[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#seminarkeusahawanan

425 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah selesai sesi pertama saya & @nuramirah11 #syukur #superentrepreuner #seminarkeusahawanan

Sorang penganjur sorang la penceramah.
#SeminarKeusahawanan
#KakakAdik
#kitaGeng

Panel jemputan @dianadanielleb untuk seminar keusahawanan hari nii di IKMKL thanks for support...good luck for your actor,singer and bisnes women.
#dianadanielle
#ikmkl
#ikm
#seminarkeusahawanan

Makan dulu..😄😄
Mne ntah lg 2 org ni.. #seminarkeusahawanan

Attention! Beri prhatiann! Cikgu nubhan nk mnagajar ni 😝😝 #nubhankuatberangan #juwitadipoliteknik #seminarkeusahawanan #juwitadivine #usahawan

Nak berjaya perlu ada impian yang BESAR.
Bila bercampur dengan orang positif kita pun akan menjadi positif.
Sentiasalah positif didalam hidup, Inshaallah kejayaan pasti datang.
.
Ada nampak gaya macam ironman dak 😂
.
#seminarkeusahawanan
#bepositif #21%pasti #diamondtobe

MOST RECENT

Tengah tengok schedule esok,this week banyak sangat program nak kena settle kan before Cristmas.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Bekerja bukan hanya mengejar target jangka pendek duniawi saja,tetapi juga mengejar target jangka panjang yang abadi dan lebih utama.

#seminarkeusahawanan #usahawan #usahamuda
#target2018 #richman #rich #inmalaysia🇲🇾
#usahawanakandatang #pulaispringresort #myig
#dinner #seminar #seminarmalaysia #bisnes #2017
#kaunakkayakauusaha #checkinresort #tonight
#resortmalaysia #resort #esoksambung #2018

Us for #seminarkeusahawanan #usahawanpemangkinkejayaan Thankyou for the team especially the AJK's and for @pulaispringsresortjb which provide the good hall (maharaja suites) and delicious f&b (lunch&teabreak) 17.12.17 (sunday) #teamwork

#seminarkeusahawanan

#masarht

#perutlapar

Kami xramai.. Tapi kami ada.. Sebab kami masuk air.. Nampak kami garang.. Tp kmi baik.. Sebab kami berkwn melalui hati.. Diukur melalui hati.. Bukan dari rupa.. Bukan dari sifat.. Kami xsempurna.. Tapi kami masing2 menyempurnakan apa yg kurang di antara kami.. Nilailah dari hati.. InshaaAllah.. Smoga ukhwah ini diberkati.. Tq awak2 semua..

Makan dulu..😄😄
Mne ntah lg 2 org ni.. #seminarkeusahawanan

Don't let people know too much about you. Good Morning November.
#Day3
#seminarkeusahawanan
#HaiNovember Pura Cendana

Org cbuk selfie ngan retis...kami selfie berdua ja la...haha...
#seminarkeusahawanan&;kecantikan

Alhamdulillah... Visi misi kasi alter!!! #SeminarKeusahawanan #TekunNasional #LGM3 #Momprenuer

Tamat Seminar Marketing Facebook💰
.
.
Alhamdullilah ,Selesai dengan jayanya .Terima kasih Pihak Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah kerana menjemput untuk memberi Seminar Keusahawanan.☺️
#seluarjeansviral
#seminarkeusahawanan
#polisas

Day 1 Seminar Keusahawanan 💰
.
.
Alhamdullilah ,Selesai dengan jayanya .Terima kasih Pihak Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah kerana menjemput untuk memberi Seminar Keusahawanan.Esok ada lagi jangan lupa datang yee.☺️👌
#seluarjeansviral
#seminarkeusahawanan
#polisas

Kalau takut dengan kesusahan ,jangan mimpi kesenangan..MAN JADDA WAJADA..Anda Usaha, Anda dapat..☺️👍
.
.
Selamat Pagi ,POLISAS 😍
.
#seluarjeansviral
#seminarkeusahawanan
#polisas

with ustaz Amin Idris a.k.a ustaz iron man 😊😊😊😊
#seminarkeusahawanan
#Guklate

Alhamdulillah selesai menuntut ilmu dgn abg @fizoomar tak sia2, luangkan sedikit masa untuk meningkatkan lagi ilmu dalam bidang perniagaan.. he's so inspiring! .
.
p/s: gmbr selfie dgn fizo xde sbb beliau rushing flight ke melbourne pulak kejap lagi! ✈️
.
.
.

#syb #sybkelantan #sybfizoomar #sybstartyourbusiness #seminar #seminarperniagaan #seminarkeusahawanan #05082017 #05ogos2017 #umk

Alhamdulillah, selesai set up dewan seminar utk program keusahawanan pagi jumaat nih...mudahan segalanya berjalan dgn lancar... #ipohbangkitgroup
#prubsntakafulbhd
#seminarkeusahawanan

Persiapan terakhir untuk seminar esok.Untuk sebarang tempahan/pertanyaan sila hubungi 097422777 / 01137461101 #seminarkeusahawanan #msucollege #msu #dewanseminar #dewanuntukdisewa #fzcafe #beriani #westernfood

Assalamualaikum & Selamat Pagi Warga Putrajaya..
Pagi Yang Indah.. Cuaca Yang Baik..
Semoga Ilmu Yang Diperoleh Hari Ini
Diberkati Oleh ALLAH S.W.T.. Aamiinn.. #PICCputrajaya #BRSKLJulai2017
#SeminarKeusahawanan #AffiliateMarketing
#GrandOpenHouse #SemuaDijemputHadir

Nak berjaya perlu ada impian yang BESAR.
Bila bercampur dengan orang positif kita pun akan menjadi positif.
Sentiasalah positif didalam hidup, Inshaallah kejayaan pasti datang.
.
Ada nampak gaya macam ironman dak 😂
.
#seminarkeusahawanan
#bepositif #21%pasti #diamondtobe

#selfie with Ibnu Najah (middle) and Dato' Ismail Ibrahim, CEO of IRDA
@ Iskandar Boot Camp 1.0

#irda #iskandarbootcamp1
#seminarkeusahawanan
#seminar

Making new friend..Iezqandar..
@ ISKANDAR BOOTCAMP 1.0
#seminarkeusahawanan
#businessseminar

Jom ngedate esok dengan seminar keusahawanan di kelolakan oleh ptptn secara percuma.
.
Sesiapa yang nak join boleh je direct pergi KLANA RESORT dan daftar di sana.
#selamatmalam #goodnight #seminarkeusahawanan

Most Popular Instagram Hashtags