#seluarzumba

MOST RECENT

#Repost @seluarzumba (@get_repost)
・・・
ORIGINAL NETBALL PANTS NO1 by zzc.
www.wasap.my/60126608272 www.wasap.my/60126608272
www.wasap.my/60126608272
L..40 hingga 50kg
Xl..51 hingga 58kg
Xxl..59hingga 67kg
Xxxl..68 hingga 76kg
Xxxxl..77 hingga 81kg
Xxxxxl..82 hingga 86kg
#netballpantsno1 #seluarzumbawanita #seluarsmartpants #seluarjogging #seluarzumba #seluargym #seluarfitness #seluarsmartpants #sayanaksihat #sayannakkurus
#seluargym #seluarhiking #seluarzumba #seluarzumbawanita #sportpants #seluarzumbamalaysia #seluarfitness #seluarjogging #seluaraerobic #seluaraerodance #sayannakkurus #sayanaksihatdancantik #sportpants #sportslover #HSN
Whatsap 0126608272

#Repost @seluarzumba (@get_repost)
・・・
SELUAR SKIRT BELAH TEPI BERPOKET ORIGINAL ZZC..🔥🔥‼️VIRAL‼️VIRAL‼️VIRAL‼️
Saiz:
💥seluar skirt belah & berpoket original by zzc‼️
L..40 hingga 50kg
Xl..51 hingga 58kg
Xxl..59hingga 67kg
Xxxl..68 hingga 76kg
Xxxxl..77 hingga 81kg
Xxxxxl..82 hingga 86kg
6xl.......87 hingga 96 kg
7xl......97 hingga 110 kg ++
Pls whatsap +6012 6608272 for fast response

#seluarzumbawanita #seluarbelahtepipocket #seluarjogging #seluarzumba #seluargym #seluarfitness #sayanaksihat #sayannakkurus
#seluargym #seluarhiking #seluarzumba #seluarzumbawanita #sportpants #seluarzumbamalaysia #seluarfitness #seluarjogging #seluaaerobic #seluaraerodance #sayannakkurus #sayanaksihatdancantik #sportpants #sportslover
Whatsap 0126608272

PELENGKAP GAYA, DIKALA MEMERLUKAN 😍
.
Anda suka fesyen ringkas tapi nampak menyerlah?
.
Kami syorkan anda miliki paling kurang sehelai HANA SPORTY SKIRT ini 😉
Hanya selit di dalam beg, mahupun di pakai terus dengan blouse atau t shirt kegemaran anda agar anda tampil LEBIH ANGGUN, SOPAN DAN BERGAYA!
.
Suka WARNA apa ye?
.
http://www.wasap.my/60182452502/NAK+HANA
http://www.wasap.my/60182452502/NAK+HANA
http://www.wasap.my/60182452502/NAK+HANA .
.
#familyAsyiQmuslim #setsedondon #sedondonibuanak #bajuibuanak #seluarskirt #seluarsukan #seluarsenam #seluarzumba #seluarsenammuslimah #seluarskirtmuslimah #activewear #zeema #sporthijab #zeemasporthijab #tudungsukan #tudungsport #HeartsActiveWear #AyraActiveWear #LanaActiveWear #DelishaActiveWear #HeisaActiveWear #bajusukan #jomsihat #jomdiet #jomkurus #jomzumba #zumba #HanaSportySkirt #HanaExclusiveSportySkirt #SportySkirt

EH! EH! Nak Zeema 1.0 ke Zeema 2.0 ni?!
Eh..chop! chop!
akak...kita nak ON #GrandYearEndSales 2018 ni tauuuu..
.
Zeema 1.0 ke Zeema 2.0 ke..semua SAMA HARGA tauu..
manyak untung ohoiiii..
.
Nak risik2 details GYES 2018 boleh klik je sini ye

http://www.wasap.my/60182452502/GYES+2018+ZEEMA
http://www.wasap.my/60182452502/GYES+2018+ZEEMA
http://www.wasap.my/60182452502/GYES+2018+ZEEMA
.
#YES #YearEndSales2018 #familyAsyiQmuslim #setsedondon #sedondonibuanak #bajuibuanak #seluarskirt #seluarsukan #seluarsenam #seluarzumba #seluarsenammuslimah #seluarskirtmuslimah #activewear #sporthijab #zeemasporthijab #tudungsukan #tudungsport #HeartsActiveWear #AyraActiveWear #LanaActiveWear #DelishaActiveWear #HeisaActiveWear #bajusukan #jomkurus #jomzumba #zumba #HanaSportySkirt #HanaExclusiveSportySkirt #SportySkirt

Haiii akak Adek yang gojezzzz. Sedang mencari leggings gojezzzz for ZUMBA, CYCLING, RUNNING or SWIMMING??
.
.

CikNanie ada juaiii seluar lengging tau korang. Item baru di butik ciknanie. Leggings yang membuatkan akak adek tak tidur lena, mandi x basah, ghituu.
.
. ✔️ High quality
✔️ Comfort

Ukuran
M (24-32")
L (26-34")
XL (28-36")
2XL (30-38")
3XL (32-40")
.
.

Harga in shaa Allah termurah dari pasaran tau korang. Quality setanding yang branded tu haaa. Nak tahu harga, Mehhh panah pintu watsaap CikNanie ok. No watsaap di ruangan komen yang Pertama ok. 😉
.
.

#CikNanie #Naniejuliza #geroboknaniejuliza #butikvendormelaka #vendormelaka #tamanmerdekapermai #melaka #seluarzumba #seluarcycling #seluarrunning #seluarswimming #seluarplussaiz #seluarsaizbesar #plussaiz #chubbygirl

Haiii akak Adek yang gojezzzz. Sedang mencari leggings gojezzzz for ZUMBA, CYCLING, RUNNING or SWIMMING??
.
.

CikNanie ada juaiii seluar lengging tau korang. Item baru di butik ciknanie. Leggings yang membuatkan akak adek tak tidur lena, mandi x basah, ghituu.
.
. ✔️ High quality
✔️ Comfort

Ukuran
M (24-32")
L (26-34")
XL (28-36")
2XL (30-38")
3XL (32-40")
.
.

Harga in shaa Allah termurah dari pasaran tau korang. Quality setanding yang branded tu haaa. Nak tahu harga, Mehhh panah pintu watsaap CikNanie ok. No watsaap di ruangan komen yang Pertama ok. 😉
.
.

#CikNanie #Naniejuliza #geroboknaniejuliza #butikvendormelaka #vendormelaka #tamanmerdekapermai #melaka #seluarzumba #seluarcycling #seluarrunning #seluarswimming #seluarplussaiz #seluarsaizbesar #plussaiz #chubbygirl

Most Popular Instagram Hashtags