[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#secretleaf

3521 posts

TOP POSTS

Kononnya cik abg blkg tu kecewa sbb lambat dptkan produk2 #Secretleaf untuk si isteri...kalau lah awal2 dulu jumpe product2 #Secretleaf ni..
Heyyy..belum terlambat lagi taw nk dptkan product2 #Secretleaf ni..promosi RM100/set berakhir 7 syawal.. ada sehari lagi taw...jom cepat2 grab product terbaik ni.. Jom wassup 0197671103 untuk order & pertanyaan..
#sayajual #sayapakai #Secretleaf #arganoil #serum

Ini contoh ayah mithali.

Belikan anak argan cleanser dan dapat PERCUMA argan oil 15ml sempena giveaway hari ini.

Suka ke suka?

Jom grab FREE argan oil sekarang di Tesco Extra Ampang.kiosk berhadapan menara optometry

#secretleaf #ampang #kl
#arganoil #argancleanser

Selamat Hari Ibu koranggg!!! Akak pun seorang ibu jugak. Eh, korang bagi apa agaknya dekat ibu korang? #secretleaf ada buat promo special tau. .
Asyik bawak pegi makan, belikan kain, belikan beg, belikan kasut. Cuba try sesuatu yang lain pulak. Cer hadiahkan set eksklusif macam yang #secretleaf buat ni.
.
Konfem mak korang peluk cium ambik bukak terus nak pakai. Tudiaaa... .
Jangan malu untuk DM akak 👌🏻

cecanteksnyaaa...!!! melting tak korg??
.

#secretleafsyokselection
#SECRETLEAF #lipmatte

Kulit Finaz takdalah flawless mana tapiiii Finaz memang WAJIB kena jaga kulit wajah disebabkan kerap mekap atas dasar kerja .

Jadi memang Finaz kena pastikan kulit wajah Finaz SIHAT .
Dan hari ni Alhamdullillah, Finaz dapat 1 set Penjagaan Wajah daripada @mysecretleaf .
Bersumberkan bahan semulajadi , memang Finaz tak sabar nak cuba!! .

TQ SECRET LEAF ❤❤ .

#secretleaf
#kupilihkulitsihat
#taknakputihmelepung
#finazyunus

Stok dah sampai...boleh melaramlah raya ni kan... #secretleaf #lipcream #sayapakaisayajual #rayasale #jomcantiksama2

Assalamualaikum and good evening everyone....
.
Don't forget to get SECRETLEAF product at RM 100...This promotion are last until 7 Syawal only. You can get it through all confirmed dealer near your place...
.
Can pm/dm (0129694392) me for more info/details..tq.. #secretleaf #promoramadhan #promoraya

Warna lipstik keluaran #secretleaf
fischia rose

lame sangat dh ngidam nak pakai produk ni..akhirnye....
#secretleaf
#tanpaParaben
#tanpaAlkohol
#tanpaSulfate
#totalysafe

MOST RECENT

JOM KENAL DENGAN ARBUTIN

ARBUTIN NATURAL LIGHTENING CREAM (15gram) .
Krim pencerah diformulasi khusus untuk mencerahkan kulit yg lebih cerah dan berseri.
Kombinasi 5 ektrek pencerah :
🍒mulberry root
🍒licorice root
🍒sophora root
🍒diosppyros kaki leaf
🍒cornus kousa stem

Ianya juga mengandungi *MINYAK ARGAN* yang sangat dikenali keberkesanannya untuk *anti-penuaan*.
.
✔mencerahkan kulit
✔mengurangkan jeragat
✔menghilangkan tona tidak sekata
✔menghilangkan parut serta parut jerawat
✔memberikan kulit lebih berseri dan bersinar
✔membantu kulit menjadi lebih awet muda

#arbutin #secretleaf #ampang #kl

Kononnya cik abg blkg tu kecewa sbb lambat dptkan produk2 #Secretleaf untuk si isteri...kalau lah awal2 dulu jumpe product2 #Secretleaf ni..
Heyyy..belum terlambat lagi taw nk dptkan product2 #Secretleaf ni..promosi RM100/set berakhir 7 syawal.. ada sehari lagi taw...jom cepat2 grab product terbaik ni.. Jom wassup 0197671103 untuk order & pertanyaan..
#sayajual #sayapakai #Secretleaf #arganoil #serum

Hai selamat hari raya!
Beraya dengan campuran vivid candy dan sweet berry.Hanya dengan lipcream Secretleaf. Cantik dan manis kan kakak ni.

