[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#seminarig

409 posts

TOP POSTS

CAM NE YEK NAK BUAT PUZZLE GAMBAR KT IG?😵
-
Untuk pengetahuan korang semua, IG hanya benar kan satu👆 kali post sahaja. Jadi perlu Posting secara berasingan kalau nak buat posting Puzzle ni. Untuk penggemar Puzzle boleh scroll untuk tahu rahsia macam mana nak Posting Puzzle???☺☺☺
#roketinstafamouza #ahmadzulkarn9in #azizanosman #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #bengkelinstagram #bengkelig #ahmadzulkarnain #tipsusahawan #tipinstagram #bukapuasa #ramadan2017 #berbukapuasa #bulanramadan #bukapuasa

Ada yang tanya Sifu saya dah Posting beribu dah Sales takde kat instagram 😥😢. So saya tengoklah saya tengok pening kepala saya, patutlah Sis berterabur macam macam Sis jual Sis. Kasut ada baju ada kesihatan punya produk ada. Itulah beza untuk seseorang yang tiada ilmu berniaga di instagram. ☺☺.
-
Bagi yang baca ni boleh scroll ke kiri untuk reveal bagaimana untuk mengatasi masalah Sis ni.
-
Repost, tag kawan anda
-
supaya ramai lagi tak buat kesilapan yang sama 😬. Semoga anda baca Posting ni dapat sesuatu dari Posting ni. Saya cuba konsisten untuk Update ilmu premium di instagram.

CARA LINK DARI AKAUN FACEBOOK PAGE 👍KE AKAUN INSTAGRAM 💞

1. Buka Facebook Pages. Tekan setting.
2. Selepas itu tekan Instagram
3. Log in

Disini jikalau anda install app Facebook page manager. Automatik anda akan dapat notification dan juga boleh buat ads.

Harap membantu tag/share post ini kepada rakan anda.

#AhmadZulkarnain #ahmadzulkarn9in #azizanosman #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #bengkelinstagram #bengkelig #tipinstagram #mirafilzah #neelofa #tipinstagram #belajarfacebook #superspontansuperstar #meletop #afmegastar #usahawanonline #roketinstafamouza #ampang #selangor #kualalumpur #shahalam #subangjaya #sifufbads #meroket2017 #imkk #roketbisnes

Khusyuk peserta tengah praktik kan apa yang diajar dalam seminar roket instafamuoza.💪💪🙌

📣Nak belajar instagram Marketing Personal?📩 DM/wasap tekan butang📞/email untuk sebarang pertanyaan.
#azizanosman #profmuhaya #irfankhairi #sifufbads #drazizanosman #usahawanonline

Aiskrim larva🍦🌋 nak meletup 😂

MOST RECENT

Včera jsem byla na semináři, jelikož potřebuji radu profesionální! 💡🔦 Souhlasíte se slidy, které jsem pro Vás vyfotila? 💡
#sarkadesignerka #sarkadesign #PrahaPrague #pracovna #fbneniinstagram #potrebujuradu #seminarIG #instagramseminar #vzdelavani

Alhamdulillah done 💪💪
Semangat nge-profit (in sya Allah) dari IG
Benar-benar terbongkar.
Siap praktekkan 💪

________________

Thanks kang Sakti ilmunya daging semua. Semoga menjadi amal jariyah. Aamiin... #seminarIG
#seminarJagoJualanOnline
#bongkarRahasia
#ngeprofitDariIG
#kangSakti
#sedekahIlmu
#insyaAllah

⌚JIMATKAN MASA ANDA ✅DENGAN PANDUAN DARI RBI VOLUME I DAN II📚.
-
Mula berniaga di instagram😐? Tak tahu instagram😮, dah lama berniaga di instagram tapi Sales tak banyak😞? Yang lagi teruk takde sales😢.
-
Saya pernah dengar cerita daripada salah seorang usahawan Online👔 yang berniaga di instagram, dia cerita dah lama berniaga di instagram tapi satu sales pun takde. Ini cite betul. Saya tak nak anda delay masa bertahun tahun buat 🚫kesilapan demi kesilapan❌. Sebab itu saya mendedahkan✅ rahsia bisnes yang telah proven✅ (berjaya) untuk anda juga berjaya💪. Jangan buang masa layari laman web roketinstafamouza.com sekarang untuk Details.

#roketinstafamouza #rif #vrif #meroket2017 #imkk #drazizanosman #azizanosman #fizoomar #sifufbads #neelofa #mirafilzah #ampang #selangor #kualalumpur #shahalam #malaysia #meletop #kelasinstagram #seminarig #belajarig #instafamousmalaysia #bengkelinstagram #bengkelig #igshopmalaysia #afmegastar #superspontansuperstar #entrepreneurmalaysia

⌚JIMATKAN MASA ANDA ✅DENGAN PANDUAN DARI RBI VOLUME I DAN II📚. - 
Mula berniaga di instagram😐? Tak tahu instagram😮, dah lama berniaga di instagram tapi Sales tak banyak😞? Yang lagi teruk takde sales😢.
-
Saya pernah dengar cerita daripada salah seorang usahawan Online👔 yang berniaga di instagram, dia cerita dah lama berniaga di instagram tapi satu sales pun takde. Ini cite betul. Saya tak nak anda delay masa bertahun tahun buat 🚫kesilapan demi kesilapan❌. Sebab itu saya mendedahkan✅ rahsia bisnes yang telah proven✅ (berjaya) untuk anda juga berjaya💪. Jangan buang masa layari laman web roketinstafamouza.com sekarang untuk Details.

#roketinstafamouza #rif #vrif #meroket2017 #imkk #drazizanosman #azizanosman #fizoomar #sifufbads #neelofa #mirafilzah #ampang #selangor #kualalumpur #shahalam #malaysia #meletop #kelasinstagram #seminarig #belajarig #instafamousmalaysia #bengkelinstagram #bengkelig #igshopmalaysia #afmegastar #superspontansuperstar #entrepreneurmalaysia

⌚JIMATKAN MASA ANDA ✅DENGAN PANDUAN DARI RBI VOLUME I DAN II📚.
-
Mula berniaga di instagram😐? Tak tahu instagram😮, dah lama berniaga di instagram tapi Sales tak banyak😞? Yang lagi teruk takde sales😢.
-
Saya pernah dengar cerita daripada salah seorang usahawan Online👔 yang berniaga di instagram, dia cerita dah lama berniaga di instagram tapi satu sales pun takde. Ini cite betul. Saya tak nak anda delay masa bertahun tahun buat 🚫kesilapan demi kesilapan❌. Sebab itu saya mendedahkan✅ rahsia bisnes yang telah proven✅ (berjaya) untuk anda juga berjaya💪. Jangan buang masa layari laman web roketinstafamouza.com sekarang untuk Details.

#roketinstafamouza #rif #vrif #meroket2017 #imkk #drazizanosman #azizanosman #fizoomar #sifufbads #neelofa #mirafilzah #ampang #selangor #kualalumpur #shahalam #malaysia #meletop #kelasinstagram #seminarig #belajarig #instafamousmalaysia #bengkelinstagram #bengkelig #igshopmalaysia #afmegastar #superspontansuperstar #entrepreneurmalaysia

⌚JIMATKAN MASA ANDA ✅DENGAN PANDUAN DARI RBI VOLUME I DAN II📚. -
Mula berniaga di instagram😐? Tak tahu instagram😮, dah lama berniaga di instagram tapi Sales tak banyak😞? Yang lagi teruk takde sales😢.
-
Saya pernah dengar cerita daripada salah seorang usahawan Online👔 yang berniaga di instagram, dia cerita dah lama berniaga di instagram tapi satu sales pun takde. Ini cite betul. Saya tak nak anda delay masa bertahun tahun buat 🚫kesilapan demi kesilapan❌. Sebab itu saya mendedahkan✅ rahsia bisnes yang telah proven✅ (berjaya) untuk anda juga berjaya💪. Jangan buang masa layari laman web roketinstafamouza.com sekarang untuk Details.

#roketinstafamouza #rif #vrif #meroket2017 #imkk #drazizanosman #azizanosman #fizoomar #sifufbads #neelofa #mirafilzah #ampang #selangor #kualalumpur #shahalam #malaysia #meletop #kelasinstagram #seminarig #belajarig #instafamousmalaysia #bengkelinstagram #bengkelig #igshopmalaysia #afmegastar #superspontansuperstar #entrepreneurmalaysia

.
Depa tanya Sistur, apa tentative Mini Seminar #BeThePlayerz?

Sistur highlight 3 ni dulu:
1. Solat Dhuha Berjemaah
2. Solat Zohor Berjemaah
3. Solat Asar Berjemaah
Di imamkan oleh Imam Nazri, Imam Masjid An Nur Kajang. Saja buat surprise kat Imam tunggu balik dari Mekah 😁
Had lain:
1. Aura Entrepreneur - JM Miswan (Founder Aura Rezeki)
2. Instagram - Total Advance
3. Shoppe - Value Make Sales
4. Carousel - Everything Make Money

PS: Bantal pelok, bantal golek, bean bag semua sila bawak sendiri 😂 Yang bawak anak kecik ke suami ke InsyaAllah selesa nak golek sesama 😅

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#belajarig
#belajarinstagram
#kelasig
#seminar
#seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram
#seminarig
#usahawanonline
#buatduit
#belajarinstagram
#marketing
#usahawanmuda
#ukhwahti
#seminarinstagram

