#seluarskirt

MOST RECENT

Cantik kan #seluarskirt GREY ARMY dan RED SAMURAI ni..
✅ x ketat
✅ kain senang kering dan ringan
✅ lembut dan beralun ✅RM 65 uols ❤️❤️❤️ZUMBA HIKING AEROBIK JOGING OUTDOOR N INDOOR

CLICK www.wasap.my/60132802784/nickactive
CLICK www.wasap.my/60132802784/nickactive

#seluarskirtarmy #seluarskirt #seluarskirtnickactive #seluarskirtbelahtepi #seluarceloreng #seluarsukanwanita #seluarzumba #seluarerobik #likeforfollow
#like4likeback
#likeforlike
#likeforbuy #bazarpaknil #bazaronline
#BazarArtis

📲 011 5651 3065 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #seluarzumba #seluarpocopoco #seluarskirt

[MISTERI MEKSU] ..Jangan BIARKAN MEKSU(bukan nama sebenar) Menghantui MIMPI Anda..😳🤔😱
.
Bagaimana kesudahan Meksu?
Siapakah Meksu yg sebenar?
Mengapa Meksu sering muncul dalam sebulan di November?
Apa ada pada Meksu?
.
.
Teruskan mencari misteri Meksu...TONTON LIVE esok...kita akan PAKU kan Meksu pada jam 4.30ptg!!!
.
#MeksuActiveWear
.
Talian Hayat Meksu 👇

https://goo.gl/forms/PMCVDTrM50xtTEx33
.
www.wasap.my/60182452502 /Nak+Meksu
www.wasap.my/60182452502 /Nak+Meksu
www.wasap.my/60182452502 /Nak+Meksu
.
.
#familyAsyiQmuslim #setsedondon #sedondonibuanak #bajuibuanak #seluarskirt #seluarsukan #seluarsenam #seluarzumba #seluarsenammuslimah #seluarskirtmuslimah #activewear #zeema #sporthijab #zeemasporthijab #tudungsukan #tudungsport #HeartsActiveWear #AyraActiveWear #LanaActiveWear #DelishaActiveWear #bajusukan #jomsihat #jomdiet #jomkurus #jomzumba #zumba #HanaSportySkirt #HanaExclusiveSportySkirt #SportySkirt

9 SEBAB KENAPA ACTIVEWEAR ASYIQMUSLIM NI WAJIB BELI!!
============================ 1) MURAH (Dpt Baju dan Seluar Skirt)🤩
2) MATERIAL 100% SERAP PELUH
3) DESIGN CANTIK NAMPAK SLIM BILA PAKAI
4) ADA SAIZ BESAR.. BERAT 120KG PON BOLEH PAKAI💃
5) LEBIH 11 WARNA PILIHAN YG CANTIK MELELEH "AYAQ LIOQ"🤤
6) FRIENDLY NURSING
7) SESUAI UTK PUNGGUNG LEBAR
8) SESUAI UTK YG SUKER PAKAI LONGGAR2..
9) SATU2 DESIGN YG DILULUSKAN OLEH SUAMI... .
jeng.. jeng jeng... Nak HARGA SPECIAL?? meh klik link ni..
.
.
http://www.wasap.my/60182452502 /NAK+HARGA+SPECIAL+ACTIVEWEAR
http://www.wasap.my/60182452502 /NAK+HARGA+SPECIAL+ACTIVEWEAR
http://www.wasap.my/60182452502 /NAK+HARGA+SPECIAL+ACTIVEWEAR
.
.
#familyAsyiQmuslim #setsedondon #sedondonibuanak #bajuibuanak #seluarskirt #seluarsukan #seluarsenam #seluarzumba #seluarsenammuslimah #seluarskirtmuslimah #activewear #zeema #sporthijab #zeemasporthijab #tudungsukan #tudungsport #HeartsActiveWear #AyraActiveWear #LanaActiveWear #DelishaActiveWear #bajusukan #jomsihat #jomdiet #jomkurus #jomzumba #zumba #HanaSportySkirt #HanaExclusiveSportySkirt #SportySkirt

579008278458

RM80.00
POSTAGE: RM7 SM / RM14 SS

SIZE: 27 yards (2.08 feet)
SIZE: 28 yards (2.16 feet)
SIZE: 29 yards (2.23 feet)
SIZE: 30 yards (2.36 feet)
SIZE: 31 yards (2.42 feet)
SIZE: 32 yards (2.5 feet)
SIZE: 33 yards (2.6 feet)
SIZE: 34 yards (2.7 feet)

WhatsApp 📲📲 0162392304
WhatsApp 📲📲 0162392304

#seluar
#seluarmurah
#seluarjeans
#seluarbundle
#seluarpalazo
#seluarlelaki
#seluarjeansmurah
#seluarjeansmurah
#seluaradidas
#seluarviral
#seluarwanita
#seluarpendek
#seluarhiking
#seluarsukan
#seluarperempuan
#seluarlegging
#seluaradidasmurah
#seluarjeanslelaki
#seluarpalazomurah
#seluarpalazzo
#seluarslackperempuan
#seluarjeanslelakimurah
#seluarsukanwanita
#seluarskirt
#seluarjogging
#seluardalam
#seluartidur
#seluarsukanmuslimah

547665417762

RM84.00
POSTAGE: RM7 SM / RM14 SS

SIZE: 28 yards (2 feet 1)
SIZE: 29 yards (2 feet 2)
SIZE: 30 yards (2 ft 3)
SIZE: 31 yards (2 feet 4)
SIZE: 32 yards (2 feet 5)
SIZE: 33 yards (2 feet 6)
SIZE: 34 yards (2 feet 7)
SIZE: 36 yards (2 feet 8)
SIZE: 38 yards (2 feet 9)

WhatsApp 📲📲 0162392304
WhatsApp 📲📲 0162392304

#seluar
#seluarmurah
#seluarjeans
#seluarbundle
#seluarpalazo
#seluarlelaki
#seluarjeansmurah
#seluarjeansmurah
#seluaradidas
#seluarviral
#seluarwanita
#seluarpendek
#seluarhiking
#seluarsukan
#seluarperempuan
#seluarlegging
#seluaradidasmurah
#seluarjeanslelaki
#seluarpalazomurah
#seluarpalazzo
#seluarslackperempuan
#seluarjeanslelakimurah
#seluarsukanwanita
#seluarskirt
#seluarjogging
#seluardalam
#seluartidur
#seluarsukanmuslimah

BAJU SUKAN YANG OWESOME

Nak bersukan atau beriadah tapi pakaian menjadi masalah utama?
Adakah seluar sukan anda terlalu ‘fit’ dan ‘seksi’ mempersulit pergerakan ketika beriadah dan bersukan?
Nak cari baju sukan yang SELESA, TAK KETAT dan pastinya COVER PUNGGUNG?

Selain menutup aurat, keselesaan juga penting ok.
Yang bestnya bila pakai ni korang akan nampak KEMAS, SOPAN dan STYLE gitu. Tak malu lagi walaupun pakai baju singkat. Jangan risau ada size untuk plus size.
Produk yang berkualiti dan selesa dengan harga yang berpatutan mampu mencipta gaya hidup yang aktif untuk semua orang.

Jom order melalui wasap.
Whatsapp segera utk respon pantas. 👇👇 www.wasap.my/601127573841/Set+Activewear+HAW
www.wasap.my/601127573841/Set+Activewear+HAW

#HeartsActivewear
#LanaActivewear
#AyraActivewear
#SeluarSenamMuslimah
#SeluarSkirt
#FamilyAsyiqMuslim
#ROCTeam
#FamilyDiv1

HOT SELLING 🔥🔥
__
(Skirtpant Kuncup)
.
Ok bagi yang menghadapi masalah nak bersukan, tapi malu kaki/peha/buntut besar, kita ada solutionnya.

Dapatkan Sportpant with skirt dari @sportwear.ladies
Anda pasti dapat beriada dengan selesa disamping menotop aurat 😁. Cepat cepat. Place your order now.
.
Kenapa anda perlu memiliki sportspant dari
@sportwearladies ?
. 💕 Syariah compliance
💕 Menutup bahagian pinggul
💕 Stretchable
💕 Serap peluh dan cepat kering
💕 Tidak panas
💕 Semestinya Original
.
🌸Material: 92% cotton, 8% lycra
🌸Cutting: Bootcut
🌸Size : XL - 9XL .
Harga berbeza mengikut saiz.

WS TO ORDER
.
📲 0107992109

#nisapphireshop

HOT SELLING 🔥🔥
__
(Skirtpant Kuncup)
.
Ok bagi yang menghadapi masalah nak bersukan, tapi malu kaki/peha/buntut besar, kita ada solutionnya.

Dapatkan Sportpant with skirt dari @sportwear.ladies
Anda pasti dapat beriada dengan selesa disamping menotop aurat 😁. Cepat cepat. Place your order now.
.
Kenapa anda perlu memiliki sportspant dari @sportwearladies ?
. 🌹Syariah compliance
🌹Menutup bahagian pinggul
🌹Stretchable
🌹Serap peluh dan cepat kering
🌹Tidak panas
🌹 Semestinya Original
.
🌸 Material: 92% cotton, 8% lycra
🌸 Cutting: Bootcut
🌸 Size : XL - 9XL .
.
Harga berbeza mengikut saiz.

WS TO ORDER
📲 0107992109

#nisapphireshop -

SKIRTPANT KUNCUP vs SKIRTPANT KEMBANG !!
.
Sis minat jenis yg mana satu ??
.
.
ada byk sangat color yg boleh match dgn baju uols..all Nice color..you gonna love it! .
.
💯sangat selesa dipakai dengan jersey, baju sukan mahupun blouse. .
.
🚺material 92% cotton 8% lycra. .
.
🔆terdapat pelbagai warna yang boleh digayakan. .
.
🔝yang penting original BEINASHU/EMAX. .
.
✅saiz dari xl sampai 9xl sesuai dr berat 45kg -90kg.
.
.
Cepat2 whatsapp Nisa skrg ♥️
www.wasap.my/60107992109
Nak mudah klik je link whatsapp kat bio @sportwear.ladies
.
#nisapphireshop

HOT SELLING 🔥🔥
(Skirtpant Kembang )
.
.
Ok bagi yang menghadapi masalah nak bersukan, tapi malu kaki/peha/buntut besar, kita ada solutionnya.

Dapatkan Sportpant with skirt dari @sportwear.ladies
Anda pasti dapat beriadah dengan selesa disamping menotop aurat 😁. Cepat cepat. Place your order now.
.
.
Kenapa anda perlu memiliki sportspant dari @sportwearladies ?
.
.
🔴 Terdapat banyak pilihan warna
🔴 Syariah compliance
🔴 Menutup bahagian pinggul
🔴 Stretchable
🔴 Serap peluh dan cepat kering
🔴 Tidak panas
🔴 Semestinya Original
.
. 🌸 Material: 92% cotton, 8% lycra
🌸 Cutting: Bootcut utk effect kurus 🤩
🌸 Size : XL - 9XL .
Harga berbeza mengikut saiz.

WS TO ORDER
📲 0107992109

Nampak manis je kan. ❤️
Tutup aurat. Nak beriadah pun tak segan segan.
.
.
Ok bagi yang menghadapi masalah nak bersukan, tapi malu kaki/peha/buntut besar, kita ada solutionnya.
--
.
Dapatkan seluar sukan with skirt dari Nisa.
Awak pasti dapat beriadah dengan selesa di samping menutup aurat 😁.
--
.
Cepat cepat. Place your order. now. --
.
Kenapa awak perlu memiliki sportspant dari Nisa ?
. 🌹Syariah compliance
🌹Menutup bahagian pinggul
🌹Stretchable
🌹Serap peluh dan cepat kering
🌹Tidak panas
🌹Harga setanding kualiti
--
. 🌸 Material: 92% cotton, 8% lycra
🌸 Cutting: Bootcut
🌸 Size : XL - 9XL

Cepat whatsapp Nisa yer..
📲 0107992109
_
.
💕 Siapa nak? Nak beli utk team pun boleh.. jom tengok2 kat #nisapphireshop. Jom order melalui WHATSAPP SAHAJA ya.

Nampak manis je kan. 🌸
Tutup aurat. Nak beriadah pun tak segan segan.
.
.
Ok bagi yang menghadapi masalah nak bersukan, tapi malu kaki/peha/buntut besar, kita ada solutionnya.
--
.
Dapatkan seluar sukan with skirt dari Nisa.
Awak pasti dapat beriadah dengan selesa di samping menutup aurat 😁.
--
.
Cepat cepat. Place your order. now. --
Kenapa awak perlu memiliki sportspant dari Nisa ??
. 🌹Syariah compliance
🌹Menutup bahagian pinggul
🌹Stretchable
🌹Serap peluh dan cepat kering
🌹Tidak panas
🌹Harga setanding kualiti
--
. 🌸 Material: 92% cotton, 8% lycra
🌸 Cutting: Bootcut untuk effect kurus 🤗
🌸 Size : XL - 9XL

Cepat whatsapp Nisa yer..
📲 0107992109
_
.
💕 Siapa nak? Beli utk team pun boleh.. jom tengok2 kat #nisapphireshop

Most Popular Instagram Hashtags