#sayasudahandabilalagi

3820 posts

TOP POSTS

IKRAR BANTERAS RASUAH DARI SPRM..
#sayasudahandabilalagi

Pirates of The Carribbean: Salazar's Revenge
#5stars #best! #sayasudahandabilalagi

Jom ramai ramai turun mengundi di dewan PCH sekarang. Dari pukul 9pg - 4 ptg.

#sayasudahandabilalagi #unisel

Hitam putih kehidupan. Kejap ada exam, tiba tiba dah habis 🎉🎉 #vsco #ccatin #sayasudahandabilalagi #4rata

Kebaikan Jus Lega
Dengan jus lega masalah kolestrol tinggi dan jantung dapat diatasi
Membesar salur darah pada arteri bagi melancarkan salur darah
Mengelakan sesak nafas dan rasa cepat penat
Mengelakan pembedahan dan sekali gus menjimatkan
#juslegaterbaik #juslega #sayasudahandabilalagi #sayangidirianda #ramuansemulajadi

DONE DEAL ! Outrock microfibre towel produk yang innovatif lagi kreatif dari @outrockadventure dengan harga yang memuas hati. #sayasudahandabilalagi #sayabeli #teamsapotmemberniaga

MOST RECENT

Kdg2 nk updte apepn ikut m0od. Klu mls smua kerja xjadi😅Kena lwn jg pnyakit mls ni🙊 Ramai repeat oder RMC dan ada jgk yg baru nk mencuba. Tak rugi cuba supplmnt yg mmberikn kesan terbaik pd kulit dan tubuh badan. Ambk spplmnt ni 1 je yg pnting konsistan bkn hrni ambk esok mls xjadilh jwbnya. Korg gosok gg sekali sehari ke? Berkarat la gg jawabnya😄Klu gosok hari2 kan mghasilkn gg yg cantik, putih dan bersih. Bgitu jgklh spplmnt dgn tubuh bdn kita ni haaa...😄 fikir2kan.. BERMINAT 📲017.475.8711😉

#produkcantik #produkkurus #kulitputih #kecantikan #tawansuami #rosemerahcollagen #antikanser #kecantikandankesihatan #kelulusankkm #kilangbertarafgmp #seratusperatusori #sayagunasayajual #sayajualmurah #murahdanjimat #sayasudahandabilalagi

✔Minum RMC boleh KURUS💃
✔Minum RMC blh PUTIH 👰
✔Minum RMC blh turun DARAH TINGGI☕
✔Minum RMC blh atasi mslh KENCING MANIS🍬
✔Minum RMC blh KEMPIS PERUT👍
✔Minum RMC blh BERTENAGA💪
✔Minum RMC blh atasi SEMBELIT💜
✔Minum RMC blh mlmbtkn PENUAAN👵
✔Minum RMC AWET MUDA👸
✔Minum RMC kulit GLOWING kekal JELITA👰

Yg penting SEDAP☕☕Rasa sekali nk berkali2😄
WHTSPP📱017.475.8711🤗🤗 #produkcantik #produkkurus #kulitputih #kecantikan #tawansuami #rosemerahcollagen #antikanser #kecantikandankesihatan #kelulusankkm #kilangbertarafgmp #seratusperatusori #sayagunasayajual #sayajualmurah #murahdanjimat #sayasudahandabilalagi

JERAGAT makin PUDAR ✔️
SKIN makin PUTIH GEBU ✔️
Susu badan MERIAH ✔️
Skin makin BERSERI ✔️
Tumit kaki PULIH dr merekah ✔️ Luar dalam TERAWAT dgn ROSE MERAH COLLAGEN! 👍😮 Xperlu nak diragukan lg dgn kehebatan RMC👍 Rata2 semua sdia maklum, RMC ni supplmnt 2in1 bagus dlm mrwat kshtn dlmn dn juga kecantikan kulit👍
.
⚠️Jom kita bacaa apakata TESTIMONI😍👍 #WowwRMCsuper #supplimentterbaik #RMClover #SuppSuperDuperHebat #KesanMengagumkan!

Anda berminat nak dptkn? INFO LANJUT mengenai #ROSE_MERAH_COLLAGEN WHATSAPP 📲 017.475.8711😉

#produkcantik #produkkurus #kulitputih #kecantikan #tawansuami #rosemerahcollagen #antikanser #kecantikandankesihatan #kelulusankkm #kilangbertarafgmp #seratusperatusori #sayagunasayajual #sayajualmurah #murahdanjimat #sayasudahandabilalagi

