#scrubaloevera

456 posts

TOP POSTS

-
🎀Badan berbau?
🎀Eyebag sebakul??
🎀Jerawat pasir penuh muka?
🎀Muka kering berminyak?
🎀Strechmarks macam buah tembikai?
-
Jangan risau, insya Allah SKRUB KOPI, KUNYIT, ALOE VERA dapat membantu masalah cik akak & abang.
-
HOMEMADE WITH LOVE💕
🌿Skrub kopi RM10
🌿Skrub kunyit RM10
🌿Skrub Aloe Vera RM15
*tidak termasuk pos*
📦RM8sm | RM12ss
-
Whatsapp +60173717547
-
#homemadescrub
#canteqscrub
#scrubaloevera
#scrubhomemade
#turmericscrub
#scrubkunyit
#jerawat
#jeragat
#badanberbau
#canteqsemulajadi
#mampumilik
#teamucanteq
#ucanteqlulur
#perkahwinan
#pertunangan
#coffeescrub
#skrubkopi
#cantikberseri
#trustedseller
#lofattah

Produktet tona ne VLORE i gjeni tek FARMACI Enida Likaj.
Tek ne do te gjeni cdo gje qe ju duhet.
Produkte cilesore bimore nga Pharmaid.al.
#citronella#scrubAloeVera#sapunfytyredhe trupi#bio#cilesi#bimore#wwwpharmaid.al#produkte100%organike.

meh order scrub aloevera ajaib ni ❤️ rm30 sekali pos 😘 meh order cepat , stock tak bnyk dah 🙈 #scrubaloevera #sayajualscrub #mehorder #fastreply #dowhatsapp #sayajualotionmerah #readystock #sayajuallotion

Happy Sunday All.

Tips jaga bunga dalam pasu : belah 2 bawah batang dia, supaya dia mampu serap air secukupnya.
.
Tak suka tengok jerawat kat dahi??? Minum air secukupnya.
.
Selamat berhujung minggu.
.
#tipskulitcantiq
#tipskulitcantik #scrubucanteq #scrubmalaysia #scrub #scrubkopi #scrubaloevera #scrubkunyit #coffeescrub #sunburn #lofattah #masalahjerawat #jerawat #scrubmurah #vscommalaysia #7harimencaricinta #kopi #mua #makeup #homemadescrub #bodyscrub
#hilangkanparut #kopiskrub #skrubmurah
#organik

.
ALOVERA SOOTHING MOISTURE SCRUB..
.
MEMANG TERLAJAK BEST..TAK RUGI CUBA ULOLSS..
.
RM8 1tube..
.
WHTSP 0136339498
.
#aloverasoothinggel #aloverasoothingmoisture #aloveragelmurah #alovera #aloveragel #aloverasoothing #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubbadanmurah #nzbeautyshopmurah #scrubaloevera

ФОРЕВЕР АЛОЭ СКРАБ
Вас приятно удивит необычное сочетание скраба и увлажняющего крема! Микросферы из бобов жожоба мягко и вместе с тем глубоко очищают кожу, не повреждая её. В процессе пилинга активные компоненты Алоэ Вера улучшают структуру кожи, сужают расширенные поры и оказывают противовоспалительное действие. Форевер Алоэ Скраб улучшает цвет лица и освежает кожу, делая ее гладкой и подтянутой. Средство подходит для ежедневного использования. # 238, 99 г
#алоэвераскраб #scrubaloevera #алоэвераалматы #алоэверауральск #aloeverauralsk #aloeveraalmaty

MOST RECENT

Lagi cari body scrub sis? Yang terjangkau tapi kualitas ga murahan?

Yang biasa di pake kurang cihuy?
Uda coba scrubing badan pake kulit ari kacang walnut?
Pernah pake produk import dari USA yang halal dan sangat optimal angkat kulit mati?
LIQUID BODY LUFRA yang lagi DISKON ini adalah Scrub tubuh Berbahan dasar Lidah Buaya dan cangkang kacang walnut yang dapat menyegarkan kembali Kulit Tubuh, memberinya kilau yang bercahaya.

Butiran Scrub yang terbuat dari Cangkang buah Walnut yang digiling sampai halus sehingga dapat menghaluskan noda - noda kasar siku, bagian belakang lengan, lutut, tumit dan bagian lain tubuh yang kasar dan lebih gelap.

Kandungan yang terdapat di LIQUID BODY LUFRA:
- Cangkang Buah Walnut yang memiliki fungsi mengangkat sel kulit mati,
- Lidah Buaya untuk menenangkan dan memelihara kulit serta mencegah kulit kering saat proses pengelupasan.

Yuuk Jangan Tunda lagi Buat merasakan sensasi LIQUID BODY LUFRA
.
#nuskinlufra #liquidbodylufra #scrubbadan #lulurbadan #lulurnuskin #scrubnuskin #scrubalami #scrubaloevera #scrubwalnut
#solusipenuaan #antiaging #bestantiaging #antiagingterbaik #konsultannuskin
#skincareterbaik #skincarealami #kosmetiknuskin #skincarebpom #nuskinsangatta #suppliernuskinsangatta
#distributornuskin

Scrub Aloe Vera U'Canteq !! 😍
.
Apa kelebihan Scrub Aloe Vera U'Canteq ?? 🤔
🌼 Merawat jerawat.
🌼 Melembabkan kulit.
🌼 Mengurangkan kedutan di wajah.
🌼 Menghilangkan parut.
🌼 Mengurangkan lingkaran hitam di mata.
.
Semua kelebihan ni uolls pun boleh dapat dengan HANYA RM 15 SHJ !! 💃🏻
(exc postage)
.
DM me now! WS me now! 🏃🏻‍♀️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻
0132679013
0132679013
0132679013
.
#scrubmurah #scrubkopi #scrubkunyit #scrubaloevera #scrubmalaysia #scrubkopimurah #scrubkopimurahmalaysia

Scrub Kunyit U'Canteq !! 😍
.
Kini ada pilihan untuk anda :
50gram : RM10
100gram : RM18
.
Apa kelebihan Scrub Kunyit U'Canteq ?? 🤔
🌼 Memudarkan parut jerawat.
🌼 Membuat kulit menjadi halus.
🌼 Menegangkan kulit & awet muda.
🌼 Menghalang pertumbuhan jerawat.
🌼 Mengurangkan sebum sekaligus mengelak kulit muka kurang berminyak.
🌼 Memudarkan kedutan di wajah.
🌼 Anti penuaan
🌼 Mengurangkan bulu halus di muka.
🌼 Melembutkan kulit tumit kaki & siku.
🌼 Melembabkan kulit & mencerahkan kulit muka & badan.
.
Semua kelebihan ni uolls pun boleh dapat dengan HANYA RM 10 SHJ !! 💃🏻
(exc postage)
.
DM me now! WS me now! 🏃🏻‍♀️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻
0132679013
0132679013
0132679013
.
scrubmurah #scrubkopi #scrubkunyit #scrubaloevera #scrubmalaysia #scrubkopimurah #scrubkopimurahmalaysia

Scrub Kopi U'Canteq !! 😍
.
Kini ada pilhan untuk anda ... :
50gram : RM10
100gram : RM18
.
Apa kelebihan Scrub Kopi U'Canteq ?? 🤔
🌼 Memudarkan parut / parut jerawat.
🌼 Mengurangkan selulit (jika digunakan secara konsisten).
🌼 Mencerah dan melembutkan kulit.
🌼 Menghilangkan minyak pada kulit muka.
🌼 Menghilangkan daki & kesan hitam di kawasan intim.
🌼 Menghilangkan bau badan. 🌼 Menghilangkan blackhead & whitehead.
.
Semua kelebihan ni uolls pun boleh dapat dengan HANYA RM 10 SHJ !! 💃🏻
(exc postage)
.
DM me now! WS me now! 🏃🏻‍♀️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻
0132679013
0132679013
.
#scrubmurah #scrubkopi #scrubkunyit #scrubaloevera #scrubmalaysia #scrubkopimurah #scrubkopimurahmalaysia

ФОРЕВЕР АЛОЭ СКРАБ
Вас приятно удивит необычное сочетание скраба и увлажняющего крема! Микросферы из бобов жожоба мягко и вместе с тем глубоко очищают кожу, не повреждая её. В процессе пилинга активные компоненты Алоэ Вера улучшают структуру кожи, сужают расширенные поры и оказывают противовоспалительное действие. Форевер Алоэ Скраб улучшает цвет лица и освежает кожу, делая ее гладкой и подтянутой. Средство подходит для ежедневного использования. # 238, 99 г
#алоэвераскраб #scrubaloevera #алоэвераалматы #алоэверауральск #aloeverauralsk #aloeveraalmaty

Produktet tona ne VLORE i gjeni tek FARMACI Enida Likaj.
Tek ne do te gjeni cdo gje qe ju duhet.
Produkte cilesore bimore nga Pharmaid.al.
#citronella#scrubAloeVera#sapunfytyredhe trupi#bio#cilesi#bimore#wwwpharmaid.al#produkte100%organike.

