#seluarzumba

MOST RECENT

📲 011 5651 3065 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #seluarzumba #seluarpocopoco #seluarskirt

📲 011 5651 3065 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #seluarzumba #seluarpocopoco #seluarskirt

📲 011 5651 3065 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #seluarzumba #seluarpocopoco #seluarskirt

📲 011 5651 3065 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #seluarzumba #seluarpocopoco #seluarskirt

BERITA BAIK ❣️❣️
.
Pendaftaran Musim Ogos dibuka hingga 5 ogos😱😱😱
.
Sempatlaaa nak turun 3-5kg sebelum Raya Korban nanti kannn bestnyaaa hehe. .
EXTRAAAAA !! Musim Ogos ni termasuk video senaman daripada instruktor2 team TYBO 😎😎 wow best sangatttt ni 😉
.
.
Kli link kat profile/bio ig yee.
.
⛔️Slot terhad .
.
.
.
#seluarbesar #bajuzumba #seluarzumba #kasutzumba #zumbabangi #zumbamalaysia #leeyanarahman #jelitasara #radiusite #bangisentral #fitnessbangi #personaltrainermalaysia #workoutbangi #evo #soho #satekajang #satewilly #dietatkin #dietketo #dietkarbo #diettelur #dietprotein #fattzura #fashionvalet #duckscarves #bajuraya2018 #bajurayamurah #tupperwaremurah #resepisihat

Cantik kan kalau pakai satu set macam ni pergi kerja ke jalan-jalan ke. Sopan je nampak.

Harga kami dah mark down dari RM 119 ke RM56 je sepasang. Rugi sangat kalau awak tak beli. Sale ni terhad kepada beberapa pasang ja tao. So siapa cepat dia dapat.
.
🔰Bagaimana nak order?
.
Sale hanya terhad di website kami
💻 www.syamimrahim.com
(terus klik bahagian sale)
.
atau boleh terus whatsapp #srclan. Nanti diorang akan cepat-cepat dapatkan item ni dekat awak.

#seluarsukan #sportswear #seluarsukanwanita #seluargym #bajusukanmuslimah #kurus #zumbamalaysia #jk1m11 #palazzoactivar #srpalazzo #gym #zumba #aerobicmalaysia #seluarzumba #jk1m11

RM 28 SAHAJA !!
Sale sempena birthday boss yang ke-28.
.
Sale ni terhad untuk beberapa helai sahaja. So, cepat grab selagi stok masih ada.
.
🔰Bagaimana nak order?
.
Sale hanya terhad di website kami
💻 www.syamimrahim.com
(terus klik bahagian sale)
.
atau boleh terus whatsapp #srclan. Nanti diorang akan cepat-cepat dapatkan item ni dekat awak.

#seluarsukan #sportswear #seluarsukanwanita #seluargym #bajusukanmuslimah #kurus #zumbamalaysia #jk1m11 #palazzoactivar #srpalazzo #gym #zumba #aerobicmalaysia #seluarzumba #jk1m11

RM 28 SAHAJA !!
Sale sempena birthday boss yang ke-28.
.
Sale ni terhad untuk beberapa helai sahaja. So, cepat grab selagi stok masih ada.
.
🔰Bagaimana nak order?
.
Sale hanya terhad di website kami
💻 www.syamimrahim.com
(terus klik bahagian sale)
.
atau boleh terus whatsapp #srclan. Nanti diorang akan cepat-cepat dapatkan item ni dekat awak.

#seluarsukan #sportswear #seluarsukanwanita #seluargym #bajusukanmuslimah #kurus #zumbamalaysia #jk1m11 #palazzoactivar #srpalazzo #gym #zumba #aerobicmalaysia #seluarzumba #jk1m11

Cantik kan kalau pakai satu set macam ni pergi kerja ke jalan-jalan ke. Sopan je nampak.

Harga kami dah mark down dari RM 119 ke RM56 je sepasang. Rugi sangat kalau awak tak beli. Sale ni terhad kepada beberapa pasang ja tao. So siapa cepat dia dapat.
.
🔰Bagaimana nak order?
.
Sale hanya terhad di website kami
💻 www.syamimrahim.com
(terus klik bahagian sale)
.
atau boleh terus whatsapp #srclan. Nanti diorang akan cepat-cepat dapatkan item ni dekat awak.

