#selsema

75307 posts

TOP POSTS

rehersal ..
persediaan untuk esok.. #resepiberkasih
#selsema 🤧😷

Minyak urut moden MMG yang berbau harun😚🌸, tidak melekit👏🏼, saiz poket👛 sangat sesuai untuk kegunaan seisi keluarga Berminat boleh ws +60138608940 #MMGBEST #minyakurutmoden #minyakwangi #selsema #resdung #senggugut #kembungperut #pening #cintamrphotographer #airajemy #jampi

Throwback hok takdi.... Penternak usahawan muda
Nak senang
Bukan senang nak senang.. Hidup orng kampung biasa dngn kerja di padang... 🤗

#BudakXSihat🤕
#selsema tetap bersemangat... ~usaha & istiqomah in shaa allah, nnti ad la tu hikmah di sebaliknya..

akak demam . doakan akak cepat sembuh 🙁
Salam magrib semua .
#budakdemam
#selsema
#gws

Gud Morninggggg 💕
#selsema
#jangankecamsaya

mowninggg... with my twin brother.. hhuuhuuii.. still fever and I still puasa.. huhuuuu.. #demam#selsema#pening#sengau#morning 😷😷😷😷😱😥

treat you better - @shawnmendes #selsema

MOST RECENT

rehersal ..
persediaan untuk esok.. #resepiberkasih
#selsema 🤧😷

[PAKEJ COMBO #IVMIST + #IVKIDS + #IVSOAP]
.
♡IV MIST♡ Sangat berkesan melegakan dan memulihara
• RESDUNG
• Selsema
• Hidung tersumbat
• Sakit kepala
• Sakit gigi
• Lenguh dan sakit badan
• Rambut gugur
• Bisul
• Gatal dan alahan
• Gigitan serangga
• Senggugut
• Buasir
• Dan banyak lagi.. . ♡IVKIDS♡ melegakan ruam, kembung, selesema, kahak, kudis, gigitan nyamuk untuk anak2 comel. ♡IVSOAP♡ membersih, melembap, merawat dan menjadikan kulit anda segar, kembali muda dan cerah. ✔ Mudah digunakan hanya sembur, hidu & sapu
✔ Selamat & tanpa kesan sampingan, kandungan 100% daripada herba semulajadi terpilih.
.
▶Ada kelulusan KKM.
▶Tiada kesan sampingan.
.
Berminat meh pm📲013 9164158
.
#demam #selsema #hidungtersumbat #bisul #rambutgugur #buasir #gatal #gigitanserangga #senggugut #periodpain #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #ivmistteamhanisah #codkuantanpekantemerloh #stokisivmistpekanchenortemerloh0139164158

ADA YANG RISAU ANAK TAK LENA TIDUR MALAM SEBAB BATUK KE?
.
Bertindak sekarang, demi keselesaan anak kita. Joms!
#Terapikanjerrr
.
DM or whatsapp Kak Mar ke #0126970980 . .
#anakselsemalama #selsema #batuk #kahak #anakadalahanugerah #kesayangans #semogacepatsembuh

Bayi bila batuk berkahak memang membuatkan ibu bapa gundah gulana....terutamanya si ibu pasti terpaksa berjaga malam kerana baby yang batuk tengah malam berkahak, tak boleh tidur.

Syukur ada IVKids, selepas penggunaan 2-3 kali ivkids, baby akan keluarkan kahak.

Pastilah baby ceria ibu bapa gembira!

Anak anda selsema, batuk dan demam? Tak nak makan ubat? Ya itu biasa bagi kanak-kanak, jadi jom cuba ikhtiar dengan menggunakan ivkids atau ivmist yang hanya perlu sembur dan sapu. Bagi anak-anak usia bawah 2 tahun pula doktor tak galakkan bagi ubat untuk mereka kuatkan imunisasi badan secara semulajadi.

Nak tahu lebih lanjut, whatsapp
http://www.wasap.my/601116009434

#ivkids #ivsoap
#ivmistteam #ivmistteam #sembursembuhsembuh #saturumahsatuivmistivkid #mujarab #batuk #kahak #selsema #asthma #ruam #campak

Man Jadda Wa Jadda.. Alhamdulillah, diizinkan dan dipermudahkan Allah pada tahun ini di dalam melaksanakan ibadahNya.. Syukur padaMu atas nikmat yang diberikan.. 💕💕💕 #alhamdulillah #yeayyy #bolehsambungraya #demam #selsema #taklarat #naktidurawal #goodnight #prayforme #doakansayasihatcepat #dilemmamakanaktiga #sakitpunkenabuatkeje 😭😭😭

Resdung atau nama sainstifiknya sinus memang sinonim dengan orang melayu kita. Resdung juga adalah singkatan bagi masalah resah hidung. ADAKAH anak² ibu sering mengalami bersin, selesema, mata gatal dan hidung tersumbat secara berterusan melebihi tempoh sebulan?

Jom kunyah kunyah G-STAR BIOKARE
In sha Allah boleh membantu mencegah resdung anak ibu²... Dapatkan sebotol GSTAR BIOKARE hari ini.. Wassap 011-3736 6566

#resdung
#kids
#child
#biokare
#imuniti
#bukanUbat
#selsema
#igshop
#sayajual

Agen Ivmist 12ml
10 botol RM190
Free Pos .

Banyaknya Free 😱😱
Siap ajar macam mana nak jual
Modal tak sampai pun RM200
Buat betul-betul
Tak mustahil bulan-bulan dapat berganda-ganda .

Yang serius nak belajar dengan modal RM190
Wassup yer 😉
"AGEN" ke +6012 5012708
.

#stokisIpohivmist
#agendiperlukan
#ivmist
#sembursembur_segar #ipohperak #terlajaklaris #vitc #terapiinstagram #selsema #batuk #asma #lenguhkaki #gout

Suplemen Kesihatan, Kecerdasan Anak2
.
Membantu Anak2 kekal #cergas #berseleramakan #fokus dalam kelas, #rajin tidak mudah jatuh #sakit, jarang #selsema #batuk dan #demam
.
Alhamdulillah, kalau batuk, selsema selalu melarat sampai kena bebel, sekarang x de lagi. Bunyi selsema terus bagi #qasehjunior 4 jam sekali, cepat baiknya.
.
PROMOSI BULAN JULAI ➡2 Botol Qaseh Gold Junior FREE ⏩MINI PUZZLE
.
untuk Order W/A 0133186714

Selain utk resdung, #ivmistnanooil pun berkesan utk pelbagai masalah termasuk SAKIT PINGGANG, SENGGUGUT😱

Korang tak suka minum ubat/supplement tp lebih prefer jenis sapuan? So, wajib ada #ivmistoil tau. Minyak aroma yg dpt digunakan utk
👉🏼RESDUNG
👉🏼BENGKAK-BENGKAK/LUKA/GIGITAN SERANGGA
👉🏼SAKIT SENDI/OTOT

RM25 sahaja

Whatsapp lelaju📱0129007314
PM cecepat 📱0129007314

COD di kawasan paka,kerteh,dungun
.
#ivmist #resdung #resdungkronik #ejenwanted #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #ejen #stokis #dropship #gout #bersin #selsema #demam #firstaidkid #melecur #migrain #rawatan #pelbagaiguna #stokisivmistpaka #pm0129007314 #ivmistteamsal #sagaimienterprise #followmyig #sapiatulazlahghazali

Selain utk resdung, #ivmistnanooil pun berkesan utk pelbagai masalah termasuk SAKIT PINGGANG, SENGGUGUT😱

Korang tak suka minum ubat/supplement tp lebih prefer jenis sapuan? So, wajib ada #ivmistoil tau. Minyak aroma yg dpt digunakan utk
👉🏼RESDUNG
👉🏼BENGKAK-BENGKAK/LUKA/GIGITAN SERANGGA
👉🏼SAKIT SENDI/OTOT

RM25 sahaja

Whatsapp lelaju📱0129007314
PM cecepat 📱0129007314

COD di kawasan paka,kerteh,dungun
.
#ivmist #resdung #resdungkronik #ejenwanted #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #ejen #stokis #dropship #gout #bersin #selsema #demam #firstaidkid #melecur #migrain #rawatan #pelbagaiguna #stokisivmistpaka #pm0129007314 #ivmistteamsal #sagaimienterprise #followmyig #sapiatulazlahghazali

Selain utk resdung, #ivmistnanooil pun berkesan utk pelbagai masalah termasuk SAKIT PINGGANG, SENGGUGUT😱

Korang tak suka minum ubat/supplement tp lebih prefer jenis sapuan? So, wajib ada #ivmistoil tau. Minyak aroma yg dpt digunakan utk
👉🏼RESDUNG
👉🏼BENGKAK-BENGKAK/LUKA/GIGITAN SERANGGA
👉🏼SAKIT SENDI/OTOT

RM25 sahaja

Whatsapp lelaju📱0129007314
PM cecepat 📱0129007314

COD di kawasan paka,kerteh,dungun
.
#ivmist #resdung #resdungkronik #ejenwanted #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #ejen #stokis #dropship #gout #bersin #selsema #demam #firstaidkid #melecur #migrain #rawatan #pelbagaiguna #stokisivmistpaka #pm0129007314 #ivmistteamsal #sagaimienterprise #followmyig #sapiatulazlahghazali

Kenapa #ivmist nih popular sangat yer??
======================
.
Untuk Pengetahuan anda semua IV Mist ini dihasilkan menggunakan teknologi Nano gabungan 10 Herba Tradisional terpilih.
Dengan pelbagai kegunaan.
.
.
Zarah minyak ivmist begitu kecil memberikan kesan serapan ke dalam kulit dengan pantas sehingga boleh dirasai dalam tempoh yang singkat.
.
.
Selepas anda spray ivmist pelbagai masalah anda akan dapat di selesaikan dan anda akan jatuh cinta dengan ivmist. Betul ke betul? Duit pun jimat sebab harga ivmist ni murah tau. Didatangkan dengan size 12ml cuma spray dan sapu sahaja.
.
.
Cara untuk mendapatkan #ivmist atau pertanyaan boleh PM atau wassap terus,
anda hanya tekan di link dibawah ya dan automatic boleh terus ke wassap kami :)
.
http://www.wasap.my/60184084639/ivmist

#stokisivmistshahalam #Agendiperlukan
#stokisdiperlukan
#ivmist #batuk #migrain #sakitkepala #gout #kutu #resdung #selsema #dropship

VIRAL SEMALAM !
" VIDEO ANAK PINTAR DIRAKAM IBU BAPA NI "
.
" PINTARNYA ADIK KECIKK COMEL 2 ORANG KAT BAWAH NI SELESAIKAN SOALAN MATEMATIK DAN BACA IQRA "
.
.
Adik Damia & Adik wawa ni dah amalkan Superfood Memoreen Jus seawal umur 1 tahun lagi...
Cergas & pintar dia tu lain macam la...
selalu dapat pujian dari cikgu,
.
Seronok kan kalau tengok anak-anak kita membesar dengan pintar & cergas jer...
.
MUSTAHIL lah kalau kata kita sebagai ibu bapa tak nak tengok anak membesar dengan cergas & cemerlang..betul tak ?
.
.
-----------------------------
TERKINI ! Jus PERTAMA hasilkan 8 gabungan bahan terbaik untuk anak HANYA dalam 1 Botol sahaja.
-----------------------------
Gabungan 2 Herba terpilih + 5 Gabungan makanan sunnah + DHA ada bukti saintifik meransang minda anak cetuskan potensi cemerlang... dan tingkatkan imun sistem badan anak pada tahap yg cergas !
.
Jangan cuma harapkan guru di sekolah sahaja membentuk anak kita... TIDAK ADIL !
.
KENAPA TIDAK BEKALKAN SUPLEMEN TAMBAHAN YG DAPAT CETUSKAN POTENSI DIRI ANAK-ANAK ?
.
.
Jus Memoreen Dipercayaii sejak tahun 2012 lagi di pasaran
dan kini berada 5 tahun di pasaran menjadi pilihan no.1 ibu bapa yg ingin cetuskan potensi anak-anak
.
.
BEST TAK ?
Bayangkan... kurang dari 3 bulan amalkan jus memoreen secara konsisten pada anak, anda boleh tengok perubahan tingkahlaku anak yg agresif dalam mnyelesaikan tugasan pelajaran & daya IQ anak makin berkembang untuk cetuskan potensi cemerlang !
.
Saya Yakin & Percaya tiada seorang ibu pon yg sanggup lepaskan peluang ni untuk tengok anak membesar dengan cemerlang...
.
ADA YG NAK TRY SEKARANG JUGAK ?
Komen " Saya Nak "
.
OFFER BEST Yg dapatkan jus minggu ni PERCUMA E-BOOK Tips Didik anak berkesan !

#memoreenofficialhq #superfoodmemoreen #immunesystem #brainfunction #produkminda #vitaminminda #supplementminda #anakcergas #makanansunnah #upsr #spm
#pt3 #resdung #resdungkronik #sinusinfection #sinusitis #selsema #selsemabatuk #vitaminanak #bersinpagi #bersin #bazarpaknilonline

Alhamdulillah, .
#FLUtherapy telah diiktiraf #SELAMAT dan TIDAK MERENGSAKAN KULIT oleh Makmal akreditasi bertaraf antarabangsa 👏🏻👏🏻👏🏻 .
Banyak produk tidak jalani ujian "skin irritation" yang sukar ini, tetapi kami tetap menjalankan nya kerana yakin #FLUtherapy adalah dari BAHAN 100% #SEMULAJADI dan SELAMAT untuk baby mommy semua.
.
So,
Silakan guna flutherapy tanpa risau ya mummies 🤗
.
.
#skinirritation #terapiselsemabayi #batuk #demam #naturalproduct #essentialoil #eo #selsema #lokalah #cutisekolah #makanakdua #kesayangans #tipsanaksehat #babyoil #minyakbayi

No caption

#selsema #tudungorangbagi #bajubaru

Cc @izzathazmie_shrkawi terima kasih beli baju 😅😂

Most Popular Instagram Hashtags