#scrubbibir

MOST RECENT

.
.
Quality HD Cream Foundation ni setaraf international product tau. Dengan harga mampu milik, Rm49 sahaja. Semua org wajib cantik!
.
SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA!
.
FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️
3 in 1 (Compact powder + bb cream + concealer)
.
HD CREAM FOUNDATION BY EVERDEENSS 🌼
.
Kelebihan foundation ni:
💐 TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM)
💐 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa
💐 TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream
💐 Tidak berminyak dan tidak bercapuk
💐 SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
💐 HD EFFECT (dalam gambar)
💐 SPF 50 ++
💐 Senang dicuci dan mesra solat
💐 ORIGINAL FROM KOREA 💯
.
COLOUR AVAILABLE:
🌹IVORY (putih cina)
🌹NUDE (sederhana putih/putih biasa)
🌹HONEY (sawo matang)
.
DM / Whatsapp je Zai +6011-6331 6516
DM / Whatsapp je Zai +6011-6331 6516
DM / Whatsapp je Zai +6011-6331 6516

.
.
Quality HD Cream Foundation ni setaraf international product tau. Dengan harga mampu milik, Rm49 sahaja. Semua org wajib cantik!
.
SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA!
.
FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️
3 in 1 (Compact powder + bb cream + concealer)
.
HD CREAM FOUNDATION BY EVERDEENSS 🌼
.
Kelebihan foundation ni:
💐 TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM)
💐 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa
💐 TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream
💐 Tidak berminyak dan tidak bercapuk
💐 SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
💐 HD EFFECT (dalam gambar)
💐 SPF 50 ++
💐 Senang dicuci dan mesra solat
💐 ORIGINAL FROM KOREA 💯
.
COLOUR AVAILABLE:
🌹IVORY (putih cina)
🌹NUDE (sederhana putih/putih biasa)
🌹HONEY (sawo matang)
.
DM / Whatsapp je Zai +6011-6331 6516
DM / Whatsapp je Zai +6011-6331 6516
DM / Whatsapp je Zai +6011-6331 6516

💋 LIPSCRUB
.
Tersedia Varian :
🍌 Summer Banana
☕ Coffee
🍓 Strawberry
🍯 Honey
🍋 Lemonade
🌿 Pandan
.
🔖 5gram
💰 20k

Manfaat Lipscrub sudah ada di keterangan foto ya kak ☺

#calm #calmskin #lipscrubmurah #lipscrub #bibir #maskerbibir #lipscrubalami #lipscrubbdl #lipscrublpg #scrubbibir #scrubbibirmurah

DOLLAR PINK JAR AVAILABLE FOR ORDER 😍 omg flawlessnya adik manis ni !! Muka dah cantik cerah flawless . So take good care of your skin. This scrub will enhance & boost muka you jadi makin berseri-seri kalah pari-pari! Get your scrub jar today ! .
.
.
Start exfoliating to achieve your dream healthy and glowing skin. Why wait? Scrub district will help you 😘 .
.
SD DOLLAR 💰 JAR : RM62 exc postage .
Every purchase will receive free sd paperbag . .
.
For more enquiries boleh whatsapp eraa 014-2150113 / boleh click link whatsapp di bio 🍭 .
.
COD AREA : .
- SELURUH BANDAR KUANTAN
- COD CHARGES RM5 .
.
.
#scrubmuka #scrubbadan #scrubbibir #scrubmukaorganik #scrubmurahmalaysia #scruborganik #scrubpembersih #scrubpencerahkulit #scrubpenanggaldaki #scrubcantik #scrubjeragat #scrubjerawat #scrubgaram #scrubdistrictstokis #scrubdistrictpahang #scrubdistrictkuantan #scrubdistrictfeedback #codkuantan #codbandarkuantan #produkluluskkm #scrubputih #scrubberkesan

#ComplexionMastery turns the power into transparent perfection. Make Over Powerstay Mattifying Transparent Powder is #MakeOverNewBae with the power to turn oily skin into transparent matte finish perfection.
.
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
KONSUL GRATIS DAN ORDER👇pilih salah satu
========================
WA 👉Please KLIK LINK DI BIO IG ini🔝 atau add WA +62822-3344-2346
LINE : wardahonline (pake "")
========================
❌SORRY DM dan Comments dipastikan slowresp balas 🙏
🔘 100% trusted official distributor 😊 (semua barang ori dan baru) kirim dari Malang Ke seluruh Indonesia dan luar negeri.
🔘mau harga miring sekalian bisnis? yuk mari gabung dengan ratusan member dan reseller IG wardahkosmetika (WardahKosmetikaOnline.com) detail caranya? klik link dibio 😘
☘Thankyou,,happy shopping☘
.
.
#makeoverperfectcovertwowaycake #makeupmakeover #paketmakeover
#Eminacosmetics #emina #eminasugarrush #eminaori #lipscrub #scrub #scrubbibir #lipcare #eminalipscrub #lipscrubemina #eminacosmetic #eminanails #eminahalal #eminascrub #eminasunprotection #eminabbcream #eminabeautyblissbbcream #eminabarewithmemineralloosepowder #eminapreloved #eminablushon #eminacreamblush #eminamyfavouritethingslipcolorbalm #eminatopsecreteyebrow #eminamurah #eminaeyebrow

Paling banyak masalah bibir yes, bibir kering ! Sebab itulah bibir nampak kusam & gelap 😔 tu belum lagi yang suka kopek2 pula yang kering2 tu sampai berdarah 😖. Please gaiss 😥 jangan kupas da kulit kering tu kan ada #SweetyCandyLipScrub 🍓🍭💋 lepasni bibir cantik itu milik uolss 💃.
_
SWEETY CANDY LIPSCRUB | RM 10
📱013-8855058 atau klik saja link di bio 🙋
_
#SweetyCandyLipScrub #ScrubBibir #BibirPink #BibirMunggil #Scrub #ScrubOrganik #NaturalOrganik #Tawau #KotaKinabalu #Kunak #LahadDatu #Sandakan #Sabah #MisiCantikSebelumRaya #bybecoks #becokskincare

Belum di cuba macam mana mau tau bagusnyaa kan 😉. Dulu sis pun nda kesah mau jaga bibir ni pakai lipstick 💄 oklaa suda tapi lepas pakai #SweetyCandyLipScrub 🍓🍭💋 dan masalah bibir nda kering terus nda nampak gelap baru sis tau skrub bibir itu perlu. Makin pakai pulak garis2 d bibir kurang nampak laa bibir iolss munggil haaa 💋 sampai malas suda pakai gincu sebab tonyoh2 dengan #SweetyCandyLipScrub bibir macam pakai liptint gitu 💋.
_
SWEETY CANDY LIPSCRUB | RM 10
📱013-8855058 atau klik saja link di bio 🙋
_
#SweetyCandyLipScrub #ScrubBibir #BibirPink #BibirMunggil #Scrub #ScrubOrganik #NaturalOrganik #Tawau #KotaKinabalu #Kunak #LahadDatu #Sandakan #Sabah #MisiCantikSebelumRaya #bybecoks #becokskincare

(READY STOCK)
APA FUNGSI LIP SCRUB?
💋merawat bibir kering
💋menanggalkan kulit mati pada bibir
💋menjadikan bibir pinkish secara natural
💋menjadikan bibir smooth
💋mengurangkan garis kasar
💋menghilangkan rekahan pada bibir.
Tekan link untuk order💋
http://www.wasap.my/601110582241
.
.
#lipscrub #lipscrubmalaysia #malaysialipscrub #bibirlembab #bibirkering #bibirmerekah #bibirgelap #scrubbibir #scrubmurahmalaysia #bibirmenggelupas #bibircantik #uum #uumisthebest #uumsintok #uumstudent #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bazaronlinemalaysia #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikkan #seductionlipscrub #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmmachang #uitmperlis #bazarpaknilkecantikan #bibir #scrubmalaysia #scrub

Ini BUKAN KOSMETIK
Jadi jangan tanyakan "kak ada warna lain selain warna merah ga" . karna emng gaada pilihan warna lain.
Ini adalah treatment atau perawatan untuk bibir kamu agar warnanya lebih cerah
Cocok untuk perokok
Cocok untuk bibir yang keseringan memakai lipcream yg matte
Membuat bibir kamu merah merona alami
Melembabkan bibir yang kering
Melindungi bibir dari zat kimia yang terkandung dalam lipstick kamu
Menutrisi bibir
Membuatnya sehat, lembab dan cerah .. #pemutihwajah #pemutihbadan #kefirmurah #kefirmurahjogja #jualkefir #kefirkiloan #jualkefirkiloan #kefiralami #pemutih#maskerorganik #jualmasker #jogja #yogyakarta #codjogja #paket #sabun #sabunkefir#tonerkefir #bbcream #paket #paketkefir #lotion #whitening #lipscrub #scrubbibir #liptint #lipstick #lips #redlips #lipstic #testimonicustomer

Promosi Promosi Promosi 🛎🛎🛎
.
Dapatkan 3 bekas Seduction Lips Scrub dengan harga promosi dan percuma 3 Mask Muka termasuk dengan postage!! .
Rugi siapa taaaak grabbb!! Promosi hanya sah sehingga 31 Ogos 2018 sahaja!! .
Nak tahu info lanjut? Click link⤵️
http://whatsapp 0129985152
.
.
#lipscrub #lipscrubmalaysia #malaysialipscrub #bibirlembab #bibirkering #bibirmerekah #bibirgelap #scrubbibir #scrubmurahmalaysia #bibirmenggelupas #bibircantik #uum #uumisthebest #uumsintok #uumstudent #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bazaronlinemalaysia #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikkan #seductionlipscrub #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmmachang #uitmperlis #bazarpaknilkecantikan #bibir #scrubmalaysia #scrub

Promosi Promosi Promosi 🛎🛎🛎
.
Dapatkan 3 bekas Seduction Lips Scrub dengan harga promosi dan percuma 3 Mask Muka termasuk dengan postage!! .
Rugi siapa taaaak grabbb!! Promosi hanya sah sehingga 31 Ogos 2018 sahaja!! .
Nak tahu info lanjut? Click link⤵️
http://whatsapp 0129985152
.
.
#lipscrub #lipscrubmalaysia #malaysialipscrub #bibirlembab #bibirkering #bibirmerekah #bibirgelap #scrubbibir #scrubmurahmalaysia #bibirmenggelupas #bibircantik #uum #uumisthebest #uumsintok #uumstudent #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bazaronlinemalaysia #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikkan #seductionlipscrub #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmmachang #uitmperlis #bazarpaknilkecantikan #bibir #scrubmalaysia #scrub

Dapatkan Seduction Lips Scrub dan Collagen Crystal Eye Mask dengan harga promosi kami iaitu RM15 RM15 RM 15 SAHAJAA!! .
Promosi Promosi Promosi 🛎🛎🛎
.
Rugi siapa taaaak grabbb!! Promosi hanya sah sehingga 31 Ogos 2018 sahaja!! .
Nak tahu info lanjut? Click link⤵️
http://whatsapp 0129985152
.
.
#lipscrub #lipscrubmalaysia #malaysialipscrub #bibirlembab #bibirkering #bibirmerekah #bibirgelap #scrubbibir #scrubmurahmalaysia #bibirmenggelupas #bibircantik #uum #uumisthebest #uumsintok #uumstudent #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bazaronlinemalaysia #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikkan #seductionlipscrub #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmmachang #uitmperlis #bazarpaknilkecantikan #bibir #scrubmalaysia #scrub

Promosi Promosi Promosi 🛎🛎🛎
.
Dapatkan 3 bekas Seduction Lips Scrub dengan harga promosi dan percuma 3 Mask Muka termasuk dengan postage!!
.
Rugi siapa taaaak grabbb!! Promosi hanya sah sehingga 31 Ogos 2018 sahaja!! .
Nak tahu info lanjut? Click link⤵️
http://whatsapp 0129985152
.
.
#lipscrub #lipscrubmalaysia #malaysialipscrub #bibirlembab #bibirkering #bibirmerekah #bibirgelap #scrubbibir #scrubmurahmalaysia #bibirmenggelupas #bibircantik #uum #uumisthebest #uumsintok #uumstudent #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bazaronlinemalaysia #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikkan #seductionlipscrub #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmmachang #uitmperlis #bazarpaknilkecantikan #bibir #scrubmalaysia #scrub

APA FUNGSI LIP SCRUB?
💋merawat bibir kering
💋menanggalkan kulit mati pada bibir
💋menjadikan bibir pinkish secara natural
💋menjadikan bibir smooth
💋mengurangkan garis kasar
💋menghilangkan rekahan pada bibir.
Tekan link untuk order💋
http://www.wasap.my/601110582241
.
.
#lipscrub #lipscrubmalaysia #malaysialipscrub #bibirlembab #bibirkering #bibirmerekah #bibirgelap #scrubbibir #scrubmurahmalaysia #bibirmenggelupas #bibircantik #uum #uumisthebest #uumsintok #uumstudent #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bazaronlinemalaysia #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikkan #seductionlipscrub #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmmachang #uitmperlis #bazarpaknilkecantikan #bibir #scrubmalaysia #scrub

APA FUNGSI LIP SCRUB?
💋merawat bibir kering
💋menanggalkan kulit mati pada bibir
💋menjadikan bibir pinkish secara natural
💋menjadikan bibir smooth
💋mengurangkan garis kasar
💋menghilangkan rekahan pada bibir.
Tekan link untuk order💋
http://www.wasap.my/601110582241
.
.
#lipscrub #lipscrubmalaysia #malaysialipscrub #bibirlembab #bibirkering #bibirmerekah #bibirgelap #scrubbibir #scrubmurahmalaysia #bibirmenggelupas #bibircantik #uum #uumisthebest #uumsintok #uumstudent #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bazaronlinemalaysia #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikkan #seductionlipscrub #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmmachang #uitmperlis #bazarpaknilkecantikan #bibir #scrubmalaysia #scrub

Bila kerja army tapi orang tak percaya sebab apa pakai scrub district. Lepas ni kerja bawah matahari pun no problem. Tak payah risau kulit burn ke apa. Just pakai scrub district je. Peminat setia ni sampai 7 jar dia guna😍💕
.
Barbie @fazulkafli dah alaminya. Korang bila lagi ? More feedbacks boleh baca dekat #scrubdistrictfeedback
.
Jom whatsapp mimie 📱0175412915
.
Or click link bio for direct whatsapp
.
#scrubdistrict #scrubdistrictipoh #scrubdistrictgunungrapat #scrubdistrictstation18 #scrubdistrictagent #teamdatinsumelodi #skincaremurah #skincaremalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #scrubmurah #scrubbibir #pencucimuka #scruborganik #scrubputih #nakcantik #ubatjerawat #ubatjeragat #ubateczema #ubatparut #produkhalal #kulitkusam #kulitputih #kulitcantik #pencucimukaorganik #putihdaridinding #skincarebebasmerkuri #scrubviral #pencucimukaviral

Bibir kering ke? Pakai lipstik terkopek2? auch
.
Jom scrub bibir anda dgn lipscrub by seduction
.
Pastikan 4/5 kali seminggu you olls scrub bibir ye..supaya kulit2 kering terkopek secara halus
.
Harga rm18 ja uolls.. LIPSCRUB SEDUCTION 💕 ~MENANGGALKAN SEL-SEL MATI PADA BIBIR
~MEMBUANG PENGELUPASAN PADA BIBIR
~MENGEMBALIKAN WARNA BIBIR KEPADA WARNA NATURAL
~MEMBUAT BIBIR PINKISH & SMOOTH
~100% DARI BAHAN SEMULAJADI & ORGANIK ~TIDAK BERBAHAYA JIKA TERTELAN
~HOMEMADE
.
JOM GRAB LIPSCRUB RAMAI RAMAI 💕
#dropshipneeded #dropshipdiperlukan #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubhomemade #scrubbibir #klang #shahalam #kapar #kl #swapreview #swapreviewforfree #instafamousmalaysia #paidreview #fazura #fattahamin #samtilla #laraaishah #7harimencintaiku #tiadaarahjodohkita #turunnaikchallenges

Bibir kering ke? Pakai lipstik terkopek2? auch
.
Jom scrub bibir anda dgn lipscrub by seduction
.
Pastikan 4/5 kali seminggu you olls scrub bibir ye..supaya kulit2 kering terkopek secara halus
.
Harga rm18 ja uolls.. LIPSCRUB SEDUCTION 💕 ~MENANGGALKAN SEL-SEL MATI PADA BIBIR
~MEMBUANG PENGELUPASAN PADA BIBIR
~MENGEMBALIKAN WARNA BIBIR KEPADA WARNA NATURAL
~MEMBUAT BIBIR PINKISH & SMOOTH
~100% DARI BAHAN SEMULAJADI & ORGANIK ~TIDAK BERBAHAYA JIKA TERTELAN
~HOMEMADE
.
JOM GRAB LIPSCRUB RAMAI RAMAI 💕
#dropshipneeded #dropshipdiperlukan #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubhomemade #scrubbibir #klang #shahalam #kapar #kl #swapreview #swapreviewforfree #instafamousmalaysia #paidreview #fazura #fattahamin #samtilla #laraaishah #7harimencintaiku #tiadaarahjodohkita #turunnaikchallenges

Most Popular Instagram Hashtags