#seksyen12

MOST RECENT

#Repost @jrm.sc10_azwa with @get_repost
・・・
Kopi ratu
.
Minuman sesuai ketika berpantang
.
MenyegarkN tubuh badan
.
Meh hubungi sy
.
Kawasan cod area Shah Alam

#seksyen9
#seksyen10
#seksyen11
#seksyen12
#seksyen13
#seksyen14
Pos laju pun boleh

#setpantangjrm
#teamjrmshahalam

Meh lekaih .
Sape nk join utk pos hr nie
.
Cod pun kite wat tau
.
Area Shah Alam
.
#seksyen9
#seksyen10
#seksyen11
#seksyen12
#seksyen13
#seskyen14

#cantikluarcantikdalaman
#teamjrmshahalam

Kopi ratu
.
Minuman sesuai ketika berpantang
.
MenyegarkN tubuh badan
.
Meh hubungi sy
.
Kawasan cod area Shah Alam

#seksyen9
#seksyen10
#seksyen11
#seksyen12
#seksyen13
#seksyen14
Pos laju pun boleh

#setpantangjrm
#teamjrmshahalam

Minyak Naria Rosmasty
.
Minyak urut payudara
.
Memulihkan semula otot payudara
.
Berminat mencuba
.
Meh lekas hubungi sy

Kawasan cod area Shah Alam

#seksyen9
#seksyen10
#seksyen11
#seksyen12
#seksyen13
#seksyen14

Pengeposan pun boleh

WARGA SHAH ALAM, buzz @jrm.sc10_azwa !!
.
.
#Repost @jrm.sc10_azwa with @get_repost
・・・
Silky sunscreen
Bedak asas dgn kombinasi Herba
.
5 kotak ke kuala kubu bharu hr nie
.
Cod area Shah Alam .
#seksyen9
#seksyen10
#seksyen11
#seksyen12
#seksyen13
#seksyen14
.
Pos laju pun boleh

Silky sunscreen
Bedak asas dgn kombinasi Herba
.
5 kotak ke kuala kubu bharu hr nie
.
Cod area Shah Alam .
#seksyen9
#seksyen10
#seksyen11
#seksyen12
#seksyen13
#seksyen14
.
Pos laju pun boleh

Salam Ramadhan kepada semua, semoga Ramadhan ini dimeriahkan dengan ibadah. Eh dah nak berbuka puasa ni, tak nak ke rasa lincheekang sedap ni??
.
.
Stok dah habis, laku sangat! Next week tambah lagi stok #lincheekangsedap boleh COD #shahalam #seksyen7 #seksyen8 #seksyen9 #seksyen10 #saccmall #seksyen14 #seksyen11 #seksyen12 #seksyen13 .
.
sape nak roger je sis 010-214 2357.
.
.
#LCKbymakanfactory #LCKsedap #foodfactory #malaysiafoodie #cikang #sayajualLCK #sayajual

Selfie dulu sebelum nok g #makan #gulai
#bekwoh
#24/2/2018
#seksyen12
😍😍😍😘😘😘😘

Hai
.
.
Kita cover seksyen berikut
.
.
#seksyen2
#seksyen3
#seksyen4
#sukselangor
#seksyen6
#seksyen7
#seksyen8
#seksyen9
#seksyen10
#seksyen11
#seksyen12
#seksyen13
#seksyen14
.
.
Lain daritu kena whatsapp and nego okey
.
.
Harga #shahalamfooddelivery
.
.
Balang kecil RM12
Balang besar RM27
.
.
Minimum order 5 balang kecil / 3 balang besar
.
.
Http://wasap.my/60172002493
.
.
#hotcheesepop #hotcheesepopshahalam #lamansenishahalam

Amacam? Eksaited tak?
.
.
Hari ni akak nak try #codshahalam .
.
Ada sesape nak #CODSHAHALAM tak? Tapi seksyen-seksyen tertentu je.. tapi kalau nak request seksyen lain kena whatsapp akak kat profile tau. Akak buka sampai jam 11 hari ni.. minimum order for free delivery RM50. Kurang daritu akak caj lah sikit.. duit minyak tu bro 😂
.
.
Whatsapp cepat2 tau.. Sebab nak kena susun jalan berlingkor tu..
.
.
Ha ape lagi.. ni trial je dulu.. jom kita try #shahalamfooddelivery huhu
.
.
#hotcheesepop #shahalam #seksyen13 #seksyen7 #seksyen8 #seksyen6 #seksyen9 #seksyen5 #seksyen4 #seksyen2 #seksyen3 #seksyen10 #samttaj #seksyen11 #seksyen12

Most Popular Instagram Hashtags