#selimutbaby

63796 posts

TOP POSTS

[NEW UPDATE]

www.wasap.my/60162497621/order_kasut_kanak_kanak

children frozen sandal

size
26 yards / 15.9cm
27 yards / 16.5cm
28 yards / 17.1cm
29 yards / 17.7cm
30 yards / 18.3cm
31 yards /18.7cm
32 yards / 19.5cm
33 yards / 20.1cm
4 yards / 20.7cm
35 yards / 21.3cm
36 yards / 21.9cm
37 yards / 22.5cm

harga rm79 termasuk postage s/m

beli 2pasang dari mana2x pilihan kasut diskaun rm20

#selimutbaby #kasutbudak #hlive #sayajualmurah #barangankanakkanak

Thanks for using Booboo's blanket for your beloved ones.

As we express our gratitude, we also determined to improve our qualities in products and services. ☺️ #selimutbaby #selimut #booboo #sleep

Our flannel blanket. Made with 100% cotton and comfy soft flannel. Perfect for infants and todlers.

Size: 35" x 30"
Price: RM49

Contact us at 011 18814292 or ohhellobabymy@gmail.com to purchase.

#babyblanket #ohhellobaby #ohhellobabyblanket #selimutbaby

Monochrome for dede Baim 😍⚫️⚪️

SELIMUT BULU
Merupakan selimut yang dapat digunakan sebagai tambahan untuk menjaga kehangatan selama beristirahat, saat diruangan berAC tentunya membuat sejuk dan nyaman. Dapat digunakan sebagai alas sofa atau lainnya yang pasti menambah kenyamanan anda saat memakainya.
Ukuran: (210 cm X 200 cm)
Berat bersih: 1kg (tergantung barang yang sebenarnya)
Material: 100% polyester

Harga: 130K
Tidak Trima Sistem Keep and Hold
Cara Mencuci:
Dapat dicuci dengan mesin, cucilah sebelum digunakan secara terpisah menggunakan air dingin dengan putaran tidak terlalu cepat.

Jangan cuci dengan pemutih dan jangan disetrika

WA 081325769670
#jualan #selimut #trustselling #blangket #jogjakarta #jualselimutbulu #selimutbulu #sprei #bedcover #bedding #onlineshop #selimutbulu #selimutbaby #selimutmickey #selimutcars #selimutcaracter #selimuttoystory

#Repost @chelseaoliviaa (@get_repost)
・・・
Babies are bits of stardust, blown from the hand of God..
Aku selalu memastikan Nastusha tidur dengan nyaman. Selimut dari @poethehippo ini salah satu selimut favorit tidur Nastusha. Bahannya lembut banget, motifnya juga lucu dan bisa custom nama Nastusha. Sukaa deh ❤️
.
.
#poethehippo #selimutnama #selimut #selimutbaby #babyblanket #selimutbayi #selimutlucu #jualselimutbayi #jualbabyblanket #jualbibs #bibsbayi #jualnursingcover #nursingcover #babygift

MOST RECENT

📣📣 PRICE MARKDOWN 📣📣
.
4 in 1 Cotton Receiving Blanket - Standard
.
RM 30 each (was RM33)
.
Material : cotton flannel. Every baby's essential. Dimension : 75cm x 75cm
.
#bedungbaby #bedungbabymalaysia #swaddlepot #swaddlemalaysia #selimutbaby #babyblanket #swaddleblanketmalaysia #swaddleblanket #receivingblanketmalaysia #receivingblanketmurah #bedungbabymurah #muslinwrapmurah #muslinwrapmalaysia

📣📣 PRICE MARKDOWN 📣📣
.
4 in 1 Cotton Receiving Blanket - Standard
.
RM 30 each (was RM33)
.
Material : cotton flannel. Every baby's essential. Dimension : 75cm x 75cm
.
#bedungbaby #bedungbabymalaysia #swaddlepot #swaddlemalaysia #selimutbaby #babyblanket #swaddleblanketmalaysia #swaddleblanket #receivingblanketmalaysia #receivingblanketmurah #bedungbabymurah #muslinwrapmurah #muslinwrapmalaysia

📣📣 PRICE MARKDOWN 📣📣
.
4 in 1 Cotton Receiving Blanket - Standard
.
RM 30 each (was RM33)
.
Material : cotton flannel. Every baby's essential. Dimension : 75cm x 75cm
.
#bedungbaby #bedungbabymalaysia #swaddlepot #swaddlemalaysia #selimutbaby #babyblanket #swaddleblanketmalaysia #swaddleblanket #receivingblanketmalaysia #receivingblanketmurah #bedungbabymurah #muslinwrapmurah #muslinwrapmalaysia

📣📣 PRICE MARKDOWN 📣📣
.
4 in 1 Cotton Receiving Blanket - Standard
.
RM 30 each (was RM33)
.
Material : cotton flannel. Every baby's essential. Dimension : 75cm x 75cm
.
#bedungbaby #bedungbabymalaysia #swaddlepot #swaddlemalaysia #selimutbaby #babyblanket #swaddleblanketmalaysia #swaddleblanket #receivingblanketmalaysia #receivingblanketmurah #bedungbabymurah #muslinwrapmurah #muslinwrapmalaysia

📣📣 PRICE MARKDOWN 📣📣
.
4 in 1 Cotton Receiving Blanket - Standard
.
RM 30 each (was RM33)
.
Material : cotton flannel. Every baby's essential. Dimension : 75cm x 75cm
.
#bedungbaby #bedungbabymalaysia #swaddlepot #swaddlemalaysia #selimutbaby #babyblanket #swaddleblanketmalaysia #swaddleblanket #receivingblanketmalaysia #receivingblanketmurah #bedungbabymurah #muslinwrapmurah #muslinwrapmalaysia

📣📣 PRICE MARKDOWN 📣📣
.
4 in 1 Cotton Receiving Blanket - Standard
.
RM 30 each (was RM33)
.
Material : cotton flannel. Every baby's essential. Dimension : 75cm x 75cm
.
#bedungbaby #bedungbabymalaysia #swaddlepot #swaddlemalaysia #selimutbaby #babyblanket #swaddleblanketmalaysia #swaddleblanket #receivingblanketmalaysia #receivingblanketmurah #bedungbabymurah #muslinwrapmurah #muslinwrapmalaysia

::::
[18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017]
.
hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!!
haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee.
buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉
.
.
APA YANG BESTNYA CARSEAT BOLEH LARAS, 9MONTH-4YRS NI??
.
1. Sesuai utk berat baby 9kg hingga berat baby 18kg. Kebiasaan sesuai utk yg dah boleh duduk dengan sendiri sehingga mencapai umur 4@5 tahun setengah mengikut pembesaran baby. Tak sesuai utk baby newborn kerana kecondongan kerusi ini tidak mampu memberi keselesaan kepada tulang belakang baby.
2. Penyokong kepala untuk baby disertakan sekali.
3. Kebiasaan berat carseat ni antara 4kg - 8.0 kg
4. Tali boleh laras mengikut pembesaran baby.
5. Semua jenis sarung seat boleh dibuka dan di basuh.
6. Kelebihan untuk ibubapa yg membuat perjalanan jauh. Baby akn berada dlm keadaan selesa. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta.
.
.
X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan CARSEAT BOLEH LARAS, 9month-4YRS promosi kali ni..??
.
.
Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye.
.
✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG!
✔️STOK "VERY LIMITED"
.
✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!!
.
So, apa tunggu lagi,
. .
WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY
» www.wasap.my/60193124934/promosicarseat9m-4y

::::
[18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017]
.
hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!!
haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee.
buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉
.
.
APA YANG BESTNYA CARSEAT BOLEH LARAS, NEWBORN-4YRS NI??
.
1. Berat bersih kerusi baby antara 7 hingga 10kg.
2. 4 aras kedudukan tali pinggang mengikut saiz bayi.
3. Boleh laras sehingga 3 - 4 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak)
4. STROLLER PAD’ boleh ditanggalkan untuk kanak-kanak berbadan besar.
5. Sistem 5 Point tali pinggang keselamatan
6. Disertakan ‘STROLLER PAD’ untuk sokongan bayi baru lahir.
7. Kelebihan car seat jenis ni boleh digunakan utk jangkamasa panjang. Boleh guna dr umur newborn hingga berat mencecah 18kg (4 tahun) mengikut kesesuaian pembesaran baby. Baby akn berada dlm keadaan selesa. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta.
.
.
X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan CARSEAT BOLEH LARAS, NEWBORN-4YRS promosi kali ni..??
.
.
Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye.
.
✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG!
✔️STOK "VERY LIMITED"
.
✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!!
.
So, apa tunggu lagi,
. .
WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY
» www.wasap.my/60193124934/promosicarseatnb-4y

SWADDLE INFANT WRAP
.
RM27 exclude postage.
.
✓Fit baby 0-4 months old (3-7kg)
.
Material : 100% Cottton
.
✓Safe, light & secure.
.
CARA ORDER:
.
✓Screenshot gambar dan Whatsapp ke +6010-3664608.
.
Atau
.
✓Screenshot gambar dan send melalui dm.
.
.
#barangbabymurah #bajubudakmurah2017 #barangbabymurahmalaysia #bazaronline #sabah #sarawak #selangor #perak #kelantan #pahang #melaka #kedah #perlis #selimutbaby #babyblanket #selimutbayimurah #selimutbabymalaysia #bedung #bedungbaby #bedungbayi #bedungbabymurah #swaddle #swaddleblanket

SWADDLE INFANT WRAP
.
RM27 exclude postage.
.
✓Fit baby 0-4 months old (3-7kg)
.
Material : 100% Cottton
.
✓Safe, light & secure.
.
CARA ORDER:
.
✓Screenshot gambar dan Whatsapp ke +6010-3664608.
.
Atau
.
✓Screenshot gambar dan send melalui dm.
.
.
#barangbabymurah #bajubudakmurah2017 #barangbabymurahmalaysia #bazaronline #sabah #sarawak #selangor #perak #kelantan #pahang #melaka #kedah #perlis #selimutbaby #babyblanket #selimutbayimurah #selimutbabymalaysia #bedung #bedungbaby #bedungbayi #bedungbabymurah #swaddle #swaddleblanket

Baby bedset cars .

IDR 220.000
1 selimut / bedcover
1 bantal ( sarung bs dilepas )
1 bantal mahkota
2 guling ( sarung bisa dilepas )

Bahan katun halus, adem, ga berbulu
Silikon kualitas terbaik .

IDR 385.000
1 selimut / bedcover
1 bantal ( sarung bs dilepas )
1 bantal mahkota
2 guling ( sarung bisa dilepas )
1 kasur busa ( busa ga mudah kempes )

Bahan katun halus, adem, ga berbulu
Silikon dan busa kualitas terbaik .

WA: 089509252909 .

SWADDLE INFANT WRAP
.
RM27 exclude postage.
.
✓Fit baby 0-4 months old (3-7kg)
.
Material : 100% Cottton
.
✓Safe, light & secure.
.
CARA ORDER:
.
✓Screenshot gambar dan Whatsapp ke +6010-3664608.
.
Atau
.
✓Screenshot gambar dan send melalui dm.
.
.
#barangbabymurah #bajubudakmurah2017 #barangbabymurahmalaysia #bazaronline #sabah #sarawak #selangor #perak #kelantan #pahang #melaka #kedah #perlis #selimutbaby #babyblanket #selimutbayimurah #selimutbabymalaysia #bedung #bedungbaby #bedungbayi #bedungbabymurah #swaddle #swaddleblanket

Boogy Baby Swaddle Pak
Rp.90.000

Bedong bayi dengan bahan yang sangat lembut sangat nyaman digunakan untuk bayi,tidak panas.
Boogy Baby Swaddle juga bisa digunakan sebagai selimut dan penutup stroller.
#boogybaby #Swaddle #bedongbayi #selimutbaby #penutupbayi #Bedong #perlengkapananak #perlengkapanbayi #Babymebabyshop

Most Popular Instagram Hashtags