#selangor

MOST RECENT

Tengok betapa besarnye pouch bag ini..segala khazanah bole masuk...pompuan kan 😆😆wajib de satu koleksi by dianz... Start hari ini sampi habis stok...
Nak bg free je dengan pembelian Dianz Mask n Moist 💜

Tak payah pening2 dengan postage...
Rm59 include postage dapat plak free gift pouch bag LIMITED EDITION
woww !!! 😱😱😱 #DMM
#dianzsgbuloh #dianzhq #dianzvitamin #dianznano #dianzmasknmoist #dianzperfume #dianzvitamilk
#vitaminC #vitaminE #supplement #kundang #kuang #selangor #malaysia

Tengok betapa besarnye pouch bag ini..segala khazanah bole masuk...pompuan kan 😆😆wajib de satu koleksi by dianz... Start hari ini sampi habis stok...
Nak bg free je dengan pembelian Dianz Mask n Moist 💜

Tak payah pening2 dengan postage...
Rm59 include postage dapat plak free gift pouch bag LIMITED EDITION
woww !!! 😱😱😱 #DMM
#dianzsgbuloh #dianzhq #dianzvitamin #dianznano #dianzmasknmoist #dianzperfume #dianzvitamilk
#vitaminC #vitaminE #supplement #kundang #kuang #selangor #malaysia

Assalamualaikum, Am Williams Robert dari USA, Texas, DM saya jika anda mempunyai wang lama, duit lama, syiling, barangan antik, permata, brunei, cin cin, batu, setem, untuk dijual. Saya membayar RM20,000 untuk setiap item. DM saya di WhatsApp http://wassap.my/13193437613
#brunei #bruneifm #brunei_daily #Iklanbrunei
#sarawak #selangor #johor #kelantan #perak #kualalumpur #negerisembilan #malaysia #bruneidarussalam #bruneiroyalfamily #bruneiwedding
Allah Bless Kamu Semua

💚Tak perlu push up bra lagi!
💚Tak perlu sponge tebal bebal lagi!
💚Tak perlu nak bedah bedah lagi!
💚Tak perlu nak cucuk sana cucuk sini lagi!

Anda hadapi masalah ini?
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
❤Payudara terlalu kecil dan leper jer..
❤Payudara kendur bila meyusukan anak…
❤Sedih.. Suami tengok tak terliur payudara anda..
❤Banyak cuba produk.. tapi langsung tak berkesan,sampai merimaskan hingga putus-asa.. Kini boleh ucapkan Selamat Tinggal kepada segala permasalahan di atas tu!

Rahsia Payudara Cantik Menawan dengan PHC

Jika diamalkan secara konsisten akan menyelesaikan masalah payudara

# Menambah saiz payudara.
# Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
# Mengetatkan vagina.
# Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’
# Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara)
# Menganjalkan kulit yang melendut.
# Melambatkan proses penuaan.

Ramai yg telah berkongsi pengalaman hebat mereka. Kalau ragu2 xcube pun hati xkan tenteram. Kejap kejap asyik nak stalk jer ig sis...xpuas hati dgn testimoni yg ade.
Kalau nak perubahan uols kena berani mencuba

Whatsapp 017 4204470
Whatsapp 017 4204470
Whatsapp 017 4204470
.
Jangan risau PHC ni mendapat kelulusan FDA N GMP. Kandungan bahan 100 % semulajadi.
.
.
#fullplus #surekencang #produkwanita #breastcream #krimtetek #like4like #krimpunggung #krimpayudara #krimbesarkanpayudara #hantaran #pengantin #jomkahwin #mydarlinginspektordaniel #montok #anjal #bulat #payudaraindah #mommy #pahang #kuantan #johor #perak #ipoh #selangor #melaka #duckscarve #viral #kosmetikmalaysia

Tengok betapa besarnye pouch bag ini..segala khazanah bole masuk...pompuan kan 😆😆wajib de satu koleksi by dianz... Start hari ini sampi habis stok...
Nak bg free je dengan pembelian Dianz Mask n Moist 💜

Tak payah pening2 dengan postage...
Rm59 include postage dapat plak free gift pouch bag LIMITED EDITION
woww !!! 😱😱😱 #DMM
#dianzsgbuloh #dianzhq #dianzvitamin #dianznano #dianzmasknmoist #dianzperfume #dianzvitamilk
#vitaminC #vitaminE #supplement #kundang #kuang #selangor #malaysia

Assalam dan Salam Sejahtera
.
👉 OTG for Mobile (Sandisk Ultra Dual Drive m3.0 (16GB / 32GB)
.
Info :
📝 For Android's Phone
📝 GB may be differ (±)
📝 Speed up :
📌 16 GB OTG - 130Mb/s ***
📌 32 GB OTG - 150Mb/s ***
📝 Micro USB to USB 3.0
📝 Transfer files from drive to computer / laptop
.
Harga terkini :
💰 16GB - RM 29
💰 32GB - RM 39
.
Postage :
🚚 SM : RM 6
🚚 SS : RM 8
.
#malaysia #kelantan #terengganu #pahang #johor #negerisembilan #melaka #selangor #perak #perlis #kedah #pulaupinang #sabah #wilayahpersekutuan #sarawak #seechoosebuy .
P/s : sebutan harga adalah yang terkini

Done poskan tilam Bvsm terbang ke Putrajaya pagi tadi. Alhamdulillah settle dahh urusan kat pejabat pos.

Semoga nikmat sihat yang Allah bagitau dapat dimanfaatkan dengan sebaiknya.

Ade 2 nikmat yang selalu kita abaikan. Sihat & masa lapang

Sihat sebelum datang sakit

Masa lapang sebelum datang sibuk

Nakk rasa tidur kita lena walau dapat leap 3-4 jam korang boleh pilih tilam Bvsm nih. Sebab? Masa ktia tidur lena lah sel-sel yang rosak dalam badan kita digantikan dengan yang baru.

#tilam #tilambvsm #tilamsihat #tilamajaib #biovelocitysleepmate #tenagaBv #sepantas10saat #insomnia #takcukuptidur #strok #darahtinggi #diabetis #peningkepala #migrain #radiasi #cspscs #codjb #codbbujb #codskudai #codskudaijb #agentdiperlukan #awesomazingteam #johor #shahalam #selangor #perak #kedah #pahang #kelantan #Terengganu

@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
Kenapa perlu keluarkan Modal yang banyak sedangkan anda boleh dapat semuanya dalam 1 Pack betul ?
.
.
Dengan Minuman Premium 5 bukan sahaja cantik luaran tapi juga dalaman !
Nak cantik luaran kena cantikkan dalaman dulu .. betul ke betul ? 😘
.
Nak Order? 👇
AUDELA Free postage seluruh malaysia😍
.
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat

Jom follow Bare Skin by BMN 🌹Boleh tahu kebaikan product, ada testimoni and info info menarik 🤗 Yang nak whatsapp atau telegram tu ada number yg tertera okayy.. Dua dua Tasha balas. 😙
.
#jelitawithbareskinbybmn #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup #makeup #cantik #natural #putihgebu #kelantan #codkelantan #melaka #selangor #kualalumpur #johor #kualaterengganu #pulaupinang #pahang #negerisembilan

@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
NOVEMBER SPECIAL !!! 🎉

BELI 2 kotak starter pack & dapatkan Free brg eksklusif Audela yg bernilai rm39.90💕 .
.
NAK ORDER?? JOMMM...
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
COD area .
🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
. . .
. 📮FREE poslaju seluruh Malaysia.
. .
#adoreaudelabeautyklselangor
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya

@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
Audela mengandungi 17 premium ingredients termasuklah 4 stem cell yang diimport khas dari Switzerland.
.
That’s why #minumanterpalingmewah kesayangan Kak Dela ni dapat berikan manfaat lengkap untuk wanita-wanita hebat macam anda.
.
Busy bukan alasan untuk tak jaga kesihatan dan kecantikan tau. Bangun pagi, ambil satu sachet Audela. That’s it. You are good to go😉
.
Macam mana nak dapatkan Audela Premium 5 Travel Pack nie ??
.
Nak Order? 👇
AUDELA Free postage seluruh malaysia😍
.
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya

Pakej Pengantin
Jom booking sekarang

Booking sekarang  http://www.wasap.my/60139205486
Alamat : 608 jln kundang padang jawa 41300 shah alam , selangor 📱whatsapp /sms / call noww
013-9205486 (ana)
fb: anabeautytouch & home spa
instagram: @anabeautytouch
#pakejspa #spashahalam #spaklang #pakejpengantin #pakejbertunang #promosimurah#spamuslimah #muslimahspa #shahalam #shahalamresident #padangjawa #alamavenue #alamavenue2  #drazimuth  #pengantin#anabeautytouch#mua #muamalaysia #selangor#cucimuka#urut #sayajualservice #hadiah#ulangtahun#anniversary#promosi #promosifacial#hariibu#karangkraf

Most Popular Instagram Hashtags