#secretleafinternational

MOST RECENT

•••
ada customer yg kulit kering dan sensitif tanya kak Maneh, set yg mana sesuai utk dia? nak beli set ker atau nak beli loose item? tak berani nak beli set lar kak Maneh.. saya nak try dulu.
ok sis, tak ada masalah pun... untuk argan series, ada dijual loose item macam CLEANSER • DAY CREAM • NIGHT CREAM • ARGAN SERUM. semua ni harga lain-lain. boleh try test mana yg sesuai 🤗
.

nak order? click link at bio
.

#secretleaf #secretleafinternational #secretleafmalaysia #secretleafsyokselection #arganoil #argandiscoveryset #glowingtonic #glowtonic #kpop #exfoliator #clearskinkit #clearskin #setkombo3 #sunscreen #toner #set jerawat #upmserdang #uitmshahalam #ukmbangi #uumsintok #utmskudai #limkokwinguniversity #uniselshahalam #unikl #malaywedding #malaybridal #makeupartismalaysia #tvalhijrah #astrooasis #bazaarpaknilmurah

•••
ada plan nak ke mana-mana ker hari ni? yang penting, jaga muka elok-elok tau.. nak elakkan miss J? amalkan makanan sihat, buah-buahan & sayur-sayuran. makanan berminyak? a BIG-BIG NO OK! jangan ambil minyak berlebihan tau 🙅🏻‍♀️
.

nak order? click link at bio
.

#secretleaf #secretleafinternational #secretleafmalaysia #secretleafsyokselection #arganoil #argandiscoveryset #glowingtonic #glowtonic #kpop #exfoliator #clearskinkit #clearskin #setkombo3 #sunscreen #toner #set jerawat #upmserdang #uitmshahalam #ukmbangi #uumsintok #utmskudai #limkokwinguniversity #uniselshahalam #unikl #malaywedding #malaybridal #makeupartismalaysia #tvalhijrah #astrooasis #bazaarpaknilmurah

•••
moisturiser pon dah abis? jangan risauuuu ✋🏻 nak clear stok skrg murah sgt dah. Tapi Stok sangat2 terhad tau. Sapa cepat dia sempat! Haaaaa... gitewwww. Lepas ni moisturiser bee venom akan tukar pack baru, harga baru akan lebih mahal tau. Jangan ckp kak Maneh tak payung umbrella ☔️☔️ Bertindak bijak, beli lah masa murah 😃
.

RM100 exc postage • click link at bio to purchase
.

#secretleaf #secretleafinternational #secretleafmalaysia #secretleafsyokselection #arganoil #argandiscoveryset #glowingtonic #glowtonic #kpop #exfoliator #arganserum #beevenom #beevenommoisturiser #setargan #upmserdang #uitmshahalam #ukmbangi #uumsintok #utmskudai #limkokwinguniversity #uniselshahalam #unikl #malaywedding #malaybridal #makeupartismalaysia #tvalhijrah #astrooasis #bazaarpaknilmurah

•••
WOW!! CLEAR SKIN KIT ni mmg terbaik 👍🏻👍🏻
tengok jela testimoni yg baru dapat ni. Sekejap jer dah surut jerawat tu. Best gilerr treatment cream jerawat yg adik ni pakai. Dari bahan semulajadi pulak tu, mestilah pilihan yg lebih selamat & bijak 😀💪🏻
.

nak order? click link at bio. .

#secretleaf #secretleafinternational #secretleafmalaysia #secretleafsyokselection #arganoil #argandiscoveryset #glowingtonic #glowtonic #kpop #exfoliator #clearskinkit #clearskin #setkombo3 #sunscreen #toner #upmserdang #uitmshahalam #ukmbangi #uumsintok #utmskudai #limkokwinguniversity #uniselshahalam #unikl #malaywedding #malaybridal #makeupartismalaysia #tvalhijrah #astrooasis #bazaarpaknilmurah

Most Popular Instagram Hashtags