#sayapilih

MOST RECENT

Croatia πŸ‡­πŸ‡· vs πŸ‡«πŸ‡· frances
final piala dunia rusia 2018
#sayapilih πŸ‡«πŸ‡·β€

Seronok kan tengok bila anak dah pandai macam ni.. Lagi seronok kalau orang dok puji2 bijaknya anak awak..kembang hidung mak paknya hehe😁
Walaupun yang diharapkan bukanlah pujian tapi mesti mak ayah rasa senang hati tengok anak pandai itu ini. Tapi hakikatnya takde yang lahir2 terus jadi genius..semuanya perlu proses pembelajaran.
Otak anak2 kita ni sebenarnya macam span, ready untuk menyerap jadi sebagai ibu bapa kita kenalah bijak buat pilihan apa yang dapat meransang minda anak kita.
Macam saya..saya pilih permainan yang berkualiti..Anda pula bagaimana?πŸ’ .
-------
Wooden animal stacking ring
RM28 excluding postage

Whatsapp untuk order dan pertanyaan
πŸ“²0196821227

#sayapilih #shaznuredutoys #educationaltoysmalaysia #montessoritoysmalaysia #woodentoysmalaysia #learningtoolsmalaysia #earlychildhoodeducation #pendidikanawalkanakkanak #sayajual

Kondom merupakan pilihan yang sangat penting untuk menghindari kamu dari HIV dan IMS.
saya pilih kondom , kamu ?

#sayapilih
#sayapilihkondom
#teshivhidupmupastiaman
#balimedika #noshame #noblame

Kuy Ikuttan @zidanramadani27
#DroidLimeGiveaway #SayaPilih NOKIA 8 Karena Spec
ANDROID 7.1.1(NOUGAT)
SNAPDRDRAGON 835 OCTA CORE
ADRENO 540
4GB RAM 64GB STORAGE, MICROSD UP TO 256GB 5.3" .1440x2560 PIXELS,IPS,GORILLA GLASS 5 DUAL:13 MP,F/2,D,PDAF,LASER AF, CARLZEISSOPTICS, DUAL LED FLASH (REAR CAM) 13MP.F/2.0.PDAF (FRONT CAM) 3090 mAh BATTERY,QUICK CHARGE 3.0 IP54, SPLASH PROOF Lumayan Buat Hadiah Lebaran

Makanan rebus dan kukus pun sedap 😍
.
.
Siapa setuju angkat tangan πŸ™‹πŸ»
.
.
Saya pilih sihat ❀️ #mudahterhibur #malaysiaigers #aydajebat #neelofa #noradanish #johor #kualalumpur #penang #melaka #malaysiabeautiful #kurus #rebus #kukus #makanansihat #berlemak #berminyak #sayapilih #sihat

ADUHAI, LAGI 5 MINIT NAK AZAN SUBUH.. NAK MASAK AIR PUN TAK SEMPAT NI..TAK SAHUR LA GAYANYA..
.
.
Haa mesti ada je di antara korang yg kadang kadang tu terlambat bangun sahur kan. Nak masak memang tak sempat la kan, yang ada pun milo 3 in 1.. tu pun nak kena masak air dulu yg confirm2 lebih 5 minit.
.
.
Nah.... kalau korang gunakan penulen air Coway ini, memang takkan risau lagi kalau terlambat bangun sahur.
.
.
Bukan je, dapat air yang lagi bersih tapi suhu air tu boleh dilaras lagi. .
.
πŸ”₯Nak panas? πŸ’§Nak suam?
❄Nak sejuk? .
.
Atau nak air biasa je pun.. memang senang & cepat. Dah tak perlu nak masak air bagai .
.
Jadi kalau korang nak mudahkan lagi aktiviti sahur korang ataupun buka puasa.. Dapatkan cepat PENULEN AIR COWAY ini. .
.
πŸ‘ DM atau klik @thecowaykoolwey utk hubungi saya

#coway #cowaymalaysia #cowaymurah #trustedagent #1malaysia #sayajual #ilovecoway #airbersih #keluargasihat #cowaymurah #cowaylifestyle #mememalaysia #waterfilter #airfilter #cleanair #makcikbawang #habuk #youcanduit #cowaykoolwey #anakmuda #sayangsuami #sayapilih #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #ramadan #iftar #sahur

New country so must put best foot forward lah. Preferably with new shoes. Hehehehehehehehehe. #jangankecam #matilanak #mengundang #itakbersalah #sayapilih
Seen here is the new #Nike #AirJordan #Jordan3 #Katrina that I got from #JDSports. πŸ“Έ by @rd.idewani.zaini
#ootd
#kotd
#kicks
#sneakers
#sneakerhead
#sneakerheads
#kickscrew

Pilihan Raya ke-14 ( 9hb/5/2018)
Laksanakan tanggungjawab,
Is done!!!!!!πŸ“„βœ’
#pru14
#sayapilih

Don’t worry πŸ˜‰.
Bukan inai dijari.
Belum lagi so masih boleh masuk line . πŸ˜‹
Yang penting kurang 30 minutes untuk mengundi. Jangan potong β€˜line’.
InshaAllah dipermudahkan. Amin YRA πŸ’ͺ🏻
So do our part. #malaysiamemilih #nakjugak #tunjukjari
#jariruncing #dakwatdijari #sayapilih #pru14
#lepasnikitatungguresult

Korg da ke?
Ummizy n famili bru nk grk ni..
Nsb 1 negeri je.. πŸ˜„πŸ˜…
Ok kite g pontian dlu #ahmadmaslan da tunggu...πŸ˜†
Lps tu kite g kt #khalednordin pasir gudang..πŸ˜‰ #PRU14 #favaretbiru #sayapilih..... #malaysiaku 😘😘

Selamat mengundi Malaysian. I’ll vote for a better Malaysia. Sebuah harapan demi Malaysia yg lebih baik utk rakyatnya dari rakyat marhaein spt sy. Tetibe tersensitip pulakk..aisshh😒
#pru14 #ge14 #malaysiawillvote #sayapilih

Done tunaikan tanggungjawab sbg warganegara malaysia...#undi #pru14 #rahsia #malaysiamemilih #sayapilih

General Election 1
.
Vote wisely for a better future of Malaysia ❀️ Selamat Mengundi!!
.
#ge14
#malaysiaku
#sayapilih

Selamat mengundi
#sayapilih....
#undiadalahrahsia

PRU14
Undilah apa jua parti yg kamoo suka yg paling penting hidup berjiran di teruskan
##UndiAdalahRahsia
##SayaPilih........πŸ˜‰

Most Popular Instagram Hashtags