#scrubdistrictsgpetani

287 posts

TOP POSTS

Scrub MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub 💜💜💜💜
.
Real District Babes ☄ Real Results
.
PREORDER now.. with payment ok syg2. sebab ape with payment, sebab sis dh xmenang tgn nak simpan stok korang. Sape cepat dia dapat ok. clear payment then sis reserved utk korg siap2.
.
minggu depan dapat stok tau. so hurry while stock last. kalau x nasib korang la tgu bulan 4 pulakkkk🙊🙊🙊
.
#penang#kepalabatas#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictterengganu#scrubdistrictperlis#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#homemadesoap#purebysafiyyahosmanpenang#paritbuntar#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#dropshipmalaysia #dropshipwanted #dropshipnofee #dropshipmalaysia#ScrubDistrict #ScrubPutih #Scrubmalaysia #Scrubmurah

Yuhuuuu ready stock!!
Stock baru! New packaging! #beachvibes
.
tahan lasak compare yg sebelum ni. rendam dalam air pon xbocor! kurus2 je but berat still sama ok 350gram per pack!
.
Jom order sekarang sebelum korang nganga lagii mcm sblm ni. Fast payment ok. first paid first served.😘😘
.
COD Parit Buntar, Nibong Tebal, Bandar Bahru, Batu Kawan, Juru, Sbrg Jaya, Sg Dua, USM, Kepala Batas etc mai preorder tang sini...
@deorganic_penang 0194882019
.
#penang#kepalabatas#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictterengganu#scrubdistrictperlis#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#homemadesoap#purebysafiyyahosmanpenang#paritbuntar#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#dropshipmalaysia #dropshipwanted #dropshipnofee #dropshipmalaysia#ScrubDistrict #ScrubPutih #Scrubmalaysia #Scrubmurah

AGENT NEEDED💋💋
.
👉🏻Negeri Perak
👉🏻Negeri Kedah
👉🏻Negeri Perlis
.
Ada yg berminat nak tambah pendapatan sampingan tanpa mengeluarkan modal?

Jom join sy jadi DROPSHIP TANPA MODAL! .
Anda⤵
🎀berumur 18 ke atas?
🎀student? Suri rumah?
🎀berminat untuk tambah side income?
🎀rajin untuk iklankan produk di media social?
🎀ada account bank sendiri? *online bank digalakkan

Anda hanya perlu promosikan di FB/IG atau kenalan anda.
.
Segala urusan pengeposan dan stok akan saya uruskan semuanya.
.
Anda akan diguide sehingga berjaya.
.
Keuntungan 100% jadi milik anda.
.

Jika berminat boleh hubungi/whatapps saya ditalian 019-488 2019 untuk mengetahui lebih lanjut.

KAMI MASIH MENCARI DROPSHIP!
.
.whatsapp 0194882019 sekarang taw!
.
#usm#usmengineeringcampus#penang#kepalabatas#penaga#purebysafiyyahosman#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictterengganu#scrubdistrictperlis#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#homemadesoap#purebysafiyyahosmanpenang#paritbuntar#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#dropshipmalaysia #dropshipwanted #dropshipnofee #dropshipmalaysia

Lovin our Holiday weekend ♥️ So Babes always remember to scrub twice a day morning & night okays Barulah nampak benefit 💯 Ladyboss share Main BENEFIT guna #SCRUBDISTRICT : .
❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
❤️Hilangkan whitehead blackhead
❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
❤️Merawat rashes & excema .
❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
❤️ Hilangkan jerawat belakang badan
❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯
.
#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictperlis#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#ScrubDistrict#scrubdistrictpoliteknik#ScrubPemutih#scrubdistrictmalaysia #ScrubJerawat#scrubuntuklelaki#scrublelaki #scrublelakiperempuan #scrubforman #manscrub #sunburn #scrubforsunburn

Alrite cu olls dah ready ke nak flawless raya ni??
.
SENTAL-SENTAL JE DAH GORGEOUS?
.
Hmmm.. Senangkan nak gorgeous dengan hanya memakai SCRUBDISTRICT Whitening Facial Scrub ni. Pakai sekali je pun dah nampak flawless!! Memang gilosss!! Mak oiii..best dan senang sungguh!!
.
Scrub yang harga mampu milik tetapi amat power! Tak pernah jumpa taw scrub yang awesome dan kesan yang superb!
.
RM59.00 je sweeties! Dah lah harga mampu milik, packing pun so exclusive pulak tuuu.. Tak taw lah nak explain macam mana.. Kalau nak taw cuba la dulu taw..
.
MESTI DAH TAK SABAR NAK CUBA? Hampa boleh Order scrubdistrict melalui @deorganic_penang 0194882019. COD area Seberang Perai, Penang;🎈Parit Buntar,Perak;🎈Bandar Baharu ,Kedah. Postage ke seluruh Malaysia tau💋💋
.
#scrubdistrictangels#scrubdistrictusm#scrubdistructuitm#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictterengganu#scrubdistrictperlis#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#paritbuntar#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#dropshipwanted#dropshipmalaysia#dropshipnofee#dropshippenang#ScrubDistrict#scrubdistrictpoliteknik#ScrubPemutih#scrubdistrictmalaysia #ScrubJerawat #Scrub

MOST RECENT

Lovin our Holiday weekend ♥️ So Babes always remember to scrub twice a day morning & night okays Barulah nampak benefit 💯 Ladyboss share Main BENEFIT guna #SCRUBDISTRICT : .
❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
❤️Hilangkan whitehead blackhead
❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
❤️Merawat rashes & excema .
❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
❤️ Hilangkan jerawat belakang badan
❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯
.
#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictperlis#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#ScrubDistrict#scrubdistrictpoliteknik#ScrubPemutih#scrubdistrictmalaysia #ScrubJerawat#scrubuntuklelaki#scrublelaki #scrublelakiperempuan #scrubforman #manscrub #sunburn #scrubforsunburn

Mostly customer akan tanya soalan2 ni. Yaa xblh slhkan diorg, diorg xpernah cuba n need to know every single thing pasal produk yg diorg nak beli.
.
But sometimes those akan persoalkan like they know everything.. Me?? Layan je la.
.
Please try ok.. then u know why kitorg cakap blh scrub hari2..😎😎
.
Bila LAST korang SCRUB muka? Tahun lepas?
Tunggu bonus?
Nak tunang/kawin baru nak scrub?
Masya Allah... Patutlah kulit korang tak PELOLES🙈!! Ni nak bgtau...cuma RM59 je korang boleh buat SCRUB kat rumah, kat opis, kat tepi sungai, kat atas gunung. Pakat boleh pakai satu famili la pendek kata. "Wow! Menarik ni!! 🤔
CARA GUNANYA MACAM MANA? "
.
Hanya guna 2 kali sehari SELEPAS GUNA PENCUCI MUKA tau.. .
Mula2 sis cuci muka dlu, then
Sis ambil sedikit scrubdistrict ni, sis urut2 kat kawasan "spot" yang selalu bermasalah tu dalam 2-3 minit, sis akan nampak kotoran2 tersumbat tu akan diangkut keluar secara berjemaah... Lepas tu bilas. SIAP!

Masa bilas ni sis dah boleh RASA TERKEJUT.. mcm "WOW. Kulit siapa nii lembut mcm baby ni!! " 😍
.
.
#usmengineeringcampus#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictterengganu#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#dropshipwanted#dropshipmalaysia #dropshipnofee #dropshippenang#agentneeded#agentwanted#agentmalaysia#agenmalaysia#agentpenang#needagent" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Cantiknya Bloomings in Spring ❤️
.
Springtime in London is def the best 🇬🇧
.
Ladyboss nk bgtau sikit BENEFIT guna #SCRUBDISTRICT since ramai sgt yg whatsapp & DM tanye nak tau sgt ape yg viral sangat best sangat scrub ni - Yes sila berangan baca benefit dia berangan2 lepas guna terus jadi Kulit sehalus Barbie ya 🤣😘
.
❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
❤️Hilangkan whitehead blackhead
❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
❤️Merawat rashes & excema .
❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
❤️ Hilangkan jerawat belakang badan
❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯
.
#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictperlis#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#ScrubDistrict#scrubdistrictpoliteknik#ScrubPemutih#scrubdistrictmalaysia #ScrubJerawat#scrubuntuklelaki#scrublelaki #scrublelakiperempuan #scrubforman #manscrub #sunburn #scrubforsunburn

#TipsKulitCantikBarbie ❤️
.
Caffeine is bad for your skin ! Yes put down that Pink Latte and start drinking 10 glasses of crystal clear water Daily ❤️
.
Trust me your Skin will THANK YOU for it . Extra consumption of Caffeine will not only dry up your skin but lower your calcium absorbtion to your bones - Yes Tua cepat nanti tau 🤣
.
Road to flawless starts here District Babes ❤️
.
Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan #ScrubDistrict Loveeee !
.
.
#scrubdistrictangels#scrubdistrictusm#scrubdistructuitm#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictterengganu#scrubdistrictperlis#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#paritbuntar#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#dropshipwanted#dropshipmalaysia#dropshippenang#ScrubDistrict#scrubdistrictpoliteknik#ScrubPemutih#scrubdistrictmalaysia #ScrubJerawat #Scrub

Alhamdulillah positive feedback from beautiful lady @shadagonjeng: "RM59.00 je sweeties! Dah lah harga mampu milik, packing pun so exclusive pulak tuuu.. Tak taw lah nak explain macam mana.. Kalau nak taw cuba la dulu taw..
.
MESTI DAH TAK SABAR NAK CUBA? Hampa boleh Order scrubdistrict melalui @deorganic_penang 0194882019. COD area Seberang Perai, Penang;🎈Parit Buntar,Perak;🎈Bandar Baharu ,Kedah. Postage ke seluruh Malaysia tau💋💋
#reviewig
.
Thank u so much @shadagonjeng lots of luv😍😍
.
#scrubdistrictangels#scrubdistrictusm#scrubdistructuitm#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictterengganu#scrubdistrictperlis#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#paritbuntar#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#dropshipwanted#dropshipmalaysia#dropshippenang#ScrubDistrict#scrubdistrictpoliteknik#ScrubPemutih#scrubdistrictmalaysia #ScrubJerawat #Scrub

Penat kan tengok muka kat cermin dengan segala JERAWAT, whiteheads, blackheads, ruam mengandung, PARUT, jeragat, PORES besaaar, ketiak hitam, belakang badan berjerawat, celah kangkang hitam (ouch!) 🤦🏼‍♀️
.
Yes kesayangans ! Pengguna2 tegar #ScrubDistrict can testify to you 💯 All you need is this 1 magical scrub ❤️
.
Segala masalah kulit kesayangans alhamdulillah atas semua feedback2 positive Ladyboss happy yang amat over the moon dapat membantu semua kesayangan2 ❤️whatsapp HQ 0194882019 to order. Postage seluruh Malaysia yaa.
.
Kita cantik sama2 okay Fair Flawless Fabulous tentulah hari2 dengan #ScrubDistrict Cantik kan @ayunieharris dengan Pink Scrub dia Loveeee !
.
#scrubdistrictangels#scrubdistrictusm#scrubdistructuitm#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictterengganu#scrubdistrictperlis#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#dropshipwanted#dropshipmalaysia#dropshipnofee#dropshippenang#scrubdistrictpoliteknik#ScrubPemutih#scrubdistrictmalaysia #ScrubJerawat #Scrub

👩🏻‍🎤👩🏻‍🎤👩🏻‍🎤PINK ARMY SCRUBDiSTRiCT 👩🏻‍🎤👩🏻‍🎤👩🏻‍🎤dah jelajah seluruh Penang dahh.. Peluang jadi Agent scrubdistrict dah dibuka!!Siapa nk join #TeamBarbie join #ScrubDistrictAngels squad jadi agent letop my Pink Army contact HQ 0194882019 okay kesayangans ❤️ LIMITED taw.
.
PELUANG MENJANA INCOME BERSAMA PRODUK No1 Whitening Scrub Malaysia
atas permintaan yang inbox beeha hari2 nak jadi AGENT, selepas ni beeha janji tak kan ada lagi promosi harga agent rm500 minima tau. Akan ade projek VIRAL dari #teambarbie di LONDON tau. untung jadi agent ni melebihi keuntungan produk2 lain tau. first time tgk trus nak join. sangat berbaloi. and now alhamdulillah. FOKUS FOKUS FOKUS je tau..
.
💗agent dapat dapat saving 1k-2k
💗restok tak putus2 , harini sampai dah full book
.
Dengan #scrubdistrict whitening facial/body scrub ia dapat membantu :
.
❤mencerahkan kulit❤membuang daki / habuk serta sel kulit mati ❤merawat parut jerawat/jerawat & whiteheads ❤mengurangkan rashes dan eczema ❤berikan kulit selembut bayi ❤bagus untuk mereka yang selalu makeup - menjadikan make up lebih tahan lama dan glowing all day!! ❤oowh lelaki pun pakai scrub sebab nak jaga kecantikan kulit tau 😉
.
JOM DAFTAR AGENT DAN DROPSHIP SEKARANG!! WHATSAPP 019 488 2018
.
#scrubdistrictangels#scrubdistrictusm#scrubdistructuitm#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictterengganu#scrubdistrictperlis#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#dropshipwanted#dropshipmalaysia#dropshipnofee#ScrubDistrict#scrubdistrictpoliteknik#ScrubPemutih#scrubdistrictmalaysia #ScrubJerawat #Scrub

Most Popular Instagram Hashtags