[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sedaplazatmenyelerakan

MOST RECENT

Menu lunch kalau dapat camni pun ok jugak kan ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Kicap Mudim wajib ada kalau makan dengan kari ikan ๐Ÿ˜‰

#kicapmudim
#favourite
#sedaplazatmenyelerakan

Nak order kicap Mudim, bagitau ja...๐Ÿ˜‰ Kami boleh pos. Terus sampai depan rumah ๐Ÿ˜

#kicapmudim
#orderonlinepunboleh
#sedaplazatmenyelerakan

๐Ÿ˜ Tudiaaaaaa terliuq tengok๐Ÿ˜‹

#Repost @azeanaabdullah ใƒปใƒปใƒป
#GulaiIkanNyoknyok
#IkanPekasam
#KicapMudim

#sedaplazatmenyelerakan

Jom dapatkan Produk Mudim.

Kicap Istimewa
Kicap Lemak Manis
Sos Pedas
Sos Pedas Bawang Putih
Cuka

#sedaplazatmenyelerakan
#bbst #nilai #sepang
#kicapmudimsepang

Nak Order Online pun boleh ๐Ÿ˜„
.
Terus dipos ke tempat anda ๐Ÿ˜
.
Kadar kos pos ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฎ POSTAGE RATE๐Ÿ“ฎ โœ”Semenanjung Malaysia
Combo pertama : RM 8.50
Combo kedua : RM 9.90
Combo seterusnya : tambah RM 4.20
Cth: beli 3 combo
Harga postage : 9.90 + 4.20 = RM14.10
. โœ”Sabah
Combo pertama : RM 58.30
Combo kedua : RM 70.0
Combo seterusnya : tambah RM 35.10
. โœ”Sarawak
Combo pertama : RM 53
Combo kedua : RM 63.5
Combo seterusnya : tambah RM 31.5 .
โœ”Singapura
Combo pertama : RM 23.3
Combo kedua : RM 25.5
Combo seterusnya : tambah RM 6.60
Tambah RM 40 utk custom clearance

#Tambahan RM 17.60 untuk Pangkor, Cameron , Genting dan Langkawi

Nak tahu secara detail, whatsapp 013-4192725.

#jomorder
#cepatcepat
#kicapmudim
#kicapmudimsepang
#sedaplazatmenyelerakan
#ordersekarang

Kicap, sos, cuka.

Dari Mudim.

Sedap tak terkata... #kicapmudim
#sosmudim
#cukamudim
#sedaplazatmenyelerakan
#kicapmudimsepang

Tak pandang kiri kanan kalau makan dengan kicap Mudim ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Siapa tak cuba, tak tau penangan Mudim.

#kicapmudim
#kicapistimewa
#kicapmudimsepang
#sedaplazatmenyelerakan
#terimakasih

Jom cepat order produk Mudim! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #kicapmudim
#kicapmudimsepang
#sosmudim
#cukamudim
#sedaplazatmenyelerakan
#mudimdihati

Nak buat stok Mudim dirumah?
Tempahan secara karton amat dialu-alukan๐Ÿ˜Š

Lebih jimat.
#produkmudim
#keluaranmuslim
#sedaplazatmenyelerakan
#kicapmudim
#kicapistimewa

Potato Fritters + Sos Pedas Bawang Putih MUDIM!
Memang umphhh!

#mudimnosatu
#takcarilaindah
#sedaplazatmenyelerakan

Assalamualaikum.. Salam 10 Syawal.. Sarapan apa pagi ni?

Lebih sempurna dengan adanya Produk Mudim ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #lebihsempurna
#sedaplazatmenyelerakan
#kicapmudim
#kicapmudimsepang
Berminat untuk order boleh whatsapp ke 013-4192725.

Susah nak dapatkan produk mudim di tempat anda?

Nak order online pun boleh tau ๐Ÿ˜Š

Minimum 6 botol 415g / 3 botol 800g / 1 botol 2.5kg.

Order lebih, lebih jimat kos penghantaran. Boleh kongsi dengan sedara mara dikampung. ๐Ÿ˜‰

#belionline
#kicapmudim
#kicapmudimsepang
#sedaplazatmenyelerakan

Penangan Kicap Mudim.
๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Tak rugi order banyak ๐Ÿ˜‰

#kicapmudim
#kicapmudimsepang
#sedaplazatmenyelerakan

Dapatkan Produk Mudim.๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Beroperasi di Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Selangor.

InsyaAllah ada penghantaran di kawasan sekitar #nilai #bbst #kotawarisan #kotaseriemas #bandarenstek #kuartersklia
Whatsapp 013-4192725 untuk tempahan.

#sokongprodukbumiputera
#kicapmudim #kicapmudimsepang #sedaplazatmenyelerakan

Cuka buatan

Botol kecil 340ml RM2.30

Contact 013-4192725

#kicapmudimsepang #sedaplazatmenyelerakan #sokongprodukbumiputera

Kicap Lemak Manis

Botol kecil 415g RM4.50

Contact 013-4192725

#kicapmudimsepang #sedaplazatmenyelerakan #sokongprodukbumiputera

Sos Cili

Botol kecil 415g RM3.50
Botol besar 800g RM5.50

Contact 013-4192725

#kicapmudimsepang #sedaplazatmenyelerakan

Most Popular Instagram Hashtags