[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#scrubputih

MOST RECENT

BUDAK SEKOLAH 12 TAHUN PUN PAKAI CHARMS 😱😱
.
Siapa kata budak sekolah tak boleh guna charms?? Semua peringkat umur boleh pakai tau.. Penangan charms jerawat pasir pun hilang.. Charms bersifat NATURAL uolls.. selamat digunakan.. siap ada HALAL JAKIM lagi tuuu.. Jgn ragu-ragu k.. Dh cuba ke belum uolls? Kalau belum meh sini pakat order... 👇
.
☎️ www.wasap.my/601110027047
☎️ www.wasap.my/601110027047
☎️ www.wasap.my/601110027047
.
Nak beli utk diri sndiri boleh.
Belikan utk kongsi dgn anak or adik2 pun boleh 😍💕
.
#charms #charmsnewyearnewme
#charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #makmalracunnegara #malindoaward #charmsterbaik #halalbeauty #halalexport #halalproduct #makeupskincare #foundationterbaik #serumdara #serumterbaik #laserscrub #scrubputih #pilputihjepun #treaplus #whiteningpills #naturalwhiteningpills #sabunbuahtin #homemade #naturalproduct #soapforeczema
#teamcharmsalfatih #verifyhalal #semaksebelumsebar

Yaaahooooo💃💃
.
.
Mesti UOLLS happy dah habis kerja/kelas kan lepas tu esok sabtu pulakkk boleh la nak short vacation atau ber-window shopping/hang out dengan kawan-kawan @ family kan😉
.
.
Dah plan nak pegi mana & buat apa esok🤔🤔
.
.
TAPI JANGAN LUPA SCRUB DISTRICT DULU TAUUUU😍
.
.
BARU LAH KULIT CANTIK & LETOP SENTIASA❤❤
.
.
📱 Whatsapp +60127447481 untuk beli
✔ KKM APPROVED
✔ FREE COD SEKITAR KL
✔ POSTAGE SETIAP HARI (RM8-S/RM11-SS)
✔ FREE GIFT
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #victoriasecret #iezadolls #SayaJualScrub #bazaarpaknil #InstaFamousMalaysia #SisJalanTar #TeamBarbieFaa #ScrubLover #KekasihPaksaRela #CoffeePrince

Percaya yang kulit uols sebenarnya boleh cerah dari sekarang? Uols kena guna Scrub District kalau nak percaya sebab dah banyak bukti Scrub District memang mampu mencerahkan tona kulit uols! Nak cerah macam Barbie? YOU HAVE TO TRY THIS!

Kulit mati dan kotoran juga penyebab kulit kurang cerah glowing dan penyebab skincare whitening uols tak berapa nak efficient. Jom kita Scrub District! Safe and KKM APPROVED🎉 Click link on bio to order💞
.
🐾RM59 (Packet), RM62 (Jar)
🐾300g (lasts 1-2 months)
🐾Made from natural ingredients such as Apricot, Rock Salts & many more
.
ORDER:
Whatsapp - +60169988244

COD:
❤Bukit Antarabangsa
❤Ukay Perdana
❤Kolej Universiti Poly-tech MARA K.L
❤LRT Wangsamaju
❤LRT Sri Rampai
❤LRT Jelatek
❤LRT Setiawangsa
❤LRT Ampang Park (Weekdays, working hours, depends on availability)
❤Giant Taman Permata
❤Kemensah
❤Zoo Negara
❤Wangsa Walk Mall
❤AEON BIG Wangsa Maju
❤ Aeon AU2 Keramat
❤ Melawati Mall
❤NSK Pasar Borong Selayang/Petronas Pasar Borong ( 11a.m - 6 p.m only)
❤Wisma Goldhill, Jalan Raja Chulan. (Weekdays, working hours, depends on availability)
❤Tesco Ampang.
❤Petron Safari
.
ORDER: Whatsapp to +60169988244

