Jenis susah kurus??
Jom cuba amalkan dua produk ni. Mana tahu berkesan.
.
1. Ambil 2 biji Slimmertique 2 kali sehari iaitu 30 minit sebelum sarapan & makan malam. Slimmertique mengandungi Fructus Emblica Officinalis yang tinggi anti-oksida untuk membantu menurunkan glukos dalam darah terutama bagi penghidap kencing manis. Selain itu, Slimmertique membantu melangsingkan badan, melawaskan pembuangan & mengawal selera makan yang berlebihan.
.
2. Ambil Easyfull sebelum makan tengahari dan sebelum makan malam. Sekurang-kurangnya 30 minit sebelum untuk membantu ‘mengejapkan’ perut. Easyfull mengandung bahan seperti Brown Rice Powder untuk membantu menurunkan kolesterol dan tergolong dalam karbohidrat kompleks yang membuat perut lambat lapar. Easyfull juga membantu mengelakkan ‘craving’ pada makanan manis dan bergoreng.
.
Slimmertique RM39.00 (ahli RM35.10)
Easyfull RM56.00 (ahli RM50.40)
.
#sendayutinggiskudai
#sendayutinggijohorbahru #sendayutinggijb #sendayutinggi #easyfull #slimmertique

.
Sedu Arrow ni ialah suplemen herba khas yang dirumus untuk membantu wanita menggalakkan penghasilan hormon estrogen secara semulajadi dalam badan. Seperti yang kita tahu, hormon estrogen ni sangat penting untuk setiap wanita.
.
Bagi yang ada masalah kitaran haid yang tak menentu, pengambilan Sedu Arrow ni akan membantu melancarkan peredaran haid setiap bulan.
.
Bagi wanita yang berusia pula, Sedu Arrow akan bantu untuk melewatkan simptom menopaus dan melambatkan tanda-tanda penuaan pada tubuh.
.
Sedu Arrow ni tidak boleh diambil oleh mereka yang menghidap atau pernah menghidap cyst, fibroid atau apa-apa ketumbuhan dalam badan.
.
Sedu Arrow RM32.00 (ahli RM28.80)
.
#sendayutinggi #seduarrow - #sendayutinggijb #sendayutinggijbdealer #kitaranhaid #haidtakteratur #ikhtiaranak

Pearl cream ready stock, RM34 (ahli RM30.60)
.
Alhamdulillah bulan lepas terjual 100 unit, banyak feedback positif kata, kulit semakin cerah lepas pakai pearl cream,

Tak kurang juga feedback negatif kata kulit naik rashes lepas guna pearl cream, oh rupanya, customer alah pada ekstrak pearl & mineral oil dalam tu,
.
Sometimes kita tak tahu pun kita alah pada sesuatu benda, sehingga kita cuba, yang pasti kena pastikan kita bersihkan muka dengan bersih, seeloknya, buat double cleansing, guna makeup remover, pastu guna facial cleanser, 😘
.
COD JB Sha 0104081136 @ www.wasap.my/60104081136

#sendayutinggi #sendayutinggijohor #sendayutinggijohorbahru #sendayutinggijb #codjb

Dah tidur ke? Ada ke dalam kalangan ST Lovers ni preggy mommy atau mommy yang tngh berpantang? Korang prefer mana satu, berpantang tradisional atau moden? Komen sikit.
.
Kebanyakan yang berpantang sendiri ni ‘sakit’ sikit la nak compare dengan yang berpantang dengan mak atau ada pengawasan orang. Sebab semua nak kena prepare sendiri, dan sepanjang tempoh berpantang tu juga mesti ada terskip satu dua step2 berpantang. Especially bab makan mesti tak follow diet pantang. Bagi yang menginjak 30 ke atas, lazimnya metabolisma badan dah menurun, hormon estrogen juga dah drop tak mcm zaman remaja. That’s why badan akan cepat naik kalau tak jaga.
.
Yang paling takut sekali kesihatan rahim lepas bersalin. Macam mna nak tahu sbb kita bukan boleh check sendiri. That’s why kena rajin2 jumpa pakar gynaecologi atau doktor sakit puan untuk check keadaan rahim. Rahim wanita akan mengembang selepas bersalin dan mengambil masa lama paling kurang 6 bulan untuk kembali ke saiz asal. Kebanyakkan pengguna Amme Bottle memang bagi feedback positif keberkesanan Amme dalam merawat kesihatan rahim dan dalaman ibu bersalin. Ada juga yang respon turun berat badan macam zaman anak dara lepas consume Amme Bottle 60 days. Amme Bootle memang dirumus dengan herba2 khas untuk membantu merawat kembali rahim dan dalaman wanita bersalin.
.
AMME BOTTLE RM35.00 (ahli RM33.25)
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah dan dapatkan simkad jimat Onexox secara percuma 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller #coverupfoundation #demimattefinish#sendayutinggi #rockarrow #lucimax #johorbahru #skudai #kulai #pasirgudang #kempas #cantik #viral #putih #kurus #ammebottle

