#scrubnaturalingredients

48 posts

TOP POSTS

.
LAST CALL FOR AREA BANTING KLANG AND TELOK PANGLIMA GARANG, TODAY IS GONNA BE THE LAST DAY IM HERE BEFORE MOVING TO LUMUT, PERAK. .
.
JOM ORDER UNTUK LAST COD HARI NI! JANGAN LEPASKAN PELUANG! .
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

Selamat pagi ❀️ Start your day with this favourite scrub πŸ’• Make sure scrub muka before put on makeup , keluar rumah pergi kerja tu . Baru laaa FLAWLESS gituuu πŸ’― Always always always never skip your morning scrub routine okay πŸ’‹ Road to flawless start here πŸš—πŸ’¨ β €
.β €
#scrubmuka #scrubbibir #scrubbadan #scrubputih #scrubjerawat #scrubmurah #scrubgaram #scrubaprikot #scrubmakeup #makeupremover #scruborganik #dailyscrub #naturalingredients #scrubbahansemulajadi #scrubnaturalingredients #facescrub #facialscrub #suitableforallskintype #scrubdistrict #scrubdistrictangels #postageeveryday

WHYYY ‼️
.
Okay lets eraa explain .
.
Selepas seharian kita bekerja , kulit kita mesti dh terdedah dgn melekat habuk2 dan segala bakteria kan 😰 .
.
Jadi kulit muka kita akan banyak terkumpulnya sel-sel kulit mati tau ! Kalau dh banyak sel kulit mati tu , uallss pakai laa skincare ape pun , memang susah nak meresap dan lambat kesannya 😩 .
.
Liang pori pun boleh tersumbat jika tidak bersih dan mula laa tumbuh jerawat , blackheads dan whiteheads 😱 .
.
So apa yg perlu korang buat sebelum sebelum apply skincare tu , make sure kulit muka kita bersih sebersihnya πŸ’―. .
Nak pakai apa yea untuk mahukan kulit bersih 😨 Of course laaa pakai #scrubdistrict πŸ’• .
.
Benefit guna #scrubdistrict ❀️
.
🌸 menghilangkan / mengecutkan jerawat
🌸 mencerahkan kulit dan memudarkan parut 🌸 mencuci kotoran tersumbat di dalam pori muka
🌸 kulit kurang berminyak / kering
🌸 menghapuskan blackheads dan whiteheads
🌸 mengecilkan pori dan mengurangkan parut berlubang
🌸 menanggalkan sel-sel kulit mati dan daki degil dari celahan badan
🌸 pudarkan pigmentation dan menghalang penghasilan jeragat 🌸 tiada lagi kulit kusam dan tidak sekata
🌸 kulit gebu dan lembut
🌸 kulit jadi glowing dan senang nak makeup .
#scrubmuka #scrubbadan #scrubbibir #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scruborganik #scrubkorea #scrubputih #scrubjerawat #scrubgaram #scrubaprikot #scrubcantik #scrubflawless #scrubnaturalingredients #naturalingredients #dailyscrub #facescrub #facialscrub #scrubs #scrubdistrictstokis #scrubdistrictagent #scrubdistrictpahang #scrubdistrictpekan #scrubdistrictkuantan #postageeveryday #codkuantan #codchini

.
Hi morning girls! To those yang masih tertanya-tanya, again i wanna highlight that we are now ceritified with KKM and we are proud to say that all of our ingredients are safe πŸ’― Keep on scrubbing girls.️ Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan #ScrubDistrict πŸ’― .
.
Ingat tau, nak cantik mesti kena rajin! 😘😘
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

Selamat pagi ❀️ Start your day with this favourite scrub πŸ’• Make sure scrub muka before put on makeup , keluar rumah pergi kerja tu . Baru laaa FLAWLESS gituuu πŸ’― Always always always never skip your morning scrub routine okay πŸ’‹ Road to flawless start here πŸš—πŸ’¨ .
#scrubmuka #scrubbibir #scrubbadan #scrubputih #scrubjerawat #scrubmurah #scrubgaram #scrubaprikot #scrubmakeup #makeupremover #scruborganik #dailyscrub #naturalingredients #scrubbahansemulajadi #scrubnaturalingredients #facescrub #facialscrub #suitableforallskintype #scrubdistrict #scrubdistrictangels #scrubdistrictstokis #scrubdistrictagent #scrubdistrictpahang #scrubdistrictpekan #scrubdistrictkuantan #postageeveryday #codkuantan #codchini

