#selleriphone

4782 posts

TOP POSTS

IPHONE 6S ni slim pun slim. Murah pun murah. Freegift pun dapat. Beli kat kedai pun dapat fon je. Beli dengan dapat macam2. Whatsapp 019 2383 672

Selamat maju jaya utk kita
Semoga Allah SWT permudahkan segala urusan kita kawan .. IN SHAA ALLAH

#sellerIphone

Assalamualaikum, Iphone 6,Iphone 6plus,Iphone6s Fullset For Sale,Pm Hok Mane Berminat Ws Nom Niy 0139194036, Cod Area Gong Badok
#Iphone 2hand #anoktranung #selleriphone

Atas batu je lah 🙈🙉 #trustseller #selleriphone

UPDATE STOCK 26/5/2017 Secondhand condition 9.5-10/10 tiptop 🍏👈🏼ready stock
iPhone 5s 32gb grey RM750~🍏🍏
iPhone 5s 32gb silver RM770~🍏
iPhone 5s 32gb gold RM800~🍏🍏
iPhone 6 16gb grey RM 1080 ~🍏
iPhone 6 64gb grey RM1350~🍏🍏🍏
iPhone 6 64gb gold RM1400~🍏🍏
iPhone 6 128gb grey RM1430~🍏🍏
iPhone 6s 64gb grey RM1850~🍏 📍Cod area KL, kalau nak cod dengan wakil saya di Kota Bharu atau Melaka deposit dulu RM100 dan balance bayar masa cod..barang akan sampai dlm masa 1-2 hari bekerja..pos caj RM10 📲Dapat Phone + cable + temperedglass + casing + sim adapter
📲Kalau nak skali kotak fullset siap aksesori tambah RM40 👍Condition 9.5-10/10 dijamin puas hati
👍Warranty 1 bulan
personal fb : Azran Said
fb pages : Azran Said iPhone Trader
Instagram : Azran_Said_iPhone_Trader ☎️ call / www.wasap.my/60123744448
☎️ call / www.wasap.my/60123744448
☎️ call / www.wasap.my/60123744448
#iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #iphone6s #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #ipadmurah #iphonemurah #iphonecodkl #iphonetrustedseller #selleriphone #iphonesecondhandmurah #iphonesecond #iphoneforsale #iphonemurah #azransaid

FS samsung galaxy j7 prime
Sitimewaaaaa
Garansi Resmi Panjang smpe tahun depan 2018
Kelengkapan fullsett original
Fisik kayak sahryini 😅 muluuuusssss
Normal lancar jaya tanpa luka
Nyacat kuwalat.. 😋 .
.
.
. Only $$$$$$$ Fast respon 08999966689
#samsung #s8 #j7prime #j7 #galaxyj7prime #samsungindonesia #androidmurah #android #selleriphone #sellerhp #asepgadgetstore

PAIDREVIEW☝☝☝☝☝☝
Guys @Iphone.HSY , Bro Yang baru nk meningkat naik ni , ade buat offer , dia jual Iphone 6 Murah ya Amat ! Ip6 Bawah Rm1300 Je , BAWAH , Ip6S pulak , BAWAH , Bawah 1800 ! kau rasa 😱, ? Original set pulak tu , Bukan Recondition , Bukan refurbish Dan bukan sama sekali Clone , Jatuh Maruah jual semua ni , Maruah dia kekal Original Set
Tunggu ape lagi ??! Follow la @iphone.HSY
ps / Dia Nak Buat Giveaway Soon ;)
.
.
#trustedseller #selleriphone #original #iphoneoriginalmurah #iphone6s #contestmalaysia #contestgiveaway #bazaarpaknil #terlajakmurah #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #reviewigshop #paidreviewig #paidreviewmalaysia #paidreviewbykekfaa #pp3/3 #supportpeniagamelayu #thankyou #lastreview

MOST RECENT

UPDATE STOCK 26/5/2017 Secondhand condition 9.5-10/10 tiptop 🍏👈🏼ready stock
iPhone 5s 32gb grey RM750~🍏🍏
iPhone 5s 32gb silver RM770~🍏
iPhone 5s 32gb gold RM800~🍏🍏
iPhone 6 16gb grey RM 1080 ~🍏
iPhone 6 64gb grey RM1350~🍏🍏🍏
iPhone 6 64gb gold RM1400~🍏🍏
iPhone 6 128gb grey RM1430~🍏🍏
iPhone 6s 64gb grey RM1850~🍏 📍Cod area KL, kalau nak cod dengan wakil saya di Kota Bharu atau Melaka deposit dulu RM100 dan balance bayar masa cod..barang akan sampai dlm masa 1-2 hari bekerja..pos caj RM10 📲Dapat Phone + cable + temperedglass + casing + sim adapter
📲Kalau nak skali kotak fullset siap aksesori tambah RM40 👍Condition 9.5-10/10 dijamin puas hati
👍Warranty 1 bulan
personal fb : Azran Said
fb pages : Azran Said iPhone Trader
Instagram : Azran_Said_iPhone_Trader ☎️ call / www.wasap.my/60123744448
☎️ call / www.wasap.my/60123744448
☎️ call / www.wasap.my/60123744448
#iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #iphone6s #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #ipadmurah #iphonemurah #iphonecodkl #iphonetrustedseller #selleriphone #iphonesecondhandmurah #iphonesecond #iphoneforsale #iphonemurah #azransaid

IPHONE 6S ni slim pun slim. Murah pun murah. Freegift pun dapat. Beli kat kedai pun dapat fon je. Beli dengan dapat macam2. Whatsapp 019 2383 672

Selamat pagi gais, cantik tak iphone 6 gold ni? 💕
.
.
Haish, pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan Ramadhan dah haa. Korang bila lagi nak pakai iphone baru? 🙈
.
.
Kerja elok2 okay semua. Semoga dipermudahkan urusan dan dipanjangkan usia utk menyambut Ramadhan 😌🤗
.
.
Apapun, keep calm and keep support us okay 💋
.
.
#iphone6 #iphone6gold #selleriphone #bazarpaknil #iphone5smurah #ramadhan

Siapa tgh cari iphone 5 ,6,or 7 ..untuk guna hari raya.😘😘😘😘
Blh ah cari kami..kerana kami jual dengan harga murah..readystock!!!!!!readystock!!!!
Nak tahu harga blh ah dm kami or whatapps saya
#iphone
#iphonemalaysia
#selleriphone
#agenthenponmurahh

feed back dari kitaorang henponmurahh geng!!!!utamakan kepuasan customer keutamaan kami..cod and postage avaible..
ingat!!! ingat!!!
nak iphone murah cari kami...
dm me or whatapps
#iphonemurah #malaysia #barangmurah
#universiti#malaysia #agenthenponmurahh
#selleriphone

Panas!! Panas!!
stock masuk lagi cepat cepat nak pakai iphone murah cari kami...iphone ready stock
Iphone Murah!!!!!
iphonemurah!!!!!!
nak tahu harga dm kami or whatapps saya
#iphonemurah#iphone#malaysia#politeknik
#selleriphone#barangmurahh
#murahh
#agenthenponmurahh

Fuh memang merecik lah IPHONE 6+. Tak tido malam ni kalau korang dapat iphone ni. Serius cakap. Beli dengan kami bukan fon je, dapat 9 freegidt sekali. Berbaloi kan. Whatsapp 019 2383 672

Thank you for ur feedback yesterday bro, alhamdulillah lagi customer yg puas hati beli iPhone5s 16GB GREY dgn kami 🙈
.
.
Mana lagi nak cod/postage terus whatsapp ya. Sementara harga tgah murah ni lekas lah grab sebijik dua haa. Haha 😂
.
.
#feedbackduogadget #iphone5s #iphone5smurah #selleriphone #lofattah #bazarpaknil

IPHONE 6. Harga sangat2 mampu milik. Siap dapat banyak freegift lagi. Mana yang bajet bawah rm1500 better ambik yang 16gb. Serius nais gile. Whatsapp 019 2383 672

