#sejadahraudhah

161 posts

TOP POSTS

Dia beli brg dgn kita..4 sejadah raudhah standard,4 attar raudhah....pastu dia pula bg kita hadiah😅masyaAllah..br 24thn naaa adik ni..#kedaikakyusriyadh #sejadahraudhah #trustedpersonalshoppermalaysia

Pengubat rindu💝💝
#sejadahRaudhah
#sejadahAlharam

Assalamualaikum. Morning semua😊😊😊 #sejadahpremium #sejadahraudhah

Assalamualaikum semua,kepada sesiapa yg berminat nk order perfume rawda dgn sejadah rawda standard size boleh wasap sy ye +601115380897 sementara space dlm bag masih muat.hehehe perfume tu bau sama mcm dlm raudah wangi gilerrrr🌹🌹🌹#sejadahraudhah #madinah

Stok semakin surut
Siapa yang nak, boleh trus msg ye 😘

Harga masih promosi.. #sejadahraudhah #sejadahnaelofar #sejadaheksklusif #sejadahpromosi #sejadahamadinamadepromosi

Kalau org tanya mcm mana rupa carpet hijau dkt raudhah tu.. macam ni la... yg ni boleh beli dr kedai souvenir dkt sana.. satu set dgn carpet warna merah lebih kurang dlm SR260.. tak boleh beli asing #sejadahraudhah

❤️Sejadah raudah LIMITED EDITION
size: +-70cmx +-120cm
Tebal:+- 10mm
Berat:3-4kg
Rekaan: gerbang masjid,rambu lebih panjang dan tebal
Dalam satu set ini ada 2 sejadah,merah dan hijau. ❤️Sejadah raudah STANDARD
size: +-70cmx +-120cm
Tebal:+- 5mm
Berat:+-1kg
Dalam satu set ini ada 2 sejadah,merah dan hijau Ini details sejadah raudhah ya.ada 2 jenis.kalau nk yg tebal carpet,amik yg limited edition punya.sy akan balik malaysia x lama lagi..
Stok akan dipos pd 14&15 jun kalau nk bgtau ya.
Terima kasih...#kedaikakyusriyadh #bazaarpaknil #bazarpaknil #sejadahempuk #sejadahraudhah

SEJADAH AL-RAWDA

Berkonsepkan karpet masjid nabawi dan Raudhah, hanya dihasilkan di kilang Madinah alMunawwarah.
Penghasilan pertama kali dan tak pernah dikeluarkan oleh mana2 negara atau kilang. Alhamdulillah konsep ini menjadi sambutan ramai. Turut menjadi ubat buat yg merindui tanah suci ini.
#sejadahrawda #sejadahalrawda #sejadahmadinah #sejadahraudhah #sejadah #sejadahmurah #sejadahborong #sejadahhantaran #sejadahmekah #sejadahtebal #sejadahunik #sejadahharamain #sejadahmalaysia #sejadahsulam

MOST RECENT

Delivering sejadah to our customer...
Open for pre-order... Whatsapp (6)019-4707406
#satisfactionguaranteed #sejadahtebal #sejadahraudhah

Open for pre-order sejadah raudhah...
Small RM300
Big RM600

Whatsapp +(6)019-4707406
#sejadahraudhah #sejadahtebal

Personal delivery to Pn Suzilawati and En Nazlin at Putrajaya, a set of AlRawda Premium. Thank you for your support 👍😄 #sejadahraudhah #sejadahalrawda #alrawda #galerikopiahputih

Pn Norulhuda, owner of Galeri Kopiah Putih with Pn Siti Harlina, proud owner of Sejadah Raudhah.
#sejadahraudhah #sejadahrawda #galerikopiahputih

One happy customer... bought 1 set AlMukarrama premium, 1 set alRawda premium and 3 sets alRawda standard. Syukran jaziilan wa marhaban bikuma 😄

#sejadahrawda #sejadahraudhah #galerikopiahputih

One alMukarrama in many alRawda❤❤❤ #sejadahraudhah #sejadahrawda #galerikopiahputih

New stock already arrived here in Malaysia! Made in Madinah alMunawwarah. Available in Premium (Limited Edition) and Standard version.

#sejadahraudhah #sejadahrawda #masjidilharam #masjidnabawi #galerikopiahputih

full house in kluang rail coffea..sapa2 di kluang kr batu pahat nak cod sejadah raudhah Limited Edition,kita ada stok ya..kalau nk kat KL next week bole..LIMITED EDITION SJ YG ADA..yg standard da hbs,new stock coming..nnt da sampai sy bgtau ya.#kedaikakyusriyadh #kakyusriyadhpembekalbaranganarabsaudi #sejadahraudha #sejadahraudhah #sejadahraudhahreadystok #bazarpaknil #bazaronline

Depan rumah in law..balik kluang lagi..alhamdulillah..sat lagi nk cod sejadah raudhah di maybank kluang..#kedaikakyusriyadh#sejadahraudhah

MasyaAllah alhamdulillah..kepuasan hati si penerima,pembeli dr kedai kak yus riyadh..terima kasih banyak2 sy ucap kan..cepat2 dapatkan sejadah raudhah dr kami ya..#kedaikakyusriyadh #kakyusriyadhpembekalbaranganarabsaudi #sejadahraudhah #umrah #madinah #hadiahbermakna #terimakasih

Cuaca panas di Madinah sekarang nih.. Buat jemaah-jemaah yang ada di sini..perbanyakkanlah minum air masak banyak-banyak, jaga kesihatan di sini..
.
Di sinilah tempat Sis membeli sejadah Al-Rawda Special Edition,normal edition dan sejadah Al-Mukarama.. kedainya yang berada di depan kiri dan kanan pintu Masjid Al-Nabawi..
.
Boleh masuk order bagi yang sesiapa nak kirim beli sejadah yer.. Yang dah kirim tu, postage akan dibut pada 8hb.. .
.
WhatsApp atau DM ke +6016 344 8436
.
#sejadah #sejadahmurah #sejadahcharity #sejadahmekah #sejadahalrawda #alrawda #sejadahuntuksolat #sejadahuntukibubapa #sejadahhadiah #sejadahhantaran #sejadahraudhah #raudah #sayanampaksayajualmurah #sayainginbantu #sayanakmelihatoranglainturutbahagia

Ehsan video dari kenalan Sis, beginilah keadaan ruang di Raudhah yang penuh sesak, bahagian jemaah wanita selalunya berasak-asak.. Walaupun berebut-rebut,tetapi selalunya dapat bersolat dengan sempurna,pabila nak beribadah..pasti ada ruang untuk kita..InsyaAllah..
.
Haaa..bagi yang belum dapat sejadah Al-Rawda lagi,masih boleh kirim beli dengan Sis yer..
.
Fisabillillahh..semoga apa yang kita usahakan hari ini..akan sentiasa mendapat barakah.. Aamiinn..
.
WhatsApp atau DM ke +06016 344 8436.
.
#sejadah #sejadahmurah #sejadahalrawda #sejadahcharity #sejadahhadiah #sejadahhantaran #sejadahhaji #sejadahumrah #sejadahuntuksolat #sejadahmekah #alrawda #sejadahraudhah #raudhah #madinahalmunawwarah #masjidnabawi #sayanampaksayajualmurah #sayanakorangmampumiliki #sayanakmelihatoranglainturutbahagia #ertikebahagiaansaya

Tok lah product terkini kak dayang...lum sampey setahun sejadah bisness kak dayang tok....nang serba bolehlah kak dayang jait sejadah Raudhah nang baruk siap..Alhamdulillah pakey Tetamu Allah...sejadah putih saiz 12" × 18" sesuai pakey gift insan2 tersayang...siapa berminat boleh watups or pm kak dayang ok... #kelengkapanhajidanumrah
#sejadahputih
#sejadahraudhah
#sejadahputihkakdayang

Kalau org tanya mcm mana rupa carpet hijau dkt raudhah tu.. macam ni la... yg ni boleh beli dr kedai souvenir dkt sana.. satu set dgn carpet warna merah lebih kurang dlm SR260.. tak boleh beli asing #sejadahraudhah

Alhamdulillah..yg dipost semalam..da dpt..lega sy,bukan brg murah2 di post,sy risau sgt,bila customer bgtau da dpt,lega sgt2..alhamdulillah..terima kasih byk2..moga terubat rindu pd masjidil nabawi...#kedaikakyusriyadh #kakyusriyadhpembekalbaranganarabsaudi #sejadahraudhah #trustedpersonalshoppermalaysia #hadiahanniversary #hadiahbermakna #hantaran #jomsinggah #bazaarpaknil #moodrepublik

Delivery sejadah raudhah di Menara TM..4 set terus beli..alhamdulillah..jangan lupa kalau nk dpt kan barangan dr arab saudi,ingat Kedai Kak Yus Riyadh ya..moga puas hati dgn servis kami..amin..#kedaikakyusriyadh #kakyusriyadhpembekalbaranganarabsaudi #mogamurahrezeki #sejadahraudhah #madinah #hantaran #hadiahbermakna #hadiahanniversary #jomsinggah #bazarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags