[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sekutcekelatchip

43 posts

TOP POSTS

😍😍😍😍#sekutcekelatchip #yayllowbake

Kepunyaan siapa lah ni ye? Awak yang tengah tengok tu, taknak jadi kepunyaan #sekutcekelatchip kakyayllow ke? Kalau nak, lekaih whatsapp kakyayllow 017 6932446! 🌼

Cookie dough kinda day πŸͺ #sekutcekelatchip #yayllowbake

Ada ni haaa tengah buat #sekutcekelatchip. 😍

Sekut cekelat chip murah murah! 200gm RM 20 sebalang. Sedap dan rangup krukk krakk krukk krakkk bunyi dia! "Ish kakyayllow ni biar betul"? Apa plak tak betul, nak tahu betul ke tak meh order sebalang dulu rasai keajaiban #sekutcekelatchip ni
β€’
πŸ“² Whatsapp 017 6932 446
πŸ“Self Pickup Puncak Baiduri

2 balang #sekutcekelatchip sudah berpunya. Awak yang tengok tu taknak beli ke? Hihi. Thank you dear customer πŸ’ž

MOST RECENT

Kepunyaan siapa lah ni ye? Awak yang tengah tengok tu, taknak jadi kepunyaan #sekutcekelatchip kakyayllow ke? Kalau nak, lekaih whatsapp kakyayllow 017 6932446! 🌼

Sampai tergoda customer sorang ni tengok #sekutcekelatchip kakyayllow, yang lain tak tergoda ke? πŸ€—πŸ€—πŸ€—

Ada ni haaa tengah buat #sekutcekelatchip. 😍

Jangan lupa esok last day untuk PROMOSI PRE- RAMADHAN. Pembelian 2 balang dan keatas akan dapat DISCOUNT SEBANYAK RM5 😱😱😱
.
Macam mana nak order? Whatsapp kakyayllow 017 6932446
.
πŸ“self pickup Puncak Baiduri
.

#sayajualcookies #sekutcekelatchip #yayllowbake #chocolatechip #cookiesmurah #cookiesraya #projekraya2017 #cookiessedap #cookies #sayajualcookiesraya #biskutraya2017 #biskutraya #sayajualkuihrayamurah #sayajualkuihraya #kuihraya2017 #alamdamai #btho #cherasutama #cheras #puncakbaiduri #desabaiduricheras #bandardamaiperdana #cherasperdana #cherasutama #doorgiftcookies #goodies #doorgiftmurah

Selamat pagi! PROMOSI PRE-RAMADHAN kini dah bermula! Jangan lupa grab 2 balang #sekutcekelatchip akan dapat discount sebanyak RM 5! . RM 20 sebalang beli 2 hanya RM 35 (NP: RM 40).Jangan lepaskan peluang ni tau. Lekaih whatsapp kakyayllow 017 6932 446 πŸ“

Alhamdulillah untuk #feedbacksekutcekelatchip kakyayllow!
.
Esok jangan lupa PROMOSI PRE- RAMADHAN akan bermula sampai hari JUMAAT. Self pickup Puncak Baiduri. Tak tahu location whatsapp je kakyallow 017- 6932 446. Harga untuk sebalang RM 20 & pembelian 2 balang ke atas akan dapat discount RM 5! Cpt cpt grab sebelum promosi tamat
.
#sayajualcookies #sekutcekelatchip #yayllowbake #chocolatechip #cookiesmurah #cookiesraya #projekraya2017 #cookiessedap #cookies #sayajualcookiesraya #biskutraya2017 #biskutraya #sayajualkuihrayamurah #sayajualkuihraya #kuihraya2017 #alamdamai #btho #cherasutama #cheras #puncakbaiduri #desabaiduricheras #bandardamaiperdana #cherasperdana #cherasutama #doorgiftcookies #goodies #doorgiftmurah

Disebabkan ramai yang mengadu tak sempat nak grab Promosi MAY harini kakyayllow buat lagi promosi tapi kali ni PROMOSI PRE- RAMADHAN!! yg mana tak sempat nak grab tu cepat cepat grab sebelum promosi TAMAT OKAY!?
.
Setiap pembelian 2 balang dan ke atas akan dapat discount RM 5. Promosi PRE- RAMADHAN akan bermula 23/5 (ESOK) - 26/5 (Jumaat). Nanti kan update kakyayllow dari semasa ke semasa okay?
.
#sayajualcookies #sekutcekelatchip #yayllowbake #chocolatechip #cookiesmurah #cookiesraya #projekraya2017 #cookiessedap #cookies #sayajualcookiesraya #biskutraya2017 #biskutraya #sayajualkuihrayamurah #sayajualkuihraya #kuihraya2017 #alamdamai #btho #cherasutama #cheras #puncakbaiduri #desabaiduricheras #bandardamaiperdana #cherasperdana #cherasutama #doorgiftcookies #goodies #doorgiftmurah

2 balang #sekutcekelatchip sudah berpunya. Awak yang tengok tu taknak beli ke? Hihi. Thank you dear customer πŸ’ž

Nak beri hadiah untuk hari guru tp nak kelainan? Siapa cakap #sekutcekelatchip kakyayllow tak boleh dijadikan hadiah utk hari guru. Mesti lah boleh! πŸ˜‰ Lain dari yang lain plak tu. Macam biasa whatsapp kakyayllow 017 6932 446
.
πŸ“Self Pickup Puncak Baiduri
πŸ“²017 6932 446
.
#sayajualcookies #sekutcekelatchip #yayllowbake #chocolatechip #cookiesmurah #cookiesraya #projekraya2017 #cookiessedap #cookies #sayajualcookiesraya #biskutraya2017 #biskutraya #sayajualkuihrayamurah #sayajualkuihraya #kuihraya2017 #alamdamai #btho #cherasutama #cheras #puncakbaiduri #desabaiduricheras #bandardamaiperdana #cherasperdana #cherasutama #doorgiftcookies #goodies #doorgiftmurah

Most Popular Instagram Hashtags