[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#semutaspalbrotherhood

633 posts

TOP POSTS

@Regrann from @abheerafdi - Bahagia kui ora mesti karo pacare dolan wong loro neng kaliurang. Bahagia kui nek iso riding bareng ro konco-konco sak jogja. πŸ“·: @aringrho - #regrann #sempalbrotherhood #semutaspalbrotherhood

Tua tua keladi bukan tua bangka
#sempalbrotherhood #semutaspalbrotherhood #retro #classic

@Regrann from @oktoviano28 - Dunia custom tak pandang umur.... #semutaspalbrotherhood #cahsmp - #regrann

MOST RECENT

Riding & Trip Kulon Progo
#semutaspalbrotherhood

@Regrann from @abimanyugagahprakosa - Naik naik ke top of mountain so high so high very high 🎼 - #regrann #sempalbrotherhood #semutaspalbrotherhood

tak sawang-sawang ayu tenan
rasane aku pengen kenalan
kenalan neng lesehan
wonge ayu nganggo klambi abang

yen ra kleru aku tau ketemu
nalika kowe bareng ro kancamu
mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
ombenane es krim melon karo susu

saiki aku nembe ngalami
pacaran karo wong wonosari
ayune koyo diana pungky
esemane koyo dessy ratnasari

sanadyan awakku kebak tatoan roto tenan
nanging aku isih nduwe roso sopan
sanadyan kupingku kebak tindikan
nanging aku calon seniman

cah ayu ojo sumelang
melu aku tak jak ngamen neng prapatan
jaluk hp mesti keturutan
angger gelem ora mangan sangang wulan (sumber : lagu ngamen 5)
.
.
.
#motorcycle #motor #custom #chopper #macho #lanang #daytona #regalraptor #draptors #sempalbrrotherhood #semutaspalbrotherhood #aspalyangsama #satuaspal #solidaritasrodadua #danlainlain

Most Popular Instagram Hashtags