#scrubaloevera

MOST RECENT

BLACKHEAD SEBEBAN 😩 KULIT MAKIN KUSAM 🙄
_____
Tu lah, Dah hari hari kena panas, hari hari MAKEUP, Kulit ni makin lama makin tak Sihat. Penjagaan tu tak lengkap 🤦🏻‍♀️
______
2 ATAU 3 KALI dalam seminggu! Korang WAJIB Scrub muka tauuu. Bukan apa, Cuci muka tetap cuci tapi nak kasi EXTRA CLEAN tu Kena lah Scrub!
_______
✔️FOREVER ALOE SCRUB
.
Natural exfoliator for the face and body
Prepares skin for moisturization
Gentle enough for everyday use
“More than skin deep”, is Forever Aloe Scrub®. .
With its unique combination of Stabilized Aloe Vera gel and solid micro-spheres made from pure Jojoba Oil, this effective skin cleanser is gentle enough for everyday use and strong enough to clear away the debris that accumulates in the delicate pores of the skin. .
.
In combination, these two natural ingredients will clear the way for the skin’s own unique renewal process, while helping to protect it from the drying and damaging effects of synthetic cleansers.
__________
Forever Aloe Scrub gently scrubs away dead skin cells and debris that clog pores and dull the skin’s appearance, to begin revealing radiant “new”, healthier skin.
___________
#masker #scrub #scrubjojobaoil #scrubaloevera #aloescrub #bintikhitam #selkukitmati #scrubmuka #Facescrub #aloeverafacescrub

Super après midi soin du visage . Un grand succès. 13 participantes 😆
Un grand merci à vous toutes 😚
#soinduvisagealoe#scrubaloevera #marinemasque #sérumthéblanc

Soin visage avec Aloe Massilia

Mandian Aloevera Gelatin 3in1 (ALOE GELATIN) 3in 1 💚bath moisten
💚skin moisten
💚bath salt
korang x perlu ke spa untuk buat treatment whitening sebab...dengan set ALOVERA GELATIN 3in 1 ni korang boleh buat kat rumah aje

KEBAIKANNYA: )
💚memberi kelembapan pd kulit yang maksima
💚menghilangkan daki dengan SALT SCRUB 💚melembabkan kulit 💚hilangkan sel kulit mati 💚menghaluskan kulit ...... Rm25

#aloevera
#aloeveramurahmalaysia #aloeveramurah #aloeveragelatin #aloeveramurahoriginal
#aloevera3in1 #aloeveragelatin3in1 #aloeveragelatinmurah #aloeveragelatinmurahmalaysia #aloevera3in1murahmalaysia #mandian #scrubaloevera #aloeverascrubmurahmalaysia #mascaramurahmalaysia

MUST HAVE MUST HAVE ‼️
Lepas dah ada stock detox. Kita kena lah try jaga luar pulak. Hehehehe
___________
Aloe Face Scrub ✔️
.
Tau dak! Scrub Forever ni Special tau! Boleh cerahkan kulit.. Boleh guna sekerapnya.. Setiap hari.. Sehari boleh guna sampai berkali2 dan tak rosakkan wajah.. Malah... Scrub ni jugs boleh utk seluruh badan.. Celah2 Leher peha yg hitam2 scrub aje la.. kasi cerah bersih.. _____________
KENAPA ALOE SCRUB FOREVER BERBEZA 😉
.
‍‌‌ FOREVER ALOE SCRUB dihasilkan dengan aloe yang banyak & dipaternkan dalam bentuk sfera @ bebola yang diadun dengan minyak jojoba(vitamin E).
.
.
Apabila scrub bersentuhan dengan kulit,bebola tadi akan pecah & kulit menerima vitamin E secukupnya.
.
.
Vitamin E mampu melembutkn kotoran pd permukaan kulit.
.
Biarpun penggunaan yang sedikit,ia mampu mengeluarkan daki & minyak yang tidak diingini pada kulit. kulit kusam tiada lagi ✔️
_____________
#foreverliving #scrubaloevera #aloeverascrub #aloevera #scrubmuka #scrubaloevera

Your skin deserves pampering and care to stay radiant throughout the day. Try out Forever’s #AloeScrub today for some glowing results. Made with microspheres of jojoba, it scrubs away dull skin to reveal fresh and smooth skin - perfect for any day out!

