#semogadirahmatiallah

MOST RECENT

Andainya mampu kuputar waktu
Seribu harapan untukku terus bersama-sama denganmu
:
Andainya mampu kuputar usiaku
Sejuta dambaan dapat kurasakan belai kasihmu
:
Andainya mampu kuputar jalan hidupku
Ingin aku mengabadikan bakti kepadamu
:
Andainya mampu kuputar derita getirmu
Ingin aku menjadi galang gantinya
:
Andainya mampu kuputar jejakmu
Ingin kusantuni sekalian sahabat taulanmu
:
Andainya mampu kuputar sejarah leluhurmu
Ingin kutelusur persebarannya di rantau alam Melayu ini
:
Andainya mampu kuputar lakuku
Ingin kubersihkan segala dosaku kepadamu
:
Wahai ayahandaku yang telah pulang
Tiadalah dayaku
memutar segala yang telah berlalu
Redhalah aku akan kepergianmu
kembali ke pangkuan Rabbul Izzati
:
Munajatku akan tetap kuhadapkan kepada-Nya
Bahagialah ayahanda dinaungi rahmat-Nya..
Semoga segala hak dan amanah yang telah ayahanda tunaikan
kepada pencipta jiwa dan jagat raya
juga kepada makhluk di alam semesta
memberikan sinar di alam barzahmu
:
Istirahatlah wahai ayahandaku
di alam yang bebas daripada tipu daya dunia
sementara menanti tibanya alam mahsyar
perhimpunan besar penentu destinasi abadi
Semoga kita bersua di syurga JANNATI. :
#alfatihah #salamjumaat #rinduselalu #takpernahtakrindu #semogadirahmatiallah #sayangabah

Best gila gi panggung wayang ngn ckg dn rakan2 pagi tdi๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ Tq ckg tq kak ppm semua.. bwk kami ke panggung wayang pagi tdi terima kasih Ye... sbb menjaga saya selama ni daripada tingkatan satu sampai tingkatan tiga terima kasih ye ckg2 dn ppm #semogadirahmatiallah#sayangcikgu#sayangppmm#sayangrakan2#thankssemua

Sis sj nk tunjuk angin sepoi2 bahasa pagi ni.. Semoga diperluaskan rezeki bt sahabat2 semua.
Assalammualaikum
Selamat Pagi๐Ÿƒ

#salamjumaat
#hujanrahmat
#semogadipermudahkan
#semogadirahmatiAllah
#submitdoa
#mogadiperkenankan

Terima kasih atas layanan baik yg diberikan drpd Pakndak & family.. Kenangan beraya di Sabah tak dpt dilupakan..
InsyaAllah ada rezeki kita jumpe lagi.. Selamat Hari Raya!!! #cuticutisabah #rayakansebulan #rayasakan #burgerputatan #kotakinabalu #sabah #pitstopstation #bolehbahkalaukau #thankyou #throwback #family #burger #putatan #lokkawi #inanam #getwellsoon #semogadirahmatiallah #semogadipermudahkanurusan #willmissthemoment #missyou #loveyou #goodbye #seafood

Betullah kata orang, Kalau bergambar ramai-ramai ni, mesti ada sorang yg pelik๐Ÿ˜‚ hihi..Btw, lot of congrates to u @mia.alhayna ๐Ÿ‘ฐ Selamat pengantin baru ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
Dah selamat jadi isterii orang, Semogaa kekal bahagiaa hingga ke akhir hayat. ๐Ÿ˜˜
#selamatpengantinbaru #semogakekalhinggakejannah #semogadirahmatiallah #teamkenduritesdec

Selamat Hari Raya Minnal Aidil Walfaizin Maaf Zahir&Batin from Abdul Rahim's.co ๐Ÿ’ž
#selamatpagi #semogadirahmatiallah #thebestfamilyintheworld #pictoftheday #instaraya2k18 #instafamily #lotsoflove #likeforlike #follow4follow

#Repost from @eyranizers
Yeeeee #dramaMrGrey dah abis...Maka drama kehidupan sebenar bermula semula macam biasa...Sebagai seorang sahabat,ini sahaja mampu dia buat selain atas sebab kerja pertemuan ini diaturkan..mana ada rancang pun nak pakai baju sama semua...aiyooo cuma sebagai sahabat,doa dan sokongan untuk #fendybakry kekal positif..Admin dapat banyak betul dm2yang semuanya positif !.Teruskan sokongan anada sebagai peminat yang setia..Kadang2 admin happy tengok fans yang sangat positif....klu rasa yang tak selesa posting video ni kene letak tangan di hati anda pikir apa sukatan fikiran yang buat rasa macam tu? Alahai ok wat dapat kongsi sedikit kebenaran untuk kebahagian dan senyuman peminat2...Kami happy tengok #missPanda kami yang anggap tiada apa pun jadi pada #MrGrey...Korang minat dan terus sokong ye ๐Ÿ˜‰.Yang tak boleh move on dengan #dramaMrGrey admin faham sbb admin pon x boleh move on ๐Ÿ˜Š...Dalam tu diaorg sweet2 sangat kan #NisaArdina dan #MrGrey tu lekat dalam otak angpa ka?Terima kasih support artis kami...Gunakan medium official ya untuk terus support..Teruskan doakan kesihat @fendybakry ,dan doakan kebahagiaan @eyra.hazali ,Amiin.. @fendybakry @fendynisme
@eyra.hazali @eyranizers
#gengtakbolehmoveon
#doayangbaikbaik
#semogadirahmatiAllah
#semogadilindungiAllah

Doaku dihari lahir ๐Ÿ˜˜
.
.

Ya Allah...
Kumulai hariku dengan
Menyebut NamaMU...
Mengabdi diri kehadratMu..
Meminta dan Memohon kepadaMu Ya Allah..
.
Semoga setiap detik yang bertandang dipenuhi barkah dan selalu mendapat redha restuMu..Ampunilah segala dosaku Ya Allah...
.
Permudahkanlah urusuanku..lindungilah semua insan yang aku sayang..keluargaku..sahabat dan Saudaraku...Berkatilah kami selama hidup di dunia ..jua di akhirat Ya Allah..
.
.
#ummifis
#ummifisgold
#assalamualaikum
#semogadirahmatiAllah
#doakudiharilahir
#selamatpagi
#happybirthday
#buatinsantersayang
#22mei2018

Alhamdulillah selesai buat tahlil dan bacaan yasin adik beradik...semoga Allah melindungi dan memelihara hati kami semua..tq mak dan abah atas didikkan yg diberi...semoga Allah melimpahkan.kasih sayangNYA kepada kedua ibubapa kami..aamiin ya rabbal al amin...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#kasihsayangkeluarga #semakinkuat #semogadirahmatiallah

Jadikan sisa umur kita yang tinggal ini sepenuhnya ibadah kepada didalam tiap2 perbuatan kita.
#semogadirahmatiallah #ustazwadianuar

Mohon maaf atas kekhilafan dari saya.
Semoga kita semua sentiasa dibawah rahmat Allah. Aamiin. Selamat Menyambut Nisfu Syaaban
#syukuralhamdulillah #doayangbaikbaik #semogadirahmatiallah

Whoever ask about the hair!!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Žโœ‚๐Ÿ’ฃ
#rambut
#itsgonnabeokay
#myrules
#throwback

Most Popular Instagram Hashtags