#secretcorreamalaysia

MOST RECENT

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
โœ” Loss 2-5kg seminggu
โœ” Tak pahit & tak kelat
โœ” 100% bahan semulajadi
โœ” Harga MAMPU MILIK..
โœ” Tiada cirit birit
โœ” Tak perlu senaman
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60175656053
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60175656053
.
#fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah # #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #melaka #selangor

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
โœ” Loss 2-5kg seminggu
โœ” Tak pahit & tak kelat
โœ” 100% bahan semulajadi
โœ” Harga MAMPU MILIK..
โœ” Tiada cirit birit
โœ” Tak perlu senaman
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60175656053
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60175656053
.
#fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah # #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #melaka #selangor

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
โœ” Loss 2-5kg seminggu
โœ” Tak pahit & tak kelat
โœ” 100% bahan semulajadi
โœ” Harga MAMPU MILIK..
โœ” Tiada cirit birit
โœ” Tak perlu senaman
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60124175051
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60124175051
.
#fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah # #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #melaka #selangor

RM74
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
SECRET CORREA LOSYEN KURUS SEJUK .
โœ” Sangat sesuai utk hilangkan lemak degil
โœ” Hilangkan stretch marks dan eczema
โœ” Tiada kesan sampingan
โœ” Tidak perlu berlapar
โœ” Tidak wajib bersenam
โœ” Metabolisma cepat naik
โœ” Cepat mencairkan lemak
โœ” Dijamin berat badan menurun
โœ” Pantas melangsingkan badan dan meruncingkan muka
โœ” Lemak mula cair dari dalam
โœ” Perut makin mengecil
โœ” Berat makin menurun dan Tenaga makin bertambah.
โœ” 100% ramuan herba semulajadi
โœ”Ada KKM dan HALAL JAKIM
โœ” Banyak testimoni yg dh berjaya
โœ” Menyusu Badan tiada masalah
.
#secretcorrea #secretcorreamalaysia #secretcorrealotion #secretcorreajohor #secretcorreakluang #secretcorreamurah #secretcorreaslimming #secretcorreapremium #secretcorreamultifungsi #secretcorreacollagen #secretcorreaoriginal #secretcorreaborong #secretcorrealosyen #secretcorreacollagenlotion #secretcorreaslimmingcollagenlotion #secretcorreaslimmingcream #secretcorrealosyenkurus #larome #laromemurah
#izeara5inch #izearamurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
โœ” Loss 2-5kg seminggu
โœ” Tak pahit & tak kelat
โœ” 100% bahan semulajadi
โœ” Harga MAMPU MILIK..
โœ” Tiada cirit birit
โœ” Tak perlu senaman
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60174204470
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60174204470
.
#fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah # #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #melaka #selangor

Secret Correa merupakan satu-satunya Losyen Kurus Sejuk Pertama di Asia yang mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia Dan juga Kementerian Kesihatan Brunei.

Losyen sangat selamat digunakan oleh semua golongan kerana bahannya yang terkandung adalah bahan berkualiti dan juga semulajadi.

Losyen juga bukan sekadar utk kurus malahan sangat bagus utk mencantikkan kulit dan juga melancarkan peredaran darah.

Bagi anda yang ingin mendapatkan Losyen Secret Correa ini blh dptkan terus dengan menghubungi nombor berikut

http://www.wasap.my/601129292581
http://www.wasap.my/601129292581
http://www.wasap.my/601129292581

Awak. Baju raya kelima Masih muat lagi tak Zip kainnya?
.
Ada yang baju seluar dah mula mengecik ke?
Ni Mesti salah sabun. Yelah duduk kampung, rumah Mak ayah pakai sabun lain. .
Sabunnnn lah sangat.
.
Nasib Akak pakai sabun badan technology Korea. Akak bawa ke mana saja. Walau Balik kampung. Baju Masih maintain saiz M. .
Bahagia je rasa Bila lumur losyen Secret Correa dan hirup Secret Coffee time raya ni. Nak makan rendang dan lodeh pun tenang. Tak risau santan dan minyak berkampung kat perut dan pinggang. Semua tak sempat tidur dah Kena tendang keluar. Boleh top up makan dengan gembira.
.
www.wasap.my/60133180258
Follow instagram @losyenkurus_secretcorrea_ .
#JemaahLove
#LotionPerutCzer
#secretcorreamalaysia
#losyenkurussejukno1
#losyenkurussejuksecretcorrea

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU.. Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?

Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
โœ” Loss 2-5kg seminggu
โœ” Tak pahit & tak kelat
โœ” 100% bahan semulajadi
โœ” Harga MAMPU MILIK..
โœ” Tiada cirit birit
โœ” Tak perlu senaman

P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60174204470
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60174204470

#fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah # #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #melaka #selangor

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
โœ” Loss 2-5kg seminggu
โœ” Tak pahit & tak kelat
โœ” 100% bahan semulajadi
โœ” Harga MAMPU MILIK..
โœ” Tiada cirit birit
โœ” Tak perlu senaman
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60124175051
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60124175051
.
#fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah # #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #melaka #selangor

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
โœ” Loss 2-5kg seminggu
โœ” Tak pahit & tak kelat
โœ” 100% bahan semulajadi
โœ” Harga MAMPU MILIK..
โœ” Tiada cirit birit
โœ” Tak perlu senaman
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹01119097005
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹01119097005
.
#fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah # #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #melaka #selangor

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU.. Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?

Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š โœ” Loss 2-5kg seminggu
โœ” Tak pahit & tak kelat
โœ” 100% bahan semulajadi
โœ” Harga MAMPU MILIK..
โœ” Tiada cirit birit
โœ” Tak perlu senaman

P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU.. ๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60194473007
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60194473007

#fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah # #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #melaka #selangor

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU.. Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?

Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
โœ” Loss 2-5kg seminggu
โœ” Tak pahit & tak kelat
โœ” 100% bahan semulajadi
โœ” Harga MAMPU MILIK..
โœ” Tiada cirit birit
โœ” Tak perlu senaman

P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60194473007
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60194473007

#fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah # #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #melaka #selangor

Hi uols Mat Ari Laye Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin .
Masa terlalu pantas
Dah hari ke3 kita beraya
Ai dah 4 thn tak beraya๐Ÿ˜•
Tp xpe janji ai dpt beraya dgn mak bapak ai๐Ÿ˜™
Itu yg paling penting syorga dunia๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜luv u mak abah๐Ÿ’•
Korang mesti sibuk beraya kan๐Ÿ˜Š
Ziarah kubur
Ziarah sanak saudara
Msg2 bergembira bersama keluarga tersayang
Sambil korang beraya jaga makan sama kay
Jgn main bedal jer...
Jangan main bedal air manis2 air kosong sgt penting
Kesihatan kena jaga
Body lagi la kena jaga
Rasanya mesti ada yg seluar dah ketat kan๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜Š
Perut pun dah berlapis๐Ÿ˜ค๐Ÿ‘ญ๐Ÿ™ˆ
Sambil tuh nak gtaw esok ada postage
Kalo uols rasa bila pakai baju benjol sana sini meh cepat join postage๐Ÿ“ฎ esok
.
Ok lah gerak dlu
Pape Roger
.
Lagi sekali sepuloh jari ๐Ÿ‘๐Ÿ‘di susun memohon kemaafan atas kekhilafan ai selama kita berurusan๐Ÿ˜
.
Hati2 di jalan Raya . .

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
โœ” Loss 2-5kg seminggu
โœ” Tak pahit & tak kelat
โœ” 100% bahan semulajadi
โœ” Harga MAMPU MILIK..
โœ” Tiada cirit birit
โœ” Tak perlu senaman
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60124175051
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60124175051
.
#fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah # #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #melaka #selangor

Hi uols Mat Ari Laye Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin .
Masa terlalu pantas
Dah hari ke3 kita beraya
Ai dah 4 thn tak beraya๐Ÿ˜•
Tp xpe janji ai dpt beraya dgn mak bapak ai๐Ÿ˜™
Itu yg paling penting syorga dunia๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜luv u mak abah๐Ÿ’•
Korang mesti sibuk beraya kan๐Ÿ˜Š
Ziarah kubur
Ziarah sanak saudara
Msg2 bergembira bersama keluarga tersayang
Sambil korang beraya jaga makan sama kay
Jgn main bedal jer...
Jangan main bedal air manis2 air kosong sgt penting
Kesihatan kena jaga
Body lagi la kena jaga
Rasanya mesti ada yg seluar dah ketat kan๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜Š
Perut pun dah berlapis๐Ÿ˜ค๐Ÿ‘ญ๐Ÿ™ˆ
Sambil tuh nak gtaw esok ada postage
Kalo uols rasa bila pakai baju benjol sana sini meh cepat join postage๐Ÿ“ฎ esok
.
Ok lah gerak dlu
Pape Roger
.
Lagi sekali sepuloh jari ๐Ÿ‘๐Ÿ‘di susun memohon kemaafan atas kekhilafan ai selama kita berurusan๐Ÿ˜
.
Hati2 di jalan Raya . .

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
โœ” Loss 2-5kg seminggu
โœ” Tak pahit & tak kelat
โœ” 100% bahan semulajadi
โœ” Harga MAMPU MILIK..
โœ” Tiada cirit birit
โœ” Tak perlu senaman
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60124175051
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60124175051
.
#fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah # #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #melaka #selangor

Hi uols Mat Ari Laye Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin .
Masa terlalu pantas
Dah hari ke3 kita beraya
Ai dah 4 thn tak beraya๐Ÿ˜•
Tp xpe janji ai dpt beraya dgn mak bapak ai๐Ÿ˜™
Itu yg paling penting syorga dunia๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜luv u mak abah๐Ÿ’•
Korang mesti sibuk beraya kan๐Ÿ˜Š
Ziarah kubur
Ziarah sanak saudara
Msg2 bergembira bersama keluarga tersayang
Sambil korang beraya jaga makan sama kay
Jgn main bedal jer...
Jangan main bedal air manis2 air kosong sgt penting
Kesihatan kena jaga
Body lagi la kena jaga
Rasanya mesti ada yg seluar dah ketat kan๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜Š
Perut pun dah berlapis๐Ÿ˜ค๐Ÿ‘ญ๐Ÿ™ˆ
Sambil tuh nak gtaw esok ada postage
Kalo uols rasa bila pakai baju benjol sana sini meh cepat join postage๐Ÿ“ฎ esok
.
Ok lah gerak dlu
Pape Roger
.
Lagi sekali sepuloh jari ๐Ÿ‘๐Ÿ‘di susun memohon kemaafan atas kekhilafan ai selama kita berurusan๐Ÿ˜
.
Hati2 di jalan Raya . .

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
โœ” Loss 2-5kg seminggu
โœ” Tak pahit & tak kelat
โœ” 100% bahan semulajadi
โœ” Harga MAMPU MILIK..
โœ” Tiada cirit birit
โœ” Tak perlu senaman
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60124175051
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60124175051
.
#fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah # #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #melaka #selangor

Hi uols Mat Ari Laye Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin .
Masa terlalu pantas
Dah hari ke3 kita beraya
Ai dah 4 thn tak beraya๐Ÿ˜•
Tp xpe janji ai dpt beraya dgn mak bapak ai๐Ÿ˜™
Itu yg paling penting syorga dunia๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜luv u mak abah๐Ÿ’•
Korang mesti sibuk beraya kan๐Ÿ˜Š
Ziarah kubur
Ziarah sanak saudara
Msg2 bergembira bersama keluarga tersayang
Sambil korang beraya jaga makan sama kay
Jgn main bedal jer...
Jangan main bedal air manis2 air kosong sgt penting
Kesihatan kena jaga
Body lagi la kena jaga
Rasanya mesti ada yg seluar dah ketat kan๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜Š
Perut pun dah berlapis๐Ÿ˜ค๐Ÿ‘ญ๐Ÿ™ˆ
Sambil tuh nak gtaw esok ada postage
Kalo uols rasa bila pakai baju benjol sana sini meh cepat join postage๐Ÿ“ฎ esok
.
Ok lah gerak dlu
Pape Roger
.
Lagi sekali sepuloh jari ๐Ÿ‘๐Ÿ‘di susun memohon kemaafan atas kekhilafan ai selama kita berurusan๐Ÿ˜
.
Hati2 di jalan Raya . .