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#belajarig
#belajarinstagram
#kelasig
#seminar
#seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram
#seminarig
#usahawanonline
#buatduit
#belajarinstagram
#marketing
#usahawanmuda
#ukhwahti
#seminarinstagram

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#belajarig
#belajarinstagram
#kelasig
#seminar
#seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram
#seminarig
#usahawanonline
#buatduit
#belajarinstagram
#marketing
#usahawanmuda
#ukhwahti
#seminarinstagram

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#belajarig
#belajarinstagram
#kelasig
#seminar
#seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram
#seminarig
#usahawanonline
#buatduit
#belajarinstagram
#marketing
#usahawanmuda
#ukhwahti
#seminarinstagram

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#belajarig
#belajarinstagram
#kelasig
#seminar
#seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram
#seminarig
#usahawanonline
#buatduit
#belajarinstagram
#marketing
#usahawanmuda
#ukhwahti
#seminarinstagram

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#belajarig
#belajarinstagram
#kelasig
#seminar
#seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram
#seminarig
#usahawanonline
#buatduit
#belajarinstagram
#marketing
#usahawanmuda
#ukhwahti
#seminarinstagram

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#belajarig
#belajarinstagram
#kelasig
#seminar
#seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram
#seminarig
#usahawanonline
#buatduit
#belajarinstagram
#marketing
#usahawanmuda
#ukhwahti
#seminarinstagram

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#belajarig
#belajarinstagram
#kelasig
#seminar
#seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram
#seminarig
#usahawanonline
#buatduit
#belajarinstagram
#marketing
#usahawanmuda
#ukhwahti
#seminarinstagram

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#belajarig
#belajarinstagram
#kelasig
#seminar
#seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram
#seminarig
#usahawanonline
#buatduit
#belajarinstagram
#marketing
#usahawanmuda
#ukhwahti
#seminarinstagram

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

(TESTIMONI 5K FOLLOWERS) 🚀👥👥👥🎉
Nak 5k Followers? 10k Followers☺?100k, 1m? Nak jadi instafamous💃? Kuatkan branding💪 dan sales 💰di instagram boleh layari laman web🌐 kami di my.instafamouza.com atau wasap dengan tekan butang Call 📲.
Moga Malaysia 🇲🇾menguasai dan mendahului sukan Asia Tenggara. 💪
#instafamouza #azizanosman #profmuhaya #irfankhairi #sifufbads #servisfollowersmalaysia #followersmalaysia #malaysiafollowers #instafamousmalaysia #neelofa #onlineshopmalaysia #usahawanonline #igshopmalaysia #noradanish #zizanrazak #sukansea #malaysiafollowers #tambahfollowersmalaysia #naikkanfollower #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #merdeka #malaysiafollowers #tambahfollowersmalaysia #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #kualalumpur #meletop #shahalam #selangor #ampang

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#belajarig
#belajarinstagram
#kelasig
#seminar
#seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram
#seminarig
#usahawanonline
#buatduit
#belajarinstagram
#marketing
#usahawanmuda
#ukhwahti
#seminarinstagram

Check us on 🌐my.instafamouza.com untuk 🚀pakej terbaru dari kami
-
💯👥👥👥👥👥👥👥👥👥👥🎉viral roket instafamuoza.💰
-
Anda 👔usahawan? Owner produk ramai Stokis agen dan dropship atau ada downline yang ramai☺. 🎉Nak viralkan bisnes anda 📈di instagram klik 🌐website kami untuk lebih Details.
-
#instafamouza #azizanosman #profmuhaya #irfankhairi #sifufbads #servisfollowersmalaysia #followersmalaysia #malaysiafollowers #instafamousmalaysia #neelofa #onlineshopmalaysia #usahawanonline #igshopmalaysia #noradanish #zizanrazak #sukansea #malaysiafollowers #tambahfollowersmalaysia #naikkanfollower #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #merdeka #malaysiafollowers #tambahfollowersmalaysia #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #kualalumpur #meletop #shahalam #selangor #ampang

🇲🇾Malaysia mendahului negara lain dalam pungutan pingat 🏅emas sukan Sea sekarang. Sama-sama kita support Malaysia team💪
-
(TESTIMONI)📝
Dah Tak penat😁 dah nak Follow ni dah bijak🎓 untuk serahkan kepada instafamouza, huru hara ramai yg pm tepi📲. Bukan sy ckp pelanggan cakap.😀
-
#instafamouza #azizanosman #profmuhaya #irfankhairi #sifufbads #servisfollowersmalaysia #followersmalaysia #malaysiafollowers #instafamousmalaysia #neelofa #onlineshopmalaysia #usahawanonline #igshopmalaysia #noradanish #zizanrazak #sukansea #malaysiafollowers #tambahfollowersmalaysia #naikkanfollower #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #merdeka #malaysiafollowers #tambahfollowersmalaysia #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #kualalumpur #meletop #shahalam #selangor #ampang

