[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sejadahraudhah

208 posts

TOP POSTS

Dia beli brg dgn kita..4 sejadah raudhah standard,4 attar raudhah....pastu dia pula bg kita hadiah😅masyaAllah..br 24thn naaa adik ni..#kedaikakyusriyadh #sejadahraudhah #trustedpersonalshoppermalaysia

Pengubat rindu💝💝
#sejadahRaudhah
#sejadahAlharam

Assalamualaikum semua,kepada sesiapa yg berminat nk order perfume rawda dgn sejadah rawda standard size boleh wasap sy ye +601115380897 sementara space dlm bag masih muat.hehehe perfume tu bau sama mcm dlm raudah wangi gilerrrr🌹🌹🌹#sejadahraudhah #madinah

Assalamualaikum. Morning semua😊😊😊 #sejadahpremium #sejadahraudhah

❤️Sejadah raudah LIMITED EDITION
size: +-70cmx +-120cm
Tebal:+- 10mm
Berat:3-4kg
Rekaan: gerbang masjid,rambu lebih panjang dan tebal
Dalam satu set ini ada 2 sejadah,merah dan hijau. ❤️Sejadah raudah STANDARD
size: +-70cmx +-120cm
Tebal:+- 5mm
Berat:+-1kg
Dalam satu set ini ada 2 sejadah,merah dan hijau Ini details sejadah raudhah ya.ada 2 jenis.kalau nk yg tebal carpet,amik yg limited edition punya.sy akan balik malaysia x lama lagi..
Stok akan dipos pd 14&15 jun kalau nk bgtau ya.
Terima kasih...#kedaikakyusriyadh #bazaarpaknil #bazarpaknil #sejadahempuk #sejadahraudhah

Kalau org tanya mcm mana rupa carpet hijau dkt raudhah tu.. macam ni la... yg ni boleh beli dr kedai souvenir dkt sana.. satu set dgn carpet warna merah lebih kurang dlm SR260.. tak boleh beli asing #sejadahraudhah

Stok semakin surut
Siapa yang nak, boleh trus msg ye 😘

Harga masih promosi.. #sejadahraudhah #sejadahnaelofar #sejadaheksklusif #sejadahpromosi #sejadahamadinamadepromosi

MOST RECENT

Berurusan di Kargo petang tadi. Stok baru sejadah sudah sampai dari Madinah.. Alhamdulillah #sejadah #sejadahraudhah #sejadahmadinah #malaysia #ibadah #dakwah

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Alhamdulillah.... THE BEAUTIFUL ---------SEJADAH MEKKAH & MADINAH------- ARE BACK😍😍😍 With The Great response We Bring in the
New Stocks.. THESE ARE GREAT GIFT To give your Love Ones... We Do have Engagement Set Too.. Premium Padded ( 2 pcs in a set)
MEKKAH & MADINAH SEJADAH Per set $200

Normal (2 pcs in a set)
MADINAH Per set $100 Bukan senang nak dapat. Made in Madinah😍 Raudhah dan Masjid Nabawi.
Kenapa Mahal?
Istimewanya sejadah ini kerana : •Dibuat sendiri di Madinah Al-Munawwarah!
•Jahitannya kemas. •Lapisannya tebal. •Buatan daripada bahan berkualiti. •Corak yang serupa dengan karpet Raudhah dan Masjid Nabawi.
Saiznya : 125 cm x 65 cm ( Saiz Sejadah yang standard)
#sejadahmasjidnabawi
#sejadahraudhah
#sejadahmadinah ❤❤❤ABDAT BOUTIQUE ❤❤❤❤
430 Upper Changi Road
#01-100 EAST VILLAGE Singapore 487048.
Operating hours:
Tues - Sunday:- 11am till 10.30pm
Monday Close 👉East Village is a shopping mall at Simpang Bedok.

By Car: park at East Village basement carpark (cashcard) or URA Open carpark (cashcard). By Bus: no. 2, 9, 10, 48 & 531.

By Train: Tanah Merah MRT.
We look forward to serve you better.
Thanks & Regards,
Ferry Abdat (h/p: 98183537)

#sejadahmadinah
#sejadahmekkah #abdatboutique
#engagementset
#giftset
#beautiful #original #muslimgiftset

#sejadahmadinahsg
#sejadahmekkahsg
#engagementsetsg
#giftsetsg
#beautiful #original #muslimgiftset #sg

Inilah Hamparan permaidani yang sebenar.. yang dijadikan ruang solat di Masjid Al-Nabawi..
.
Gambar ini diambil ketika Sis ingin menunaikan ibadah di Raudhah..Alhamdulillah kurang jemaah ketika itu,memberi peluang Sis beribadah dengan selesa..😊😍
.
Hamparan Merah adalah pemisah untuk berada di kawasan Raudhah yang berwarna Hijau..
.
Sungguh tenang ketika berada di sini, lalu Sis abadikan kenangan terindah ini dengan membeli sejadah AL-Rawda yang berada di pintu utama keluar Masjid Al-Nabawi.. Semoga ibadah Sis lebih khusyuk..
.
Atas dasar ingin membantu ramai lagi yang berada di luar sana untuk memiliki sejadah eksklusif ini, Sis tawarkan perkhidmatan pre-order bagi setiap kali lawatan Sis ke Madinah, Saudi Arabia..
.
Ready stock ada 3set jer lagi setakat ini, siapa cepat dia dapat...!!
Hajooomm..WhatsApp laju-laju ke +6016 344 8436
.
#sejadahalrawda #sejadahalrawda #alrawda #sejadahcharity #sejadahmekah #sejadahraudha #sejadahraudhah #raudah #sejadahhadiah #sejadahhantaran #sejadahhaji #untukibubapa #untukanak2 #sumbangan #sayanampaksayajualmurah #sayainginbantu #sayanakmelihatoranglainturutbahagia

1 set al Mukarramah atau 1set Munawwarah? #sejadahraudhah #sejadahmurah #sejadah #munawwarah #mukarramah #alrawda

Sejadah Raudhah Limited Edition. DM or WA for order #sejadahpremium #sejadahraudhah #sejadahmunawwarah #madinah #alrawda

Alhamdulillah stok Premium dah habis. Tapi kalau ada yang ingin pre@rder boleh DM atau WA ye. #sejadahpremium #sejadahraudhah #sejadahmunawwarah

Set Premium Sejadah Mukarramah dan Sejadah Munawwarah. Mana satu pilihan? #sejadahmunawwarah #sejadahraudhah #malaysia #madeinsaudiarabia

Alhamdulillah😍 Happy to meet you ladies. Tqsm Linda 😘#sejadahmunawwarah #sejadahpremium #sejadahraudhah #alrawda

SOLD!! Thank you for your support❤️#sejadahpremium #sejadahstandard #sejadahraudhah #alrawda @alrawdaco

Most Popular Instagram Hashtags