#sayaxjual

MOST RECENT

For sharing,
plastic yg comey lotey ni murah je compare dgn others brand yg pernah sy guna. 100pcs for only rm34 - 8oz.. Good quality dan berbaloi cuma ziplock mungkin xsekuat brand autumnz atau others tp still safety lock. Pernah dgr pengalaman ibu2 bf journey yg kata, plastic yg comey lotey memberi semangat utk fully bf...
#sayaxjual
#justsharing

YA ALLah untuk mlm ni ja ni botol ke 3 hehe byk byk air durian belanda nilah air durian belanda yg pure rasa buah!sedap! byk tmpt beli kt luar byk gula but ni is real durian belanda... mula belajar minum ni sejak tgk ada customer yg ada cyst fibroid blh kecut n rasa bagus air pure ni!
elak cancer vit c semula jadi mcm2 kebaikan terus jatuh hati... #sayaxjual #oranglainjual just nak share kebaikan durian belanda mmg terbaik!

For those orang bandar yg tak tau rupe kuih jongkong.. Ini la kuih nya.. Dia lebih kurang bubur sum sum tapi dibalut dgn daun pisang sooo raseee asli dia lagiii paduuuu #kisahkuihjongkong #sayaxjual #nimnotpersonalshopper #nakbelipergibazarkgmelayu #tapijanganbelibanyaksebabkangakunakbelitakdakorangborong

Aktiviti di hari cuti..buat sendiri..puas makan 😉
.
.
.
#chocorice #chocoriceoreo #chocolaterice #sayaxjual #sapenakjanganpm #pmbaru #malaysiabaru

.
.
Teringin lama dah nak makan. Nak buat tapi M tu menebal sangat. 😄 Makanya cari punya cari jumpa la IG @thebrownieslicious yang boleh COD area Ipoh.
.
.
Tertunai la hajat nak makan sebelum puasa. Sebab nanti bulan puasa, semua teringin tp bila masa nk mkn ?! Dh berbuka dgn nasi, memang x tgk dah la makanan lain hingga sahur plak
.
.
Sedap wehhhh brownies dia. Berbaloi dgn harga. Orangnya pun very polite !! Boleh ler nak order kat IG👆👆👆 ye mana tau teringin ke... 😉
.
.
#sayakuatmakan
#adaakukisah
#sekalisekalajemakanlemak2ni
#brownies #sayaxjual #kakimakan

tart paling sedap..besar dan inti homemade..puas hati..cair di mulut...ase nk repeat order lagi🤣😋 #sayaxjual
#naktryordersendiri😂

IPhone harga pecah kepala doh. Mmg berbaloi2 wei. Bnyak jimat kalau korg beli ng @lauv.iphone jom follow cepat. Jgn DM sy2 xjual.
#sayaxjual
#sypromotedje
#jomfollow
#jombeli
#murahgiler
#iphonemalaysia
#iphonemurah
#iphoneberkualiti
#akuyangbelikauyangpanas
#jom2

Nak jual serunding plak lah.. Eheh.. Salah caption plak. 😛
.
Sesekali makan serunding dgn nasi panas² pun sedap. .
#sayaxjual #serundingdaging #masakanmelayu

Bread pudding with custard sauce
Teringin nak makan buat bukan main byk tapi mkn sikit je ... #sayaxjual #baking #bakingtime #breadpudding #foodporn #foodie #foodpicture #sweetthooth #sweets

Antara buku fevret anak.start dr 1 tahun dh pandai buka tutup buku.yg penting kita kne duduk skali baca bersama anak, at least 10 minit waktu membaca bersama. Ingat, no hp, no tv, no Music bila waktu membaca. "A-lift-the-Flap Shadow Book (At the Zoo) "

Buku ni jgak adalah antara buku pertama anak saya mengenali gambar2 dan nama haiwan2.yg best sebab boleh main teka2 nama dan gambar binatang. Jgn terkejut, anak seawal usia 2 tahun dh blh kenal n tunjuk semua gmbar haiwan dlm buku ni dgn tepat. Otak kanak2 kan mcm sponge😁😁. #sayaxjual
#babybooks
#booksforkids
#readingtime
#qualitytime
#calmtime

dh nk masuk 6 btoi rupanya guna AQUA cleanser ni...😂😂serasi rupanya ngn muka kita..best..gosok2 kuaq abeh minyak dok tersumbat dlm pori2 muka..the best facial..cleanser..guna 1 jnis ni ja..elok ja..thanks aqua..🙂🙂
#aquacleanser #facial #bestproduct #sayaxjual

Dulu kalau nak mekap berjam2 pastu macam xle nak brnafas kulit ni. Kesiann. But now x susah dah DYXY kan ada... Glowing je uollsss... 😍😍😍 ,spray2 .. Dep dep ,spray2 mekap sikit2 siappp.. Alhamdulillah... Okla kakak nak kua ni,mak mentua nk belanja makan kat hotel sempena anniversary kami.. Syukurrrr.. Rezeki.... Assalamuaalaikum.. Byeeee💓💓💓 #sharetipsprodukbagus#
#cepatdanmudah#
#sayaxjual#
#DYXY#
#Makeuplover#
#yasayalahtu#
#sayasukamekap#

Sapa suka kuih ni ..kita geng 🙊🙊
Alhamdullilah resepi yg senang sedap yg penting xmeletop bila digoreng
#kuihgertas #kuihfereret #sayaxjual

jom mkn kambing golek🤤🤤🤤
#sayapakaiini #sayaxjual
#mmuahciked😘

Most Popular Instagram Hashtags