[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sejenisbesokjelah

MOST RECENT

kiki.. org tu curi wifi kita la.. .
ye ke mimi? bukan kita ke pencuri wifi? .
.
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.
.
.
apa la kiki & mimi ni tenguk sampai begitu sekali. .
comel sangat pakai tudung bawal ikan siakap ni. mcm kanak2 sek.. .
.
sumber πŸ“· bambam
.
.
.
BEHIND THE SCENES
#pengantinmusimsalju
@sitinordiana #kasehLateefa
direction by @hadithomar

#Sitinordiana #alifsatar
#sejenisbesokjelah
#adamkay #kecamhudmikael #klikpengantinmusimsalju
#PMS #btsKPMS

Sementara Adam Putra takde ni, bolehlah Kaseh buat kan soft boiled egg untuk Hud.. Nanti Adam dah balik, jangan harap lah..πŸ˜… #pengantinmusimsalju
Regrann from @sejenis_besokjelah - udah2 la tu HUD.
pada asalnya yang hadir itu Cinta,
disebabkan cinta bertepuk sebelah tangan,
tanpa kau sedar kau tercabar dengan Adam,
akhirnya menjadi duri pada diri sendiri.
.
.
.
sedarlah HUD.. kau akan di kecam.. sebelum kau di kecam baik kau sedar yang Kaseh taknak dengan kau. dan jangan bersedih team #adamkay
ramai menanti, pilih sahaja mana yang Kau nak. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.

BEHIND THE SCENES
#pengantinmusimsalju
@sitinordiana #kasehLateefa
@adm.lee #hudmikael

#Sitinordiana #alifsatar
#sejenisbesokjelah
#adamkay #kecamhudmikael #klikpengantinmusimsalju
#PMS #btsKPMS - #regrann

Hud !! memang dia belum pernah rasa penumbuk sakti Adam Putra 😏
.
.
#kasehlateefa #sitinordiana #pengantinmusimsalju .
.
@Regrann from @sejenis_besokjelah - udah2 la tu HUD.
pada asalnya yang hadir itu Cinta,
disebabkan cinta bertepuk sebelah tangan,
tanpa kau sedar kau tercabar dengan Adam,
akhirnya menjadi duri pada diri sendiri.
.
.
.
sedarlah HUD.. kau akan di kecam.. sebelum kau di kecam baik kau sedar yang Kaseh taknak dengan kau. dan jangan bersedih team #adamkay
ramai menanti, pilih sahaja mana yang Kau nak. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.

BEHIND THE SCENES
#pengantinmusimsalju
@sitinordiana #kasehLateefa
@adm.lee #hudmikael

#Sitinordiana #alifsatar
#sejenisbesokjelah
#adamkay #kecamhudmikael #klikpengantinmusimsalju
#PMS #btsKPMS

udah2 la tu HUD.
pada asalnya yang hadir itu Cinta,
disebabkan cinta bertepuk sebelah tangan,
tanpa kau sedar kau tercabar dengan Adam,
akhirnya menjadi duri pada diri sendiri.
.
.
.
sedarlah HUD.. kau akan di kecam.. sebelum kau di kecam baik kau sedar yang Kaseh taknak dengan kau. dan jangan bersedih team #adamkay
ramai menanti, pilih sahaja mana yang Kau nak. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.

BEHIND THE SCENES
#pengantinmusimsalju
@sitinordiana #kasehLateefa
@adm.lee #hudmikael

#Sitinordiana #alifsatar
#sejenisbesokjelah
#adamkay #kecamhudmikael #klikpengantinmusimsalju
#PMS #btsKPMS

hahahahahaha.. bila baca caption .
alahai akk comel ni. sukanya menyakat orang.. .
nak tanya. Kaseh pecahkan telur guna bucu meja ke? ke dah pro lepas kak yumi ajar? .
.
#Repost from @sitinordiana β€’β€’β€’
Ok meh kakak ajar cara2 buat soft boiled egg k!! Jangan tido @adm.lee !! Kakak nak ajar ni 😝 #pengantinmusimsalju #hudmikael #kasehlateefa #sitinordiana
#sejenisbesokjelah

Regrann from @sejenis_besokjelah - Adam Putra...Kerana Mata itu, seorang gadis tekad hanya menerima lelaki pemilik mata itu sebagai pasangan hidupnya.
.
Kaseh Lateefah...Bahagiakah gadis brutal yang menjadi isteri olok-olok lelaki segak dan kaya?
.
Berjayakah Hud Mikael menagih cinta Kaseh Lateefa?
.
.
.
.
AKAN DATANG,
.
.
#PengantinMusimSalju
Lakonan:
@sitinordiana #kasehLateefa
@alifsatar #AdamPutra
@ninajuren #TengkuAlawiyah
@adm.lee #hudmikael
@norliaghani #tengkuMaryam
@jasmineashraff #aryanaPutri
@cikgeenzainal #kakyumi
direction by @hadithomar
Adaptasi novel tulisan @suriryana

#Sitinordiana #alifsatar
#sejenisbesokjelah
#adamkay #kecamhudmikael #klikpengantinmusimsalju
#PMS #btskpms - #regrann

Lawa gler la poster ni❀
#pengantinmusimsalju
Regrann from @sejenis_besokjelah - Adam Putra...Kerana Mata itu, seorang gadis tekad hanya menerima lelaki pemilik mata itu sebagai pasangan hidupnya.
.
Kaseh Lateefah...Bahagiakah gadis brutal yang menjadi isteri olok-olok lelaki segak dan kaya?
.
Berjayakah Hud Mikael menagih cinta Kaseh Lateefa?
.
.
.
.
AKAN DATANG,
.
.
#PengantinMusimSalju
Lakonan:
@sitinordiana #kasehLateefa
@alifsatar #AdamPutra
@ninajuren #TengkuAlawiyah
@adm.lee #hudmikael
@norliaghani #tengkuMaryam
@jasmineashraff #aryanaPutri
@cikgeenzainal #kakyumi
direction by @hadithomar
Adaptasi novel tulisan @suriryana

#Sitinordiana #alifsatar
#sejenisbesokjelah
#adamkay #kecamhudmikael #klikpengantinmusimsalju
#PMS #btskpms - #regrann

Adam Putra...Kerana Mata itu, seorang gadis tekad hanya menerima lelaki pemilik mata itu sebagai pasangan hidupnya.
.
Kaseh Lateefah...Bahagiakah gadis brutal yang menjadi isteri olok-olok lelaki segak dan kaya?
.
Berjayakah Hud Mikael menagih cinta Kaseh Lateefa?
.
.
.
.
AKAN DATANG,
.
.
#PengantinMusimSalju
Lakonan:
@sitinordiana #kasehLateefa
@alifsatar #AdamPutra
@ninajuren #TengkuAlawiyah
@adm.lee #hudmikael
@norliaghani #tengkuMaryam
@jasmineashraff #aryanaPutri
@cikgeenzainal #kakyumi
direction by @hadithomar
Adaptasi novel tulisan @suriryana

#Sitinordiana #alifsatar
#sejenisbesokjelah
#adamkay #kecamhudmikael #klikpengantinmusimsalju
#PMS #btskpms

Haha..lambat update ckit..agk kebizian lately ni..
Syok tgk team2 #kpms
#pengantinmusimsalju ni..mcm family je..sempoiii..
.
Repost @sejenis_besokjelah
#sitinordiana #lansolo #sinordiana #kasehlateefa #klikpengantinmusimsalju #pengantinmusimsalju #sejenisbesokjelah #btspms

Yuhuuuuu. Salam subuh korg, wpon belom subuh. Ahaks. Sementara menanti subuh meh nak pomot lagi cter hawt bakal adaptasi karya novelis tersohor @suriryana ❀️. Nyum nyum nyummmmmm
.
Meh. Meh. Meh order ngan kite. Sape yg masih mencari boleh wassap kite laju laju

READY STOKK
READY STOKK
READY STOKK

Meh wassap segera. Pengeposan segera jugeeeeeeee.
WHAT AP 0192381275
WHAT AP 0192381275
WHAT AP 0192381275
.
Repost from @sejenis_besokjelah @TopRankRepost #TopRankRepost soon
.
.
.
#pengantinmusimsalju
@sitinordiana #kasehLateefa
@alifsatar #AdamPutra
@ninajuren #TengkuAlawiyah
@adm.lee #hudmikail
@norliaghani #tengkuMaryam
@jasmineashraff #aryanaPutri
@cikgeenzainal #kakyumi
direction by @hadithomar
Adaptasi novel tulisan @suriryana

#Sitinordiana #alifsatar
#sejenisbesokjelah
#adamkay #kecamhudmikael #klikpengantinmusimsalju
#PMS #btsKPMS

❀
Regrann from @sejenis_besokjelah - kita jawab apa yg terlintas di fikiran... .
.
jenuh juga edit guna phone.
bru edit colour dan text..kebas dan kejung dah.. .
.
#Repost from @sitinordiana
β€’β€’β€’
Kalo tengok gambar ni, apa yg terlintas kat fikiran korang? πŸ€”#pengantinmusimsalju #kasehlateefa #sitinordiana
#sejenisbesokjelah - #regrann

Ada orang tanya kenapa suka sangat dekat #Sitinordiana?
.
yang boleh i ungkapkan.
hidup kita ni macam roda.
orang hanya nampak yang indah2 sahaja.
cekalnya hati kita sahaja yang tahu. .
bila kita ada masalah bagaimana kita hadapi untuk perbaiki.
dan setiap masalah tu mampu mematangkan diri dan lebih bijak mengatur langkah.
bukan semua orang di uji dengan dugaan, hanya insan terpilih sahaja. .
mungkin perjalanan dia ku pernah ikuti sejak zaman remajanya, dan serba sedikit banyak mengajar erti kehidupan pada diri I sendiri. .
.
kerana dia wanita hebat.
jika anda meminatinya dan mendorong anda ke arah kebaikkan,
maka minatilah la dia,
jika kearah keburukkan lebih baik
anda mencari kebaikkannya.
.
.
sumber πŸ“· kesayangan .
.
.
BEHIND THE SCENES
#pengantinmusimsalju
@sitinordiana #kasehLateefa
#Sitinordiana
#sejenisbesokjelah
#adamkay #kecamhudmikael #klikpengantinmusimsalju
#PMS #btskpms

senget benget.. πŸ˜‚ xpe kak.. terima kasih sebab berkorban demi menjayakan watak.
kami yg risau terlebih sebenarnya.. dah macam mak2 dah sebab kami syg sangat.. Lagi2 bila mereka share BTS tuan pengarah peluk alif gigil2. .
.
sumber πŸ“· kesayangan .
.
.
BEHIND THE SCENES
#pengantinmusimsalju
@sitinordiana #kasehLateefa
@alifsatar #adamputra
#Sitinordiana
#sejenisbesokjelah
#adamkay #kecamhudmikael #klikpengantinmusimsalju
#PMS #btskpms

sembur perfium je kot kenapa sampai tertido si adam lee ni. .
.
sumber πŸ“· kesayangan .
.
.
BEHIND THE SCENES
#pengantinmusimsalju
@sitinordiana #kasehLateefa
@adm.lee #hudmikael

#Sitinordiana
#sejenisbesokjelah
#adamkay #kecamhudmikael #klikpengantinmusimsalju
#PMS #btskpms

Regrann from @sejenis_besokjelah - kita jawab apa yg terlintas di fikiran... .
.
jenuh juga edit guna phone.
bru edit colour dan text..kebas dan kejung dah.. .
.
#Repost from @sitinordiana
β€’β€’β€’
Kalo tengok gambar ni, apa yg terlintas kat fikiran korang? πŸ€”#pengantinmusimsalju #kasehlateefa #sitinordiana
#sejenisbesokjelah - #regrann

kita jawab apa yg terlintas di fikiran... .
.
jenuh juga edit guna phone.
bru edit colour dan text..kebas dan kejung dah.. .
.
#Repost from @sitinordiana
β€’β€’β€’
Kalo tengok gambar ni, apa yg terlintas kat fikiran korang? πŸ€”#pengantinmusimsalju #kasehlateefa #sitinordiana
#sejenisbesokjelah

maaf la yo throwback sikit hari2 last team PMS dkt Sapporo.. hari tu sikit busy. so xsempat nak repost.. .
.
kak nana nak tukar manager baru?
kalau manager dia ada tu comfom abg anas ckp "ADA AKU KESAH? "
.
.
hahahaha abg anas x masuk dapur tapi dia dok pegang phone nak penuhkan schedule #Sitinordiana dan #lansolo..
meyakat lebih kak nana ni. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
@sitinordiana #sinordiana
#kasehLateefa #klikpengantinmusimsalju #pengantinmusimsalju #sejenisbesokjelah #btsPMS
@alanasosman

ok sbb beberapa hari busy x sempat nak repost.
kita throwback la mne yg kita x post lagi ky
.
.
@sitinordiana #kasehLateefa
@cikgeezainal #kakyumi
@adm.lee #hudmikael
#Sitinordiana #sejenisbesokjelah

hud Mikael please behave yourself.. you tak akan dapat kaseh ok.
.
.
please jangan buat muka comel
nanti kami serba salah nak #kecamhudmikael .
.
sumber πŸ“· @bambam_studios
.
.
.
BEHIND THE SCENES
#pengantinmusimsalju
@sitinordiana #kasehLateefa
@adm.lee #hudmikail
direction by @hadithomar
Adaptasi novel tulisan @suriryana

#Sitinordiana #alifsatar
#sejenisbesokjelah
#adamkay #kecamhudmikael #klikpengantinmusimsalju
#PMS #btsKPMS

Most Popular Instagram Hashtags