#seasonpass

MOST RECENT

RANKED 1v3 β€’ The last guy was on hatch and he didn’t have a good angle on the defuser (callout given by teammate) so I took advantage of the situation
β€’
πŸ’™ VIP πŸ’™
@a.lactra β€’ @cx.spectre.xx
@llvelocityll β€’ @nitaa.r6
@rebelzanygaming β€’ @tbd_pug
@tclr_extinct β€’ @tclr_vortex
β€’
β€’
#r6s #rainbowsix #rainbowsixsiege #rainbow6 #rainbow6siege #gamer #ranked #plat #operationgrimsky #grimsky #xbox #console #xboxone #r6 #mixerstreamer #xbox1 #mixer #tomclancy #tomclancysrainbow6siege #firstpersonshooter #mlg #esports #seasonpass #r6siege

Telco lain berebut-rebut buat unlimited call dan data. Tapi telco lain tak berani nak bagi peluang masa yang panjang untuk pengguna habiskan data atau call yang 'unlimited' tu.

Telco lain tak berani ikut apa yang ONEXOX buat. Sebab apa? Sebab kewajipan topup setiap bulan adalah 'lubuk duit' bagi mereka. Korang pernah makan buffet Ramadhan bayar RM100 untuk makan 'unlimited' tapi rupanya bila kira balik tak sampai RM50 pun yang korang makan? Sama la macam offer unlimited dalam industri telco.

ONEXOX offer macam mana pulak? ONEXOX offer korang bayar RM100 boleh makan selagi tak habis. Esok boleh datang lagi makan. Lusa boleh datang lagi. Selagi tak habis, makanlah yang korang dah bayar tu. Eh..kalau tak habis boleh share tak dengan kawan? Boleh..korang share la. Yang penting apa yang korang bayar korang boleh habiskan.

Yang nak daftar ONEXOX BLACK /ONEXOX PREPAID klik sini
http://simkadmurahdanjimat.wasap.my/

#onexox #seasonpass #black #alhamdulillah #unlimitedcarryfoward #unlimitedspeed

Celoteh petang...
Nak buat perbandingan sikit. Telco lain berebut-rebut buat unlimited call dan data. Tapi telco lain tak berani nak bagi peluang masa yang panjang untuk pengguna habiskan data atau call yang 'unlimited' tu.

Telco lain tak berani ikut apa yang ONEXOX buat. Sebab apa? Sebab kewajipan topup setiap bulan adalah 'lubuk duit' bagi mereka. Korang pernah makan buffet Ramadhan bayar RM100 untuk makan 'unlimited' tapi rupanya bila kira balik tak sampai RM50 pun yang korang makan? Sama la macam offer unlimited dalam industri telco.

ONEXOX offer macam mana pulak? ONEXOX offer korang bayar RM100 boleh makan selagi tak habis. Esok boleh datang lagi makan. Lusa boleh datang lagi. Selagi tak habis, makanlah yang korang dah bayar tu. Eh..kalau tak habis boleh share tak dengan kawan? Boleh..korang share la. Yang penting apa yang korang bayar korang boleh habiskan.

Yang nak daftar ONEXOX BLACK /ONEXOX PREPAID klik sini http://wasapp.me/60139885115

Simkad free utk plan B10 ada lagi ni haaa... Meh lerr sesapa nak... #onexox #seasonpass #black #alhamdulillah #unlimitedcarryfoward #unlimitedspeed

PROMOSI HAPPY HOURS EXTRA
===========================
.
10GB + 100min @ RM50
.
βœ… Pakai sendiri
βœ… Share dgn Family & rakan
βœ… Simpan sehingga 28bulan
.
===========================
SYARAT
==========================
.
βœ… Semua pengguna prepaid onexox
βœ… Semua pengguna black
βœ… Boleh beli banyak kali dan tanpa had(unlimited)
.
===========================
CARA PEMBELIAN
===========================
.
Taip YES Hantar ke 23388/22111 @
.
Taip SP WOW Hantar ke 23388/22111 @
.
Call *150# PREPAID 1) pilih 6 Season pass 2) pilih 4 Happy hours 3) pilih 1 SP WOW
.
Call *150# BLACK 1) pilih 4 Season pass 2) pilih 4 Happy hours 3) pilih 1 SP WOW
.
===========================
MASA PEMBELIAN
==========================
.
SABTU
22 SEPTEMBER 2018
Hingga 11.59 Pm
Belum ada simkad?
Wasap akk ye di 01120999452
.
#jangancakapakktakpayung #datajimat #datanglagi #10gb #bolehsimpan #bolehkongsi #jangkahayat #ikutsimkad #jikasimpan #bolehguna #sedikitdemisedikit #ikuttarikhluputpakej #500mb #30hari #danbanyaklagi #seasonpass #seasonpassxtra #datalaju4glte #SimkadPanjangUmur #happyhour #DapatkanDariSaya #wa_01120999452 #dealersahonexox
#Onexoxmalaysia #OnexoxDealerMalaysia
#FreeTeaLive #freepostage #lambattinggal #freekredit #zuraionexox

ONEXOX HAPPY HOUR EXTRA
β€’ Data 10GB + 100 Minit Panggilan @ RM50
β€’ Promo sah pada 22/09/2018
.
Cara Beli:
1. SMS: Taip < YES > hantar ke 23388 / 22111
2. Easy Menu *150# >Season Pass >Happy Hour
3. Apps MyXOX (Downlod: bit.ly/myxoxapp)
.
http://happyhour.onexoxplan.com
.
.
#OnexoxPlan #SimkadJimat #XOXmobile #SeasonPass #HappyHourEXTRA #MyOnexoxPlan #ONEXOX #Prepaid #OnexoxBlack
.

ONEXOX HAPPY HOUR EXTRA
β€’ Data 10GB + 100 Minit Call @ RM50
β€’ Promo sah pada 22/09/2018
.
Cara Beli:
1. SMS: Taip < YES > hantar ke 23388 / 22111
2. Easy Menu *150# >Season Pass >Happy Hour
3. Apps MyXOX (Downlod: bit.ly/myxoxapp)
.
http://happyhour.onexoxplan.com
.
.
#OnexoxPlan #SimkadJimat #XOXmobile #SeasonPass #HappyHourEXTRA #MyOnexoxPlan #ONEXOX #Prepaid #OnexoxBlack
.

HAPPY HOUR TODAY!!! RM50 10GB HIGH-SPEED INTERNET + 100SMS SEMUA RANGKAIAN 😍😍 CARA LANGGAN SMS ‡️‡️ " *YES SEND TOO 22111*" KHAS KEPADA YANG SEDANG GUNAKAN ONEXOX PREPAID & BLACK.. PASTIKAN KREDID ANDA MENCUKUPI SEBELUM MENGHANTAR SMS LANGGAN.. #ONEXOXBLACK #ONEXOXMALAYSIA #HAPPYHOUR #SEASONPASS

The FIRST contest for 2 season passes to the State Fair of Texas has officially BEGUN! In order to enter yourself for a chance to win, you must:
1) follow @thehomesofkingsway page, 2) like THIS picture, and 3) comment with a friend tagged who you would love to go with! This will apply to both Instagram and Facebook. In addition, sharing this photo and tagging us in it will gain you an extra entry into the drawing! You will have 48 hours to enter, and we will draw a winner on Sunday evening. GOOD LUCK πŸŽ‘πŸ­πŸŽŸπŸ—

Please follow us: @Balletlover229 πŸ˜€πŸ˜‚ πŸ“· Credit: : @balletx_philadelphia πŸ˜…πŸ˜‰
A BalletX subscription is your season pass to 7 world premieres and an invitation to our annual Subscriber Appeciation Open Rehearsal πŸβ˜ƒοΈπŸ’πŸ–πŸ€©SUBSCRIBE TODAY: www.BalletX.org πŸ“Έ @bienczycki #patronofthearts #subscriber #seasonpass #worldpremiere #supportthearts #boxoffice

Most Popular Instagram Hashtags