#seksyen11

MOST RECENT

Noraishah Mohd Yusoff
NAK STOK JRM🌈🌈🌈
Temui Aishah di Seksyen 7 Shah Alam!

All stok available... .🚘 COD :
#Seksyen6
#Seksyen7
#Seksyen8
#Seksyen9
#Seksyen10
#Seksyen11
#Seksyen13
#Seksyen16
#Seksyen17
#Seksyen18
#Seksyen19
#Seksyen20
#Seksyen23
#Seksyen24
#cahayaalam
#desaalam.
🏠 Self Collect di #seksyen7#shahalam. 📦 Poslaju ke seluruh Malaysia dan Luar Negara
.Utk order, whtsapp ke :
📲 019-3250267 (JRM-G006)
Follow dan Like :
.@aishahjrm
#teamshahalam
#teamayaananayla
#jrmshahalam

Bila Hari Raya...... makanan terhidang, sedap , enak dan lazat.... Tapi tak boleh makan sebab nak diet kena Control
Jangan risau sebab sebenar nya makan la apa sahaja dengan syarat sebelum tidur ambil la 🌸RDUSE🌸

Insyaallah esok nya akan ke toilet untuk membuang segala lemak dan makanan yg disimpan dalam perut

RDUSE akan
. 🌂membakar lemak lemak yg degil
. 🌂melancarkan proses penghadaman dan mencegah sembelit 🌂membuang toksin dalam badan
.
Jika berkenan, Jumpa Aishah di Seksyen 7 Shah Alam!
. .🚘 COD :
.

#Seksyen6
#Seksyen7
#Seksyen8
#Seksyen9
#Seksyen10
#Seksyen11
#Seksyen13
#Seksyen16
#Seksyen17
#Seksyen18
#Seksyen19
#Seksyen20
#Seksyen23
#Seksyen24
#cahayaalam
#desaalam
#alamimpian
. 🏠 Self Collect di #seksyen7#shahalam.
. 📦 Poslaju ke seluruh Malaysia dan Luar Negara
. .Utk order, whtsapp ke :
. 📲 019-3250267 (JRM-G006)
.

Follow dan Like :
. .@aishahjrm
.

#teamjrmshahalam
#teamayaananayla
#jrmshahalam

.
Allah akan redha dengan kita jika kita selalu menyenangkan hati ibu ayah☺️ 🌷Jadi hendak tak bawa sesuatu sebagai buah tangan bila balik kampung
.
Hakak suggest KURMA DHUHA

Kenapa kurma dhuha......
. 🌈merawat urat saraf dan sendi
. 🌈merawat dan mengurang kan sakit lutut terutama bila nak berterawih 🌈menghilang kan letih dan bada lebih bertenaga
.
Temui Aishah di Seksyen 7 Shah Alam!
. .🚘 COD :
.

#Seksyen6
#Seksyen7
#Seksyen8
#Seksyen9
#Seksyen10
#Seksyen11
#Seksyen13
#Seksyen16
#Seksyen17
#Seksyen18
#Seksyen19
#Seksyen20
#Seksyen23
#Seksyen24
#cahayaalam
#desaalam
#alamimpian
. 🏠 Self Collect di #seksyen7#shahalam.
. 📦 Poslaju ke seluruh Malaysia dan Luar Negara
. .Utk order, whtsapp ke :
. 📲 019-3250267 (JRM-G006)
.

Follow dan Like :
. .@aishahjrm
.

#teamjrmshahalam
#teamayaananayla
#jrmshahalam

#Repost @jrm.sc10_azwa with @get_repost
・・・
Kopi ratu
.
Minuman sesuai ketika berpantang
.
MenyegarkN tubuh badan
.
Meh hubungi sy
.
Kawasan cod area Shah Alam

#seksyen9
#seksyen10
#seksyen11
#seksyen12
#seksyen13
#seksyen14
Pos laju pun boleh

#setpantangjrm
#teamjrmshahalam

Meh lekaih .
Sape nk join utk pos hr nie
.
Cod pun kite wat tau
.
Area Shah Alam
.
#seksyen9
#seksyen10
#seksyen11
#seksyen12
#seksyen13
#seskyen14

#cantikluarcantikdalaman
#teamjrmshahalam

Kopi ratu
.
Minuman sesuai ketika berpantang
.
MenyegarkN tubuh badan
.
Meh hubungi sy
.
Kawasan cod area Shah Alam

#seksyen9
#seksyen10
#seksyen11
#seksyen12
#seksyen13
#seksyen14
Pos laju pun boleh

#setpantangjrm
#teamjrmshahalam

Minyak Naria Rosmasty
.
Minyak urut payudara
.
Memulihkan semula otot payudara
.
Berminat mencuba
.
Meh lekas hubungi sy

Kawasan cod area Shah Alam

#seksyen9
#seksyen10
#seksyen11
#seksyen12
#seksyen13
#seksyen14

Pengeposan pun boleh

.
.
LETIH MENCARI AGEN SAH JRM DI SEKSYEN 7 DAN ALAM IMPIAN?
.
.
Buat apa susah susah.. kejar je Kak Aishah akan memberikan servis terbaik dan readystock insha allah!
.
.
#Repost @jrm.sc7_aishah with @get_repost
・・・
Antara intipati Tazkirah oleh:
Dato' Dr Fatma El-Zahra

Peluang terakhir ramadhan itu adalah pd 10 malam terakhir.
📌Pd 10 mlm terakhir ini, banyakkan berjaga di sebelah malam. 📌Jika perlu, ambillah supplemen tambahan agar kita tetap sihat/cergas pd mlm2 itu nanti. 📌Bangun seawal pukul 2 pagi sehingga ke waktu subuh dgn solat, zikir dan mengaji al quran 🌸🌸oleh itu KOPI RATU Insyaallah boleh membantu anda..
🌈membekal kan tenaga
🌈senang bangun malam
🌈senang menjalani ibadat

Temui Aishah di Seksyen 7 Shah Alam!
.🚘 COD :
#Seksyen6
#Seksyen7
#Seksyen8
#Seksyen9
#Seksyen10
#Seksyen11
#Seksyen13
#Seksyen16
#Seksyen17
#Seksyen18
#Seksyen19
#Seksyen20
#Seksyen23
#Seksyen24
#cahayaalam
#desaalam.
🏠 Self Collect di #seksyen7#shahalam. 📦 Poslaju ke seluruh Malaysia dan Luar Negara
.Utk order, whtsapp ke :
📲 019-3250267 (JRM-G006)
Follow dan Like :
.@aishahjrm
#teamshahalam
#teamayaananayla
#jrmshahalam

Antara intipati Tazkirah oleh:
Dato' Dr Fatma El-Zahra

Peluang terakhir ramadhan itu adalah pd 10 malam terakhir.
📌Pd 10 mlm terakhir ini, banyakkan berjaga di sebelah malam. 📌Jika perlu, ambillah supplemen tambahan agar kita tetap sihat/cergas pd mlm2 itu nanti. 📌Bangun seawal pukul 2 pagi sehingga ke waktu subuh dgn solat, zikir dan mengaji al quran 🌸🌸oleh itu KOPI RATU Insyaallah boleh membantu anda..
🌈membekal kan tenaga
🌈senang bangun malam
🌈senang menjalani ibadat

Temui Aishah di Seksyen 7 Shah Alam!
.🚘 COD :
#Seksyen6
#Seksyen7
#Seksyen8
#Seksyen9
#Seksyen10
#Seksyen11
#Seksyen13
#Seksyen16
#Seksyen17
#Seksyen18
#Seksyen19
#Seksyen20
#Seksyen23
#Seksyen24
#cahayaalam
#desaalam.
🏠 Self Collect di #seksyen7#shahalam. 📦 Poslaju ke seluruh Malaysia dan Luar Negara
.Utk order, whtsapp ke :
📲 019-3250267 (JRM-G006)
Follow dan Like :
.@aishahjrm
#teamshahalam
#teamayaananayla
#jrmshahalam

WARGA SHAH ALAM, buzz @jrm.sc10_azwa !!
.
.
#Repost @jrm.sc10_azwa with @get_repost
・・・
Silky sunscreen
Bedak asas dgn kombinasi Herba
.
5 kotak ke kuala kubu bharu hr nie
.
Cod area Shah Alam .
#seksyen9
#seksyen10
#seksyen11
#seksyen12
#seksyen13
#seksyen14
.
Pos laju pun boleh

Silky sunscreen
Bedak asas dgn kombinasi Herba
.
5 kotak ke kuala kubu bharu hr nie
.
Cod area Shah Alam .
#seksyen9
#seksyen10
#seksyen11
#seksyen12
#seksyen13
#seksyen14
.
Pos laju pun boleh

Thank you Mommy! Jom segera booking stock balik raya nanti habis nangis nak cari makanan baby kat kampung. Boleh #rayasakan tanpa perlu risau baby boleh makan apa, lauk raya tak mesra baby tau 😁
.
Regrann from @zawanizainal - 🧤🧤🧤🧤🧤🧤🧤
Penghantaran #homemade #puree @babyeatsbyjustlixa di #tnb #seksyen11 #shahalam
Thank you Puan Fatin memilih #homemadebabyfood Bebj 😊 .
Mommy!! Moh cepat place order. Buat stok untuk raya.. #janganlambat tau! 😍
.
@zawanizainal #0133043638 #shahalam #seksyen7shahalam #bsp #putraheights #bspskypark #bsp21 .
.

Puan Sha 👱🏻‍♀️
@anakku_aisy_collection
#012.404.5753
#banting #morib #jenjarom #sijangkang #telokpanglimagarang .
.

Puan Hana 👱🏻‍♀️
@bebj_seremban
#012.273.4644
#seremban #kpjserembanspecialisthospital .
.

Puan Nisa 👱🏻‍♀️
@the.bambamshop
#017.664.8602
#senawang #nilai #seremban . - #regrann

iftar with youu . happy work together happy iftar together 💋💋 #foodjunction #seksyen11
#western food #ramadhan

🧤🧤🧤🧤🧤🧤🧤
Penghantaran #homemade #puree @babyeatsbyjustlixa di #tnb #seksyen11 #shahalam
Thank you Puan Fatin memilih #homemadebabyfood Bebj 😊 .
Mommy!! Moh cepat place order. Buat stok untuk raya.. #janganlambat tau! 😍
.
@zawanizainal #0133043638 #shahalam #seksyen7shahalam #bsp #putraheights #bspskypark #bsp21 .
.

Puan Sha 👱🏻‍♀️
@anakku_aisy_collection
#012.404.5753
#banting #morib #jenjarom #sijangkang #telokpanglimagarang .
.

Puan Hana 👱🏻‍♀️
@bebj_seremban
#012.273.4644
#seremban #kpjserembanspecialisthospital .
.

Puan Nisa 👱🏻‍♀️
@the.bambamshop
#017.664.8602
#senawang #nilai #seremban .

The chefs are ready for our first day event.. full house bookings.. tq warga Shah Alam..
#iftarramadhan #lamanseribusinesspark #sek13shahalam #seksyen11 #arabicfood

Seksyen 11, Shah Alam
※ 2.5 storey house
※ Corner lot
※ Land size: 4520sf
※ 5 bedrooms, 4 baths
※ Bumi lot | Leasehold
※ Renovated - built-in kitchen cabinet, built-in wardrobe, kitchen and entrance areas extended
.
※ Facing playground
※ Nearby attractions: Blue mosque, Wet World Shah Alam, Shah Alam lake garden, museum and more
.
※ Market value: RM1.5mil
※ Asking price: RM1,000,000

WA/Call iza 013-439 1341

#sayajualrumah #rumahuntukdijual #isellhomes #isellhouses #realestate #realestatenegotiator #property #propertyforsale #myrealestate #hartanahmalaysia #propertymalaysia #seksyen11 #shahalam #selangor #buyandsellwithiza #PenjodohHartanahAnda

Salam Ramadhan kepada semua, semoga Ramadhan ini dimeriahkan dengan ibadah. Eh dah nak berbuka puasa ni, tak nak ke rasa lincheekang sedap ni??
.
.
Stok dah habis, laku sangat! Next week tambah lagi stok #lincheekangsedap boleh COD #shahalam #seksyen7 #seksyen8 #seksyen9 #seksyen10 #saccmall #seksyen14 #seksyen11 #seksyen12 #seksyen13 .
.
sape nak roger je sis 010-214 2357.
.
.
#LCKbymakanfactory #LCKsedap #foodfactory #malaysiafoodie #cikang #sayajualLCK #sayajual

Most Popular Instagram Hashtags