[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#secretleafinternational

243 posts

TOP POSTS

ARGAN HYDRATING CLEANSER RM 29.90 (95ML).Cleanser terbaik untuk kulit sensitif dan mereka yang tidak mempunyai masalah kulit.

Tanpa paraben, sulphate atau alkohol.

Pembersih wajah pilihan no 1 ini adalah satu inovasi yang memberikan pembersih yang sungguh lembut, membersih secara mendalam dan melembapkan kulit dengan kemewahan minyak argan dan extrak rumpai laut. Ekstrak ini memberikan perlindungan kepada kulit daripada pencemaran dan memberikan kulit yang bersih, segar dan sihat. Pembersih wajah ini adalah Pemenang Anugerah Produk Pilihan Lisa 2014.

Contact 011-19971539 to make your order !!😘😘
#secretleafinternational #Secretleaf #mysecretleaf #secretleafmalaysia #arganhydratingcleanser

Assalamualaikum dan Selamat pagi! 😎😎
.
. 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
Saksikan Kami di TV Alhijarah
Pada pagi ini
*25/1/2017*
.
.
😉
Bersama *PENGASAS PRODUK* Secretleaf, Kami akan Terangkan dan kupas lebih lanjut berkenaan rangkaian *BEE VENOM*
.
.🐝 RM49.90/PCS utk Beeliv bee venom beauty bar .
.🐝RM 138 utk Beeliv Bee Venom Double Peptide CC Cream 30 gram .
.🐝RM 138 utk Beeliv Bee Venom Eternal Youth Moisturiser 30 gram .
.🐝RM 89 untuk Beeliv Bee Venom Sleep Mask 50 gram .
.🐝RM 128 untuk Beeliv Bee Venom Eye Serum 15 gram .
.🐝RM 89 untuk Trial Kit Bee Venom
.
.
Terima Kasih 😊😊😊
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 #secretleaf #secretleafinternational

- Assalammualaikum...
Selamat pagi... Bukan saya cakap yer tapi ini apa yang tercatit dalam majalah mingguan wanita
Boleh direct whatsapp 011-19971539 untuk dapatkan minyak argan 100% pure dari Secretleaf 😊😘😘 #arganoilmalaysia
#secretleafinternational
#secretleaf
#secretleafmalaysia

Bila orang tanya produk Secretleaf ni baru ye?
Kak yong akan beritahu mereka yang produk Secretleaf ni dari tahun 2010. Cer tengok artikel Secretleaf pada tahun 2012.

Patutlah ada customer yang dah pakai 5 tahun

#mysecretleaf #secretleafinternational
#secrerleafmalaysia
#stokissecretleafselangor
#stokissecretleafampang

Argan oil pure series 01
Jom shopping di shopee. Best tau shoping disini sebab dapat Free delivery plus dapat shoppe coin lagi.

Oh ya jangan lupa dapatkan argan oil pure series dengan diskaun 15%

#stokissecretleafselangor
#stokissecretleafampang
#secretleafmalaysia
#secretleafinternational
#arganoilmalaysia

TEA TREE OIL

Antiseptik untuk jerawat yang teruk dan kelemumur
Cara Penggunaan untuk Jerawat yg teruk
+ Bancuh 1 titik Tea Tree Oil dengan 9 titik air +Apply bancuhan tea tree dan air pada jerawat dengan menggunakan putik kapas. Letak pada tempat jerawat yang teruk sahaja.

Cara Penggunaan untuk Kelemumur
+Titikkan 3 titik Tea Tree Oil pada botol shampoo
+Gunakan shampoo seperti biasa

Cara Penggunaan sebagai pencuci wanita
+Bancuh 1 titik Tea Tree Oil dengan 9 titik air
+Bancuhan boleh digunakan sebagai pencuci wanita *Tidak sesuai digunakan oleh wanita mengandung

Wasap 0136285711 atau buat pembelian melalui http://www.shopee.com.my/azanimajutrading123

#secretleafinternational #secretleafampang #secretleafmalaysia #stokissecretleaf #teatreeoil #antiseptik #antikelemumur #femininewash

Alhamdulillah Pagi pagi dapat order dari agent kak yong. Agent ni dah 5 solid perfume die dapat.Kalau bulan ni hit target,ada reward istimewa kak yong nak bagi😃

Target kak yong, agent agent dapat menjana income 4 angka sebulan.Kalau 5 boleh dapat,4 angka tidak mustahil kan😁

Pengambilan agent masih dibuka dan hubungi kak yong di 0136285711

#mysecretleaf
#secretleafinternational
#agentwanted
#dropshipwanted

Tak sabarnya nak tunggu set ni mendarat!! 🌸SKINCARE SENGAT LEBAH OFF MERCURY OFF HIDROKINON🌸

HANYA RM89 (terhad) sahaja untuk 1 PEK khusus untuk yang nak mencuba Bee Venom terbaik dari Secretleaf tetapi belum nak beli PEK BESAR dari Secretleaf (30 gram dan ke atas). Kotak ini Ianya mengandungi :

1. Beeliv Bee Venom Beauty Bar 20 gram
2. Beeliv Bee Venom Double Peptide CC Cream (NC) 5 ml
3. Beeliv Bee Venom Eternal Youth Moisturiser 5 gm X 2
4. Beeliv Bee Venom Sleep Mask (Kelembapan 72 jam) 5 gram

TERHAD. 2 FOC sample item di dalam setiap pack.(Bee Venom Cleanser dan Crem to Powder spf 30)

Beeliv Bee Venom ini membantu untuk: ✔ Menghilangkan jeragat ✔ Menghilangkan jerawat ✔ Menghilangkan parut ✔ Meremajakan kulit ✔ Membantu kulit awet muda ✔ Menutup lubang pori yang terbuka ✔ Menggebu dan menghaluskan kulit ✔ Meratakan tona kulit ✔ Mengurangkan minyak pada wajah
✔Mengurangkan kulit kusam

MACAMANA NAK BOOKING?? Whatsapp 011-19971539

#secretleafmalaysia #secretleafinternational #mysecretleaf #beeevenomset
#beevenomtrialkit

MOST RECENT

TEA TREE OIL

Antiseptik untuk jerawat yang teruk dan kelemumur
Cara Penggunaan untuk Jerawat yg teruk
+ Bancuh 1 titik Tea Tree Oil dengan 9 titik air +Apply bancuhan tea tree dan air pada jerawat dengan menggunakan putik kapas. Letak pada tempat jerawat yang teruk sahaja.

Cara Penggunaan untuk Kelemumur
+Titikkan 3 titik Tea Tree Oil pada botol shampoo
+Gunakan shampoo seperti biasa

Cara Penggunaan sebagai pencuci wanita
+Bancuh 1 titik Tea Tree Oil dengan 9 titik air
+Bancuhan boleh digunakan sebagai pencuci wanita *Tidak sesuai digunakan oleh wanita mengandung

Wasap 0136285711 atau buat pembelian melalui http://www.shopee.com.my/azanimajutrading123

#secretleafinternational #secretleafampang #secretleafmalaysia #stokissecretleaf #teatreeoil #antiseptik #antikelemumur #femininewash

Tahniah kerana mengambil peluang menjadi sebahagian dari family SECRETLEAF!

Untuk agent kakyong, uols boleh collect kad agent uols di kiosk ye😉

#secretleafampang #secretleafmalaysia #secretleafinternational #ampang #kl #teamkakyong #agentwanted #dropshipwanted #kerjakosong #partimejob

"Cuba tengok rambut makcik ni nampak tak uban lagi? Dah tak nampak sangat kan. Tengok ni, rambut depan ni. Makcik pakai argan oil dah dua botol dah. Letak kat pangkal rambut dan selawat"

Ini antara testimoni Argan Oil untuk rambut.Mak cik ni umur 58 tahun pun masih boleh tumbuh rambut.Alhamdulillah

Meh kak yong share cara pakai argan oil

Cara pakai argan oil untuk rambut +Selepas cuci rambut, letak argan oil pada tapak tangan dan gosok pada kulit kepala.
+Lakukan dua hari sekali secara konsisten
#secretleafmalaysia #secretleafinternational #ampang #kl #stokisecretleaf #secretleafampang #arganoil #arganoilmalaysia

Sana sini orang dok bercakap pasal Bee Venom.

Adakah bee venom tu madu lebah?

Bee Venom bukanlah madu lebah tetapi ianya Bisa Lebah.
MANFAAT Bee Venom : ✔Berfungsi sebagai anti bakteria Bila ada jerawat pakai sabun bee venom cepat jer kecut jerawat tu😀
✔Agen awet muda. Tau tak apa petua keluarga di raja British maintain muda? Semestinya Bee Venom!

#secretleafmalaysia #secretleafinternational #secretleaf #ampang #kl #stokissecretleaf #beevenom

Mengurangkan Rambut Gugur

Ramai lelaki dan wanita mengalami masalah rambut gugur. Bila anda perasan banyak rambut di bilik mandi, sinki dan sikat. Anda tidak patut mengabaikanya dan anda perlu ambil tindakan.

Minyak argan adalah minyak yang sangat baik untuk menghentikan keguguran rambut dan juga membantu pertumbuhan rambut baru dengan merawat kulit kepala tiga kali seminggu.

Minyak argan membantu mencegah keguguran rambut dengan memastikan anda tidak kehilangan lebih banyak folikel daraipada apa yang tubuh anda hasilkan.

Cara rawat keguguran rambut
✔Letak beberapa titis minyak argan pada jari dan urut ke kulit kepala dengan gerakan bulat.
✔Mula di garis rambut depab kemudian seluruh kulit kepala.
✔Teruskan urutan selama 15 minit untuk membolehkan minyak meresap dalam kulit kepala dan merangsang aliran darah ke kulit kepala dab folikel rambut
✔Lakukan rawatan ini 3 kali seminggu
#secretleaf
#secretleafmalaysia #secretleafinternational
#ampang #kl # stokissecretleaf #arganoil #rawatanrambutgugur #rambutgugur #naturalproducts

Excited tau bungkus Argan Hydrating Cleanser ni untuk customer mak.

First time rasanya mak tolong amik order dari kawan die.hehe.Kena bagi upah ni.

Argan Hydrating Cleanser
+Membersih secara mendalam tanpa mengeringkan kulit wajah.
+Melembapkan kulit
+Sesuai juga untuk kulit sensitive

Harga : RM 29.9

#secretleafmalaysia #secretleafinternational #ampang #kl #arganhydratingcleanser #arganproducts #stokissecretleaf

Terima kasih puan Aimina kerana berurus niaga dengan kak yong. Siap bagi positive comment lagi. Alhamdulillah.
Untuk pembelian mudah, boleh dapatkan barangan Secretleaf di http://www.shopee.com.my/azanimajutrading123

#secretleafmalaysia
#secretleafinternational #stokissecretleaf #beevenombeautybar
#ampang #kl

Kata-kata tu akak kopipes dari internet

Nampak x kenapa sibuk sangat akak promote Sunscreen ni kat kakak-kakak adik semua

Bukan hanya untuk elak jeragat tp juga awet muda tau

#mysecretleaf #secretleafinternational #secretleafnegerisembilan #ministokissecretleaf #sunscreen #whitening

Assalammualaikum dan selamat pagi!

Bersusah susah dahulu bersenang senang kemudian
Setiap kesusahan ada kesenangan.

#secretleafmalaysia #secretleafinternational #ampang #kl #secretleaf #tescoampang

Waalaikummussalam Fattah

CEO Secretleaf menyempat je wefie dgn Fattah Amin

Sesiapa yg ade di Johor Fattah Amin ade kat Persada mlm ni

Jangan lupa booth Secretleaf 74 ye

#secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #secretleafnegerisembilan #fattzura

TESTIMONI

Produk yang paling best dalam set discovery ni yg kebanyakan suka Cc Cream dan Cream to Powder
Cream to powder tu siap boleh cover eye bag lagi! Best ke best?
Mana nak dapat dua produk hot ni? Of coz la dalam set discovery bee venom!

Untuk pembelian mudah dengan Free shipping boleh dapatkan di kedai shoppee http://www.shopee.com.my/azanimajutrading123.

#secretleafmalaysia #secretleafinternational #ampang #kl #secretleafampang #beevenomkit #setdiscoverybeevenom #beevenom #creamtopowder #cccream

Anda mengalami masalah kulit kering?

Mencari pencuci muka yang tidak mengeringkan?

Dapatkan Argan Hydrating Cleanser sebagai pencuci muka yang membantu membersihkan dan melembapkan wajah.

Harga hanya RM 29.9 atau pembelian mudah di kedai shopee

Http://shopee.com.my/azanimajutrading123

#secretleaf #secretleafmalaysia #secretleafinternational #ampang #kl #arganhydratingcleanser #arganproducts

Hi Secretleaf Lovers

Uols dah try ke Discovery Set Bee Venom?
Dalam tu ada Wonders by Secretleaf Cream to Powder. Baby baru Secretleaf.

Cer tengok testimoni
Nak order? Wassap 0136285711.Meh order cepat sebelum harga naikk

#secretleafmalaysia #secretleafinternational #secretleaf #ampang #kl #discoverysetbeevenom #beevenom #creamtopowder

Tak sabarnya nak tunggu set ni mendarat!! 🌸SKINCARE SENGAT LEBAH OFF MERCURY OFF HIDROKINON🌸

HANYA RM89 (terhad) sahaja untuk 1 PEK khusus untuk yang nak mencuba Bee Venom terbaik dari Secretleaf tetapi belum nak beli PEK BESAR dari Secretleaf (30 gram dan ke atas). Kotak ini Ianya mengandungi :

1. Beeliv Bee Venom Beauty Bar 20 gram
2. Beeliv Bee Venom Double Peptide CC Cream (NC) 5 ml
3. Beeliv Bee Venom Eternal Youth Moisturiser 5 gm X 2
4. Beeliv Bee Venom Sleep Mask (Kelembapan 72 jam) 5 gram

TERHAD. 2 FOC sample item di dalam setiap pack.(Bee Venom Cleanser dan Crem to Powder spf 30)

Beeliv Bee Venom ini membantu untuk: ✔ Menghilangkan jeragat ✔ Menghilangkan jerawat ✔ Menghilangkan parut ✔ Meremajakan kulit ✔ Membantu kulit awet muda ✔ Menutup lubang pori yang terbuka ✔ Menggebu dan menghaluskan kulit ✔ Meratakan tona kulit ✔ Mengurangkan minyak pada wajah
✔Mengurangkan kulit kusam

MACAMANA NAK BOOKING?? Whatsapp 011-19971539

#secretleafmalaysia #secretleafinternational #mysecretleaf #beeevenomset
#beevenomtrialkit

Yeahhh dah siap kemas Bee Venom Discovery Set!
Kalau uols yang dah lama nak try set penjagaan wajah Sengat Lebah inilah pilihan terbaik. Set lengkap untuk penjagaan wajah. Siap ada 2 item FREE lagi. Suka suka?

Meh wasap kak yong untuk order www.wasap.my/60136285711

#secretleafmalaysia #secretleafinternational #ampang #kl #beevenom4in1 #beevenom #stokissecretleaf #setjerawat #setjeragat

🌸SET PENJAGAAN WAJAH SENGAT LEBAH OFF MERCURY OFF HIDROKINON🌸

HANYA RM89 (terhad) sahaja untuk 1 PEK khusus untuk yang nak mencuba Bee Venom terbaik dari Secretleaf tetapi belum nak beli PEK BESAR dari Secretleaf (30 gram dan ke atas). Kotak ini Ianya mengandungi :

1. Beeliv Bee Venom Beauty Bar 20 gram
2. Beeliv Bee Venom Double Peptide CC Cream (NC) 5 ml
3. Beeliv Bee Venom Eternal Youth Moisturiser 5 gm X 2
4. Beeliv Bee Venom Sleep Mask (Kelembapan 72 jam) 5 gram

TERHAD. 2 FOC sample item di dalam setiap pack.

Beeliv Bee Venom ini membantu untuk: ✔ Menghilangkan jeragat ✔ Menghilangkan jerawat ✔ Menghilangkan parut ✔ Meremajakan kulit ✔ Membantu kulit awet muda ✔ Menutup lubang pori yang terbuka ✔ Menggebu dan menghaluskan kulit ✔ Meratakan tona kulit ✔ Mengurangkan minyak pada wajah
✔Mengurangkan kulit kusam

MACAMANA NAK BOOKING ?

1. Whatsapp 0136285711

#secretleafmalaysia #secretleafinternational #mysecretleaf #ampang #kl #beeevenomset
#beevenomtrialkit

Salah satu bahan utama Kopi Kunyit adalah KUNYIT. JOM risik kelebihan kunyit

7 MANFAAT KUNYIT YANG MENAKJUBKAN 🌼Mampu mencegah penyakit Alzheimer
🌼Mengurangkan risiko kanser payudara,kanser rahim dan kanser ovari
🌼Melawan demam dan selsema
🌼Mengurangkan risiko serangan jantung dan strok
🌼Menyembuhkan gangguan pencernaan dan menurunkan berat badan
🌼Membantu penderita diabetes
🌼Menentang inflamasi

#secretleaf #mysecretleaf #ampang #kl #kopikunyit #secretleafinternational #kunyit #garcinia

Nak beli barang Secretleaf tapi tak nak charge postage?? Jom lawati kedai shopee kak yong di link berikut
Https://shopee.com.my/azanimajutrading123

Syokk kan beli barang online tanpa kos Postage. FREE jer.

#secretleafinternational
#secretleafmalaysia #secretleaf #ampang #kl #arganhydartingcleanser #argancleanser #dryskin #sensitiveskin #shopee

Most Popular Instagram Hashtags