Alhamdulillah
.
Rezeki dari smlm sampai harini
.
Man Jadda Wajada
.
rezeki Allah itu luas...
.
Ramai dah membeli dgn kami
In Shaa Allah..kami bagi harga murah
promo ramadhan dan raya.
.
.
Stock tak banyak dah tinggal lambat habis

Mai pm atau klik link dibawah 👇🏻 terus ws saya 🤝 DEAL KASI JADI 🤝
pape roger :
www.wasap.my/60183196249
www.wasap.my/60183196249
www.wasap.my/60183196249
.
.
#singgahgadgets
#iphonemurah #iphoneoriginal #iphonemurahmalaysia #iphoneimportset #iphone6 #iphone6plus #iphone5 #iphone5s #iphonese #iphoneoriginalset #iphonemalaysia #iphoneforsale #sayajualiphone #iphoneseller #iphoneuser #gadgetmurah #gilaiphone #trustedselleriphone #follow4follow #like4like #runnerseller #selleriphone #trustedsellermalaysia #iphonesecondmurah #iphoneonly #iphoneoriginalmurah

Alhamdulillah
.
Rezeki dari smlm sampai harini
.
Man Jadda Wajada
.
rezeki Allah itu luas...
.
Ramai dah membeli dgn kami
In Shaa Allah..kami bagi harga murah
promo ramadhan dan raya.
.
.
Stock tak banyak dah tinggal lambat habis

Mai pm atau klik link dibawah 👇🏻 terus ws saya 🤝 DEAL KASI JADI 🤝
pape roger :
www.wasap.my/60183196249
www.wasap.my/60183196249
www.wasap.my/60183196249
.
.
#singgahgadgets
#iphonemurah #iphoneoriginal #iphonemurahmalaysia #iphoneimportset #iphone6 #iphone6plus #iphone5 #iphone5s #iphonese #iphoneoriginalset #iphonemalaysia #iphoneforsale #sayajualiphone #iphoneseller #iphoneuser #gadgetmurah #gilaiphone #trustedselleriphone #follow4follow #like4like #runnerseller #selleriphone #trustedsellermalaysia #iphonesecondmurah #iphoneonly #iphoneoriginalmurah

Assalamualaikum salam sejahtera

Sempena harga minyak naik ni kita nak buat promo sikit lah....Gila2 promo nak bagi ni... In shaa Allah harga promo ni sampai raya... Ready stock
ori set secondhand

Iphone 5s 32gb
Iphone 6 64gb
Iphone 6plus 64gb

All US set LL

Stock tak banyak dah tinggal lambat habis

Mai pm atau klik link dibawah 👇🏻 terus ws saya 🤝 DEAL KASI JADI 🤝
pape roger :
www.wasap.my/60183196249
www.wasap.my/60183196249
www.wasap.my/60183196249
.
.
#singgahgadgets
#iphonemurah #iphoneoriginal #iphonemurahmalaysia #iphoneimportset #iphone6 #iphone6plus #iphone5 #iphone5s #iphonese #iphoneoriginalset #iphonemalaysia #iphoneforsale #sayajualiphone #iphoneseller #iphoneuser #gadgetmurah #gilaiphone #trustedselleriphone #follow4follow #like4like #runnerseller #selleriphone #trustedsellermalaysia #iphonesecondmurah #iphoneonly #iphoneoriginalmurah

-READY STOCK-
📱Iphone 5 16gb
Space Grey : RM700
Silver/Gold : RM720
Rosegold : RM740
📱Iphone 5 32gb
Space Grey : RM770
Silver/Gold : RM790
Rosegold : RM810
📱Iphone 5 64gb
Space Grey : RM830
Silver/Gold : RM850
Rosegold : RM880 📱Iphone 5s 16gb
Grey/Silver : RM900
Gold : RM920
Rosegold : RM940
📱Iphone 5s 32gb
Space Grey : RM980
Silver/Gold : RM1000
Rosegold : RM1030
📱Iphone 5s 64gb
Space Grey : RM1050
Silver : RM1100
Gold : RM1120
Rosegold : RM1140 💯 Original Product with 300% money fund guaranteed.
✅Refurbished by Big Factory with Quality Assume
✅Sim Free unlocked
✅Free Postage + Gift
✅COD ✅New Set
✅1 year Warranty supplier
✅Cheapest than others 😉
Whatsapp 0169532399
#iphonereadystockmurah #iphonereadystock #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #iphoneseller#iphoneuser #selleriphone #sayajualiphone #sayajualonline #bazarpaknil