#seluarsukan #sportswear #seluarsukanwanita #seluargym #bajusukanmuslimah #kurus #zumbamalaysia #jk1m11 #palazzoactivar #srpalazzo #gym #zumba #aerobicmalaysia #seluarzumba #jk1m11

RM 28 SAHAJA !!
Sale sempena birthday boss yang ke-28.
.
Sale ni terhad untuk beberapa helai sahaja. So, cepat grab selagi stok masih ada.
.
🔰Bagaimana nak order?
.
Sale hanya terhad di website kami
💻 www.syamimrahim.com
(terus klik bahagian sale)
.
atau boleh terus whatsapp #srclan. Nanti diorang akan cepat-cepat dapatkan item ni dekat awak.

#seluarsukan #sportswear #seluarsukanwanita #seluargym #bajusukanmuslimah #kurus #zumbamalaysia #jk1m11 #palazzoactivar #srpalazzo #gym #zumba #aerobicmalaysia #seluarzumba #jk1m11

RM 28 SAHAJA !!
Sale sempena birthday boss yang ke-28.
.
Sale ni terhad untuk beberapa helai sahaja. So, cepat grab selagi stok masih ada.
.
🔰Bagaimana nak order?
.
Sale hanya terhad di website kami
💻 www.syamimrahim.com
(terus klik bahagian sale)
.
atau boleh terus whatsapp #srclan. Nanti diorang akan cepat-cepat dapatkan item ni dekat awak.

#seluarsukan #sportswear #seluarsukanwanita #seluargym #bajusukanmuslimah #kurus #zumbamalaysia #jk1m11 #palazzoactivar #srpalazzo #gym #zumba #aerobicmalaysia #seluarzumba #jk1m11

Cantik kan kalau pakai satu set macam ni pergi kerja ke jalan-jalan ke. Sopan je nampak.

Harga kami dah mark down dari RM 119 ke RM56 je sepasang. Rugi sangat kalau awak tak beli. Sale ni terhad kepada beberapa pasang ja tao. So siapa cepat dia dapat.
.
🔰Bagaimana nak order?
.
Sale hanya terhad di website kami
💻 www.syamimrahim.com
(terus klik bahagian sale)
.
atau boleh terus whatsapp #srclan. Nanti diorang akan cepat-cepat dapatkan item ni dekat awak.

#seluarsukan #sportswear #seluarsukanwanita #seluargym #bajusukanmuslimah #kurus #zumbamalaysia #jk1m11 #palazzoactivar #srpalazzo #gym #zumba #aerobicmalaysia #seluarzumba #jk1m11

RM 28 SAHAJA !!
Sale sempena birthday boss yang ke-28.
.
Sale ni terhad untuk beberapa helai sahaja. So, cepat grab selagi stok masih ada.
.
🔰Bagaimana nak order?
.
Sale hanya terhad di website kami
💻 www.syamimrahim.com
(terus klik bahagian sale)
.
atau boleh terus whatsapp #srclan. Nanti diorang akan cepat-cepat dapatkan item ni dekat awak.

#seluarsukan #sportswear #seluarsukanwanita #seluargym #bajusukanmuslimah #kurus #zumbamalaysia #jk1m11 #palazzoactivar #srpalazzo #gym #zumba #aerobicmalaysia #seluarzumba #jk1m11

RM 28 SAHAJA !!
Sale sempena birthday boss yang ke-28.
.
Sale ni terhad untuk beberapa helai sahaja. So, cepat grab selagi stok masih ada.
.
🔰Bagaimana nak order?
.
Sale hanya terhad di website kami
💻 www.syamimrahim.com
(terus klik bahagian sale)
.
atau boleh terus whatsapp #srclan. Nanti diorang akan cepat-cepat dapatkan item ni dekat awak.

#seluarsukan #sportswear #seluarsukanwanita #seluargym #bajusukanmuslimah #kurus #zumbamalaysia #jk1m11 #palazzoactivar #srpalazzo #gym #zumba #aerobicmalaysia #seluarzumba #jk1m11

Most Popular Instagram Hashtags