#selamatpagi

871803 posts

TOP POSTS

Ohayō Gozaimasu #selamatpagi

#goodmorning นะครับเมื่อวานให้กำลังใจพี่นะแล้ว วันนี้ส่งกำลังใจคืนทุกคนครับ ขอให้เป็นวันดีๆนะ my👊🏼📦❤️ #selamatpagi #早上好 #walkwithnanoob

Percaya dan tabah atas ujianNya maka kamu pun nanti akan bahagia karena dijaga olehNya...
.
.
#selamatpagi
#r29yan
#pathindonesia
#fokusbro

Menu lunch for today😋😋
●Nasi
●Sayur asem
●Ayam goreng
●Tempe bacem
.
Untuk info catering & Pemesanan bisa hubungi
@rasanyonya
Email:
rasanyonyaenak@gmail.com
WA👉087809704246
Deliver to Jakarta & BSD
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayurasem#sambal#ayamgoreng#tempebacem#masakanindonesia#nasi#masakanrumah#homemade#homecooking#rantangan#cateringkantor#cateringsehat#healthyfood#healthy#maknyus#makanenak#makanterus#makananenak#nasibox#pagi#selamatpagi#25juli2017#delicious#delish#nasikotak#nasibox

@Regrann from @baby_pinky27 - .
#selamatpagi
Khimoci ape budal sekolah 😁
Numpak sepeda olong Jepang ini 😂
. 👉Owner : @fiant_sinatra14
. 📷 Photograph @dedeowll #anakkerenjatim #lfl - #regrann

MOST RECENT

#assalamualaikum
#selamatpagi
Jom mulakan hari kita dgn senyuman bersama #faraalipbutter .

@Regrann from @farahanimrazak - nampak tak @ferra_rossa makeup artist terkenal dekat Malaysia guna @faraalipbutter juga utk jadikan base sebelum guna lipmatte :)
.

@faraalipbutter akan bantu bibir Rose kekal lembap sepanjang photoshoot dan paling penting supaya bibir tak pecah dan berdarah. siapa yg dah try @faraalipbutter say YESSSSSS!! .
"Saya nak, saya nak😍😍😍" Haa, kalau nak meh cecepat selit order ngan sis ye sementara masih ada cod n postage FREE!! Until 31/7 ni je ye..lps ni dah tamat tempoh akan dikenakan caj seperti biasa blik..jgn ckp sis xpayung taw😣🙄
.

#faraalipbuttersquadmelaka #faraalipbuttersquad #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #sayajual #sayapakaisayajual #sayajuallipbalm #sayajuallipmatte #sayajuallipstick #melaka #masjidtanah #alorgajah #batupahat #uitmlendu #utem #kuim #uitmbandarayamelaka #politeknik

Mereka yg selalu bikin ibuk gregetan sm tingkahnya.. 😂😅😂😅😂😅
Klo pas jam bljr ibuk., pst Ngobrol trz dan kerjaan gak pernah selesai 😢😂😅😑😐 Yahh namanya jg anak²., harus sabar ngadepin yg kaya gini.. Kalo sekarang ngadepin 4 kls dgn Karakter yg Berbeda².. Ada yg lucu., ada yg Gemesin., pokoknya ada smw lah sm mereka..😁😁😁😁 So Kamu Gak salah pilih Istri dehh., Ngadepin anak² puluhan bahkan ratusan aja aq Bisa Bgmn Ngadepin kamu yg cuma 1 doank 😁😂😃😅😄
#Selamatpagi #semangatrabupagi

Walau ku tak dapat melihat semua rencanamu tuhan, namun hatiku tetap memandang padamu~ 😊😀
#selamatpagi 😊😀

Alhamdulilah... Sarapan pagi minum cordycafe terus berkeringat, untuk pengetahuan semua, cordycafe nie sesuai untuk orang yang nak diet atau turunkan berat badan. .
.
.
.
.
Info lebih lanjut pm sy
http://coffeecordycafe.wasap.my/
.
.
.
Pakar Kesihatan
Coach Sham
.
.
.
#selamatpagi #sarapan #santaii #jomsihat #café #coffee #chocolate #cappucino #late #original #kopisusu #kopikampung #iceblended #shake #blend #cabarankurus #kurus30hari #fitnes #senaman #coachsham

Yang gak mau kehilangan pasti akan slalu ada hal gila yg bisa diperbuat supaya someone nya ga pergi😊 itu bukan egois Tapi hukum alam coyy😄😄
#selamatpagi #af #biarkan #manusia #tanpaotak #beliotak2 #biarbisa #MIKIR😅😅

Bismillah…awali sarapan pagi dengan secangkir teh hijau.
#selamatpagi #amazing #follow4follow #like4like #instagood #taiwan

Menjadi ibu rumah tangga membuatku sedikit mengurangi aktivitas diluar rumah namun tetap berupaya melakukan sesuatu hal yg dapat menghasilkan yg bisa dikerjakan di dalam rumah.

#Selamatpagi
#Masak__yooo
#Fx

Selamat pagi , jangan pada Lupa sarapan ya , karna pura-pura bahagia itu butuh tenaga ,, 😄😄😂😂 #selamatpagi #model #humor #boy #bekasi

Tersenyum adalah cara Saya menghiasi Luka 😊😊
Dan Tertawa adalah cara Saya untuk menyembunyikan Luka yang Saya Rasain😄😄
#selamatpagi&;SelamatberaktifitasBuatSemua
#ttapBersyukurUntukPagiHariIni
#SalamDamaiDariSaya
#syalomdamaidihati😇😇😇😇

Follow ...
@light.salts
@light.salts
@light.salts .
.
.
Follow juga:
@lord_jesus.followers
@pemudaremajakristen
@jalan_keselamatanku .
.
.
.
#Repost @light.salts with @repostapp
・・・
Mazmur 16:8 .
Aku senantiasa memandang kepada TUHAN; karena Ia berdiri di sebelah kananku, aku tidak goyah. .
.
#renungan #selamatpagi #semangatpagi
#adminpegawainegerisurga
#manad_balongkoi

#Assalamualaikum.. #selamatpagi to all my pion2... rider2... dispatch2.. runner2.. bikers2 frenn... berhati hati di jalan raya dan sila ikot had laju kebangsaan sbb AES camera ada di mana2 sahaja....😂 jom start kerja wei.. buat apa lagi kat kedai minum tu... 😎

tq abam #superfast #youtube #artis @meorkickass kerana buat kerja AES speed trap kat tepi jalan tu.. 😂🤣🤣🤣

Most Popular Instagram Hashtags