#scrubdistrictsgpetani

287 posts

TOP POSTS

Alrite cu olls dah ready ke nak flawless raya ni??
.
SENTAL-SENTAL JE DAH GORGEOUS?
.
Hmmm.. Senangkan nak gorgeous dengan hanya memakai SCRUBDISTRICT Whitening Facial Scrub ni. Pakai sekali je pun dah nampak flawless!! Memang gilosss!! Mak oiii..best dan senang sungguh!!
.
Scrub yang harga mampu milik tetapi amat power! Tak pernah jumpa taw scrub yang awesome dan kesan yang superb!
.
RM59.00 je sweeties! Dah lah harga mampu milik, packing pun so exclusive pulak tuuu.. Tak taw lah nak explain macam mana.. Kalau nak taw cuba la dulu taw..
.
MESTI DAH TAK SABAR NAK CUBA? Hampa boleh Order scrubdistrict melalui @deorganic_penang 0194882019. COD area Seberang Perai, Penang;🎈Parit Buntar,Perak;🎈Bandar Baharu ,Kedah. Postage ke seluruh Malaysia tau💋💋
.
#scrubdistrictangels#scrubdistrictusm#scrubdistructuitm#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictterengganu#scrubdistrictperlis#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#paritbuntar#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#dropshipwanted#dropshipmalaysia#dropshipnofee#dropshippenang#ScrubDistrict#scrubdistrictpoliteknik#ScrubPemutih#scrubdistrictmalaysia #ScrubJerawat #Scrub

Scrub MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub 💜💜💜💜
.
Real District Babes ☄ Real Results
.
PREORDER now.. with payment ok syg2. sebab ape with payment, sebab sis dh xmenang tgn nak simpan stok korang. Sape cepat dia dapat ok. clear payment then sis reserved utk korg siap2.
.
minggu depan dapat stok tau. so hurry while stock last. kalau x nasib korang la tgu bulan 4 pulakkkk🙊🙊🙊
.
#penang#kepalabatas#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictterengganu#scrubdistrictperlis#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#homemadesoap#purebysafiyyahosmanpenang#paritbuntar#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#dropshipmalaysia #dropshipwanted #dropshipnofee #dropshipmalaysia#ScrubDistrict #ScrubPutih #Scrubmalaysia #Scrubmurah

💖NO 1 Scrub VIRAL di instagram!!💖Rahsia Kecantikan artis KOREA tau.
Hari ni nak sembang pasai KOREAN skincare routine yang xramai orang tahu.. KOREAN rajin scrub muka n badan diorg. makin scrub makin flawless. Scrubdistrict ni comes from KOREA taw.
.
Scrub ni blh pakai hr2 sbbnya tekstur dia haluss sgt. tak macam coffee, rock salt scrub yang lain. sgt halus xhancurkan kulit muka pon tau..i dah cuba tau korang bile lagi??
.
Nak sis share camne sis blh jatuh cinta dengan K beauty routine ni meh la whatsapp sis 0194882019. 0194882019 0194882019. Sis tunjuk kat hampa bukti nya.
.
Tak cuba tak tau. kami dlu mcm hampa gak. tp bila dh cuba addicted weyhhh😘
.
Jom try this 'K' beauty daily skincare dengan SCRUBDISTRiCT.
.
Dengan #scrubdistrict whitening facial/body scrub ia dapat membantu :
.
❤mencerahkan kulit
❤membuang daki / habuk serta sel kulit mati ❤merawat parut jerawat/jerawat & whiteheads ❤mengurangkan rashes dan eczema ❤berikan kulit selembut bayi ❤bagus untuk mereka yang selalu makeup - menjadikan make up lebih tahan lama dan glowing all day!! ❤oowh lelaki pun pakai scrub sebab nak jaga kecantikan kulit tau 😉
.
#usmengineeringcampus#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictterengganu#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#dropshipwanted#dropshipmalaysia #dropshipnofee #dropshippenang#agentneeded#agentwanted#agentmalaysia#agenmalaysia#agentpenang#needagent

AGENT NEEDED💋💋
.
👉🏻Negeri Perak
👉🏻Negeri Kedah
👉🏻Negeri Perlis
.
Ada yg berminat nak tambah pendapatan sampingan tanpa mengeluarkan modal?

Jom join sy jadi DROPSHIP TANPA MODAL! .
Anda⤵
🎀berumur 18 ke atas?
🎀student? Suri rumah?
🎀berminat untuk tambah side income?
🎀rajin untuk iklankan produk di media social?
🎀ada account bank sendiri? *online bank digalakkan

Anda hanya perlu promosikan di FB/IG atau kenalan anda.
.
Segala urusan pengeposan dan stok akan saya uruskan semuanya.
.
Anda akan diguide sehingga berjaya.
.
Keuntungan 100% jadi milik anda.
.

Jika berminat boleh hubungi/whatapps saya ditalian 019-488 2019 untuk mengetahui lebih lanjut.

KAMI MASIH MENCARI DROPSHIP!
.
.whatsapp 0194882019 sekarang taw!
.
#usm#usmengineeringcampus#penang#kepalabatas#penaga#purebysafiyyahosman#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictterengganu#scrubdistrictperlis#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#homemadesoap#purebysafiyyahosmanpenang#paritbuntar#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#dropshipmalaysia #dropshipwanted #dropshipnofee #dropshipmalaysia

Yuhuuuu ready stock!!
Stock baru! New packaging! #beachvibes
.
tahan lasak compare yg sebelum ni. rendam dalam air pon xbocor! kurus2 je but berat still sama ok 350gram per pack!
.
Jom order sekarang sebelum korang nganga lagii mcm sblm ni. Fast payment ok. first paid first served.😘😘
.
COD Parit Buntar, Nibong Tebal, Bandar Bahru, Batu Kawan, Juru, Sbrg Jaya, Sg Dua, USM, Kepala Batas etc mai preorder tang sini...
@deorganic_penang 0194882019
.
#penang#kepalabatas#scrubdistrictusm#scrubdistrictipoh#scrubdistrictkelantan#scrubdistrictterengganu#scrubdistrictperlis#scrubdistrictsgpetani#scrubdistrictkepalabatas#scrubdistrictmelaka#scrubdistrictshahalam#scrubdistrictlumut#scrubdistictperak#scrubdistrictjohor#homemadesoap#purebysafiyyahosmanpenang#paritbuntar#scrubdistrictparitbuntar#prelovedmalaysia#scrubdistrictpenang#scrubdistrict#dropshipmalaysia #dropshipwanted #dropshipnofee #dropshipmalaysia#ScrubDistrict #ScrubPutih #Scrubmalaysia #Scrubmurah

MOST RECENT

Most Popular Instagram Hashtags