#senariounion

529 posts

TOP POSTS

1997 πŸ˜‚
Jangan lupa saksikan kami bergabung semula diatas satu pentas malam ini di Anugerah Melodi!πŸ˜„ @meloditv3

#senario
#senariounion
@azleesenario @lanpetpet @lilysuryati1 @saifulapek @yassinyahya @hamdan_haji_ramly @illya_senario @faroukhussain1967 @paksu_shamsul_ghaughau

RepostBy @masc2012: "Saksikan @meloditv3 secara langsung 12.30 sebentar lagi tauuβœŒπŸ‘πŸ˜Š
#SENARIOUNION
@senariounion πŸ‘βœŒβœŒ"

Ada peluang kite repeat lagi.
#senariounion

#Repost @saifulapek with @repostapp
・・・
#senariounion (rehearsal #mlm2017 β€’ TERIMA KASIH atas sgala sokongan slama ni. tulus & ikhlas, hargainya sgt2. Syukran πŸ‘πŸ»πŸ˜Ž & maaf dari pihak kami kerana @azleesenario & @lanpetpet tdk dpt b'sama2 utk persembahan kali ini, atas kesibukan ikatan tugas. kami yakin & pasti, semua akan saling melengkapi b'sama d masa2 yg akan dtg اِ Ω†Ω’ شَؒ َؑ اللّهُ β€’ RepostBy @aimanbakarfilm: "Terbaiklah persembahan kumpulan lawak lagenda SENARIO UNION kt Maharaja Lawak Mega 2017
Wah akhirnye senario kembali juga...... Tahniahh..... #senariounion #senarioreunion #aimanbakar"

NI BARU SIKIT... INTRO AJA DULU... UTK 2017 @senariounion AKAN KEMBALI MEMERIAHKAN SUASANA... πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ‘πŸ‘πŸ‘
@masc2012 @saifulapek @yassinyahya @paksu_shamsul_ghaughau @hamdan_haji_ramly @illya_senario @azleesenario @lilysuryati1
#SENARIOUNION

meminta maaf & memaafkan β€’ apologise & forgive πŸ‘πŸ»πŸ˜Ž #silaturrahim #uqwah #istiqamah اِ Ω†Ω’ شَؒ َؑ اللّهُ #senariounion

MOST RECENT

Tadi pagi!! #KotakMuzik bersama kumpulan SENARIO πŸ€£πŸ€£πŸ‘πŸ‘πŸ‘ cc :@haizahanafi & @ag_azmeer #PHDKoolFM
#senariounion
#kumpulanlawakno1malaysia
#Legend
#DemamSenario
#SenarioFever
@senariounion

#Repost @koolfmmy (@get_repost)

TERIMA KASIH @koolfmmy
& semua pendengar!!
Sebentar tadi #KotakMuzik bersama kumpulan SENARIO
nota: mohon tengok video sampai habis 🀣🀣🀣🀣 cc :
@haizahanafi & @ag_azmeer #PHDKoolFM
#senariounion
#kumpulanlawakno1malaysia
#Legend
#DemamSenario
#SenarioFever

Haaa ni antara hiburan miming pertama aku masa ni tk review lagi kat youtube dan inshallah aku akn review vid ni.Time ni aku spontan je buat edit2,Ni part episod #senariounion tahun 2000 (Ayahku Sayang).Ajis(@saifulapek) Mat(#wahidsenario) dan Ajib(@yassinyahya)...semuanya spontan je tk over mneπŸ˜…πŸ˜….moga uncle2 #senario #senariounion @senariounion terhiburπŸ€—.#bilaradenberaksi #reviewraden #parody #dubmash #dubmashmalaysia @dubsmashmalaysian #takpernahtakviral #jangankecam #sajakongsi
@azleesenario
@saifulapek
@lanpetpet
#wahidsenario
@yassinyahya

Most Popular Instagram Hashtags