#scrubbibir

MOST RECENT

LIPMATTE BY WAWA ZAINAL 💄💄💄 -
Tak pkai makeup pun chantiks bila pakai lipmatte crush ni kan youollsss 😍😍
-
✅Waterproof & "MakanProof" 😆
✅Ringan bila pakai - rasa macam tak pakai lip matte pun!
✅Mengandungi Argan Oil + Shea butter & Vitamin untuk lindungi dan rawat bibir
✅Tidak menggelapkan bibir
✅Senang untuk remove - cuma pakai wet tissue sahaja!
✅Bau macam Chocolate! 😛
.
Berminat? Dm hakak segeraaa 💝

#tipsbibir
#diymalaysia
#scrubbibir
#sayajuallipmatte
#wawacosmetics
#wawacosmeticselangor
#sayajualwawacosmetics
#klangvalley
#sabah
#sarawak
#brunei
#diytips
#drylips
#bibirkeringmenggelupas
#bibirmerahsemulajadi
#wawalipmatte
#sayajual
#sayajualkosmetik
#cosmeticseller
#cosmeticmalaysia
#cosmeticmurah
#dropshipneeded
#agentneeded
#lawakhambar
#muamalaysia
#teamakyra
#bibirsihat
#beautytips

LIPMATTE BY WAWA ZAINAL 💄💄💄 -
Tak pkai makeup pun chantiks bila pakai lipmatte crush ni kan youollsss 😍😍
-
✅Waterproof & "MakanProof" 😆
✅Ringan bila pakai - rasa macam tak pakai lip matte pun!
✅Mengandungi Argan Oil + Shea butter & Vitamin untuk lindungi dan rawat bibir
✅Tidak menggelapkan bibir
✅Senang untuk remove - cuma pakai wet tissue sahaja!
✅Bau macam Chocolate! 😛
.
Berminat? Dm hakak segeraaa 💝

#tipsbibir
#diymalaysia
#scrubbibir
#sayajuallipmatte
#wawacosmetics
#wawacosmeticselangor
#sayajualwawacosmetics
#klangvalley
#sabah
#sarawak
#brunei
#diytips
#drylips
#bibirkeringmenggelupas
#bibirmerahsemulajadi
#wawalipmatte
#sayajual
#sayajualkosmetik
#cosmeticseller
#cosmeticmalaysia
#cosmeticmurah
#dropshipneeded
#agentneeded
#lawakhambar
#muamalaysia
#teamakyra
#bibirsihat
#beautytips

💯ORIGINAL PRODUCT
EMINA - Sugar Rush 4,2gr
.
♥️ FLASH SALE - ONLINE !!!
Rp. 40.000,- (after sale)
.
Lip scrub mengandung gula murni dan biji apricot untuk menjadikan bibir lembut. Diperkaya ekstrak sea butter, olive oil dan jojoba oil yang menjadikan kelembaban bibir. Katakan selamat tinggal pada bibir kering dengan kandungan Vit. C dan Vit. E dalam Emina Sugar Rush Lip Scrub
.
💋 More Info =
- WA : 081993380000
.
💄 Marketplace =
- Bukalapak @beautyinitials
- Tokopedia @beautyinitials
- Shopee @beautyinitials
.
📍 Offline Store =
- Jogja : @plazaambarukmo (Island Lt. LG i2)
- Solo : @theparksolo_official (Pushcart Lt. 2 1CRD)
.
#beautyinitials #skincare #kosmetik #cosmetics #makeupkorea #koreanmakeup #brandimport #brandlocal #mua #makeupartist #shareinjar #shareinbottle #sharein #share
#emina #sugarrush #lipscrub #sugarscrub #scrubbibir #vitbibir #pelembabbibir #bibirpecahpecah #eminasugarscrub

💯ORIGINAL PRODUCT
EMINA - Sugar Rush 4,2gr
.
♥️ FLASH SALE - ONLINE !!!
Rp. 40.000,- (after sale)
.
Lip scrub mengandung gula murni dan biji apricot untuk menjadikan bibir lembut. Diperkaya ekstrak sea butter, olive oil dan jojoba oil yang menjadikan kelembaban bibir. Katakan selamat tinggal pada bibir kering dengan kandungan Vit. C dan Vit. E dalam Emina Sugar Rush Lip Scrub
.
💋 More Info =
- WA : 081993380000
.
💄 Marketplace =
- Bukalapak @beautyinitials
- Tokopedia @beautyinitials
- Shopee @beautyinitials
.
📍 Offline Store =
- Jogja : @plazaambarukmo (Island Lt. LG i2)
- Solo : @theparksolo_official (Pushcart Lt. 2 1CRD)
.
#beautyinitials #skincare #kosmetik #cosmetics #makeupkorea #koreanmakeup #brandimport #brandlocal #mua #makeupartist #shareinjar #shareinbottle #sharein #share
#emina #sugarrush #lipscrub #sugarscrub #scrubbibir #vitbibir #pelembabbibir #bibirpecahpecah #eminasugarscrub

💯ORIGINAL PRODUCT
EMINA - Sugar Rush 4,2gr
.
♥️ FLASH SALE - ONLINE !!!
Rp. 40.000,- (after sale)
.
Lip scrub mengandung gula murni dan biji apricot untuk menjadikan bibir lembut. Diperkaya ekstrak sea butter, olive oil dan jojoba oil yang menjadikan kelembaban bibir. Katakan selamat tinggal pada bibir kering dengan kandungan Vit. C dan Vit. E dalam Emina Sugar Rush Lip Scrub
.
💋 More Info =
- WA : 081993380000
.
💄 Marketplace =
- Bukalapak @beautyinitials
- Tokopedia @beautyinitials
- Shopee @beautyinitials
.
📍 Offline Store =
- Jogja : @plazaambarukmo (Island Lt. LG i2)
- Solo : @theparksolo_official (Pushcart Lt. 2 1CRD)
.
#beautyinitials #skincare #kosmetik #cosmetics #makeupkorea #koreanmakeup #brandimport #brandlocal #mua #makeupartist #shareinjar #shareinbottle #sharein #share
#emina #sugarrush #lipscrub #sugarscrub #scrubbibir #vitbibir #pelembabbibir #bibirpecahpecah #eminasugarscrub

UNPA Bubi Bubi Lip 12ml
===================
Bye-bye #bibirkering & #bibirmerekah dengan Unpa's Bubi Bubi Lip Scrub semua masalah selesai .
. ✅#unpabubibubilip diformulasi menggunakan bahan2 semulajadi tanpa microbeads ✅Dengan natural AHA, Papaya and Grapefruit extracts dpt menyelesaikan masalah kulit bibir kering dengan menambhkan kelembapan pada bibir
.
💕 Hasilnya bibir awak dapat kelihatan cantik dan lembut ditambh pulak dngan lip produk yg awk guna. Sooo fabulous!! 😘
.
Harga promo : R̶M̶ ̶4̶8̶ RM40
Exclude postage
.
.
.
.
.

#unpabubibubilip #bubilips #unpacosmetics #unpacosmetic #bibirkering #scrubbibir #scrubbibirmurah #cantiksemulajadi #penjagaanbibir #bibirhitam #chappedlips #lipsproduct #koreanbrand #kbrand #koreanscrub #scrubmurah #murah #bibircantek #lipstick #lipscrub #scrubmurah

BIBIR MUNGIL ADALAH BIBIR YANG SIHAT ! .
Miliki bibir mungil dgn Satin Lips Shea Sugar Scrub & Shea Butter Balm 😉

Bibir mungil seumpama menikmati belaian spa anytime & anywhere. Waktu indah anda sedang menanti 😘 Bubye dry 🌞 and hellooo moisture ❄

Manfaat & keistimewaan:
🍄 *Sugar shea scrub* - Selamat tinggal bibir kering! Adunan shea butter dengan kristal gula semulajadi memberikan urutan lembut pada bibir dan mengelupaskan kulit kering mengembalikan tampilan segar bibir mungilmu dengan segera. 🍄 *Lip Balm Shea Butter* -
Well hellooo moisture!
Once Shea Sugar Scrub worked its magic,manjakan bibir anda dengan ciuman berkhasiat. Gandingan shea dan jojoba butters memberikan keselesaan dan melegakan bibir menyuntikkan kelembapan yang maha hebat pada bibir mungilmu.

Did you know that:
👄 Shea telah diamalkan sejak berabad lamanya untuk membantu mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. A perfect ingredient for everyday spa experience! 😘

Apply lipstik Mary Kay after that, memang bertambah sihat dan cantik bibir 😘

#freepostage #freegift #freeconsultation #sheabutter #lipscrub #lipbalm #pelembapbibir #scrubbibir #sheasugarscrub #marykay #marykaybeautyconsultant #superjunior #sj #everlastingfriends #elf #ELF

.
Done 50pcs!
Cust req kler sky blue..
Comel sgt 😍😍
.
Untuk bibir yg sihat dan merah?? Jom gunakan lipscrub👄👄👄
.
Kebaikan..
💋Menyihatkan dan melembabkan bibir
💋Mengatasi masalah bibir cepat kering, menggelupas dan merekah
💋Mengembalikan kelembapan semulajadi bbir
💋Merawat bibir 💋Menjaga kencantikan bibir
💋Memerahkn secara natural
💋Membuang kulit mati dibibir
.
Cara guna colek lipscrub dan sapu pada bbir secara perlahan. Guna 2@3 kli smnggu
.
.
📲Whatsapp 01161081017
📲Whatsapp 01161081017
📲Whatsapp 01161081017
.
#serumgoldviral #serumbotoxgold #serumviral #serumbotox #serumjerawat #serumjeragat #pemborongserumjenamasendiri #serumjenamasendiri
#scrubbibir
#scrubbibirhomemade
#scrubbibirorganik

LIPMATTE BY WAWA ZAINAL 💄💄💄 -
Tak pkai makeup pun chantiks bila pakai lipmatte crush ni kan youollsss 😍😍
-
✅Waterproof & "MakanProof" 😆
✅Ringan bila pakai - rasa macam tak pakai lip matte pun!
✅Mengandungi Argan Oil + Shea butter & Vitamin untuk lindungi dan rawat bibir
✅Tidak menggelapkan bibir
✅Senang untuk remove - cuma pakai wet tissue sahaja!
✅Bau macam Chocolate! 😛
.
Berminat? Dm hakak segeraaa 💝

#tipsbibir
#diymalaysia
#scrubbibir
#sayajuallipmatte
#wawacosmetics
#wawacosmeticselangor
#sayajualwawacosmetics
#klangvalley
#sabah
#sarawak
#brunei
#diytips
#drylips
#bibirkeringmenggelupas
#bibirmerahsemulajadi
#wawalipmatte
#sayajual
#sayajualkosmetik
#cosmeticseller
#cosmeticmalaysia
#cosmeticmurah
#dropshipneeded
#agentneeded
#lawakhambar
#muamalaysia
#teamakyra
#bibirsihat
#beautytips

LIPMATTE BY WAWA ZAINAL 💄💄💄 -
Tak pkai makeup pun chantiks bila pakai lipmatte crush ni kan youollsss 😍😍
-
✅Waterproof & "MakanProof" 😆
✅Ringan bila pakai - rasa macam tak pakai lip matte pun!
✅Mengandungi Argan Oil + Shea butter & Vitamin untuk lindungi dan rawat bibir
✅Tidak menggelapkan bibir
✅Senang untuk remove - cuma pakai wet tissue sahaja!
✅Bau macam Chocolate! 😛
.
Berminat? Dm hakak segeraaa 💝

#tipsbibir
#diymalaysia
#scrubbibir
#sayajuallipmatte
#wawacosmetics
#wawacosmeticselangor
#sayajualwawacosmetics
#klangvalley
#sabah
#sarawak
#brunei
#diytips
#drylips
#bibirkeringmenggelupas
#bibirmerahsemulajadi
#wawalipmatte
#sayajual
#sayajualkosmetik
#cosmeticseller
#cosmeticmalaysia
#cosmeticmurah
#dropshipneeded
#agentneeded
#lawakhambar
#muamalaysia
#teamakyra
#bibirsihat
#beautytips

Emina Sugar Rush..
Merupakan scrub yang biasa digunakan untuk merawat bibir indahmu dari kekeringan akibat lipstik yang dipakai sehari hari..
Selain melembutkan, scrub ini juga bisa digunakan untuk mengangkat sel kulit mati di bibir.
Kuy rasakan manfaatnya dan katakan bye pada bibir kering.. Idr : 70 ribu

#eminasugarrush#scrubbibir#emina#olshopkebutuhanwanita#wanitaindonesia#kosmetikmurah#kosmetikwanita#kosmetikmedan#kosmetikkorea#natural#olshopmedan

Most Popular Instagram Hashtags