#senawang

184280 posts

TOP POSTS

Its less than 6 days to N9. Be there, waghih sumo. TF RAYA SEREMBAN 2017
3 & 4 June 2017 (Saturday & Sunday) 10.00AM to 10.00PM
Senawang Exhibition & Convention Centre, Seremban, N9 (D'Cattleya)
#tfrayatour17 #tfrayaseremban17 #tfseremban17 #tempatanfest #seremban #yourrayasupply #senawang

Haisshh rindu lah nk remยฒ sampai jem๐Ÿ˜‚
#tb je mampu
#dinamik day2.0
#senawang

#Repost @insta.tutor.malaysia (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Bismillah
Jawapan
_
Ini bukan sebab posting, followers menurun itu sangat mudah jika nak dibandingkan dengan nak turunkan berat badan. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
_
Antara posting yang banyak dengan yang tiada posting, sebenarnya posting yang banyak lebih mudah orang tinggalkan kita.
_
Jadi bukan sebab kita tak buat posting, tapi sebab kita taknak bersosial.
_
Dalam erti kata lain.
Anti sosial. Kononnya kita ni hebat. Orang kena follow kita. Kita? Heheheh
๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
_
Kalau kita disukai in shaa Allah, orang akan ingatkan kita, walaupun kita sudah tiada.
_
Bersosiallah yer. Ni kan media sosial.
__________________________
Anda ada soalan berkaitan instagram. Sila tanya di ruang komen pada posting ni yer.
_
In shaa Allah saya akan bantu jawab persoalan yang terpilih.
_
@ajimaura

Minggu lepas senawang line panas , harap-harap minggu in tak lah""" ๐Ÿ˜… admin janji x laju2 x fly โœ‹
#hot_line #senawang
_

Perjalanan kehidupan memang unik, selalu ada saja hal yg tidak disangka-sangka.. Kesempatan akan datang kapan saja, yg penting kita selalu mempersiapkan diri dan peduli, sehingga keberuntungan itu akan berpihak pada kita.. #meeting
#foreign
#TurkeyProject
#Senawang
#NegerSembilan
#Malaysia
#TheChangesMaker

Beda lagu beda nyanyi ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‚ Kan ๐Ÿ‘
#Chileychiley #machiteneโ™ก
#jasminIndah #senawang #malaysia

Jom ikot papa jalan2 jom๐Ÿ˜†๐Ÿ˜™
#senawang#kepalabotak#janjimaksayang

MOST RECENT

๐Ÿ”ฎโ›“โ›“Kowloon City 2.0 #fractals #mandelbulb3d #texture #shape #structure #fractal #kowloon #senawang #3d

#FREE_DELIVERY* PISANG CHEESE, RUTIJOHN SALAI & CHEESY CHICKEN POPPER!
.
Ala payahnya nak cari parking lagi nak jalan jauh lagi nak bersesak-sesak lagi. Kurus pahala puasa dek mengeji manusia kat param tu hah!
.
Kan bagus kalau ada delivery pisang cheese, ruti john dengan cheesy chicken popper terus ke rumah? ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”
.
โ›”๏ธSTOP!!โ›”๏ธ
.
Sempena bulan puasa ni memang sengaja kami permudahkan kehidupan anda semua dengan perkhidmatan DELIVERY! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#KHAS untuk area SEREMBAN 2, SEREMBAN, AMPANGAN, SENAWANG, PAROI, PORT DICKSON DAN SEKITAR!
.
Untuk order mudah jer. Boleh tekan link Whatsapp ni dan tanya je segala persoalan uolls;
.
www.wasap.my/601111880373
www.wasap.my/601111880373
www.wasap.my/601111880373
.
atau boleh juga terus terjah outlet kami di;
.
๐ŸŒŸSEREMBAN 2 - Jalan S2 G2, Garden Avenue. Berhadapan Rosmanee Tomyam (3.00ptg hingga 7.00ptg)
.
๐ŸŒŸPORT DICKSON - Restoran Rezeky Batu 4, Jalan Pantai, Port Dickson. Berdekatan simpang 3 Muzium Tentera (4.00ptg hingga 8.00mlm)
.
#sayajual #pisangcheese #pisanggorengcheese #pisangaddict #senawang #portdickson #seremban2 #foodporn #streetfood #streetfoodfestival #foodie #foodgasm #localfood #bananafritter #bananacheese #bazarpaknil #rutijohnsalai #cheesychickenpopper
.
*Free-delivery untuk order minimum RM20 atau caj delivery sebanyak RM3 dikenakan.

Operasi jualan pada awalnya bermula dengan bukaan kanvas di suatu sudut hujung kaki lima Dataran Senawang. Sejak dari itu, lokasi jualan tidak pernah tetap, hampir sahaja bertukar setiap malam. Dan ia akan tetap terus berjalan sebegitu selagimana 'kudrat' di kandung badan.
.
Makanya, nama 'KAKI LIMA BUNDLE' dipilih..๐Ÿ˜Œ
.
Pada hari ini juga, cubaan melancarkan logo rasmi bundle. Apa pendapat kamu semua? ๐Ÿ˜
.
#outdoorbundle
#seremban
#senawang
#serembanbundle
#senawangbundle
#kakilimabundle
#sejarah
#nama
#logo

FEEDBACK AL MANNA LBC .
.
Antara Feedbck pengguna Al Manna with Chia Seed....2 mggu ni asyk restok je Al Manna...seronok agent@dropship buat sale..insyaallah raya sakan la korang thn ni... Nak duit raya RM300 x?RM500 ke?meh pm/whtsapp saya .. x perlu byk pikir.. keje korang copy paste n ambik oder je...modal? TIADA MODAL DIPERLUKAN..setiap waktu utk buat iklan,kami akn share ayat n gambar..hanya copy paste sahaja..Mudah je nak promote produk berkesan dengan hrga RM30 sahaja!
#ladybossclub#Almanna#Gamarabic#Chiaaseed#Senawang#serembanjaya#seremban2#bazaar#bazarpaknil#sayajual#ampangan#paroi#almannawithchiaseed#pm#jusdietkenyang

Wuduk Friendly - BROWN FOX....Hmmm mmg susah nak convince org pakai warna Brown Fox ni...tp cuba kalo dah makeup ...Si Coklat manisni terus tampak menawan.. RM 39 each ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜— DM or Whatsap me at 012 - 216 3527

#amouracosmetics #sayajuallipstik #sayanakcantik #sayajualonline #gorgeous #halal #buatanmalaysia
#hudabeauty #seremban #senawang #cantik #bazarpaknil #hijabifashion #sisjuak #sispakai

Berkat konsisten calitan #wd membuatkan kulit wajah makin tegang, makin anjal, jerawat dan jeragat hilang.
Adudududu nampak makin muda dari usia sebenarkan?
Women Desiree cream merupakan krim kecantikan bio teknologi nano yang bertindak 12x kuasa resapan ke pembuluh darah. Haa masa ni biar wd tu buat kejer singkirkn kotoran yang ada dlm badan. Barulah sihat. Dan cecantik aje semuanya ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ 0176264568
0176264568
0176264568

#nakcantik
#wdlovers #seremban2 #seremban #senawang #nakcantik #AWETmuda #anjal #tegang

โ€ข
โ˜‚แ–บแ—ฉnแธฐ แŽฉแ—ขuโ˜‚ Regular Customer
Iphone6s All Out Convert Iphone7
COD Aliff Bistro BBST

Replace Part:
LCD Iphone6s White
Body Convert Iphone7 Blue White
Buzzer Speaker Iphone6s
Ribbon Front Camera Iphone6s
Bateri Iphone6s
Ribbon Home Button Iphone6s
SOLD Protect Case Iphone

FreeGiftโ˜‘๏ธโ˜‘๏ธ
Whatsapp Terus Ke Sini:
http://www.wasap.my/+60126866570/ErolIphone
http://www.wasap.my/+60126521256/AsstnFikriIphone
http://www.wasap.my/+60176905120/AsstnK-RollIphone/Android

Like Page Erol Iphone
https://m.facebook.com/ErolIphone/
Like Iphone Repairing
https://m.facebook.com/iphonerepairing12345/

#abamiphone
#abangiphone
#eroliphone
#baikiiphonesepang
#baikiiphone
#repairiphonebbst
#repairiphoneputrajaya
#repairiphonesepang
#iphonerosak
#Iphonefacetoface
#repairiphone
#nilai
#sepang
#bbst
#kotawarisan
#kotaseriemas
#putrajaya
#seremban
#senawang
#serdang
#serikembangan
#SemuaAreaKL
#KL
#MALEAD
#PakaiMALEADRepairIphone

