#selleriphone

4837 posts

TOP POSTS

hati hati puasa batal katena melihat si syantiks ini kk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #selleriphone #iphoneseller #iphone7 #rosegold

Bulan ni awak duduk rumah jela ye , jangan selalu keluar ,abam kering doh ni , dan jangan sakit sakit lagi .. i love you
#SayangMak
#sellerIphone

iphone 5s 16gb gold and silver
fullset boxx
original second hand
condition 9:10
cod area bndar jb

call atau wassap 0177666414
RM630

#selleriphone
#iphone5smurah

5s 32gb Silver
Rm680 Jalan
Berminat Direct Dm Eyana ๐Ÿ†—
#selleriphone#tagkawan2yangnakpakaiiphonemurahbudjetrendah#iphonemurah#opends

malam semua.. sapa yg nk grab iphone oiginal dari vancy boleh cepat2 pm admin sbb kami buat promosi tak menentu ...:"sape yg bertuah dpt harga yg murah sama murah dgn harga iphone secondhand tp kami tak jual iphone second all of my iphone are new fullset..
.. klau tak ckup dgn harga murah yg kami bg.kami akn bg lagi dengan berlambak lambak freegift kepada anda... amacam tak ckup lagi??? tak tahulah ...jom cepat pm admin 0197326792... harga murah giler2... #jualiphone #selleriphone #barangbaik #freegift #

Last!! Last!! Last!! Lagi sorang sahaja kutu ip6 128gb, no 10 mesti tahan kesabaran dapat lambat nak cepat cepat book! Lambat jangan menyesal last batch! Settle 2 group nih baru kita open tapi sabar menanti tahun depan la kita jumpa lagi ๐Ÿค— nak guna iphone tak payah kluaq beribu sehari, simpan sendiri mesti habis kan meh join kutu dapat la fone sebiji ๐Ÿ˜
#kutuiphoneoriginal #kutuiphone #iphone #selleriphone

Which one is your favourite colour?? Semua kami ade,ramai yang dah dapat iphone Dari kami,korang bila lagi? Korang tak jeles ke tengok member kiri kanan semua pegang iphone?? Mehh whatsapp,kita bincang sampai jadi๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ Whatsapp~0179158919

#iphonebymg
#selleriphone
#iphonemurahoriginal
#trustedselleriphone
#commentforcomment

Atas batu je lah ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™‰ #trustseller #selleriphone

UPDATE STOCK 23/7/2017 Secondhand condition 9.5-10/10 tiptop ๐Ÿ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿผready stock

iPhone 5s 32gb grey RM730~๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
iPhone 5s 32gb white RM740~๐Ÿ
iPhone 5s 32gb gold RM760~๐Ÿ
iPhone 5s 64gb grey RM750~๐Ÿ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿฝpromosi๐ŸŽŠ
iPhone 6 64gb grey RM1290~๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
iPhone 6 64gb gold RM1330~๐Ÿ
iPhone 6s 64gb rosegold RM1650~๐Ÿ ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿฝpromosi ๐ŸŽŠ
iPhone 7 32gb rosegold RM2350~๐Ÿ ๐Ÿ“Cod area KL, kalau nak cod dengan wakil saya di Kota Bharu atau Melaka deposit dulu RM100 dan balance bayar masa cod..barang akan sampai dlm masa 1-2 hari bekerja..pos caj RM10 ๐Ÿ“ฒDapat Phone + cable + temperedglass + casing + sim adapter
๐Ÿ“ฒKalau nak skali kotak fullset siap aksesori tambah RM40 ๐Ÿ‘Condition 9.5-10/10 dijamin puas hati
๐Ÿ‘Warranty 1 bulan
personal fb : Azran Said
fb pages : Azran Said iPhone Trader
Instagram : Azran_Said_iPhone_Trader โ˜Ž๏ธ call / www.wasap.my/60123744448
โ˜Ž๏ธ call / www.wasap.my/60123744448
โ˜Ž๏ธ call / www.wasap.my/60123744448
#iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #iphone6s #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #ipadmurah #iphonemurah #iphonecodkl #iphonetrustedseller #selleriphone #iphonesecondhandmurah #iphonesecond #iphoneforsale #iphonemurah #azransaid

MOST RECENT

Last!! Last!! Last!! Lagi sorang sahaja kutu ip6 128gb, no 10 mesti tahan kesabaran dapat lambat nak cepat cepat book! Lambat jangan menyesal last batch! Settle 2 group nih baru kita open tapi sabar menanti tahun depan la kita jumpa lagi ๐Ÿค— nak guna iphone tak payah kluaq beribu sehari, simpan sendiri mesti habis kan meh join kutu dapat la fone sebiji ๐Ÿ˜
#kutuiphoneoriginal #kutuiphone #iphone #selleriphone

Hai hai hai.... -----------------------------
Iphone Iphone Iphone... -----------------------------
Mesti kaurang tak percayakan sebelum ni jadi budak nakal sekarang meniaga IPHONE pulak.
hehehehe... Ni ada gambar tuk IPHONE 2ND (BUKAN REFURBISHED)
NEW IPHONE (*REFURBISHED LL SET [USA]*) ------------------------------------
๐Ÿ“ฑWHATSAPP 011 20833820
๐Ÿ“ฑWHATSAPP 011 20833820
๐Ÿ“ฑWHATSAPP 011 20833820
๐Ÿ“ฑWHATSAPP 011 20833820
------------------------------------
#iphone #iphoneonly #sayajualiphone #iphone7 #iphone6 #iphone6s #iphone6splus #iphone5 #iphone5s #iphone4 #iphone4s #selleriphone #trustedseller #selliphone

๐Ÿ“ฑ" Open Kutu Iphone 6 64GB "
BATCH 2

1. Izzy
2. Qayyum
3. Syasya
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

20Hari RM180
Setiap 20Hari player akan dapat Iphone mengikut tarikh yg dtetapkan.

Syarat :
1. Mampu bayar setiap 20Hari
2. IC depan belakang
3. Bank in first payment untuk locked turn/slot
4. Tarik diri duit burn
5. Bila dah join tak boleh tarik diri kecuali ada org ganti
6. Boleh sabar dan boleh tunggu sehingga cukup orang satu batch

Nak warna apa ? Boleh pilih๐Ÿ’•

Berminat?
Dm / Whatsapp - 0175229878

#kutuiphone #kutuiphonemurah #kutuiphone6 #trustedseller #iphonemurah #iphonemampumilik #iphone #selleriphone #iphone6 #iphoneseller #iphonesellermalaysia
#iphoneoriginal #iphoneoriginalmurah #iphonemurahtrusted #iphonemurahmalaysia #iphonerefurbishedmalaysia

๐Ÿ“ฑ" Open Kutu Iphone 5s 32GB "
Batch 1

1 more to go!
1. Syukri
2. Farid
3. Zul Fadhli
4.
5. Aisyah
6. Azriel
7. Iskandar
8. Syed
9. Syukri
10. Azib

20Hari RM120
Setiap 20Hari player akan dapat Iphone mengikut tarikh yg dtetapkan.

Syarat :
1. Mampu bayar setiap 20Hari
2. IC depan belakang
3. Tarik diri duit burn
4. Bila dah join tak boleh tarik diri kecuali ada org ganti
Nak warna apa ? Boleh pilih๐Ÿ’•

Berminat?
Dm / Whatsapp - 0175229878

#kutuiphone #kutuiphonemurah #kutuiphone6 #kutuiphone5smurah #trustedseller #iphonemurah #iphonemampumilik #iphone #selleriphone #iphone6 #iphone5s #iphoneseller #iphonesellermalaysia
#iphoneoriginal #iphoneoriginalmurah #iphonemurahtrusted #iphonemurahmalaysia #iphonerefurbished

๐Ÿค”.... Tengah pikir sekarang ni. Apa pendapat korang semua? ok x kalau kita bukak peluang? #isninday ๐Ÿ‘๐Ÿป kita nak bukak peluang kat sesape nak jadi dropship. kalau ada boleh DM kita lelaju pepantas mungkin tau!! ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜€๐Ÿ˜˜ #selleriphone #iphonemalaysia #isninday #readystock

