#sayasudahandabilalagi

3765 posts

TOP POSTS

Pearl Magic Lipstik

Kelebihan

Mesra solat
Mempunyai vitamin E
Mengikut warna darah si pemakai
Membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar
Tidak menyebabkan bibir kering
Tidak mengandungi plumbum yang boleh menghitamkan bibir
Mencerahkan bibir yang gelap **INFO TAMBAHAN**
❗Plumbum ialah bahan yg boleh menyebabkan bibir kita menjadi hitam apabila dipakai lama kerana ia terdiri drpd toksik logam yang boleh menyebabkan penyakit kronik seperti kanser.. ❗Lipstik ini tidak kalis air, kerana ia mesra solat.
Harga
RM30
Dropship
RM28

Harga Promosi
Rm24
Harga dropship
Rm22

Kos pos
SM RM8
SS RM11
#teamqizra
#nuraysamesrasolat
#sayasudahandabilalagi
#dropshipdiperlukan
#sayajualsayapunguna

suprise ! πŸ˜˜πŸ˜‚
#SayaSudahAndaBilaLagi

Kebaikan Jus Lega
Dengan jus lega masalah kolestrol tinggi dan jantung dapat diatasi
Membesar salur darah pada arteri bagi melancarkan salur darah
Mengelakan sesak nafas dan rasa cepat penat
Mengelakan pembedahan dan sekali gus menjimatkan
#juslegaterbaik #juslega #sayasudahandabilalagi #sayangidirianda #ramuansemulajadi

Pirates of The Carribbean: Salazar's Revenge
#5stars #best! #sayasudahandabilalagi

IKRAR BANTERAS RASUAH DARI SPRM..
#sayasudahandabilalagi

Hitam putih kehidupan. Kejap ada exam, tiba tiba dah habis πŸŽ‰πŸŽ‰ #vsco #ccatin #sayasudahandabilalagi #4rata

Jom ramai ramai turun mengundi di dewan PCH sekarang. Dari pukul 9pg - 4 ptg.

#sayasudahandabilalagi #unisel

Finally its over! Dah boleh merdeka πŸ‡²πŸ‡Ύ ! No more study sampai mata lebam hahahah 🐼 #endofsemester #sayasudahandabilalagi @pykanahaseri @aunishira and echa πŸ˜‚ ? Tahniah @afiqahwina @safuraazlan sebab kita dah habis!

Throwback last monday #sayasudahandabilalagi# tanjung tuan melaka #niceview#

MOST RECENT

3 days special promo from @krrmalaysia Buy 1,Free 1 Victory Meals berbaloi-baloi πŸ— 26-28 July. #sayasudahandabilalagi .
.
P/s : Mak ni macam @farahfarrahin tu. Selalu merungut sebab kena tunggu ambil gambar makanan dulu sebelum makan tapi tetap bekerjasama bila suro pegang sudu garfu jadikan props πŸ˜….
#kennyrogers #kennyrogersroasters #kennyrogersmalaysia

As-salam & selamat pagi!

Haa ni nak tunjuk sat dimana bagi yg masih belum tahu, KWSP kini dah beri kelonggaran bagi menyelesaikan baki hutang PTPTN tk kira bila tarikh perjanjian berkuatkuasa kita belaja.. Sebelum ni hanya perjanjian 2001 keatas sahaja yg dibenarkan untuk membuat pengeluaran dari AKAUN 2.. Tapi mulai 21hb Julai baru-baru ni, kita boleh buat e-pengeluaran tk kisah bila tarikh perjanjian yang paling penting perlu tamat pengajian kerana bila nk thumb print di KWSP bagi urusan pengesahan mereka perlukan transkript copy & original.

So kepada yang masih ada hutang PTPTN & akaun 2 KWSP yang mencukupi untuk menyelesaikan, bolehlah berbuat demikian.. Apa yang korang perlu buat ialah call PTPTN 03-2193 3000 untuk mengetahui baki sedia ada kerana jika kita membuat penyelesaian penuh akan diberi diskaun 15% (boleh buat pengesahan dgn mereka dahulu)
Lpas tu register I-akaun KWSP kerana permohonan e-pengeluaran boleh dibuat secara online jadi tk perlu nak ke PTPTN atau KWSP untuk mintak borang.. Dari I-akaun juga anda buleh lihat updates setiap proses dari kita hantar permohonan & kelulusan oleh PTPTN mcm yg saya dpt ni.. *Dari I-akaun juga kita dpt lihat baki akaun 1 & 2 jadi tk perlu nk pergi kiosk KWSP untuk dptkan salinan.

Lpas PTPTN dah luluskan hanya tunggu SMS dari pihak KWSP sahaja untuk urusan thumb print.. Mudahkan?? So apa tunggu lagi? Jom selesaikan hutang ptptn πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Sumber rujukan dari Harian Metro mengenai pengeluaran:
https://www.hmetro.com.my/mutakhir/2017/07/242629/kwsp-izin-bayar-semua-pinjaman-pendidikan

#ptptn #kwsp #epf #pinjamanpendidikan #harianmetro #iakaun #iakaunkwsp #sayasudahandabilalagi

antara set combo yg hot untuk mederka sale ni.jagan lupa order dari saya tau.
#teammimimir
#teamqizra
#sayajualsayapunguna
#sayasudahandabilalagi
#nurraysamesrasolat

Ini harta ismith ulam raja yang berada didalam diluar negara...πŸ˜ƒπŸ˜Ž
#7ratlebihbaiii
#sayasudahandabilalagi
#janganmalujangansegan

TIADA LAGI JERAWAT
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Magic soap seri cahaya
Membantu merawat kulit wajah yg berminyak,berjerawat ,kusam,lebam bawah mata..
White head dan black head juga tanggal sendri..sgt mudah..
Tak perlu kan proses yg menyakit kan..
Rm 38.90 se unit,kegunaan dua bulan

#sayasipenjualjamu
#jamususukdara
#jutawanaurajelita
#manismantappenuhrahsia
#sayasudahandabilalagi
www.wasap.com/60195630400

macam mana, apa yg lebih banyak? idea?cabaran?apa yg merisaukan?
$$$$$$
#sharingiscaring
#teamqizra
#sayasudahandabilalagi
#nurraysamesrasolat

assalamualaikum hai...esok start mederka sale..jgn lupa rebut peluang ni..bagi dropship2 saya boleh comments kt bwh ni sng cust yg nk cod apa2 produk.
#teamqizra
#sayasudahandabilalagi
#sayajualsayapunguna
#nurraysamesrasolat

ha yg nilah span silicon..beli krim mahal2..nk jimat guna span ni tau..bgitau uv cream nurraysa rm39 sahaja.
#teamqizra
#sayasudahandabilalagi
#sayajualsayapunguna

Most Popular Instagram Hashtags