[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sejenisbesokjelah

84 posts

TOP POSTS

Hahahah.. gv ada vote ke k.nana?
Saja la tu nak megusik mic kan.. hahahahha
.
.
Ke ni kes hani jealous dgn ariana?
.
.
18.09.17 - komen dan gurauan k.nana & michael, kita semua support #teammarsha #diasemanishoney #afmegastar ok.. jgn disalah ertikan ky..
.
.
#diasemanishoney .
#sitinordiana
#sejenisbesokjelah

Bos owh bos...
Kalau jodoh tu xkan kemana - abg jeak
Ep.08
.
.
#cekelatsemanishoney
#diasemanishoney
#sejenisBesokjelah
#sitinordiana
@sulis513

Saja throwback .
.
Depa ni sweet.. Bukan dok gedik2 manja2..
Gurau2 pun sweet taw.
.
.tulah sebab xleh moveon
.
.
.
.
#cekelatsemanishoney
#diasemanishoney
#sejenisBesokjelah
#sitinordiana

Boleh tahan ego juga hani ni.
Jealous dengan bella pun acah2 Bahagia dgn adam, padahal dah putus tunang.
.
.
.
.
#cekelatsemanishoney
#diasemanishoney
#sejenisBesokjelah
#sitinordiana
C.c @sulis513

Resah kerinduan -acik spin
.
.
Biar aku biar diam membisu saja
Biar rindu biar diam begini lama
Akan kuleraikan segala kekusutan
Penantian satu penyiksaan
Malam ini aku sendiri
Menanti segunung harapan
Biarpun hanya berteman
Bulan di sebalik awan
Aku tetapkan setia
Bersama janji yang dibina
Mengapa engkau berubah
Kala cinta di penghujungnya
.
.
.
#sitinordiana
#benaksusu
#cekelatsemanishoney
#diasemanishoney
#sejenisBesokjelah
#sitinordiana

Kan terserah ke jealous dia bila ahnaf dok bebual dgn acah2 siam tu.. .
Ep 08.
.
.
.
.
#cekelatsemanishoney
#diasemanishoney
#sejenisBesokjelah
#sitinordiana
C.c @sulis513

Sensetif caption:
.
.
Q rasa hani ni tengah bendera merah la asik nk marah2 je.. .
.
.
.
.
#cekelatsemanishoney
#diasemanishoney
#sejenisBesokjelah
#sitinordiana
C.c @sulis513

MOST RECENT

"Helok2 sikit peragai" - #sitinordiana .
.
Suka bila k.nana selalu cakap
.
- "jaga bahasa ea" - ni biasa mr manager selalu kena
.
- "helok2 sikit perangai ea, behave2" - bila dia duduk dgn orang2 yg tingtong
.
.

#sitinordiana
#diasemanishoney
#CekelatSemanisHoney
#terusmencintairoadtoajl
#terusmencintai
#sejenisbesokjelah .
.
#Repost @azmira84 with @appreposter Asyik gelak jerrr tgk Diaorg ni.. Nana pun lei tahan melawakπŸ˜‚πŸ˜‚#sitinordiana #syedaliputeh #mamakputeh #khalisspin

"mana yg gelap2 tu ambik cahaya ligthing ehkk" - #sitinordiana .
.
Sempat tu membahan orang tu.
.
.
#sitinordiana
#diasemanishoney
#CekelatSemanisHoney
#sejenisbesokjelah
#terusmencintai
#terusmencintairoadtoajl
.
.
.

#Repost @azmira84 with @appreposter Sekali sekala Nana nak bahan rakan artis apa salahnya kan🀣🀣 "mana yg gelap2 tu ambik cahaya ligthing ehkk"πŸ˜‹ pastu dengar tk ada makcik ckp "amboiiii" hahahaha tu tandanya Nana punnnn eemmm pandai da berseloroh..😁😁#sitinordiana #terusmencintai

"Ehh salah... Aku da lupa lagu sendiri" - #sitinordiana .
.
Tengah nyanyi pun sempat buat lawak.
.
.
#sitinordiana
#diasemanishoney
#CekelatSemanisHoney
#terusmencintai
#sejenisbesokjelah
.
.
.#Repost @azmira84 with @appreposter Ehh salah... Aku da lupa lagu sendiri🀣. hahahah nana cute seh..#sitinordiana #palingcomel

@Regrann from @sejenis_besokjelah -
Amboi kak nana @sitinordiana
Promo lipstik snd smpai jatuh lipstick nye πŸ˜‚ Betul2 promo tu sampai nak jatuh barang
.
.
.
#terusmencintai
#sitinordiana
#sejenisbesokjelah .
.
.
#Repost @sitinordianasgfc with @appreposter Hi semua , kalau nak bertambah sweet , jangan lupa untuk mendapatkan @sndlipstick from @thesweetattic for Singaporeans tau! Mesti sweet macam kak Nana Kita . Hehehe cute je #sitinordiana Kita kannn πŸ˜πŸ˜˜πŸ’– #Repost @thesweetattic with @repostapp
・・・
Its mid of the week so hang on everyone..πŸ›πŸ›
Get your HONEYBEE & HONEYLATTE & HONEYBERRY now from @thesweetattic ( appointed Singapore πŸ‡ΈπŸ‡¬ sole distributor stockist for @sndlipstick by @sitinordiana )

Authenticity 100% Assured πŸ’―

Benefits HONEYBEE & HONEYLATTE & HONEYBERRY πŸ’‹πŸ’‹ -
πŸ’„ Contains collagen
-
πŸ’„ Soft texture
-
πŸ’„ Moisturising
-
πŸ’„ Wudhu friendly
-
πŸ’„ Long-lasting effect up till 12 hours
-
πŸ’„ Light fragrance
-
πŸ’„ Chemical-free
-
Shop with confidence @thesweetattic
-
Get these beauties NOW!!! Follow & DM @thesweetattic on Instagram or Whatsapp your orders at 9757 6539 now. πŸ“žπŸ“ž
Thank you 🌹🌹🌹
-
#sitinordiana
#thesweetattic
#sndlipstick
#sndlipsticksg
#sndlipsticksingapore
#sndlipstik
#lipstickbysnd
#snd #new
#honeybee
#honeylatte
#lipmatte
#terusmencintai - #regrann

Betul2 promo tu sampai nak jatuh barang
.
.
.
#terusmencintai
#sitinordiana
#sejenisbesokjelah .
.
.
#Repost @sitinordianasgfc with @appreposter Hi semua , kalau nak bertambah sweet , jangan lupa untuk mendapatkan @sndlipstick from @thesweetattic for Singaporeans tau! Mesti sweet macam kak Nana Kita . Hehehe cute je #sitinordiana Kita kannn πŸ˜πŸ˜˜πŸ’– #Repost @thesweetattic with @repostapp
・・・
Its mid of the week so hang on everyone..πŸ›πŸ›
Get your HONEYBEE & HONEYLATTE & HONEYBERRY now from @thesweetattic ( appointed Singapore πŸ‡ΈπŸ‡¬ sole distributor stockist for @sndlipstick by @sitinordiana )

Authenticity 100% Assured πŸ’―

Benefits HONEYBEE & HONEYLATTE & HONEYBERRY πŸ’‹πŸ’‹ -
πŸ’„ Contains collagen
-
πŸ’„ Soft texture
-
πŸ’„ Moisturising
-
πŸ’„ Wudhu friendly
-
πŸ’„ Long-lasting effect up till 12 hours
-
πŸ’„ Light fragrance
-
πŸ’„ Chemical-free
-
Shop with confidence @thesweetattic
-
Get these beauties NOW!!! Follow & DM @thesweetattic on Instagram or Whatsapp your orders at 9757 6539 now. πŸ“žπŸ“ž
Thank you 🌹🌹🌹
-
#sitinordiana
#thesweetattic
#sndlipstick
#sndlipsticksg
#sndlipsticksingapore
#sndlipstik
#lipstickbysnd
#snd #new
#honeybee
#honeylatte
#lipmatte
#terusmencintai

