[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#secretleaf

4370 posts

TOP POSTS

Happy holiday semua.. Nak gi jalan2 ni.. Nak naik mrt.. Hehe.. Maybe nak pergi timesquare lepas tu.. Siapa kat timesquare harini jom kita jumpa😁

Harini saya menggayakan lipmate vivid candy mix with fuschia rose dari @mysecretleaf .. Wallah.. Cantik terus😊

#teamshaza
#teamkelantan
#clevergirlmy
#secretleaf

Biography: Aku Sepapan Kopi Kunyit ☕️☕️
.

Plot: terlalu laju
.

Penamat cerita: HAPPY ENDING 😍😍
.

wasap 0163718657
.

#secretleaf
#secretleafsyokselection
#teamvoguesecretleaf

Kulit Finaz takdalah flawless mana tapiiii Finaz memang WAJIB kena jaga kulit wajah disebabkan kerap mekap atas dasar kerja .

Jadi memang Finaz kena pastikan kulit wajah Finaz SIHAT .
Dan hari ni Alhamdullillah, Finaz dapat 1 set Penjagaan Wajah daripada @mysecretleaf .
Bersumberkan bahan semulajadi , memang Finaz tak sabar nak cuba!! .

TQ SECRET LEAF ❤❤ .

#secretleaf
#kupilihkulitsihat
#taknakputihmelepung
#finazyunus

Sempat jumpa rakan sekolah @rehanharun..tq so much dear
#secretleaf

thanks korgg... laga pipi ngn idola pagi td @farahanimrazak @rajasofie
my own brand shawl @whyme.hijab coming soon #eyelashyou 😍♥️ #assalamualaikum #tvalhijrah .

dapatkan #secretleaf set kombo di @secretleaf.syokselection
@secretleaf.syokselection
@secretleaf.syokselection

Kenapa Secretleaf? Kerana argan oil #secretleaf adalah asli dan tiada sebarang campuran .
Untuk hasil yang lebih berkesan, gunakan setiap kali sebelum memakai sebarang make-up

Penyegar wajah tanpa alkohol dengan fungsi 4-dalam-1 iaitu mencerah, melembap, mengecilkan liang pori, serta detoksifikasi kulit dengan gabungan bahan aktif dari tumbuhan herba, asid amino dan juga batu permata Malachite.

Dengan formulasi 98% semulajadi, toner ini turut bertindak mengurangkan kesan penuaan kulit seperti jeragat, tona tidak sekata serta kulit kering dan kusam.

Herbawhite Natural Lightening Toner menggabungkan khasiat khazanah tumbuhan semulajadi dan sumber galian batu permata “Malachite” yang menjadi simbol keharmonian masyarakat purba Mesir dan hiasan kaum wanitanya sebagai perlindungan dan penyembuhan dari penyakit. Batu permata Malachite juga sering dijadikan serbuk dan diguna untuk kecantikan kulit mereka.

Cara Penggunaan:

Selepas mencuci muka, tuang penyegar ke atas tapak tangan atau pad kapas dan sapu perlahan-lahan ke seluruh wajah sambil menekan agar ianya diserap dengan baik.
#Secretleaf #toner #skincaretips #mysecretleaf

Biasa guna produk Secretleaf? Rasa serasi dan berminat nak jadi sebahagian dari keluarga Secretleaf?

Jom sertai kak yong sebagai dropship. ❌Modal
❌Pegang stok
❌Pos
Apa yang anda perlu buat?
Kongsikan pengalaman anda menggunakan produk Secretleaf dengan kawan kawan dan saudara mara.

#secretleaf
#mysecretleaf #ampang #kl #dropshipwanted

Nak tau tak, apa yang terkandung dalam kopi kunyit #secretleaf

Antaran bahan2nya adalah :- ☕ kunyit
☕ kopi
☕ habbatus sauda
☕ madu
☕ garcinia cambogia
☕ kurma
☕ maltodextrin
☕ kolagen peptide
☕ gula
☕ garam bukit
☕ krimer

Haaa banyak kan khasiat nya 💃💃💃💃💃 Kopi ni penambah tenaga tau,lagi2 yang seharian bekerja tu. Letih/lesu jer kan. So cuba lah kopi ni. Bukan tu sahaja,membantu membakar lemak tau,melancarkan sistem pembuangan,untuk memori dan ingatan kita jugak. Kalau ada tekanan darah tu pun boleh ambil kopi ni sebab dapat membantu turunkan kadar tekanan darah.

Harga untuk seluruh MALAYSIA

RM19 sahaja ( sekotak 15 paket )
Rm23 sahaja ( papan 20 paket )

MOST RECENT

Bee-Liv Bee Venom trial set
Only rm89

Kotak ini Ianya mengandungi :
🐝Beeliv Bee Venom Beauty Bar 20 gram
🐝Beeliv Bee Venom Double Peptide CC Cream (NC) 5 ml
🐝Beeliv Bee Venom Eternal Youth Moisturiser 5 gm X 2
🐝Beeliv Bee Venom Sleep Mask (Kelembapan 72 jam) 5 gram
.

Beeliv Bee Venom ini untuk: ✔Membantu menghilangkan jeragat ✔ Menghilangkan jerawat ✔ Menghilangkan parut ✔ Meremajakan kulit ✔ Membantu kulit awet muda ✔ Menutup lubang pori yang terbuka ✔ Menggebu dan menghaluskan kulit ✔ Meratakan tona kulit ✔ Mengurangkan minyak pada wajah
✔Mengurangkan kulit kusam

#secretleaf
#benatural
#bebeuty

Berminat?
Http://www.wasap.com.my/60196840692

dah kenal SECRETLEAF?
dah cuba Set Kombo 3 yg kak Maneh pakai ni?
kalau belum cuba ampa rugi besaq laa... .

besok kak Maneh nak LIVE kt TV AL HIJRAH lagi tau..! 😄
pukul 8.45 pagi esok ampa duduk depan TV naaa... 😍
.

jom order 👇🏻
.

wasap 0163718657
.

#secretleaf
#secretleafsyokselection
#agentwantedmalaysia #ejendikehendaki
#teamsecretleafsyokselection
#banting #simpangrenggam #mirisarawak #kuching #bayanlepas #shahalamcity #kangarperlis #kangar #alorsetar #lahaddatu #dungun #merlimaupasir #labuan #langkawi #batupahatmall #kluangjohor #uitmshahalam #putrajaya #bandarsaujanaputra #banting #jenjarom #bangi

Mengurangkan Rambut Gugur

Ramai lelaki dan wanita mengalami masalah rambut gugur. Bila anda perasan banyak rambut di bilik mandi, sinki dan sikat. Anda tidak patut mengabaikanya dan anda perlu ambil tindakan.

Minyak argan adalah minyak yang sangat baik untuk menghentikan keguguran rambut dan juga membantu pertumbuhan rambut baru dengan merawat kulit kepala tiga kali seminggu.

Minyak argan membantu mencegah keguguran rambut dengan memastikan anda tidak kehilangan lebih banyak folikel daraipada apa yang tubuh anda hasilkan.

Cara rawat keguguran rambut
✔Letak beberapa titis minyak argan pada jari dan urut ke kulit kepala dengan gerakan bulat.
✔Mula di garis rambut depab kemudian seluruh kulit kepala.
✔Teruskan urutan selama 15 minit untuk membolehkan minyak meresap dalam kulit kepala dan merangsang aliran darah ke kulit kepala dab folikel rambut
✔Lakukan rawatan ini 3 kali seminggu
#secretleaf
#secretleafmalaysia #secretleafinternational
#ampang #kl # stokissecretleaf #arganoil #rawatanrambutgugur #rambutgugur #naturalproducts

Kotak ini Ianya mengandungi :
🐝Beeliv Bee Venom Beauty Bar 20 gram
🐝Beeliv Bee Venom Double Peptide CC Cream (NC) 5 ml
🐝Beeliv Bee Venom Eternal Youth Moisturiser 5 gm X 2
🐝Beeliv Bee Venom Sleep Mask (Kelembapan 72 jam) 5 gram
.
Free!
1. Bee venom liquid cleanser
2. Wonders by Secretleaf

Beeliv Bee Venom ini untuk: ✔Membantu menghilangkan jeragat ✔ Menghilangkan jerawat ✔ Menghilangkan parut ✔ Meremajakan kulit ✔ Membantu kulit awet muda ✔ Menutup lubang pori yang terbuka ✔ Menggebu dan menghaluskan kulit ✔ Meratakan tona kulit ✔ Mengurangkan minyak pada wajah
✔Mengurangkan kulit kusam

#secretleaf
#beevenom

Set combo 3 masih dalam promosi..jimat berbaloi-baloi.

Asal rm158,tahan 2bulan lebih.. #secretleaf #natural #selamat

http://www.wasap.my/60124697929

alhamdulillah selesai bersiaran LIVE di TV AL HIJRAH pagi td... promosi SET KOMBO 3 masih berlangsung ya semua 😍😍😍😍
.

jgn lepaskan peluang utk dapatkan set anda hari ni jgk!
wasap 0163718657
.

#secretleaf
#secretleafsyokselection
#agentwantedmalaysia #ejendikehendaki
#teamsecretleafsyokselection
#banting #simpangrenggam #mirisarawak #kuching #bayanlepas #shahalamcity #kangarperlis #kangar #alorsetar #lahaddatu #dungun #merlimaupasir #labuan #langkawi #batupahatmall #kluangjohor #uitmshahalam #putrajaya #bandarsaujanaputra #banting #jenjarom #bangi

Klik link-bio di atas untuk direct whatapps kami.

RM99 all in
Free postage
Free gift
Post today.

#trudolly
#trudollysquad
#trudollytrubeauty
#secretleaf
#perlashine
#bazarpaknilprodukkecantikan
#ruangrezekihanania

Rm120!! Cepat beli sementara harga tengah promosi! Kalau dah habis promosi harga RM158😣

#Secretleaf #secretleafbeevenom #skincare

RM100!!!
Promo.smpi 03 Nov 17 only
#secretleaf
#naturalbeauty
#parabenfree
Whatsap 01121314001😄😄😄

Assalammualaikum dan selamat pagi!

Bersusah susah dahulu bersenang senang kemudian
Setiap kesusahan ada kesenangan.

#secretleafmalaysia #secretleafinternational #ampang #kl #secretleaf #tescoampang

Waalaikummussalam Fattah

CEO Secretleaf menyempat je wefie dgn Fattah Amin

Sesiapa yg ade di Johor Fattah Amin ade kat Persada mlm ni

Jangan lupa booth Secretleaf 74 ye

#secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #secretleafnegerisembilan #fattzura

Kenapa semua org perlu guna Moroccan Lava Clay • Moroccan Lava Clay bertindak menanggalkan sel kulit mati dari kulit tanpa mengkasari dan menyakitkan kulit, ia bertindak sebagai masker + skrub wajah yg efektif • Sel kulit mati tidak dapat ditanggalkan hanya dengan pencuci muka harian. • Pengumpulan sel kulit mati di atas permukaan kulit akan menyebabkan kulit kelihatan kusam (akibat pantulan cahaya yg tidak sekata), kasar, serta menyukarkan produk skincare utk meresap dgn baik ke dalam kulit • Dengan hanya sekali penggunaan Moroccan Lava Clay, kulit dibersihkan dengan sempurna, segala kotoran dari dalam liang pori dapat dikeluarkan dan pori tidak lagi tersumbat. • Saiz pori juga dapat dikecilkan, jadi pengeluaran minyak (sebum) dapat dikurangkan. Hasilnya, kulit semakin jelas dan halus (refined) • Saiz pori yg lebih kecil dan halus juga akan mengurangkan kulit berminyak, di samping membantu merawat jerawat yg disebabkan oleh kulit yg tidak bersih dan dijangkiti bakteria. • Apabila disapu, Moroccan Clay Lava memberikan kesan sejuk dan selesa pada kulit yg membantu mengurangkan inflamasi, iritasi dan kemerahan kulit. • Kulit juga menjadi 'baby soft', halus seperti bayi apabila tiada lagi sel kulit mati yg tebal di permukaan kulit. • Kulit kelihatan glowing kerana kulit yg licin dan halus memantulkan cahaya dengan tepat, menyebabkan wajah lebih cerah berseri. • Hanya dengan penggunaan mudah 2 @ 3 kali seminggu, keupayaan kulit untuk menerima produk lebih baik, dan kesan produk lain ke atas kulit akan lebih cepat dan efektif • Dengan penambahan minyak argan dlm campuran clay, khasiat menakjubkan minyak argan dapat diserap sepenuhnya ke dalam kulit, menambahkan nutrisi kulit dan mempercepatkan proses rawatan (healing) kulit • Moroccan Lava Clay & organic argan oil adalah khasiat 100% dari alam semulajadi, memberi kulit kebaikan dari alam dengan sepenuhnya tanpa sebarang bahan kimia

Berminat?
Boleh pm or whatsaap
0175211532

Harga cuma RM 49.90.
boleh guna sehingga 2-3 bulan...
JIMAT .... #secretleaf
#secretleafmanjung
#maskertanahliat

Pertama kali nak cuba produk Secretleaf?

Kak yong cadangkan,untuk yang ada masalah jerawat dan jeragat boleh cuba Bee Venom Discovery Set
Terdiri dari pencuci muka sengat lebah,pelembap sengat lebah, CC cream dengan spf 30 improved formula dan water drop sleep mask. Bersama dua produk PERCUMA iaitu Bee Venom Cleanser dan Cream to powder.

Pembelian mudah boleh melalui kedai shopee http://www.shopee.com.my/azanimajutrading123.

#secretleafampang #secretleaf #ampang #kl #beevenomset #beevvenomtrialset #beevenomcream #beevenom

Argan oil yg asli semestinya dari secretleaf!
.
100% pure oil dan halal
.
Www.wasap.my/0173134898
#secretleaf
#arganoil
#stokiskajangbangi

Anda mengalami masalah kulit kering?

Mencari pencuci muka yang tidak mengeringkan?

Dapatkan Argan Hydrating Cleanser sebagai pencuci muka yang membantu membersihkan dan melembapkan wajah.

Harga hanya RM 29.9 atau pembelian mudah di kedai shopee

Http://shopee.com.my/azanimajutrading123

#secretleaf #secretleafmalaysia #secretleafinternational #ampang #kl #arganhydratingcleanser #arganproducts

Bee-liv bee venom beauty bar
RM 49.90

013-6514022
#secretleaf
#beevenom

Love Yourself #aktivnatura #secretleaf 🌺

Most Popular Instagram Hashtags