Ada lagi ke yang masih tak tahu fungsi Golden Herb’s Soap ni? Bagi yang masih belum tahu, Golden Herb’s Soap ni adalah sabun khas untuk merawat kulit bermasalah. Bermasalah yang macam mana tu?? Seperti kulit berminyak, berjerawat pasir, ekzema, gatal-gatal dan kemerahan.Dirumus dari madu lebah dan Ganoderma Lucidum (Cendawan Emas), sabun ini juga membantu mengecutkan jerawat pada muka dan mengurangkan sebum berlebihan.
.
Kalau nak tahu masih ramai sebenarnya yang tak amalkan rutin lengkap penjagaan wajah. Kebanyakkan hanya cuci wajah dan pakai pelembap atau facial spray saja. Tak boleh sebenarnya. Lama2 nanti muka boleh jadi kusam dan tona pun tak sekata. Bila pakai skincare yang lain pun tak meresap elok sebab dah kena block dengan sel mati. Especially yang ada kulit berminyak pun kena juga exfoliate dan pakai toner untuk rip off dead skin dan dead cell.
.
That’s why toner tu penting. Toner boleh dikira sebagai bilasan terakhir untuk pastikan tiada sisa kotoran atau sisa pencuci muka tertinggal pada kulit. Sebab tu biasanya toner ni kita gunakan teknik sapuan menggunakan cotton pad. Biasanya semasa mencuci muka, liang pori kita akan terbuka dan penggunaan Scar toner ini akan membantu untuk mengetatkan semula liang pori yang terbuka tu. Secara tak langsung, penghasilan sebum pun terkawal. .
Golden Herb’s Soap RM15.00 (ahli RM13.50)
Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah dan dapatkan simkad jimat Onexox secara percuma 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller #coverupfoundation #demimattefinish#sendayutinggi #rockarrow #lucimax #johorbahru #skudai #kulai #pasirgudang #kempas #cantik #viral #putih #kurus #acnescartoner #goldensoap

Doll Ultimate Precision Pen Eyeliner :
✓ Celak mata berbentuk pen dan bertekstur liquid.
✓ Perincian mata pen yang lebih tajam dan halus untuk olesan lebih tepat dan sempurna.
✓ Kalis air & tahan lama.
✓ Hadir dengan 2 kod iaitu kod black dan kod dark brown.
.
Kod black sesuai untuk yang nak mata lagi menonjol dan galak. Kod dark brown pula sesuai untuk mereka yang nak solekan mata tu nampak light dan natural sahaja. .
Doll Ultimate Precision Eye Liner RM32.00 ( Ahli RM28.80)
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah dan dapatkan simkad jimat Onexox secara percuma 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller #coverupfoundation #demimattefinish#sendayutinggi #rockarrow #lucimax #johorbahru #skudai #kulai #pasirgudang #kempas #cantik #viral #putih #kurus #dollultimateprecisionpeneyeliner

Those with dry skin yang mencari krim pelindung wajah yang boleh merawat, melembap & mencerah pada masa yg sama boleh cuba UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen. Ia diformulasi khusus untuk kulit kering, normal dan kombinasi. Mengandungi SPF50 PA++ untuk perlindungan maksimum dari sinar UV disamping melembapkan wajah dan mengawal kemunculan melanin, jeragat serta tanda2 penuaan. Tekstur seakan krim losyen & ringan pada wajah. Hydrating Tinted Sunscreen ni wajib pakai hari-hari untuk pastikan kulit kita sentiasa dilindungi.
.
UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen RM39.00 (ahli RM35.10)
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah dan dapatkan simkad jimat Onexox secara percuma 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller #coverupfoundation #demimattefinish#sendayutinggi #rockarrow #lucimax #johorbahru #skudai #kulai #pasirgudang #kempas #cantik #viral #putih #kurus #uvdefensecream#sunscreen

Bagi yang berkulit licin memang tak akan boleh menyelami mereka yg ada masalah dgn jerawat ni. Especially yang ada jerawat jenis resdung. Memang jerawat tu tak mahu pupus. Mati yang ni naik yang lain pula. Kadang-kadang rasa give up dah. Siapa yang pernah kena serang dengan jerawat nanah memnag sengsara. Rasa nak angkat muka pun segan. Org tengok seolah-olah kita ni macam pengotor. Padahal, org berjerawat ni lah cukup jaga sbb kononnya tak nak bg jerawat merebak. Belum cukup jerawat bernanah di tambah pula dgn bintik hitam. putih di hidung, dagu dgn tepi bibir. Mmg stress!!
.
ST Clear Tablet merupakan suplemen rawatan kulit yang membantu merawat kulit berminyak serta berjerawat. ST Clear Tablet ni mengandungi pelbagai ekstrak buah-buahan dan herba yang akan membantu mengawal pengeluaran sebum dan jerawat pada wajah. Ia juga bantu untuk memudarkan parut jerawat dan mencerahkan wajah.
.
ST Clear Tablet ni boleh diambil setiap hari 1 kapsul pagi dan 1 kapsul malam. Rasanya juga sedap seperti strawberry.
.
ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85)
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah dan dapatkan simkad jimat Onexox secara percuma 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller #coverupfoundation #demimattefinish#sendayutinggi #rockarrow #lucimax #johorbahru #skudai #kulai #pasirgudang #kempas #cantik #viral #putih #kurus #stcleartablet

BOLEH KE KURUS CEPAT & NAMPAK KESAN ?
.
Ok, mmg ramai kat dunia ni kalau boleh bangun pagi esok je bila timbang dah turun 10kg. Tapi, memang mustahil la. Namun, setelah kajian dibuat, akhirnya ada tumbuhan semulajadi yg mmg berkesan & berfungsi untuk mengawal selera makan, membuatkan kita bertenaga walaupun kurang makan, kurang rasa nak mengunyah serta bantu kita mudah ke tandas. Jom tengok apa tumbuhan yang dimaksudkan kat bawah.
.
BERAS PERANG :
Sangat baik dimakan oleh individu yang mengamalkan diet rendah kalori. Ia mengandungi MINERAL MAGNESE yg penting untuk kesihatan (1 cawan beras perang = 88% magnesium utk tubuh). MAGNESE membantu mengekalkan berat badan yang ideal, mengawal sistem saraf dan mengawal paras kolestrol badan.
.
CITRUS AURATIUM @ BITTER ORANGE :
Component Synephrine dalam Citrus Auratium berfungsi sebagai pembakar lemak yang turut membantu menurunkan selera makan, meningkatkan tenaga dan kadar metabolisma dalam badan.
.
CHIA SEED :
Mirip biji selasih, tetapi bukan sebaliknya ia berasal dari keluarga sage (salvia hispanica). Masyrakat suku Aztec, Maya dan Inca zaman dahulu mengamalkan biji seed untuk meningkatkan daya ketahanan dan tenaga tubuh badan mereka. Chia Seed kaya dengan lemak Omega-3 yang dapat mengurangkan keradangan dan paras kolestrol. Biji Chia juga mampu menyerap 10 kali air yang masuk ke dalam tubuh untuk membentuk sel yang baik untuk diet.
.
Easyfull dirumus dengan pelbagai bahan organik seperti chia seed, beras perang, black bean, pea protein, soya dan juga bitter orange yang tinggi serat untuk mengawal rasa lapar dan memberikan ras akenyang yang lama selain minuman protein yang bagus untuk membina otot.
.
Easyfull RM56.00 (ahli RM50.40)
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah dan dapatkan simkad jimat Onexox secara percuma 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller #coverupfoundation #demimattefinish#sendayutinggi #rockarrow #lucimax #johorbahru #skudai #kulai #pasirgudang #kempas #cantik #viral #kurus #putih

Ada ke dah cuba Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion? Seperti namanya, produk ni memang mengandungi sel bunga rose sebagai salah satu bahan utama. Bukan sebarang bunga ros ya tetapi Damask Rose atau Rosa Damascena yang berasal dari Timur Tengah Kota Damascus, Syria. Bunga ros ni mmg digunakan secara meluas di serata dunia untuk tujuan komersil, kecantikan, kulinari, kesihatan dan sebagai pewangi.
.
Sedikit sebanyak info mengenai Damask Rose:
• Damask rose mengandungi pelbagai komponen yang memainkan peranan penting untuk kecantikan kulit seperti Citral, Eugenols, Flavonoids dan Geraniol.
• Sel Damask Rose memiliki ketahanan yang tinggi terhadap radiasi UV.
• Rose hips (bahagian dalam kuntuman bunga) adalah sumber tertinggi anti-penuaan, anti-oksida, Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D dan Vitamin E. Kesemua komponen ini penting untuk mengurangkan garis halus, dan yang paling penting membantu meningkatkan fibroblast dan penghasilan kolagen untuk keanjalan kulit.
• Sel Damask Rose sangat ideal untuk merawat kulit kering dan sensitif kerana ia memiliki kandungan hidrasi yang tinggi. Konsentrasi nutrien seperti antioksida, pelbagai jenis mineral serta vitamin membantu mengurangkan kemerahan serta iritasi kulit menjadikan ia ideal untuk semua jenis kondisi kulit berkaitan kering.
.
Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 ( ahli RM44.10 )
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah dan dapatkan simkad jimat Onexox secara percuma 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller #coverupfoundation #demimattefinish#sendayutinggi #rockarrow #lucimax #johorbahru #skudai #kulai #pasirgudang #kempas #cantik #viral #putih #rosestemcellmoisturiser

Jarang HQ ST buat promo, grab sementara stok masih ada, utk kombo 2 item nie RM99.90!!
.
sha ada 10 set je, 3 dah ada customer reserve, means ada 7 set lagi, 🤗.
.
Dtox kini ber pek besar, 300 gram 1 botol,
.
Bagi penggemar dtox boleh tahan 1 bulan tau, Pada sha pula, boleh tahan 2 bulan nie, sebab sha minum 1/2 (half) scoop sahaja😘,
.
Selamat untuk ibu menyusu, ibu yang bakal bersalin & berpantang boleh sediakan 1 botol, agak2 dah tak membuang air 2 hari, sembelit, minum dtox cepat2,
.
Ngeri tau sembelit dalam berpantang! 😭
.
InsyaAllah tak kacau susu & perut baby, 😘
.
COD JB Sha 0104081136 @ www.wasap.my/60104081136

#sendayutinggi #sendayutinggijohor #sendayutinggijohorbahru #sendayutinggijb #codjb

.
Whitening Pearl Cream ni boleh dikatakan sebagai ‘holy grail’ kepada mereka yang ada masalah kulit jeragat, tona tak sekata, kulit kusam dan juga kulit berparut. .
Whitening Pearl Cream ni berfungsi untuk bantu mencerahkan kulit wajah dan buat wajah nampak gebu dan glowing je.
.
Whitening Pearl Cream ni mengandungi ekstrak mutiara dan dirumus bersama SPF15 dimana ia turut membantu melindungi kulit dari sinar UV. .
Bagi yang nak pakai sunscreen sebagai extra protection, boleh pakai Pearl Cream ni dulu, kemudian baru pakai sunscreen.
.
Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60)
.
#pearlcream #naturalmakeup #skincaretips #skincare #pearl #spf #sendayutinggijb #sendayutinggijbdealer

Most Popular Instagram Hashtags