#secretleaf

3081 posts

TOP POSTS

BEE VENOM ETERNAL YOUTH MOISTURIZER

Pelembap muka yang digemari kebanyakan pengguna SECRETLEAF, pakai sekali repeat order dan tertunggu tunggu promosi.

Pelembap mewah yang berasaskan sengatan lebah,membantu melembapkan dan menganjalkan kulit.

Mengurangkan tanda penuaan, wowww makin muda la uols.

Mengawal kulit berjerawat dan memudarkan parut.

Dapatkan Bee Venom Moisturizer di kiosk Secretleaf di Tesco Extra Ampang Pandan Prima (berhadapan Menara Optometry) dekat secret receipe

Atau wasap http://www.wasap.my/0136285711

#secretleaf
#beeevenom
#beevenommoisturizer
#ampang
#kl

tu jer nk tunjuk.. dah gi tido.. 😁😁#secretleaf #secretleafsyokselection

Serenok rasanya.. siap juga plastic yag "SECRETLEAF" tempah.. Berbaloi beli macam ni. Kumpul team, kongsi duit. Dapat harga borong.

Good job team #secretleaf

Anda punya team bila lagi?

Whatsapp ke 01128369452 [Mr Label]
Untuk tempahan

Kulit Finaz takdalah flawless mana tapiiii Finaz memang WAJIB kena jaga kulit wajah disebabkan kerap mekap atas dasar kerja .

Jadi memang Finaz kena pastikan kulit wajah Finaz SIHAT .
Dan hari ni Alhamdullillah, Finaz dapat 1 set Penjagaan Wajah daripada @mysecretleaf .
Bersumberkan bahan semulajadi , memang Finaz tak sabar nak cuba!! .

TQ SECRET LEAF ❀❀ .

#secretleaf
#kupilihkulitsihat
#taknakputihmelepung
#finazyunus

Kombo 3 by Secretleaf
βœ” Bee Venom (Rm49.90)
βœ” Peptide Perfection Spot Serum (Rm89.90)
βœ” Arbutin Natural Lightening Cream (Rm39.90)
....
#secretleaf #kombo3secretleaf #karamunsingoldtaxistand #karamunsing #vendorwanted

Petang ni #secretleaf berpindah rumah ke kulim

Selamat malam.... Hanya di #secretleaf
special buat anda peminat arganπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜˜ Selain argan oil yang pelbagai fungsi....kini ada lotion yang terbaik untuk anda.. tangan kering?
tumit merekah?
Kulit berparut?
Kulit terasa kering???? Kulit gatal gatal??? Gunalah
SECRETLEAF ARGAN PRECIOUS LUSH HAND AND BODY CREME; diperkaya dengan minyak Argan, VCO, tea tree, vitamin E dan bahan berkhasiat lain untuk memastikan tangan dan kulit anda yang lain kekal sihat, lembut dan lembap... 😍 mudah dibawa kemana2😍
Selain itu,mencerahkan kulit secara natural, mengurangkan gatal2 dan mengelakkan dari jangkitan kulit.. Disyorkan juga kepada ibu ibu yang ada anak kecil...sesuai disapu pada anak kecil anda.. Jangan risau sebab setiap produk secretleaf diuji secara klinikal di lab test For all skin
#parabenfree
#alcoholfree

#secretleafmanjung#dropshipwanted

Mother daughter bonding.both happy after cut short their hair.
#secretleaf
#muslimahspa #bangicentral

#secretleaf #beeVenom produk terhebat dari sengatan lebah..

MOST RECENT

Nak cantik nak putih nak gebu gebas mcm founder cosmetic..jom cuba mrmrsscrub
Wasap cepat 01114989169
#slimrichbotanicalslimming #slimrich#secretleaf#shaklee#whitening#vitaminC

Update harga #promosi untuk #Secretleaf
.
Jeng jeng jenggg
Haaa nampak tak ada banyak produk baru?
.
Sekarang dah ada;
🌰 Shampoo Argan 220ml
🌰 Night cream Argan yg 30gram
🌰 Argan oil 50ml
.
Sementara ada harga promosi ni, baik grab awal-awal, tak rugi dan tak nyesal
.
#powder #primers #secretleaf #arganoil #argan #flawless #organiclover #beevenom #natural #organic #noparaben #kulitcantik #kulitsihat #healthy #priotity #bazarpaknil

Serius best!! Lepas cuci, jangan lupa sapu argan oil dekat muka dan rambut ok. Lepas tu korang boleh tidur sonyum sampai esok pagi πŸ€—
.
#powder #primers #secretleaf #arganoil #argan #flawless #organiclover #beevenom #natural #organic #noparaben #kulitcantik #kulitsihat #healthy #priotity #bazarpaknil

ni akk post detail ttg ARGAN CONDITIONING SHAMPOO k!
.

korg klu x grab skrg, nti lps 15hb MEI jgn mnyesal klu naik harga πŸ˜„. akk da pesan awal ni..
.

skg msh promosi RM49 baik beli cpt. tak rugi tau.. akk pkai bru 3x pon da nmpk hasil rambut makin kurg gugur kt lantai. tak bsepah mcm dulu2 πŸ˜‚ apesal magic sgt pon tak tau lar !
.

bc detail kt pic, & refer mslh rmbut masing2.. agak2 nk try sbotol meh wasap trus 0163718657.
. *harga exc postage πŸ™Š
.

#SECRETLEAF #secretleafsyokselection #arganshampoo #bandarsaujanaputra

ni akk post detail ttg ARGAN CONDITIONING SHAMPOO k!
.

korg klu x grab skrg, nti lps 15hb MEI jgn mnyesal klu naik harga πŸ˜„. akk da pesan awal ni..
.

skg msh promosi RM49 baik beli cpt. tak rugi tau.. akk pkai bru 3x pon da nmpk hasil rambut makin kurg gugur kt lantai. tak bsepah mcm dulu2 πŸ˜‚ apesal magic sgt pon tak tau lar !
.

bc detail kt pic, & refer mslh rmbut masing2.. agak2 nk try sbotol meh wasap trus 0163718657.
. *harga exc postage πŸ™Š
.

#SECRETLEAF #secretleafsyokselection #arganshampoo #bandarsaujanaputra

ni akk post detail ttg ARGAN CONDITIONING SHAMPOO k!
.

korg klu x grab skrg, nti lps 15hb MEI jgn mnyesal klu naik harga πŸ˜„. akk da pesan awal ni..
.

skg msh promosi RM49 baik beli cpt. tak rugi tau.. akk pkai bru 3x pon da nmpk hasil rambut makin kurg gugur kt lantai. tak bsepah mcm dulu2 πŸ˜‚ apesal magic sgt pon tak tau lar !
.

bc detail kt pic, & refer mslh rmbut masing2.. agak2 nk try sbotol meh wasap trus 0163718657.
. *harga exc postage πŸ™Š
.

#SECRETLEAF #secretleafsyokselection #arganshampoo #bandarsaujanaputra

.
.
Promosi Dari
TV Alhijrah hari nie 😍
OFFER MENARIK DARI SECRETLEAF
.
*PROMOSI BEE VENOM*
πŸ‘‰πŸ» BV MOISTURIZER
πŸ‘‰πŸ» BV CC
πŸ‘‰πŸ» BV SLEEPMASK
πŸ‘‰πŸ» BV EYE SERUM
FOC BV SOAP@FOC SHAMPOO
NORMAL PRICE RM493
*PROMO RM390.00*
.
*PROMOSI ARGAN*
πŸ‘‰πŸ»AHC
πŸ‘‰πŸ»Shampoo
πŸ‘‰πŸ»01 15ml
NORMAL PRICE RM141.90
*RM100.00*
.
.
Promosi Sehingga
3 MEI 2017 (RABU)
.
.
Terima kasih kerana menyokong Secretleaf
.
.
.
.
WHATSAPP 018-2968003 SEKARANG
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#secretleaforiginal #bazarpaknil#sayajualsecretleaf #beevenomoriginal #minyakarganoriginal #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #setbeevenom #jualmurah #settrialsecretleaf #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf #promoalhijrah #produksecretleaf #cantiksebelumraya

.
.
Promosi Dari
TV Alhijrah hari nie 😍
OFFER MENARIK DARI SECRETLEAF
.
*PROMOSI BEE VENOM*
πŸ‘‰πŸ» BV MOISTURIZER
πŸ‘‰πŸ» BV CC
πŸ‘‰πŸ» BV SLEEPMASK
πŸ‘‰πŸ» BV EYE SERUM
FOC BV SOAP@FOC SHAMPOO
NORMAL PRICE RM493
*PROMO RM390.00*
.
*PROMOSI ARGAN*
πŸ‘‰πŸ»AHC
πŸ‘‰πŸ»Shampoo
πŸ‘‰πŸ»01 15ml
NORMAL PRICE RM141.90
*RM100.00*
.
.
Promosi Sehingga
3 MEI 2017 (RABU)
.
.
Terima kasih kerana menyokong Secretleaf
.
.
.
.
WHATSAPP 018-2968003 SEKARANG
.
.
#OrganicProduct #arganoil #secretleaf #mysecretleaf #secretleafinternational #NorahWax #rahsiakecantikan #produkrawatwajah
#secretleaforiginal #bazarpaknil#sayajualsecretleaf #beevenomoriginal #minyakarganoriginal #tvalhijrah #jeragat #jerawat #putihkanwajah #bujibuchempel #setbeevenom #jualmurah #settrialsecretleaf #setkecantikan #parutjerawat #serumrambut #parutjeragat #promobeevenom #promosecretleaf #promoalhijrah #produksecretleaf #cantiksebelumraya

Contoh gmbr product yang ada promosi

Slide kanan utk tgk semua gmbr

Promotion till 15 May 2017

Cepat-cepat order!

#secretleaf #arganoilmalaysia #beevenom #beevenomsecretleaf #beevenomfacewash #jerawat #jeragat #arganoilsyampoo

#testimonisecretleaf

Alhamdulillah dengan penggunaan berterusan argan oil πŸ™† customer puas hati Aza pun gembira.

Argan Oil memang banyak fungsi dan kebaikannya

Boleh digunakan oleh semua peringkat umur dari baby hingga org tua

Dijamin tidak berbahaya kerana product argan oil keluaran Secretleaf πŸ’― organic

Yang baru nak cuba boleh whatsapp Aza

#secretleaf #secretleafmalaysia #arganoilmalaysia

Selamat petang! memperkenalkan syampoo argan oil keluaran Secretleaf. Alhamdulillah anim pun dah guna syampoo ini dan feedback sgt bagus, bagi siapa2 yg nak try boleh whatsapp Aza 😁
#secretleaf #secretleafmalaysia #arganoilsyampoo #arganoilmalaysia

#Repost @farahanimrazak with @instatoolsapp ・・・
bila berhijab memang selalu ada masalah rambut sebab seharian biarkan tak bernafas. kesian kan :( hmm nak buat mcm mana tuntutan kerja demi sesuap carbonara.
.
okay worry no more dengan shampoo favourite anim yg berasaskan argan oil ni dari @mysecretleaf baru cuba sekali Alhamdulillah mmg serasi dgn anim. rambut fresh kulit kepala rasa sihat. sangat recommend kalau awak semua nk cuba dulu InshaAllah ❀️ @mysecretleaf

BEE VENOM ETERNAL YOUTH MOISTURIZER

Pelembap muka yang digemari kebanyakan pengguna SECRETLEAF, pakai sekali repeat order dan tertunggu tunggu promosi.

Pelembap mewah yang berasaskan sengatan lebah,membantu melembapkan dan menganjalkan kulit.

Mengurangkan tanda penuaan, wowww makin muda la uols.

Mengawal kulit berjerawat dan memudarkan parut.

Dapatkan Bee Venom Moisturizer di kiosk Secretleaf di Tesco Extra Ampang Pandan Prima (berhadapan Menara Optometry) dekat secret receipe

Atau wasap http://www.wasap.my/0136285711

#secretleaf
#beeevenom
#beevenommoisturizer
#ampang
#kl

Mother daughter bonding.both happy after cut short their hair.
#secretleaf
#muslimahspa #bangicentral

ARGAN HYDRATING CLEANSER

Pencuci muka yang membersih dari dalam tanpa mengeringkan kulit wajah. Membersihkan dan melembapkan kulit dengan menggunakan asud amino yang berasal dari tumbuhan,tanpa sulfate,lembut dan tidak merengsakan kulit segar dan lembap.

RAHSIA UNTUK KULIT CANTIK
Pembersihan mendalam dengan alga marin untuk kebaikan tambahan dan perlindungan daripada pencemaran alam sekitar

Minyak argan organik dan aloe vera membekalkan kulit dengan kelembapan yang tahan lama

Tiada sulfat,tiada paraben,tiada PEG dan tanpa pengawet

Dapatkan Argan Hydrating Cleanser dengan hanya RM29.9

Lokasi kiosk : TESCO EXTRA AMPANG (berhadapan menara optometry)

#secretleaf
#argancleanser
#arganoil
#ampang
#kl

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags