#secretleaf

3896 posts

TOP POSTS

Kulit Finaz takdalah flawless mana tapiiii Finaz memang WAJIB kena jaga kulit wajah disebabkan kerap mekap atas dasar kerja .

Jadi memang Finaz kena pastikan kulit wajah Finaz SIHAT .
Dan hari ni Alhamdullillah, Finaz dapat 1 set Penjagaan Wajah daripada @mysecretleaf .
Bersumberkan bahan semulajadi , memang Finaz tak sabar nak cuba!! .

TQ SECRET LEAF ❀❀ .

#secretleaf
#kupilihkulitsihat
#taknakputihmelepung
#finazyunus

Kenapa Secretleaf? Kerana argan oil #secretleaf adalah asli dan tiada sebarang campuran .
Untuk hasil yang lebih berkesan, gunakan setiap kali sebelum memakai sebarang make-up

Morning Monday... Done pos barang #secretleaf #arganshampoo #arganoil #deeja5in1 #deejahq

Selamat pagi
Moist cream matte dari #secretleaf

AKAN DATANG!!! Produk.baru yg akan dikeluarkan oleh SECRETLEAF... Mascara, bee venom cleanser dan cream to powder... TUNGGU!!!! Pastinya yg halal, selamat dan natural dr SECRETLEAF... wasap 011-19971539😘😘 #Secretleaf #mysecretleaf #skincare #makeup

me with Yana, @yanasecretleaf Mini Stokis SECRETLEAF Seremban.😍 .

time to refresh about product knowledge..
thanks to Founder, Chemists, CEO, dealers & stokists yg attend hari ni.
.

and YES! we are all well trained. proud to be a part of Secretleaf's members.. 😊
.

#alhamdulillah.
#befrenz
#secretleaf
#mysecretleaf
#secretleafsyokselection

Wahhh Secretleaf sponsor untuk #kaliskasih
Didoakan pengambaran #kaliskasih dipermudahkan segala urusan.

#secretleaf #ampang #kl

Apa lah yang best sangat Argan oil dari #Secretleaf ni? 😱

Sampai semua suka sangat, ada yang kata bila pakai dah lama terasa macam awet muda gitu, kulit lembut cantik halus licin semua. 😍😍 Alhamdulillah syukur kepada Allah, argan oil ni ikhtiar untuk anda yang ingin membaiki kulit yang telah rosak, kembalikan kecantikan muka, bersihkan muka dan sebagainya.
Tapi orang yang takde masalah kulit pun boleh jugak pakai tau, konpemmm lagi cantik menawan lah lepasni.
Nak makan pun boleh? Insya-allah dapat mengurangkan kolestrol.
Jom baca manfaat argan oil πŸ‘‡

#dropshipsecretleaf
#beautynatures

All new lip matte. Weightless. Long lasting. HA and argan oil

#lipaddictions #lipmakeup #makeupbloggers #mattefinish #secretleaf #benatural

MOST RECENT

Merdeka sales ....
Range bee venom

Fast respond whatsap gee 0175211532

#secretleaf
#secretleafmanjung
#promosimerdeka

Hello!
Untuk yang dah lama tunggu promo Bee Venom Set tu nahh kak yong nak bagi diskaun 15%! Sukaa tak uolss?

Bee Venom ni ada customer cakap pernah beli satu set 2k tau.Perghhh mahai tapi,Bee Venom Secretleaf tak sampai pun beribu ribu. Duit lebih tu memang boleh la buat belanja raya haji.

Amacam? nak grab promo? Wasap je kak yong di 0136285711.kak yong akan reply secepat mungkin dan tolong poslajukan barang uols
#secretleaf #secretleafampang #secretleafmalaysia #secretleafinternational #mysecretleaf #ampang #kl #beevenom

πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
🎊🎊MERDEKA SALES🎊🎊
21 Ogos - 1 Oktober 2017

