#selagistokmasihada

MOST RECENT

Untuk sis2 yg minat wrne classy ala2 mcm maroon ni, Blouse Na Ra color ni sangat2 irresistable kan ๐Ÿ˜??? Laff laff laff ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– |โคwhatsapp 0182679763โค| #nara
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

NA RA BLOUSE

Second color utk NA RA๐Ÿ’“.. kalau uols jenis suka warna2 tanah boleh lah grab this color ye. Warna2 earth mcm ni senang taw nak matchy2 dengan tudung or skirt or seluar๐Ÿ’ช. Confirm u guys TAKKAN NAMPAK TAK CUN! Confirm #alwaysgorgeous ๐Ÿ’˜ |โคwhatsapp 0182679763โค| #nara
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

๐ŸƒNike Zoom Black Maroon (053) ๐ŸƒSize : 41 - 45

Berminat? Sila pm di 01123848319 sekarang.. Tggu apa lagi guys.. Cpat2 grab selagi stok masih ada ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ #kasutstylo#kasutcantik#sneakerscantik#pakat2grabbelaker#selagistokmasihada#cpat2jgnlmbt2#nntimnyesal#barangpanas#tgguapalagi#ayuhh

๐ŸƒNike Zoom Black White (052) ๐ŸƒSize : 41 - 45

Berminat? Sila pm di 01123848319 sekarang.. Tggu apa lagi guys.. Cpat2 grab selagi stok masih ada ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰ #kasutstylo#kasutcantik#pakat2grabbelaker#tgguapalagi#barangpanas#ayuhh#sneakerscantik#selagistokmasihada#cpat2jgnlmbt2

NA RA

Tipulah kalau ade yg ckp NA RA ni tak cantik๐Ÿ˜’. Sbb NA RA ni rasanye design paling comel ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜setakat ni, selepas YOORA taw. So skrg dah boleh beratur booking NA RA utk dapatkan harga promosi ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘taw! Jangan jadi macam blouse YOORA haritu, mase promo taknak queue awal2๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž, lepas habis promo takdapat grab sbb harga naik๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›. Pastu menyesal. Haa tepuk ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘! |โคwhatsapp 0182679763โค| #nara
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Ingat lagi tak dengan sis ni?? Sis ni bukan cuma beli Maryssa Blouse je dengan kite, tapi termasuk Elyana Blouse dan juga beberapa baju lain taw ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ tak caya scroll bawah2 lagi tengok sendiri ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ |โคwhatsapp 0182679763โค| #maryssa
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Siapa kate baju Maryssa ni tak fleksibel?? Eh tak lah!! Tengok ni buktinye, sis ni pergi jenjalan dengan Maryssa Blouse ni taw, helok je ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ so maknenye Maryssa Blouse ni bukan utk pergi ke majlis formal je, utk casual wear pun sesoooaiiii sgt ๐Ÿ™Œ |โคwhatsapp 0182679763โค| #maryssa
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Comel je kan sis ni pergi kelas pakai Maryssa Blouse saiz S color Seaweed.. memang baju ni sesuai utk formal dan juga casual taw, kan dah cakap, sape suh tak caya ๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›๐Ÿ˜› |โคwhatsapp 0182679763โค| #maryssa
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Nampak manis je kan sis ni donning baju Maryssa color Sacramento ๐Ÿ˜˜ tak puas mata kite memandang ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ |โคwhatsapp 0182679763โค| #maryssa
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Cust ni pakai sama2 ngan ibunya. Si anak pakai Maryssa Blouse color Cerise, ibunya pula color Tawny. Wow! Cantik ke mengancam ke terancam ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜??? Ibu pakai Maryssa Blouse terus nampak sebaya dengan anak๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ!! |โคwhatsapp 0182679763โค| #maryssa
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Tengah pikir nak pilih Maryssa Blouse warna ape ke? Jangan pening2 boleh pilih2 taw, tapi yang pastinye semua syantik syantik taww ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜™๐Ÿ’•๐Ÿ’“ |โคwhatsapp 0182679763โค| #maryssa
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Kalau kite posing macam ni ok tak? Ke nak ke kiri sikit lagi? Or ke kanan sikit ๐Ÿ™†? Eh konfius kite dibuatnye๐Ÿ˜… . Tapi rasanya kalau kite posing dengan Maryssa Blouse, semua sisi pun nampak cun kot ๐Ÿ™Š ! |โคwhatsapp 0182679763โค| #maryssa
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Dag dig dug di dalam dadaaa ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ jantung berdetak ohhh indahnyaa Maryssa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ lalalala |โคwhatsapp 0182679763โค| #tukarliriksikitapasalahnya
#sayasukenyanyi
#maryssa
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Kalau kite jalan jengket2 camni nampak comel tak dalam gambar?? Eh takyah jengket2 lah, pakai Maryssa Blouse pun dah comey dah ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡!! |โคwhatsapp 0182679763โค| #maryssa
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Penggemar warna hijau dan suka ber-flowy2 macam ni, jom lah flowy same2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜! |โคwhatsapp 0182679763โค| #maryssa
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

MARYSSA BLOUSE

Cantik kan bju kite ni,๐Ÿ˜™ simple2 je design taw, luar ade ala2 cardigan camtu, nice je buat pergi kerja pun sesuai,๐Ÿ’ผ buat pergi jalan2 ๐Ÿ‘ pun sesuai kan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜? |โคwhatsapp 0182679763โค| #maryssa
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Salam Jumaat gais ๐Ÿ˜ƒ semoga dipermudahkan urusan hari ini ๐Ÿ˜ ameen ๐Ÿ˜€ |โคwhatsapp 0182679763โค| #marsha
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Seriously gorgeous ๐Ÿ˜ ! |โคwhatsapp 0182679763โค| #danella
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

I see the magic magic magic in YOU ๐Ÿ˜โค ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ Tak tahulah lirik betul ke tidak, tapi bila kite tengok Kurung Danella ni rase nak menyanyi2 je, macam happy je tengok si Danella ni, macam cantik je, setuju kan? Lalalala ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ |โคwhatsapp 0182679763โค| #danella
#selagistokmasihada
#jangansampaimenyesal
#sellercomelcustomercomel
#jombelidengansaya
#adanampakcusthappy

Special gift utk customer.. ๐Ÿ’•
.
.
Stok sblm ni mcm fragrance tu da hbs ye. So kte topup pula dgn yg ni.. Hanya dari @meeracle_johor.yatt & ds team #teammeeracleyatt utk anda yg sentiasa menyokong kami๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Jom,setiap pembelian 1 set meeracle layak dpt special gift dr kami ๐Ÿค—
.
.
Wasap.my/60176075957/meeracle

#meeracle
#meeraclejohor
#meeraclejb
#meeracletebrau
#meeraclekempas
#meeracleskudai
#meeraclesenai
#adaspecialgift
#selagistokmasihada

Most Popular Instagram Hashtags