#porcelainskin #sensitiveskinscrub #aloescrub #scrubaloevera #flpBorneotribe #fboivy

No one deserves to have dull skin with clogged pores. Love yourself more with the all mighty #aloescrub designed to keep skin smooth and radiant! 💖💖 #pimplesaway #sensitiveskin #scrubaloevera #flpBorneotribe #fboivy

SCRUB DAKI ALOEVERA
.
Rm12/botol
Rm10 minimum 3 botol
Rm7 minimum 10 botol
.
Whatsapp ke
.
Www.wasap.my/60166155096

#scrubdaki
#scrubbadan
#scrubaloevera
#dakikaki
#dakiseluruhbadan
#tanggalkankotoran

Dyprengjørende peeling som innholder aloea vera og jojobaolje, scrub fjerner død hudceller og bringer fram en ny strålende hud
Egentlig den er min beste scrub som jeg bruker hverdag🌵🌵
Send sms hvis du ønsker å prøve det :)) تقشير عميق الاختراق يحتوي على الألوة فيرا وزيت الجوجوبا، فرك يزيل خلايا الجلد الميت لجلب الجلد الجديد رائع
في الواقع انها أفضل سكراب أنا أستخدمه كل يوم
إرسل رساله إذا كنت ترغب في تجربة ذلك :))
#foreverliving #scrubaloevera
#foreverlivingnorge #bestscrubs

Terimakasih bapak Alaudin Abdullah . S.sos.Msi
Kepala Seksi Promosi Pariwisata bidang Ekonomi Kreatif kabupaten Morowali

Sudah perawatan di SPA @gendhis.royalspa kami

Info & Reservasi
@gendhis.royalspa
@cantyahotel
Jl. Sisingamangaraja No. 21 A. Yogyakarta
Telp. 0274 376 993 ext 2
whatsapp 081904204858

#manfaataloevera #gelaloevera #scrubaloevera #lidahbuaya #cantikalami #sehatnatural #skincare #spalovers #massagejogja #pijatjogja #spamurahjogja #diskonspa #promospa #menuspa #visitorjogja #Beautyfullyogyakarta #wonderfullindonesia #teraphist #relaxing #perawatantubuh #perawatankecantikan #ekonomikreatif #kabupatenmorowali #pariwisata #indonesia

Sabtu ceria bersama Gendhis Royal SPA
Terimakasih Yayuk dari Jakarta.... Sudah perawatan di spa kami

Info & Reservasi
@gendhis.royalspa
@cantyahotel
Jl. Sisingamangaraja No. 21 A. Yogyakarta
Telp. 0274 376 993 ext 2
whatsapp 081904204858

#manfaataloevera #gelaloevera #scrubaloevera #lidahbuaya #cantikalami #sehatnatural #skincare #spalovers #massagejogja #pijatjogja #spamurahjogja #diskonspa #promospa #menuspa #visitorjogja #Beautyfullyogyakarta #wonderfullindonesia #teraphist #relaxing #perawatantubuh #perawatankecantikan #gendhisroyalspa

Cathy Doll Aloeha 2 in 1 Real AloeVera Peeling pack

Idr. 100.000

Bisa berfungsi sebagai masker dan lulur. -sebagai masker, oles ke seluruh wajh, diamkan 15 menit kemudian tarik -sebagai lulur, oleskan ke wajh kemudian langsung gosok sampai peeling pack berjatuhan

Dibuat dari bhan asli lidah buaya yg sudah diketahui dahsyatnya kegunaannya:
1. Soothing kulit, memberi efek relaksasi dan nyaman pad kulit sehingga melepaskan smua stress pada kulit

2. Mencerahkan dan memutihkan kulit wajah
3. Mengangkat sel kulit mati, sisa kotoran pada wajh

4. Mengurangi bekas jerawat, bekas luka dll pd kulit wjh

5. Mengencangkan, melembabkan dan mengecilkan pori kulit wjah

6. Mencegah inflamasi dan meringankan sunburn pda kulit wajh

7. Mengembalikan kilau alami kulit wjh dengan rona cahaya yang natural.

#aloeha #aloeverapeelingpack #lulurlidahbuaya #lulurpemutih #jualcathydollaloeha #luluralami #lulurkulitwajah #lulurmuka #scrubmuka #scrubwajah #jualscrubmurah #scrubcathydollmurah #likeforlike #l4l #followforfollow #maskeraloevera#maskeralami#maskermuka#maskerwajah#maskerlidahbuaya #aloeverapeelingpack #scrubaloevera #jualscrubaloevera #2in1aloeverapeelingpack

Cathy Doll Aloeha 2 in 1 Real AloeVera Peeling pack

Idr. 100.000

Bisa berfungsi sebagai masker dan lulur. -sebagai masker, oles ke seluruh wajh, diamkan 15 menit kemudian tarik -sebagai lulur, oleskan ke wajh kemudian langsung gosok sampai peeling pack berjatuhan

Dibuat dari bhan asli lidah buaya yg sudah diketahui dahsyatnya kegunaannya:
1. Soothing kulit, memberi efek relaksasi dan nyaman pad kulit sehingga melepaskan smua stress pada kulit

2. Mencerahkan dan memutihkan kulit wajah
3. Mengangkat sel kulit mati, sisa kotoran pada wajh

4. Mengurangi bekas jerawat, bekas luka dll pd kulit wjh

5. Mengencangkan, melembabkan dan mengecilkan pori kulit wjah

6. Mencegah inflamasi dan meringankan sunburn pda kulit wajh

7. Mengembalikan kilau alami kulit wjh dengan rona cahaya yang natural.

#aloeha #aloeverapeelingpack #lulurlidahbuaya #lulurpemutih #jualcathydollaloeha #luluralami #lulurkulitwajah #lulurmuka #scrubmuka #scrubwajah #jualscrubmurah #scrubcathydollmurah #likeforlike #l4l #followforfollow #maskeraloevera#maskeralami#maskermuka#maskerwajah#maskerlidahbuaya #aloeverapeelingpack #scrubaloevera #jualscrubaloevera #2in1aloeverapeelingpack

Cathy Doll Aloeha 2 in 1 Real AloeVera Peeling pack

Idr. 100.000

Bisa berfungsi sebagai masker dan lulur. -sebagai masker, oles ke seluruh wajh, diamkan 15 menit kemudian tarik -sebagai lulur, oleskan ke wajh kemudian langsung gosok sampai peeling pack berjatuhan

Dibuat dari bhan asli lidah buaya yg sudah diketahui dahsyatnya kegunaannya:
1. Soothing kulit, memberi efek relaksasi dan nyaman pad kulit sehingga melepaskan smua stress pada kulit

2. Mencerahkan dan memutihkan kulit wajah
3. Mengangkat sel kulit mati, sisa kotoran pada wajh

4. Mengurangi bekas jerawat, bekas luka dll pd kulit wjh

5. Mengencangkan, melembabkan dan mengecilkan pori kulit wjah

6. Mencegah inflamasi dan meringankan sunburn pda kulit wajh

7. Mengembalikan kilau alami kulit wjh dengan rona cahaya yang natural.

#aloeha #aloeverapeelingpack #lulurlidahbuaya #lulurpemutih #jualcathydollaloeha #luluralami #lulurkulitwajah #lulurmuka #scrubmuka #scrubwajah #jualscrubmurah #scrubcathydollmurah #likeforlike #l4l #followforfollow #maskeraloevera#maskeralami#maskermuka#maskerwajah#maskerlidahbuaya #aloeverapeelingpack #scrubaloevera #jualscrubaloevera #2in1aloeverapeelingpack

Minggu ceria bersama Gendhis Royal SPA
Terimakasih ibu Yanti... Sudah perawatan di spa kami

Info & Reservasi
@gendhis.royalspa
@cantyahotel
Jl. Sisingamangaraja No. 21 A. Yogyakarta
Telp. 0274 376 993 ext 2
whatsapp 081904204858

#manfaataloevera #gelaloevera #scrubaloevera #lidahbuaya #cantikalami #sehatnatural #skincare #spalovers #massagejogja #pijatjogja #spamurahjogja #diskonspa #promospa #menuspa #visitorjogja #Beautyfullyogyakarta #wonderfullindonesia #teraphist #relaxing #perawatantubuh #perawatankecantikan #gendhisroyalspa

Most Popular Instagram Hashtags