#scrubmuka #scrubbadan #scrubjerawat #pink #ScrubDistrict #barbie #mua #beautytips #beautyhacks #scrubmalaysia #scrubputih #Lokalah #healthyskin #hilangkanjerawat #hilangkansunburn #hilangkanparutjerawat #skincare #pudarkanparutjerawat #buangwhiteheads #buangblackheads #rawatrashes #kulitlicin #kulitlembut #barbieangels #victoriasecret #beach #summerskin #scrubdistrictkl

Sape pernah pakai produk bemerkuri mesti tau kan bencana dia macam mana? Jadi kusam, gelap dan tak berseri dah. LAGI TERUK BILA JERAWAT MERAH2 KELUAR MACAM NANAH 😭😭😭
.
NAK MENYESAL PUN DAH TAK GUNA
NAK MARAH PUN TAK BOLEH
NAK SALAHKAN DIRI SENDIRI SETIAP HARI PUN STRESS
.
BAIK CARI JALAN PENYELESAIAN CEPAT2 sis, jgn dibiarkan kulit teruk mcm tu! 😣😣
.
KENAPA KENA CUBA SET NATURAL CHARMS?
💯CONFIRM HALAL!
💯LULUS KKM 💯LULUS LAB TESTED
💯SABUN NATURAL
💯SABUN HANDMADE DAN TIADA PENGAWET
💯BAHAN TERBAIK DAN PREMIUM ✅FOUNDATION MENGECUTKAN DAN MEMUDARKAN JERAWAT
✅VITAMIN BERTINDAK SEBAGAI BOOSTER DAN MERAWAT JERAWAT DENGAN LEBIH CEPAT.
.
SEBARANG PERTANYAAN 👇👇👇
📲 wassup 0196787672

#charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #makmalracunnegara #malindoaward #charmsterbaik #halalbeauty #halalexport #halalproduct #makeupskincare #foundationterbaik #serumdara #serumterbaik #laserscrub #scrubputih #pilputihjepun #treaplus #whiteningpills #naturalwhiteningpills #sabunbuahtin #homemade #naturalproduct #soapforeczema

Aduhh ayunyaaaa seayu namanyaa @ayunazura 😍😍😍 !
Kulit cantik , putih , flawless sebiji jerawat pun xde uolsss !!
Uols mampu ke mcm tu? .
Haaa dgn #scrubdistrict uolss pun mampu taw !
.
Kalau xpercaya.. meh beli harini jugakk !!
.
DAH TAK SABAR NAK TRY?
Whatsapp Ieza skrg! .
.
❝ Lempeng ❞ 0122785859
❝ Lempeng❞ 0122785869
❝ Lempeng ❞ 0122785859
.
🛵 EVERYDAY COD :-
Tmn Keramat | Setiawangsa | Permai | Rampai | Wangsa Maju | TMn Melati |Melawati | Setapak | Gombak | Selayang |Batu Caves | Uk Perdana | Ampang |Cheras | Kg.Baru |KLCC | Bangsar | Damansara | Kota Damansara |Ttdi & Kl Area !
.
🚚Postage setiap hari 😘
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #viral #scrubviral #lempenghangus

Uols tahu x , yg uols ada lakukan kesilapan dlm penjagaan wajah uols?
.
Haa meh cnie ieza share ngan uols .
.
===============
Cuci muka terlalu kerap
===============
•Boleh menyebabkan kulit terlalu kering & hilang kelembapan selepas dicuci atau Kulit akn cenderung jd lebih berminyak dan berjerawat .
.
============
Kurang Minum Air
============
•Nak cantik tetapi malas minum air masak. Sedangkan air masak sentiasa ada di rumah kita dan percuma sahaja..
Amalkan minum 2 hingga 3 litet air setiap hari atau setiap 25kg = 1 liter air
.
=============
Tidak Cukup Tidur
=============
•Betulkah tidak cukup tidur menyebabkan kulit menjadi tidak sihat? Ya. Ia salah satu faktor.
Kulit memerlukan rehat yg cukup utk ia kembali bersinar dan sihat di pagi hari.
.
======================
Membiarkan peluh di muka kering sendiri tanpa dilap
======================
•Jangan dibiarkan peluh anda kering sendiri di muka tanpa dilap. Sebaiknya lap muka anda dengan kain yang bersih untuk mengelakkan peluh anda kering dan menyerap kedalam kulit muka anda. Peluh anda mungkin mengandungi kotoran bersamanya.
.
=========================
Menyental dan menggosok kulit muka dengan kuat semasa mencuci muka
=========================
•Ramai yang ingat bahagian muka yang ada jerawat atau bermasalah perlu disental atau digosok lebih kuat untuk mengeluarkan sebum dan kotoran dalam liang roma. Sebenarnya kita tidak boleh menggosok terlalu kuat kerana ia akan menyebabkan kulit menjadi kemerahan dan men’cederakan’ kulit dari dalam.
.
*Kalau uols nak kulit yg cantik & Peloless , elakkan buat kesilapan2 diatas taw & Jaga kulit dengan betul.
.
LOTS OF LOVEE 💖 !
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #scrubviral #lempenghangus

“ OMG ! TAK SANGKA LA BARU PAKAI SEMINGGU DAH NMPAK LAIN MUKA, SMPAIKAN MASUK OFIS , RAMAI OFISMATE LAKI2 YG JELING2 “
.
"Seriuss..Bkn tu jer, malah kulit pon makin putih..Kiut ssgt, sampaikan asben ckp saya mcm Barbie..Hehehe! Time balik kmpg, mak mentua pon poji2 tau..Dulu, pakai mcm2 produk..hampeh!! Duit jer abis, tp brg x kualiti..Abis kulit naik jerawat teruk..siap bernanah tau..Sib baik la Kak noni rekomen scrub magic ni..Suke ssgt!"
.
~ Cik Ita-Seremban .
.
SCRUB MAGIC YANG PALING VIRAL ‼️
.
You'll never know unless you give it a try ❤️ .
Uols nk transformasikan kulit menjadi Cantik seperti Barbie ?
Flawless ❗️ Cantikk ❗️ Gebu Gebas ❗️
.
Whatsapp Ieza skrg ❗️
.
📞📞BERMINAT? NAK ORDER?📞📞 .
.
❝ Lempeng ❞ 0122785859
❝ Lempeng❞ 0122785869
❝ Lempeng ❞ 0122785859
.
EVERYDAY COD :-
Tmn Keramat | Setiawangsa | Permai | Rampai | Wangsa Maju | TMn Melati |Melawati | Setapak | Gombak | Selayang |Batu Caves | Uk Perdana | Ampang |Cheras | Kg.Baru |KLCC | Bangsar | Damansara | Kota Damansara |Ttdi & Kl Area !
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #Scrubviral #lempenghangus

Awak-awak yang wanita ni haa, kena jaga kulit tau. Jangan ternganga lepas ni kalau terlanghar bahu abang-abang yang kulit dia lagi cantik dari awak tau😋
.
Scrub District ni sesuai untuk semua tau, tak kira laki or perempuan, kulit sensitif or jerawat. SEMUA BOLEH! .
Senang je nak pakai SD ni. JOM Fa ajarkan
.
1. Selfie dulu dengan SD then tag or send dekat Fa ( hihi gurau 😝)
.
2. Pastikan muka dah cuci dulu dengan cleanser. Lepas tu baru calit SD sebesar ibu jari je. Pastikan kulit uols basah untuk cairkan scrub ya. Nanti kasar sangat tak best
.
3. Oles lembut dalam 30 saat kemudian biarkan sebagai mask selama 5mins kemudian bilas
.
4. Lakukan seminggu sehari dua kali jika kulit berminyak & seminggu 3 kali untuk kulit kering
.
5. Selamat menikmati kulit bersih & lembut selepas scrubbing! .
Rasa nak try? Harus sebab BEST sangat. Ramai repeat order dah tau
.
SD Packet : RM59 exc postage
SD Jar Limited Edition : RM62 exc postage
.
COD area :
KLCC / LRT Gombak ⇔ KL Sentral / Wangsa Walk / Wangsa Maju / Ampang / Setiawangsa / SOGO / Keramat / Setapak Sentral / Taman Melawati / Shah Alam / Subang / Sunway / Damansara / Puchong / Putrajaya / Cyberjaya / Cheras / Petaling Jaya / Sungai Buloh / Pulau Pinang / Seremban / KLIA / Nilai / Melaka / Johor Bahru / Kuching / Bintulu & many more
.
💖ORDER : WHATSAPP Fa +6017.855.7909
.
Or Klik link di bio 💕untuk direct Whatsapp ya . .
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #BarbieAngels #ScrubDistrictTropicalRaya #benefitscrubdist #fattzura

Good things come in small packages. 😍 Inilah benefit Scrub District😍The best scrub in town! Kenapa SD disukai & selalu orang repeat order .
.

1. SD tak kasar. Ini kami boleh guarantee 500%! Tade nak tipu2 macam brand lain cakap tak kasar lepastu bila dapat je kasar macam kertas pasir. Nak letak kat muka pun sakit. No no no lembut aje darling. Sebab tu bole scrub daily
.
2. Instant fresh! Sekelip mata kulit akan fresh, bersih & lembut. Maksudnya scrub ni dapat mengeluarkan segala kotoran yang tersumbat dalam pori-pori uols & mencuci bersih-bersih! Barulah kulit tak kusam lagi
.
3. Tidak mempunyai bendasing yang aneh2 yang tidak diketahui asalnya. Sekarang banyak sangat org claim itu ini itu ini tapi kita sendiri pun tatau benda tu sejauh mana kesahihannya.
.
4. Mempunyai kelulusan KKM dan daripada kilang yang bertaraf GMP. Selamat digunakan.
.
5. HALAL! Tidak mengandungi bahan berunsurkan haiwan. Semua bahan semulajadi jeeeee. Tak pernah Fa dgr ada buah aprikot yang haram lagi.
.
6. 99% daripada pengguna sangat berpuas hati dgn result SD. Tak caye tgk beratus feedback customers . .
.
7. Ramai REPEAT beli SD sebab sangat menjimatkan dan multipurpose. Boleh guna satu family. Boleh pakai di seluruh badan & also kaki! Tayah guna produk lain dah.
.
8. Harga yang berpatutan tetapi berquality tinggi setaraf produk antarabangsa.
.
.
💛READYSTOCK💛
.
SD Packet : RM59 exc postage
SD Jar Limited Edition : RM62 exc postage
.
COD area :
KLCC / LRT Gombak ⇔ KL Sentral / Wangsa Walk / Wangsa Maju / Ampang / Setiawangsa / SOGO / Keramat / Setapak Sentral / Taman Melawati / Shah Alam / Subang / Sunway / Damansara / Puchong / Putrajaya / Cyberjaya / Cheras / Petaling Jaya / Sungai Buloh / Pulau Pinang / Seremban / KLIA / Nilai / Melaka / Johor Bahru / Kuching / Bintulu & many more
.
💖ORDER : WHATSAPP Fa +6017.855.7909
.
Or Klik link di bio 💕untuk direct Whatsapp ya . .
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #BarbieAngels #ScrubDistrictTropicalRaya #benefitscrubdist

BAGUS DAN BERKESAN UNTUK KULIT ECZEMA 💯⠀⠀
#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub❤️ Real District Babes ❤️ Real Results 💯⠀⠀
.⠀⠀
Contact 📲0162096241 ❤️⠀⠀
COD: Seri Kembangan | Bukit Jalil | Kinrara | Serdang | Bangi | Shah Alam⠀⠀
.⠀⠀
SCRUB MAGIC VIRAL number 1 in instagram #scrubdistrict #districtbabes #scrubmurahmalaysia #skincare #scrubbadan #whiteningfacescrub #apricotscrub #facescrub #skinfacts #bodyscrub #dailyscrub #facial #scrubputih #whitening #facial #letscantik #scrub #roadtoflawless #flawless #sayajualmurah #bazaarpaknil #scrubdistrictserikembangan #misicantik #fattzura #visitmyig

Hi UOLLS🙋‍♀️
.
.
Meh sini SIS JALAN TAR nak payung skit info mengenai bahan penting yang terkandung didalam SCRUB DISTRICT nie..
.
.
SCRUB yang laku macam PISANG GORENG PANAS❤
.
.
APRICOT!
.
.
Scrub muka aprikot sangat bagus untuk kulit muka dan badan jika dibandingkan dengan penggunaan bahan micro-scrub yang boleh menyebabkan kerosakan pada kulit muka dan badan selepas bahan tersebut digosok kebahagian kulit muka dan badan.
.
.
Kebaikan scrub muka Aprikot:
.
1) Membantu menghilangkan kotoran dan daki
.

2) Membuang sel-sel kulit yang lama dan rosak
.
3) Melembapkan kulit muka
.
4) Melicinkan kulit muka
.
.
Scrub muka aprikot memberikan tona kulit lebih elok kerana kandungan aprikot dapat membantu tona kulit yang kusam. Ia juga berfungsi sebagai "agen penggelupas" atau exfoliator dengan membuang sel-sel kulit mati dimana ia memperbaharui sel-sel kulit yang rosak tadi dengan new skin cell. So, kulit akan tampak lebih cerah dan lembut .
.
.
📱 Whatsapp +60127447481 untuk beli
✔ KKM APPROVED
✔ FREE COD SEKITAR KL
✔ POSTAGE SETIAP HARI (RM8-S/RM11-SS)
✔ FREE GIFT
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #victoriasecret #iezadolls #SayaJualScrub #bazaarpaknil #InstaFamousMalaysia #SisJalanTar #TeamBarbieFaa #ScrubLover #KekasihPaksaRela #CoffeePrince

#scrubdistrictfeedbacks #scrubdistrictfeedback
.
parut jerawat pon dah pudar uolss bila sental dengan #scrubdistrict 😍
.
n the best thing is.....our scrub is worth buying 😎😎 because
.
💕boleh pakai kat muka n badan sekali
💕jimat n tahan sampai 2 bulan
siap bole share dgn husband uolss sekali 😍😍
.
🔥READYSTOCK🔥#scrubdistrictbanting .
COD area
| banting area | jugra | telok datok | bandar sungai emas | sungai manggis | jenjarom | telok panglima garang | olak lempit |
.
Postage 📮 seluruh malaysia 📮
.
💎350gm ( 1-2 months )
💎RM59 exc postage 💕 in packet 💕
💎RM62 exc postage 💕 limited jar obsession💕
.
TO ORDER 👇👇
Whatsapp ateyn 📲 0149283946
Or tekan je link kat bio @ateynmiracle for direct whatsapp 😘😘
.
#scrubdistrict #facescrub #organicscrub #scrubmuka #scrubbadan #scrubputih #facialscrub #whiteningscrub #districtbabes #scrubdistrictbanting

Thank you KESAYANGAN❤❤
.
.
KERANA membeli SCRUB DISTRICT dengan SIS JALAN TAR😘😘
.
.
Sayang korang TO THE MAX😍😍
.
.
📱 Whatsapp +60127447481 untuk beli
✔ KKM APPROVED
✔ FREE COD SEKITAR KL
✔ POSTAGE SETIAP HARI (RM8-S/RM11-SS)
✔ FREE GIFT
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #victoriasecret #iezadolls #SayaJualScrub #bazaarpaknil #InstaFamousMalaysia #SisJalanTar #TeamBarbieFaa #ScrubLover #KekasihPaksaRela #CoffeePrince

SCRUB DISTRICT CERAHKAN CELAH BADAN.
.
Scrub District ni bukan untuk muka jer tau. Dari face to toe boleh guna. Especially celah ketiak, celah kangkang. To make it easier, scrub jer satu badan.
Perasaan lepas scrub tu ohemgee, rasa soft sangat skin ni. Scrub with natural ingredients.
I'm in love 😍❤️❤️
.
Benefits Scrub District:
❤️Deep pores cleansing yang menghalang jerawat dari membiak
❤️Memudarkan parut jerawat, whiteheads & blackheads
❤️Mengatasi kulit kusam dan pigmentation
❤️Mencerahkan kulit muka
❤️Mencerahkan ketiak & celah badan yang gelap
❤️Menghilangkan jerawat di belakang badman
❤️Merawat eczema, rashes, mange dan skin problems yang lain.
❤️Fair flawless fabulous with that pinkish glow
.
Tambah scrub dalam skin care routine hari ini.
Packet (RM59) or Jar(RM62)? Your choice 😉.
.
📱DM/ Whatsapp, terus send "Hello Lysa!" (60193673915) 📱
.
Link whatsapp di Bio.
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #teambarbiefaa

Bila rajin, dapatlah hasil yang cantik 😍 This holiday seasons where you all gather with your relatives & friends, you'll need something that gives your skin all time radiant glow & get you party ready for anything!
-
#ScrubDistrict bringing out your skin's inner radiance, moisturize, improved texture or whenever your skin needs a helping hand. Personally this product is my favourite above all.
-
I bet this product is what you'll need to get all glam ✨✨ in a flash. Highly recommended!
-
Scrub District;
🖤Targets breakouts skin.
🖤Clarifying pores.
🖤Deep cleansing.
🖤Skin repairing.
🖤Smooth skin.
-
SD Packet; RM59 exc postage.
SD Jar Limited Edition; RM62 exc postage.
-
🚘COD Sekitar Kajang/Bangi/KL/TTDI/Damansara/Sg Buloh/Shah Alam/Petaling Jaya/Cheras/BTHO/Putrajaya/Cyberjaya/Puchong/Denai Alam.
-
📮Postage add RM8sm///RM12ss.
😘Whatsapp 0169210217.
-
#feedbackbarbiejelita #DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #flawless #victoriasecret #BarbieAngels #ScrubDistrictTropicalRaya #benefitscrubdistrict

Bila rajin, dapatlah hasil yang cantik 😍 This holiday seasons where you all gather with your relatives & friends, you'll need something that gives your skin all time radiant glow & get you party ready for anything!
-
#ScrubDistrict bringing out your skin's inner radiance, moisturize, improved texture or whenever your skin needs a helping hand. Personally this product is my favourite above all.
-
I bet this product is what you'll need to get all glam ✨✨ in a flash. Highly recommended!
-
Scrub District;
🖤Targets breakouts skin.
🖤Clarifying pores.
🖤Deep cleansing.
🖤Skin repairing.
🖤Smooth skin.
-
SD Packet; RM59 exc postage.
SD Jar Limited Edition; RM62 exc postage.
-
🚘COD Sekitar Kajang/Bangi/KL/TTDI/Damansara/Sg Buloh/Shah Alam/Petaling Jaya/Cheras/BTHO/Putrajaya/Cyberjaya/Puchong/Denai Alam.
-
📮Postage add RM8sm///RM12ss.
😘Whatsapp 0169210217.
-
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #flawless #victoriasecret #BarbieAngels #ScrubDistrictTropicalRaya #benefitscrubdistrict #fattzura

Bila rajin, dapatlah hasil yang cantik 😍 This holiday seasons where you all gather with your relatives & friends, you'll need something that gives your skin all time radiant glow & get you party ready for anything!
-
#ScrubDistrict bringing out your skin's inner radiance, moisturize, improved texture or whenever your skin needs a helping hand. Personally this product is my favourite above all.
-
I bet this product is what you'll need to get all glam ✨✨ in a flash. Highly recommended!
-
Scrub District;
🖤Targets breakouts skin.
🖤Clarifying pores.
🖤Deep cleansing.
🖤Skin repairing.
🖤Smooth skin.
-
SD Packet; RM59 exc postage.
SD Jar Limited Edition; RM62 exc postage.
-
🚘COD Sekitar Kajang/Bangi/KL/TTDI/Damansara/Sg Buloh/Shah Alam/Petaling Jaya/Cheras/BTHO/Putrajaya/Cyberjaya/Puchong/Denai Alam.
-
📮Postage add RM8sm///RM12ss.
😘Whatsapp 0169210217.
-
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #flawless #victoriasecret #BarbieAngels #ScrubDistrictTropicalRaya #benefitscrubdistrict #fattzura

Membasuh sahaja tidak cukup ! YES pores yang tak dibersih secara sempurna tu? YES itulah yang membuatkan jerawat whiteheads blackheads bertimbun2 kat muka tau ✔️ With only washing guna FOAM CLEANSER tak cukup , DEEP CLEANSING SCRUBBING daily PENTING untuk dapatkan kulit Flawless flawless flawless 💯 Wondering what the benefits are Babe? .
.
❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
❤️Hilangkan whitehead blackhead
❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
❤️Merawat rashes & excema .
❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
❤️ Hilangkan jerawat belakang badan
❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯
.
#ScrubDistrict #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysia #scrubputih #ScrubPemutih #ScrubJerawat #Scrub #Scrubbadan #ScrubMuka #scrubdistrict #codusm #codusmpenang #codusminduk #codusmpenangsg2bworth #codpenang #codpulaupinang #codpenangisland #hilangjerawat #scrubjerawat #scrubmuka #scrubmukadanbadan #scrubdistrictpenang #agentwanted #agentscrubdistrict #agentscrubdistrictpenang #stokisscrubdistrictpenang #scrubdistrictfeedback

Kenapa kita perlu Scrub District? Sebab this product boleh: .
.
💋Mengecilkan liang pori .
💋Mengatasi kulit berminyak
💋Mengatasi kulit kusam .
💋Mencerahkan kulit
💋Menghilangkan parut hitam .
💋Melembutkan kulit .
💋Mengecutkan jerawat
.
Anddddd yang paling best Scrub District Whitening Facial Scrub boleh pakai di badan sekali!! Bukan muka saje tau so very jimat! And then lepas scrub, biarkan selama 15 mins untuk jadikan mask. Buat rutin ni everyday, kulit jadi lebih bersih, berseri-seri & cerah 😍 You'll never know unless you give it a try ❤️
.
.
🌸 ONLY RM 59 for packet // RM 62 for jar
.
.
.
#scrubdistrict #scrub #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmuka #scrubputih #scrubbadan #scrub #flawlessskin #scrubdistrictKL #hilangkanjerawat #putihmuka #rashes #jerawat #buangblackhead #buangwhitehead #hilangparut #kulitcantik #Malaysia #koreanskincare #koreamurah #koreanskin

It's important what you feed to your body as well as your skin. Eat healthy, exercise regularly, drink plenty of water and always remember to scrub scrub scrub.
.
Your skin will thank you. 😉
.
Benefits Scrub District:
❤️Deep pores cleansing yang menghalang jerawat dari membiak
❤️Memudarkan parut jerawat, whiteheads & blackheads
❤️Mengatasi kulit kusam dan pigmentation
❤️Mencerahkan kulit muka
❤️Mencerahkan ketiak & celah badan yang gelap
❤️Menghilangkan jerawat di belakang badman
❤️Merawat eczema, rashes, mange dan skin problems yang lain.
❤️Fair flawless fabulous with that pinkish glow
.
Tambah scrub dalam skin care routine hari ini.
Packet (RM59) or Jar(RM62)? Your choice 😉.
.
📱DM/ Whatsapp, terus send "Hello Lysa!" (60193673915) 📱
.
Link whatsapp di Bio.
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #teambarbiefaa

Most Popular Instagram Hashtags