#sayapuasa

MOST RECENT

[ SWIPE LEFT ]‼️
.
Banyak gila weh stok baru sampai . Champion slingbag , dickies slingbag , supreme lanyard 😍 . Kalau korang nak gambar and nak tahu harga terus dm admin atau wasap terus .
.
#raya #ramadan #sayapuasa

2 More Paper Will Be Repeat Alone 😖👹 Gambar Sekadar Hiasan #sayapuasa

Maggi curry hot cup memang terbaik
#sayapuasa #kronilampupetakofficial

Bila umur kau dah 28 tapi perangai kau hisssshhhh susah nak explain...🤣🤣 ehhh jgn muntah dlu kang batal pose kang.. #boringweh #sayapuasa #awakpuasatak

#Repost @acapezz (@get_repost)
・・・
Dalam bulan ramadhan nih,korg xnk ajak asah bakat ker?
#sayapuasa#hartaorang#xpandairacing

Kurus juga puasa baru saja 1 minggu
#sayapuasa

Burung puyuh masak kicap 😋 tak sabar niyh 😀
#justry😂
#sayapuasa

Dalam bulan ramadhan nih,korg xnk ajak asah bakat ker?
#sayapuasa#hartaorang#xpandairacing

Pening ah nak berbuka apa je hari ni 🤔 haha Happy Iftar semua 💕 #littletb #sayapuasa

To stpm candidates who will be sitting for examination tomorrow
Goodluck untuk final Sem 2 buat leklok🤙🏻💪🏻💪🏻 Break a leg!🔥🔥🔥🌪🌪🌪
#sayapuasa #throwback

Gambar 2 bulan lepas 😴 mohon lapar 😅 #sayapuasa

morning all #puasake4 #sayapuasa

Hymn For The Weekend ( 🍻 ) #sayapuasa

Hari ini tak ada buat video sebab aku pertama kali nak masak nasi ayam. Hahaha. Entahlahhhh. Yang Penting Yakinnn. Dan inilah hasilnya

Resipi : Nasi Ayam Hybrid 📌Buruk nau presentation aku. 😣😣 #SayaPuasa

Selamat menyambut ramadhan ke2 🍉 #gambargoogle #sayapuasa

#SayaPuasa : Maaf sekiranya saya tak sama dalam IC tu. 😴

#vsco #vscocam #instadaily #instagood #airasia #airasiamalaysia

Most Popular Instagram Hashtags