#sehatisejiwa

MOST RECENT

Sore2 begini,... segeeeeer,... ditemani segelas sirup BELIMBING WULUH,..
yg bnyk sekali khasiatnya,.. 1. Menjaga stamina
2. Menurunkan Darah Tinggi
3. Kolesterol
4. Melancarkan BAB
5. Menghancurkan lemak
6. Mengecilkan perut
7. Sariawan
8. Dll msh bnyk lagi,..
Yg ingin rasakan kesegerannya hub.Wa 083807816210

#belimbingbesi #belimbingsayur #bugar #diet #fit #kulitsehat #herbal #sehatitupilihan #sehatitupenting #sehattanpaobat #sehat #belimbing #sehatalami #belimbingwuluh #sehatselalu #dietsehat #sehatcantik #sehatisejiwa #sehatituaset #hidupsehat #sehatbugar #sehatslalu

Malaysia vs Japan
AFC U16
#sehatisejiwa
#afcu16

Perlawanan Malaysia vs Jepun ditangguh sehingga jam 5:30 petang kerana perlawanan Thailand Vs Tajikistan ditunda kerana hujan lebat di Stadium UM. Untuk makluman, perlawanan akhir peringkat kumpulan harus dijalankan serentak bagi menggelakkan pengaturan game.
.
.
. .
🇲🇾💥🏆⚽🐯
Caption ditaja oleh @jersi_bos

Mencari jersi team dn tshirt event ??
✔Nak harga murah dan servis tiptop ?
✔Mahukan kualiti jersi yg terbaik ?
✔Mencari printing jersi terkemas ?

Daptkan segera di @jersi_bos
#tanahtumpahnyadarahku #Harimaumalaya #Ultrasmalaya #nadibola #thisIsMalaysia #IniMalaysiajanganMain #Malaysia #ayuhmalaysiaku #HarimauMalaya #Malaysia #MalaysiaBoleh #ThisIsMalaysia #IniMalaysiajanganMain #UltrasMalaya #bangkitbersama #harimaumalayatv #TunjukBelang #sehatisejiwa #stadiumbukitjalil #ShahAlamStadium #welcometoMalaysia #Bismillah #kitajuara #AkuturunStadium #tifoarena #kitasamahero #ayuhmalaysiaku🇲🇾

Kesebelasan utama Malaysia U16 Vs Jepun U16. Doakan kejayaan diorang dan semoga semuanya dipermudahkan. 🐯
.
.
. .
🇲🇾💥🏆⚽🐯
Caption ditaja oleh @jersi_bos

Mencari jersi team dn tshirt event ??
✔Nak harga murah dan servis tiptop ?
✔Mahukan kualiti jersi yg terbaik ?
✔Mencari printing jersi terkemas ?

Daptkan segera di @jersi_bos
#tanahtumpahnyadarahku #Harimaumalaya #Ultrasmalaya #nadibola #thisIsMalaysia #IniMalaysiajanganMain #Malaysia #ayuhmalaysiaku #HarimauMalaya #Malaysia #MalaysiaBoleh #ThisIsMalaysia #IniMalaysiajanganMain #UltrasMalaya #bangkitbersama #harimaumalayatv #TunjukBelang #sehatisejiwa #stadiumbukitjalil #ShahAlamStadium #welcometoMalaysia #Bismillah #kitajuara #AkuturunStadium #tifoarena #kitasamahero #ayuhmalaysiaku🇲🇾

Permasalahan gizi tidak hanya akan mengganggu perkembangan fisik dan mengancam kesehatan anak, namun juga dapat menyebabkan kemiskinan. Pertumbuhan otak anak yang kurang gizi tidak akan optimal sehingga akan berpengaruh pada kecerdasannya di masa depan. .
.
#parentingwin #parenting #anakindonesia #infosehat #keluargasehatalami #attachmentparenting #sehatisejiwa #anaksoleh #anaksehatindonesia #ayahanak #bahagiaitusederhana #ayahbunda #anaksehat💪 #keluargasehat #keluargasakinah #anak #orangtuahebat #anaksehat #ayahkupahlawanku #bayisehat #anaklucu #kuisberhadiah #kuisinstagram #infographic #indonesiasehat

Makan sayuran hijau

Sayuran hijau dan berdaun kaya akan vitamin yang membantu Anda menjaga diet seimbang dan mendukung sistem kekebalan tubuh yang sehat.

Menurut sebuah peercobaan yang dilakukan pada tikus, makan sayuran criciferous, seperti brokoli, kembang kol, dan kol, dapat membantu mengirimkan sinyal kimia ke tubuh yang meningkatkan protein pada permukaan sel yang diperlukan untuk membuat kerja sistem kekebalan tubuh lebih optimal.

Dalam penelitian ini, tikus sehat yang tidak makan sayuran hijau mengalami penurunan potein permukaan sel sebesar 70-80 persen.

#sayuran #sehatalami #sehatisejiwa #sehatcantik #sehatselalu #sayuransegar #sayuranhijau #sehat #makanansehat #sayuranorganik #hidroponik #sayuransehat #dietsehat #sayuranorganic #urbanfarming

Misi Malaysia ke Piala Dunia belum berakhir ,kita ada 90 minit lagi penentu nasib kita. - Lim Teong Kim-
.
.
Cc : @harimaumalayatv_
🇲🇾💥🏆⚽🐯
Caption ditaja oleh @kasutkudotmy

Mencari kasut dn barangan casual??
✔Nak harga murah dan servis tiptop ?
✔Mahukan kualiti terbaik?
✔Postage percuma

Daptkan segera di @kasutkudotmy
#tanahtumpahnyadarahku #Harimaumalaya #Ultrasmalaya #nadibola #thisIsMalaysia #IniMalaysiajanganMain #Malaysia #ayuhmalaysiaku #HarimauMalaya #Malaysia #MalaysiaBoleh #ThisIsMalaysia #IniMalaysiajanganMain #UltrasMalaya #bangkitbersama #harimaumalayatv #TunjukBelang #sehatisejiwa #stadiumbukitjalil #ShahAlamStadium #welcometoMalaysia #Bismillah #kitajuara #AkuturunStadium #tifoarena #kitasamahero #ayuhmalaysiaku🇲🇾 #malayantigerfans

Misi Malaysia ke Piala Dunia belum berakhir ,kita ada 90 minit lagi penentu nasib kita. - Lim Teong Kim -
.
.
. .
🇲🇾💥🏆⚽🐯
Caption ditaja oleh @jersi_bos

Mencari jersi team dn tshirt event ??
✔Nak harga murah dan servis tiptop ?
✔Mahukan kualiti jersi yg terbaik ?
✔Mencari printing jersi terkemas ?

Daptkan segera di @jersi_bos
#tanahtumpahnyadarahku #Harimaumalaya #Ultrasmalaya #nadibola #thisIsMalaysia #IniMalaysiajanganMain #Malaysia #ayuhmalaysiaku #HarimauMalaya #Malaysia #MalaysiaBoleh #ThisIsMalaysia #IniMalaysiajanganMain #UltrasMalaya #bangkitbersama #harimaumalayatv #TunjukBelang #sehatisejiwa #stadiumbukitjalil #ShahAlamStadium #welcometoMalaysia #Bismillah #kitajuara #AkuturunStadium #tifoarena #kitasamahero #ayuhmalaysiaku🇲🇾

💝 CONTACT 💝
➡ INBOX LANGSUNG atau
➡ SMS / LINE / WA : 0857.921.03.111 (wa u/ respon cepat) 👌 http://ceksini.info/wa/085792103111 👈 klik langsung ke wa 👍
➡ Pin BB : CS1BOYKE klik langsung ke bbm 👉 www.pin.bbm.com/e3908ce5
➡ Email : cs1solusiboyke@gmail.com😍 ingin harga PROMO diskon khusus FREE ONGKIR ?
SHARE/ Bagikan informasi ini ya.. 💌 .
.

#sehat #sehatalami #sehatselalu #makanansehat #dietsehat #sehatcantik #sehatisejiwa #pagi #selamatpagi #hidupsehat #sehatbugar #pagi2 #quotes #morning #pagii #assalamualaikum #sehatitupenting #love #family #bahagia
.
.
🙋 jangan lupa tag / mention yg lain, semoga bermanfaat..

Pengalaman yg tdk akn dilupakan..trima kasih abg2 Otai semua..kwn2..sebab telah ada di saat2 susah #demaksyline #kamitaklajutapikamibergaya #sehatisejiwa #kitaridertiadabeza

AIRMAX 270 SUPREME
ALL BLACK

RM110(SM)/120(SS)

Men size
41-45
*ketat up 1 saiz
Cth 40 up 41

www.wasap.my/601155778634

p/s - @leo.futsal.store untuk mendapatkan kasut futsal original dari thailand

#nikemurah #suprememurah #nikemurah #nikeairmax270murah #barangbaik #utem #um #uiam #uitm #ums #ums #upm #uthm #uia #unikl #unimas #unisza #umt #umk #uniten #klmuc #politeknik #kktm #ikbn #ipt #ipta #ipts #malaysiabaru #malaysialama #sehatisejiwa #ininegarakita #cun²

Anak belajar dari mengamati. Apa yang anak lihat akan anak coba lakukan. Begitu juga ketika apa yang anak lihat itu baik, maka anak pun cenderung menirunya. Tv dan internet menjadi hal yang kita lihat setiap hari, dan bagi anak-anak juga sudah menjadi hal yang lumrah mereka lihat. .
.
#parentingwin #parenting #anakindonesia #infosehat #keluargasehatalami #attachmentparenting #sehatisejiwa #anaksoleh #anaksehatindonesia #ayahanak #bahagiaitusederhana #ayahbunda #anaksehat💪 #keluargasehat #keluargasakinah #anak #orangtuahebat #anaksehat #ayahkupahlawanku #bayisehat #anaklucu #tayangananak

M.A.T.C.H.D.A.Y Perlawanan hidup mati dan WAJIB MENANG !
Good luck Malaysia U16
.
.
.
ultras Garuda away days malaysia🔥
.
–––––––––––––—–——
Follow for more👉 @supporter_indomalay 👈
–––––––––––––––—–——
Tag your crew and firm 🍺
@Supporter_indomalay
–––––––––––––––—–——
#ultrasmalaya #HarimauMalaya #sehatisejiwa #um07 #Malaysia
#ultrasgaruda #indonesia #garudanusantara #lagrandeindonesia #garudamuda #supporterindomalay
#harapanPialaDuniaU17
#masihbelumberakhir
#berjuanglahketitisandarah
#AFC2018
#UM07

OPTRIMAX JELLY DELITE
Spesifik untuk menurunkan berat badan.
Kandungan Jelly:
🍇Sari buah blueberry
🍵Ekstrak Green Tea
🍊Vitamin C dari buah Cherry (meningkatkan penyerapan 6x lebih banyak dari buah lain)
🌿Prebiotik

Kegunaan:
✔Menurunkan berat badan
✔Mengurangi napsu makan
✔Membakar lemak yg tidak terpakai dalam tubuh
✔Menurunkan Kolesterol
✔Menurunkan gula darah

Yuk yang mau order / nanya2 dulu juga bole. Fast response😉
FREE KONSULTASI
.
Contact👇🏻👇🏻
WA: 081803154988
Atau
Klik link di bio kami ☝😃
.
#sehat #sehatalami #sehatselalu #makanansehat #dietsehat #sehatcantik #sehatisejiwa #sehatitumahal #sehati #sehatituaset #hidupsehat #sehatbugar #sehatslalu #sehatideal #sehatsehat #sehattanpaobat #sehatmurah #sehatitupenting #sehatidansejiwa #sehattentrem #herbal #sehatsejiwa #sehatterus #sehatitupilihan #bayisehat #sehatluardalam #sehatindonesia #sehatisejiwamerdeka #sehatsehatsehat #indonesia

Stock ready sayang sayang semua . 💞💞💞
Cepat cepat dapat kan magik pill anda hari ni !! Gorgeousleem well known as jamu yang boleh menurun kan berat badan uollss 5-6 kg dalam masa DUA MINGGU SAHAJA!! tak caya? Boleh usha #gorgeousleem untuk tengok ribuan testimoni berjaya oleh consumer gorgeousleem ni !JANGAN MAKAN HATI PULAK YE😘

Bestnya gorgeousleem ni :
🍁dia pill kapsul so that uolss tak perlu tahan rasa pahit payau dan sebagainya
🍁NO N
EED EXERCISE! dia akan pecah lemak uolss ikut peluh shj . tak perlu struggle kat toilet daling. Just natural !
🍁NO PANTANG MAKAN ! hentam lah uolss nk makan apa pun . still akan turun . tak caya ? Cuba dulu dear😘
🍁NO SIDE EFFECT!! gorgeouslemm hanya mengandungi herba . 100% HERBS! so that kita akan kurus menawan dengan selamat . NO WORRIES BABIES!
Cepat dapat kan GORGEOUSLEEM ADVANCED DENGAN KAK TIN DENGAN HARGA PUNAH RANAH !!
apa lagi tunggu ?? Seranggggg
Whatsapp 👉0133439890
#gorgeousleem #janganbencicintaku #slimming #fattahaminz #fattzura #neelofa #gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia #fitness #work #working #workout #jumkurus #sayabolehkurus #sisjual #jumkurus1malaysia #sukansea2017 #sehatisejiwa

Most Popular Instagram Hashtags