.
.
Slayin Girl πŸ’― Sarawak mua @marie.ernest is slayin hard with her Pink scrub ❀️ Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dgn #ScrubDistrict .
.
Remember to always deep cleanse when you are wearing make up. Barulah pores tak tersumbat 😘
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
Hey ladies! How ya feelin'? Good news! WE ARE NOW πŸ’― KKM APPROVED! We are proud to say that all of the ingredients in our Scrub are SAFE and approved by Malaysian's Kementerian Kesihatan. Thanks for your constant support we Love you too ❀️Keep on Slayin & Keep on Scrubbing #ScrubDistrict .
.
Click the link on my bio to place your order 😘😘
.
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
NAK PERGI KENDURI TAPI MALU BANYAK PARUT DAN JERAWAT?
.
NAK RAYA TAPI JERAWAT MASIH SEGAR DI MUKA ANDA?
.
.
Gurlll, lemme tell you this scrub is everything to me! Daripada dulu keluar rumah malu dan malas sebab banyak jerawat and parut jerawat sampai sekarang alhamdulillah pergi kerja pun naked face je occay!
.
.
Alhamdulillah i've found my magic scrub. How about you? .
.
Berminat nak try? You can purchase with me. Whatsapp me at 0132372693 or click the link on my bio
.
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
AREA :
-UITM SRI ISKANDAR
-BANTING
-SIJANGKANG/TELOK PANGLIMA GARANG

Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
Shoutout to all Chelsea fans out there! This is for you πŸ‡¬πŸ‡§ Scrub Magic Viral num 1 in malaysia ❀️ All that beauty All that magic All in 1 magical packet πŸ’―.
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
AREA :
-UITM SRI ISKANDAR
-BANTING
-SIJANGKANG/TELOK PANGLIMA GARANG

Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

MOST RECENT

Cantiknya MUA letop @nurlianna kalah Lofa Flawless skin dia hokay 🀣β™₯️β™₯️β™₯️ Nak Meletop makeup? yes Kulit muka kene meletop dulu okay kesayangans πŸ’― Scrub tiap pagi & tiap malam without fail , YeS dengan scrub yang tgh viral sgt in the market β™₯️ Love sangat tak brenti Ladyboss tgk kulit dia tau FAIR FLAWLESS FABULOUS mestilah hari2 dengan #ScrubDistrict
Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictshahalam #scrubdistrictklang #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

Selamat pagi ❀️ Start your day with this favourite scrub πŸ’• Make sure scrub muka before put on makeup , keluar rumah pergi kerja tu . Baru laaa FLAWLESS gituuu πŸ’― Always always always never skip your morning scrub routine okay πŸ’‹ Road to flawless start here πŸš—πŸ’¨ β €
.β €
#scrubmuka #scrubbibir #scrubbadan #scrubputih #scrubjerawat #scrubmurah #scrubgaram #scrubaprikot #scrubmakeup #makeupremover #scruborganik #dailyscrub #naturalingredients #scrubbahansemulajadi #scrubnaturalingredients #facescrub #facialscrub #suitableforallskintype #scrubdistrict #scrubdistrictangels #postageeveryday

WHAT OUR MAGICAL SCRUB CAN DO 😍😍😍 ISN'T IT MAGICAL TO HAVE THAT ONE SCRUB THAT CAN DO A LOT TO YOUR SKIN? IT HAS IMPROVED MINE AND REALLY CLEAN MY PORES!

To be honest my face belum fully recover lagi from rashes and pregnant allergic, tapi scrub ni dah tolong i banyak sangat, esp part jerawat and parut jerawat. Being pregnant, i get so hormonal my acne wont stop growing but controlled by this lovely scrub! Love it!! ❀❀❀ And yes dont worry, its so natural that i use it once or twice a day and now on my 2nd pack already. Yayyy! 😘😘😘. Interested? Whatsapp or dm me now! Click the link on my bio to get fast response ❀❀❀ #scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung
#scrubdistrictsitiawan #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictshahalam #scrubdistrictklang #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

REMOVE YOUR DEAD SKIN CELL WITH SCRUB DISTRICT!

Ramai yang tanya apa yang special sangat Scrub District ni? Okay i ringkaskan.

1. Natural based ingredients
2. Smooth texture (in fact kalau you rasa kasar lagi boleh tambah air utk larutkan the scrub)
3. Combination of apricots essence and rocksalt? DA BOMB! πŸ’₯
4. So many successful results from customers. Boleh check #scrubdistrictfeedback #erinleolaskinrenewal
Its Korean made product and sudah pun mempunyai kelulusan NOT dan KKM. So jangan takut okay! Boleh cepat-cepat whatsapp sis takut habis pulak uols. Product laku keras niii 😍😍😍. Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictshahalam #scrubdistrictklang #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

Assalamualaikum semua!
SCRUB DISTRICT IS NOW AVAILABLE AT @yabunayyavendor !
Di sini! Di sini! Landmark kat bawah ni;
.
πŸ‘‰Jakel
πŸ‘‰JM Tower
πŸ‘‰Opposite Zawara
πŸ‘‰Above Ashanim Dress Lab & Signature Kitchen
.
Cari je #SignboardYabunayya yang besar gedabakk ituuu. Meh ler sopppinggg!
.
Yabunayya
45-B Level 2 Jalan Plumbum P7/P Seksyen 7 40000 Shah Alam (Landmark: Jakel & Jovian Tower) .
.
JOM SHOPPING SCRUB DISTRICT! RAYA PUN DAH TAK LAMA LAGIIII OMG OMG 😻 .
.
#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictshahalam #scrubdistrictklang #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
LAST CALL FOR AREA BANTING KLANG AND TELOK PANGLIMA GARANG, TODAY IS GONNA BE THE LAST DAY IM HERE BEFORE MOVING TO LUMUT, PERAK. .
.
JOM ORDER UNTUK LAST COD HARI NI! JANGAN LEPASKAN PELUANG! .
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
Hi morning girls! To those yang masih tertanya-tanya, again i wanna highlight that we are now ceritified with KKM and we are proud to say that all of our ingredients are safe πŸ’― Keep on scrubbing girls.️ Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan #ScrubDistrict πŸ’― .
.
Ingat tau, nak cantik mesti kena rajin! 😘😘
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
.
Slayin Girl πŸ’― Sarawak mua @marie.ernest is slayin hard with her Pink scrub ❀️ Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dgn #ScrubDistrict .
.
Remember to always deep cleanse when you are wearing make up. Barulah pores tak tersumbat 😘
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
Hey ladies! How ya feelin'? Good news! WE ARE NOW πŸ’― KKM APPROVED! We are proud to say that all of the ingredients in our Scrub are SAFE and approved by Malaysian's Kementerian Kesihatan. Thanks for your constant support we Love you too ❀️Keep on Slayin & Keep on Scrubbing #ScrubDistrict .
.
Click the link on my bio to place your order 😘😘
.
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
NAK BERAYA TAPI KULIT KUSAM??
.
MALAS TAPI NAK KULIT CANTIK??
.
RAJIN MENJAGA KECANTIKAN TAPI ANDA SEORANG YANG SIBUK SEPERTI PERDANA MENTERI SEHINGGA MERASAKAN TIDAK CUKUP 24JAM SEHARI?
.
I ada penyelesaian yang paling mudah untuk masalah-masalah sisters sekalian. Sebab i pun seorang yang sangat tak ada masa untuk tepek segala jenis produk tapi dengan SCRUB DISTRICT hidup i telah berubah 180 degree!
.
Why? Because all you gotta do is scrub using SCRUB DISTRICT twice daily. Itu pun boleh buat semasa mandi tau! Jimat tak masa anda? Mestilah jimat!! .
Tick tock tick tock.
.
Okay moving on, cukup ke sekadar scrub district 2 kali sehari tanpa pakai apa apa produk lain untuk cantik! Well well, kalau nak cantik mesti lah kena usaha lebih ya ladies. Kalau nak kesan yang pantas mesti lah perlu disertakan dengan usaha yang lain. .
Contoh: nak hilangkan jerawat, other essentials seperti ubat jerawat mesti kena ada. Nak hilangkan parut, vitamin e oil mesti ada.
.
Tapi jika sisters sekalian tak kisah dengan kesan yang lambat (kesan yang lambat yang bagus, membuktikan ia tiada bahan kimia), kerana betul betul tak ada masa, atau malas, atau terdapat kekangan wang untuk menggunakan skincare lain boleh lah cuba scrub district ni!
.
Jangan risau, produk kami berasaskan natural ingredients, no gold, no paraben apatah lagi merkuri. πŸ’― safe! Ibu mengandung macam i pun boleh pakai tau! This aint like other scrub. This is my magical scrub ❀❀
.
Best tak? Best kannn. Jom try! Boleh whatsapp saya di 0132372693 (just click the link on my bio).
.
#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea #facescrub

Pretty @syaheerabdwhb slayin with her #LondonVibes Scrub from @scrubdistrict πŸ’™ YES Its possible to achieve that smooth glowing skin Yes Babes only twice a day :
.
SCRUB District INSTRUCTIONS:
1. Can use everynight & morning
2. After shower & After facial wash
3. Scrub on a slightly damp skin (not too wet, not too dry)
4. exfoliate - scrub normally (in accordance to ur level of skin tolerance)
5. Leave on for 30secs - 5mins
6. Wash off the scrub and continue with your favourite toner & moisturiser
.
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
AREA :
-UITM SRI ISKANDAR
-BANTING
-SIJANGKANG/TELOK PANGLIMA GARANG

Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
TODIA BAQ ANG! TESTIMONI LAJU GILA MASUK TAK DAN MAK ENON NAK TEMPEK DALAM IG #ScrubDistrictFeedback
.
.
Ni la nak tanya, awesome ke tak awesome perubahan dia? Mestila awesome gilaaa kannn. Alhamdulillah setakat ni ramai yang sesuai pakai Scrub District ni termasuklah jenis oily, sensitive, combination and dry skin. .
.
Jom try! Boleh whatsapp saya di 0132372693
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
AREA :
-UITM SRI ISKANDAR
-BANTING

Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
NAK PERGI KENDURI TAPI MALU BANYAK PARUT DAN JERAWAT?
.
NAK RAYA TAPI JERAWAT MASIH SEGAR DI MUKA ANDA?
.
.
Gurlll, lemme tell you this scrub is everything to me! Daripada dulu keluar rumah malu dan malas sebab banyak jerawat and parut jerawat sampai sekarang alhamdulillah pergi kerja pun naked face je occay!
.
.
Alhamdulillah i've found my magic scrub. How about you? .
.
Berminat nak try? You can purchase with me. Whatsapp me at 0132372693 or click the link on my bio
.
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
AREA :
-UITM SRI ISKANDAR
-BANTING
-SIJANGKANG/TELOK PANGLIMA GARANG

Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
Shoutout to all Chelsea fans out there! This is for you πŸ‡¬πŸ‡§ Scrub Magic Viral num 1 in malaysia ❀️ All that beauty All that magic All in 1 magical packet πŸ’―.
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
AREA :
-UITM SRI ISKANDAR
-BANTING
-SIJANGKANG/TELOK PANGLIMA GARANG

Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
Salam Jumaat everyone πŸ€—πŸ€—. .
.
Alhamdulillah sampai ke New Zealand & Australia dah scrub kami. Curlasss tak?? ❀❀
.
.
COD until 26/5/2017 only:
❀AEON BUKIT TINGGI
❀JOHAN SETIA
❀BANTING
❀PORT KLANG
.
Free COD starting 28/5/2017:
❀ Sijangkang
❀ Lumut/Manjung/Sitiawan
.
.
.
Jom cantik sebelum raya! 😘 whatsapp me at 0132372693 or boleh click je link on my bio.
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

Most Popular Instagram Hashtags