#sekutcekelatchip

MOST RECENT

Kepunyaan siapa lah ni ye? Awak yang tengah tengok tu, taknak jadi kepunyaan #sekutcekelatchip kakyayllow ke? Kalau nak, lekaih whatsapp kakyayllow 017 6932446! 🌼

umphhh sedap bau #sekutcekelatchip ni! Nasib baik dah berbuka boleh ngap sikit! Hiks. Nak buat kudap kudapan lepas terawih pun boleh! Bkn setakat tu je, bagi yang selalu berbuka dalam kereta mahupun tak sempat berbuka dekat rumah, #sekutcekelatchip pun sesuai dijadikan kudapan utk berbuka! 😁
.
Whatsapp kakyayllow 017 6932 446 sekarang! Zasss kakyayllow reply πŸ’ƒπŸ»
.

#sayajualcookies #sekutcekelatchip #yayllowbake #chocolatechip #cookiesmurah #cookiesraya #projekraya2017 #cookiessedap #cookies #sayajualcookiesraya #biskutraya2017 #biskutraya #sayajualkuihrayamurah #sayajualkuihraya #kuihraya2017 #alamdamai #btho #cherasutama #cheras #puncakbaiduri #desabaiduricheras #bandardamaiperdana #cherasperdana #cherasutama #doorgiftcookies #goodies #doorgiftmurah

Sampai tergoda customer sorang ni tengok #sekutcekelatchip kakyayllow, yang lain tak tergoda ke? πŸ€—πŸ€—πŸ€—

Ada ni haaa tengah buat #sekutcekelatchip. 😍

Jangan lupa esok last day untuk PROMOSI PRE- RAMADHAN. Pembelian 2 balang dan keatas akan dapat DISCOUNT SEBANYAK RM5 😱😱😱
.
Macam mana nak order? Whatsapp kakyayllow 017 6932446
.
πŸ“self pickup Puncak Baiduri
.

#sayajualcookies #sekutcekelatchip #yayllowbake #chocolatechip #cookiesmurah #cookiesraya #projekraya2017 #cookiessedap #cookies #sayajualcookiesraya #biskutraya2017 #biskutraya #sayajualkuihrayamurah #sayajualkuihraya #kuihraya2017 #alamdamai #btho #cherasutama #cheras #puncakbaiduri #desabaiduricheras #bandardamaiperdana #cherasperdana #cherasutama #doorgiftcookies #goodies #doorgiftmurah

Selamat pagi! PROMOSI PRE-RAMADHAN kini dah bermula! Jangan lupa grab 2 balang #sekutcekelatchip akan dapat discount sebanyak RM 5! . RM 20 sebalang beli 2 hanya RM 35 (NP: RM 40).Jangan lepaskan peluang ni tau. Lekaih whatsapp kakyayllow 017 6932 446 πŸ“

Alhamdulillah untuk #feedbacksekutcekelatchip kakyayllow!
.
Esok jangan lupa PROMOSI PRE- RAMADHAN akan bermula sampai hari JUMAAT. Self pickup Puncak Baiduri. Tak tahu location whatsapp je kakyallow 017- 6932 446. Harga untuk sebalang RM 20 & pembelian 2 balang ke atas akan dapat discount RM 5! Cpt cpt grab sebelum promosi tamat
.
#sayajualcookies #sekutcekelatchip #yayllowbake #chocolatechip #cookiesmurah #cookiesraya #projekraya2017 #cookiessedap #cookies #sayajualcookiesraya #biskutraya2017 #biskutraya #sayajualkuihrayamurah #sayajualkuihraya #kuihraya2017 #alamdamai #btho #cherasutama #cheras #puncakbaiduri #desabaiduricheras #bandardamaiperdana #cherasperdana #cherasutama #doorgiftcookies #goodies #doorgiftmurah

Disebabkan ramai yang mengadu tak sempat nak grab Promosi MAY harini kakyayllow buat lagi promosi tapi kali ni PROMOSI PRE- RAMADHAN!! yg mana tak sempat nak grab tu cepat cepat grab sebelum promosi TAMAT OKAY!?
.
Setiap pembelian 2 balang dan ke atas akan dapat discount RM 5. Promosi PRE- RAMADHAN akan bermula 23/5 (ESOK) - 26/5 (Jumaat). Nanti kan update kakyayllow dari semasa ke semasa okay?
.
#sayajualcookies #sekutcekelatchip #yayllowbake #chocolatechip #cookiesmurah #cookiesraya #projekraya2017 #cookiessedap #cookies #sayajualcookiesraya #biskutraya2017 #biskutraya #sayajualkuihrayamurah #sayajualkuihraya #kuihraya2017 #alamdamai #btho #cherasutama #cheras #puncakbaiduri #desabaiduricheras #bandardamaiperdana #cherasperdana #cherasutama #doorgiftcookies #goodies #doorgiftmurah

2 balang #sekutcekelatchip sudah berpunya. Awak yang tengok tu taknak beli ke? Hihi. Thank you dear customer πŸ’ž

Nak beri hadiah untuk hari guru tp nak kelainan? Siapa cakap #sekutcekelatchip kakyayllow tak boleh dijadikan hadiah utk hari guru. Mesti lah boleh! πŸ˜‰ Lain dari yang lain plak tu. Macam biasa whatsapp kakyayllow 017 6932 446
.
πŸ“Self Pickup Puncak Baiduri
πŸ“²017 6932 446
.
#sayajualcookies #sekutcekelatchip #yayllowbake #chocolatechip #cookiesmurah #cookiesraya #projekraya2017 #cookiessedap #cookies #sayajualcookiesraya #biskutraya2017 #biskutraya #sayajualkuihrayamurah #sayajualkuihraya #kuihraya2017 #alamdamai #btho #cherasutama #cheras #puncakbaiduri #desabaiduricheras #bandardamaiperdana #cherasperdana #cherasutama #doorgiftcookies #goodies #doorgiftmurah

Hai & Assalamualaikum. Ada yang rindu dengan bebelan kakyayllow ke? Sorry na, kakyayllow lately busy sikit. Tapi toksah risau, yg mana nak order #sekutcekelatchip tu boleh whatsapp kakyayllow mcm biasa 017 6932446!
.
Kakyayllow ada something nak bagitahu. Nak tahu apa? Kena tungguuuuu ~
.
#sayajualcookies #sekutcekelatchip #yayllowbake #chocolatechip #cookiesmurah #cookiesraya #projekraya2017 #cookiessedap #cookies #sayajualcookiesraya #biskutraya2017 #biskutraya #sayajualkuihrayamurah #sayajualkuihraya #kuihraya2017 #alamdamai #btho #cherasutama #cheras #puncakbaiduri #desabaiduricheras #bandardamaiperdana #cherasperdana #cherasutama #doorgiftcookies #goodies #doorgiftmurah

Most Popular Instagram Hashtags