UPDATE STOCK 23/7/2017 Secondhand condition 9.5-10/10 tiptop ๐Ÿ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿผready stock

iPhone 5s 32gb grey RM730~๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
iPhone 5s 32gb white RM740~๐Ÿ
iPhone 5s 32gb gold RM760~๐Ÿ
iPhone 5s 64gb grey RM750~๐Ÿ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿฝpromosi๐ŸŽŠ
iPhone 6 64gb grey RM1290~๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
iPhone 6 64gb gold RM1330~๐Ÿ
iPhone 6s 64gb rosegold RM1650~๐Ÿ ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿฝpromosi ๐ŸŽŠ
iPhone 7 32gb rosegold RM2350~๐Ÿ ๐Ÿ“Cod area KL, kalau nak cod dengan wakil saya di Kota Bharu atau Melaka deposit dulu RM100 dan balance bayar masa cod..barang akan sampai dlm masa 1-2 hari bekerja..pos caj RM10 ๐Ÿ“ฒDapat Phone + cable + temperedglass + casing + sim adapter
๐Ÿ“ฒKalau nak skali kotak fullset siap aksesori tambah RM40 ๐Ÿ‘Condition 9.5-10/10 dijamin puas hati
๐Ÿ‘Warranty 1 bulan
personal fb : Azran Said
fb pages : Azran Said iPhone Trader
Instagram : Azran_Said_iPhone_Trader โ˜Ž๏ธ call / www.wasap.my/60123744448
โ˜Ž๏ธ call / www.wasap.my/60123744448
โ˜Ž๏ธ call / www.wasap.my/60123744448
#iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #iphone6s #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #ipadmurah #iphonemurah #iphonecodkl #iphonetrustedseller #selleriphone #iphonesecondhandmurah #iphonesecond #iphoneforsale #iphonemurah #azransaid

iphone 5s 16gb gold and silver
fullset boxx
original second hand
condition 9:10
cod area bndar jb

call atau wassap 0177666414
RM630

#selleriphone
#iphone5smurah

๐Ÿ“ฑ" Open Kutu Iphone 6s Plus 64GB

One more to go!
1. Muhammad
2.
3.jane
4.atirah
5.yolanda
6. Viera
7. Shalina
8. Aiman

20Hari RM360

Setiap 20Hari player akan dapat Iphone mengikut tarikh yg dtetapkan.

Syarat :
1. Mampu bayar setiap 20Hari
2. IC depan belakang
3. Tarik diri duit burn
4. Bila dah join tak boleh tarik diri kecuali ada org ganti
Nak warna apa ? Boleh pilih๐Ÿ’•

Berminat?
Dm / Whatsapp - 0175229878

#kutuiphone #kutuiphonemurah #kutuiphone6 #trustedseller #iphonemurah #iphonemampumilik #iphone #selleriphone #iphone6 #iphoneseller #iphonesellermalaysia
#iphoneoriginal #iphoneoriginalmurah #iphonemurahtrusted #iphonemurahmalaysia #iphonerefurbishedmalaysia

๐Ÿ“ฑ" Open Kutu Iphone 6s Plus 64GB

One more to go!
1. Muhammad
2.
3.jane
4.atirah
5.yolanda
6. Viera
7. Shalina
8. Aiman

20Hari RM360

Setiap 20Hari player akan dapat Iphone mengikut tarikh yg dtetapkan.

Syarat :
1. Mampu bayar setiap 20Hari
2. IC depan belakang
3. Tarik diri duit burn
4. Bila dah join tak boleh tarik diri kecuali ada org ganti
Nak warna apa ? Boleh pilih๐Ÿ’•

Berminat?
Dm / Whatsapp - 0175229878

#kutuiphone #kutuiphonemurah #kutuiphone6 #trustedseller #iphonemurah #iphonemampumilik #iphone #selleriphone #iphone6 #iphoneseller #iphonesellermalaysia
#iphoneoriginal #iphoneoriginalmurah #iphonemurahtrusted #iphonemurahmalaysia #iphonerefurbishedmalaysia

๐Ÿ“ฑ" Open Kutu Iphone 6s Plus 64GB

1. Muhammad
2.aiman
3.jane
4.atirah
5.yolanda
6. Viera
7. Athirah
8. Shalina
9.
10.

1Hari RM 14.50 , 20Hari RM290

Setiap 20Hari player akan dapat Iphone mengikut tarikh yg dtetapkan.

Syarat :
1. Mampu bayar setiap 20Hari
2. IC depan belakang
3. Tarik diri duit burn
4. Bila dah join tak boleh tarik diri kecuali ada org ganti
Nak warna apa ? Boleh pilih๐Ÿ’•

Berminat?
Dm / Whatsapp - 0162424008

#kutuiphone #kutuiphonemurah #kutuiphone6 #trustedseller #iphonemurah #iphonemampumilik #iphone #selleriphone #iphone6 #iphoneseller #iphonesellermalaysia
#iphoneoriginal #iphoneoriginalmurah #iphonemurahtrusted #iphonemurahmalaysia #iphonerefurbishedmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags