#selfinkstamp

1202 posts

TOP POSTS

#currentlyinouroffice. These have been quality tested and are shipping out tomorrow. #rubberstamp #rubberstamps #rubberstampmanufacturer #selfinkstamp

Need make or do self ink stamp for company or personal use? You can contact us. 😋 #selfinkstamp

Pilihan cop... 💜 Untuk pertanyaan dan tempahan

H u b u n g i :

PM / Whatsapp / SMS = 0177024207 =
= 0177024207 =
= 0177024207 =

#jomsulam #sulamtuala #copbiasa #handystamp #selfinkstamp #tualakatun #towelcartoon
#sulamnametag #sulamtandanama #nametagkain
#nametagmurid #nametagsekolah

Booth without printing RM200 JE!!!!
✅Pasarkan produk n iklan anda time karnival??
=======================================
Kami membekal booth untuk memasarkan produk anda!!!!
🌟Ready stock
🌟Boleh pos ke kawasan anda
🌟Sesuai untuk indoor dan juga outdoor
🌟Mudah di pasang 🌟Beserta cover untuk simpanan 🌟Service Printing sticker booth kami juga ada
So ape lagi??? Cepat cepat hubungi kami untuk dapatkan nye ... hanya tggl 1 stok je utk kami letgo... Klik link dibawah 👇👇👇👇
http://ohmyprintingstudio.wasap.my
 or wassap 017-515 0411/017-230 4284

#studioprinting #kadkahwin #laminatecard #plastic #paperprinting #kalendar #designer #ipoh #digitalprinting #onlineprinting #printingmurah #buttonbadge #souvenir #tshirt #sticker #banner #namecard #banting #calendar #services #printing #supplier #sayajual #sale #boutique #selfinkstamp #murah #sayajual #sayasuka #sayabeli

Self inking stamps make stamping so EASY! The ink is built right in so all you have to do is press. Most all of my self inking stamps come in red, blue, purple black and green. ❤️💙💜🖤💚 Every stamp listing in my shop is available in a self inking version. Order your self inking stamps today by tapping the link in my profile.

MOST RECENT

SALAH SATU SERVICE DI KEDAI KAMI 😱
📌Tempahan Rubber Stamp📌
✔Jenis Biasa-perlukan stamp pad
✔Jenis Machine-ada ink sendiri
⏩ Pocket Stamp
⏩ Flash Stamp
⏩ Self-ink Stamp.

Warna ink untuk jenis machine.
Merah - ❤
Biru - 🔵
Hitam -◼ .
Minimum 5 hari untuk tempahan disiapkan 😉

#dataransenawang #senawang #seremban #seremban2 #seremban3 #cop #rubberstamp #ink #flashstamp #pocketstamp #selfinkstamp #alatanpejabat #alattulis #kedaibuku #kedaialatulis

Booth without printing RM200 JE!!!!
✅Pasarkan produk n iklan anda time karnival??
=======================================
Kami membekal booth untuk memasarkan produk anda!!!!
🌟Ready stock
🌟Boleh pos ke kawasan anda
🌟Sesuai untuk indoor dan juga outdoor
🌟Mudah di pasang 🌟Beserta cover untuk simpanan 🌟Service Printing sticker booth kami juga ada
So ape lagi??? Cepat cepat hubungi kami untuk dapatkan nye ... hanya tggl 1 stok je utk kami letgo... Klik link dibawah 👇👇👇👇
http://ohmyprintingstudio.wasap.my
 or wassap 017-515 0411/017-230 4284

#studioprinting #kadkahwin #laminatecard #plastic #paperprinting #kalendar #designer #ipoh #digitalprinting #onlineprinting #printingmurah #buttonbadge #souvenir #tshirt #sticker #banner #namecard #banting #calendar #services #printing #supplier #sayajual #sale #boutique #selfinkstamp #murah #sayajual #sayasuka #sayabeli

Sekali pegang rasa macam nak main buka tutup je. Risau ketagih pulak. Imprint bila chop tu pun puas hati tengok. COLOP Pocket Stamp Plus 30. Order sekarang.
#selfinkstamp #damansara #kualalumpur #ampang #anason #apstamp #pocketstamp #pocketstampplus #colop #printing #instashopmalaysia

Cop pakai satu tangan. Slide and chop. Mudah bukan? Ha order sekarang. Pocket stamp plus. Ada bermacam warna casing.
#colop #pocketstampplus #pocketstamp #apstamp #anasonprintwork #anason #ampang #kualalumpur #damansara #selfinkstamp

Siap satu lagi.
Yg ni ramai yang minat ni antara adik beradik dia yang lain. COLOP Printer 30. Saiz tak berapa kecil atau berapa besar. Selesa bila pegang bila nak chop. Berminat? Boleh order sekarang. Hubungi kami.
#igshop #kualalumpur #printing #colop #stamp #igseller #anasonprintwork #ampang #damansara #instashop #selfinkstamp #selfinkingstamp

Promosi self ink & dater stamp. Berebut customer order. Alhamdulillah siap dalam masa 3 hari bekerja.

Mari-mari siapa lagi nak order stamp??
Cikgu cikgi, nurse, doktor, company, manager, boss semua kami boleh tolong :) Harga jgn risau mampu milik & kualiti terbaik !! :) Berminat boleh walk in ke Myna Printing @ wassap 0167334641

#selfinkstamp #stampmurah #rubberstamp #mynaprinting #hargaberpatutan #designcun #creative #inovatif #gempak #johor #senai #kulai #servictiptop

Self-ink stamp order dari en Khairul Azwar. Siap dalam masa 3 hari bekerja.

Terima kasih kerana menggunakan perkhidmatan kami.

#selfinkstamp #mynaprinting #percetakansenai #johor #creative #designbanner #bukuresit

Most Popular Instagram Hashtags