Serius nak cakap.. lawak gila la k. @sitinordiana ni.
.
.
Terlalu busy la tu sampai emma gemok baru perasan, rupanya.. pregnant ....
.
.
Mama nak jadi nenek πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#sitinordiana
#diasemanishoney
#CekelatSemanisHoney
#terusmencintai
#sejenisbesokjelah

Scene favorit saya ... eps.8 ...terima kasih @sejenis_besokjelah 😍😍#Repost from @sejenis_besokjelah with @regram.app ... Ego or jual mahal?
.
.
Kadang2 perlu ada supaya cinta kita tidak dipijak2 dan tidak dihargai.
Ep.08
.
.
.
.
.
#cekelatsemanishoney
#diasemanishoney
#sejenisBesokjelah
#sitinordiana
C.c @sulis513

To my lovely @sitinordiana ( @alanasosman. @aidaglam2 , @sitinordianafc )
Please take note...
.
.
Untuk menghiburkan dan buat peminat happy. Tapi keselamatan diri kena jaga juga. Sentiasa berhati2..
Rasa dah kali ke 2 ayda jebat ni jatuh. Hari tu jatuh kejang kaki sebab penat sangat. Nasib baik ada hero reza dia.. .
.
#artispunmanusiabiasa
#sitinordiana
#diasemanishoney
#CekelatSemanisHoney
#terusmencintai
#sejenisbesokjelah

Alhamdulillah #terusmencintai carta ke 3.. tinggal berapa minggu untuk layak ke semi final AJL.. .
.
Next week jangan lupa undi untuk pastikan lagu kesayangan masuk ajl.. πŸ˜—πŸ˜˜πŸ˜..
.
.
@sitinordiana
#sitinordiana
#terusmencintai
#diasemanishoney
#CekelatSemanisHoney
#sejenisbesokjelah

Saja throwback .
.
Depa ni sweet.. Bukan dok gedik2 manja2..
Gurau2 pun sweet taw.
.
.tulah sebab xleh moveon
.
.
.
.
#cekelatsemanishoney
#diasemanishoney
#sejenisBesokjelah
#sitinordiana

Sayang? Semua orang kita sayang..
.
.
Tapi cinta?
.
.
Lagi2 orang yang kita cinta tu dah go dalam hidup kita, bila dia dtg balik.. memang macam2 rasa,
.
.
Tapi keadaan yang memaksa untuk kata tidak, padahal hati.. menangis kat bucu katil.
.
.
Throwback je ni ep5
.
. .
#cekelatsemanishoney
#diasemanishoney
#sejenisBesokjelah
#sitinordiana
#seribusetia

Hahahah.. gv ada vote ke k.nana?
Saja la tu nak megusik mic kan.. hahahahha
.
.
Ke ni kes hani jealous dgn ariana?
.
.
18.09.17 - komen dan gurauan k.nana & michael, kita semua support #teammarsha #diasemanishoney #afmegastar ok.. jgn disalah ertikan ky..
.
.
#diasemanishoney .
#sitinordiana
#sejenisbesokjelah

@Regrann from @sejenis_besokjelah - #Repost @ayuniaznah with @appreposter Jgn lupa #Kontikarat akan start 22 Sept ye guys. Ni talkshow yg Nana nyanyi 4 lagu haritu. Tak sure lagi ep Nana brpe hb. Kita tunggu je promo nti 😊
Source : astro gempak @sitinordiana #sitinordiana
. .
.
#cekelatsemanishoney
#diasemanishoney
#sejenisBesokjelah
#sitinordiana
#sitinordianafc - #regrann

Ego or jual mahal?
.
.
Kadang2 perlu ada supaya cinta kita tidak dipijak2 dan tidak dihargai.
Ep.08
.
.
.
.
.
#cekelatsemanishoney
#diasemanishoney
#sejenisBesokjelah
#sitinordiana
C.c @sulis513

Most Popular Instagram Hashtags