Apa itu Scrub?
.
.
Scrub ialah salah satu produk kecantikan yang terdiri daripada butiran-butiran kasar seperti pasir dan fungsinya ialah membuang sel kulit yang mati dan kusam, menanggalkan kekotoran disamping menghaluskan kulit muka
.
.
6 - Kelebihan Coffee Scrub
.
.
1-Mencerahkan kulit
2-Menanggalkan sel-sel kulit mati
3-Menegangkan kulit
4-Mengurangkan mata bengk
5-Menghilangkan bau badan
6-Menghilangkan selulit
.
.
http://www.wasap.my/601126570176
.
.
#coffeescrubrm10#scrubkunyitrm10#scrubaloevera#skrubkopimurah#ucanteq#uitmshahalam

Mau jalan sama pacar, gebetan, atau temen ? Atau mau keacara penting ? Omg tapi muka kusam banget dan banyak komedonya 😩
solusinya
LITTLE BABY ALOE SCRUB SUDAH READY KEMBALI YAAA
Produk LULUR WAJAH ari Blooming Boom, scrub gel yang menggunakan lidah buaya.
Owner uda cobain LULUR ini, dan hasilnya LUAR BIASA banget.
Lulur ini tdk berwarna, bentuknya gel, kemudian dioles dan digosok pelan, gel ini akan mengangkat sel kulit mati berbentuk daki. Dari gel yg tidak berwarna, kelihatan daki yang terangkat itu banyak banget, dan warnanya kehitaman.
Nilai positif dari LULUR ini:
1.Tidak menggunakan butiran seperti lulur lain. Jadi tidak ada sakit ketika digosok. Bentuknya gel, dan sangat mudah menarik kulit mati / daki, sama sekali tidak sakit, dan tidak pegal menggosok2.
2.Terbuat dari bahan lidah buaya yang bagus banget untuk menghilangkan bekas luka, bekas jerawat, bekas terbakar matahari
3.Mencerahkan kulit wajah dalam 1x pemakaian, langsung kelihatan bedanya!
4.Mengatasi belang pada kulit, meratakan warna wajah tidak rata
5.Mengandug hyaluronic acid untuk mencegah timbulnya jerawat dan membantu mengatasi jerawat yang ada
6.Mengandung banyak ekstrak tanaman yang baik untuk kesehatan kulit wajah
7.Mengurangi komedo hitam dan mengecilkan pori
Gunakan seminggu sekali!
Isi: 50ml

#LITTLEBABYALOESCRUB
#littlebabyaloescrubindo
#littlebabyaloescruboriginal
#littlebabyaloescrubindonesia #littlebabyaloescrubori #littlebabyaloescrubmurah
#littlebaby #scrubwajah #scrubwajahalami #aman #aloescrub #scrubaloevera
#littlebabyscrub #original #ori #aman #terpercaya #termurah

Mau jalan sama pacar, gebetan, atau temen ? Atau mau keacara penting ? Omg tapi muka kusam banget dan banyak komedonya 😩
solusinya
LITTLE BABY ALOE SCRUB SUDAH READY KEMBALI YAAA
Produk LULUR WAJAH ari Blooming Boom, scrub gel yang menggunakan lidah buaya.
Owner uda cobain LULUR ini, dan hasilnya LUAR BIASA banget.
Lulur ini tdk berwarna, bentuknya gel, kemudian dioles dan digosok pelan, gel ini akan mengangkat sel kulit mati berbentuk daki. Dari gel yg tidak berwarna, kelihatan daki yang terangkat itu banyak banget, dan warnanya kehitaman.
Nilai positif dari LULUR ini:
1.Tidak menggunakan butiran seperti lulur lain. Jadi tidak ada sakit ketika digosok. Bentuknya gel, dan sangat mudah menarik kulit mati / daki, sama sekali tidak sakit, dan tidak pegal menggosok2.
2.Terbuat dari bahan lidah buaya yang bagus banget untuk menghilangkan bekas luka, bekas jerawat, bekas terbakar matahari
3.Mencerahkan kulit wajah dalam 1x pemakaian, langsung kelihatan bedanya!
4.Mengatasi belang pada kulit, meratakan warna wajah tidak rata
5.Mengandug hyaluronic acid untuk mencegah timbulnya jerawat dan membantu mengatasi jerawat yang ada
6.Mengandung banyak ekstrak tanaman yang baik untuk kesehatan kulit wajah
7.Mengurangi komedo hitam dan mengecilkan pori
Gunakan seminggu sekali!
Isi: 50ml

#LITTLEBABYALOESCRUB
#littlebabyaloescrubindo
#littlebabyaloescruboriginal
#littlebabyaloescrubindonesia #littlebabyaloescrubori #littlebabyaloescrubmurah
#littlebaby #scrubwajah #scrubwajahalami #aman #aloescrub #scrubaloevera
#littlebabyscrub #original #ori #aman #terpercaya #termurah

SKRUB KUNYIT
RM10 exc postage
📦RM8sm | RM11ss
-
🌿Menghilangkan parut jerawat.
🌿Membuatkan kulit menjadi lebih halus.
🌿Menegangkan kulit & awet muda.
🌿Menghalang pertumbuhan jerawat.
🌿Mengurangkan sebum sekaligus mengelakkan kulit muka kurang berminyak.
🌿Memudarkan kedutan diwajah.
🌿Anti penuaan.
🌿Mengurangkan bulu halus pada muka.
🌿Melembutkan kulit tumit kaki & siku.
🌿Melembapkan kulit.
🌿Mencerahkan kulit muka & badan
-
#sayajualscrub
#scrubaloevera
#scrubbadan
#scrubmuka
#cantikberseri
#jeragat
#jerawat
#mampumilik
#trustedseller
#kualalumpur
#canteqscrub
#coffeescrubmalaysia
#scrubmalaysia
#coffeescrub
#scrubcoffee
#perkahwinan
#scrubkunyit
#turmericscrub
#maskerwajah
#maskerkunyit
#ucanteqlulur
#teamucanteq

Guyssss !! Ini benefits bedak sejuk U'chanteq ... so boleh swipe ➡ utk baca ..
.
Yang paling penting bedak sejuk ni organik.. huhu so ndak pya risauu k..
.
#skrubmuka #scrubmuka #scrubmukamurah #skrubmurah #scrubmukabadan #scrubmurah #sayajual #lahaddatusabah #lahaddatu #codlahaddatu #scrubmukamalaysia #ld #scrubkopi #scrubkunyit #scrubaloevera #scrubkopimurah #sabahan #sabahan #scrubkopi
#scrubkunyit #skrubkopimurah #skrubmukamurah

Huuuu lama nda update guys. Sbb busy hal lain hihi, so for now on sya start update lg k 😄.
So, this is another new launched product by U'canteq 😍
.
BEDAK SEJUK KUNYIT.
.
Hanya RM25 !! (Exclude postage)
.
Bedak sejuk ni ada banyakkkkk khasiat dia tauu ! 😄 plus ! Bdak sejuk ini ialah bedak sejuk 100% organik.
.
so, guyssss hurry ! Grab it now ! Kena2 mau raya ni.. mesti mau beraya dengan muka yg muka yg mulus halus dan sannntikkk la bha 😂.
. So, jngn kasi belama..
.
U can kindly Whatsapp me 013-3466192 😘
.
#skrubmuka #scrubmuka #scrubmukamurah #skrubmurah #scrubmukabadan #scrubmurah #sayajual #lahaddatusabah #lahaddatu #codlahaddatu #scrubmukamalaysia #ld #scrubkopi #scrubkunyit #scrubaloevera #scrubkopimurah #sabahan #sabahan #scrubkopi
#scrubkunyit #skrubkopimurah #skrubmukamurah #bedaksejuk #bedaksejukorganik #bedaksejukkunyit #bedaksejukmurah #bedaksejukorganikmurah #cantik #sabah #lahaddatu

-
🎀Badan berbau?
🎀Eyebag sebakul??
🎀Jerawat pasir penuh muka?
🎀Muka kering berminyak?
🎀Strechmarks macam buah tembikai?
-
Jangan risau, insya Allah SKRUB KOPI, KUNYIT, ALOE VERA dapat membantu masalah cik akak & abang.
-
HOMEMADE WITH LOVE💕
🌿Skrub kopi RM10
🌿Skrub kunyit RM10
🌿Skrub Aloe Vera RM15
*tidak termasuk pos*
📦RM8sm | RM12ss
-
Whatsapp +60173717547
-
#homemadescrub
#canteqscrub
#scrubaloevera
#scrubhomemade
#turmericscrub
#scrubkunyit
#jerawat
#jeragat
#badanberbau
#canteqsemulajadi
#mampumilik
#teamucanteq
#ucanteqlulur
#perkahwinan
#pertunangan
#coffeescrub
#skrubkopi
#cantikberseri
#trustedseller
#lofattah

HANYA RM 10 SHJ !! 💃🏻
(exc postage)
.
DM me now! WS me now! 🏃🏻‍♀️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻
0132679013
0132679013
.
#scrubmurah #scrubkopi #scrubkunyit #scrubaloevera #scrubmalaysia #scrubkopimurah #scrubkopimurahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags