#scrubdistrictrawang

155 posts

TOP POSTS

#Repost @scrubdistrict with @repostapp
・・・
Have fun scrubbing with your BFF ♥️ Crazy fun girl time dengan Scrub Fav Ladyboss & si cantik @arissachua 💯 Pastikan kulit kita flawless yes girls with or WITHOUT makeup 💯 Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan #scrubdistrict
#scrubdistrictpj #scrubdistrictRawang
#scrubdistrict
#sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmurah #instabeauty #organicproduct #organicskincare #skincareroutine #organicskincare #tipskincare #beautycare #sayajualbarangkecantikkan #sayajualproduk #skingold

don't forget to scrub barbies n kens smua.... cantek encem togather ❤💜 #0129425541 💜❤🌸❤💜
#scrubdistrictrawang
#scrubdistrictpj
#districtbabes
#scrubdistrict

ada yg tertanyer tanyer texture sceub nie mcm ner... so nie sample dia k.. texture lebih halus dr scrub biasa... satu satu nya scrub yg boleh digunakan once or twice daily... kulit akan rasa segar bugar dan halus lepas scrub😍

antara kelebihan scrub: ❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
❤️Hilangkan whitehead blackhead
❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
❤️Merawat rashes & excema .
❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
❤️ Hilangkan jerawat belakang badan
❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯
cuba lah... dah cuba pasti jatuh cinta uollsss ❤

RM59.00 exc postage
DM/WS 012.942.5541
.
#scrubdistrictpj #scrubdistrictRawang
#scrubdistrict
#sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmurah #instabeauty #organicproduct #organicskincare #skincareroutine #organicskincare #tipskincare #beautycare #sayajualbarangkecantikkan #sayajualproduk #skingold

another "hari bebas makeup" for me... lol

this is me after 4months with #scrubdistrict

how's yours?
share your experience babes 💜

#scrubdistrictrawang
#scrubdistrictpj
#scrubdistrictfeedback

ME, will be in NU Sentral today!
come and grab yours babes!!! 🎈 NU Sentral
🎈 04.05.17(TODAY)
🎈 07.00pm onwards
🎈 012.942.5541

#SCRUBDISTRICT
#DistrictBabes
#skincare
#scrubdistrictpj
#scrubdistrictRawang

#Repost @scrubdistrict with @repostapp
・・・
Isnt this gal the cutest @_shahirahmustaffa Start early girls ! yes very early , take of your skin . Please jangan tunggu dah 30 dah 25 baru nak jaga muka, if you're 16, start now , start scrub muka dari early age. If you wanna have supple skin at 40 yes the time starts now ♥️ And yes for those in your late 20s and mid 30s its never too late to get your dream skin 💯 Scrub away kulit mati yang dah bertahun2 tak scrub tu away, welcome a whole new you ♥️ Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan #ScrubDistrict
.
🌸RM 59.00 exc postage
🌸DM/WS 012.9425541
🌸Postage everyday
.
#scrubdistrictpj #scrubdistrictRawang
#scrubdistrict
#sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmurah #instabeauty #organicproduct #organicskincare #skincareroutine #organicskincare #tipskincare #beautycare #sayajualbarangkecantikkan #sayajualproduk #skingold

sebelum 😴 jgn lupa scrub dulu k... nak share ckit... kesan parut degil pada pipi semakin hari makin pudar... alhamdulillah... x rugi mencuba tau... #SCRUBDISTRICT
#0129425541
#scrubdistrictpj
#scrubdistrictrawang
#districtbabes

#Repost @scrubdistrict with @repostapp
・・・
Mrs Jovian @ninaismailsabri super loving our Fav scrub magic viral 💙 Tengah cuti2 pun ingat tau jangan lupa scrub segala2 tempat, kerja ke cuti keee , scrub tak boleh cuti okayyy kalau nak FLAWLESS KENE RAJINNN okayyyy scrub 😻😻😻 Happy Weekend Lovessss 😘😘😘😘😘😘 #ScrubDistrict
#scrubdistrictpj
#scrubdistrictrawang

To purchase watsapp 012.942.5541
#Repost @scrubdistrict with @repostapp
・・・
Ballin in Bali 💙 Num 1 Whitening Face Scrub in Malaysia 💙 This stock round is THE LAST STOCK for #BeachVibes limited edition until we are sold out Babes 🎈#ScrubDistrict #scrubdistrictrawang

MOST RECENT

#Repost @scrubdistrict with @repostapp
・・・
Have fun scrubbing with your BFF ♥️ Crazy fun girl time dengan Scrub Fav Ladyboss & si cantik @arissachua 💯 Pastikan kulit kita flawless yes girls with or WITHOUT makeup 💯 Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan #scrubdistrict
#scrubdistrictpj #scrubdistrictRawang
#scrubdistrict
#sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmurah #instabeauty #organicproduct #organicskincare #skincareroutine #organicskincare #tipskincare #beautycare #sayajualbarangkecantikkan #sayajualproduk #skingold

ada yg tertanyer tanyer texture sceub nie mcm ner... so nie sample dia k.. texture lebih halus dr scrub biasa... satu satu nya scrub yg boleh digunakan once or twice daily... kulit akan rasa segar bugar dan halus lepas scrub😍

antara kelebihan scrub: ❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
❤️Hilangkan whitehead blackhead
❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
❤️Merawat rashes & excema .
❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
❤️ Hilangkan jerawat belakang badan
❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯
cuba lah... dah cuba pasti jatuh cinta uollsss ❤

RM59.00 exc postage
DM/WS 012.942.5541
.
#scrubdistrictpj #scrubdistrictRawang
#scrubdistrict
#sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmurah #instabeauty #organicproduct #organicskincare #skincareroutine #organicskincare #tipskincare #beautycare #sayajualbarangkecantikkan #sayajualproduk #skingold

#Repost @scrubdistrict with @repostapp
・・・
Isnt this gal the cutest @_shahirahmustaffa Start early girls ! yes very early , take of your skin . Please jangan tunggu dah 30 dah 25 baru nak jaga muka, if you're 16, start now , start scrub muka dari early age. If you wanna have supple skin at 40 yes the time starts now ♥️ And yes for those in your late 20s and mid 30s its never too late to get your dream skin 💯 Scrub away kulit mati yang dah bertahun2 tak scrub tu away, welcome a whole new you ♥️ Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan #ScrubDistrict
.
🌸RM 59.00 exc postage
🌸DM/WS 012.9425541
🌸Postage everyday
.
#scrubdistrictpj #scrubdistrictRawang
#scrubdistrict
#sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmurah #instabeauty #organicproduct #organicskincare #skincareroutine #organicskincare #tipskincare #beautycare #sayajualbarangkecantikkan #sayajualproduk #skingold

#Repost @scrubdistrict with @repostapp
・・・
Sejenis patung hidup apekah ini? Bukan saja kulit FLAWLESS guna @scrubdistrict Features muka pun ya ampun ♥️♥️♥️ Kenapa flawless sgt persis Barbie Ladyboss pitam tak boleh cari makan tau mcm ni 🤣 Girl crush sgt dengan skin @anna.aldric 💯 Hari2 scrub okay kesayangans 2 kali sehari without Fail ! Live your Flawless Barbie Dream dengan #ScrubDistrict Fair Flawless Fabulous 💯

DM/WS 012.9425541 to purchase
.
RM 59.00/300gram exc postage
.

#scrubdistrictpj #scrubdistrictRawang
#scrubdistrict
#sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmurah #instabeauty #organicproduct #organicskincare #skincareroutine #organicskincare #tipskincare #beautycare #sayajualbarangkecantikkan #sayajualproduk #skingold

#Repost @scrubdistrict with @repostapp
・・・
❤️ Rose Petals, Me & You ❤️ Every night & Morning without Fail i Love you my @scrubdistrict ❤️❤️❤️ Kulit Cantik flawless bersih jerawat putih gebu gabas persis BARBIE Laaavvvv 💯 Contact fazi 012.9425541 / @fabbytrenz to order Loves 😻

Morning loveliness ❤

Hari hari cantik dan ceria bersama scrubdistrict!
DM/WS 012.9425541 to purchase

kelebihan scrub:
❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
❤️Hilangkan whitehead blackhead
❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
❤️Merawat rashes & excema .
❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
❤️ Hilangkan jerawat belakang badan
❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯
#scrubdistrictpj #scrubdistrictRawang #scrubdistrictsungaibuloh #sayajualscrub #sayajualskincare #skincare #scrubforlife #cantiksebelumRaya #bazarpaknil #loveyourself

#Repost @scrubdistrict with @repostapp
・・・
Are your PORES really clean? Washing is NOT enough & membasuh muka dengan foam cleanser saja tak cukup untuk betul2 bersihkan muka 💯 DEEP cleansing, SCRUBBING is essential for FLAWLESS skin & we got that right ♥️ Dekat pores lah bermulanya segala jerawat2 whitehead & blackhead . LETS celebrate our clean pores District Babes ♥️ #ScrubDistrict

Sebelum attend ooen house, scrub pagi pagi nie utk wajah kelihatan berseri!! 😍
still on promotion FREE COD gor Rawang!!! DM/WS 012.9425541

#scrubdistrictpj #scrubdistrictRawang #scrubdistrictsungaibuloh #sayajualscrub #sayajualskincare #skincare #scrubforlife #cantiksebelumRaya #bazarpaknil #loveyourself

FREE SAMPUL RAYA
FREE COD Last Calling before Balik Kampung!!!! .
COD Area:
.
Aeon Rawang
Tesco Rawang
McDonald Anggun
Bandar Tasik Puteri
10.00am - 6.00pm Today
.
DM/WS 012.9425541

#scrubdistrictpj #scrubdistrictRawang #scrubdistrictsungaibuloh #sayajualscrub #sayajualskincare #skincare #scrubforlife #cantiksebelumRaya #bazarpaknil #loveyourself #DistrictBabes #rayasakan #sayangraya #syawal #sayajual #syoknyaraya

FREE COD Petaling Jaya | Rawang!!! Last Calling Sebelum Cutiiii Raya... ❤23 June 2017 Jumaat
❤Morning to Noon

Restock cepat sebelum Balik Kampung!!! Contact 012.9425541

#scrubdistrictpj #scrubdistrictRawang #scrubdistrictsungaibuloh #sayajualscrub #sayajualskincare #skincare #scrubforlife #cantiksebelumRaya #bazarpaknil #loveyourself

Most Popular Instagram Hashtags