[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#scrubmuka

50620 posts

TOP POSTS

Seperti apa sihhh scrubnya jafra yg bisa bikin komedo rontok..
Ini lohhh yahhh...penampakan aslinya Gentle exploating scrub..
Kelihatan kn butiran butiran nya..ituuu diaa jimat yg bikin komedo minggat..
Komedo kok dipencet pencet..di scrub aja kaleee..😄😄😄
More info wa : 081510661808
Or inbox 😊😘 #scrub #scrubjafra #exploatingscrub #exploatingwajah #scrubmuka #scrubwajah #jafra #jafraIndonesia #jafrabekasi #jafratambun #jafrajakartatimur #jafrapondokgede #jafracibitung #jafracibarusah #jafrasetu

Fair Flawless Fabulous 💯 All you need for Flawless Barbie like skin is all here in 1 magical Packet . Start now & Live your Flawless Dream . It all starts with that Deep Pore cleansing 💯 #ScrubDistrict

She is one of our agent, Miss Masitah agent from Benut/ Macap Johor. Masitah start pakai Oatmeal Turmeric Scrub dari 6 Februari 2017. Dalam masa 6 minggu, with consistent usage, Alhamdulillah kulit Mas dah semakin sihat dan 100% free dari jerawat dan parut jerawat. Tapi bukan setakat pakai Oatmeal Turmeric Scrub sahaja, YG selalu advice customer supaya jaga water intake, reduce refined sugar and proper skincare regime. Jangan tidur pakai makeup tau and make sure buat double cleansing! Cantik kannn Masitah niiii 😍😍
#YGfeedback
#yellowgorgeousfeedback
#yellowgorgeous
#turmericmask
#turmericscrub
#turmericmaskmalaysia
#turmericscrubmalaysia
#turmericforacne
#scrubkunyit
#scrubkunyitasli
#scrubkunyitmurah
#scrubkunyitberas
#originalrecipe
#originalingrediants
#scrubmuka
#scrubbadan

Open for sale! Piko Scrub Coffee!

Kebaikan skrub kopi ini: ✅ Mengecilkan pori2 di wajah
✅Melembutkan kulit
✅Menanggalkan sel kulit mati
✅Menyingkirkan whitehead & blockhead
✅Mengecutkan jerawat di muka dan badan
✅Memudarkan jeragat, kesan parut dan strecth mark
✅Menghilangkan kesan kehitaman pada tubuh badan ✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita
✔ Pakai di wajah 1-3x seminggu
✔Boleh pakai hari2 di badan
✔Jika wajah jenis kering boleh kenakan pelembap selepas skrub wajah

bole watsapp 01128316072 for more info.

harga kasih sayang je kita bagi 😘😘😘
#scrubs #pikoscrubcoffee #beauty #scrubmurah #scrubmuka

Siapa nak masuk team PIKOFEE, bole pm kite tepi2 😃

Alhamdulillah..first time join booth jualan..
Tq semua yg sudi membeli..🤗🤗#greenteamintfacescrub #scrubmuka #xsempatbergambardengansemuacustomer

Sebelum tido lin nk share rahsia kulit licin tnpa biji2/menggerutu. Losyen xboleh buang daki mati/selmati. Dia boleh melembab dan mewangikan je. Ad masalah kulit menggerutu? Punggung, siku,tangan.. kat muka pun boleh. 2 in 1. Lin buat hrga promo. Hnya rm 30 sahaja. 200 gram. Pssssst.. Sangat sesuai untuk bakal pengantin😊!!tiada lagi kulit cela. Wasap 01116025144 dgn ayat "promo missikha" untuk dptkan hrga promo

#coffeescrub
#rahsiacantikjelita
#pengantin #scrubmuka
Wasap 01116025144

If you need something made with love and natural , here it is ! 😃
#scrubbadan #scrubmuka #bazaarpaknil #sayajual

Uihhhh... Kenapa gebu sangat lepas guna Glowing Face Mask & Scrub?.
.
PARUT SEMAKIN HILANG, KULIT MAKIN CERAH.
.
Terserlah kegebuan kulit selepas menggunakan Glowing Face Mask & Scrub. Sekarang lebih yakin keluar rumah bila kulit flawless tanpa cela.
.
Antara kelebihan lain Glowing Face Mask & Scrub :.
.
✅ Kaya dgn VITAMIN C
✅ Mencerahkan kulit
✅ Memberi kesan glowing & seri pada muka
✅ Menyihatkan kulit
✅ Menegangkan kulit
✅ Menghilangkan kedut & garis-garis halus
✅ Antioxidants, Anti-aging
✅ Kulit akan kelihatan halus, gebu dan pinkish.
.
Price : RM 20 (100g)

MOST RECENT

Sebelum tido rasa macam tak lengkap pulak bila tak segarkan muka dengan cik black kita ni.

Rasa macam tak best la bila nak tidur tak dapat hidu bau cik black yang menusuk kedalam hati tu bila bau ja rasa nak makan.

Kesudahannya cik black memang sangat best bila satu hari tak pakai buat sue tido tak lena. Apa lagi sebelum tidur tu jom cantik dengan cik black dulu.
#goodnight
#magicscrub
#promosimagicscrub
#teammagickekma
#teamsuperkakak#scrubmuka
#ms#magicscrubbne
#magicscrubmurah#scrubmurah#scrubmalaysia #scrubmelaka

Buat kesayangan semua 🤗🤗🤗
.
Special offer masih ada.
.
Berminat nak dapatkan boleh whatsapp admin terus ya
0197042427 😘
.
@Regrann from @iesha.my_ - Assalamualaikum
.
.
Sis nak bagi special offer..
.
.
.
❤SB foundation
.
.
Normal price RM55 (exclude postage)
.
SPECIAL OFFER !!
SPECIAL OFFER !!
SPECIAL OFFER !!
.
.
NAK DAPAT HARGA SPECIAL OFFER??
.
Meh whatsapp sis
0197042427
0197042427
0197042427
.
.
😊😊😊
.
.
#ie_sha #sbfoundation #skin #skincarehalal #skincaremurah #bedaksejuk #scrub #scrubbondaselangor #scrublovers #skincare #foundationbest #spf30 #foundation #scrubbest #scrubmurah #1malaysia #september #organicscrub #bestscrub #facescrub #upm #ukm #scrubmuka #organicskincare #malaysia #selangor #offer #sale

Skrub Teh Hijau + Madu + Gula
scrub green tea

Teh hijau yang digunakan untuk kulit membantu melambatkan penuaan dan mengurangkan kedutaan dan noda serta memperbaiki tisu parut. Manakala madu mempunyai pelembap yang besar dan ciri-ciri antibakteria.

Bahan-bahan :

Teh hijau
Gula
Madu
Cara-cara :

Bancuh secawan teh hijau menggunakan air panas dengan kepekatan yang kuat.
Teh hijau yang baik adalah teh hijau serbuk berbanding teh hijau dalam uncang.
Kemudian tuangkan satu atau dua sudu teh ke dalam mangkuk. Biarkan teh hijau itu sejuk.
Setelah teh hijau sejuk masukkan gula ke dalam teh yang disejukkan tadi sehingga adunan menjadi kental dan boleh digosok ke kulit wajah anda.
Tetapi pastikan masih dama keadaan basah. Akhir sekali masukkan satu sudu madu dan gaul sebati.
.
So kalau nak dapatkan kulit cantik dan sihat tanpa kos mahal, amalkan ini ok😉
.
#EzuraBeauty #GunaSemakinCantik #ScrubMuka

Sape rasa dia ada masalah yang sama seperti kat bawah ni? .

1) Pakai mcm2 kat muka tapi takde perubahan?

2) Kulit muka berjerawat/bekas jerawat/parut jerawat?

3) Muka kusam

4) Kulit muka kering

5) Kulit muka berjeragat

6) Tona kulit tak sekata

7) Kulit berminyak

8) Pori-pori besar

9) Tak tau sekarang tengah pakai skincare ada bahan kimia or tak .

Kami di LAMISA Beauty bukan sekadar mengambil berat tentang kulit wajah korang tau tapi mengeratkan lagi hubungan kasih sayang suami isteri,apa taknya,bila suami balik rumah tengok kita terpana sebab Peloless sgt bersinar2 muka, hihi .

Kalau yang belum kawen tu mesti best kan feeling bila keluar rumah feeling2 tak jejak tanah gittew jumpa kawan satu kelas ke, satu tempat keje ,pegi events ke bila kulit muka dah licin cantik kan , of cos KEYAKINAN DIRI makin TINGGI! .

Dah tak tau nak buat apa lagi .

Ok ni peluang untuk rawat balik kulit muka sebelum terlambat,produk natural skincare yg direka khas utk perbaharui balik kulit tau, hasil drpd tersalah pakai produk,nak bersihkan balik kulit muka drpd kesan bahan2 kimia , nk perbaharui balik kulit dan lain2. .

Jadi, Ni untuk yang BETUL2 SERIUS je NAK tau apa kita boleh tolong korang , PM tepi kami kat .

0123052785 (LAMISA)
.
0123052785 (LAMISA) .Atau DM Tepi di @lamisa_hq

@lamisa_hq
.

Untuk dapat FREE consultation dan FREE Sample
.

P/S: Utk yg SERIOUS je tau sbb sample tinggal dah tak banyak ,dalam 20 org je
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials

Sape rasa dia ada masalah yang sama seperti kat bawah ni? .

1) Pakai mcm2 kat muka tapi takde perubahan?

2) Kulit muka berjerawat/bekas jerawat/parut jerawat?

3) Muka kusam

4) Kulit muka kering

5) Kulit muka berjeragat

6) Tona kulit tak sekata

7) Kulit berminyak

8) Pori-pori besar

9) Tak tau sekarang tengah pakai skincare ada bahan kimia or tak .

Kami di LAMISA Beauty bukan sekadar mengambil berat tentang kulit wajah korang tau tapi mengeratkan lagi hubungan kasih sayang suami isteri,apa taknya,bila suami balik rumah tengok kita terpana sebab Peloless sgt bersinar2 muka, hihi .

Kalau yang belum kawen tu mesti best kan feeling bila keluar rumah feeling2 tak jejak tanah gittew jumpa kawan satu kelas ke, satu tempat keje ,pegi events ke bila kulit muka dah licin cantik kan , of cos KEYAKINAN DIRI makin TINGGI! .

Dah tak tau nak buat apa lagi .

Ok ni peluang untuk rawat balik kulit muka sebelum terlambat,produk natural skincare yg direka khas utk perbaharui balik kulit tau, hasil drpd tersalah pakai produk,nak bersihkan balik kulit muka drpd kesan bahan2 kimia , nk perbaharui balik kulit dan lain2. .

Jadi, Ni untuk yang BETUL2 SERIUS je NAK tau apa kita boleh tolong korang , PM tepi kami kat .

0123052785 (LAMISA)
.
0123052785 (LAMISA) .Atau DM Tepi di @lamisa_hq

@lamisa_hq
.

Untuk dapat FREE consultation dan FREE Sample
.

P/S: Utk yg SERIOUS je tau sbb sample tinggal dah tak banyak ,dalam 20 org je
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials

LAMISA MEMANG TERBAIK!
.
Wah teruja sgt kakna bila dapat feedback macam ni. Alhamdulillah lamisa dapat bantu selesaikan masalah cust dengan skincare organik dan mampu milik. Pakai lamisa jerawat pasir makin berkurang dan muka makin glowing. Sape tak nak kan? Uol bila lagi nak cuba? .
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
. · Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak · Mudah disapu dan tidak melekit · 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus · Tiada bahan kimia & bebas paraben · 2 in 1 (Cream + Foundation) · JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1) · kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak) · berkesan dengan cepat · Bau wangi semulajadi
.
.
Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
.

Nak cuba? Bole PM tepi KakNa @ Whatsapp ok 📲 012 305 2785
www.wasap.my/60123052785
www.wasap.my/60123052785
www.wasap.my/60123052785
. .
P/s: nak join team dropship/ ejen lamisabeauty boleh dm/WA KakNa k😊
.
.
#Lamisa2017
#LamisaHQ
#LamisaBeauty
#LamisaTestimimoni #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #lemon #honey #kolagen #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted

LAMISA MEMANG TERBAIK!
.
Wah teruja sgt kakna bila dapat feedback macam ni. Alhamdulillah lamisa dapat bantu selesaikan masalah cust dengan skincare organik dan mampu milik. Pakai lamisa jerawat pasir makin berkurang dan muka makin glowing. Sape tak nak kan? Uol bila lagi nak cuba? .
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
. · Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak · Mudah disapu dan tidak melekit · 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus · Tiada bahan kimia & bebas paraben · 2 in 1 (Cream + Foundation) · JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1) · kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak) · berkesan dengan cepat · Bau wangi semulajadi
.
.
Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
.

Nak cuba? Bole PM tepi KakNa @ Whatsapp ok 📲 012 305 2785
www.wasap.my/60123052785
www.wasap.my/60123052785
www.wasap.my/60123052785
. .
P/s: nak join team dropship/ ejen lamisabeauty boleh dm/WA KakNa k😊
.
.
#Lamisa2017
#LamisaHQ
#LamisaBeauty
#LamisaTestimimoni #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #lemon #honey #kolagen #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted

EXFOLIANT SCRUB
WAJAHMU BRUNTUSAN SAY?? ATAU GAMPANG JERAWATAN?? BISA JADI KARNA KURANG BERSIH LOH BERSIHIN WAJAHNYA

Pakai aja yuk EXFOLIANT SCRUB NUSKIN
SCRUB BEBAS PARABEN

MANFAAT:
•Menghaluskan permukaan kulit dan melepaskan sel kulit mati yang kusam serta penghalang kemurnian pori.
•Mengangkat sel kulit mati, minyak berlebih, komedo, bekas jerawat. Sehingga wjh bersih mulus & lembut •Mengatasi masalah hiperpigmentasi, dan kelebihan minyak pada kulit berminyak.
•Menghilangkan beruntusan (jerawat kecil-kecil)

Isi 100 ml
-
👉Partikelnya dibuat bulat untuk mencegah agar tidak terluka dan non abrasie (tidak mengikis).
👉Exfoliant scrub ini dapat digunakan untuk semua jenis kulit
👉untuk kulit berminyak, pemakaiannya 2x seminggu
👉untuk kulit kering atau normal 1x seminggu
👉tidak disarankan pemakaiannya untuk kulit yang sedang berjerawat **hindari menggosok/scrubbing kulit wajah dengan keras agar kulit tidak iritasi.

More info 087821717765

EXFOLIANT SCRUB
WAJAHMU BRUNTUSAN SAY?? ATAU GAMPANG JERAWATAN?? BISA JADI KARNA KURANG BERSIH LOH BERSIHIN WAJAHNYA

Pakai aja yuk EXFOLIANT SCRUB NUSKIN
SCRUB BEBAS PARABEN

MANFAAT:
•Menghaluskan permukaan kulit dan melepaskan sel kulit mati yang kusam serta penghalang kemurnian pori.
•Mengangkat sel kulit mati, minyak berlebih, komedo, bekas jerawat. Sehingga wjh bersih mulus & lembut •Mengatasi masalah hiperpigmentasi, dan kelebihan minyak pada kulit berminyak.
•Menghilangkan beruntusan (jerawat kecil-kecil)

Isi 100 ml
-
👉Partikelnya dibuat bulat untuk mencegah agar tidak terluka dan non abrasie (tidak mengikis).
👉Exfoliant scrub ini dapat digunakan untuk semua jenis kulit
👉untuk kulit berminyak, pemakaiannya 2x seminggu
👉untuk kulit kering atau normal 1x seminggu
👉tidak disarankan pemakaiannya untuk kulit yang sedang berjerawat **hindari menggosok/scrubbing kulit wajah dengan keras agar kulit tidak iritasi.

More info 087821717765

BYE BYE SUNBURN ‼️
.
Customer ni aktif berkawad. Burn MISS J naik. Tapi bila pakai ni alhamdulillah. Miss J, parut, sunburn semua dah makin hilang. Tinggal kulit muka yang cantik mulus je 😘 Tak sempat habis 1 bekas dah nampak kesan. Sekarang dah bekas ke2. Alhamdulillah dia pakai sekali bubble mask. Ni laa hasilnya 😘😍 paling ketara jelas kt hidung dan dagu.
.
#greenteamintfacescrub
#scrub
#foundation
#makeuptutorial
#makeupartist
#neelofa
#fattahamin
#flawlessmakeup
#foundationmurah
#scrubmuka
#scrubmurah
#produktempatan
#lofattah
#usopmentor
#bebasjerawat
#aurainstabatch6
#bazaaronline
#bazarpaknil
#sayajualprodukkecantikan
#promosi
#sayapakaisayajual
#bazarpaknilmurah
#parutjerawat
#parut
#lokalah
#sapotlokal
#lokalbrand

LELAKI PUN SCRUBMUKA ‼️SENYUM SAMPAI KE TELINGA TAU 😊Maunya tak senyum, kulit dah lama dia idam dah dapat dah haa.
.
"Bertahun tahun dah muka berjerawat on off, on off. Kejap jerawat hilang, dah tu jerawat naik pulak yang baru. Boleh buat abam muiz stress sangat sangat. Tapi bila abam muiz guna GREENTEA MINT FACE SCRUB
jerawat pasir terus hilang dan jerawat batu mula mengecut. Hebat tak?"
.
Makin lama pakai, makin nampak peloless
.
RM38 tahan 2-3 bulan
.
#greenteamintfacescrub
#scrub
#foundation
#makeuptutorial
#makeupartist
#neelofa
#fattahamin
#flawlessmakeup
#foundationmurah
#scrubmuka
#scrubmurah
#produktempatan
#lofattah
#usopmentor
#bebasjerawat
#aurainstabatch6
#bazaaronline
#bazarpaknil
#sayajualprodukkecantikan
#promosi
#sayapakaisayajual
#bazarpaknilmurah
#parutjerawat
#parut
#lokalah
#sapotlokal
#lokalbrand

Most Popular Instagram Hashtags