🌟TERBAHARU 🔥RAHSIA BISNES "I" @ RAHSIA BISNES INSTAGRAM📚 KINI DILANCARKAN🚀 VOLUME I & II. 🆓PERCUMA JE..🌟
-
Apa Rahsia Bisnes Instagram U😐? nampak maju ramai Followers ada ramai orang beli
-
✅12 Point Penting
-
Camne nak naikkan Followers ya?😐
-
Semua dibincangkan😀 dalam 💯🆓FREE ebook I & II dapatkan secara percuma di roketinstafamouza.com📱💻
-
#roketinstafamouza #ahmadzulkarn9in #azizanosman #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #bengkelinstagram #bengkelig #ahmadzulkarnain #tipsusahawan #tipinstagram #sukansea #rbi #rahsiainstagram #instafamousmalaysia #onlineshopmalaysia #usahawanonline #sifufbads #shahalam #ampang #selangor #kualalumpur #kelasinstagram #freeebook #merdeka #sukansea #meroket2017 #imkk #roketbisnes

🌟TERBAHARU 🔥RAHSIA BISNES "I" @ RAHSIA BISNES INSTAGRAM📚 KINI DILANCARKAN🚀 VOLUME I & II. 🆓PERCUMA JE..🌟
-
Apa Rahsia Bisnes Instagram U😐? nampak maju ramai Followers ada ramai orang beli
-
✅12 Point Penting
-
Camne nak naikkan Followers ya?😐
-
Semua dibincangkan😀 dalam 💯🆓FREE ebook I & II dapatkan secara percuma di roketinstafamouza.com📱💻
-
#roketinstafamouza #ahmadzulkarn9in #azizanosman #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #bengkelinstagram #bengkelig #ahmadzulkarnain #tipsusahawan #tipinstagram #sukansea #rbi #rahsiainstagram #instafamousmalaysia #onlineshopmalaysia #usahawanonline #sifufbads #shahalam #ampang #selangor #kualalumpur #kelasinstagram #freeebook #merdeka #sukansea #meroket2017 #imkk #roketbisnes

🌟TERBAHARU 🔥RAHSIA BISNES "I" @ RAHSIA BISNES INSTAGRAM📚 KINI DILANCARKAN🚀 VOLUME I & II. 🆓PERCUMA JE..🌟
-
Apa Rahsia Bisnes Instagram U😐? nampak maju ramai Followers ada ramai orang beli
-
✅12 Point Penting
-
Camne nak naikkan Followers ya?😐
-
Semua dibincangkan😀 dalam 💯🆓FREE ebook I & II dapatkan secara percuma di roketinstafamouza.com📱💻
-
#roketinstafamouza #ahmadzulkarn9in #azizanosman #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #bengkelinstagram #bengkelig #ahmadzulkarnain #tipsusahawan #tipinstagram #sukansea #rbi #rahsiainstagram #instafamousmalaysia #onlineshopmalaysia #usahawanonline #sifufbads #shahalam #ampang #selangor #kualalumpur #kelasinstagram #freeebook #merdeka #sukansea #meroket2017 #imkk #roketbisnes

🌟TERBAHARU 🔥RAHSIA BISNES "I" @ RAHSIA BISNES INSTAGRAM📚 KINI DILANCARKAN🚀 VOLUME I & II. 🆓PERCUMA JE..🌟
-
Apa Rahsia Bisnes Instagram U😐? nampak maju ramai Followers ada ramai orang beli
-
✅12 Point Penting
-
Camne nak naikkan Followers ya?😐
-
Semua dibincangkan😀 dalam 💯🆓FREE ebook I & II dapatkan secara percuma di roketinstafamouza.com📱💻
-
#roketinstafamouza #ahmadzulkarn9in #azizanosman #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #bengkelinstagram #bengkelig #ahmadzulkarnain #tipsusahawan #tipinstagram #sukansea #rbi #rahsiainstagram #instafamousmalaysia #onlineshopmalaysia #usahawanonline #sifufbads #shahalam #ampang #selangor #kualalumpur #kelasinstagram #freeebook #merdeka #sukansea #meroket2017 #imkk #roketbisnes

@Regrann from @roketinstafamouza - 💃RAHSIA BISNES "I" VOLUME II LEBIH ADVANCED🚀 LEBIH PADAT ISINYA 📚UNTUK 👔USAHAWAN/INSTAFAMOUS💃 MENINGKATKAN 👥FOLLOWERS/PENDAPATAN PERNIAGAAN💰 LEBIH DARIPADA 349%.
💲📈
-
😎Saya telah melaburkan banyak duit💰, 💪tenaga serta pengalaman selama 2-3 tahun untuk 📚 RBI VOLUME I & II, untuk memudahkan anda belajar 📱instagram secara 💁santai dan 👍mudah walau dimana saja anda berada 🌎

Anda 👶muda, 👦remaja, dewasa atau 👩ibu 👨ayah 👴👵semua boleh berniaga di instagram rahsia kini ❌tidak lagi rahsia✅. 📝Formula 7+1 bakal mengubah bisnes anda/instagram anda👍 lebih baik daripada sebelumnya👎. Dapat meminumkan 🕕⏩masa anda berjaya untuk bisnes/popular💰💃 di instagram.
-
☺😍Berminat boleh layari laman web roketinstafamouza.com🌐 untuk Dapatkan 💿🎥video RBI volume II dan anda dapat 📚 Ebook RBI VOLUME II secara 💯🆓PERCUMA.
-
#roketinstafamouza #ahmadzulkarn9in #azizanosman #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #bengkelinstagram #bengkelig #ahmadzulkarnain #tipsusahawan #tipinstagram #sukansea #rbi #rahsiainstagram #instafamousmalaysia #onlineshopmalaysia #usahawanonline #sifufbads #shahalam #ampang #selangor #kualalumpur #kelasinstagram #freeebook #merdeka #sukansea #meroket2017 #imkk #roketbisnes

@Regrann from @roketinstafamouza - 💃RAHSIA BISNES "I" VOLUME II LEBIH ADVANCED🚀 LEBIH PADAT ISINYA 📚UNTUK 👔USAHAWAN/INSTAFAMOUS💃 MENINGKATKAN 👥FOLLOWERS/PENDAPATAN PERNIAGAAN💰 LEBIH DARIPADA 349%.
💲📈
-
😎Saya telah melaburkan banyak duit💰, 💪tenaga serta pengalaman selama 2-3 tahun untuk 📚 RBI VOLUME I & II, untuk memudahkan anda belajar 📱instagram secara 💁santai dan 👍mudah walau dimana saja anda berada 🌎

Anda 👶muda, 👦remaja, dewasa atau 👩ibu 👨ayah 👴👵semua boleh berniaga di instagram rahsia kini ❌tidak lagi rahsia✅. 📝Formula 7+1 bakal mengubah bisnes anda/instagram anda👍 lebih baik daripada sebelumnya👎. Dapat meminumkan 🕕⏩masa anda berjaya untuk bisnes/popular💰💃 di instagram.
-
☺😍Berminat boleh layari laman web roketinstafamouza.com🌐 untuk Dapatkan 💿🎥video RBI volume II dan anda dapat 📚 Ebook RBI VOLUME II secara 💯🆓PERCUMA.
-
#roketinstafamouza #ahmadzulkarn9in #azizanosman #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #bengkelinstagram #bengkelig #ahmadzulkarnain #tipsusahawan #tipinstagram #sukansea #rbi #rahsiainstagram #instafamousmalaysia #onlineshopmalaysia #usahawanonline #sifufbads #shahalam #ampang #selangor #kualalumpur #kelasinstagram #freeebook #merdeka #sukansea #meroket2017 #imkk #roketbisnes

@Regrann from @roketinstafamouza - 🌟TERBAHARU 🔥RAHSIA BISNES "I" @ RAHSIA BISNES INSTAGRAM📚 KINI DILANCARKAN🚀 VOLUME I & II. 🆓PERCUMA JE..🌟
-
Apa Rahsia Bisnes Instagram U😐? nampak maju ramai Followers ada ramai orang beli
-
✅12 Point Penting
-
Camne nak naikkan Followers ya?😐
-
Semua dibincangkan😀 dalam 💯🆓FREE ebook I & II dapatkan secara percuma di roketinstafamouza.com📱💻
-
#roketinstafamouza #ahmadzulkarn9in #azizanosman #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #bengkelinstagram #bengkelig #ahmadzulkarnain #tipsusahawan #tipinstagram #sukansea #rbi #rahsiainstagram #instafamousmalaysia #onlineshopmalaysia #usahawanonline #sifufbads #shahalam #ampang #selangor #kualalumpur #kelasinstagram #freeebook #merdeka #sukansea #meroket2017 #imkk #roketbisnes

@Regrann from @roketinstafamouza - 🌟TERBAHARU 🔥RAHSIA BISNES "I" @ RAHSIA BISNES INSTAGRAM📚 KINI DILANCARKAN🚀 VOLUME I & II. 🆓PERCUMA JE..🌟
-
Apa Rahsia Bisnes Instagram U😐? nampak maju ramai Followers ada ramai orang beli
-
✅12 Point Penting
-
Camne nak naikkan Followers ya?😐
-
Semua dibincangkan😀 dalam 💯🆓FREE ebook I & II dapatkan secara percuma di roketinstafamouza.com📱💻
-
#roketinstafamouza #ahmadzulkarn9in #azizanosman #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #bengkelinstagram #bengkelig #ahmadzulkarnain #tipsusahawan #tipinstagram #sukansea #rbi #rahsiainstagram #instafamousmalaysia #onlineshopmalaysia #usahawanonline #sifufbads #shahalam #ampang #selangor #kualalumpur #kelasinstagram #freeebook #merdeka #sukansea #meroket2017 #imkk #roketbisnes

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

@Regrann from @ahmadzulkarn9in - 🌟TERBAHARU 🔥RAHSIA BISNES "I" @ RAHSIA BISNES INSTAGRAM📚 KINI DILANCARKAN🚀 VOLUME I & II. 🆓PERCUMA JE..🌟
-
Apa Rahsia Bisnes Instagram U😐? nampak maju ramai Followers ada ramai orang beli
-
Camne nak naikkan Followers ya?😐
-
Semua dibincangkan😀 dalam 💯🆓FREE ebook I & II dapatkan secara percuma di roketinstafamouza.com📱💻
-
#roketinstafamouza #ahmadzulkarn9in #azizanosman #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #bengkelinstagram #bengkelig #ahmadzulkarnain #tipsusahawan #tipinstagram #sukansea #rbi #rahsiainstagram #instafamousmalaysia #onlineshopmalaysia #usahawanonline #sifufbads #shahalam #ampang #selangor #kualalumpur #kelasinstagram #freeebook #merdeka #sukansea #meroket2017 #imkk #roketbisnes

(TESTIMONI)
PUAS HATI CUSTOMER😘 BERTAMBAH FOLLOWERS👪 DAN LIKERS 💕BERTAMBAH KIRA SALES PUN LAJU🚀
-
Setakat ni kami hanya buka kepada Malaysia sahaja untuk fokus membantu instafamous & usahawan kat Malaysia sahaja.🇲🇾.
-
Ada juga permintaan dari luar negara tapi kami komited untuk membantu anda.😉
-
Jangan ragu, Jangan risau kami akan berikan yang terbaik untuk servis kami.👦💁
-
Layari Laman web kami di my.instafamouza.com💁💻📱
-
#instafamouza #azizanosman #profmuhaya #irfankhairi #sifufbads #servisfollowersmalaysia #followersmalaysia #malaysiafollowers #instafamousmalaysia #neelofa #onlineshopmalaysia #usahawanonline #igshopmalaysia #noradanish #zizanrazak #sukansea #malaysiafollowers #tambahfollowersmalaysia #naikkanfollower #drazizanosman #irfankhairi #profmuhaya #seminarig #seminarinstagram #kelasinstagram #merdeka #malaysiafollowers #tambahfollowersmalaysia #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #kualalumpur #meletop #shahalam #selangor #ampang

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
.
#Workshopinstagrammarketing
#Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing
#Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing
#PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing
#Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing
#kursusbisnisonline
#workshopinstagram
#Freshtrendx
#ifadahamalia
#kelasbusiness
#belajarbusiness
#seminarbusiness
#kelasig
#seminarig
#seminarinstagram
#seminarig
#perniagaanonline
#onlinemarketing
#bisnesonline
#instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite
#belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshop PAGE 1# GOOGLE
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin website Anda langsung muncul di halaman pertama Google.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Meriset pasar untuk penjualan produk atau jasa yang kita ingin pasarkan di dunia maya
2. Meriset dengan cara regional, nasional serta internasional
3. Strategi klasifikasi customer
4. Pemanfaatan fasilitas gratis tapi powerfull untuk penjualan di internet
5. Strategi berbagi konten dengan sosial media dan fasilitas sharing konten lainnya
6. Rahasia Disiplin Digital Marketing untuk selalu exist di Internet
7. Membuat Website Instant & SEO
8. Tampil di page 1# GOOGLE & DOMINASI
9. 100% FULL praktek.
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1. Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa
2. Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru
3. Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai
4. Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi
5. Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni
6. Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx
7. Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop
8. Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management
9. Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
#workshopseo #kursusseo #trainingseo #seogoogle
#kursusbisnisonline #sekolahbisnisonline
#workshopbisnisonline #kursusinternetmarketing
#workshopinternetmarketing #workshopdigitalmarketing
#kursusdigitalmarketing #freshtrendx #ifadahamalia
.
#seminarbusiness #kelasig #seminarig
#seminarinstagram #seminarig
#perniagaanonline #onlinemarketing #bisnesonline
#instagrammarketing #seminarinstagram
#kursuswebsite #belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi
#Workshopseo
#workshoponlineshop

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshop PAGE 1# GOOGLE
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin website Anda langsung muncul di halaman pertama Google.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Meriset pasar untuk penjualan produk atau jasa yang kita ingin pasarkan di dunia maya
2. Meriset dengan cara regional, nasional serta internasional
3. Strategi klasifikasi customer
4. Pemanfaatan fasilitas gratis tapi powerfull untuk penjualan di internet
5. Strategi berbagi konten dengan sosial media dan fasilitas sharing konten lainnya
6. Rahasia Disiplin Digital Marketing untuk selalu exist di Internet
7. Membuat Website Instant & SEO
8. Tampil di page 1# GOOGLE & DOMINASI
9. 100% FULL praktek.
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1. Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa
2. Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru
3. Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai
4. Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi
5. Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni
6. Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx
7. Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop
8. Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management
9. Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
#workshopseo #kursusseo #trainingseo #seogoogle
#kursusbisnisonline #sekolahbisnisonline
#workshopbisnisonline #kursusinternetmarketing
#workshopinternetmarketing #workshopdigitalmarketing
#kursusdigitalmarketing #freshtrendx #ifadahamalia
.
#kelasinstagram #belajarig #belajarinstagram #kelasig
#seminar #seminarinstagram #seminarig
#terapiinstagram #seminarig
#usahawanonline #buatduit #belajarinstagram
#marketing #usahawanmuda

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
#Workshopinstagrammarketing #Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing #Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing #PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing #Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing #kursusbisnisonline
#workshopinstagram #Freshtrendx #ifadahamalia
.
#seminarbusiness #kelasig
#seminarig
#seminarinstagram #seminarig
#perniagaanonline #onlinemarketing
#bisnesonline #instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite #belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi
#Workshopseo
#workshoponlineshop

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
#Workshopinstagrammarketing #Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing #Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing #PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing #Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing #kursusbisnisonline
#workshopinstagram #Freshtrendx #ifadahamalia
.
#kelasinstagram #belajarig
#belajarinstagram #kelasig
#seminar #seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram #seminarig
#usahawanonline #buatduit
#belajarinstagram
#marketing #usahawanmuda
#ukhwahti #seminarinstagram
#eusahawan

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
#Workshopinstagrammarketing #Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing #Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing #PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing #Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing #kursusbisnisonline
#workshopinstagram #Freshtrendx #ifadahamalia
.
#kelasinstagram #belajarig
#belajarinstagram #kelasig
#seminar #seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram #seminarig
#usahawanonline #buatduit
#belajarinstagram
#marketing #usahawanmuda
#ukhwahti #seminarinstagram
#eusahawan

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
#Workshopinstagrammarketing #Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing #Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing #PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing #Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing #kursusbisnisonline
#workshopinstagram #Freshtrendx #ifadahamalia
.
#seminarbusiness #kelasig
#seminarig
#seminarinstagram #seminarig
#perniagaanonline #onlinemarketing
#bisnesonline #instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite #belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi
#Workshopseo
#workshoponlineshop

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
#Workshopinstagrammarketing #Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing #Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing #PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing #Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing #kursusbisnisonline
#workshopinstagram #Freshtrendx #ifadahamalia
.
#kelasinstagram #belajarig
#belajarinstagram #kelasig
#seminar #seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram #seminarig
#usahawanonline #buatduit
#belajarinstagram
#marketing #usahawanmuda
#ukhwahti #seminarinstagram
#eusahawan

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
#Workshopinstagrammarketing #Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing #Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing #PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing #Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing #kursusbisnisonline
#workshopinstagram #Freshtrendx #ifadahamalia
.
#seminarbusiness #kelasig
#seminarig
#seminarinstagram #seminarig
#perniagaanonline #onlinemarketing
#bisnesonline #instagrammarketing
#seminarinstagram
#kursuswebsite #belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi
#Workshopseo
#workshoponlineshop

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
#Workshopinstagrammarketing #Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing #Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing #PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing #Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing #kursusbisnisonline
#workshopinstagram #Freshtrendx #ifadahamalia
.
#kelasinstagram #belajarig
#belajarinstagram #kelasig
#seminar #seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram #seminarig
#usahawanonline #buatduit
#belajarinstagram
#marketing #usahawanmuda
#ukhwahti #seminarinstagram
#eusahawan