Range BEE VENOM
1. Bee-Liv Bee Venom Beauty Bar πŸ‘‰ RM 42.40
2. Bee-Liv Bee Venom Eternal Youth Moisturizer πŸ‘‰ RM 117.30
3. Bee-Liv Bee Venom Double Peptide CC Cream SPF30/PA+++ πŸ‘‰ RM 117.30
4. Bee-Liv Bee Venom Youthful Eye serum πŸ‘‰ RM 142.80
5. Bee-Liv Bee Venom Water Drop Sleep Mask πŸ‘‰ RM 75.60

Arbutin Natural Lightening Cream
1. Saiz 15ml πŸ‘‰ RM 39.90
2. Saiz 30ml πŸ‘‰ RM 67.10

100% Organic Argan Oil
1. Saiz 15ml πŸ‘‰ RM 53.50
2. Saiz 50ml πŸ‘‰ RM 142.80

Ok jom wasap.my/60193042810, jangan tunggu last minute ya πŸ˜„πŸ€—πŸ€— #merdekapromo

#Secretleaf #SecretleafMalaysia #kulitcantik #kulitsihat #beautifulskin #healthyskin #antiaging #skincare #originalproducts #beevenom #organicarganoil #arganoilskincare #nomercury #nohydroquinone #noparaben #nosulfate #noalcohol #halal #halalskincare #jeragat #jerawat #parut

dah CUCI MUKA??
.

SECRETLEAF Bee Venom. .

Promo Merdeka Sales kini RM42.40 sahaja.
(sah sehingga 1hb Oktober 2017)
.

#secretleaf
#mysecretleaf
#teamvoguesecretleaf
#beevenom
#bangi
#shahalam
#bandarsaujanaputra
#putrajaya
#bazaarpaknil
#teknikmudahaa

Hello
Good morning!

Merdeka Sales!

Krim Arbutin yang paling disukai oleh Secretleaflovers. eh awak, krim arbutin ada promo tau.Diskaun sehingga 15%! Harga Arbutin Lightening Cream 15ml RM 39.95 (N.p RM 47)
Harga Arbutin Lightening Cream 30ml RM 67.15 (N.p RM 79)

#secretleaf #mysecretleaf #secretleafampang #secretleafmalaysia #ampang #tescoampang #kl #arbutin

Merdeka Sales* *21 OGOS 2017 HINGGA 1 OKTOBER 2017*

BEE VENOM RANGE
1. Bv Soap - RM42.40
2. BV Moist - RM117.30
3. BV Ccream - RM117.30
4. BV Eye serum - RM142.80
5. BV Mask - RM75.60

Fast respond whatsap gee 0175212532

#secretleaf
#promosimerdeka

Hai sahabat Secretleaf kak Maneh... πŸ˜πŸ˜β €
.β €
β €
jom betulkan niat kita hari ini.. semoga ALLAH cukupkan apa yang kurang, dan beri kita kemampuan untuk bantu orang lain. Amin.β €
.β €
β €
#mysecretleafβ €
#secretleafβ €
#teamvoguesecretleafβ €
#shahalam
#bangi
#bandarsaujanaputra
#putrajaya
#bazaarpaknil
#teknikmudahaa

Nak berkenal-kenalan dulu dengan produk Secretleaf, nak cuba-cuba pakai rangkaian produk berasaskan Bee Venom mini size boleh cuba-cuba dulu dengan set mampu milik ni ye.
Bukan sahaja berkesan, #secretleaf adalah jenama yang dikenali sejak 2009 sebagai yang patuh kepada piawai natural Eropah, hanya menggunakan bahan-bahan yang terbukti berkesan.

Bahan-bahan mewah yang terkandung dalam set bee venom ni membantu kulit andaΒ  kelihatan berseri-seri,melambatkan proses penuaan,mengawal pertumbuban jerawat dan jeragat.Cukup dengan 7 langkah ini,sudah lengkap untuk penjagaan wajah anda.

1. Bv beauty bar 15g
2. Bv moisturizer 5g
3. Bv cc cream light 2 x 1.5ml
4. Bv cc cream natural 2 x 1.5ml
5. Bv cc cream tan 2 x 1.5ml
6. Bv waterdrop sleep mask 10g
7. Free bv eye serum 3g

Dengan hanya bermodalkan RM89 uols boleh dapat cuba kesemua rangkaian set bee venom.

wassupπŸ“²0145025982

Nak berkenal-kenalan dulu dengan produk Secretleaf, nak cuba-cuba pakai rangkaian produk berasaskan Bee Venom mini size boleh cuba-cuba dulu dengan set mampu milik ni ye.
Bukan sahaja berkesan, #secretleaf adalah jenama yang dikenali sejak 2009 sebagai yang patuh kepada piawai natural Eropah, hanya menggunakan bahan-bahan yang terbukti berkesan.

Bahan-bahan mewah yang terkandung dalam set bee venom ni membantu kulit andaΒ  kelihatan berseri-seri,melambatkan proses penuaan,mengawal pertumbuban jerawat dan jeragat.Cukup dengan 7 langkah ini,sudah lengkap untuk penjagaan wajah anda.

1. Bv beauty bar 15g
2. Bv moisturizer 5g
3. Bv cc cream light 2 x 1.5ml
4. Bv cc cream natural 2 x 1.5ml
5. Bv cc cream tan 2 x 1.5ml
6. Bv waterdrop sleep mask 10g
7. Free bv eye serum 3g

Dengan hanya bermodalkan RM89 uols boleh dapat cuba kesemua rangkaian set bee venom.

wassupπŸ“²0145025982

Nak berkenal-kenalan dulu dengan produk Secretleaf, nak cuba-cuba pakai rangkaian produk berasaskan Bee Venom mini size boleh cuba-cuba dulu dengan set mampu milik ni ye.
Bukan sahaja berkesan, #secretleaf adalah jenama yang dikenali sejak 2009 sebagai yang patuh kepada piawai natural Eropah, hanya menggunakan bahan-bahan yang terbukti berkesan.

Bahan-bahan mewah yang terkandung dalam set bee venom ni membantu kulit andaΒ  kelihatan berseri-seri,melambatkan proses penuaan,mengawal pertumbuban jerawat dan jeragat.Cukup dengan 7 langkah ini,sudah lengkap untuk penjagaan wajah anda.

1. Bv beauty bar 15g
2. Bv moisturizer 5g
3. Bv cc cream light 2 x 1.5ml
4. Bv cc cream natural 2 x 1.5ml
5. Bv cc cream tan 2 x 1.5ml
6. Bv waterdrop sleep mask 10g
7. Free bv eye serum 3g

Dengan hanya bermodalkan RM89 uols boleh dapat cuba kesemua rangkaian set bee venom.

wassupπŸ“²0145025982

*Merdeka Sales* *21 OGOS 2017 HINGGA 1 OKTOBER 2017*

BEE VENOM RANGE
1. Bv Soap - RM42.40
2. BV Moist - RM117.30
3. BV Ccream - RM117.30
4. BV Eye serum - RM142.80
5. BV Mask - RM75.60

ARBUTIN
15ML - RM39.90
30ML - RM67.10

ARGAN OIL
15ML- RM53.50
50ML - RM142.80

#secretleaf #secretleafmalaysia #secretleafperak #naturalskincare #dealersecretleaf #merdekasales #wasap01121815671

πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
🎊🎊MERDEKA SALES🎊🎊
21 Ogos - 1 Oktober 2017

Range BEE VENOM
1. Bee-Liv Bee Venom Beauty Bar πŸ‘‰ RM 42.40
2. Bee-Liv Bee Venom Eternal Youth Moisturizer πŸ‘‰ RM 117.30
3. Bee-Liv Bee Venom Double Peptide CC Cream SPF30/PA+++ πŸ‘‰ RM 117.30
4. Bee-Liv Bee Venom Youthful Eye serum πŸ‘‰ RM 142.80
5. Bee-Liv Bee Venom Water Drop Sleep Mask πŸ‘‰ RM 75.60

Arbutin Natural Lightening Cream
1. Saiz 15ml πŸ‘‰ RM 39.90
2. Saiz 30ml πŸ‘‰ RM 67.10

100% Organic Argan Oil
1. Saiz 15ml πŸ‘‰ RM 53.50
2. Saiz 50ml πŸ‘‰ RM 142.80

Ok jom wasap.my/60138345651, jangan tunggu last minute taw πŸ€—πŸ€— #sale #sales #merdeka #jimat #murah #beevenommurah #arbutin #krim #arganoil #secretleafsales #secretleaf #secretleafsarawak #secretleafmirisarawak

Fast respond whatsap kak gee ya 0175211532

#merdekasale
#promosimerdeka
#secretleaf
##secretleafmanjung

β€ͺJeragat sbb penuaan, tak pakai sunscreen/sunblock, TERpakai produk b'hydroquinone 5-10 tahun lepas? Cer cuba KOMBO 3 wasap.my/60138345651‬ #hydroquinone #jeragat #produk #natural #remedy #secretleaf #secretleafsarawak #secretleafmirisarawak

NAK TRY PRODUK SECRETLEAF?

Mulakan dengan Argan Hydrating Cleanser. Hanya RM29.9 sahaja
Membantu menjadikan kulit lebih lembap dan lembut dengan kandungan Argan oil dalam cleanser

#secretleafmalaysia #mysecretleaf #secretleafampang #secretleaf #ampang #kl #argancleansersecretleaf

Xtau anak siapa. Tp dua beradik ni sedondon. Sgt2 polite Bila Kita kata thank you, dia senyum and say welcome. Awwwww.. so anak materialllll~
.
Next gmbr prove mekap Kak @eela_karim tahan sampai malam Selepas melantak heavy foods malam2 smpi pkl 12 lebih!
.
#kendurikahwin #portklang #majlisberinai #pelamin #mekaptahanlama #secretleaf #klang #pelabuhanklang #pelaminmelayu

β™₯ Peptide Perfection Spot Serum β™₯

Antara kelebihannya :: β™₯ Mencerah & memudarkan jeragat, parut, pigmentasi dan bintik hitam dengan teknologi pengkapsulan peptida, jauh lebih berkesan dan efektif untuk pencerahan maksima.
β™₯ Terbukti berkesan ke atas kulit wanita Asia melalui kajian klinikal, 100% panel mendapati kulit cerah lebih ketara*.
β™₯ Pencerahan intensif lebih tepat dan spesifik pada tompok jeragat dengan konsentrasi peptida pencerah yang tinggi.
β™₯ Tanpa pengelupasan kulit, menjadikan kulit wajah cerah dan sihat berseri secara natural.
β™₯ Diperkasakan dengan penggalak kolagen, berfungsi meningkatkan tahap kolagen & elastin kulit sehingga 50% lebih tinggi untuk keanjalan kulit seumpama usia remaja.
β™₯ Formulasi 94% bahan semulajadi, tanpa paraben, tanpa alkohol, tanpa petroleum, tanpa bahan kimia berbahaya, lembut dan setara dengan pH semulajadi kulit.
β™₯ Hanya perlu oles pada kawasan yg bermasalah sahaja, di wajah yg telah dibersihkan (bukan seluruh muka) biar meresap.
β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯
β™₯ Satu produk halal, selamat untuk mencerah & memudarkan jeragat, parut jerawat, pigmentasi dan bintik hitam.
β™₯ Sesuai utk semua jenis kulit, usia dan jantina. 100% tanpa Paraben, tanpa alcohol, tanpa bahan kimia berbahaya, lembut & setara dengan pH semulajadi kulit.
β™₯ Pernah diuji ke atas wanita Asia berusia 33 - 55 tahun dengan tompok jeragat yang jelas, 100% panel kagum dengan pencerahan ketara seawal 2 minggu terhadap tompok jeragat dan juga keseluruhan tona kulit wajah yang lebih berseri.
β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯
β™₯ Hanya RM 89.90 (18ml) sahaja, guna 2x sehari. Sebaik-baiknya digunakan dengan krim pencerah arbutin untuk kesan pencerahan yang lebih ketara.
β™₯ Jom cuba, wasap.my/60138345651 atau klik terus http://suryani211.secretleaf.mydropize.com/product-detail/307 #serum #freckles #set #jeragat #matured #secretleaf #secretleafsarawak #secretleafmirisarawak #miri #sarawak

Most Popular Instagram Hashtags