#seksyen7shahalam

34340 posts

TOP POSTS

Hello ❤️❤️ nak handbag ni?? Kena beli koleksi #ladylofaluxe & join contest ya...we are open today till 930pm @saccmall & #seksyen7shahalam .. see u all 😘 happy weekend 😘😘

Only for today we are only open at 5PM until 12AM 🌿
.
Late night and hussle free shopping 🕊

#seksyen7shahalam #showroom #petralebaran2017

Demi keselesaan pelanggan Maginoo Shah Alam kami beroperasi dengan kekuatan 3 orang barber pakar!! Supaya anda tidak menunggu lama insyallah.. #maginoobarbershop
#seksyen7shahalam
#tambahbarberbaru
#otaibarber

House of Cat 🐈🐈🐈
.

Semalam sejam sebelum close, I is sempat masukk. Ya Ampunn... BESTNYAAAAA😀😀😀 .

Gebu gebasss semuanyaaa😍😍. Rasa xmau balik. nak dok situ je😂
.

#HouseofCat #cikfatin #Shahalam #seksyen7shahalam #Catlover

Afia Mini Pooh xsaba nk balik beraya kt kg !

#afiasyakira
#afiasyakirasweetmoment
#minniepooh
#angayuafia
#seksyen7shahalam

RepostBy @houseofnaelofar: "#tumpangiklan Kalau nak order stokin ni boleh wassap admin 😘😘Stokin Silvy Opaque Mesir 🎁 👍🏻 Meterial Spandex Elastik
👍🏻 Pnjang hingga Lutut
👍🏻 Sesuai bg anda yg pentingkan Quality
👍🏻 Sangat Selesa 👍🏻 Tebal & Tidak Jarang
👍🏻 Sgt Sesuai Utk Solat
👍🏻 Tidak Mudah Longgar & Melorot ke bawah
👍🏻 Tahan Lasak & Tahan Lama
👍🏻 Tidak Mudah Koyak
👍🏻 Tidak Berbulu
👍🏻 Tidak Panas
👍🏻 Tidak Jarang
👍🏻 Tidak Licin 👍🏻 Original dr Mesir

Ada 7 color spt dlm gambar di atas. Harga rm9/pair. Kalau ambik lebih dr 1 psg harga istimewa rm8/pair - boleh mix color/pjg & pendek. Wassap 0196338554 utk online atau boleh dptkn di outlet kami @saccmall & #seksyen7shahalam #openeveryday 😘👍🏻👍🏻" (via #InstaRepost @AppsKottage)

MOST RECENT

🌸💕✨BVR Bubble Licious Gold Scrub RM35 💌(RM7 SM/RM10 SS)💕✨🌸
DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲016-9720303 #ezatybeaute
http://bit.ly/ezatybeautewhatsapp
🌸💕✨
Keistimewaan BVR Bubble Licious Gold Scrub
🍬Mencerah, melicin dan menegangkan kulit
🍬Menanggalkan sel kulit mati dan memudarkan parut
🍬Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA
🍬Melembab, menghalus serta menyegarkan kulit
🍬Menanggalkan daki lama dan degil serta kulit kasar / kusam
🍬Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal, panau dan kurap
🍬Mengatasi bau badan / peluh
🌸💕✨
Cara Penggunaan BVR Bubble Licious Gold Scrub
🍬Skrub pada bahagian badan bermasalah terutama pelipat dan celahan yang gelap serta berdaki degil seperti ketiak, siku, lutut dan peha serta kawasan yang banyak terdedah pada matahari seperti tangan dan kaki.
🍬Amalkan 3 kali seminggu untuk hasil yang memuaskan.
🌸💕✨
DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲016-9720303 #ezatybeaute #bvrc #bvrcscrub #bvrcbubbleliciousgoldscrub #bvrcgoldscrub #bvrgoldscrub #goldscrubbvr #sayajualscrub #sayajualgoldscrub #sayajual #goldscrubmurah #scrubbadanmurah #scrubbadanoriginal #sayajualprodukkosmetik #bodymantap #nakkurus #naksihat #nakcantik #nakkurusnaksihat #nakkurusnaksihatnakcantik #icity #uitm #uitmshahalam #seksyen7shahalam #pusatkomersialshahalam #jakelshahalam

DONE COD #KRIMKEMBOJA BY #FIEYAHMAKEOVER PENANGAN PROMOSI RM48...SO ESK HRGA KEMBALI ASAL YE RM52..SAPE NK HRGA PROMOSI NI MSH BLH WSP INA OKEY... WSP INA 01123292564
WSP INA 01123292564

