#senawang

192741 posts

TOP POSTS

4 hari je pakai Belvya dah runcing! beli kt @seribellae DAGU DAH V SHAPE. DAH TAJAM SERONOKNYE! @seribellae Belvya 120gm tahan 2 bulan☺️Harga? haruslah setanding dgn keberkesanan😘Terbukti berkesan Runcingkn Muka, Mancungkn Hidung, Buang Lemak Degil, Berat Badan
.
*ready stock
*lelaki pun boleh pakai
*boleh pakai kat semua tempat berlemak
.
Kami bagi cara pakai belvya sekali taw😊
.
COD: #seremban #senawang #seremban2 #datarancentrio #datarancentrioseremban2 #mydins2 #ampangan #mambau
.
BELI KAT @seribellae @seribellae @seribellae @seribellae @seribellae

It was a hell of a journey, Ipoh to Melaka and from Melaka to Ipoh in one day 😂. Next time datang lagi kita orang bawak dulang untuk rombongan meminang @haziqsuzane , so @putri.megat kene ready la ye 😂 . Anyway thank you sebab jemput @putri.megat . #rayakansebulan #drivermantap #ipoh #senawang #melaka

#bysitishukri Available for rental
.
We Design Your Dream ✨
.
Save the date 😍
29 - 30 July 2017
.
Design Your Dream Team
Wedding Package Preview & Promo
Sincerely DELILAH #bysitishukri featuring our wedding architect, @bridaltopia_ 😘
Full #weddingpackage includes,
- #weddingdress #bride & #groom 🤵🏻👰🏻
- #makeup #mua 💄
- #pelamin #dais⚜
.
Date: 29 - 30 July 2017
.
Venue: DELILAH by Persona Gallery,
23-G, Jalan Dataran Kemuning 3,
Dataran Kemuning,
Senawang, 70450 Seremban,
Negeri Sembilan.
.
#malayweddingguide #malaysianphotographer #wedding #pameranpengantin #malaywedding #bajunikah #bajusanding #weddingrental #senawang #seremban #klwedding #muakl #pengantin #bride #bridetobe #pesonapengantin #sayajual #malaywedding #klwedding #perkahwinanmelayu #jomkahwin #malayweddings #sayajual #wedding #bridalpackages

Den toghimo yoo oghang ajak den selfie samo retis 🙈
#acheykintangkintung
#exporaya2017
#tf2017
#senawang

COMBO Zara pants & Lacey casual . Ajak la kawan kawan beli sekali , beli COMBO dpt free postage tau 😘
.
.
Belian COMBO : RM 140 with postage
🎀FREE POSTAGE
🎀FREE COD
🎀FREE BOX (cod only)
.
.
#freepostage
#freecod
#ootd
#senawang
#seremban
#zara
#zarapants
#lacey
#laceycasualbycsa
#blouselacey

Black😍Palazzo bootcut RM39 je😍promosi sampai 31 July ni! harga asal RM45! ada size S-XL☺siapa lambat habiss nk order whatsapp 0176577265 atau klik link kt bio boleh terus masuk kt whatsapp kalau nak lg senang order kt dm je☺#ppgbn
.
💐PALAZZO BOOTCUT💐
.
📌XS
22/23 inch pinggang
31/32 lilit punggung
41 inch labuh
.
💋S
25/26 inch pinggang
32/33 lilit punggung
42 inch labuh
.
💋M
27/28 inch pinggang
34/35 lilit punggung
42 inch labuh
.
💋L
29/30 inch pinggang
36/37 lilit punggung
42 inch labuh
.
💋XL
31/32 inch pinggang
38/39 lilit punggung
42 inch labuh
.
📌XXL add RM2 per pcs
33/34 inch pinggang
40/41 lilit punggung
41 inch labuh
.
📌XXXL add RM4 per pcs
35/36 inch pinggang
42/43 lilit punggung
41 inc labuh
.
Material
- tak mudah kedut
- taknak gosok pun boleh
- cotton lembut
- kain tebal
- selesa
- sangat lembut
- tak panas
- tak melekat
- tak jarang
.
mcm mana nk order?
.
salam nak order palazzo rm39
warna:
size:
kuantiti:
negeri:
*belum termasuk kos pos
*sila pilih size yg betul, dah beli size tak boleh tukar
.
☺️hantarkan ke whatsapp 0176577265 atau klik je link kat bio boleh terus pergi ke whatsapp tanpa save number atau DM je😉 .
#ppgbn #datarancentrioseremban2 #mydins2 #seremban #senawang #seremban2
.
•harga postage poslaju•
1 helai - RM8 SM • RM12 SS
2 ke 5 helai - RM11 SM • RM17 SS
6 helai - RM15 SM • RM20 SS
7 ke 12 helai - RM20 SM • RM30

Jom beramai - ramai ke kompleks belia dan sukan paroi minggu ini.. #seremban
#senawang
#negerisembilan
#harikoperasi

Salam warga senawang📣📣📣 .

Untuk yg tinggal kat Senawang..anda boleh dptkan koleksi2 kami di butik Nur Aishah belakang Jakel Senawang @galerinuraishah_senawang 😍😍😍 #senawang
#NAlovers

MOST RECENT

Most Popular Instagram Hashtags