#selsema

MOST RECENT

Anak anda kerap batuk dan selsema? Jom try sapu baby balm breathe. Lendir kahak cepat je keluar.
Anak-anak saya sebelum makan ubat memang sapu dulu.... sapu sekerap kita bagi ubat dekat anak2.
Jom la cuba. Berbaloi2. 😉 berminat pm je Ain ok.
#batuk #selsema #ajimaura #bazaronline #bazarshahalam

April's order collected!!! Ada yang dah selamat sampai ke tuan empunya badan.. Sesiapa lagi nak order boleh join pre-order for May ye

#batuk #selsema #anaksihat #asma #immunesystem #younglivingessentialoils #taska #younglivingmalaysia #yleo #sayajual #naturalremedy #alternativeremedy #kesihatanbayi #bazarpaknilmurah

Malam ni kita pair up Purification with Copaiba ye dik...ketegaq punye batuk ...one of Copaiba's speciality is it can act as magnifier to other oil...so insyaAllah akan berkesan..syafakallah anakku
#batuk #selsema #anaksihat #asma #immunesystem #younglivingessentialoils #taska #younglivingmalaysia #yleo #sayajual #naturalremedy #alternativeremedy #kesihatanbayi #bazarpaknilmurah

Kepala ting tong, batuk, lenguh pinggang, lenguh kaki, selsema, gigi meragam, jerawat, nak gi hiking, gatal kena gigit nyamuk, lecuran kecil boleh la sapu MINYAK URUT MODEN MMG.

Calit MMG👇🏼
Rasa SEJUK
Rasa BERANGIN
Rasa COOL
Bau WANGI
NYAMAN dan MENYEGARKAN.
.
MMG membantu melegakan💖
MMG hanya ALTERNATIF👍🏼 #KelebihanMMG 🦋MUDAH MERESAP
❌Tidak berminyak,
😉TIDAK MELEKIT
💥TAK TUMPAH
🤩 Tekstur seperti LOSYEN
.
Special edition : Xtra xtra gram

Cepat grab hari ini sebelum kehabisan.

www.wasap.my/60134420637

Kepala ting tong, batuk, lenguh pinggang, lenguh kaki, selsema, gigi meragam, jerawat, nak gi hiking, gatal kena gigit nyamuk, lecuran kecil boleh la sapu MINYAK URUT MODEN MMG.

Calit MMG👇🏼
Rasa SEJUK
Rasa BERANGIN
Rasa COOL
Bau WANGI
NYAMAN dan MENYEGARKAN.
.
MMG membantu melegakan💖
MMG hanya ALTERNATIF👍🏼 #KelebihanMMG 🦋MUDAH MERESAP
❌Tidak berminyak,
😉TIDAK MELEKIT
💥TAK TUMPAH
🤩 Tekstur seperti LOSYEN
.
Special edition : Xtra xtra gram

Cepat grab hari ini sebelum kehabisan.

www.wasap.my/60134420637

Kepala ting tong, batuk, lenguh pinggang, lenguh kaki, selsema, gigi meragam, jerawat, nak gi hiking, gatal kena gigit nyamuk, lecuran kecil boleh la sapu MINYAK URUT MODEN MMG.

Calit MMG👇🏼
Rasa SEJUK
Rasa BERANGIN
Rasa COOL
Bau WANGI
NYAMAN dan MENYEGARKAN.
.
MMG membantu melegakan💖
MMG hanya ALTERNATIF👍🏼 #KelebihanMMG 🦋MUDAH MERESAP
❌Tidak berminyak,
😉TIDAK MELEKIT
💥TAK TUMPAH
🤩 Tekstur seperti LOSYEN
.
Special edition : Xtra xtra gram
.
Cepat grab hari ini sebelum kehabisan.
.
www.wasap.my/60134420637

Stok dah mai. Sape nak repeat order, sila DM.
#peningkepala
#selsema
#resdung
#batuk

=================
🌺WED/25.4.2018🌺
================= Hokay, hakak ngengada sangat konon kebal. 💪🏻 Sebab dah lama Tak demam. Tup2 selesema & sakit tekak yang datang. 😅

Kena hujan ke berjangkit dari anak yek😂

#selsema #batuk #berjangkit #musimhujan

Demam pun makan selalu on 😎

Satu untuk awak,satu untuk saya
Terima kasih sudi teman saya

#selsema #batuk

"Manusia akan selalu leka dan alpa tikamana waktu mereka lapang dan sihat walafiat"_js

#renunganbersama😉
#moodsakit
#gataitekak
#selsema
#batuk

[#MESEJ_IBUROSE]
KENAPA ANAK SAYA LESU? .
Aduih nak, mommy pun lemah semangat tengok awak lemau je pergi sekolah. Apa nak buat dengan awak ni? Kalau dalam kelas awak letih, kelas tambahan nanti macam mana?
.
Mesti ada anak-anak yang jadi macam ni kan? Jom kita tanya Ibu Rose, seorang Pakar Kekeluargaan. .
Mesej ini dibawakan oleh Qaseh Gold Junior, minuman botani untuk kanak-kanak. .
Sediakan anak-anak untuk Ramadan ini dengan Qaseh Gold Junior.
.
whatsapp 012 6286931
.
#qasehjunior #jushariankanakkanak #selsema #batuk #deman #sistemimun #anaksihat #anakhebat #qasehjunioromarhana #anaksihatanakhebat #codbertamkepalabatas #codkepalabatas #alorsetar #kedah #penang

Ala... mengantuk la pula...
IV Mist kan ada 👌
.
💖IV Mist Aromatic Nano Oil💖
.
✳Semula jadi
✳Bebas bahan kimia
✳Lulus KKM
.
Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi
🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!
🌟Boleh sembur seperti air
🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai
.
Bahan2:
🌷Habbatus sauda'
🌷Saffron
🌷Ekstrak argan
🌷Serai
🌷Eucalyptus
🌷Halia
🌷Halia bara
🌷Kelapa dara
🌷Limau purut
🌷Pudina
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60166810015&text=Boleh+bagi+details+ivmist
.
#ivmist #jerawat #migrain #batuk #demam #selsema #resdung #resdungkronik #terapiresdung #senggugut #sakitpinggang #sakitlutut #sakitsendi #lenguh #terkenaminyakpanas #alahanMengandung #sakitBelakang #gastrik #senakPerut #senakAngin #peningKepala #mengantuk #PedihUluHati #ulser #asma #lelah #semput #ivMistMemangOhsem

100 botol Blended oil tempahan pelanggan.
Gabungan essential oil herba-herba khusus dan natural, sebagai terapi meningkatkan sistem immune badan.
Untuk baby seawal 2bulan dan dewasa yang kerap demam, selsema dan batuk.

Produk ini untuk jenama sendiri tempahan pelanggan.
Tempahan dibuka untuk jenama sendiri bagi produk Blended Oil.

1.BO masalah kulit
2.BO Anti-aging
3.BO Mind booster
4.BO Anxiety relief
5.BO masalah otot dan sendi
7.BO Eczema & Psoriasis
8.BO Aura Booster

Minimum
oder 100 botol
Siap botol n label sticker
10ml, 20ml, 30ml

www.wasap.my/601110575940

#Alistiqomah #assalamualaikum #alhamdulillah #produkhomemade #produkmuslim #jenamasendiri #motifviral #essentialoils #herba #baby #selsema #batuk #demam #masalahkulit #antiaging #mindbooster #anxietydisorder #eczema #psoriasis #aura #blendedoil #sayajual #sayajualonline #Malaysia #Brunei #singapore

ALTERNATIF TERBAIK UTK ANK KECIL YG X SUKA MKN UBAT KLINIK💊💊
.
Anak kecik memang kerap kena Selsema, batuk, demam ataupun asma.
.
IvKids adalah penawar alternatif khas untuk anak-anak yang susah nak makam ubat.. juga untuk kanak2 bawah 2 tahun yang belum matang utk diberi ubat.
.
Lagi pun ivkids ni;
💓Lebih wangi
💓Kurang panas
💓Sama fungsi dgn IVMist
💓Sama kelebihan dgn IVMist
💓Sesuai untuk bayi dan kanak2, orang dewasa yang mempunyai kulit sensitif
.
Saya kongsikan cara penggunaan IvKids KHAS untuk masalah dan cara penggunaan.

1⃣Baca Al-Fatihah
2⃣Selawat atas Nabi
3⃣Buat seperti yang disarankan dibawah
4⃣Sudahi bacaan Bismillahitawalkaltualallah
.
✔ASMA, SEMPUT, HIDUNG TERSUMBAT & SELSEMA
Cara Rawatan : Sapu di dada, leher dan tepi hidung serta tapak kaki
✔DEMAM
1. Sembur ke air mandian yang telah dicampurkan dengan hirisan lemon. Mandikan bayi seperti biasa.
2. Spray ke tuala kecil dan letakkan pada dahi bayi
✔GATAL-GATAL, RUAM DAN KURAP
Cara Rawatan : Spray dan sapu sapu di tempat bermasalah
✔KEMBUNG PERUT:
Spray dan sapu pada perut
✔BATUK:
Spray dan sapu pada dada dan sekitar leher
✔SAKIT GIGI
Cara Rawatan : Spray atau sapu di pipi kawasan sakit gigi dan jika gigi berlubang, letakkan IV Kids pada putik kapas dan sapukan pada gusi atau di lubang gigi yang sakit.

Ceriakan si kecil sebagai penawar sekeluarga anda.. saya sudah anda bila lagi.. Marilah cuba.. tak rugi mencuba..😙 Berminat WhatsApp 0179811908

psttt..Sempena anniversery Iv,ada promo kaw2 untuk ivkids.Rm33 uols dapat 3 botol.Nak?cepat2 wssap sis 0179811908

#IvMistTeamMarziana #demam #selsema #ivkids #ivmist #bazaarmalaysia #bazarpaknil #ruangrezekihanania #cintafatamorgana #makcun4 #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #dramasangat #babyshop #baby #ibubersalin #ibuberpantang

Ala... sakit belakang la pula...
IV Mist kan ada 👌
.
💖IV Mist Aromatic Nano Oil💖
.
✳Semula jadi
✳Bebas bahan kimia
✳Lulus KKM
.
Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi
🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!
🌟Boleh sembur seperti air
🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai
.
Bahan2:
🌷Habbatus sauda'
🌷Saffron
🌷Ekstrak argan
🌷Serai
🌷Eucalyptus
🌷Halia
🌷Halia bara
🌷Kelapa dara
🌷Limau purut
🌷Pudina
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60166810015&text=Boleh+bagi+details+ivmist
.
#ivmist #jerawat #migrain #batuk #demam #selsema #resdung #resdungkronik #terapiresdung #senggugut #sakitpinggang #sakitlutut #sakitsendi #lenguh #terkenaminyakpanas #alahanMengandung #sakitBelakang #gastrik #senakPerut #senakAngin #peningKepala #mengantuk #PedihUluHati #ulser #asma #lelah #semput #ivMistMemangOhsem

ALTERNATIF TERBAIK UTK ANK KECIL YG X SUKA MKN UBAT KLINIK💊💊
.
Anak kecik memang kerap kena Selsema, batuk, demam ataupun asma.
.
IvKids adalah penawar alternatif khas untuk anak-anak yang susah nak makam ubat.. juga untuk kanak2 bawah 2 tahun yang belum matang utk diberi ubat.
.
Lagi pun ivkids ni;
💓Lebih wangi
💓Kurang panas
💓Sama fungsi dgn IVMist
💓Sama kelebihan dgn IVMist
💓Sesuai untuk bayi dan kanak2, orang dewasa yang mempunyai kulit sensitif
.
Saya kongsikan cara penggunaan IvKids KHAS untuk masalah dan cara penggunaan.

1⃣Baca Al-Fatihah
2⃣Selawat atas Nabi
3⃣Buat seperti yang disarankan dibawah
4⃣Sudahi bacaan Bismillahitawalkaltualallah
.
✔ASMA, SEMPUT, HIDUNG TERSUMBAT & SELSEMA
Cara Rawatan : Sapu di dada, leher dan tepi hidung serta tapak kaki
✔DEMAM
1. Sembur ke air mandian yang telah dicampurkan dengan hirisan lemon. Mandikan bayi seperti biasa.
2. Spray ke tuala kecil dan letakkan pada dahi bayi
✔GATAL-GATAL, RUAM DAN KURAP
Cara Rawatan : Spray dan sapu sapu di tempat bermasalah
✔KEMBUNG PERUT:
Spray dan sapu pada perut
✔BATUK:
Spray dan sapu pada dada dan sekitar leher
✔SAKIT GIGI
Cara Rawatan : Spray atau sapu di pipi kawasan sakit gigi dan jika gigi berlubang, letakkan IV Kids pada putik kapas dan sapukan pada gusi atau di lubang gigi yang sakit.

Ceriakan si kecil sebagai penawar sekeluarga anda.. saya sudah anda bila lagi.. Marilah cuba.. tak rugi mencuba..😙 Berminat WhatsApp 0133801718

psttt..Sempena anniversery Iv,ada promo kaw2 untuk ivkids.Rm33 uols dapat 3 botol.Nak?cepat2 wssap sis 0133801718

#IVMistTeamCekSue #demam #selsema #ivkids #ivmist #bazaarmalaysia #bazarpaknil #ruangrezekihanania #cintafatamorgana #makcun4 #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #dramasangat #babyshop #baby #ibubersalin #ibuberpantang

Most Popular Instagram Hashtags