DONE COD AREA #MCDKGJAWA #JALANKGSRIPANDAN
#RANTAUPANJANG
#MCDRANTAUPANJANG
#SHELLSUNGAIKAPARINDAH
#SEKSYEN7SHAHALAM

Isshhh terliur tengok😋😋😋 .
Jeruk Mangga Asam boi rangup!!😋 Rm10✨
Rm10✨

Cod : Klang area 🚗
👉🏻 Rantau Panjang, Bandar baru Klang, bukit raja,Teluk Pulai dan sekitarnya boleh pick up dekat simpang 4 teluk pulai (Min order 2 balang)

Cod : Shah alam area🚗
👉🏻 seksyen 16, seksyen 18, seksyen 20, seksyen 15, 24,8,9 & seksyen 7
Selain itu boleh pick up di alam avenue shah alam padang jawa ( sekitar shah alam)
Sebarang order boleh terus
Wassp Kak D😅 017-3334056

#uitmshahalam #jerukasamboimurah #jeruk #jerukasamboiklang #jerukmanggarangup #padangjawa #alamavenue #seksyen7shahalam #seksyen8shahalam #seksyen9shahalam #seksyen20shahalam #seksyen15shahalam #jeruksedap #bukitraja

Assalamualaikum.

Hello guys! Meh la singgah @bhnco for dinner 😁

We're open daily from 3PM to 3AM! 😁

Nantikan MENU-MENU dan Hidangan terbaru di @bhnco 😊

.
BROTHERHOOD & CO.
Lifestyle Cafe & Bike Spa
Jalan Plumbum AA 7/AA
Pusat Komersil,
Seksyen 7,
40000 Shah Alam.

Photo by @frostedmoments

#syawal2017 #syawal #openhouse #bhnco #cafe #cafehopkl #restoran #shahalam #seksyen7 #seksyen7shahalam #uitm #uitmpuncakalam #makan #dinner #cafeshahalam #minumpetang #makanmalam
#minum #rotijohn #chickenchop #fries #special #foodmegafestival

assalamualaikum gadis🌸😝. Queen Foundation sheskinz sape tak try lagi meh teeraii...! ringan hokey! tak merekah pulak tu! pakai secalit pon dh cantik! (ok tipu)
meh wsep hakak cepat. rm29.90 shj.. puas hati..
.
.
ws 0176527809
ws 0176527809
#sheskinzteam #sheskinzagent #teamsheskinzselangor #sheskinzkapar #sheskinzkapar #sheskinzklang #sheskinzmeru #pknsshahalam #alamsentralshahalam #saccmallshahalam #seksyen7shahalam #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uniselshahalam #seksyen2shahalam #seksyen14shahalam #bukitraja #bukitkaparklang

🌸💕✨Satin Skinz Facial Green Tea RM57 (💌RM7 SM/RM10 SS)💕✨🌸
DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲016-9720303 #ezatybeaute
🌸💕✨
Keistimewaan Satin Skinz Facial Green Tea
🍬Formula istimewa untuk kulit sensitif dan berjerawat
🍬Sesuai untuk remaja lelaki dan perempuan
🍬Kaya dengan khasiat teh hijau dan Tea Tree Oil
🍬Membantu merawat masalah parut akibat jerawat atau luka
🍬Membantu menghilangkan kedutan halus.
🍬Menjadikan kulit lebih muda dan anjal.
🍬Membantu mencerahkan kulit yang kusam dan gelap
🍬Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
🍬Membantu melembapkan kulit.
🍬Memperbaharui sel kulit mati.
🍬Membantu mengecilkan pori-pori di wajah.
🍬Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa berminyak
🌸💕✨
Kandungan Satin Skinz Facial Green Tea
🍬Acne Wash
🍬Acne Solution
🍬Acne Day Treatment
🍬Acne Night Treatment
🌸💕✨
DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲016-9720303 #ezatybeaute #satinskinz #sayajualsatinskinz #satinskinzmalaysia #satinskinzgreentea #sayajualsatinskinzgreentea #sayajualsatinskinztehhijau #masalahjerawat #masalahremaja #banyakjerawat #nakcantik #satinskinzgreenteamurah #sayajualsatinskinzmurahoriginal #sayajualsatinskinzoriginal #satinskinzacnetreament #acnetreatmentmalaysia #sayajualbarangkosmetik #sayajualprodukkosmetik #seksyen7shahalam #skincaremalaysia #sayajualprodukkecantikan

Most Popular Instagram Hashtags