#secretleaf

3261 posts

TOP POSTS

Kulit Finaz takdalah flawless mana tapiiii Finaz memang WAJIB kena jaga kulit wajah disebabkan kerap mekap atas dasar kerja .

Jadi memang Finaz kena pastikan kulit wajah Finaz SIHAT .
Dan hari ni Alhamdullillah, Finaz dapat 1 set Penjagaan Wajah daripada @mysecretleaf .
Bersumberkan bahan semulajadi , memang Finaz tak sabar nak cuba!! .

TQ SECRET LEAF โคโค .

#secretleaf
#kupilihkulitsihat
#taknakputihmelepung
#finazyunus

Start your day with recitation of al- Fatihah and don't forget to protect your skin from UV damge by applying Plant Defense Whitening Sunscreen from SECRETLEAF.

SECRETLEAF sunscreen is an innovatively lightweight, non oily and multinational cream with Spf 50 broad spectrum protection against UVA & UVB damage.

Come visit us at kiosk Secretleaf Tesco Extra Ampang (opposite Menara Optometry)

#secretleaf
#sunscreen
#whiteningsunscreen
#spf30
#beautyskin

tu jer nk tunjuk.. dah gi tido.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜#secretleaf #secretleafsyokselection

Selain nak dapat kulit sihat awet muda, organic argan oil juga boleh buat kuku sihat. Kan dah kata organic argan oil ni banyak betul fungsi dia. Apa lagi fungsi lain cuba teka? ๐Ÿ˜œ
#sisninabagitips #secretleaf #organicskincare #naturalskincare #serumandcollagenshop

Hah, nampak tak #Secretleaf pun dah masuk dalam majalah tau.
Alhamdulillah lepasni makin dikenali ramailah.
Siapa yang nak tahu lebih details tetang produk #Secretleaf just DM/wassap fisa ye
#dropshipsecretleaf
#thebestproduct
#beautynatures

ARBUTIN NATURAL LIGHTENING CREAM ๐ŸŒตMencerahkan kulit, mengurangkan bintik hitam & jeragat ๐ŸŒตSesuai semua jenis kulit ๐ŸŒต15ml ๐ŸŒตRM39.90 sahaja
Whatsapp order #0175211532
#secretleaf #organicskincare #produkskincare #naturalskincare

Serenok rasanya.. siap juga plastic yag "SECRETLEAF" tempah.. Berbaloi beli macam ni. Kumpul team, kongsi duit. Dapat harga borong.

Good job team #secretleaf

Anda punya team bila lagi?

Whatsapp ke 01128369452 [Mr Label]
Untuk tempahan

When anime got you๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #naruto #narutoshippuden #anime #secretleaf #shippuden

MOST RECENT

Salam Mahgrib Semua ๐Ÿ’™. Sat lagi kita cerita detail utk Argan Hydrating Cleanser dari Secretleaf pula ya.
Yang nak order Argan Oil tu, nak tahu lebih lanjut meh whasapp kita 019-5556001. Stock limited tggl ni, sblm hbs meh order dlu, nnt raya kulittu gebu gebass gitu ๐Ÿ’™๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ #secretleaf #arganoil

ARGAN OIL dari SECRETLEAF. Hanya RM 63.00 (postage RM8 Sem, Sabah & Sarawak). Diformulasi ORIGINAL 100% minyak Argan tanpa campuran walaupun air.
KEBAIKAN ARGAN OIL :
๐Ÿ’™ Mencegah kedutan dan garis halus.
๐Ÿ’™Merawat dan Mengurangkan Jeragat,ย Jerawat, Parut serta kesan regangan selepas bersalin.
๐Ÿ’™Melindungi kulit dari bahaya sinaran UVA & UV8 matahari.
๐Ÿ’™Memulihkan rambut rosak dan bercabang.
๐Ÿ’™Mengatasi masalah kuku rapuh dan mudah patah.

Whatsapp 019-5556001 #secretleaf #arganoil

nmpk takk?? video ni NON-Scripted..!
ni pengakuan testimoni ikhlas dr Anim tau! .

dier pun tau pilih yg Terbaekkk utk skin dier.. mcm akk jgk lar ๐Ÿ™Š
.

Moisturiser Bee Venom SECRETLEAF adalah yg terbaekk stakat ni yg akk pnh pkai ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป tak kn curang smpi bile2 ๐Ÿ˜
.

sape nk kulit dier halus mcm Anim? wasap akk tau 0163718657
.

#SECRETLEAF #secretleafsyokselection #bandarsaujanaputra #moisturizer #beevenom

nak beraya dgn muka penuh jeragat bertompok2?? ohhh tidakkk....! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
tau tak Jeragat kite asalnya bpunca drp sunburn & sinaran UV?
#SECRETLEAF ade solution ikut bajet korg ๐Ÿ˜ best kan?!!
.

bajet A: Argan Oil โ™ฅ๏ธ RM63
bajet B: Set Kombo 3 โ™ฅ๏ธ RM148
bajet C: Set Kombo 3 + Argan Oil โ™ฅ๏ธ RM211
bajet D: Set Kombo 3 + Argan Oil + Sunscreen โ™ฅ๏ธ RM270.90
. *Sunscreen shj RM59.90 โ™ฅ๏ธ
.

all ready stock. whatsapp to order 0163718657.
.

#SECRETLEAF #secretleafsyokselection #bandarsaujanaputra #arganoil #arbutin #serum #sunscreen

Set DETOX Wajah

Argan hydrating cleanser: Membersih secara mendalam tanpa mengeringkan kulit wajah

Moroccan Clay Powder: Masker Muka dan membuang sel kulit mati
#secretleafampang
#secretleaf
#moroccanclay
#claymask
#argancleanser
#detox
#ampang #kl

Hilangkan masalah JERAGAT dengan KOMBO 3

Dalam ni ada ๐Ÿ Bee Venom Beauty Bar
๐Ÿ Arbutin Natural Lightning Cream
๐Ÿ Peptide Perfection Spot Serum

Set ni bukan hanya boleh hilangkan JERAGAT je tau tapi bole juga untuk ๐Ÿ‘Mencerahkan kulit
๐Ÿ‘Kulit jadi lebih anjal
๐Ÿ‘Mengatasi tona kulit x sekata

Harga biasa RM179.00 tau. Tapi klu grab KOMBO 3 ni sis2 semua jimat RM31.00

Harga KOMBO 3 - RM148.00 je taw.

#jeragathilang
#jeragat
#cantik
#secretleaf
#kulitcantik
#jerawatmeradang

ok spt yg akk janji, now akk nk reveal ttg solution utk muka yg breakout teruk & naik jerawat tu.
biasanya naik jerawat ade 4 sbb. .

1. hormon
2. kesan salah guna produk yg mgandungi bhn kimia merbahaya @ logam yg tinggi
3. persekitaran
4. pemakanan.
.

akk nk bg solution utk mslh no. 2 ya!
#SECRELEAF ialah natural product Bumiputera yg phm sgt dgn keperluan skin org Msia. so xde mslh x selesa dgn pggunaan ker ape. based on feedback cust dorg enjoy pkai.
.

utk mslh jerawat teruk mcm ni, step yg 1st skali ialah berhenti guna produk yg korg rs x ssuai & mgeruhkan lg keadaan muka. it's a sign to leave. rehatkan muka dlm ms sminggu sblm tuka produk lain. ini pnting utk bg kesan2 produk lama yg dah wujud dlm muka tu lbh pasif & stop action.
.

lps rehatkn muka, step ke 2 ialah mulakan dgn produk yg bfungsi sbg DETOX. refer pic tu, ade 3 produk utk detox:
.

1. SABUN BEE VENOM (pencuci harian)
2. HERBAWHITE LIGHTENING TONER
3. ARGAN OIL
.

gunakan scara konsisten. dlm ms 1-2 minggu pggunaan, kmungkinan jerawat akn kuar lg byk. ini tandanya byk chemical merbahaya yg ditarik keluar dr skin korg kesan dr produk lama.
sifat natural product ialah menarik bendasing/logam dlm kosmetik dr dlm kulit keluar melalui jerawat!
so jgn sangka keluar jerawat mksdnya x bgus ya.. itu ialah satu2nya cara kulit kite react pd tarikan natural product ๐Ÿ‘๐Ÿป
.

teruskan guna spt biasa. & korg akn dapati lama2 jerawat semakin hilg. bila skin korg da bebas jerawat, then bru la bole fikir nxt step nk pkai moisturiser ker, day cream ker, night cream ker, serum ker, sleepmask ker ape2 goal korg utk capai skin yg lbh flawless lah.. .

result tu bgantung kpd stp individu. but mostly customers yg bg feedback, dorg ckp da nmpk hasil bile msuk minggu ke-2 mcm tu.
. *utk tny cara guna bole wasap akk 0163718657. bole akk consult psonally
.

#SECRETLEAF #secretleafsyokselection #arganoil #beevenom #toner #bandarsaujanaputra

Be beautiful, be natural
#secretleaf

Awak, tahu tak kandungan moisturiser yang awak tepek kat muka tiap-tiap hari tu? Setiap hari seawal lepas solat Subuh opkos dah mandi ok (sebab nak pegi kerja) akak akan bagi kulit akak breakfast benda yang paling sedap sekali
.
๐Ÿ๐ŸBEE LIV BEE VENOM๐Ÿ๐Ÿ KANDUNGAN BEE LIV BEE VENOM ETERNAL YOUTH MOISTURIZER :
.
1. ARGAN OIL โ€“ adalah pelembap kulit natural terbaik dengan Vitamin E yang jauh lebih banyak berbanding minyak zaitun.

2. ROYAL JELLY โ€“ kaya dengan asid amino yang membantu melembutkan kulit, membantu menambahkan pengeluaran kolagen di lapisan epidermis kulit sehingga 100%*, membantu mengurangkan kemerahan kulit dan inflamasi, memperbaiki dan menghaluskan kulit kasar seawal 7 hari*. 3. BEE VENOM โ€“ Dikenali sebagai โ€œBotox Semulajadiโ€, untuk membantu kulit menambahkan kolagen dan elastin untuk kulit yang lebih muda, tegang dan sekata. Boleh membantu melawan jerawat dan mencerahkan kulit.

4. PROPOLIS โ€“ antiseptic semuladi, membantu mengawal jerawat dan blemish, antioksia yang sangat bagu untuk mengawal tanta penuaan.

5. HYALURONIC Acid (HA) โ€“ kualiti tinggi dengan teknologi time-release, membantu mengurangkan kedutan dan garis halus, membantu pengeluaran kolagen sehingga 98% lebih banyak*, mengawal kulit dari kehilangan kelembapan dan membantu memperbaiki kulit agar lebih lembut.

6. PEPTIDE โ€“ Finalist untuk 25 Years of Innovation Award, menghilangkan kedalaman kedutan sehingga 16.9% dalam hanya 7 hari

Jom manjakan kulit lelebih dengan lelebah ! ๐Ÿ๐Ÿ’•๐Ÿ๐Ÿ’•๐Ÿ๐Ÿ’•๐Ÿ๐Ÿ’•๐Ÿ๐Ÿ’• #organiclover
#secretleaf
#beaufitbynature
#cantiksihat

Untuk mereka yang mempunyai kulit muka berminyak adalah sangat recommended memakai Bee Venom Beauty Bar. Bee venom ni adalah pencuci muka yang berbentuk sabun untuk merawat jerawat, anti penuaan dan memudarkan parut jerawat. RM49.90 sahaja
Whatsapp order #0139167575
#secretleaf #organicskincare #produkskincare #naturalskincare #serumandcollagenshop

Untuk mereka yang kulit kering adalah sangat recommended untuk memakai arbutin cream kerana kandungan aloe vera yang tinggi buat kulit sentiasa lembap dan awet muda. Selain itu mampu merawat kulit muka. RM39.90 sahaja
Whatsapp order #0139167575
#secretleaf #organicskincare #produkskincare #naturalskincare #serumandcollagenshop #jomflawless #jomcantik #berayadengansecretleaf

SET COMBO 3 khas untuk mereka yang ingin merawat dan menghilangkan jeragat dan parut jerawat. RM148 sahaja
Whatsapp order #0139167575
#secretleaf #organicskincare #produkskincare #naturalskincare #serumandcollagenshop

Nk free product..? Klik http://vy.tc/d9l3g91 #ProductFree #NaturalProduct #Secretleaf

stok yg masihh ade.. mnunggu tuan puan yg teruja nk rawat kulit muka spy berseri2 gebusss di pagi raya...! xde lar kusam, berkilat tahap bole jd cermin, jerawat kerutu, atau jeragat gelap bertompok tak sekata... berseri walau tanpa secalit solekan ! our skin goal ialah kulit sihat TANPA cela tau.. igt tu adik kakak, mak2 sekelian ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.

nk consult ttg produk ape yg ssuai? meh wasap akk 0163718657.
.

#secretleaf
#secretleafsyokselection
#bandarsaujanaputra #arganoil #argancleanser #beevenom #nightcream #daycream #arganshampoo #sunscreen #hairserum #toner #arbutin #eyeserum #serum #peptides

Start your day with recitation of al- Fatihah and don't forget to protect your skin from UV damge by applying Plant Defense Whitening Sunscreen from SECRETLEAF.

SECRETLEAF sunscreen is an innovatively lightweight, non oily and multinational cream with Spf 50 broad spectrum protection against UVA & UVB damage.

Come visit us at kiosk Secretleaf Tesco Extra Ampang (opposite Menara Optometry)

#secretleaf
#sunscreen
#whiteningsunscreen
#spf30
#beautyskin

Produk #Secretleaf bukan je ada
sabun bee venom untuk rawat dan mencantikkan kulit,
Argan oil untuk melembapkan kulit,
shampoo Argan untuk melebatkan dan mengilatkan rambut
BAHKAN SET MEKAP , MINYAK WANGI & MAKEUP REMOVER pun ada tauu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada loose powder, lip luv lip bulm, flawless foundation, wildflower soie de parfum, glacier rose micellar water .

Berminat? Boleh pm/wassap fisa okey ๐Ÿ“ฑ011-1644 3370
#dropshipsecretleaf
#beautynatures
#thebestproduct

Produk #Secretleaf bukan je ada
sabun bee venom untuk rawat dan mencantikkan kulit,
Argan oil untuk melembapkan kulit,
shampoo Argan untuk melebatkan dan mengilatkan rambut
BAHKAN SET MEKAP , MINYAK WANGI & MAKEUP REMOVER pun ada tauu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada loose powder, lip luv lip bulm, flawless foundation, wildflower soie de parfum, glacier rose micellar water .

Berminat? Boleh pm/wassap fisa okey ๐Ÿ“ฑ011-1644 3370
#dropshipsecretleaf
#beautynatures
#thebestproduct

Produk #Secretleaf bukan je ada
sabun bee venom untuk rawat dan mencantikkan kulit,
Argan oil untuk melembapkan kulit,
shampoo Argan untuk melebatkan dan mengilatkan rambut
BAHKAN SET MEKAP , MINYAK WANGI & MAKEUP REMOVER pun ada tauu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada loose powder, lip luv lip bulm, flawless foundation, wildflower soie de parfum, glacier rose micellar water .

Berminat? Boleh pm/wassap fisa okey ๐Ÿ“ฑ011-1644 3370
#dropshipsecretleaf
#beautynatures
#thebestproduct

Produk #Secretleaf bukan je ada
sabun bee venom untuk rawat dan mencantikkan kulit,
Argan oil untuk melembapkan kulit,
shampoo Argan untuk melebatkan dan mengilatkan rambut
BAHKAN SET MEKAP , MINYAK WANGI & MAKEUP REMOVER pun ada tauu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada loose powder, lip luv lip bulm, flawless foundation, wildflower soie de parfum, glacier rose micellar water .

Berminat? Boleh pm/wassap fisa okey ๐Ÿ“ฑ011-1644 3370
#dropshipsecretleaf
#beautynatures
#thebestproduct

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags