#selfieforywsndk

最新

Sebelum ramadhan saling mengingatkan ke pacar, mantan, gendaan. :v
#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Pengen tapi wedi nek ra dibales -.- #yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Luwihh bahagia nek koe iso neng jejerku ngancani dino dino petengku. 😳

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Tetep cinta senajan bojoku galak. *nyanyii

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Rausah mikir rono rene, koe nrimo akuopo anane wae aku wes sneng.

#yowenakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Abot tapi meh piye menehh -.- #yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Wes wektune awkdewe bahagia bareng.

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Gendut apalah 😍💕👸 , ayu sedino 😂
#wisuda🎓 #selfieforywsndk #lfl #lfl #of #lf❤️ #lf #florals #flf💕 #follow #foll #fff

Yowesben nduwe bojogalak, yowesben sing omongane sengak. Seneng nggawe aku susah, tapi aku wegah pisahh. 🎤

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

"Ojo nggawe cinta sing asline ora kowe rasakke, karena cinta kui hudu sing dewe rasakke." Tekan semene mudeng ?

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Ora mergo jarak awakdewe pisahh. Tapi mergo rasa yakin sing wes musnahh.

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Ibarat aku nyanyi rapper koe malah nyinden -.- Tag nang dee. Dee kui pacarmu,bribikanmu,gendakanmu,utwo selingkuhanmu yo oleh. Asal koe bahagia 😍
#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Mergo janji kui kudu ditepati. Tapi kono malah ninggal janji karo mundur alon ninggal kenangan. *kandyas 🎤

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Tuhan pancen adil gon bab perasaan. Sing endhi kui apik go koe karo sing endhi kui ming gowo nitip urip karo koe sedelo.

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Nitip rindu gawe dee tuhan, sing mbiyen cedak bnget sak rangkulan. Saiki lungo tanpo pamit dan kejelasan. 🌾

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Tetep nang sisihku yo, nyemangati aku nyurung aku. Mergo koe kui sumber semngat seko diriku.

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Asal kau bahagia, sesok aku gampang. 😃 🎤: @bhebully
#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Wedi kui pas aku lagi sayang sayange nang koe, tapi koe malah ngomong buburan nang aku.

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Teko kaget wae. Tanpo koe mbandingke endhi sing apik karo endhi sing numpang golek status. *duhdek

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Selamat hari kartine gaes. 👌
Belajar seko ibu kita kartini, sing berjuang demi kaum wanita gawe ngentukke ilmu sing akeh diatas penderitaan, perjuangan, dan hinaan.

Quote by : @ayudwahyuni_
#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

人気ハッシュタグ