#selagistokmasihada

MOST RECENT

#5SYAWAL1439H#

Alhamdulillah... Tak kering tangan lagi.. Ramai tetamu ..... Rumah terbuka hari kedua raya kelima... Menu menu dulukala.... #SELAGISTOKMASIHADA# ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ # nasi putih
# kari ayam dulukala
# sambal kerang dulukala
# udang masak sambal dulukala
# sambal belacan dulukala

# Sunquick dulukals

#RESEPIORANGTUAZAMANDULUKALA#
#AIRTANGANIBUMEMBAWAKESYURGA#

Tengok ii ade cat comel lh๐Ÿ˜ฑkorg kene beli tau selagi stok masih ade๐Ÿ‘Œsemua barg ori and lit๐Ÿ”ฅjgn lepas kan peluang ni๐Ÿ˜‹ RM30 x termasuk postage
#bearcomel
#baranglitlit๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #selagistokmasihada
#catsofinstagram
#peluanganda

Kpd fav zootopia๐Ÿฐkorang boleh order/beli kat sini๐Ÿ”ฅori punya bear tau baik korg beli selagi stok masih adeโœจRM15 je tau harga lit lit๐Ÿ”ฅx termasuk postage
#baranglitlit๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #bearcomel
#toysforsale
#selagistokmasihada
#barangoriginal

NEW ARRIVAL.. SEBARANG PEMBELIAN HARGA RETAIL BERHARGA RM250 KE ATAS AKAN DPT FREE GIFT BEG.. #selagistokmasihada

Sebagai seorang pekerja yang mempunyai jadual tugas mengikut shif tentu memenatkan...
Kadang kerja shif pagi kadang kerja shif petang maupun shif malam...
Ini sedikit sebanyak menganggu kesihatan diri dan menyebabkan kepenatan... Dengan Jus Viral Ichantique akan dapat membantu anda mengatasi masalah kepenatan... Disamping dapat menjaga kesihatan dalaman wanita.. Tahniah buat Puan Noor Ezati kerana memilih Jus Ichantique... Semoga mendapat manfaatnya..
Yang bestnya beli 3 FREE BEauty Balm Foundation berharga rm 69.90.. Jimat sungguh tu...
Jom wasap akak.. 011-52414578
#Sihatluarandalaman
#FreeBBF
#Selagistokmasihada..
#Dapat1tiketcabutanb3tuah
#Iphone5

.
.
Alhamdulillah rezeki lagi..Esok nak COD di dua tempat di Kuala Terengganu. Ada sesiapa lagi yg nk join blh whatsapp segera. Pembelian RM80 ke atas akan menerima FREE 1 peket sampul raya #selagistokmasihada .
.
#NHauthorizedstockist #naelofarhijab #naelofarhijablover #instanthijab #cod #walkin #onlineshopping #sampulrayagift #naelofarhijabkualaterengganu #naelofarhijabkualanerus

Utk makluman kpd sume customer kami, sebarang urusan postage akan dibuat selepas Cuti Hari Raya Aidilfitri yaaa... Postage akan bermula semula pada 18 june 2018..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Tp utk cod kawasan kulim n sekitarnya msh blh berbuat demikian.... Wasap jun 011-35499622 utk dptkan stok De Zara Anggun Foundation sblm Hari Raya๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.... Jom cantik di pagi raya๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž #beautyispower
#dsnagentwanted
#parutjerawat
#selagistokmasihada
#menutupcela
#flawlesssskin
#gebu
#fullcoverage
#makeup

Utk makluman kpd sume customer kami, sebarang urusan postage akan dibuat selepas Cuti Hari Raya Aidilfitri yaaa... Postage akan bermula semula pada 18 june 2018..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Tp utk cod kawasan kulim n sekitarnya msh blh berbuat demikian.... Wasap jun 011-35499622 utk dptkan stok De Zara Anggun Foundation sblm Hari Raya๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.... Jom cantik di pagi raya๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž #beautyispower
#dsnagentwanted
#parutjerawat
#selagistokmasihada
#menutupcela
#flawlesssskin
#gebu
#fullcoverage
#makeup

Utk makluman kpd sume customer kami, sebarang urusan postage akan dibuat selepas Cuti Hari Raya Aidilfitri yaaa... Postage akan bermula semula pada 18 june 2018..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Tp utk cod kawasan kulim n sekitarnya msh blh berbuat demikian.... Wasap jun 011-35499622 utk dptkan stok De Zara Anggun Foundation sblm Hari Raya๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.... Jom cantik di pagi raya๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž #beautyispower
#dsnagentwanted
#parutjerawat
#selagistokmasihada
#menutupcela
#flawlesssskin
#gebu
#fullcoverage
#makeup

Beli perfume..FREE Brooch Dexandra..meh PM cepat 0126678785
.
#selagistokmasihada

Raya tahunni siapa nk wet raya aunt bg dlm box ni tau. khas dak gugurl 12 tahun le bawah saja๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #comelnya
#kelainan
#giftraya
#selagistokmasihada

#NegoSampaiJadi

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.

Ada yang belum ada jam atau sneakers raya tak ?

Sempena #Syawal yang bakal tiba, @raptas.my ada buat #promoraya kat mana kalau hampa ada berkenan dekat mana2 jam atau sneakers, hampa boleh mintak kurang ๐Ÿ˜‰

Sapa mulut manis tu, boleh la dapat murah.

Kalau ada berkenan dekat mana2 jam atau sneakers, cepat2 whatsapp min. #SelagiStokMasihAda #sneakersmurah #jammurah

Tag kawan-kawan yang takdak jam atau sneakers raya ๐Ÿ‘‡

#NegoSampaiJadi

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.

Ada yang belum ada jam atau sneakers raya tak ?

Sempena #Syawal yang bakal tiba, @raptas.my ada buat #promoraya kat mana kalau hampa ada berkenan dekat mana2 jam atau sneakers, hampa boleh mintak kurang ๐Ÿ˜‰

Sapa mulut manis tu, boleh la dapat murah.

Kalau ada berkenan dekat mana2 jam atau sneakers, cepat2 whatsapp min. #SelagiStokMasihAda #sneakersmurah #jammurah

Tag kawan-kawan yang takdak jam atau sneakers raya ๐Ÿ‘‡

Most Popular Instagram Hashtags