#secretleaf #lipcream #arganoil
#mua

Ini contoh ayah mithali.

Belikan anak argan cleanser dan dapat PERCUMA argan oil 15ml sempena giveaway hari ini.

Suka ke suka?

Jom grab FREE argan oil sekarang di Tesco Extra Ampang.kiosk berhadapan menara optometry

#secretleaf #ampang #kl
#arganoil #argancleanser

Assalammualaikum dan selamat hari raya!

Hari ni Secretleaf outlet ampang ada buat give away Argan Oil 15ml untuk 50 orang terawal.

Untuk yang nak sangat cuba Argan Oil inilah masanya grab peluang.FREE je tau.

Cepat cepat sementara stok masih ada :) #secretleaf #ampang #kl
#arganoil #giveaway

Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir & batin❤️ sebelum pakai mekap, pakai argan oil dari #secretleaf dulu untuk lembapkan kulit. Pakai #arganoil ni pun dah cukup dah, tak perlu pakai moisturizer lagi. Di samping dapat blend foundation dengan mudah, juga dapat rawat kulit. 😆
#selamathariraya #salamaidilfitri #organicskincare #naturalskincare #serumandcollagenshop

SILA JANGAN ABAIKAN ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
Dapatkan Kombo 3 dari Secretleaf sekarang utk membantu mengurangkan jeragat, kusam, tidak sekata dan parut.

Harga berbaloi sangat dengan 3 produk (bukan saiz secuit ya) dalam 1 pek. Apatah lagi diisi dengan bahan bahan yang terbukti selamat. Berdaftar dengan KKM. Tanpa hidrokuion atau merkuri.

Dapatkan sekarang #whatsapp 012-5200344 sementara harga promosi jimat. #promosi #rm100 #jimat #secretleaf #teknikmudahf13 #kombo3 #jeragat #promosiraya

Kami pakai lipcream sweet berry!

Muka semua terus sweetttt

#secretleaf
#ampang #kl
#lipcream #arganoil #lipmatte #mua #muamalaysiamakeupartist

She's wearing vivid candy lip matte moist by Secretleaf..
For order please wassup 0197671103.
#sayajual #sayapakai #Secretleaf

💚 Selamat hari raya Aidilfitri kepada sume.. Maaf zahir dan batin 💚
#day1
#hijautheme
#duckscarves
#Secretleaf
#rayadiperak
#balikkampung

Beraya sambil menggayakan lip matte moist by #Secretleaf..
Selamat hari raya maaf zahir & batin.. #sayajual #sayapakai

#SECRETLEAF ada dimana2 sekarang
Yang pasti lipmate keluaran secretleaf adalah yang terbaik
Tidak mengeringkan bibir
Salah satu kandungan dia ada argan oil
Rugi kalau tak cuba sekarang
Harga tengah promo sekarang
Rm40 sahaja sehingga 7 syawal
Pm atau whatsapp saya 0124243284 ira stokis negeri
#sayangbibiranda

Salam ramadhan hair ke 29.... Abaikan spekmata tu.... hari ni kak gee sapu lipcream vivid candy di bibir.. Memang lain dari yang lain lipcream #secretleaf ni.. Skrg harga promo rm40...ada kate mahal...pada kak gee dah berpatutan dah dengan bahan terbaik ..setanding kualitinya

#secretleafmanjung#lipcreamsecretleaf#melembapkanbibir

Most Popular Instagram Hashtags