[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#scrubnaturalingredients

52 posts

TOP POSTS

.
LAST CALL FOR AREA BANTING KLANG AND TELOK PANGLIMA GARANG, TODAY IS GONNA BE THE LAST DAY IM HERE BEFORE MOVING TO LUMUT, PERAK. .
.
JOM ORDER UNTUK LAST COD HARI NI! JANGAN LEPASKAN PELUANG! .
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

Cantiknya MUA letop @nurlianna kalah Lofa Flawless skin dia hokay 🀣β™₯️β™₯️β™₯️ Nak Meletop makeup? yes Kulit muka kene meletop dulu okay kesayangans πŸ’― Scrub tiap pagi & tiap malam without fail , YeS dengan scrub yang tgh viral sgt in the market β™₯️ Love sangat tak brenti Ladyboss tgk kulit dia tau FAIR FLAWLESS FABULOUS mestilah hari2 dengan #ScrubDistrict
Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictshahalam #scrubdistrictklang #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
NAK PERGI KENDURI TAPI MALU BANYAK PARUT DAN JERAWAT?
.
NAK RAYA TAPI JERAWAT MASIH SEGAR DI MUKA ANDA?
.
.
Gurlll, lemme tell you this scrub is everything to me! Daripada dulu keluar rumah malu dan malas sebab banyak jerawat and parut jerawat sampai sekarang alhamdulillah pergi kerja pun naked face je occay!
.
.
Alhamdulillah i've found my magic scrub. How about you? .
.
Berminat nak try? You can purchase with me. Whatsapp me at 0132372693 or click the link on my bio
.
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
AREA :
-UITM SRI ISKANDAR
-BANTING
-SIJANGKANG/TELOK PANGLIMA GARANG

Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
Hi morning girls! To those yang masih tertanya-tanya, again i wanna highlight that we are now ceritified with KKM and we are proud to say that all of our ingredients are safe πŸ’― Keep on scrubbing girls.️ Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan #ScrubDistrict πŸ’― .
.
Ingat tau, nak cantik mesti kena rajin! 😘😘
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

Todia bersalji dah Scrub District kitaaaa.

Rasanya tak terlambat lagi untuk i ucapkan Selamat Berpuasa bagi semua umat Islam.

Sempena nak raya ni kita mesti dah plan siap siap kan nak pakai baju apa, make up mcm mana, nak kurus nak flawless apa semua.
So untuk yg nak flawless tuuuu haaaaa jeng jeng jengggg, i dah parking siap siap SCRUB DISTRICT dekat @yabunayyavendor yg terletak di Seksyen 7, Shah Alam. Orang Shah Alam yg nak beli walk in boleh terus start kereta pergi sana okay!
.
.
@yabunayyavendor
@yabunayyavendor
@yabunayyavendor .
.
.
Jom flawless bersama SCRUB DISTRICT!
.
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

Hello ladies and gents, I'M BACKK!! .
ROAD TO FLAWLESS STARTS HERE: All that beauty & All that magic in 1 magical packet ❀️ Your answers to ACNE, SCARs, DULL skin, RASHes, Excema, Whiteheads, Blackheads u name it πŸ’‹ .
.
We are here to help you District Babes ❀️ .
.
WHATSAPP ME 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubdistrictkl #uthm #ukm #um #uitm

.
FLAWLESS DREAM ❀️ Washing is NOT enough & District Babes knows best πŸ’― DEEP cleansing, SCRUBBING is essential for FLAWLESS skin & we got that right πŸ’œ Dekat pores lah bermulanya segala jerawat2 whitehead & blackhead . LETS celebrate our clean pores District Babes πŸ’‹πŸ’‹ .
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
AREA :
-UITM SRI ISKANDAR
-BANTING
-SIJANGKANG/TELOK PANGLIMA GARANG

Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar

Hi assalamualaikum semua.

Ramai sangat yang tanya i apa beza setiap packaging. Yang sekarang dengan yang dulu. Jawapan i, tak ada beza pun dearies. Semua sama, tekstur sama, bau sama, harga sama, kuantiti pun sama. Cuma packaging je ladyboss kita suka pelbagaikan.
Kalau sebelum ni kita ada #BeachVibes , sekarang kita ada #LondonVibes tau! So siapa yang nak buat collection macam customer dekat atas ni ws i laju laju lajuu okay! 😘😘 .
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
AREA :
-UITM SRI ISKANDAR
-BANTING
-SIJANGKANG/TELOK PANGLIMA GARANG

Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictkl #scrubdistrictshahalam

.
Hello! It's Monday again!

Anyone got Monday blues here? Bcs, sameeeee! But worry need not girls, all you need is love, a full cup of coffee and guess what. SCRUB DISTRICT!!
.
.
Scrub your face and body to feel fresh, and dang! You're ready to rock the day!
.
.
Jangan lupa baca bismillah naa. Rock rock juga Tuhan jangan lupa 😘
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

MOST RECENT

Hi semuaa. Sis kembali beroperasi setelah 44 hari tutup kedai πŸ˜‚. Alhamdulillah i pun dah sihat and now back at Lumut. So anyone area Lumut Manjung Sitiawan yang nak cantik tu boleh cecepat whatsapp i okay πŸ€—πŸ€—. I pun dalam process nak cantikkan balik muka akibat pimples and rashes masa pregnant and after deliver. Jom cantik sama-sama!

Whatsapp 013-2372693

#sisbaruhabispantang #letsgetbacktobusiness #scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictsitiawan #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictshahalam #scrubdistrictklang #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

Cantiknya MUA letop @nurlianna kalah Lofa Flawless skin dia hokay 🀣β™₯️β™₯️β™₯️ Nak Meletop makeup? yes Kulit muka kene meletop dulu okay kesayangans πŸ’― Scrub tiap pagi & tiap malam without fail , YeS dengan scrub yang tgh viral sgt in the market β™₯️ Love sangat tak brenti Ladyboss tgk kulit dia tau FAIR FLAWLESS FABULOUS mestilah hari2 dengan #ScrubDistrict
Whatsapp me at +60172392936

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictshahalam #scrubdistrictklang #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

Cantiknya MUA letop @nurlianna kalah Lofa Flawless skin dia hokay 🀣β™₯️β™₯️β™₯️ Nak Meletop makeup? yes Kulit muka kene meletop dulu okay kesayangans πŸ’― Scrub tiap pagi & tiap malam without fail , YeS dengan scrub yang tgh viral sgt in the market β™₯️ Love sangat tak brenti Ladyboss tgk kulit dia tau FAIR FLAWLESS FABULOUS mestilah hari2 dengan #ScrubDistrict
Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictshahalam #scrubdistrictklang #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

Hi morning girls! To those yang masih tertanya-tanya, again i wanna highlight that we are now ceritified with KKM and we are proud to say that all of our ingredients are safe πŸ’― Keep on scrubbing girls.️ Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan #ScrubDistrict πŸ’― .
.
Ingat tau, nak cantik mesti kena rajin! 😘😘
.
.

Whatsapp me at +60172392936

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

Selamat pagi ❀️ Start your day with this favourite scrub πŸ’• Make sure scrub muka before put on makeup , keluar rumah pergi kerja tu . Baru laaa FLAWLESS gituuu πŸ’― Always always always never skip your morning scrub routine okay πŸ’‹ Road to flawless start here πŸš—πŸ’¨ β €
.β €
#scrubmuka #scrubbibir #scrubbadan #scrubputih #scrubjerawat #scrubmurah #scrubgaram #scrubaprikot #scrubmakeup #makeupremover #scruborganik #dailyscrub #naturalingredients #scrubbahansemulajadi #scrubnaturalingredients #facescrub #facialscrub #suitableforallskintype #scrubdistrict #scrubdistrictangels #postageeveryday

WHAT OUR MAGICAL SCRUB CAN DO 😍😍😍 ISN'T IT MAGICAL TO HAVE THAT ONE SCRUB THAT CAN DO A LOT TO YOUR SKIN? IT HAS IMPROVED MINE AND REALLY CLEAN MY PORES!

To be honest my face belum fully recover lagi from rashes and pregnant allergic, tapi scrub ni dah tolong i banyak sangat, esp part jerawat and parut jerawat. Being pregnant, i get so hormonal my acne wont stop growing but controlled by this lovely scrub! Love it!! ❀❀❀ And yes dont worry, its so natural that i use it once or twice a day and now on my 2nd pack already. Yayyy! 😘😘😘. Interested? Whatsapp or dm me now! Click the link on my bio to get fast response ❀❀❀ #scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung
#scrubdistrictsitiawan #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictshahalam #scrubdistrictklang #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

REMOVE YOUR DEAD SKIN CELL WITH SCRUB DISTRICT!

Ramai yang tanya apa yang special sangat Scrub District ni? Okay i ringkaskan.

1. Natural based ingredients
2. Smooth texture (in fact kalau you rasa kasar lagi boleh tambah air utk larutkan the scrub)
3. Combination of apricots essence and rocksalt? DA BOMB! πŸ’₯
4. So many successful results from customers. Boleh check #scrubdistrictfeedback #erinleolaskinrenewal
Its Korean made product and sudah pun mempunyai kelulusan NOT dan KKM. So jangan takut okay! Boleh cepat-cepat whatsapp sis takut habis pulak uols. Product laku keras niii 😍😍😍. Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictshahalam #scrubdistrictklang #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

Assalamualaikum semua!
SCRUB DISTRICT IS NOW AVAILABLE AT @yabunayyavendor !
Di sini! Di sini! Landmark kat bawah ni;
.
πŸ‘‰Jakel
πŸ‘‰JM Tower
πŸ‘‰Opposite Zawara
πŸ‘‰Above Ashanim Dress Lab & Signature Kitchen
.
Cari je #SignboardYabunayya yang besar gedabakk ituuu. Meh ler sopppinggg!
.
Yabunayya
45-B Level 2 Jalan Plumbum P7/P Seksyen 7 40000 Shah Alam (Landmark: Jakel & Jovian Tower) .
.
JOM SHOPPING SCRUB DISTRICT! RAYA PUN DAH TAK LAMA LAGIIII OMG OMG 😻 .
.
#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictshahalam #scrubdistrictklang #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

Todia bersalji dah Scrub District kitaaaa.

Rasanya tak terlambat lagi untuk i ucapkan Selamat Berpuasa bagi semua umat Islam.

Sempena nak raya ni kita mesti dah plan siap siap kan nak pakai baju apa, make up mcm mana, nak kurus nak flawless apa semua.
So untuk yg nak flawless tuuuu haaaaa jeng jeng jengggg, i dah parking siap siap SCRUB DISTRICT dekat @yabunayyavendor yg terletak di Seksyen 7, Shah Alam. Orang Shah Alam yg nak beli walk in boleh terus start kereta pergi sana okay!
.
.
@yabunayyavendor
@yabunayyavendor
@yabunayyavendor .
.
.
Jom flawless bersama SCRUB DISTRICT!
.
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
LAST CALL FOR AREA BANTING KLANG AND TELOK PANGLIMA GARANG, TODAY IS GONNA BE THE LAST DAY IM HERE BEFORE MOVING TO LUMUT, PERAK. .
.
JOM ORDER UNTUK LAST COD HARI NI! JANGAN LEPASKAN PELUANG! .
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
Hi morning girls! To those yang masih tertanya-tanya, again i wanna highlight that we are now ceritified with KKM and we are proud to say that all of our ingredients are safe πŸ’― Keep on scrubbing girls.️ Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan #ScrubDistrict πŸ’― .
.
Ingat tau, nak cantik mesti kena rajin! 😘😘
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
.
Slayin Girl πŸ’― Sarawak mua @marie.ernest is slayin hard with her Pink scrub ❀️ Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dgn #ScrubDistrict .
.
Remember to always deep cleanse when you are wearing make up. Barulah pores tak tersumbat 😘
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
Hey ladies! How ya feelin'? Good news! WE ARE NOW πŸ’― KKM APPROVED! We are proud to say that all of the ingredients in our Scrub are SAFE and approved by Malaysian's Kementerian Kesihatan. Thanks for your constant support we Love you too ❀️Keep on Slayin & Keep on Scrubbing #ScrubDistrict .
.
Click the link on my bio to place your order 😘😘
.
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
NAK BERAYA TAPI KULIT KUSAM??
.
MALAS TAPI NAK KULIT CANTIK??
.
RAJIN MENJAGA KECANTIKAN TAPI ANDA SEORANG YANG SIBUK SEPERTI PERDANA MENTERI SEHINGGA MERASAKAN TIDAK CUKUP 24JAM SEHARI?
.
I ada penyelesaian yang paling mudah untuk masalah-masalah sisters sekalian. Sebab i pun seorang yang sangat tak ada masa untuk tepek segala jenis produk tapi dengan SCRUB DISTRICT hidup i telah berubah 180 degree!
.
Why? Because all you gotta do is scrub using SCRUB DISTRICT twice daily. Itu pun boleh buat semasa mandi tau! Jimat tak masa anda? Mestilah jimat!! .
Tick tock tick tock.
.
Okay moving on, cukup ke sekadar scrub district 2 kali sehari tanpa pakai apa apa produk lain untuk cantik! Well well, kalau nak cantik mesti lah kena usaha lebih ya ladies. Kalau nak kesan yang pantas mesti lah perlu disertakan dengan usaha yang lain. .
Contoh: nak hilangkan jerawat, other essentials seperti ubat jerawat mesti kena ada. Nak hilangkan parut, vitamin e oil mesti ada.
.
Tapi jika sisters sekalian tak kisah dengan kesan yang lambat (kesan yang lambat yang bagus, membuktikan ia tiada bahan kimia), kerana betul betul tak ada masa, atau malas, atau terdapat kekangan wang untuk menggunakan skincare lain boleh lah cuba scrub district ni!
.
Jangan risau, produk kami berasaskan natural ingredients, no gold, no paraben apatah lagi merkuri. πŸ’― safe! Ibu mengandung macam i pun boleh pakai tau! This aint like other scrub. This is my magical scrub ❀❀
.
Best tak? Best kannn. Jom try! Boleh whatsapp saya di 0132372693 (just click the link on my bio).
.
#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea #facescrub

Pretty @syaheerabdwhb slayin with her #LondonVibes Scrub from @scrubdistrict πŸ’™ YES Its possible to achieve that smooth glowing skin Yes Babes only twice a day :
.
SCRUB District INSTRUCTIONS:
1. Can use everynight & morning
2. After shower & After facial wash
3. Scrub on a slightly damp skin (not too wet, not too dry)
4. exfoliate - scrub normally (in accordance to ur level of skin tolerance)
5. Leave on for 30secs - 5mins
6. Wash off the scrub and continue with your favourite toner & moisturiser
.
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
AREA :
-UITM SRI ISKANDAR
-BANTING
-SIJANGKANG/TELOK PANGLIMA GARANG

Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

.
TODIA BAQ ANG! TESTIMONI LAJU GILA MASUK TAK DAN MAK ENON NAK TEMPEK DALAM IG #ScrubDistrictFeedback
.
.
Ni la nak tanya, awesome ke tak awesome perubahan dia? Mestila awesome gilaaa kannn. Alhamdulillah setakat ni ramai yang sesuai pakai Scrub District ni termasuklah jenis oily, sensitive, combination and dry skin. .
.
Jom try! Boleh whatsapp saya di 0132372693
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED!
AREA :
-UITM SRI ISKANDAR
-BANTING

Whatsapp me at 0132372693

#scrubdistrict #scrubdistrictselangor #srubdistrictperak #scrubdistrictlumut #scrubdistrictmanjung #scrubdistrictklang #scrubdistrictbanting #scrubdistrictsijangkang #scrubdistrictportklang #whiteningscrub #facialscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmalaysia #scrubnaturalingredients #scrubviral #uitmsriiskandar #scrubdistrictmalaysia #scrubdistrictkl #scrubkorea #scrubdistrictkorea

Most Popular Instagram Hashtags