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
โœ” Loss 2-5kg seminggu
โœ” Tak pahit & tak kelat
โœ” 100% bahan semulajadi
โœ” Harga MAMPU MILIK..
โœ” Tiada cirit birit
โœ” Tak perlu senaman
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60124175051
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60124175051
.
#fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah # #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #melaka #selangor

Hi uols Mat Ari Laye Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin .
Masa terlalu pantas
Dah hari ke3 kita beraya
Ai dah 4 thn tak beraya๐Ÿ˜•
Tp xpe janji ai dpt beraya dgn mak bapak ai๐Ÿ˜™
Itu yg paling penting syorga dunia๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜luv u mak abah๐Ÿ’•
Korang mesti sibuk beraya kan๐Ÿ˜Š
Ziarah kubur
Ziarah sanak saudara
Msg2 bergembira bersama keluarga tersayang
Sambil korang beraya jaga makan sama kay
Jgn main bedal jer...
Jangan main bedal air manis2 air kosong sgt penting
Kesihatan kena jaga
Body lagi la kena jaga
Rasanya mesti ada yg seluar dah ketat kan๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜Š
Perut pun dah berlapis๐Ÿ˜ค๐Ÿ‘ญ๐Ÿ™ˆ
Sambil tuh nak gtaw esok ada postage
Kalo uols rasa bila pakai baju benjol sana sini meh cepat join postage๐Ÿ“ฎ esok
.
Ok lah gerak dlu
Pape Roger
.
Lagi sekali sepuloh jari ๐Ÿ‘๐Ÿ‘di susun rapibust me mohon kemaafan atas kekhilafan ai.
.
Hati2 di jalan Raya . .

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
โœ” Loss 2-5kg seminggu
โœ” Tak pahit & tak kelat
โœ” 100% bahan semulajadi
โœ” Harga MAMPU MILIK..
โœ” Tiada cirit birit
โœ” Tak perlu senaman
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60124175051
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60124175051
.
#fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah # #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #melaka #selangor

RM74
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
SECRET CORREA LOSYEN KURUS SEJUK .
โœ” Sangat sesuai utk hilangkan lemak degil
โœ” Hilangkan stretch marks dan eczema
โœ” Tiada kesan sampingan
โœ” Tidak perlu berlapar
โœ” Tidak wajib bersenam
โœ” Metabolisma cepat naik
โœ” Cepat mencairkan lemak
โœ” Dijamin berat badan menurun
โœ” Pantas melangsingkan badan dan meruncingkan muka
โœ” Lemak mula cair dari dalam
โœ” Perut makin mengecil
โœ” Berat makin menurun dan Tenaga makin bertambah.
โœ” 100% ramuan herba semulajadi
โœ”Ada KKM dan HALAL JAKIM
โœ” Banyak testimoni yg dh berjaya
โœ” Menyusu Badan tiada masalah
.
#secretcorrea #secretcorreamalaysia #secretcorrealotion #secretcorreajohor #secretcorreakluang #secretcorreamurah #secretcorreaslimming #secretcorreapremium #secretcorreamultifungsi #secretcorreacollagen #secretcorreaoriginal #secretcorreaborong #secretcorrealosyen #secretcorreacollagenlotion #secretcorreaslimmingcollagenlotion #secretcorreaslimmingcream #secretcorrealosyenkurus #larome #laromemurah
#izeara5inch #izearamurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
โœ” Loss 2-5kg seminggu
โœ” Tak pahit & tak kelat
โœ” 100% bahan semulajadi
โœ” Harga MAMPU MILIK..
โœ” Tiada cirit birit
โœ” Tak perlu senaman

P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60194473007
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60194473007

#fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah # #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #melaka #selangor

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
โœ” Loss 2-5kg seminggu
โœ” Tak pahit & tak kelat
โœ” 100% bahan semulajadi
โœ” Harga MAMPU MILIK..
โœ” Tiada cirit birit
โœ” Tak perlu senaman

P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60194473007
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹60194473007

#fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah # #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #melaka #selangor

Most Popular Instagram Hashtags