#selagistokmasihada

가장 최근의

Salam Jumaat gais 😃 semoga dipermudahkan urusan hari ini 😍 ameen 😀 |❤whatsapp 0182679763❤| #marsha
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

I see the magic magic magic in YOU 😍❤ 🎶🎶🎶 Tak tahulah lirik betul ke tidak, tapi bila kite tengok Kurung Danella ni rase nak menyanyi2 je, macam happy je tengok si Danella ni, macam cantik je, setuju kan? Lalalala 😌😌😌 |❤whatsapp 0182679763❤| #danella
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Special gift utk customer.. 💕
.
.
Stok sblm ni mcm fragrance tu da hbs ye. So kte topup pula dgn yg ni.. Hanya dari @meeracle_johor.yatt & ds team #teammeeracleyatt utk anda yg sentiasa menyokong kami😍😍😍
.
.
Jom,setiap pembelian 1 set meeracle layak dpt special gift dr kami 🤗
.
.
Wasap.my/60176075957/meeracle

#meeracle
#meeraclejohor
#meeraclejb
#meeracletebrau
#meeraclekempas
#meeracleskudai
#meeraclesenai
#adaspecialgift
#selagistokmasihada

Peminat color maroon, awak tergoda tak dengan warna maroon ni 😍? |❤whatsapp 0182679763❤| #danella
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Tashabarnyaaaa!!! Baju baru nak keluar lagi tau!! 👀👀👀👀 utk sis2 yg gila n suke sgt2 dgn baju cecantik boleh ready2 utk grab banyak baju cantik2 bulan ni taww😍 |❤whatsapp 0182679763❤| #simanisyangbelumpunyanama
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Haritu ramai kan yg tnye pasal tutorial Bawal Mikayla? Ni ha, ade dah tutorialnye! Nampak flowy je kan Bawal Mikayla ni 😍😍😍😍😍 |❤whatsapp 0182679763❤| #mikayla
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

[KAIN ELA BIDANG 45] 👉Royal silk
👉Bidang 45
💰Rm65/sepasang
*tidak termasuk postage

BELI 2 PASANG FREE POSTAGE!!!! ✨FAST PAYMENT ONLY✨

Http://www.wasap.my/601161709724

#kainela #kainelamurah #kainelabidang45
#murahmurah #sepasang #4meter #postageseluruhmalaysia
#kaincantik #corakterbaru #kain2018 #swasta #kerajaan #bulan9 #ootd #viral #selagistokmasihada #bajukurung
#bajukurungmoden #bajukurangcantik #bajukurungseragam

[KAIN ELA BIDANG 45] 👉Royal silk
👉Bidang 45
💰Rm65/sepasang
*tidak termasuk postage

BELI 2 PASANG FREE POSTAGE!!!! ✨FAST PAYMENT ONLY✨

Http://www.wasap.my/601161709724

#kainela #kainelamurah #kainelabidang45
#murahmurah #sepasang #4meter #postageseluruhmalaysia
#kaincantik #corakterbaru #kain2018 #swasta #kerajaan #bulan9 #ootd #viral #selagistokmasihada #bajukurung
#bajukurungmoden #bajukurangcantik #bajukurungseragam

Assalamualaikum n Happy Wednesday gais! Rase mcm xpuas lg mood bercuti kan? It's ok xpe, kite kene naikkan juga semangat, tak jauh dah dr hujung minggu 💪💪💪 |❤whatsapp 0182679763❤| #erynn
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

CYBER🛒SALEODB

_
Cute Desk Calendar
Calendar comel ada 8 design semua. 4 design flamingo. 4 design unicorn. Harga sales just RM15 exc postage (NP:20). Start bulan 10/18 hingga 12/19. Jimat berbaloi-baloi. Selagi stok masih ada. Siapa cepat dia dapat yup. Serious buyer ONLY

_
Postage 😱 DISCOUNT 50% yup
• Postage SM RM5 (Normal rate : RM10)
• Postate SS RM10 (Normal rate : RM15)

_
#cybersaleodb2018
#selagistokmasihada
#siapabayarduludapatdulustoklimited
#semuacomelcomelbelake

CYBER🛒SALEODB

_
Quran Magnet A5 Siap Tagging
Setiap pembelian al-quran tagging owndesignbook layak menerima discount postage 50% (limited, siapa cepat dia dapat). With box comel owndesignbook. Harga RM120 exc postage

_
Postage 😱 DISCOUNT 50% yup
• Postage SM RM5 (Normal rate : RM10)
• Postate SS RM10 (Normal rate : RM15)
_
Sementara stok masih ada. Ada 3 warna sahaja al-quran. Purple. Hijau. Dan Turqoise. Boleh pilih ikut warna kegemaran anda. Semua dah siap. Tinggal hadam dan baca sahaja
_
#cybersaleodb2018
#selagistokmasihada
#siapabayarduludapatdulustoklimited
#semuacomelcomelbelake

CYBER🛒SALEODB

_
Planner 2018 (kasilicin)
Ada dua warna planner 2018 yang korang boleh pilih. Kuning/Pink dan Biru/Pink. Harga RM15 exc postage. Start Jan18-Dec18. Selagi stok masih ada. Siapa cepat dia dapat yup. Serious buyer ONLY

_
Postage 😱 DISCOUNT 50% yup
• Postage SM RM5 (Normal rate : RM10)
• Postate SS RM10 (Normal rate : RM15)

_
#cybersaleodb2018
#selagistokmasihada
#siapabayarduludapatdulustoklimited
#semuacomelcomelbelake

SALE‼️SALE‼️SALE‼️ Aine Jubah 🔹CODE: JM1003
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan

Berat : 420 gram +/-
❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ➡️ Sale RM49
SM RM8 SS RM11

Berminat WhatsApp
0137178229
#screenshot #bajumurah #selagistokmasihada #sapecepatdiadapat #sayataksimpanstoklama2

CYBER🛒SALEODB

_
Meatball Powerbank SE
Ada dua design comel korang boleh pilih yup. Rabbit dan Chick. Harga RM120 exc postage (NP:RM150). 10,000 mah. Lebih 500+ powerbank terjual pisen. Lakukeras. 100% supersatisfied. Boleh cas 3-4x. Selagi stok masih ada. Siapa cepat dia dapat yup. Serious buyer ONLY

_
Postage 😱 DISCOUNT 50% yup
• Postage SM RM5 (Normal rate : RM10)
• Postate SS RM10 (Normal rate : RM15)

_
#cybersaleodb2018
#selagistokmasihada
#siapabayarduludapatdulustoklimited
#semuacomelcomelbelake

MINI KURUNG LUNAMAYA
PRICE : RM99
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH

LABEL S
Measurements :
Top
Shoulder : 14.5"
Bust :36"
Sleeve length : 23"
Length : 25"

Skirt :
Waist : 24-34" (fully getah)
Hips : 36"
Length : 41" 👗👗 👗 👗

LABEL XL
Measurements :
Top
Shoulder : 16"
Bust : 40"
Sleeve length : 23.5"
Length : 26"

Skirt :
Waist : 29-39" (fully getah)
Hips : 40"
Length : 41" - Material moss crepe
- hidden zip at back & sleeves

Berminat WhatsApp
0137178229

#screenshot #bajumurah #selagistokmasihada #sapecepatdiadapat #sayataksimpanstoklama2

AURORA BLOUSE
1. Gabungan 2 material yg sgt best. Dubai como crepe dan premium chifon bg effect mewah & fabulous
2. Kocek kiri & kanan di bahagian dalam (Como)

3. Zip didada utk bf friendly

4. Butang“ketip” di bahagian tangan memudahkan utk berwudhu

5. Tali dibahagian tgh baju blh diikat mengikut keselesaan/ style yg uols suka

6. Kombinasi warna baju yg sgt menarik! |❤whatsapp 0182679763❤| #aurora
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

AURORA BLOUSE
1. Gabungan 2 material yg sgt best. Dubai como crepe dan premium chifon bg effect mewah & fabulous
2. Kocek kiri & kanan di bahagian dalam (Como)

3. Zip didada utk bf friendly

4. Butang“ketip” di bahagian tangan memudahkan utk berwudhu

5. Tali dibahagian tgh baju blh diikat mengikut keselesaan/ style yg uols suka

6. Kombinasi warna baju yg sgt menarik! |❤whatsapp 0182679763❤| #aurora
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Cantik tak sepek mate kiteols uols? 😎😎😎 Macam matchy2 je ngn baju kite yg gojes ni kan? Hey!! kiteols suruh tengok sepek mate kite lah, kenapa mata uols xkalih pandang dekat baju kiteols ni?? Dengki lettew 💁 |❤whatsapp 0182679763❤| #elyana
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

가장 인기있는 인스타그램 해시 태그