#secretleafinternational

166 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum dan Selamat pagi! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
. ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
Saksikan Kami di TV Alhijarah
Pada pagi ini
*25/1/2017*
.
.
๐Ÿ˜‰
Bersama *PENGASAS PRODUK* Secretleaf, Kami akan Terangkan dan kupas lebih lanjut berkenaan rangkaian *BEE VENOM*
.
.๐Ÿ RM49.90/PCS utk Beeliv bee venom beauty bar .
.๐ŸRM 138 utk Beeliv Bee Venom Double Peptide CC Cream 30 gram .
.๐ŸRM 138 utk Beeliv Bee Venom Eternal Youth Moisturiser 30 gram .
.๐ŸRM 89 untuk Beeliv Bee Venom Sleep Mask 50 gram .
.๐ŸRM 128 untuk Beeliv Bee Venom Eye Serum 15 gram .
.๐ŸRM 89 untuk Trial Kit Bee Venom
.
.
Terima Kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ #secretleaf #secretleafinternational

Hi korang hari ni ada banyak kenduri @ open house?Make up pulak tebal berkilo? Ha takyah risau dah sebab hanya dengan menggunakan Glacier Rose Micellar Water je dapat menyelesaikan problem korang especially time nak solat. 4 in 1 Miracle Water:

MAKEUP REMOVER
WATERLESS CLEANSING
PORE MINIMIZING TONER
HYDRATING MOISTURIZER

Dengan menggunakan facial cotton, titiskan miracle water & bersihkan wajah dari sisa foundation ,eyeliner,mascara & lain-lain.Senang sangat sebab mudah & cepat!๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Lepastu dah boleh bilas dengan air bersih.

Takkan xbersihkan wajah sebelum ambik wuduk kan.

RM 27 for 50ml,Mila dah guna 2bulan lebih still xhabis lagi sebotol.

OK so WA/Telegram or DM sl_beautybasket cepat2 k ๐Ÿ“ฑ0132829320

#secretleafinternational
#secretleafmiraclewater#beevenombeautybar #halalarganoil #beevenommoisturizer #kajang #serdang #upm #ukm#uniten #bangisentral

MOST RECENT

PROMO SEMPENA HARI IBU
.
Jangan lepaskan peluang keemasan ini!!!
.
.
Hi korang! .
.
๐Ÿ˜„Anda belum mengenali produk Secretleaf? .
๐Ÿ˜„Anda pernah dengar tapi belum pernah mencubanya?
. ๐Ÿ˜„Ingin mencuba tapi tidak tahu yang mana sesuai dengan kulit anda? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Produk SECRETLEAF mendapat kelulusan KKM dan HALAL JAKIM selain dikilangkan di kilang sendiri bertaraf GMP! Produk ini juga dijual di farmasi2 yang mana memerlukan syarat2 ketat bagi sesuatu produk untuk menembusi pasarannya. Jadi, anda tidak perlu lagi ragu2 untuk menggunakan produk ini. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
Harga yang berbaloi dengan keputusan yang akan diperolehi dan pasti puas hati.
.
Pengguna produk Secretleaf biasanya orang yang telah menggunakannya sekali dan kembali lagi untuk terus menggunakannya. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Produk Secretleaf merangkumi dari penjagaan kulit wajah, rambut, kuku, tangan dan juga bagi penggemar solekan, Secretleaf mempunyai rangkaian CC CREAM, FOUNDATION dan juga MOISTURISER. produk yang sesuai untuk semua peringkat umur.๐Ÿšน๐Ÿšบ๐Ÿšผ
.
JANGAN RISAU ANDA BOLEH DM ATAU WHATSAPP SAYA UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT! โœ…
.
Apa tunggu lagi! Katakan YA pada produk TANPA PARABEN, MERKURI! ๐Ÿ˜€
.
.
WHATSAPP 018-2968003 SEKARANG
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#secretleaforiginal #bazarpaknil#sayajualsecretleaf #beevenomoriginal #minyakarganoriginal #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #setbeevenom #jualmurah #settrialsecretleaf #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf #promoalhijrah #produksecretleaf #agensecretleaf

