[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#seksyen20

3582 posts

TOP POSTS

Sedapnya dia tidur, jentik telur tu karang baru tau, tapi telur dia dah kena buang, huhuhu.

#kcvc
#kittyscottage
#klinikhaiwan
#seksyen20
#shahalam

Air Batu Campur (ABC) memang sedap dinikmati waktu panas atau dijadikan pencuci mulut. ABC madu rasa ni memang sedap dan tak muak, hari-hari makan pun boleh. Harga RM2.50. Walaupun ABC dah cair, tapi rasa manis madu tu tetap ada. Pergilah cuba, mesti ketagih!

thank you org tg karang datang jauh2.. #AbcMadu
#Seksyen20
#Seksyen19
#DataranSA

Hye selamat petang...
Wow... lawanya asyaalliee.. pakai apa tu kt pipi?? Semestinya "PIPIPINK"... kan dah cakap pipipink mmg best, warna dia mmg natural jerk... nak ratakan pun mudah hanya dap dap dgn tangan je.. tak perlu nk pakai brush pun ..!! Yang penting tahan 7-8 jam tak perlu nk touch up byk kali... lgpun 1 stick pipipink bertahan 2-4 bulan.. sgt2 JIMAT...!!
.
.

Harga PROMO RAYA tau, siap free gift & sampul raya lg.... !! sape nk cpt DM / Ws sis lala..raya dh dekat tau.. jom melaram d hari lebaran.. lambat mmg gigit jari la, mmg rugi sgt2 tau sape tak grab 💄💄...
.
Jom ws sis lala
0133457807
.
.
COD Shah Alam & Klang
.
#pipipinkoriginal#pipipinkbyfamirafaa #blushermalaysia #stickblusher #naturalbeauty #beauty #codshahalam #codklang #seksyen7 #seksyen2 #seksyen13 #msushahalam #menarau #menarau2 #arte #giants13shahalam #aeonmallshahalam #seksyen17 #seksyen18 #seksyen19 #seksyen20 #seksyen24 #uitmshahalam #unisel #muabella #asyallie #kosmetikmurahmalaysia

Alhamdulillah selamat sampai di tanggan customer, jauh bukan halangannya ☺️
Postage postage dari shah alam postage hingga ke sabah baa,
Iphone 6plus rose gold 64gb
Postage ke sabah
.
Terima kasih sentiasa support CNENT IPHONE, jom share dan viral kan CNENT IPHONE harga cnfm murah dan berpatutan
.
.
Jgn lupa follow dan like CNENT IPHONE
Instagram: Instagram.com/cnent_iphone
Fb page: https://m.facebook.com/cnentiphone/ .
Fast respon:
Http://www.wasap.my/+60176323101/ayen
Http://www.wasap.my/+60126680298/alyn
.
Lokasi kedai:
3rd floor, plaza alam sentral
Jalan majlis seksyen 14
40000 shah alam
Selangor darul ehsan
.
#6plus #iphone6plus #cnent #shahalam #iphonemurah #iphone5s #iphone6s #iphone6 #plazaalamsentral #seksyen20 #cahayaniyazenterprise #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #trusted #selatan #pantaitimur #ayenseller #iphone7 #j7 #samsung #cnent #cnent_iphone #iphone7refurbished #iphone7import #iphone5ssecond #iphonemurahmalaysia #iphonemahal #alhamdulillah #syukurselalu #syukur #seksyen20 #shahalamresiden #ramadhan2017 #semboyan1malaysia

