[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#seminarig

407 posts

TOP POSTS

CAM NE YEK NAK BUAT PUZZLE GAMBAR KT IG?😵
-
Untuk pengetahuan korang semua, IG hanya benar kan satu👆 kali post sahaja. Jadi perlu Posting secara berasingan kalau nak buat posting Puzzle ni. Untuk penggemar Puzzle boleh scroll untuk tahu rahsia macam mana nak Posting Puzzle???☺☺☺
#roketinstafamouza #ahmadzulkarn9in #azizanosman #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #bengkelinstagram #bengkelig #ahmadzulkarnain #tipsusahawan #tipinstagram #bukapuasa #ramadan2017 #berbukapuasa #bulanramadan #bukapuasa

📣Nak belajar instagram Marketing Personal?📩 DM/wasap tekan butang📞/email untuk sebarang pertanyaan.
#azizanosman #profmuhaya #irfankhairi #sifufbads #drazizanosman #usahawanonline

2 TEKNIK YANG DIRAHSIAKAN 😯 DI INSTAGRAM
1. Teknik Share Posting
Tekan butang ➕ upload kemudian ada butang Share
2. Tekan pictures posting, tekan tiga titik, dekat sini anda 4 pilihan untuk Share
-share terus ke social media
-share link posting -share terus ke whatsapp -share terus ke Messenger
Repost, tag 5 orang rakan sedekah ☺ supaya ramai lagi yang tahu.
Komen "paham" jika anda paham

CARA LINK DARI AKAUN FACEBOOK PAGE 👍KE AKAUN INSTAGRAM 💞

1. Buka Facebook Pages. Tekan setting.
2. Selepas itu tekan Instagram
3. Log in

Disini jikalau anda install app Facebook page manager. Automatik anda akan dapat notification dan juga boleh buat ads.

Harap membantu tag/share post ini kepada rakan anda.

#AhmadZulkarnain #ahmadzulkarn9in #azizanosman #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #bengkelinstagram #bengkelig #tipinstagram #mirafilzah #neelofa #tipinstagram #belajarfacebook #superspontansuperstar #meletop #afmegastar #usahawanonline #roketinstafamouza #ampang #selangor #kualalumpur #shahalam #subangjaya #sifufbads #meroket2017 #imkk #roketbisnes

Ada yang tanya Sifu saya dah Posting beribu dah Sales takde kat instagram 😥😢. So saya tengoklah saya tengok pening kepala saya, patutlah Sis berterabur macam macam Sis jual Sis. Kasut ada baju ada kesihatan punya produk ada. Itulah beza untuk seseorang yang tiada ilmu berniaga di instagram. ☺☺.
-
Bagi yang baca ni boleh scroll ke kiri untuk reveal bagaimana untuk mengatasi masalah Sis ni.
-
Repost, tag kawan anda
-
supaya ramai lagi tak buat kesilapan yang sama 😬. Semoga anda baca Posting ni dapat sesuatu dari Posting ni. Saya cuba konsisten untuk Update ilmu premium di instagram.

ALAMAK 😨POST COACH TAK PERASAN LA..OK UNTUK TAK TERLEPAS TIPS PREMIUM DARI COACH TEKAN..👇👇👇
___
3 butang tekan turn on post notification. Done.👍
Tujuan untuk dapat tahu latest Posting dari saya atau siapa yang anda suka 💖 untuk Follow.
___
Mohon tag rakan anda untuk Share ilmu ni...

Ada yang cakap boleh lah Famous di instagram mesti famous di fb sape cakap 😬
_______
Pengasas instagram dan Facebook pun tak cakap Mark Zuki. 😠
_______
Instagram dan Facebook dua dunia 🌎 yang berbeza. Kucing pun takazut tengok jumlah Followers mark Zuki kat IG. 😂
_______
Tag rakan anda untuk Share sikit pemahaman salah ni.

Khusyuk peserta tengah praktik kan apa yang diajar dalam seminar roket instafamuoza.💪💪🙌

MOST RECENT

CARA LINK DARI AKAUN FACEBOOK PAGE 👍KE AKAUN INSTAGRAM 💞

1. Buka Facebook Pages. Tekan setting.
2. Selepas itu tekan Instagram
3. Log in

Disini jikalau anda install app Facebook page manager. Automatik anda akan dapat notification dan juga boleh buat ads.