PROMO SEMPENA HARI IBU
.
Jangan lepaskan peluang keemasan ini!!!
.
.
Hi korang! .
.
๐Ÿ˜„Anda belum mengenali produk Secretleaf? .
๐Ÿ˜„Anda pernah dengar tapi belum pernah mencubanya?
. ๐Ÿ˜„Ingin mencuba tapi tidak tahu yang mana sesuai dengan kulit anda? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Produk SECRETLEAF mendapat kelulusan KKM dan HALAL JAKIM selain dikilangkan di kilang sendiri bertaraf GMP! Produk ini juga dijual di farmasi2 yang mana memerlukan syarat2 ketat bagi sesuatu produk untuk menembusi pasarannya. Jadi, anda tidak perlu lagi ragu2 untuk menggunakan produk ini. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
Harga yang berbaloi dengan keputusan yang akan diperolehi dan pasti puas hati.
.
Pengguna produk Secretleaf biasanya orang yang telah menggunakannya sekali dan kembali lagi untuk terus menggunakannya. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Produk Secretleaf merangkumi dari penjagaan kulit wajah, rambut, kuku, tangan dan juga bagi penggemar solekan, Secretleaf mempunyai rangkaian CC CREAM, FOUNDATION dan juga MOISTURISER. produk yang sesuai untuk semua peringkat umur.๐Ÿšน๐Ÿšบ๐Ÿšผ
.
JANGAN RISAU ANDA BOLEH DM ATAU WHATSAPP SAYA UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT! โœ…
.
Apa tunggu lagi! Katakan YA pada produk TANPA PARABEN, MERKURI! ๐Ÿ˜€
.
.
WHATSAPP 018-2968003 SEKARANG
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#secretleaforiginal #bazarpaknil#sayajualsecretleaf #beevenomoriginal #minyakarganoriginal #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #setbeevenom #jualmurah #settrialsecretleaf #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf #promoalhijrah #produksecretleaf #agensecretleaf

#feedbackcustomer
.
Hi korang! .
.
๐Ÿ˜„Anda belum mengenali produk Secretleaf? .
๐Ÿ˜„Anda pernah dengar tapi belum pernah mencubanya?
. ๐Ÿ˜„Ingin mencuba tapi tidak tahu yang mana sesuai dengan kulit anda? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Produk SECRETLEAF mendapat kelulusan KKM dan HALAL JAKIM selain dikilangkan di kilang sendiri bertaraf GMP! Produk ini juga dijual di farmasi2 yang mana memerlukan syarat2 ketat bagi sesuatu produk untuk menembusi pasarannya. Jadi, anda tidak perlu lagi ragu2 untuk menggunakan produk ini. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
Harga yang berbaloi dengan keputusan yang akan diperolehi dan pasti puas hati.
.
Pengguna produk Secretleaf biasanya orang yang telah menggunakannya sekali dan kembali lagi untuk terus menggunakannya. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Produk Secretleaf merangkumi dari penjagaan kulit wajah, rambut, kuku, tangan dan juga bagi penggemar solekan, Secretleaf mempunyai rangkaian CC CREAM, FOUNDATION dan juga MOISTURISER. produk yang sesuai untuk semua peringkat umur.๐Ÿšน๐Ÿšบ๐Ÿšผ
.
JANGAN RISAU ANDA BOLEH DM ATAU WHATSAPP SAYA UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT! โœ…
.
Apa tunggu lagi! Katakan YA pada produk TANPA PARABEN, MERKURI! ๐Ÿ˜€
.
.
WHATSAPP 018-2968003 SEKARANG
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#secretleaforiginal #bazarpaknil#sayajualsecretleaf #beevenomoriginal #minyakarganoriginal #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #setbeevenom #jualmurah #settrialsecretleaf #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf #promoalhijrah #produksecretleaf

#feedbackcustomer
.
Hi korang! .
.
๐Ÿ˜„Anda belum mengenali produk Secretleaf? .
๐Ÿ˜„Anda pernah dengar tapi belum pernah mencubanya?
. ๐Ÿ˜„Ingin mencuba tapi tidak tahu yang mana sesuai dengan kulit anda? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Produk SECRETLEAF mendapat kelulusan KKM dan HALAL JAKIM selain dikilangkan di kilang sendiri bertaraf GMP! Produk ini juga dijual di farmasi2 yang mana memerlukan syarat2 ketat bagi sesuatu produk untuk menembusi pasarannya. Jadi, anda tidak perlu lagi ragu2 untuk menggunakan produk ini. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
Harga yang berbaloi dengan keputusan yang akan diperolehi dan pasti puas hati.
.
Pengguna produk Secretleaf biasanya orang yang telah menggunakannya sekali dan kembali lagi untuk terus menggunakannya. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Produk Secretleaf merangkumi dari penjagaan kulit wajah, rambut, kuku, tangan dan juga bagi penggemar solekan, Secretleaf mempunyai rangkaian CC CREAM, FOUNDATION dan juga MOISTURISER. produk yang sesuai untuk semua peringkat umur.๐Ÿšน๐Ÿšบ๐Ÿšผ
.
JANGAN RISAU ANDA BOLEH DM ATAU WHATSAPP SAYA UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT! โœ…
.
Apa tunggu lagi! Katakan YA pada produk TANPA PARABEN, MERKURI! ๐Ÿ˜€
.
.
WHATSAPP 018-2968003 SEKARANG
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#secretleaforiginal #bazarpaknil#sayajualsecretleaf #beevenomoriginal #minyakarganoriginal #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #setbeevenom #jualmurah #settrialsecretleaf #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf #promoalhijrah #produksecretleaf

PROMO SEMPENA HARI IBU
.
Jangan lepaskan peluang keemasan ini!!!
.
.
Hi korang! .
.
๐Ÿ˜„Anda belum mengenali produk Secretleaf? .
๐Ÿ˜„Anda pernah dengar tapi belum pernah mencubanya?
. ๐Ÿ˜„Ingin mencuba tapi tidak tahu yang mana sesuai dengan kulit anda? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Produk SECRETLEAF mendapat kelulusan KKM dan HALAL JAKIM selain dikilangkan di kilang sendiri bertaraf GMP! Produk ini juga dijual di farmasi2 yang mana memerlukan syarat2 ketat bagi sesuatu produk untuk menembusi pasarannya. Jadi, anda tidak perlu lagi ragu2 untuk menggunakan produk ini. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
Harga yang berbaloi dengan keputusan yang akan diperolehi dan pasti puas hati.
.
Pengguna produk Secretleaf biasanya orang yang telah menggunakannya sekali dan kembali lagi untuk terus menggunakannya. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Produk Secretleaf merangkumi dari penjagaan kulit wajah, rambut, kuku, tangan dan juga bagi penggemar solekan, Secretleaf mempunyai rangkaian CC CREAM, FOUNDATION dan juga MOISTURISER. produk yang sesuai untuk semua peringkat umur.๐Ÿšน๐Ÿšบ๐Ÿšผ
.
JANGAN RISAU ANDA BOLEH DM ATAU WHATSAPP SAYA UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT! โœ…
.
Apa tunggu lagi! Katakan YA pada produk TANPA PARABEN, MERKURI! ๐Ÿ˜€
.
.
WHATSAPP 018-2968003 SEKARANG
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#secretleaforiginal #bazarpaknil#sayajualsecretleaf #beevenomoriginal #minyakarganoriginal #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #setbeevenom #jualmurah #settrialsecretleaf #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf #promoalhijrah #produksecretleaf #agensecretleaf

