#seanlje

MOST RECENT

Hello #ljens
wow so amazing my bos @seanlje 👍
kalau you guys nak tengok full video Sean LJE's Adventure in Macao you guys follow ig @macaotourismmalaysia and klick link in bio perghhh super awesome video guys WAJIB watching and LIKE the video in youtube👌
now now now now 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
#kitaljens #seanlje #LJENS
#experiencemacao
#Adventureinmacao
#watchingandlike

tak nak jagung, nak tomato 😆

#LJENS #livingljens #seanlje

I was scrolling through my twitter then I found this precious tweet!! OMG ITS OUR BOIIII EVERYONE!! 🔥🔥 makasih banyak yaaaa bagi yang share pasal seanlje kiteee ni 😂😘 #LJENS #livingljens #seanlje

Abam kita dengan Jia Wu of My Coffee Prince, @seanlje

Regrann from @zoulmuhammad89 - WARNING : This is not a toothpaste commercial. Daymmm

With Sean Lee Jia Ern @seanlje, Adam of Sekilas in Bfm, Jai Wu in My Coffee Prince, Weretiger in Keluarga Pontimau and now Chan in Sepasang Awan Putih. Been fan of him since Sekilas short video (and my first impression is, his Malay is giler fluent and I thought he is Malay lol)

#incikzoulkacak #zoulmuhammad #ljens #seanleejiaern #seanlje #mycoffeeprince #sepasangawanputih - #regrann

WARNING : This is not a toothpaste commercial. Daymmm

With Sean Lee Jia Ern @seanlje, Adam of Sekilas in Bfm, Jai Wu in My Coffee Prince, Weretiger in Keluarga Pontimau and now Chan in Sepasang Awan Putih. Been fan of him since Sekilas short video (and my first impression is, his Malay is giler fluent and I thought he is Malay lol)

#incikzoulkacak #zoulmuhammad #ljens #seanleejiaern #seanlje #mycoffeeprince #sepasangawanputih

BACK TO SCHOOL VERSION😇😇💗💗❤❤🏫🏫 #ljens #seanlje

Hallo #LJENS ♥️♥️
Rindu admin takk?? Sorry sgt sbb dh lama tak update🙏🏻🙏🏻 Nah admin payung gmbr @seanlje baru lpas gunting rambut💇🏻‍♂️ machooo siaaa😍😍 #seanlje #LJENS #sepasangawanputih #kitaljens

@meifenlim ..saya rasa @alvinchong123 lebih sesuai utk watak adik lelaki dr segi perwatakan..@seanlje pula dr segi perwatakan..dia nampak lebih matang 😊😊
.
#alvinchongsupporter
#alwayssupportalvinchong
#alvinchong123 #thebestsinger #thebestactor
#mencintaimu #thebestsong
.
.
Regrann from @meifenlim - Nak tanya @alvinchong123 atau @seanlje ? Siapa lebih sesuai utk watak adik lelaki dlm @tanah_akhirku ? #tanahakhirku #alvinchong #seanlje - #regrann

#Repost from @meifenlim with @regram.app ... Nak tanya @alvinchong123 atau @seanlje ? Siapa lebih sesuai utk watak adik lelaki dlm @tanah_akhirku ? #tanahakhirku #alvinchong #seanlje

@meifenlim sy akn cadangkan x lain x bkn @alvinchong123 . Dilihat dr segi perwatakan sesuai membawakan watak seorang adik. Dari segi bakat,kedua2nya berbakat besar dlm bidang lakonan. ❤❤❤

Regrann from @asiahasm - Kepada Semua Penyokong/Peminat2 @alvinchong123 📣📣 Jom komen dan request dekat ig Miss @meifenlim , mana tau ada rezeki Alvin Chong dapat peluang beraksi dalam pementasan teater @tanah_akhirku . Terima kasih.. ° °

#AlvinChong123b#multitalented
#Mencintaimu #newsingle
#bestsong #bestsinger
#AwakSukaSayaTak #bestactor
#roadtointernationals
#alvinchongsupporter
#supportcareer
#supportourlocalartists
#supportgreattalents
#TeamEmmalvin #ACTeam
#TeamTakBolehMoveOn
#SpreadLoveNotHate ° °

#Repost @meifenlim
(@get_repost)
• • •
Nak tanya @alvinchong123 atau @seanlje ? Siapa lebih sesuai utk watak adik lelaki dlm @tanah_akhirku ? #tanahakhirku #alvinchong #seanlje - #regrann

Siapa korang pilih..sudah tentu akak pilih @alvinchong123 sebab akak rasa Alvin dpt menghayati watak dgn lebih baik selain drpd mempunyai bnyk pengalaman dlm bidang lakonan..i think..☺☺..klau nk vote for alvin sila ke ig @meifenlim😄😄
.
#Repost @meifenlim(@repost_via_instant)Nak tanya @alvinchong123 atau @seanlje ? Siapa lebih sesuai utk watak adik lelaki dlm @tanah_akhirku ? #tanahakhirku #alvinchong #seanlje

Ofcos sy pilih @alvinchong123 😍 dan tentunya semua rindu nk tgk dia berlakon lg..so korang support alvin plz!!! -

Regrann from @meifenlim - Nak tanya @alvinchong123 atau @seanlje ? Siapa lebih sesuai utk watak adik lelaki dlm @tanah_akhirku ? #tanahakhirku #alvinchong #seanlje - #regrann

for me both .. can't decide.. 😄

Regrann from @meifenlim - Nak tanya @alvinchong123 atau @seanlje ? Siapa lebih sesuai utk watak adik lelaki dlm @tanah_akhirku ? #tanahakhirku #alvinchong #seanlje - #regrann

Nak request ambil both of them.. maybe @alvinchong123 utk watak abang & @seanlje watak adik😉

Regrann from @meifenlim - Nak tanya @alvinchong123 atau @seanlje ? Siapa lebih sesuai utk watak adik lelaki dlm @tanah_akhirku ? #tanahakhirku #alvinchong #seanlje - #regrann

Nak tanya @alvinchong123 atau @seanlje ? Siapa lebih sesuai utk watak adik lelaki dlm @tanah_akhirku ? #tanahakhirku #alvinchong #seanlje

04 / 04 / 18
-
Cool Cool Cool
-
+ Started working on my app project again around 2 am then slept at 6:30am #appprototyping
+ ‎Woke up at 11:30, ate cereal and whatever then went to my trend project meeting at 1:30 #orwhatever
+ ‎Worked on our project then went to Subway and talked about global education and political systems until our consultation #casualconvos
+ ‎Had a great consultation with our professor who we've determined really likes our group #hellokitty
+ ‎Didn't go to fashion marketing along with Josie and Melanie, but walked back to the dorm #skippingtogether
+ ‎Left my room quickly after arriving because it smelled terrible from something my roommate was eating #awful
+ ‎Watched YouTube videos for an hour in the lounge to avoid the smell in my room #safiya #zias #seanlje #kei #sneakershopping #got7 #kidzboprap
+ ‎Went to dinner with Audrey, Eliska and Kat at a restaurant East TST that neglected to bring out Kat's food until after she followed up three times and everyone else finished eating #omelette #bittermelon
+ ‎Got a Starbucks drink as a dessert and watched a large group of students practice choreography to a song we never heard #djhat
+ ‎Found one of the earrings I lost in the design studio #stillanL
+ ‎Returned back to the dorm and left my door open to air out the room while working on the app #stank
+ Had a hilarious group chat conversation with my marketing project group #英文請 #grandgrandgrandgrandparents #theydied
+ Talked to Yurim about upcoming travels and recent events #proactive #잘자
-
11 He asked the Lord , “Why have you brought this trouble on your servant? What have I done to displease you that you put the burden of all these people on me? 14 I cannot carry all these people by myself; the burden is too heavy for me.
17 I will come down and speak with you there, and I will take some of the power of the Spirit that is on you and put it on them. They will share the burden of the people with you so that you will not have to carry it alone.
Numbers 11:11‭, ‬14‭, ‬17 NIV

potd 😂

walaupun berjuta yang tampan di dunia ini tapi hatiku hanya meLEEhat mu seorang saja 😝 #jadiketakjadi hahahaha

#LJENS #livingljens #seanlje #suwek

Most Popular Instagram Hashtags