[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#scrubaloevera

301 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah....
#lotionaloevera
#showergelalorvera
#scrubaloevera
Manjakan diri anda dgn set spa aloe vera
#wassap0183832465

meh order scrub aloevera ajaib ni ❤️ rm30 sekali pos 😘 meh order cepat , stock tak bnyk dah 🙈 #scrubaloevera #sayajualscrub #mehorder #fastreply #dowhatsapp #sayajualotionmerah #readystock #sayajuallotion

Haaa ramai dah gaji kann jom grab scrub sekarang 😍 cod skudai johor .
#scrubmuka #scrubbadan #scrubkopi #scrubkunyit #scrubaloevera .

Selamat petang, makan cokodok, jom sembang, ingat lg ke idok?
.
Ehehe..berpantun sket.
.
Ingat tak hari tu ada sebut pasal sental muka dgn ALOE SCRUB sblm nak berus gigi dgn Aloe Bright tu? Ingat..kan? 🤗
.
Meh nak memperkenalkan 🌿 FOREVER ALOE SCRUB 🍁
.
Scrub ni halus dan wangi sesuai utk scrub 1 badan tau, sy suka scrub ni sebab boleh guna SETIAP HARI
.

Best kan scrub boleh guna hari-hari? Lg best utk yg terlebih jam 'outdoor'nya kulit muka mesti cepat kusam ja kan 😌 .

Scrub yg BAIK HATI ni blh tolong kita👇👇👇 ⛅buang kulit mati
⛅kurangkan masalah jerawat
⛅kulit makin lembut
⛅kulit makin cerah
⛅kulit glow/ bermaya .
💐Banyak lagi benefit scrub ni, satu tiub ni boleh tahan lama & pakainya sikit ja 😉 .
💐Kulit sensitif ke kering ke berminyak ke boleh guna scrub ni 😙 .
💐Sudah semestinya ada Aloe Vera dalam ni, sebab kami kan penanam Aloe Vera terbesar dunia 😉 .
💐Dalam scrub ni ada Minyak Jojoba sambil scrub dia merawat kulit saya yang manja ni 😍

So kesimpulannya yang mana ada masalah kulit breakout sebab produk lain sebelum ni, boleh cuba scrub ni ok 👌🕵️
.
Pengedar sah FLP
www.wasap.my/601112403408

#pengedarsahforeverlivingmalaysia
#aloescrubforever
#foreveraloescrub
#scrubaloevera

SKRUB KUNYIT
RM10 exc postage
📦RM8sm | RM11ss
-
🌿Menghilangkan parut jerawat.
🌿Membuatkan kulit menjadi lebih halus.
🌿Menegangkan kulit & awet muda.
🌿Menghalang pertumbuhan jerawat.
🌿Mengurangkan sebum sekaligus mengelakkan kulit muka kurang berminyak.
🌿Memudarkan kedutan diwajah.
🌿Anti penuaan.
🌿Mengurangkan bulu halus pada muka.
🌿Melembutkan kulit tumit kaki & siku.
🌿Melembapkan kulit.
🌿Mencerahkan kulit muka & badan
-
#sayajualscrub
#scrubaloevera
#scrubbadan
#scrubmuka
#cantikberseri
#jeragat
#jerawat
#mampumilik
#trustedseller
#kualalumpur
#canteqscrub
#coffeescrubmalaysia
#scrubmalaysia
#coffeescrub
#scrubcoffee
#perkahwinan
#scrubkunyit
#turmericscrub
#maskerwajah
#maskerkunyit
#ucanteqlulur
#teamucanteq

NEW SCRUB U'Canteq 😘
.
Skrub Kunyit + Lemon!
Best tau korg!
Bau pon dah buat korg rasa fresh gilaaaa!
Hanya Rm10 sepaket 💃🏼
Wasap : 01119561820
#canteqscrub
#scrubaloevera
#scrubhomemade
#turmericscrub
#scrubkunyit
#jerawat
#jeragat
#badanberbau
#canteqsemulajadi
#mampumilik
#teamcanteqscrub
#ucanteqlulur #visitmyig #pengedarwanted #lokalah

Kebanyakan scrub yang berada di pasaran adalah berasaskan kekacang. Walaupun dikisar halus, namun permukaan teksturnya yang berbucu akan menyebabkan permukaan kulit kemerah-merahan & melukakan kulit kita.. Sebab itulah hanya disyorkan penggunaan hanya seminggu sekali.. BETUL TAK? Berbeza dengan FOREVER ALOE SCRUB, lembut dan selamat utk digunakan setiap hari. Dihasilkan dengan aloe yang banyak & dipaternkan dalam bentuk sfera @ bebola yang diadun dengan minyak jojoba (vitamin E). Apabila scrub bersentuhan dengan kulit,bebola tadi akan pecah & kulit menerima vitamin E secukupnya. Vitamin E mampu melembutkn kotoran pd permukaan kulit.
Biarpun penggunaan yang sedikit, ia mampu mengeluarkan daki & minyak yang tidak diingini pada kulit. Kulit kusam tiada lagi. Sangat elok untuk hormon yang tersangat aktif, terutama yang berumur 40 tahun tetapi masih mengalami masalah jerawat.
Nak tukar scrub anda? 📲 whatsapp +601137455244
📲 whatsapp +601137455244
📲 whatsapp +601137455244
Your Forever Living Ejen, Kak Dewi

#foreverskincare #foreveraloescrub #thebestscrub #aloescrub #scrublembut #scrubaloevera #foreverlivingscrub

MOST RECENT

SKRUB KOPI
RM10 exc postage 📦RM8sm | RM12ss
🍂Menanggalkan sel kulit mati
🍂Memudarkan parut
🍂Menghaluskan kulit
🍂Mencegah timbulnya jerawat
🍂Melembapkan kulit
🍂Melancarkan peredaran darah
🍂Mengurangkan selulit
🍂Mencegah & mengurangkan kedutan
🍂Menghilangkan bau badan
🍂Memberi nutrisi pada kulit
🍂Mengecilkan pori
🍂Kulit muka lebih anjal & awet muda
-
🌿Skrub kopi RM10
🌿Skrub kunyit RM10
🌿Skrub Aloe Vera RM15
*tidak termasuk pos*
📦RM8sm | RM12ss -
#homemadescrub
#canteqscrub
#scrubaloevera
#scrubhomemade
#turmericscrub
#scrubkunyit
#jerawat
#jeragat
#badanberbau
#canteqsemulajadi
#mampumilik
#teamucanteq
#ucanteqlulur
#perkahwinan
#pertunangan
#coffeescrub
#skrubkopi
#cantikberseri
#trustedseller
#titiancinta
#skrubbadan

SKRUB KUNYIT
RM10 exc postage
📦RM8sm | RM11ss
-
🌿Menghilangkan parut jerawat.
🌿Membuatkan kulit menjadi lebih halus.
🌿Menegangkan kulit & awet muda.
🌿Menghalang pertumbuhan jerawat.
🌿Mengurangkan sebum sekaligus mengelakkan kulit muka kurang berminyak.
🌿Memudarkan kedutan diwajah.
🌿Anti penuaan.
🌿Mengurangkan bulu halus pada muka.
🌿Melembutkan kulit tumit kaki & siku.
🌿Melembapkan kulit.
🌿Mencerahkan kulit muka & badan
-
#sayajualscrub
#scrubaloevera
#scrubbadan
#scrubmuka
#cantikberseri
#jeragat
#jerawat
#mampumilik
#trustedseller
#kualalumpur
#canteqscrub
#coffeescrubmalaysia
#scrubmalaysia
#coffeescrub
#scrubcoffee
#perkahwinan
#scrubkunyit
#turmericscrub
#maskerwajah
#maskerkunyit
#ucanteqlulur
#teamucanteq

SKRUB KOPI
RM10 exc postage 📦RM8sm | RM12ss
🍂Menanggalkan sel kulit mati
🍂Memudarkan parut
🍂Menghaluskan kulit
🍂Mencegah timbulnya jerawat
🍂Melembapkan kulit
🍂Melancarkan peredaran darah
🍂Mengurangkan selulit
🍂Mencegah & mengurangkan kedutan
🍂Menghilangkan bau badan
🍂Memberi nutrisi pada kulit
🍂Mengecilkan pori
🍂Kulit muka lebih anjal & awet muda
-
🌿Skrub kopi RM10
🌿Skrub kunyit RM10
🌿Skrub Aloe Vera RM15
*tidak termasuk pos*
📦RM8sm | RM12ss -
#homemadescrub
#canteqscrub
#scrubaloevera
#scrubhomemade
#turmericscrub
#scrubkunyit
#jerawat
#jeragat
#badanberbau
#canteqsemulajadi
#mampumilik
#teamucanteq
#ucanteqlulur
#perkahwinan
#pertunangan
#coffeescrub
#skrubkopi
#cantikberseri
#trustedseller
#titiancinta
#skrubbadan

Lagi cari body scrub sis? Yang terjangkau tapi kualitas ga murahan?

Yang biasa di pake kurang cihuy?
Uda coba scrubing badan pake kulit ari kacang walnut?
Pernah pake produk import dari USA yang halal dan sangat optimal angkat kulit mati?
LIQUID BODY LUFRA ini adalah Scrub tubuh Berbahan dasar Lidah Buaya dan cangkang kacang walnut yang dapat menyegarkan kembali Kulit Tubuh, memberinya kilau yang bercahaya.

Butiran Scrub yang terbuat dari Cangkang buah Walnut yang digiling sampai halus sehingga dapat menghaluskan noda - noda kasar siku, bagian belakang lengan, lutut, tumit dan bagian lain tubuh yang kasar dan lebih gelap.

Kandungan yang terdapat di LIQUID BODY LUFRA:
- Cangkang Buah Walnut yang memiliki fungsi mengangkat sel kulit mati,
- Lidah Buaya untuk menenangkan dan memelihara kulit serta mencegah kulit kering saat proses pengelupasan.

Yuuk Jangan Tunda lagi Buat merasakan sensasi LIQUID BODY LUFRA

Info jelas WA 0817779390900
.
#nuskinlufra #liquidbodylufra #scrubbadan #lulurbadan #lulurnuskin #scrubnuskin #scrubalami #scrubaloevera #scrubwalnut
#solusipenuaan #antiaging #bestantiaging #antiagingterbaik #konsultannuskin
#skincareterbaik #skincarealami #kosmetiknuskin #skincarebpom #nuskinsangatta #suppliernuskinsangatta
#distributornuskin

Lagi cari body scrub sis? Yang terjangkau tapi kualitas ga murahan?

Yang biasa di pake kurang cihuy?
Uda coba scrubing badan pake kulit ari kacang walnut?
Pernah pake produk import dari USA yang halal dan sangat optimal angkat kulit mati?
LIQUID BODY LUFRA ini adalah Scrub tubuh Berbahan dasar Lidah Buaya dan cangkang kacang walnut yang dapat menyegarkan kembali Kulit Tubuh, memberinya kilau yang bercahaya.

Butiran Scrub yang terbuat dari Cangkang buah Walnut yang digiling sampai halus sehingga dapat menghaluskan noda - noda kasar siku, bagian belakang lengan, lutut, tumit dan bagian lain tubuh yang kasar dan lebih gelap.

Kandungan yang terdapat di LIQUID BODY LUFRA:
- Cangkang Buah Walnut yang memiliki fungsi mengangkat sel kulit mati,
- Lidah Buaya untuk menenangkan dan memelihara kulit serta mencegah kulit kering saat proses pengelupasan.

Yuuk Jangan Tunda lagi Buat merasakan sensasi LIQUID BODY LUFRA

Info jelas WA 081295104297
.
#nuskinlufra #liquidbodylufra #scrubbadan #lulurbadan #lulurnuskin #scrubnuskin #scrubalami #scrubaloevera #scrubwalnut
#solusipenuaan #antiaging #bestantiaging #antiagingterbaik #konsultannuskin
#skincareterbaik #skincarealami #kosmetiknuskin #skincarebpom #nuskinsangatta #suppliernuskinsangatta
#distributornuskin

Lagi cari body scrub sis? Yang terjangkau tapi kualitas ga murahan?

Yang biasa di pake kurang cihuy?
Uda coba scrubing badan pake kulit ari kacang walnut?
Pernah pake produk import dari USA yang halal dan sangat optimal angkat kulit mati?
LIQUID BODY LUFRA ini adalah Scrub tubuh Berbahan dasar Lidah Buaya dan cangkang kacang walnut yang dapat menyegarkan kembali Kulit Tubuh, memberinya kilau yang bercahaya.

Butiran Scrub yang terbuat dari Cangkang buah Walnut yang digiling sampai halus sehingga dapat menghaluskan noda - noda kasar siku, bagian belakang lengan, lutut, tumit dan bagian lain tubuh yang kasar dan lebih gelap.

Kandungan yang terdapat di LIQUID BODY LUFRA:
- Cangkang Buah Walnut yang memiliki fungsi mengangkat sel kulit mati,
- Lidah Buaya untuk menenangkan dan memelihara kulit serta mencegah kulit kering saat proses pengelupasan.

Yuuk Jangan Tunda lagi Buat merasakan sensasi LIQUID BODY LUFRA

Info jelas WA 08176021974
.
#nuskinlufra #liquidbodylufra #scrubbadan #lulurbadan #lulurnuskin #scrubnuskin #scrubalami #scrubaloevera #scrubwalnut
#solusipenuaan #antiaging #bestantiaging #antiagingterbaik #konsultannuskin
#skincareterbaik #skincarealami #kosmetiknuskin #skincarebpom #nuskinsangatta #suppliernuskinsangatta
#distributornuskin

Kebanyakan scrub yang berada di pasaran adalah berasaskan kekacang. Walaupun dikisar halus, namun permukaan teksturnya yang berbucu akan menyebabkan permukaan kulit kemerah-merahan & melukakan kulit kita.. Sebab itulah hanya disyorkan penggunaan hanya seminggu sekali.. BETUL TAK? Berbeza dengan FOREVER ALOE SCRUB, lembut dan selamat utk digunakan setiap hari. Dihasilkan dengan aloe yang banyak & dipaternkan dalam bentuk sfera @ bebola yang diadun dengan minyak jojoba (vitamin E). Apabila scrub bersentuhan dengan kulit,bebola tadi akan pecah & kulit menerima vitamin E secukupnya. Vitamin E mampu melembutkn kotoran pd permukaan kulit.
Biarpun penggunaan yang sedikit, ia mampu mengeluarkan daki & minyak yang tidak diingini pada kulit. Kulit kusam tiada lagi. Sangat elok untuk hormon yang tersangat aktif, terutama yang berumur 40 tahun tetapi masih mengalami masalah jerawat.
#foreversokmo
#foreverskincare #foreveraloescrub #thebestscrub #aloescrub #scrublembut #scrubaloevera #foreverlivingscrub

Selamat petang, makan cokodok, jom sembang, ingat lg ke idok?
.
Ehehe..berpantun sket.
.
Ingat tak hari tu ada sebut pasal sental muka dgn ALOE SCRUB sblm nak berus gigi dgn Aloe Bright tu? Ingat..kan? 🤗
.
Meh nak memperkenalkan 🌿 FOREVER ALOE SCRUB 🍁
.
Scrub ni halus dan wangi sesuai utk scrub 1 badan tau, sy suka scrub ni sebab boleh guna SETIAP HARI
.

Best kan scrub boleh guna hari-hari? Lg best utk yg terlebih jam 'outdoor'nya kulit muka mesti cepat kusam ja kan 😌 .

Scrub yg BAIK HATI ni blh tolong kita👇👇👇 ⛅buang kulit mati
⛅kurangkan masalah jerawat
⛅kulit makin lembut
⛅kulit makin cerah
⛅kulit glow/ bermaya .
💐Banyak lagi benefit scrub ni, satu tiub ni boleh tahan lama & pakainya sikit ja 😉 .
💐Kulit sensitif ke kering ke berminyak ke boleh guna scrub ni 😙 .
💐Sudah semestinya ada Aloe Vera dalam ni, sebab kami kan penanam Aloe Vera terbesar dunia 😉 .
💐Dalam scrub ni ada Minyak Jojoba sambil scrub dia merawat kulit saya yang manja ni 😍

So kesimpulannya yang mana ada masalah kulit breakout sebab produk lain sebelum ni, boleh cuba scrub ni ok 👌🕵️
.
Pengedar sah FLP
www.wasap.my/601112403408

#pengedarsahforeverlivingmalaysia
#aloescrubforever
#foreveraloescrub
#scrubaloevera

Kebanyakan scrub yang berada di pasaran adalah berasaskan kekacang. Walaupun dikisar halus, namun permukaan teksturnya yang berbucu akan menyebabkan permukaan kulit kemerah-merahan & melukakan kulit kita.. Sebab itulah hanya disyorkan penggunaan hanya seminggu sekali.. BETUL TAK? Berbeza dengan FOREVER ALOE SCRUB, lembut dan selamat utk digunakan setiap hari. Dihasilkan dengan aloe yang banyak & dipaternkan dalam bentuk sfera @ bebola yang diadun dengan minyak jojoba (vitamin E). Apabila scrub bersentuhan dengan kulit,bebola tadi akan pecah & kulit menerima vitamin E secukupnya. Vitamin E mampu melembutkn kotoran pd permukaan kulit.
Biarpun penggunaan yang sedikit, ia mampu mengeluarkan daki & minyak yang tidak diingini pada kulit. Kulit kusam tiada lagi. Sangat elok untuk hormon yang tersangat aktif, terutama yang berumur 40 tahun tetapi masih mengalami masalah jerawat.
Nak tukar scrub anda? 📲 whatsapp +601137455244
📲 whatsapp +601137455244
📲 whatsapp +601137455244
Your Forever Living Ejen, Kak Dewi

#foreverskincare #foreveraloescrub #thebestscrub #aloescrub #scrublembut #scrubaloevera #foreverlivingscrub

Kebanyakan scrub yang berada di pasaran adalah berasaskan kekacang. Walaupun dikisar halus, namun permukaan teksturnya yang berbucu akan menyebabkan permukaan kulit kemerah-merahan & melukakan kulit kita.. Sebab itulah hanya disyorkan penggunaan hanya seminggu sekali.. BETUL TAK? Berbeza dengan FOREVER ALOE SCRUB, lembut dan selamat utk digunakan setiap hari. Dihasilkan dengan aloe yang banyak & dipaternkan dalam bentuk sfera @ bebola yang diadun dengan minyak jojoba (vitamin E). Apabila scrub bersentuhan dengan kulit,bebola tadi akan pecah & kulit menerima vitamin E secukupnya. Vitamin E mampu melembutkn kotoran pd permukaan kulit.
Biarpun penggunaan yang sedikit, ia mampu mengeluarkan daki & minyak yang tidak diingini pada kulit. Kulit kusam tiada lagi. Sangat elok untuk hormon yang tersangat aktif, terutama yang berumur 40 tahun tetapi masih mengalami masalah jerawat.
Nak tukar scrub anda? 📲 whatsapp +6019-540 7371
📲 whatsapp +6019-540 7371
📲 whatsapp +6019-540 7371
Your Forever Living Distributor, Ivy.

#foreverskincare #foreveraloescrub #thebestscrub #aloescrub #scrublembut #scrubaloevera #foreverlivingscrub #flpborneotribe #fboivy

Haaa ramai dah gaji kann jom grab scrub sekarang 😍 cod skudai johor .
#scrubmuka #scrubbadan #scrubkopi #scrubkunyit #scrubaloevera .

Haaa ramai dah gaji kann jom grab scrub sekarang 😍 cod skudai johor .
#scrubmuka #scrubbadan #scrubkopi #scrubkunyit #scrubaloevera .

Haaa ramai dah gaji kann jom grab scrub sekarang 😍 cod skudai johor .
#scrubmuka #scrubbadan #scrubkopi #scrubkunyit #scrubaloevera .

Lagi cari body scrub sis? Yang terjangkau tapi kualitas ga murahan?

Yang biasa di pake kurang cihuy?
Uda coba scrubing badan pake kulit ari kacang walnut?
Pernah pake produk import dari USA yang halal dan sangat optimal angkat kulit mati?
LIQUID BODY LUFRA yang lagi DISKON ini adalah Scrub tubuh Berbahan dasar Lidah Buaya dan cangkang kacang walnut yang dapat menyegarkan kembali Kulit Tubuh, memberinya kilau yang bercahaya.

Butiran Scrub yang terbuat dari Cangkang buah Walnut yang digiling sampai halus sehingga dapat menghaluskan noda - noda kasar siku, bagian belakang lengan, lutut, tumit dan bagian lain tubuh yang kasar dan lebih gelap.

Kandungan yang terdapat di LIQUID BODY LUFRA:
- Cangkang Buah Walnut yang memiliki fungsi mengangkat sel kulit mati,
- Lidah Buaya untuk menenangkan dan memelihara kulit serta mencegah kulit kering saat proses pengelupasan.

Yuuk Jangan Tunda lagi Buat merasakan sensasi LIQUID BODY LUFRA
.
#nuskinlufra #liquidbodylufra #scrubbadan #lulurbadan #lulurnuskin #scrubnuskin #scrubalami #scrubaloevera #scrubwalnut
#solusipenuaan #antiaging #bestantiaging #antiagingterbaik #konsultannuskin
#skincareterbaik #skincarealami #kosmetiknuskin #skincarebpom #nuskinsangatta #suppliernuskinsangatta
#distributornuskin

ФОРЕВЕР АЛОЭ СКРАБ
Вас приятно удивит необычное сочетание скраба и увлажняющего крема! Микросферы из бобов жожоба мягко и вместе с тем глубоко очищают кожу, не повреждая её. В процессе пилинга активные компоненты Алоэ Вера улучшают структуру кожи, сужают расширенные поры и оказывают противовоспалительное действие. Форевер Алоэ Скраб улучшает цвет лица и освежает кожу, делая ее гладкой и подтянутой. Средство подходит для ежедневного использования. # 238, 99 г
#алоэвераскраб #scrubaloevera #алоэвераалматы #алоэверауральск #aloeverauralsk #aloeveraalmaty

Produktet tona ne VLORE i gjeni tek FARMACI Enida Likaj.
Tek ne do te gjeni cdo gje qe ju duhet.
Produkte cilesore bimore nga Pharmaid.al.
#citronella#scrubAloeVera#sapunfytyredhe trupi#bio#cilesi#bimore#wwwpharmaid.al#produkte100%organike.

Most Popular Instagram Hashtags