The worst STOMATITIS (inflamasi pada gusi dan mulut) yg pernah saya lihat. Keadaan ni mengakibatkan kucing sangat sakit utk makan dan telan, bahkan masukkan lidahnya juga sangat menyiksakan. Stomatitis terjadi disebabkan beberapa faktor dan sistem immune kucing juga boleh menyerang tisu didalam mulut. Feline Viral infection seperti FIV dan FeLV boleh mengakibatkan stomatitis. Plak pada gigi adalah pencetus berlakunya keadaan ini dan mencabut gigi kucing ni secara tipikalnya adalah satu2nya rawatan paling berkesan. Ubat seperti pain killer, steroid, dan antibiotik membantu untuk menambah baik keadaannya. Walau bagaimanapun, jika kucing mengidap jangkitan virus seperti FIV & FeLV, peluang untuk pulih sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat tipis.
#kcvc
#kittyscottage
#klinikhaiwan
#seksyen20
#bandarputeriklang

Cream puff gebu lepas tu bila gigit dia meletop dalam mulut 😋
Kalau makan waktu sejuk lagilah nyaman je rasa tekak hihi!
.
30pcs ; RM30
.
Whatsapp Sarah : 01123211230 👩🏻‍🍳
.
#creampuff #sayajualcreampuff #seksyen27 #seksyen28 #seksyen26 #seksyen20 #shahalam #alammegah #putraheights #subangjaya #usj #bukitjelutong

Alhamdulillah~terima kasih sis Miza beli Nutella Brownies & Biskut Dark Chocolate , strawberry vanila 😊. Terima kasih @unter_88 delivery kan ke Seksyen 20 Shah Alam 😄
.
#seksyen20 #shahalam #shahalamresident #subangjaya #usjsubangjaya #subangbestari #kgmelayusubang #kgmelayusubangtambahan #aradamansara #denaialam #bukitsubang #putraheights #bukitjelutong #batu3 #mentaricourt #sunwaypyramid #summitusj #damenmall #padangjawa #alamavenue #staravenue

MOST RECENT

Tq sentiasa support kami ☺️
In shaa Allah service terbaik di janjikan
Iphone 7plus red edition .
Terima kasih sentiasa support CNENT IPHONE, jom share dan viral kan CNENT IPHONE harga cnfm murah dan berpatutan
.
.
Jgn lupa follow dan like CNENT IPHONE
Instagram: Instagram.com/cnent_iphone
Fb page: https://m.facebook.com/cnentiphone/ .
Fast respon:
Http://www.wasap.my/+60176323101/ayen
Http://www.wasap.my/+60126680298/alyn
.
Lokasi kedai:
3rd floor, plaza alam sentral
Jalan majlis seksyen 14
40000 shah alam
Selangor darul ehsan
.
#6plus #iphone6plus #cnent #shahalam #iphonemurah #iphone5s #iphone6s #iphone6 #plazaalamsentral #seksyen20 #cahayaniyazenterprise #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #trusted #selatan #pantaitimur #ayenseller #iphone7 #j7 #samsung #cnent #cnent_iphone #iphone7refurbished #iphone7import #iphone5ssecond #iphonemurahmalaysia #iphonemahal #alhamdulillah #syukurselalu #syukur #seksyen20 #shahalamresiden #ramadhan2017 #semboyan1malaysia

Alhamdulillah selamat sampai di tanggan customer, jauh bukan halangannya ☺️
Postage postage dari shah alam postage hingga ke sabah baa,
Iphone 6plus rose gold 64gb
Postage ke sabah
.
Terima kasih sentiasa support CNENT IPHONE, jom share dan viral kan CNENT IPHONE harga cnfm murah dan berpatutan
.
.
Jgn lupa follow dan like CNENT IPHONE
Instagram: Instagram.com/cnent_iphone
Fb page: https://m.facebook.com/cnentiphone/ .
Fast respon:
Http://www.wasap.my/+60176323101/ayen
Http://www.wasap.my/+60126680298/alyn
.
Lokasi kedai:
3rd floor, plaza alam sentral
Jalan majlis seksyen 14
40000 shah alam
Selangor darul ehsan
.
#6plus #iphone6plus #cnent #shahalam #iphonemurah #iphone5s #iphone6s #iphone6 #plazaalamsentral #seksyen20 #cahayaniyazenterprise #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #trusted #selatan #pantaitimur #ayenseller #iphone7 #j7 #samsung #cnent #cnent_iphone #iphone7refurbished #iphone7import #iphone5ssecond #iphonemurahmalaysia #iphonemahal #alhamdulillah #syukurselalu #syukur #seksyen20 #shahalamresiden #ramadhan2017 #semboyan1malaysia

Air Batu Campur (ABC) memang sedap dinikmati waktu panas atau dijadikan pencuci mulut. ABC madu rasa ni memang sedap dan tak muak, hari-hari makan pun boleh. Harga RM2.50. Walaupun ABC dah cair, tapi rasa manis madu tu tetap ada. Pergilah cuba, mesti ketagih!

thank you org tg karang datang jauh2.. #AbcMadu
#Seksyen20
#Seksyen19
#DataranSA

At Little Literates, we encourage children to use their own imagination and give them opportunity to express it while doing activities inside or outside the classroom. .
.
Because imagination is supposed to be limitless!
.
.
.
#littleliterates #literasijunior #kindergarten #playschool #enrichmentcenter #enrichmentcentre #earlychildhood #education #earlychildhoodeducation #montessori #imagination #limitless #tadikamalaysia #seksyen20 #sebelah #kpjselangor

[ MALU BILA KULIT BERMINYAK ] -

Siapa ada masalah kulit berminyak dekat sini? Mesti adaaa kan? 😊 Kulit berminyak ni dah dikira masalah kulit yang famous juga di Malaysia. Biasa lah, cuaca di negara kita ni "panas lit lit" bak kata org Kedah 😛 -

Bila ada masalah kulit berminyak mesti malu kan? Make up pun takmau lekat 😢 Berkilau kilau dari jauh, lagi lagi dekat dahi tuuu ha. Tapi sekarang tak perlu risau lagi awaaa! Kalau awaa nak kulit yang cantik, kena lah pakai The Junni Skincare secara konsisten okay? Budak sekolah rendah pun boleh pakai tau Normal Set ni! 😍 Yang paling penting jangan lupa minum air kosong 8 gelas sehari yaa 😉 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0 1 4 6 4 7 5 5 3 9
📌 Website: www.thejunni.com

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #TJAT22#Shahalam #seksyen20 #seksyen27 #seksyen28#seksyen19 #kotakemuning #gaintputraheight 
#Subangjaya #selangor #usjsubangjaya#mainplacemall #onecitymall #sunwaypiramidmall#ioishahalam #msu #puchong

Good Morning, Nak tanya siapa ada masalah muka berjerawat yang bernanah? Mesti seksa kan 😞 Nak cover pakai makeup pun takut sebab pedih sangat, takda keyakinan langsung nak berjumpa dengan orang ramai. Jangan tunggu lagi, ambil peluang untuk pakai The Junni. InsyaAllah kulit uols akan kembali cantik, bersih & glowing. Whatsapp beauty consultant kami untuk minta nasihat okay? Jangan risau, kami akan membantu anda sedaya upaya kami 🌹 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0 1 4 6 4 7 5 5 3 9
📌 Website: www.thejunni.com

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #TJAT22#Shahalam #seksyen20 #seksyen27 #seksyen28#seksyen19 #kotakemuning #gaintputraheight 
#Subangjaya #selangor #usjsubangjaya#mainplacemall #onecitymall #sunwaypiramidmall#ioishahalam #msu #puchong

Blurrrrr...... #seksyen20

The more that you read, the more things you will know.
The more that you learn, the more places you will go. ~ Dr. Seuss .
.
.
#littleliterates #literasijunior #seksyen20 #shahalam #kindergarten #tadika #tadikamalaysia #earlychildhood #earlyreader #littlereader #youngreader #education #enrichmentcentre #enrichmentcenter #montessori #kpjselangor

Selfie guna Camera 360 nampak flawless gila. Bila pakai camera biasa, haaa blackhead whitehead semuanya nampak ketara. Tengok cermin pun tak sanggup tengok muka sendiri 😩 Whitehead & Blackhead ni lah paling susah nak pupus. -
-
-

Tapi sejak pakai The Junni Mayla, takda lagi dah masalah ni. Selfie tanpa filter pun dah memang flawless. Siapa je yang tak suka kan kan? 😘 Kalau uols nak flawless tanpa filter, guna lah The Junni Mayla okay. 5x kesan lebih efektif! 💕💗❤️ -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0 1 4 6 4 7 5 5 3 9
📌 Website: www.thejunni.com

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #TJAT22#Shahalam #seksyen20 #seksyen27 #seksyen28#seksyen19 #kotakemuning #gaintputraheight 
#Subangjaya #selangor #usjsubangjaya#mainplacemall #onecitymall #sunwaypiramidmall#ioishahalam #msu #puchong

MasyaAllah diknon, kenapa muka berjerawat tu dibiarkan je? Tak malu ke orang kata kita tak reti jaga kulit muka? Siap bernanah lagi tu! Ohhh tak tahu jangan penyelesaian rupanya. Takpa! 🤔 -

Jom contact beauty consultant the junni! 😍 Jangan malu jangan segan, Ceritakan masalah kulit uolllsss tu okay 😘 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0 1 4 6 4 7 5 5 3 9
📌 Website: www.thejunni.com
Testimoni: @Thejunni_testimoni

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #TJAT22#Shahalam #seksyen20 #seksyen27 #seksyen28#seksyen19 #kotakemuning #gaintputraheight 
#Subangjaya #selangor #usjsubangjaya#mainplacemall #onecitymall #sunwaypiramidmall#ioishahalam #msu #puchong

Dengan cuaca yang panas sekarang ni mesti muka uols kerap berminyak kan? The Junni MAYLA ada jalan penyelesaian untuk uols yang sangat mujarab dengan cara penggunaan yang konsisten. Whatsapp Beauty Consultant kami untuk maklumat lanjut okay? Love! ❤️ - 💖MAYLA SKINCARE RM75
Day cream 5g
Night cream 5g
Gel soap 30ml
To Order:-
📲 Whatsapp: 0 1 4 6 4 7 5 5 3 9
📌 Website: www.thejunni.com

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite #TJAT22#Shahalam #seksyen20 #seksyen27 #seksyen28#seksyen19 #kotakemuning #gaintputraheight 
#Subangjaya #selangor #usjsubangjaya#mainplacemall #onecitymall #sunwaypiramidmall#ioishahalam #msu #puchong

#cbssavendor
WE WILL DO IT FOR YOU
WE WILL DO IT FOR YOU
.
Spin & spoon laundrette cafe provide self-service & full service laundry
Our service range from
Self-service laundry rm3.50/machine
Full service laundry rm2.50/kg
Ironing rm1-rm2/pcs
Folding rm1/kg
Dry cleaning rm5-rm55 (depends on type of clothes)
.
we also provide cleaning service for
Carpet
Soft toys
Toto
Comforter
.
Just pm us for more info
Or walk in to our cafe laundry today
.
Spin & spoon laundrette cafe
No.9, jalan singa H 20/H
Seksyen 20 shah alam
Waze: Spin & Spoon Laundrette Cafe (Sebelah klinik nik ishak. Sederet dengan klinik haiwan kitty's cottage. Belakang brothers)
Business hour: 10am-10pm
Open everyday
.
#spinnspoon #shahalam #spinnspoonlaundrettecafe #laundrettecafe #laundryservice #selfservicelaundry #kedaidobi #fullservicelaundry #drycleaning #kedaiiron #mischief #seksyen20 #seksyen20shahalam #selangor #mischiefboutique #dobishahalam #shahalamresident

Most Popular Instagram Hashtags