Alhamdulillah rezki x pernah putus. Yg pastinya dah cuba xhenti2 repeat oder. Ada yg malas nk komen dkt wall terus dirct personal dn whtspp sbb lbh cepat😍👍 Knp RMC?? Apa bagusnya??🤔🤔 Spplmnt dan ubat xsama ye dimana ianya mnmbh baik kekurngn yg ada pd tubuh badan. Byk feedbck positif dr cstmr2. Yg penting sy sdri amalkn ianya amatlh bkesan👏👏👍👍 Berminat?? Info lanjut WHATSAPP 📲017.475.8711😉

#produkcantik #produkkurus #kulitputih #kecantikan #tawansuami #rosemerahcollagen #antikanser #kecantikandankesihatan #kelulusankkm #kilangbertarafgmp #seratusperatusori #sayagunasayajual #sayajualmurah #murahdanjimat #sayasudahandabilalagi

KENAPALAH TAK CUBA ROSE MERAH COLLAGEN NI DARI DULU?? kalau guna dr awal mesti KULIT DAH PUTIH mcm skrg, PARUT JERAWAT & JERAGAT hilang. Betullah kata org DALAMAN mainkan peranan penting utk menghasilkan LUARAN yg sgt mengujakan!
KINI SAYA PUN XMENYESAL konsistan RMC mempunyai AGEN PENCERAH yg cpt pada kulit, kadar penyerapan yg sgt tinggi dan menggunakan collagen yg amat berkualiti tinggi bkn cap2 aym hokeh u ols. RMC sesuai utk mereka yg menginginkan kulit PUTIH, HALUS & GEBU. Bancuh blh KEMAM pn blh

KESAN TINDAKBALAS SETELAH MINUM RMC ✔Berat badan turun bg yg berisi
✔Badan sihat
✔Perut kempis
✔Muka glowing
✔Rasa Kenyang
✔Tiada lagi sembelit
✔kulit sekata & gebu
✔Resdung berkurangan
✔Period kembali teratur
✔Parut hilang
✔Tumit kaki tidak merekah
✔Kelihatan muda & berseri
✔Bertenaga ✔Jeragat pudar
✔Jerawat kecut & hilang
✔Kulit lembab --------------------
👉HARGA ASAL RMC
RM110/ RM120 ss

SKG PROMOSI!!! 1jar RM95 / RM110 ss
2jar RM180 / RM210 ss

#produkcantik #produkkurus #kulitputih #kecantikan #tawansuami #rosemerahcollagen #antikanser #kecantikandankesihatan #kelulusankkm #kilangbertarafgmp #seratusperatusori #sayagunasayajual #sayajualmurah #murahdanjimat #sayasudahandabilalagi

SKIN cerah GEBU ✔ ️Badan BERTENAGA ✔️
Susu MERIAH ✔️ Body SOLID macam ANAK DARA ✔️ Cantik sangat! Semua yg amalkan RMC makin hari kulit mkin cantikk!!! Tengok hakak ni!😱 Skin mkin MENGGEBU✔️ Alhamdulillah sblmni ank brstfeed, susu bdn MERIAH even ank dh 2taon✔️ Body pula mantain SLIM_SOLID macam anak dara✔️ #RMC_HEBAT 👍
#SupplimentLainDariYgLain

Nak cantik perlu rawat dari AKAR UMBI nya bukan dari PUCUK nya😊
So uols yg blm mncuba #ROSE_MERAH_COLLAGEN jgn ktgglan utk dptknnya skrg!
Buat stok tambah tenaga masa PUASA & stndby CANTIK tiba LEBARAN nnti😍

INFO lanjut mengenai RMC WHTSAPP 📲017.475.8711😉

#produkcantik #produkkurus #kulitputih #kecantikan #tawansuami #rosemerahcollagen #antikanser #kecantikandankesihatan #kelulusankkm #kilangbertarafgmp #seratusperatusori #sayagunasayajual #sayajualmurah #murahdanjimat #sayasudahandabilalagi

Thanks all💜 smua pakat nk cantik, langsing, sihat bersama RMC💃yg dh cuba tiap2 bln repeat 0der😍 sebab??? Sgt berkesan la dan rasanya yg sgt sedap😄 Rugi x cuba lg lama knsistan lg cantik kulit dan badan kite tau👍👍RMC Sesuai utk anak dara, lelaki, wanita yg meningkat usia, ibu hamil, berpantang, mslh darah tinggi, kencing manis, kulit bermasalah, jerawat, kulit gelap dll.. BERMINAT 📲017.475.8711😉

#produkcantik #produkkurus #kulitputih #kecantikan #tawansuami #rosemerahcollagen #antikanser #kecantikandankesihatan #kelulusankkm #kilangbertarafgmp #seratusperatusori #sayagunasayajual #sayajualmurah #murahdanjimat #sayasudahandabilalagi

RMC TERBAIK!! KENAPA? MENGAPA. Ini kerana RMC bkn smata2 utk KECANTIKAN malah utk KESIHATAN. Mmbntu ATASI mslh sprti : ✔ Wajah kusam
✔ Jerawat / Jeragat
✔ Kulit gelap
✔ Tumit pecah
✔ Tona kulit tdk sekata
✔ Kulit kering
✔ Rambut gugur
✔ Badan lesu tidak bertenaga ✔ Brt badan berlebihan
✔ Kulit muka sensitif
✔ Perut buncit
✔ Alahan /ecxema
✔ Badan byk angin
✔ Parut
✔ Kulit kering
✔ Darah tinggi ✔ kencing manis

Nak bdn bertenaga kulit muka bersih dan muka berseri2?? Dapatkan RMC sekarang!!🤗🤗 WHTSAPP 📲017.475.8711😉

#produkcantik #produkkurus #kulitputih #kecantikan #tawansuami #rosemerahcollagen #antikanser #kecantikandankesihatan #kelulusankkm #kilangbertarafgmp #seratusperatusori #sayagunasayajual #sayajualmurah #murahdanjimat #sayasudahandabilalagi

Jerawat KERING ✔️
Bekas Parut PUDAR ✔️
Skin CERAH ✔️ Baru 3hari consume RMC uols!! 😮Hasilnya?? Xmengecewakan! Parut BERBEKAS KIAN PUDAR 👍 Skin makin BERSIH dan CERAH👍
For the first time cuba Suppliment👍Kesan mmg CEPAT👍 Sblmni xprnh try mn2 suppliment sbbnya takut ada sde effct! Tapiii kli niy ttba ht trbuka nak mncuba RMC👍 Ternyata KESANNYA amat MEMUASKAN HATI
#TakRugiSesiapaCuba🤘🏻 If uols xda ambil supplement smpingan yg lain mmg RMC mudah larut dan meresap fully 💯 ke dalam antibody👍 Sbb tu hakak sggest smua cust fokus dgn 1 supplement only!😊 #RMC_Complete_💯
#Supplement 2in1

INFO LANJUT MENGENAI RMC WHTSAPP 📲017.475.8711

#produkcantik #produkkurus #kulitputih #kecantikan #tawansuami #rosemerahcollagen #antikanser #kecantikandankesihatan #kelulusankkm #kilangbertarafgmp #seratusperatusori #sayagunasayajual #sayajualmurah #murahdanjimat #sayasudahandabilalagi

Xknal maka x cinta
Dh kenal insyallah awk sure suka
Gula2 pikat suami
Xpyah pi mndram😲Bdosa okey!!!!
Pikat hati pikat dgn Mantopkn dri lagi bgus👍
Siht dalaman cntik luaran
Ketat PERSIS DARA
Insyallah abg syg lebih 😜

Ni jawapan dia👇👇👇👇 BERMINAT UTK INFO LANJUT WHTSPP📲017.475.8711😉

#produkcantik #tawansuami #kecantikan #penjagaandalamanwanita #seridewimalam #jamudewidara #jamusucidewi #susukanqalbu #modentradisional #setanakdara #setkeputihan #setsenggugut #seratusperatusori #sayagunasayajual #sayajualmurah #murahdanjimat #sayasudahandabilalagi #sdmdihati #sdmuntuksemua

GULA2 MENUSUK QALBU😍 Bkn skdr MERAPAT & MENGETAT tetapi menyelesaikan mslh GATAL2 pada faraj, KEPUTIHAN, FARAJ BERBAU, DARAH PERIOD terlalu BUSUK, FARAJ BERAIR, BERLENDIR, BECAK dll. Utk yg sdh BERKAWIN sahaja🤗 👉BERMINAT WHTSPP📲017.475.8711😉

#produkcantik #tawansuami #kecantikan #penjagaandalamanwanita #seridewimalam #jamudewidara #jamusucidewi #susukanqalbu #modentradisional #setanakdara #setkeputihan #setsenggugut #seratusperatusori #sayagunasayajual #sayajualmurah #murahdanjimat #sayasudahandabilalagi #sdmdihati #sdmuntuksemua

Kawan2 nak ckp ni,, Periuk ni mmg superbbb ajaib..😉 Prnh x dgr buat dodol dlm mse 2 minit je bleh siap? Pernah x ?😕 msti x kn. Tp noxxa multifunction pressure cooker ni boleh .. Selain dodol, mcm2 mskn pon boleh trmsuklah rndg ayam.. Ape yg pntg *jimat masa, dan *tenaga.. pakai bj lawa2 anggun2 pon xpe. Sesuai diguna time nk raya nnt.. jom kwn2 kite pakat beli meh.. #noxxamultifunctionpressurecooker #dmcptsntrastokmsihada #sayasudahandabilalagi
#zuhaira_amway

Pirates of The Carribbean: Salazar's Revenge
#5stars #best! #sayasudahandabilalagi

