#senawang

MOST RECENT

#Repost @kookiesbykookies with @get_repost
・・・
@anissuhailahaziz sudah memilih #bliciousseries..anda bila lagi?😁..dapatkan cookies #bliciousseries dari @kookiesbykookies sebelum terlambat..more than 60 types of scrumptious cookies utk dipilih..utk pertanyaan/place order blh komen di bwh/dm/whatsapp sy di 011-32206364..order raya ttup 1 Ramadhan & ready stock masih available utk mkn2 b4 puasa tau..
.
.
#Repost @anissuhailahaziz with @get_repost
・・・
Dapatkan biskut raya yang comel comel dan semestinya sedap dari
@kookiesbykookies
@kookiesbykookies
@kookiesbykookies
@kookiesbykookies
@kookiesbykookies
Sumpah sedap! Dan banyak perisa coklat (which i loooovee). Tak semestinya kena tunggu nak dekat raya baru order, sekarangpun boleh order! Anis selalu buat kudap kudap dalam office. Try lah guys!
.
.
.
#sayajual #sayajualcookies #sayajualbiskutraya #sayajualkuihraya #raya2018 #kuihraya #kuihraya20e18 #rayacookies #serikembangan homemadecookies #biskutrayah #bliciousseries #bliciousseries2018 #bliciousseriescookies #bliciousseriesagent2018 #foodporn #malaysia #halal #seremban #seremban2 #senawang #negerisembilan #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #serikembangan #puchong #sepang #singapore #datarancentrio

Salam Jumaat
Allahumma salli 'ala Muhammad
Wa'ala ali Muhammad -------------------------------------------------------
GRAND PROMO on 22nd APRIL
(coz it's my bdayπŸ‘°)
.
All single flavours: Cinnamon/Chocolate/Blueberry/Strawberry

At RM10 ONLY!!!!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
🎈 PLACE ORDER by 21st April

PIP's Cinnamon Roll πŸ₯
First In Seremban Town 🚩
Since 2017

WhatsApp Pip 0193009671

#pipscinnamonroll
#stickybuns
#pullapartbuns
#seremban
#seremban2
#bandarsrisendayan
#nusaribayu3
#nusaribiz
#senawang
#senawangfood
#serembanfood
#serembandessert
#dcatteleya
#kajang
#kajangdelivery
#putrajaya
#putrajayadelivery
#bangi
#bangidelivery
#bukitmahkota
#bukitmahkotadelivery
#kajanggateway
#bangicentral
#putraheights
#melaka
#ayerkeroh
#alorgajah

Salam Jumaat
Allahumma salli 'ala Muhammad
Wa'ala ali Muhammad -------------------------------------------------------
GRAND PROMO on 22nd APRIL
(coz it's my bdayπŸ‘°)
.
All single flavours: Cinnamon/Chocolate/Blueberry/Strawberry

At RM10 ONLY!!!!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
🎈 PLACE ORDER by 21st April

PIP's Cinnamon Roll πŸ₯
First In Seremban Town 🚩
Since 2017

WhatsApp Pip 0193009671

#pipscinnamonroll
#stickybuns
#pullapartbuns
#seremban
#seremban2
#bandarsrisendayan
#nusaribayu3
#nusaribiz
#senawang
#senawangfood
#serembanfood
#serembandessert
#dcatteleya
#kajang
#kajangdelivery
#putrajaya
#putrajayadelivery
#bangi
#bangidelivery
#bukitmahkota
#bukitmahkotadelivery
#kajanggateway
#bangicentral
#putraheights
#melaka
#ayerkeroh
#alorgajah

Salam Jumaat semua sahabat FB ku..... Pagi ni kami bersiaran langsung dari KPJ Seremban membuat sharing kepentingan plan hibah untuk yang tersayang.
Boleh datang dengar dulu.... #hjshahzantherecruiter
#abgjambang
#kerjasambilberibadah
#intisaragency
#jomjoinosmanDmotivator
#za8#kpjseremban#seremban#senawang
πŸ‘‡
www.wasap.my/60133601256

Dah 3 hari ganti puasa so dapatla ber kopi hari ini hehehe
.
Alhamdulillah segar rasa puasa dibantu oleh insan insan terpilih seperti susunan kakak
.
Waktu sahur
.
1. Minum Ningxia Red 30 ml supaya x lemau sepanjang hari
.
2. Waktu office diffuse Lime Essential Oil supaya segar je .
3. Waktu driving pergi dan balik kerja diffuse dan sapu Peppermint Essential Oil dan kalau dah tp masih mengantuk boleh lah sapu kan Brain Power Essential Oil pula
.
Alhamdulillah segar sepanjang hari
.
Mari buat stock persiapan bulan menghadapi bulan Ramadhan supaya dapat menjalankan ibadah dengan cemerlang πŸ’ͺ
.
#aryounglivingeo #teamylangelisya #jomoiling #jomoilingseremban #younglivingsikamat #younglivingpj #younglivingseremban #younglivingtmannexe #younglivingmenaratm #younglivingbangsar #menaratm #tmannexe #bangsar #senawang #seremban #petalingjaya #peppermintessentialoil #brainpower #aromaspinner #ningxiared #ramadhan2018

Sample Botol Size M

Sesiapa berminat jom order sebelum stock habis.

Jom dapatkan balang kuih raya dengan kami.

Terdapat 4 size
XL, L, M & S

Penutup kedap udara
Material Kaca.

Untuk kuih raya sesuai botol XL, L & M

Utk dapatkan harga boleh dm, Pm atau whatsap terus kami +60176543332

#kuihraya2018 #balangkuihraya #hamperraya2018 #hamper #ramadhan #bajuraya2018 #seremban #shahalam #kedah #selangor #astro #nona #bekaskuih #botolkaca #botol #sabah #sarawak #seremban #melakafood #tartnenas #tart #melaka #johor #senawang #meletop #hampermurah #botolmurah

Ini antara produk shaklee yang paling banyak permintaan.β €
β €
ESP sangatΒ² digemari oleh semua orang. Kak ja pun antara peminat setia ESP ni. Bukan sahaja tenaga malah sel kulit pun terjaga dengan baik.β €
β €
Tau tak korang? 1 tong ESP tu dihasilkan daripada 30kg kacang soya yang asli (non GMO).β €
β €
Setiap hidangan mengandungi 14gm protein yang memang diperlukan oleh tubuh badan kita setiap hari.β €
β €
Manfaat dan kebaikan ESP shaklee yang korang akan dapat bila ambil secara konsisten.β €
⚜️ Agen kurus..β €
⚜️ Elak rambut gugur.β €
⚜️ Elak makan banyak.β €
⚜️ Elak terkena gastrik.β €
⚜️ Kulit cantik berseri.β €
⚜️ Kulit makin cerah dan gebu.β €
⚜️ Pudarkan parut.β €
⚜️ Pulihkan luka dengan cepat.β €
⚜️ Bagus untuk ibu preggy dan pantang.β €
⚜️ Subur dan kuatkan rahim.β €
⚜️ Kuatkan sendi dan otot.β €
⚜️ Tulang, kuku,rambut makin kuatβ €
⚜️ Tenaga segera.β €
⚜️ Sesuai untuk pesakit kencing manis.β €
.β €
Berapa harganya?.β €
SangatΒ² berbaloi dengan manfaat yang korang dapat.β €
.β €
Wasap kak ja untuk lebih info.β €
β €
#pengedarshakleeβ €
#kakja0196175288β €
#shakleeserembanβ €
#shakleesenawangβ €
#foundermylegacyβ €
#ttdb
#shaklee
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleerembau
#shakleeportdickson
#shakleemalaysia
#shakleemurah
#setkurus
#setcantik
#sethamil
#seremban
#senawang

Salam Jumaat semua! Sis Nysa nak bagitau yang ready stock untuk Instant Daisy, Black colour semua dah sold out. 🀒 .
.
Untuk Instant Blossom, tinggal one last piece sahaja untuk Black. .
.
Alamak ade yang tak sempat grab? 😰 Takpe2.. Jangan risau.. Sis Nysa open pre order untuk Instant Daisy n Instant Blossom Black. 😘
.

#NeeyaNysa
#InstantShawl
#PinlessShawl
#TudungViral
#TudungMurah
#TudungMurahMalaysia
#TudungMalaysia
#TudungLabuh
#TudungLabuhOnline
#TudungCantik
#TudungSarung
#TudungInstant
#TudungOnline
#InstantBawal
#ShawlPlain
#ShawlMurah
#ShawlChiffon
#OOTD
#OOTDFashion
#OnlineShopping
#ShoppingOnline
#CustomMade
#HijabOOTD
#HijabStyle
#Hijabista
#Seremban
#Seremban2
#Seremban3
#Senawang
#UiTM

#Repost @kookiesbykookies with @get_repost
・・・
@anissuhailahaziz sudah memilih #bliciousseries..anda bila lagi?😁..dapatkan cookies #bliciousseries dari @kookiesbykookies sebelum terlambat..more than 60 types of scrumptious cookies utk dipilih..utk pertanyaan/place order blh komen di bwh/dm/whatsapp sy di 011-32206364..order raya ttup 1 Ramadhan & ready stock masih available utk mkn2 b4 puasa tau..
.
.
#Repost @anissuhailahaziz with @get_repost
・・・
Dapatkan biskut raya yang comel comel dan semestinya sedap dari
@kookiesbykookies
@kookiesbykookies
@kookiesbykookies
@kookiesbykookies
@kookiesbykookies
Sumpah sedap! Dan banyak perisa coklat (which i loooovee). Tak semestinya kena tunggu nak dekat raya baru order, sekarangpun boleh order! Anis selalu buat kudap kudap dalam office. Try lah guys!
.
.
.
#sayajual #sayajualcookies #sayajualbiskutraya #sayajualkuihraya #raya2018 #kuihraya #kuihraya20e18 #rayacookies #serikembangan homemadecookies #biskutrayah #bliciousseries #bliciousseries2018 #bliciousseriescookies #bliciousseriesagent2018 #foodporn #malaysia #halal #seremban #seremban2 #senawang #negerisembilan #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #serikembangan #puchong #sepang #singapore #datarancentrio

Hari ni nak lunch ape ye mommie yg tgh berpantang tu.. meh sini ade menu utk lunch bg mommies2 yg tgh berpantang tu😍

#tatehmalaysia
#tatehoutlet
#tatehsenawang
#senawang

Krup Krap krup Krap.
Dulu hanya original sahaja..
.
Kini ada perisa #crunchyseaweedcheese
.
Sabtu sy ada pengeposan.. insyallah kalu plastik kat kg sy tu adalah.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..
.
Kalu tak de knelah pos hari isnin..
.
Untuk tempahan boleh wasap iza
0172213129
0172213129
0172213129
.
.
#sayajual#sayajualmurah#sayajualsnek#sayajualmurahmurah#sayajualmakanan#makanan#jajan#popiaseaweed#kerepekseaweed#sayajualpopiaseaweed#promo#sales#agentdiperlukan#agendropship#agentwanted#malaysia#kedah#kualalumpur#selangor#putrajaya#johor#pahang#agendropshipdiperlukan#agenwanted#agendiperlukan#seremban#senawang#seremban2

Eat healthy food to change your #healthylifestyle. Time for snacking😍😍 Walaupun ada yang jeling2 dan sindir I still 😁

Untuk diri kita sendiri sihat kita yang perlu berubah ke arah pemakanan yang lebih baik. Pastikan pemakanan yang diambil bukan boleh diamalkan dalam jangka masa pendek tapi sampai bila2.
My snacking online 200kcal. Berapa dah kalori anda dari sarapan hingga sekarang? Pernah kira x?

#cabarankurus21hari #kurus #sihatdankurus #kurustanpaberlapar #kurusdenganilmu #weightlost #weightlostonlinecoaching #menuadengansihat #senawang #seremban #iamacoach #personalwellnesscoach #personalweightlostonlinecoach

Assalam.... πŸͺπŸͺ COOKIES RAYA 2018 πŸͺπŸͺ dh kembali.... Meh kakak2...abang2...makcik2...mak2 order sekarang sblm terlambat. Raya pun lama lg... Boleh dijadikan hidangan untuk para tetamu yg dtg umah pada hari raya nanti... Untuk yg berminat nak order boleh wassap πŸ“² 012-6391070.... #cookiesraya2018#cookiesπŸͺ #cookiessedap#nutellacookies#chocalmondcookies#oreocookies#m&;mcookies#browniescookies#redvelvetcookies#chocchipcookies#serembanbaker#seremban2#seremban#senawang

🌸W E E K E N D🌸
.
.
Don't forget to book your appointments with us in advance 😚😚. Slots are limited!
.
.
.
For BookingπŸ‘‡
www.wassp.my/+601161681088
πŸ“ž+6011 61681088 .

We are open 10.00am - 7.00pm(Tue-Sun)
*by APPOINTMENT only

A1-1-11, Desa Palma, Putra Nilai, 71800 Nilai Negeri Sembilan.

LANDMARK : NZ Mart Inti Uni College

#nilai #cyberjaya #sepang #putrajaya #eyelashextensionilai #eyelashextensionsepang #eyelashextensioncyberjaya #eyelashextensionputrajaya #klia #sharespace #kajang #bangi #bandarbarubangi #banting #salaktinggi #enstek #senawang #seremban #eyelashextensionmalaysia

HERBA RESDUNG TOK AKIπŸ’•
.
.
BANGUN PAGI JE MESTI SRROOOTT... SSRREETT...🀧 HIDUNG RASE SANGAT TAK SELESA😣
.
.
KELEBIHAN HERBA RESDUNG
.
πŸ‘‰ Mengeluarkan lendir yang tersumbat di dalam rongga hidung.
πŸ‘‰ Membersihkan kuman dan kotoran yang menyebabkan alahan resdung.
πŸ‘‰ Membantu mengurangkan gejala bersin, selesema dan hidung tersumbat.
πŸ‘‰ Melegakan ruang pernafasan.
πŸ‘‰ Kesan yang sangat pantas dan mudah digunakan.
πŸ‘‰ Penjimatan yang ketara (1 bekas : 30-40 kali guna).
πŸ‘‰ Dihasilkan dari ramuan herba terpilih dan selamat digunakan.
πŸ‘‰ Juga sesuai digunakan seisi keluarga seawal usia 6 tahun.
.
.
Kalau Korang Mengatasi Masalah Hidung Tersumbat, Berair & Nafas Berbau Akibat Resdung Jom Dapatkan Herba Resdung Tok Aki SEKARANG !!πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ“² 018 - 3994836
πŸ‘ Ready Stock
πŸš› Postage Setiap Hari
😊 COD/Self Pickup Area Senawang
πŸ‘§ Agen/Dropship diperlukan

#herbaresdungtokaki #tokaki #rahsiaturuntemurun #masalahresdung #serbuktokaki #serbukresdung #agentokaki #readystock #azistarstore #beautyinaclick #sayajualonline #sayajual #produkkesihatan #produkkecantikan #senawang #datarankemuning #dataransenawang #mydinseremban2 #mydinsenawang #seremban #negerisembilan #tokakiseremban #tokakisenawang #tokakinegerisembilan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #terapiinstagram

.
KIDDORESU VENDOR BOUTIQUE
🏠32 (1st Floor), Jalan S2 B16,
Centrio, Seremban 2,
Negeri Sembilan
Landmark: ZAWARA COFFEE S2
Waze/ Google map: Kiddoresu Vendor Boutique
.
Open everyday except Tuesday
Operation hours: 10.00am-7.00pm
.
#vendorbutikseremban #uitmseremban3 #topvendorbutik #vendormalaysia #vendorbutiks2 #jualmurah #vendorseremban2 #vendorbutikseremban2 #vendorbutikseremban3 #vendorbutiksenawang #datarancentrio #seremban #kiddoresuvendorbutik #seremban2 #senawang #sendayan #datarancentrioseremban2 #vendorwanted #kiddoresu

SET SENDI SHAKLEE MEMBANTU MASALAH SAKIT SENDI DAN LUTUT
.
Jika orang tersayang anda mempunyai masalah sakit lutut dan sendi, boleh cuba ikhtiar dengan SET SENDI dari Shaklee ni. ln sha ALLAH melabur demi kesihatan orang tersayang apa salahnya kan 😊
__
.
Untuk sakit sendi dan kesihatan tulang, shaklee ada set supplement. OSTEMATRIX dan OMEGA GUARD.
___
.
Fungsi utama dalam Set Sendi adalah : .
OMEGA GUARD - Mengurangkan keradangan / Sakit pada sendi.

OSTEMATRIX - Menghilangkan rasa kebas, kejang dan rasa lenguh-lenguh
___
.
Antara kelebihan-kelebihan lain dalam set sendi adalah :
.
OMEGA GUARD :
.
🐟 Membantu memelihara tulang
🐟 Pergerakan sendi Iebih licin untuk memudahkan pergerakan
🐟 Memelihara fungsi sendi

OSTEMATRIX :
.
πŸ₯› Pembentukkan tulang yang kuat & tidak mudah rapuh
πŸ₯› Mengandungi kalsium, magnesium, fosforus & vitamin D, zink, kuprum, manganes & boron (kandungan yg penting untuk membantu penyerapan oleh tubuh)
__
.
Selain itu, ada juga kelebihan dan manfaat lain dalam OMEGA GUARD & OSTEMATRIX.
.
Berminat untuk mencuba ?
.
Untuk Info lanjut dan order :

Whatsapp πŸ“² : 013-7003585 | Hawa

Your Trusted Shaklee Independent Distributor 😊
.
#sayajualonline #sayajualmurah #sayajualshaklee #shakleelovers #shakleesenawang #setsendi #setberpantang #sethamilshaklee #setsendishaklee #sakitlutut #omegaguard #omegaguardshaklee #ostematrix #ostematrixshaklee #setmenyusushaklee #shakleemurah #senawang #serembanmacammacamada #shahalamresident #shakleecheras #bazarpaknilonline #bazarpaknilmurah #ctdk #fattzura #neelofa #lazadamalaysia #shakleemurah #shakleekl #shakleeselangor #shakleetanahmerah #kptm

Most Popular Instagram Hashtags