Kebaikkan produk Amoura! Semua ada ..argan oil..vitamin c...collagen...mane nak cari lipstik yg sememangnya cantik dan sekaligus merawat bibir? Meh cuba amoura... DM or Whatsap me at 012 - 216 3527 ..saya sudi membantu ๐Ÿ˜˜
#amouracosmetics #sayajuallipstik #sayanakcantik #sayajualonline #gorgeous #halal #buatanmalaysia
#hudabeauty #seremban #senawang #cantik #sisjual #sispakai #beliamoura #lipmatte #bazarpaknil

Jangan lupa hujung minggu ni di Senawang, Seremban. WULPAK might just have what you need for YOUR RAYA SUPPLY. Follow @wulpakclothing and come all to TF RAYA SEREMBAN 2017
3 & 4 June 2017 (Saturday & Sunday) 10.00AM to 10.00PM
Senawang Exhibition & Convention Centre, Seremban, N9 (D'Cattleya)
#tfrayatour17 #tfrayaseremban17 #tfseremban17 #tempatanfest #seremban #yourrayasupply #senawang

Alhamdulillah..Dah Rasa sekali Mesti Jatuh cinta Kan dengan Laksa King Bowl.. Hehhehe.. Nanti Datang Umah Bai Belanja Laksa King Bowl (Bai Pangilan Kwn2 Yang Rapat dan lama Kenal๐Ÿ˜) Oopss Lupa Nak Bagitau esok Laksa King Bowl Ada Cod Yer. Sapa Nak selit Order Pun Boleh..๐Ÿ›ต. Sapa Nak Datang sendiri Ke Bazar Pun boleh.. Laksa King Bowl Ada Kt Mydin Senawang. ๐Ÿค

#RaraRich
#LaksaKingBowl
#laksa
#sedapgiler
#Senawang
#Malaysia
#SahabatSelamanya

Few more days. Jumpa TALITANGAN @talitangan nanti di TF RAYA SEREMBAN 2017
3 & 4 June 2017 (Saturday & Sunday) 10.00AM to 10.00PM
Senawang Exhibition & Convention Centre, Seremban, N9 (D'Cattleya)
#tfrayatour17 #tfrayaseremban17 #tfseremban17 #tempatanfest #seremban #yourrayasupply #senawang

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ...Kuih Raya...Kuih Raya...๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
Meh sape yang nak order kuih raya boleh roger2 atau dm zai...๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
.
๐Ÿ‘‰ CHOC CHIP COOKIES
๐Ÿ‘‰ MINI CHOC CHIP
๐Ÿ‘‰ RAINBOW COOKIES
๐Ÿ‘‰ TEMPEYEK
๐Ÿ‘‰ TART GULUNG NENAS
๐Ÿ‘‰ TART GULUNG STRAWBERRY
๐Ÿ‘‰ TART GULUNG BLUEBERRY
๐Ÿ‘‰ ALMOND LONDON
๐Ÿ‘‰ COKLAT CRISPY
.
Yang tercari2 kuih untuk buat hamper pun boleh...Kite ada buat dalam bekas2 kecil dan comel...Untuk hamper kita open order untuk kuih :
๐Ÿ‘‰ MINI CHOC CHIP
๐Ÿ‘‰ RAINBOW COOKIES
๐Ÿ‘‰ TART GULUNG NENAS
๐Ÿ‘‰ TART GULUNG STRAWBERRY
๐Ÿ‘‰ TART GULUNG BLUEBERRY
.
Yang nak beli borong pun boleh...Untuk borong kita open order untuk kuih :
๐Ÿ‘‰ CHOC CHIP COOKIES
๐Ÿ‘‰ MINI CHOC CHIP ๐Ÿ‘‰ RAINBOW COOKIES
๐Ÿ‘‰ TEMPEYEK
.
๐Ÿ‘‰ WHATSAPP 0123156080 @ DM
๐Ÿ‘‰ WHATSAPP 0123156080 @ DM
๐Ÿ‘‰ WHATSAPP 0123156080 @ DM
.
.
#almondlondon #chocchipcookies #rainbowcookies #tempeyek #tartgulung #tartgulungnenas #coklat #kudapan #snek #hamper #seremban #ampangan #paroi #senawang #sikamat #seremban2 #seremban3 #bandartunhusseinonn #kajang #hululangat #cheras #borong #kuihraya2017 #kuihraya #hariraya #negerisembilan #n9

Most Popular Instagram Hashtags