Kalau rasa badan tu bila pagi2 selalu mengantuk & kurang bertenaga tunggu apa lagi....pekenalah AYUDARA CAFE secawan...cium bau pun terasa kesegarannya yg plg best pembuangan LANCAR & LAWAS. 👍✌ Antara khasiatnya :-
✔membantu meningkatkan tenaga kecergasan ✔mengurangkan rasa mengantuk
✔membuang angin dalam badan
✔memelihara kesihatan serta kecantikan ✔menyerlahkan seri wajah
✔rahsia wanita awet muda
✔membantu menyingkirkan toksin dlm badan
✔membantu mengekalkan keanjalan kulit
✔memantapkan otot2 punggung dan payudara
✔membantu mengetatkan otot bahagian intim
✔memulih dan menyihatkan rahim
✔merawat masalah keputihan dan senggugut
✔mengatasi kelesuan terutamanya ketika haid
✔mengatasi masalah haid yg tidak teratur
✔menyegarkan wanita dalam berpantang
✔meningkatkan daya ketahanan tubuh
✔menyihatkan jantung 👉sesuai untuk ANAK DARA & WANITA yg sdh BERKAWIN. boleh diminum oleh ibu menyusu dan berpantang

JOM MINUM PASTI TIDAK MENGANTUK DI AWAL PAGI.. DM/WHATSAPP 📲017.475.8711😉

#produkcantik #tawansuami #kecantikan #penjagaandalamanwanita #seridewimalam #jamudewidara #jamusucidewi #susukanqalbu #modentradisional #setanakdara #setkeputihan #setsenggugut #seratusperatusori #sayagunasayajual #sayajualmurah #murahdanjimat #sayasudahandabilalagi #sdmdihati #sdmuntuksemua

Promosi untuk 4 produk ni rm100..sesiapa yg tak cuba lagi tu..inilah masa die..cepat oder ke 0112556723 atau dm saya sekarang!!!!
#teamqizra
#sayajualsayapunguna
#sayasudahandabilalagi
#nurraysamesrasolat

Kopi AyuDara Café sgt istimewa kerana formulanya diadaptasi dari ramuan herba tradisional seperti yang terkandung di dalam jamu2 SDM antaranya Kacip Fatimah, Manjakani, Serapat, Habbatus Sauda dan lain2 lagi. Kopi AyuDara Café adalah minuman khusus untuk memelihara kesihatan dalaman wanita di samping membantu menaikkan seri wajah serta menyerlahkan lagi keanggunan dan kejelitaan anda. Kopi AyuDara Café rahsia wanita awet muda.
Khasiat2 AyuDara Café 6 in 1: ✔ membantu meningkatkan tenaga serta tahap kecergasan jasmani ✔ mengurangkan rasa mengantuk ✔ membuang angin dalam badan ✔ memelihara kesihatan serta kecantikan luaran dan dalaman ✔ menyerlahkan kejelitaan serta menaikkan seri wajah ✔ membantu menyingkirkan toksin dalam badan ✔ membantu mengekalkan keanjalan dan keremajaan kulit ✔ memantapkan bentuk tubuh terutamanya di bahagian punggung dan payudara ✔ membantu mengetatkan otot bahagian intim ✔ memulih dan menyihatkan rahim ✔ membantu merawat masalah keputihan dan senggugut ✔ mengatasi kelesuan terutamanya ketika haid ✔ mengatasi masalah kitaran haid yang tidak teratur ✔ menyegarkan wanita dalam berpantang ✔ meningkatkan daya ketahanan tubuh bagi mencegah serangan penyakit ✔ menyihatkan jantung ✔ sesuai untuk gadis dan wanita berumahtangga

Harga: RM22
Sabah/Sarawak: RM24

Kandungan: 12sachet/sekotak (25gram)

Berminat?? WHTSAPP 📲017.475.8711😉

#produkcantik #tawansuami #kecantikan #penjagaandalamanwanita #seridewimalam #jamudewidara #jamusucidewi #susukanqalbu #modentradisional #setanakdara #setkeputihan #setsenggugut #seratusperatusori #sayagunasayajual #sayajualmurah #murahdanjimat #sayasudahandabilalagi #sdmdihati #sdmuntuksemua

Cuba 1 box repeat oder 10 box.. Berkesan xrasa letih lgsg pendek kata rasa bertenaga je. Sedap uolssss... cuba dlu pasti puas hati. BERMINAT DM TERUS KE INBOX @ WHTSAPP 017.475.8711😉

#produkcantik #tawansuami #kecantikan #penjagaandalamanwanita #seridewimalam #jamudewidara #jamusucidewi #susukanqalbu #modentradisional #setanakdara #setkeputihan #setsenggugut #seratusperatusori #sayagunasayajual #sayajualmurah #murahdanjimat #sayasudahandabilalagi #sdmdihati #sdmuntuksemua

Most Popular Instagram Hashtags