Harap membantu tag/share post ini kepada rakan anda.

#AhmadZulkarnain #ahmadzulkarn9in #azizanosman #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #bengkelinstagram #bengkelig #tipinstagram #mirafilzah #neelofa #tipinstagram #belajarfacebook #superspontansuperstar #meletop #afmegastar #usahawanonline #roketinstafamouza #ampang #selangor #kualalumpur #shahalam #subangjaya #sifufbads #meroket2017 #imkk #roketbisnes

CARA LINK DARI AKAUN FACEBOOK PAGE 👍KE AKAUN INSTAGRAM 💞

1. Buka Facebook Pages. Tekan setting.
2. Selepas itu tekan Instagram
3. Log in

Disini jikalau anda install app Facebook page manager. Automatik anda akan dapat notification dan juga boleh buat ads.

Harap membantu tag/share post ini kepada rakan anda.

#AhmadZulkarnain #ahmadzulkarn9in #azizanosman #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #bengkelinstagram #bengkelig #tipinstagram #mirafilzah #neelofa #tipinstagram #belajarfacebook #superspontansuperstar #meletop #afmegastar #usahawanonline #roketinstafamouza #ampang #selangor #kualalumpur #shahalam #subangjaya #sifufbads #meroket2017 #imkk #roketbisnes

⌚JIMATKAN MASA ANDA ✅DENGAN PANDUAN DARI RBI VOLUME I DAN II📚. -
Mula berniaga di instagram😐? Tak tahu instagram😮, dah lama berniaga di instagram tapi Sales tak banyak😞? Yang lagi teruk takde sales😢.
-
Saya pernah dengar cerita daripada salah seorang usahawan Online👔 yang berniaga di instagram, dia cerita dah lama berniaga di instagram tapi satu sales pun takde. Ini cite betul. Saya tak nak anda delay masa bertahun tahun buat 🚫kesilapan demi kesilapan❌. Sebab itu saya mendedahkan✅ rahsia bisnes yang telah proven✅ (berjaya) untuk anda juga berjaya💪. Jangan buang masa layari laman web roketinstafamouza.com sekarang untuk Details.

#roketinstafamouza #rif #vrif #meroket2017 #imkk #drazizanosman #azizanosman #fizoomar #sifufbads #neelofa #mirafilzah #ampang #selangor #kualalumpur #shahalam #malaysia #meletop #kelasinstagram #seminarig #belajarig #instafamousmalaysia #bengkelinstagram #bengkelig #igshopmalaysia #afmegastar #superspontansuperstar #entrepreneurmalaysia

.
Depa tanya Sistur, apa tentative Mini Seminar #BeThePlayerz?

Sistur highlight 3 ni dulu:
1. Solat Dhuha Berjemaah
2. Solat Zohor Berjemaah
3. Solat Asar Berjemaah
Di imamkan oleh Imam Nazri, Imam Masjid An Nur Kajang. Saja buat surprise kat Imam tunggu balik dari Mekah 😁
Had lain:
1. Aura Entrepreneur - JM Miswan (Founder Aura Rezeki)
2. Instagram - Total Advance
3. Shoppe - Value Make Sales
4. Carousel - Everything Make Money

PS: Bantal pelok, bantal golek, bean bag semua sila bawak sendiri 😂 Yang bawak anak kecik ke suami ke InsyaAllah selesa nak golek sesama 😅

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#belajarig
#belajarinstagram
#kelasig
#seminar
#seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram
#seminarig
#usahawanonline
#buatduit
#belajarinstagram
#marketing
#usahawanmuda
#ukhwahti
#seminarinstagram

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#belajarig
#belajarinstagram
#kelasig
#seminar
#seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram
#seminarig
#usahawanonline
#buatduit
#belajarinstagram
#marketing
#usahawanmuda
#ukhwahti
#seminarinstagram

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#belajarig
#belajarinstagram
#kelasig
#seminar
#seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram
#seminarig
#usahawanonline
#buatduit
#belajarinstagram
#marketing
#usahawanmuda
#ukhwahti
#seminarinstagram

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#belajarig
#belajarinstagram
#kelasig
#seminar
#seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram
#seminarig
#usahawanonline
#buatduit
#belajarinstagram
#marketing
#usahawanmuda
#ukhwahti
#seminarinstagram

Most Popular Instagram Hashtags