.
.
PROMO HEBAT DARI SECRETLEAF!!! .
.
Jangan lepaskan peluang keemasan ini!!!
.
.
Hi korang! .
.
๐Ÿ˜„Anda belum mengenali produk Secretleaf? .
๐Ÿ˜„Anda pernah dengar tapi belum pernah mencubanya?
. ๐Ÿ˜„Ingin mencuba tapi tidak tahu yang mana sesuai dengan kulit anda? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Produk SECRETLEAF mendapat kelulusan KKM dan HALAL JAKIM selain dikilangkan di kilang sendiri bertaraf GMP! Produk ini juga dijual di farmasi2 yang mana memerlukan syarat2 ketat bagi sesuatu produk untuk menembusi pasarannya. Jadi, anda tidak perlu lagi ragu2 untuk menggunakan produk ini. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
Harga yang berbaloi dengan keputusan yang akan diperolehi dan pasti puas hati.
.
Pengguna produk Secretleaf biasanya orang yang telah menggunakannya sekali dan kembali lagi untuk terus menggunakannya. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Produk Secretleaf merangkumi dari penjagaan kulit wajah, rambut, kuku, tangan dan juga bagi penggemar solekan, Secretleaf mempunyai rangkaian CC CREAM, FOUNDATION dan juga MOISTURISER. produk yang sesuai untuk semua peringkat umur.๐Ÿšน๐Ÿšบ๐Ÿšผ
.
JANGAN RISAU ANDA BOLEH DM ATAU WHATSAPP SAYA UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT! โœ…
.
Apa tunggu lagi! Katakan YA pada produk TANPA PARABEN, MERKURI! ๐Ÿ˜€
.
.
WHATSAPP 018-2968003 SEKARANG
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#secretleaforiginal #bazarpaknil#sayajualsecretleaf #beevenomoriginal #minyakarganoriginal #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #setbeevenom #jualmurah #settrialsecretleaf #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf #promoalhijrah #produksecretleaf #agensecretleaf

.
.
PROMO HEBAT DARI SECRETLEAF!!! .
.
Jangan lepaskan peluang keemasan ini!!!
.
.
Hi korang! .
.
๐Ÿ˜„Anda belum mengenali produk Secretleaf? .
๐Ÿ˜„Anda pernah dengar tapi belum pernah mencubanya?
. ๐Ÿ˜„Ingin mencuba tapi tidak tahu yang mana sesuai dengan kulit anda? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Produk SECRETLEAF mendapat kelulusan KKM dan HALAL JAKIM selain dikilangkan di kilang sendiri bertaraf GMP! Produk ini juga dijual di farmasi2 yang mana memerlukan syarat2 ketat bagi sesuatu produk untuk menembusi pasarannya. Jadi, anda tidak perlu lagi ragu2 untuk menggunakan produk ini. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
Harga yang berbaloi dengan keputusan yang akan diperolehi dan pasti puas hati.
.
Pengguna produk Secretleaf biasanya orang yang telah menggunakannya sekali dan kembali lagi untuk terus menggunakannya. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Produk Secretleaf merangkumi dari penjagaan kulit wajah, rambut, kuku, tangan dan juga bagi penggemar solekan, Secretleaf mempunyai rangkaian CC CREAM, FOUNDATION dan juga MOISTURISER. produk yang sesuai untuk semua peringkat umur.๐Ÿšน๐Ÿšบ๐Ÿšผ
.
JANGAN RISAU ANDA BOLEH DM ATAU WHATSAPP SAYA UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT! โœ…
.
Apa tunggu lagi! Katakan YA pada produk TANPA PARABEN, MERKURI! ๐Ÿ˜€
.
.
WHATSAPP 018-2968003 SEKARANG
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#secretleaforiginal #bazarpaknil#sayajualsecretleaf #beevenomoriginal #minyakarganoriginal #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #setbeevenom #jualmurah #settrialsecretleaf #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf #promoalhijrah #produksecretleaf #agensecretleaf

.
.
Set KOMBO 3
.
.
Untuk apa set kombo? ๐ŸŒš๐Ÿ‘‰๐ŸŒ
๐Ÿ’œPencerahan
๐Ÿ’œJeragat
๐Ÿ’œParut jerawat
๐Ÿ’œTona Tak Sekata ๐ŸŒ—๐ŸŒ—
.
Apa dlm set?๐Ÿค”๐Ÿค”
๐ŸŒป sabun bee venom
๐ŸŒปserum Peptide
๐ŸŒปarbutin krim pencerah
.
Haishhh.. Fungsi 3 item tue..
Untuk apa plak?? ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ
๐Ÿ’š Sabun pencuci dgn *Sengat lebah* membersih di samping membantu memberi keanjalan mencerahkan jeragat serta mengawal masalah jerawat.
๐Ÿ’š *Serum* khusus untuk mencerahkan jeragat,bintik hitam,parut dan tona tak sekata
๐Ÿ’š *arbutin* mencerahkan kulit,mengurangkan bintik hitam&jeragat,melembapkan dan memberi tona wajah sekata
.
Nie hah.. Dah beli x tau plak cara pakai.. Cara pakai camna plak?? ๐Ÿค”๐Ÿค”
๐Ÿ’™ Letak *sabun* di tapak tangan bersama sedikit air. Gosok ke seluruh muka dan leher. Bilas
๐Ÿ’™Sapukan *serum* pada bintik jergat/parut/kulit bermasalah dan urut perlahan sehingga meresap. Biarkan 1-2 minit sebelum menyapu krim
๐Ÿ’™Sapu *krim* ke seluruh wajah dengan urutan membulat
๐Ÿ’Ÿ 3Item nie pakai setiap pagi n malam
*Nak lagi Detail*
Meh r order.. belakang pack kombo dh disediakan detailnya. Siap kandungan produk lg tau..
.
.
Berapa harga pack kombo nie?
Cerrrr ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ kat muka depan pack kombo...
RM148 je... Harga Asal RM179!
.
.
WHATSAPP 018-2968003 SEKARANG
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#secretleaforiginal #bazarpaknil#sayajualsecretleaf #beevenomoriginal #minyakarganoriginal #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #setbeevenom #jualmurah #settrialsecretleaf #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf #promoalhijrah #produksecretleaf #agensecretleaf

.
.
Promosi Dari
TV Alhijrah hari nie ๐Ÿ˜
OFFER MENARIK DARI SECRETLEAF
.
*PROMOSI BEE VENOM*
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BV MOISTURIZER
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BV CC
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BV SLEEPMASK
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BV EYE SERUM
FOC BV SOAP@FOC SHAMPOO
NORMAL PRICE RM493
*PROMO RM390.00*
.
*PROMOSI ARGAN*
๐Ÿ‘‰๐ŸปAHC
๐Ÿ‘‰๐ŸปShampoo
๐Ÿ‘‰๐Ÿป01 15ml
NORMAL PRICE RM141.90
*RM100.00*
.
.
Promosi Sehingga
3 MEI 2017 (RABU)
.
.
Terima kasih kerana menyokong Secretleaf
.
.
.
.
WHATSAPP 018-2968003 SEKARANG
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#secretleaforiginal #bazarpaknil#sayajualsecretleaf #beevenomoriginal #minyakarganoriginal #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #setbeevenom #jualmurah #settrialsecretleaf #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf #promoalhijrah #produksecretleaf #cantiksebelumraya

.
.
Promosi Dari
TV Alhijrah hari nie ๐Ÿ˜
OFFER MENARIK DARI SECRETLEAF
.
*PROMOSI BEE VENOM*
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BV MOISTURIZER
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BV CC
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BV SLEEPMASK
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BV EYE SERUM
FOC BV SOAP@FOC SHAMPOO
NORMAL PRICE RM493
*PROMO RM390.00*
.
*PROMOSI ARGAN*
๐Ÿ‘‰๐ŸปAHC
๐Ÿ‘‰๐ŸปShampoo
๐Ÿ‘‰๐Ÿป01 15ml
NORMAL PRICE RM141.90
*RM100.00*
.
.
Promosi Sehingga
3 MEI 2017 (RABU)
.
.
Terima kasih kerana menyokong Secretleaf
.
.
.
.
WHATSAPP 018-2968003 SEKARANG
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#secretleaforiginal #bazarpaknil#sayajualsecretleaf #beevenomoriginal #minyakarganoriginal #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #setbeevenom #jualmurah #settrialsecretleaf #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf #promoalhijrah #produksecretleaf #cantiksebelumraya

.
.
Promosi Dari
TV Alhijrah hari nie ๐Ÿ˜
OFFER MENARIK DARI SECRETLEAF
.
*PROMOSI BEE VENOM*
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BV MOISTURIZER
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BV CC
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BV SLEEPMASK
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BV EYE SERUM
FOC BV SOAP@FOC SHAMPOO
NORMAL PRICE RM493
*PROMO RM390.00*
.
*PROMOSI ARGAN*
๐Ÿ‘‰๐ŸปAHC
๐Ÿ‘‰๐ŸปShampoo
๐Ÿ‘‰๐Ÿป01 15ml
NORMAL PRICE RM141.90
*RM100.00*
.
.
Promosi Sehingga
3 MEI 2017 (RABU)
.
.
Terima kasih kerana menyokong Secretleaf
.
.
.
.
WHATSAPP 018-2968003 SEKARANG
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#secretleaforiginal #bazarpaknil#sayajualsecretleaf #beevenomoriginal #minyakarganoriginal #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #setbeevenom #jualmurah #settrialsecretleaf #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf #promoalhijrah #produksecretleaf #cantiksebelumraya

.
.
Promosi Dari
TV Alhijrah hari nie ๐Ÿ˜
OFFER MENARIK DARI SECRETLEAF
.
*PROMOSI BEE VENOM*
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BV MOISTURIZER
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BV CC
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BV SLEEPMASK
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BV EYE SERUM
FOC BV SOAP@FOC SHAMPOO
NORMAL PRICE RM493
*PROMO RM390.00*
.
*PROMOSI ARGAN*
๐Ÿ‘‰๐ŸปAHC
๐Ÿ‘‰๐ŸปShampoo
๐Ÿ‘‰๐Ÿป01 15ml
NORMAL PRICE RM141.90
*RM100.00*
.
.
Promosi Sehingga
3 MEI 2017 (RABU)
.
.
Terima kasih kerana menyokong Secretleaf
.
.
.
.
WHATSAPP 018-2968003 SEKARANG
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#secretleaforiginal #bazarpaknil#sayajualsecretleaf #beevenomoriginal #minyakarganoriginal #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #setbeevenom #jualmurah #settrialsecretleaf #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf #promoalhijrah #produksecretleaf #cantiksebelumraya

#testimonisecretleaf
.
.
PURE OIL SERIES 01 MINYAK ARGAN ORGANIK
.
.
Untuk membantu mengurangkan masalah kulit kering, jeragat, jerawat, awet muda dan juga penjagaan rambut.
.
.
Jenama NO.1 semenjak 2009
.
.
โœ”Boleh digunakan SEISI KELUARGA
โœ”Sesuai untuk KULIT KERING
โœ”Membantu mengurangkan JERAGAT & JERAWAT
โœ”Membantu membaiki rambut ROSAK
โœ”Menyihatkan rambut
โœ”Membantu mengurangkan parut dan rekahan kulit
โœ”Pastikan yang ASLI hanya dari SECRETLEAF
.
.
RM 49.00/unit (PERCUMA unit Secretleaf Argan Hydrating Cleanser (RM29.90) dengan setiap pembelian 3 unit MInyak Argan.
.
Whatsapp 018-2968003 sekarang! .
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#villagepeople #bazarpaknil#sayajual #ruangrezekihanania #terlajaklaris #villagepeople #minyakargan #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #argan #setbeevenom #jualmurah #duckscarves #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf

#testimonisecretleaf
.
.
PURE OIL SERIES 01 MINYAK ARGAN ORGANIK
.
.
Untuk membantu mengurangkan masalah kulit kering, jeragat, jerawat, awet muda dan juga penjagaan rambut.
.
.
Jenama NO.1 semenjak 2009
.
.
โœ”Boleh digunakan SEISI KELUARGA
โœ”Sesuai untuk KULIT KERING
โœ”Membantu mengurangkan JERAGAT & JERAWAT
โœ”Membantu membaiki rambut ROSAK
โœ”Menyihatkan rambut
โœ”Membantu mengurangkan parut dan rekahan kulit
โœ”Pastikan yang ASLI hanya dari SECRETLEAF
.
.
RM 49.00/unit (PERCUMA unit Secretleaf Argan Hydrating Cleanser (RM29.90) dengan setiap pembelian 3 unit MInyak Argan.
.
Whatsapp 018-2968003 sekarang! .
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#villagepeople #bazarpaknil#sayajual #ruangrezekihanania #terlajaklaris #villagepeople #minyakargan #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #argan #setbeevenom #jualmurah #duckscarves #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf

#feedbackcustomer
.
Hi korang! .
.
๐Ÿ˜„Anda belum mengenali produk Secretleaf? .
๐Ÿ˜„Anda pernah dengar tapi belum pernah mencubanya?
. ๐Ÿ˜„Ingin mencuba tapi tidak tahu yang mana sesuai dengan kulit anda? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Produk SECRETLEAF mendapat kelulusan KKM dan HALAL JAKIM selain dikilangkan di kilang sendiri bertaraf GMP! Produk ini juga dijual di farmasi2 yang mana memerlukan syarat2 ketat bagi sesuatu produk untuk menembusi pasarannya. Jadi, anda tidak perlu lagi ragu2 untuk menggunakan produk ini. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
Harga yang berbaloi dengan keputusan yang akan diperolehi dan pasti puas hati.
.
Pengguna produk Secretleaf biasanya orang yang telah menggunakannya sekali dan kembali lagi untuk terus menggunakannya. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Produk Secretleaf merangkumi dari penjagaan kulit wajah, rambut, kuku, tangan dan juga bagi penggemar solekan, Secretleaf mempunyai rangkaian CC CREAM, FOUNDATION dan juga MOISTURISER. produk yang sesuai untuk semua peringkat umur.๐Ÿšน๐Ÿšบ๐Ÿšผ
.
JANGAN RISAU ANDA BOLEH DM ATAU WHATSAPP SAYA UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT! โœ…
.
Apa tunggu lagi! Katakan YA pada produk TANPA PARABEN, MERKURI! ๐Ÿ˜€
.
.
WHATSAPP 018-2968003 SEKARANG
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#secretleaforiginal #bazarpaknil#sayajualsecretleaf #beevenomoriginal #minyakarganoriginal #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #setbeevenom #jualmurah #settrialsecretleaf #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf #promoalhijrah #produksecretleaf

.
.
Set KOMBO 3
.
.
Untuk apa set kombo? ๐ŸŒš๐Ÿ‘‰๐ŸŒ
๐Ÿ’œPencerahan
๐Ÿ’œJeragat
๐Ÿ’œParut jerawat
๐Ÿ’œTona Tak Sekata ๐ŸŒ—๐ŸŒ—
.
Apa dlm set?๐Ÿค”๐Ÿค”
๐ŸŒป sabun bee venom
๐ŸŒปserum Peptide
๐ŸŒปarbutin krim pencerah
.
Haishhh.. Fungsi 3 item tue..
Untuk apa plak?? ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ
๐Ÿ’š Sabun pencuci dgn *Sengat lebah* membersih di samping membantu memberi keanjalan mencerahkan jeragat serta mengawal masalah jerawat.
๐Ÿ’š *Serum* khusus untuk mencerahkan jeragat,bintik hitam,parut dan tona tak sekata
๐Ÿ’š *arbutin* mencerahkan kulit,mengurangkan bintik hitam&jeragat,melembapkan dan memberi tona wajah sekata
.
Nie hah.. Dah beli x tau plak cara pakai.. Cara pakai camna plak?? ๐Ÿค”๐Ÿค”
๐Ÿ’™ Letak *sabun* di tapak tangan bersama sedikit air. Gosok ke seluruh muka dan leher. Bilas
๐Ÿ’™Sapukan *serum* pada bintik jergat/parut/kulit bermasalah dan urut perlahan sehingga meresap. Biarkan 1-2 minit sebelum menyapu krim
๐Ÿ’™Sapu *krim* ke seluruh wajah dengan urutan membulat
๐Ÿ’Ÿ 3Item nie pakai setiap pagi n malam
*Nak lagi Detail*
Meh r order.. belakang pack kombo dh disediakan detailnya. Siap kandungan produk lg tau..
.
.
Berapa harga pack kombo nie?
Cerrrr ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ kat muka depan pack kombo...
RM148 je... Harga Asal RM179!
.
.
WHATSAPP 018-2968003 SEKARANG
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#secretleaforiginal #bazarpaknil#sayajualsecretleaf #beevenomoriginal #minyakarganoriginal #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #setbeevenom #jualmurah #settrialsecretleaf #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf #promoalhijrah #produksecretleaf

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags