[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#scrubmurah

124708 posts

TOP POSTS

Hamil itu adalah Berkah dari TUHAN

Waktunya kapan? Caranya gimana? Adalah rahasia - NYA

Kita, porsinya hanya berdoa dan berusaha :) Untuk itu semangat dalam berdoa dan berusaha
jangan mudah putus asa bunda 👉 KONSULTASI GRATIS
Silahkan hubungi:
👉 WA : 085791064262
Follow:
@solusi.cepatt.hamil.id
@rahasia_cepatt_hamil
@solusi.cepatt.hamil.id

Selamat petang uolsss. ✨😍
~~
Since ramai yang nak tahu rahsia kulit halus macam ni. Uolsss jangan fikir banyak. Inilah hasil penggunaan produk bajet temyracle secara konsisten ye. Nak cantik tak perlu barang mahal pun. Produk organik temyracle kan ada😊
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #feedbacktemyracle #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubtemyracle
#facescrubmurah#detoxmask

Face and body scrub dari @selinebeauty.id manfaatnya banyak bgt diantaranya untuk whitening dan glowing skin,treatment of acne,mencegah pengeriputan, menyamarkan scretchmarks dan masih banyak lagi.. aku udah nyoba emang enak bgt loh dikulit 👍🏻untuk pengaplikasiannya biasanya aku campur sm rose water ini.. makasiii @selinebeauty.id 😊🙏🏻
#selinebeautyid#selinebeauty#lulurbadan#scrubmurah#scrubalami

Hai uolss . Dah lunch ke belum? 😊🌸
~~
Nak kulit glowing macam ni jangan lupa gunakan detox mask tau. Calit calit, cantik natural! Jom cantik sama sama barulah konfiden naik kenn hihi. 😘
~~
Alhamdulillah produk temyracle bebas daripada paraben dan juga merkuri yang boleh menipiskan kulit tu. Jom walk in ke butik Temyracle untuk mendapatkan hadiah dari kami💟🌹
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 016-9227446 for fast response, temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detokmask #detoxmaskmurah #detokmasktemyracle

Assalamualaikum.. met sore kesayangan Dama smua. 😊😊
Kalo mama lagi pake makeup baby pasti minta ngikut ya..ini Dama lagi pake masker yg bisa d pake mama sekaligus aman buat Dama nih.. jadi bisa perawatan bareng dirumah hehe..
Thanks onty
@widi_weed
@widi_weed
@widi_weed
Yuk yg mau quality time bareng babynya sambil maskeran lgsung cuss ignya ya.. #maskerorganic#maskeranak#maskeralami#organic#cleopemask#cleopescrub#sweetcandyscrub#royaljellydetox#cantikalami#dropshipfree#reseller#distributor#endorsekids#organicmask#organicscrub#skincaretraditional#cantik#likeforlike#love#happybeauty#maskermurah#scrubmurah#jualanuntung#cleopescrub#cleopeseries#cleopeorganic

Rahsia kulit cantik starts with Scrubbing your face twice a day dengan our Magic Treatment Scrub ♥️ Yes girls our scrub bukan mcm scrub biasa . It acts like a treatment scrub utk treat Acne, Parut, Excema, Whitehead Blackhead, and putihkan kulit sekali gus 💯 Baca feedback dulu okays , once dah guna you will seriously die without this Scrub . Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan #ScrubDistrict And yes pitam sgt tgk kulit Ladyboss @fazulkafli nak kulit cantik persis Barbie jgn lupa Scrub twice a day kays ♥️

Hamil itu adalah Berkah dari TUHAN

Waktunya kapan? Caranya gimana? Adalah rahasia - NYA

Kita, porsinya hanya berdoa dan berusaha :) Untuk itu semangat dalam berdoa dan berusaha
jangan mudah putus asa bunda 👉 KONSULTASI GRATIS
Silahkan hubungi:
👉 WA : 085791064262
Follow:
@solusi.cepatt.hamil.id
@rahasia_cepatt_hamil
@solusi.cepatt.hamil.id

ROREC CHERRY BLOSSOM BATH SALT
.
IDR 25rb
.
Spa garam dengan ekstrak natural memberikan asupan nutrisi untuk kulit. Membuang kotoran dan sel-sel kulit mati dari tubuh, memberikan kulit baru dan bercahaya. Memiliki tekstur seperti garam dengan butirannya yg halus.

Cara pakai:
- Basahi kulit sedikit. Ambil produk secukupnya lalu gosokan dengan lembut pada kulit
- Diamkan setidaknya 3 menit
- Lalu bilas dengan air bersih
.
Order:
▫LINE: @tokomurahbanget (pakai @)
▫WA: 082132303600 (no CALL)
***(PILIH SALAH 1,DOUBLE CHAT KAMI BLOKIR)***
.
#yokospasalt #yokowhiteningspasalt #yokowhitening #yokospa #jualyokospa #yokospaoriginal #yokospaori #yokospasaltoriginal #jualyokowhitening #pemutihketiak #jualpemutihketiak #pemutihketiakoriginal #pemutihketiakori #pemutihselangkangan #jualscrub #scrubmurah #scruboriginal #juallulur #luluroriginal #pemutihbadan #pemutihtubuh #jualpemutihbadan #jualpemutihtubuh #lotionpemutih #juallotionpemutih #lulurpemutih #juallulurpemutih #maskeeoriginal

MOST RECENT

Cuma mau kasih tau aja.. ini scrub wangi nya kebangetan, habis pake kulit jd halus + bersih banget... heran aja knp bisa begituuu... trus kulit juga berasa lebih putihan..
.
Setelah di searching ternyata scrub HWI ini mengandung ekstrak soya,hydrolyzed milk protein,olive oil & vit E
.
Mau scrub tubuh jg mesti liat" scrub nya guysss
Scrub prime skin ini ccok bingit buat kamu yg punya kulit kusam/mau kulit nya lebih putih dan halus lagi..
.
READY STOCK siap kirim ke seluruh INDONESIA!!!
.
Info bisnis & produk :
.
Ari HWI
📱BBM : D4333D16
📞WA : 081214171949
📩IG : @hwistore
.
.
.
.
#primeskin#primeskinscrub#scrubhwi#bodyscrub#scrubmurah#scrubwangi#scrubterkini#kekinian#fleecyscrub#lotion#handandbodylotion#scrub#scrubbadan#produkhwi#produkhwimurah#produkhwiasli#skii#etude#laneige

Wajib cuba kalau anda mengalami dan nak hilangkan masalah seperti
🌸Kulit kering
🌸Whitehead / blackhead
🌸Kulit kusam
🌸Kulit gelap
🌸Kulit berjeragat .
.

Rugi kalau tak cuba sebab i sangat sangat suggest you all cuba face scrub gold dari the beauty hacks ni kerana ia mampu
🌿Merawat masalah jeragat
🌿Anti penuaan
🌿Mencerahkan dan menganjalkan kulit
🌿Memudarkan & menghilangkan parut jerawat
🌿Menghaluskan kedutan pada wajah
🌿Sekatakan tona kulit
🌿Mengurangkan whitehead & blackheads
🌿Menjadikan kulit lebih glowing
🌿Mengatasi masalah kulit kusam .
.

Price : RM 33
Postage 🚙
RM 8 for Semenanjung
RM 12 for Sabah & Sarawak
Tahan sehingga 3 bulan lebih .
.

Whatsapp 012 5780131 atau boleh terus click link di bio kami untuk dapatkan face scrub gold dari the beauty hacks .
.
#thebeautyhackskedah#dropshipwanted #agentthebeautyhackskedah #thebeautyhacks #produkorganik #bodyscrubmurah #skincareorganik #igshopmalaysia #bodyshopmalaysia #beautytips #scrubmurah #scrubviral #scrubmalaysia #thebeautyhacks #tipskecantikan

"PARUT JERAWAT DAH PUDAR! "😍🌺
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘
~~
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan pihak kami. 💖
~~
Kalau nak cantik semestinya go natural! Tak semua produk yang ada di drugstores sesuai untuk kulit kita semua tetapi dengan bahan alami sudah pasti tidak menyebabkan masalah breakouts seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak dan banyak lagi. Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua 🌹💋
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #feedbackcoffeescrubtemyracle #feedbackfacescrubtemyracle  #feedbackcoffeescrubmurah

Bila beli detox mask, kena beli rice milk soap ni sekali.
.
Dalam detox mask ada kunyit. Warna kuning detox mask tu adalah kunyit.
.
Uols gaul garam kunyit ikan, kuning kan jari jemari manis mu? Cenggitu la jugak kesan detox mask pada wajah. Kalau cuci guna air biasa, memang kulit still nampak kuning light-light gitu.
.
Rice milk soap sangat powerful untuk menanggalkan kesan kuning detox mask ni. Selain utk hilangkan kesan kuning, rice milk soap juga boleh mengurangkan minyak pada kulit, mengecutkan jerawat, memudarkan jeragat dan banyak lagi manfaat lain.
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. 😘
.
.
📲 +6019-6877220

Stretchmark hilang?? .
.
Ibu-ibu yang pregnant atau pun baru lepas bersalin mesti risau kan pasal stretchmark ni.
Mesti banyak dekat perut dan keliling pinggang. .
.
Ni antara satu pengorbanan kaum wanita. Demi melahirkan anak dan melangsungkan zuriat, sanggup korbankan kecantikan diri demi kebahagiaan rumahtangga.
.
Tapi sekarang tak perlu risau lagi.
Insya Allah dengan penggunaan secara konsisten, #pikocoffeescrub mampu hilangkan strechmark yang ada. .
Blackhead dan whitehead pun dah segan nak membiak. Hihihi. Yang penting kena konsisten dan rajin. Nak cantik kena rajin. Dan yang paling penting, harga mampu milik.
#pikofee #kopiskrub #kopiskrubmalaysia #kopiskrubmurah #kopiscrub #kopiscrubmurah #kopiscrubmalaysia #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #pikocoffeescrub #pikofeeperfectionserum #pikofeehydratingcleanser #naturalscrub #naturalscrubproducts #naturalscrubmurah #naturalscrubmalaysia #skrubsemulajadi #scrubsemulajadi #skrubbadan #skrubmuka #scrubbadan #scrubmuka #scrubmurah #scrubmurahmalaysia

PERHATIAN ‼PERHATIAN ‼. EYELINER PEN berharga RM 20 ‼.
.
Apa ? RM 20 jer ? 😱
.
Yer . Lebih murah dan jimat✔
.
Warna : Hitam 👁✍🏼PARABEN-FREE
👁✍🏼Senang Tanggal
👁✍🏼Tahan Lama
👁✍🏼Senang Pakai
👁✍🏼*Made in MALAYSIA*
👁✍🏼1 ml
.
#READYSTOCK Here 💃🏻 Berminat ? 😉
.
📲0139756753
.
#Sugarbelle #SugarbelleCosmetic #PenEyeliner #LiquidPenEyeliner #SugarbelleTopQueen#sugarbellacosmetics #foundation #compactpowder #sugarbelle #sugarbellecosmetics #kosmetikmesrawudhuk #kosmetikhalal #belleyahya #bellaammara #carlsamsudin #scrubmurah #coffescrub #scruhmuka #scrubputihkankulit

SCRUB DISTRICT

For a Smoother, Fairer & Young Looking Skin,Try this New Whitening Scrub by Scrub District
Hassle Free juz 5 mins a day,3 times a week to More flawless Fairer and fabulous new U😍

Apply The Whitening Facial Scrub on alternate days advisable 3x per week.Can also use it at any Other Areas of Ur body

It also helps to : ❤ Gently Exfoliates Out black/Whiteheads
❤ Exfoliates Away DEEP LAYER of Dead Skin for better Asorption of Subsequent Application of skincare products.
❤ Brightens Dull Skin
❤ Helps Prevent Pimples
❤ Helps Lighten Scars and Pimple Marks
❤ Improves Skin Texture for a Refine and Fair Complexion
.
.
WhatsApp/Dm +601123152872
#ScrubDistrictSelangor #ScrubDistrictSubang #ScrubDistrictSetiaAlam
#ScrubDistrictShahAlam #ScrubDistrictPerak #ScrubDistrictMurah
#ScrubMurah #ScrubBadan

PERHATIAN ‼PERHATIAN ‼. Esok Sugarbelle Cosmetics akan launch EYELINER PEN berharga RM 20 ‼.
.
Apa ? RM 20 jer ? 😱
.
Yer . Lebih murah dan jimat✔
.
Warna : Hitam 👁✍🏼PARABEN-FREE
👁✍🏼Senang Tanggal
👁✍🏼Tahan Lama
👁✍🏼Senang Pakai
👁✍🏼*Made in MALAYSIA*
👁✍🏼1 ml
.
#READYSTOCK Here 💃🏻 Berminat ? 😉
. 📲0139756753
.
#Sugarbelle #SugarbelleCosmetic #PenEyeliner #LiquidPenEyeliner #SugarbelleTopQueen #sugarbellacosmetics #foundation #compactpowder #sugarbelle #sugarbellecosmetics #kosmetikmesrawudhuk #kosmetikhalal #belleyahya #bellaammara #carlsamsudin #scrubmurah #coffescrub #scruhmuka #scrubputihkankulit

Hai uolss😁✨
~~
DETOX MASK ATAU COFFEE SCRUB? hurm okay so macam ni, since ramai yang tanya macam tu. Untuk atasi masalah jerawat,jeragat,kulit kusam dan sebagainya actually both giving you such a huge benefit for your skin sebab coffee membantu untuk singkirkan sel kulit mati pada kulit uolss and detox ni sama iaitu buang kotoran pada kulit serta bantu untuk cerahkan dan bagi kulit uolss glowing. Sebab tu kami sarankan uolss ambil pakej detox mask + coffee scrub for giving you best results on skin. For your own good jugak sebenarnya😊. So, kalau ada soalan, boleh drop comment kat bawah, admin cuba jawab ye.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask#detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle

Which one is your favourite? Mine is coffee scrub 😍 Clearance price is RM33 onlyyyy! Normal price RM55. OMG! It save yr money alot i tell ya!

Whatsapp 0179836073 untuk order ya. 😘

#sayajual #sayajualscrub #scrubmalaysia #intrend #intrendmalaysia #localproduct #fattzura #scrubadan #scrubmurah #brooklynbodycare #scrubmy

Hai uolss😁✨
~~
DETOX MASK ATAU COFFEE SCRUB? hurm okay so macam ni, since ramai yang tanya macam tu. Untuk atasi masalah jerawat,jeragat,kulit kusam dan sebagainya actually both giving you such a huge benefit for your skin sebab coffee membantu untuk singkirkan sel kulit mati pada kulit uolss and detox ni sama iaitu buang kotoran pada kulit serta bantu untuk cerahkan dan bagi kulit uolss glowing. Sebab tu kami sarankan uolss ambil pakej detox mask + coffee scrub for giving you best results on skin. For your own good jugak sebenarnya😊. So, kalau ada soalan, boleh drop comment kat bawah, admin cuba jawab ye.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask#detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle

JERAWAT BATU😨 JERAWAT PASIR 😨 SUNBURN😨 BLACK&WHITE HEAD😨
.
Jangan risau , scrub&masker homemadebytieja kan ada😎 haa tepek tepek je kat muka dah cantik 😄
.
KENAPA? TAK PERCAYA?
Semua produk homemadebytieja adalah produk semulajadi dan selamat digunakan untuk semua peringkat umur dan jantina tau😉
.
Jom guna produk semulajadi barulah jadi😍

Untuk info detail jom whatsapp sis Lulu 😊
011-5656 5790📱 .‌#scrubhomemade #maskerhomemade #bazarkarat #bazarpaknil #scrubmurah #scrubberas #scrubepal #scrublemon #bedaksejukhomemade #bedaksejuk #bedaksejuktitik #bedaksejuktradisional #bedaksejukmurah #lippolishhomemade #scrubbibirmurah #scrubberaspulut #maskerberas #maskerlemon #maskerhomemade #lulurbadan #bodytreatment #facemist #rosewater #saffron #airzamzam #waterbase #scrubbadan #restorehydra #manjefacemist #homemadebytieja

Membasuh sahaja tidak cukup ! YES pores yang tak dibersih secara sempurna tu? YES itulah yang membuatkan jerawat whiteheads blackheads bertimbun2 kat muka tau ✔️ With only washing guna FOAM CLEANSER tak cukup , DEEP CLEANSING SCRUBBING daily PENTING untuk dapatkan kulit Flawless flawless flawless 💯 Wondering wat the skin benefits are Babe? .
.
❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
❤️Hilangkan whitehead blackhead
❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
❤️Merawat rashes & excema .
❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
❤️ Hilangkan jerawat belakang badan
❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯
.
Scrub District RM59
WhatsApp 018-382 5677

Bedak sejuk😍
Siapa yang tak pernah pakai bedak sejuk🙋
.
Haaaa ni Lulu nak bagitau yang bedak sejuk #homemadebytieja ni bagus tau.
.
👼 Sebab ini adalah amalan tradisi kecantikan sejak dr zaman dahulu lagi.
☆ Cara mereka amalkan adalah selamat kerana bahan bedak sejuk adalah diperbuat drpd beras pulut yg diperam selama 6 bulan.
☆ Tanpa tambahan bahan kimia semasa process pembuatan untuk hilangkan bau tu.
☆ Sbb tu bila kita bau bedak sejuk yg traditional, mmg akan ada bau masam dia tu.
.
.
Benarkah bedak sejuk ini selamat?
.
🌱 Jawapannya YA!
☆ Sepanjang dlm process pembuatan, mmg tiada apa-apa bahan kimia digunakan!
☆ 100% Semulajadi.
☆ Sgt baik utk kulit and insyaAllah tidak ada kesan sampingan.
.
.
Apa bezanya bedak sejuk Muka Baby Homemade by Tieja nie dgn yg ada di pasaran?
.
🌞 Bezanya adalah qualitynya.
☆ Founder dia buat sendiri tanpa mengubah cara pembuatan dan tradisinya masih dikekalkan.
☆ Mmg berbeza jika anda pakai yg biasa di pasaran dgn Muka Baby nie.
☆ Nak tau apa perbezaannya? Cuba sendiri ya 😄

Kenapa perlu anda grab sekarang?
.
😍 Sbb ini antara yg hot item and sgt limited.

Whatsapps sis now! 011-56565790😊
#scrubhomemade #luluandbeau #maskerhomemade #bazarkarat #bazarpaknil #scrubmurah #scrubberas #scrubepal #scrublemon #bedaksejukhomemade #bedaksejuk #bedaksejuktitik #bedaksejuktradisional #bedaksejukmurah #lippolishhomemade #scrubbibirmurah #scrubberaspulut #maskerberas #maskerlemon #maskerhomemade #lulurbadan #bodytreatment #facemist #rosewater #saffron #airzamzam #waterbase #scrubbadan #restorehydra #manjefacemist #homemadebytieja

Bibir tak cantik sebab kering?? 😭Bibir merekah?? 😭
.
Jom rawat bibir anda dgn SUGARBELLE LIPBALM yg comel ni! 😘
.
Apa yg bestnya lipbalm ni??
.
❤ KKM Approved (jangan risau okay! Selamat digunakan)
❤ Bahan utama : Shea butter, olive oil, collagen (bahan utama adalah drpd bahan semulajadi yg sgt baik untuk bibir anda!)
❤ Melembap serta merawat bibir dimana2 saja
❤ Saiz comel seberat 3gm senang je nak selit dlm handbag
.
2 flavours
🌸 ICE CARAMEL (perisa caramel & mint)
🌸 HONEY BERRY (perisa strawberry)
.
Price : RM19
Berminat WhatsApp 📲 0139756753
.
#sugarbellacosmetics #foundation #compactpowder #sugarbelle #sugarbellecosmetics #kosmetikmesrawudhuk #kosmetikhalal #belleyahya #bellaammara #carlsamsudin #scrubmurah #coffescrub #scruhmuka #scrubputihkankulit

.
detox ni fungsinya iaitu buang kotoran pada kulit serta bantu untuk cerahkan dan bagi kulit uolss glowing.
.
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural.. Whatsapp 0172808050 for fast response
.
#teamfitri
#temyracle
#temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#jerawat
#parut
#scrubhomemade
#homemadeproduct
#ubatjerawat
#ubatparut
#ubatputih
#scrubmurah
#bibirgelap
#bibirmenggelupas
#kopiskrub
#repairskin
#organik
#bebasmerkuri
#cantiktanpakimia
#produkbebaskimia
#temyraclepuchong
#temyracleputrajaya
#temyracleshahalam
#temyraclebangi
#temyraclebandarsunway

Siapa tau apa tu shea butter??? 😎😎😎
.
Shea butter adalah bahan semulajadi yg sangat baik untuk merawat & melembapkan kulit 😍
.
Shea butter pun baik untuk bibir tau! 🌸
.
Khasiat shea butter mmg tak boleh dinafikan lagi!
Tapi kt mana nak dpt shea butter?? 😭😭😭
.
Jom dapatkan SUGARBELLE LIPBALM 😍 bahan utamanya Shea Butter & Olive Oil. Olive Oil pun bagus tauu untuk bibir 😍
.
🌸 KKM Approved
🌸 Bahan utama : Shea butter, olive oil, collagen
🌸 Melembap & merawat bibir
🌸 Saiz comel & mudah dibawa
.
RM19 (exc postage)
.
Berminat PM or WHATSAPP 📲 0139756753
.
#sugarbellacosmetics #foundation #compactpowder #sugarbelle #sugarbellecosmetics #kosmetikmesrawudhuk #kosmetikhalal #belleyahya #bellaammara #carlsamsudin #scrubmurah #coffescrub #scruhmuka #scrubputihkankulit

Most Popular Instagram Hashtags