-READY STOCK-
📱Iphone 5 16gb
Space Grey : RM700
Silver/Gold : RM720
Rosegold : RM740
📱Iphone 5 32gb
Space Grey : RM770
Silver/Gold : RM790
Rosegold : RM810
📱Iphone 5 64gb
Space Grey : RM830
Silver/Gold : RM850
Rosegold : RM880 📱Iphone 5s 16gb
Grey/Silver : RM900
Gold : RM920
Rosegold : RM940
📱Iphone 5s 32gb
Space Grey : RM980
Silver/Gold : RM1000
Rosegold : RM1030
📱Iphone 5s 64gb
Space Grey : RM1050
Silver : RM1100
Gold : RM1120
Rosegold : RM1140 💯 Original Product with 300% money fund guaranteed.
✅Refurbished by Big Factory with Quality Assume
✅Sim Free unlocked
✅Free Postage + Gift
✅COD ✅New Set
✅1 year Warranty supplier
✅Cheapest than others 😉
Whatsapp 0169532399
#iphonereadystockmurah #iphonereadystock #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #iphoneseller#iphoneuser #selleriphone #sayajualiphone #sayajualonline #bazarpaknil

-READY STOCK-
📱Iphone 5 16gb
Space Grey : RM700
Silver/Gold : RM720
Rosegold : RM740
📱Iphone 5 32gb
Space Grey : RM770
Silver/Gold : RM790
Rosegold : RM810
📱Iphone 5 64gb
Space Grey : RM830
Silver/Gold : RM850
Rosegold : RM880 📱Iphone 5s 16gb
Grey/Silver : RM900
Gold : RM920
Rosegold : RM940
📱Iphone 5s 32gb
Space Grey : RM980
Silver/Gold : RM1000
Rosegold : RM1030
📱Iphone 5s 64gb
Space Grey : RM1050
Silver : RM1100
Gold : RM1120
Rosegold : RM1140 💯 Original Product with 300% money fund guaranteed.
✅Refurbished by Big Factory with Quality Assume
✅Sim Free unlocked
✅Free Postage + Gift
✅COD ✅New Set
✅1 year Warranty supplier
✅Cheapest than others 😉
Whatsapp 0169532399
#iphonereadystockmurah #iphonereadystock #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #iphoneseller#iphoneuser #selleriphone #sayajualiphone #sayajualonline #bazarpaknil

IPHONE 5 ni memang ramai betul yang beli sebab memang murah gile. Korang nak iphone murah dan berbaloi dengan bajet. Ni lah jawapan nya. Whatsapp 019 2383 672

Assalamualaikum salam sejahtera

Sempena harga minyak naik ni kita nak buat promo sikit lah....Gila2 promo nak bagi ni... In shaa Allah harga promo ni sampai raya... Ready stock
ori set secondhand

Iphone 5s 32gb
Iphone 6 64gb
Iphone 6plus 64gb

All US set LL

Stock tak banyak dah tinggal lambat habis

Mai pm atau klik link dibawah 👇🏻 terus ws saya 🤝 DEAL KASI JADI 🤝
pape roger :
www.wasap.my/60183196249
www.wasap.my/60183196249
www.wasap.my/60183196249
.
.
#singgahgadgets
#iphonemurah #iphoneoriginal #iphonemurahmalaysia #iphoneimportset #iphone6 #iphone6plus #iphone5 #iphone5s #iphonese #iphoneoriginalset #iphonemalaysia #iphoneforsale #sayajualiphone #iphoneseller #iphoneuser #gadgetmurah #gilaiphone #trustedselleriphone #follow4follow #like4like #runnerseller #selleriphone #trustedsellermalaysia #iphonesecondmurah #iphoneonly #iphoneoriginalmurah

Most Popular Instagram Hashtags