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshopnya cara jualan online di Instagram
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin langsung bisa jualan di instagram.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Optimasi profile agar jualan makin laris
2. Membranding konten dengan tampilan keren
3. Riset dan menembus pasar Instagram
4. Tips menambah follower tertarget
5. Rahasia jualan laris di instagram dengan duduk manis
6. Trik mendapatkan customer aktif
7. Membangun database pelanggan
8. Peraturan di Instagram
9. Akun baru vs akun lama
10. Instagram check list
11. Istilah di intagram
12. Instagram tools
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1.Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa.
2.Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru.
3.Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai.
4.Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi.
5.Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni.
6.Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx.
7.Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop.
8.Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management.
9.Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Premium Tools
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
#Workshopinstagrammarketing #Belajarinstagrammarketing
#Kursusinstagrammarketing #Diklatinstagrammarketing
#Pelatihaninstagrammarketing #PrivatInstagramMarketing
#Kelasinstagrammarketing #Pembicarainstagrammarketing
#SeminarInstagrammarketing #kursusbisnisonline
#workshopinstagram #Freshtrendx #ifadahamalia
.
#kelasinstagram #belajarig
#belajarinstagram #kelasig
#seminar #seminarinstagram
#seminarig
#terapiinstagram #seminarig
#usahawanonline #buatduit
#belajarinstagram
#marketing #usahawanmuda
#ukhwahti #seminarinstagram
#eusahawan

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshop PAGE 1# GOOGLE
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin website Anda langsung muncul di halaman pertama Google.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Meriset pasar untuk penjualan produk atau jasa yang kita ingin pasarkan di dunia maya
2. Meriset dengan cara regional, nasional serta internasional
3. Strategi klasifikasi customer
4. Pemanfaatan fasilitas gratis tapi powerfull untuk penjualan di internet
5. Strategi berbagi konten dengan sosial media dan fasilitas sharing konten lainnya
6. Rahasia Disiplin Digital Marketing untuk selalu exist di Internet
7. Membuat Website Instant & SEO
8. Tampil di page 1# GOOGLE & DOMINASI
9. 100% FULL praktek.
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1. Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa
2. Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru
3. Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai
4. Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi
5. Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni
6. Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx
7. Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop
8. Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management
9. Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
#workshopseo #kursusseo #trainingseo #seogoogle
#kursusbisnisonline #sekolahbisnisonline
#workshopbisnisonline #kursusinternetmarketing
#workshopinternetmarketing #workshopdigitalmarketing
#kursusdigitalmarketing #freshtrendx #ifadahamalia
.
#seminarbusiness #kelasig #seminarig
#seminarinstagram #seminarig
#perniagaanonline #onlinemarketing #bisnesonline
#instagrammarketing #seminarinstagram
#kursuswebsite #belajarwebsite
#belajarwebsitebekasi
#Workshopseo
#workshoponlineshop

.
Mau jualan online?
.
Tapi masih bingung?
.
Bingung! mau mulai darimana?
.
Yuk ikuti Workshop PAGE 1# GOOGLE
.
Bersama Ifadah Amalia S,Kom MMSI.
Pulang dari workshop, dijamin website Anda langsung muncul di halaman pertama Google.
.
Dengan materi sebagai berikut :
.
1. Meriset pasar untuk penjualan produk atau jasa yang kita ingin pasarkan di dunia maya
2. Meriset dengan cara regional, nasional serta internasional
3. Strategi klasifikasi customer
4. Pemanfaatan fasilitas gratis tapi powerfull untuk penjualan di internet
5. Strategi berbagi konten dengan sosial media dan fasilitas sharing konten lainnya
6. Rahasia Disiplin Digital Marketing untuk selalu exist di Internet
7. Membuat Website Instant & SEO
8. Tampil di page 1# GOOGLE & DOMINASI
9. 100% FULL praktek.
.
Berikut ini beberapa keuntungan setelah ikut workshop :
.
1. Workshop kami, satu-satunya workshop dengan garansi sampai bisa
2. Materi Workshop yang kami berikan selalu yang terbaru
3. Satu peserta pun, Kelas akan tetap dimulai
4. Para peserta akan dibimbing langsung oleh para praktisi
5. Setiap peserta akan tergabung dalam group WA & Telegram khusus alumni
6. Setiap Alumni akan mendapatkan update materi gratis dari freshtrendx
7. Para peserta dapat memilih jadwal waktu untuk kursus & workshop
8. Kami juga menyediakan jasa pembuatan website, digital marketing dan sosial media management
9. Setelah ikut workshop anda boleh konsultasi.
.
.
Fasilitas :
- Modul
- Free Wifi
- Snack
- Konsultasi Gratiisss
.
PESERTA TERBATAS !!! TUNGGU APALAGI??
Hubungi Kami 021 29613273 / 0878 8958 8482
.
.
#workshopseo #kursusseo #trainingseo #seogoogle
#kursusbisnisonline #sekolahbisnisonline
#workshopbisnisonline #kursusinternetmarketing
#workshopinternetmarketing #workshopdigitalmarketing
#kursusdigitalmarketing #freshtrendx #ifadahamalia
.
#kelasinstagram #belajarig #belajarinstagram #kelasig
#seminar #seminarinstagram #seminarig
#terapiinstagram #seminarig
#usahawanonline #buatduit #belajarinstagram
#marketing #usahawanmuda
#ukhwahti

Most Popular Instagram Hashtags