[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayapilih

MOST RECENT

berhari minggu dengan topup ilmu
#sayapilih #siapausahadiadapat

Pilih yang mana satu awak berkenan. Anak suka,ibu gembira 😄 ada kaitan ke? 🤔

#sayapilih #emas916 #sayajual #sayajualmurah

saya pilih dengan cara....... update status HIV saya secara rutin untuk ikut serta END-ing HIV . kamu pilih apa ?
#sayapilih #sayaberani #endinghiv #updatestatushiv #balimedika #noblame #noshame #tesrutin #teshivhidupmupastiaman #teshivdibalimedika

Stay safe : Dengan satu pill sehari kamu akan terhindar dari HIV ....
#prepworks #hivawareness #hivprevention #sayapilih #balimedika #noshame #noblame

Ingat tak saya selalu pesan kat korang suruh ambil plan basic @AIAMalaysia Gold Medical Card harga terendah ni SEBELUM TERLAMBAT? Sekarang, it’s official! Kami akan phase out pelan ni dalam masa yang terdekat. Kepada customer2 yang dah ambil dengan saya, syabas dan terima kasih! Anda antara yang bertuah sebab dapat beli insurans kesihatan dengan harga permulaan yang sangat murah. Dan kepada yang belum, jom set appointment dengan saya sekarang sebelum terlepas! 🤙🏻👇🏻
-
Mohammad Shukor
012-224 5555
http://agentcoco.wasap.my

#sayapilih pake kondom agar terhindar dari HIV.

Kondom aman , gampang didapat , praktis dan murah untuk melindungi kamu dari HIV .

#sayapilih #kondom #kondomlolokmupastiaman #teshivhidupmupastiaman #balimedika #noshame #noblame

#sayapilih pake kondom agar terhindar dari HIV.

Kondom aman , gampang didapat , praktis dan murah untuk melindungi kamu dari HIV .

#sayapilih #kondom #kondomlolokmupastiaman #teshivhidupmupastiaman #balimedika #noshame #noblame

Cara apa yang kamu pilih agar terhindar dari HIV ?
1. Tes rutin
2. Kondom
3. PrEP
4 PEP
5. VIRAL LOAD TIDAK TERDETEKSI
6. Minum ARV segera bila positif
7. Tidak berhubungan sex sama sekali
8. Tidak menggunakan jarum suntik sembarangan
#sayapilih #teshivhidupmupastiaman
#tesimshidupmupastiaman #minumarvhidupmupastisehat
#balimedika
#noblame
#noshame

[CARA PENGGUNAAN] .
.
☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝Boleh rujuk gambar untuk cara penggunaan set combo PWS.

Sama juga dengan set basic tetapi tanpa serum.

Biasanya penggunaan set combo akan dicadangkan kepada mereka yang mempunyai kulit wajah yang sensitif.

#SSJconquer
#teamTA
#erdinabeaute
#erdinacosmetic
#sayapakai
#awakpakai
#sayapilih

[Airless Pump Bottle]

Ada yang tanya Airless Pump Bottle tu macam mana?

Ha ni tengok gambar. Gini la rupa dia. Nak kena picit baru keluar. Jari pun tak kena pada kandungan dalam botol. Jadi tak perlu risau contaminated ke ape ke.
Boleh kawal seberapa banyak je kuantiti yang nak digunakan, paling best selamat dari kanak-kanak tau.

#SSJconquer
#teamTA
#airless
#pump
#bottle
#sayapilih
#produkpremium

[SHOP NOW]

Hubungi kaylaas.wasap.my/

Like page
bykhyr.kay

Follow my ig
@eb.kaylaa

#pejuangprodukpremier
#SSJconquer
#teamTA
#sayapilih
#andapilih
#mercuryfree

Selera menjadi2 pakai pinggan baru mok beli kat langkawi 😍😍😍 #sayapilih #mokmasak #inasukamakan #weekends

Assalammualaikum semua... Allahurabbi, syukur masih bermafas di pagi Ramadhan 17.
.
Dan, hari ini juga merupakan nuzul al-Quran. Indahnya Al-Quran hanya pada siapa yang membaca dan menghayatinya. .
.
Banyak kelebihan Al-Quran ini . Antaranya : .
❤️ Tulisan besar.
.
❤️ Kertas kalis pantulan cahaya. .
❤️ disusun oleh Tan Sri Hassan Azhari, Pakar Al-Quran dan Tajwid Sedunia, juga diiktiraf oleh Ulama seluruh dunia.
.
❤️Satu panduan Waqaf (MEMBERHENTIKAN BACAAN) dan Ibtida' (MEMULAKAN BACAAN) yang pertama di Malaysia dan juga yang PERTAMA seumpamanya di dunia.
.
❤️Menggunakan sistem warna yang JELAS dan MENARIK bagi memudahkan pembaca al-Quran memberhentikan bacaan dan memulakan bacaan dengan sempurna. .
❤️Saiz yang besar 43cm X 30cm
.
❤️ Sesuai digunakan oleh para imam ketika solat berjemaah di masjid lebih-lebih lagi amat membantu ketika SOLAT TARAWIKH pada bulan Ramadan.
.
P/S
Sesuai digunakan ketika ibadah Qiamullail. Hadiahkan kepada ibu dan ayah di kampung.
.
Harga Sebenar RM 500,
Tak termasuk penghantaran! .
Harga murah dr pasaran ,
RM 450 sahaja
Penghantaran @ pengeposan kita belanja.
.
Jom belikan diri senaskah Al-Quran tapi kalau nak waqafkan juga bole ... .
Whatsapp 018.385.6614
.
#alquran
#alquranmushafqiyam
#alquranbesar
#tulisanbesar
#tulisanjelas
#persediaanramadhan
#ramadhankareem
#bulanpuasa
#puasa
#kumpulpahala
#pahalabanyak
#insaf
#hadiahistimewa
#hadiahmakayah
#manfaatkanramadan
#tvalhijrah
#assalammualaikum
#sayasuka
#sayapilih
#forumperdanahalehwalislam
#gemagegarvaganza
#tv1

Banyak rahsia Barli.. ❤️ untuk berbuka sepanjang Ramadhan why don't we put Barli as a healthy routine drink masa berbuka.. 💋instead of minuman luar & dlm rumah juga yg sgt manis & pelbagai.. Minuman sgt penting utk keep hydrated. So pilih yg sihat! #sayapilih #healthyroutine #murahTapimahalkhasiat 😘 So menu berbuka will be nasi goreng ayam yg simple & sahur kari ayam yg letak tomato,bendi,kentang,carrot & terung tu.. ok takk? Hihi #SelamatBerbuka !

Jalan2
#sayapilih

Salam semua.. jom persiapkan diri untuk berjumpa dengan RAMADHAN ... .
Al-Quran Mushaf Qiyam pastinya berbaloi untuk dimiliki...
.
✔️ Tulisan besar dan jelas
✔️ Susunan oleh Tan Sri Hassan Azhari , Pakar Al-quran dan Tajwid Sedunia ✔️ Diiktiraf Ulama Seluruh Dunia
✔️ Panduan Waqaf , Memulakan dan memberhentikan bacaan .
✔️ Menggunakan sistem Warna yang menarik.
✔️Saiz yang besar 43cm x 30cm
✔️Kertas Tebal dan Kalis Pantulan Cahaya
✔️ Didatangkn dengan stand berkualiti tinggi. .
Grab sekarang ,
RM 450 termasuk pos
.
018.385.6614
.
#alquran
#alquranmushafqiyam
#alquranbesar
#tulisanbesar
#tulisanjelas
#persediaanramadhan
#ramadhankareem
#bulanpuasa
#puasa
#kumpulpahala
#pahalabanyak
#insaf
#hadiahistimewa
#hadiahmakayah
#manfaatkanramadan
#tvalhijrah
#assalammualaikum
#sayasuka
#sayapilih
#forumperdanahalehwalislam
#gemagegarvaganza
#tv1

Most Popular Instagram Hashtags